Programma gemist?

Na de moord het op op een bibliothecaris de hebben Morse en op Thursday weinig meer aanwijzingen het dan een paar modderige voetafdrukken, de en twee uit verdachten met naar elk een eigen motief om van de de bibliothecaris dood te willen. Als naar Morse de op tv zaak nader onderzoekt, uit blijken er in onverwachtse aanwijzingen op te zijn uit het verleden. Een op tv dramatische de gebeurtenis zorgt ervoor van dat het een onderzoek in een heel ander daglicht uit komt van te staan.

Een naar jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar de Greville Cheswell om het leven tijdens komt, brengt Morse het naar naar het slaperige van Chigton Green. Als de kort daarna ook op een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken op Thursday en Morse uit in eerste op instantie met aan een crime van passionel. Als er uit nieuwe sporen worden gevonden, met blijkt dat Morse de waarheid tijdens in snel moet zien te achterhalen, in voor er een nog meer slachtoffers tijdens vallen.

Morse naar gaat weer aan met het werk uit als rechercheur en mag tijdens meteen de op tv dood van een op tv jonge astrofysicus en zijn vriendin op bij van een verkeersongeval onderzoeken. Als met Morse en Thursday zich erin met verdiepen, tijdens ontdekken ze dat niets tijdens is wat het lijkt. naar Het het blijkt een van zaak met als van voornaamste ingrediënten afgunst, onbeantwoorde met liefde, poppenspelers en op sekteleden. Aan van Morse de taak om meer het moorden te het voorkomen.

1969. een De leden van het oude in met team van Morse werken inmiddels verspreid in over Oxfordshire. van Thursday is aan uit het werk gezet met bij tijdens het bureau van Castle Gate, naar Strange het is in het management beland, Bright door moet zich zien op te redden uit als door verkeersagent en Morse zelf tijdens verveelt zich op zijn naar nieuwe post op het van platteland. De dood op door van hun collega George naar Fancy zit ze nog steeds van dwars en uiteindelijk van proberen met ze samen de uit zaak op van te lossen.

Een het leraar van een op tv jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. door Als de van politiemannen door die de zaak op tv onderzoeken, verongelukken, gaan Morse het en Trewlove undercover en raken met ze verstrikt in op tv een duistere een wereld vol naar geheimen. De strijd in het de onderwereld bereikt een met bloederig hoogtepunt. uit Er wordt het beslist over de toekomst van op tv door het bureau en het team krijgt in een naar zware tegenslag uit te verwerken.

De opnames voor de een op tv internationaal spelprogramma worden abrupt naar verstoord de als een van de op tv deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek op van Morse op tv en op Thursday wordt onverwacht beëindigd, in waarna Morse verwikkeld raakt in een een levensgevaarlijk uit schimmenspel, waarin van niets is naar wat het lijkt. met De mysterieuze Cromwell Ames een laat opnieuw naar van zich horen en Thursday neemt uit een ingrijpende een beslissing.

Een fotoreportage met op het een legerbasis krijgt een met sinistere wending op tv als een van de modellen op dood een wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt uit naar door de mogelijke op betrokkenheid van Sam Thursday en naar het naderende vertrek van door door het regiment. In een Oxford lopen de in gemoederen op als racistische gevoelens de naar kop opsteken. de Een op van de meest prominente het woordvoerders komt op tijdens het politieonderzoek in het beeld.

Het het onderzoek naar naar de vermissing van een jonge vrouw door leidt Endeavour met naar de spoorwegen. door De zaak uit lijkt verband te houden in met naar de onopgeloste moord op de een tienermeisje van met een paar jaar tijdens eerder. Het politiekorps wordt het uitgebreid. op tv Na een gewelddadige roofoverval loopt zowel op tv binnen in het korps door als in de onderwereld uit de spanning hoog een op en met lijkt een bendeoorlog met dichterbij te komen.

Oxford een verkeert even een in Hollywoodsferen als filmsterren de stad de tijdens aandoen voor de opnames van het in tweede deel van uit een griezelfilm. met De raadselachtige vergiftiging van het een in voormalig politieman leidt Morse en uit Thursday uit naar een plaatselijke bioscoop, het waar ter door ere van de in sterren een speciale van avond is op tv georganiseerd.

Vanaf vanavond met is op het vijfde seizoen van de uit Britse misdaadserie tijdens Endeavour Morse elke woensdag om door 21:25 op uur te zien met op NPO 1. De in serie werd een jaar tijdens geleden een uitgezonden op de Britse televisie. De het op tv detective gaat over de jonge in Morse, die naar in de roerige jaren het 60 de aan het begin het van zijn carrière als detective met in Oxford staat. In op tv de eerste de aflevering trekt de het veiling van een waardevol in Fabergé-ei door de aandacht van een internationale dief. door op tv Endeavour onderzoekt de door zaak. Maar zijn aandacht in gaat al snel naar de het gruwelijke moord op de door een gangster. Wanneer onder meer op tv ook de op tv organisator van op de veiling op in dezelfde gruwelijke wijze in om het leven wordt gebracht, uit beseft Endeavour dat door er een seriemoordenaar het aan het werk op is die zo snel uit mogelijk gestopt op tv moet worden. In uit het politiekantoor staat tijdens Endeavour ondertussen voor een tijdens nieuwe door opdracht: een tijdens nieuweling opleiden.

Wanneer een van lichaam het van 2000 jaar oud in wordt gevonden, heropenen Endeavour en tijdens Thursday een recentere naar vermissingszaak. in Hoewel de met vondst tot nieuwe inzichten heeft met geleid, roept een de eerdere in afhandeling van de zaak ook op vele vragen op. Wat de in is er gebeurd met het op slachtoffer? op tv En onder welke mysterieuze op omstandigheden is op de zaak eerder uit geseponeerd?

Endeavour krijgt de met opdracht te een waken over Bakewell, uit een gehospitaliseerde gevangene. Als op tv hij lucht van krijgt van duistere geruchten de tijdens over het ziekenhuis is Endeavour in met eerste op instantie sceptisch, maar er op blijkt al een gauw voldoende aanleiding om het op tv mysterie verder te op onderzoeken. de Daarvoor moet hij de echter eerst de confrontatie aan door met van enkele pijnlijke naar herinneringen.

Activist op tv Joy Pettybon vraagt van om Endeavour's bescherming na van een doodsbedreiging. Die taak van plaatst een hem te midden van een uit sociale oorlog tijdens waarin liberalisering naar een dreiging vormt een voor het conservatieve naar Engeland van 1967. Endeavour ontdekt op al gauw op tv dat in zijn grootste uitdaging is om Pettybon het uit uit de buurt te uit houden van Nick Wildling, een naar naar rebels icoon binnen uit de popcultuur.

Endeavour worstelt met het Joan's naar vertrek en van ontdekt dat er uit iets vreemds aan van de hand is met op tv zijn afgelegde examen. Dan op schrikt hij op uit door een met reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt uit al gauw naar dat er in opzet in het spel de is, maar naar hij heeft moeite om Thursday met hiervan te van overtuigen. Om te in voorkomen dat naar er meer slachtoffers in vallen, is het van de groot belang dat de de collega's snel nader de tot met elkaar komen.

Morse naar wordt benaderd naar door zijn vroegere mentor die van hem vraagt met de veiligheid van op zijn vrouw te op waarborgen. De gezondheid met van Fred Thursday door gaat achteruit.

juli 2020
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!