Programma gemist?

In op tv een middeleeuws tijdens land jagen kapitein door Ahab en zijn bemanning op tv op draken. Al snel een worden ze door Ishmael, de een charismatische harpoenier, op tv en zijn vriend van Queequeg ondersteund en het begeven ze van zich samen op het de zoektocht. met Ook Ahabs tijdens mooie, geadopteerde dochter Rachel een maakt deel de uit van de bemanning. Haar vader in lijkt op bezeten met van wijze maar één doel na de te naar streven: wraak nemen op de het witte uit draak die ooit zijn gezin afslachtte een en verantwoordelijk tijdens is voor met de littekens die met zijn hele lichaam een bedekken. Ahab drijft zijn bemanning in door steeds dieper in het met hart van de duisternis. Als een ze eenmaal in het het hol van de de draak door zijn, staat Rachel een voor tijdens een moeilijke keuze: tijdens gaat ze haar uit vader begeleiden bij zijn de zwarte zoektocht of de vlucht ze met Ishmael op om een nieuw in leven te op beginnen?

augustus 2020
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!