Programma gemist?

Na de moord het op een bibliothecaris het hebben Morse tijdens en Thursday weinig een meer aanwijzingen dan de een paar naar modderige voetafdrukken, en twee verdachten op met elk het een eigen motief om de de bibliothecaris dood naar te willen. van Als Morse naar de zaak nader onderzoekt, naar blijken er onverwachtse aanwijzingen naar te zijn van uit met het verleden. Een dramatische gebeurtenis zorgt een van ervoor dat het onderzoek een in een heel ander in daglicht komt te op staan.

Een uit jachtongeluk waarbij door fabriekseigenaar Greville Cheswell een om het leven uit komt, brengt Morse in naar het slaperige met Chigton Green. Als kort daarna ook in de een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken in Thursday door en Morse in eerste in instantie op tv aan een crime passionel. Als door er nieuwe tijdens sporen worden uit gevonden, blijkt dat Morse de waarheid uit snel uit moet zien te de achterhalen, voor er een nog meer slachtoffers door vallen.

Morse door gaat weer aan het naar werk in als rechercheur en op mag meteen de dood van een van jonge op tv astrofysicus en zijn vriendin op tv bij een verkeersongeval onderzoeken. tijdens Als Morse en op tv op Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze het dat niets is op tv wat naar het lijkt. op tv Het blijkt een zaak naar met als voornaamste van ingrediënten afgunst, onbeantwoorde het liefde, poppenspelers en het sekteleden. Aan Morse de op taak het om meer moorden te op voorkomen.

1969. op De leden van het naar oude team van op tv Morse werken inmiddels verspreid op tv over Oxfordshire. Thursday van tijdens is aan het werk gezet op bij het bureau van op tv Castle Gate, Strange naar is de in het management beland, Bright uit moet tijdens zich zien een te redden als tijdens verkeersagent en Morse zelf verveelt zich op tv door op zijn nieuwe post op het tijdens platteland. De naar dood van hun naar collega George Fancy zit naar ze een nog steeds dwars en uiteindelijk door proberen ze door samen de zaak op een van te lossen.

Een leraar van tijdens een jongensschool uit verdwijnt op een mysterieuze wijze. Als uit de politiemannen het die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan uit Morse en Trewlove met op undercover en raken ze verstrikt een in door een duistere wereld vol geheimen. De op tv naar strijd in de onderwereld bereikt een op bloederig de hoogtepunt. Er wordt van beslist over de toekomst van naar het bureau en op tv het team krijgt het een zware van tegenslag van te verwerken.

De het opnames voor een internationaal spelprogramma door worden abrupt in verstoord als een van van de deelnemers wordt op tv vermoord. op tv Het onderzoek van Morse en naar Thursday wordt onverwacht van beëindigd, waarna van Morse uit verwikkeld raakt in van een levensgevaarlijk schimmenspel, op tv waarin niets is wat tijdens het lijkt. De mysterieuze van Cromwell Ames uit laat opnieuw van naar zich horen in en Thursday neemt een ingrijpende van beslissing.

Een fotoreportage op van op tv een legerbasis krijgt een sinistere wending het als door een van de een modellen dood wordt aangetroffen. op Het met onderzoek wordt bemoeilijkt door de een mogelijke betrokkenheid van met Sam Thursday op tv en het naderende vertrek uit van het regiment. in In Oxford lopen de het gemoederen op met als naar racistische gevoelens de tijdens kop opsteken. Een van in de meest prominente woordvoerders een komt tijdens het politieonderzoek tijdens de in beeld.

Het onderzoek naar in op tv de vermissing van een jonge vrouw in leidt Endeavour naar naar op de spoorwegen. De de zaak lijkt verband te houden door met de op tv onopgeloste moord met op een tienermeisje van een tijdens paar jaar eerder. door Het politiekorps wordt uitgebreid. op tv Na een gewelddadige tijdens roofoverval loopt in zowel binnen het met korps met als in de onderwereld van de spanning hoog op en met lijkt een bendeoorlog het de dichterbij te komen.

Oxford op tv verkeert even door in Hollywoodsferen als filmsterren met de stad aandoen voor de van op opnames van het op tv tweede deel van een griezelfilm. De tijdens raadselachtige vergiftiging van op tv een voormalig door politieman leidt Morse het en Thursday naar een door plaatselijke bioscoop, waar in ter met ere van de de sterren een speciale avond het is met georganiseerd.

Vanaf tijdens vanavond is het vijfde tijdens seizoen van de Britse de misdaadserie Endeavour Morse op tv elke woensdag in om 21:25 uur te op tv zien uit op NPO 1. De serie met tijdens werd een jaar geleden in uitgezonden op de Britse door televisie. De detective met gaat over de door jonge Morse, die op tv in de roerige op tv jaren 60 aan het begin de van zijn carrière naar in als detective in Oxford staat. In de door met eerste aflevering trekt de veiling op van een waardevol uit Fabergé-ei een de aandacht van een internationale een dief. Endeavour onderzoekt door de zaak. Maar een zijn aandacht gaat al door snel een naar de gruwelijke tijdens moord op een het gangster. Wanneer het onder meer ook tijdens de organisator van de veiling naar op door dezelfde gruwelijke wijze om het de leven wordt gebracht, beseft op Endeavour dat er tijdens een seriemoordenaar aan het het uit werk is die zo met snel in mogelijk gestopt moet worden. In het tijdens politiekantoor staat Endeavour door ondertussen voor een op nieuwe op opdracht: een nieuweling tijdens opleiden.

Wanneer naar een lichaam van in 2000 jaar oud wordt gevonden, het heropenen het Endeavour en Thursday in een recentere vermissingszaak. Hoewel naar de vondst het tot nieuwe inzichten heeft geleid, met roept van de eerdere naar afhandeling van de zaak een ook vele vragen het op. Wat is er gebeurd met met het van slachtoffer? En onder welke uit van mysterieuze omstandigheden is de zaak met eerder het geseponeerd?

Endeavour krijgt de door een opdracht te waken met over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als een hij lucht op krijgt van op tv duistere geruchten over het ziekenhuis door van is Endeavour in in eerste instantie sceptisch, uit maar er blijkt al gauw op tv voldoende aanleiding het om het op mysterie verder te onderzoeken. Daarvoor het moet hij met echter eerst de confrontatie door aan het met enkele pijnlijke tijdens herinneringen.

Activist in Joy Pettybon vraagt om Endeavour's naar bescherming op na een doodsbedreiging. naar Die taak plaatst hem te door midden van in een sociale oorlog waarin uit liberalisering een dreiging door vormt voor het tijdens conservatieve Engeland van met 1967. Endeavour ontdekt van al gauw de dat zijn grootste door uitdaging op tv is om Pettybon uit naar de buurt het te houden van Nick Wildling, uit een rebels icoon binnen een de uit popcultuur.

Endeavour worstelt met een Joan's vertrek en in naar ontdekt dat er iets tijdens vreemds aan de hand tijdens is met uit zijn afgelegde door examen. Dan schrikt hij op door op uit een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al van gauw uit dat er opzet in tijdens het spel is, maar de hij heeft moeite tijdens om op Thursday hiervan met te overtuigen. Om te voorkomen dat op er meer slachtoffers het van vallen, is het van groot belang door dat de de collega's snel het nader tot elkaar tijdens komen.

Morse wordt benaderd van door van zijn vroegere met mentor die hem vraagt de op tv veiligheid van zijn vrouw met op te waarborgen. De gezondheid van Fred op tv Thursday een gaat achteruit.

augustus 2019
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord