Programma gemist?

Wanneer op tv een lichaam van de 2000 jaar oud wordt gevonden, naar heropenen Endeavour en op tv Thursday een recentere uit vermissingszaak. Hoewel in de vondst tot in nieuwe inzichten uit heeft geleid, roept de tijdens eerdere afhandeling van op de zaak ook op vele op tv vragen op. Wat is er naar gebeurd met het uit slachtoffer? in En onder welke mysterieuze tijdens omstandigheden is de zaak met eerder door geseponeerd?

Endeavour krijgt de in op tv opdracht te waken over Bakewell, een tijdens tijdens gehospitaliseerde gevangene. Als naar hij lucht krijgt van duistere uit geruchten een over het ziekenhuis is Endeavour in tijdens door eerste instantie sceptisch, in maar er blijkt al gauw voldoende van aanleiding om op tv het mysterie verder te de onderzoeken. door Daarvoor moet hij naar echter eerst de confrontatie het aan door met enkele pijnlijke de herinneringen.

Activist Joy Pettybon door vraagt om van Endeavour's bescherming uit na een doodsbedreiging. Die taak het op tv plaatst hem te midden de van een sociale oorlog waarin een liberalisering een van dreiging vormt voor het het conservatieve Engeland van van 1967. Endeavour ontdekt op tijdens al gauw dat zijn grootste naar uitdaging naar is om Pettybon met uit de buurt te houden het van Nick Wildling, uit een rebels icoon binnen op de het popcultuur.

Endeavour van worstelt met het Joan's vertrek en ontdekt dat van er iets vreemds aan op de hand naar is met zijn afgelegde een examen. Dan schrikt tijdens tijdens hij op door een reeks verdrinkingen. in Endeavour vermoedt al een gauw door dat er op tv opzet in het spel is, maar op hij de heeft moeite de om Thursday hiervan te overtuigen. in Om te tijdens voorkomen dat er meer slachtoffers door in vallen, is het van naar groot belang dat de uit collega's snel nader in tot op tv elkaar komen.

Morse in wordt benaderd door op tv zijn vroegere mentor een die hem vraagt naar de veiligheid van zijn vrouw tijdens op tv te waarborgen. De gezondheid van Fred op tv Thursday uit gaat achteruit.

Morse uit gaat op zoek naar in een Deense tijdens au-pair die na haar in avond school het lijkt te zijn op verdwenen. De politie kan naar geen enkel naar spoor van naar haar vinden, wel een vindt men een afgehakte met arm in uit een rivier.

Kunstenaar de Simon Hallward komt om op tijdens door een brand in zijn van flat. De politie naar neemt aan dat tijdens het niets meer naar dan een tragisch ongeval van is. Maar Morse een denkt daar de anders over en naar gaat op in onderzoek.

Morse uit is verbitterd van na beschuldigd te met zijn van moord. Als door er een vrouw vermoord wordt de het gevonden in de naar buurt van zijn huis uit in het bos wordt hij het tegen zijn zin tijdens in toch bij op tv het met onderzoek betrokken. Morse een is verbitterd en van woont in een op tv afgelegen huis in het in bos na ontslagen op tv te zijn uit de door gevangenis, beschuldigd op tv van een misdaad die op hij niet heeft met begaan. Als de er met een vrouw vermoord wordt naar gevonden in de buurt van tijdens zijn op huis wordt hij tegen zijn op tv zin in toch de bij het onderzoek tijdens het betrokken.

Morse onderzoekt de door zaak Tommy Cork, uit een in jongen uit het een gebroken gezin, die verdwenen is. uit Morse onderzoekt de het op tv zaak Tommy Cork, van een jongen uit een naar gebroken gezin, door die verdwenen is. Ondertussen vindt de men het lichaam van een beruchte journalist Eric de een Patterson op een spoorrails. naar Hij werd het laatst op gezien verwikkeld op tv in een door ruzie met een door gemeenteambtenaar.

21:25),Het is winter op tv en tijdens bitter koud in op tv Oxford. Endeavour is door volop aan het blokken voor door zijn door examen van sergeant, in maar een dodelijk verkeersongeval het trekt een streep uit door zijn de plannen.

21:25),Prinses Margaret door komt een nieuw uit raketwapen onthullen in door de aloude het wapenfabriek van de gereputeerde met familie Broom tijdens in Cowley. tijdens Op de dag van op het bezoek wordt echter een naar medewerker van het de bedrijf vermoord met aangetroffen.

21:25),Oxford wordt geterroriseerd naar door een door seriemoordenaar van die zijn slachtoffers schijnbaar lukraak het uitkiest. Endeavour ontdekt echter de naar een link met door opera.

21:25),Na de van dood van de tijdens jonge door studente Margaret Bell wijst naar het 'post mortem'-onderzoek uit dat in zij is op tv gestorven aan uit een hartaanval. De jonge in Endeavour Morse op vermoedt dat er meer in aan door de hand is.

21:20),Detectiveserie Op met zijn een eerste dag als tijdens rechercheur-in-opleiding bij de politie in door Oxford, in de door zomer van 1965, van raakt Endeavour Morse een betrokken bij een uit zaak van in een vermiste naar scholiere.

januari 2019
02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

27-04-2017 21:25

Prey

Endeavour Morse - Prey

Morse gaat op zoek naar een Deense au-pair die na haar avond school lijkt te zijn verdwenen. De politie kan geen enkel spoor van haar vinden, wel vindt men een afgehakte arm in een rivier.

19-04-2017 21:20

Arcadia

Endeavour Morse - Arcadia

Kunstenaar Simon Hallward komt om tijdens een brand in zijn flat. De politie neemt aan dat het niets meer dan een tragisch ongeval is. Maar Morse denkt daar anders over en gaat op onderzoek.

12-04-2017 21:20

Ride

Endeavour Morse - Ride

Morse is verbitterd na beschuldigd te zijn van moord. Als er een vrouw vermoord wordt gevonden in de buurt van zijn huis in het bos wordt hij tegen zijn zin in toch bij het onderzoek betrokken. Morse is verbitterd en woont in een afgelegen ...

22-02-2017 21:25

Neverland

Endeavour Morse - Neverland

Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Ondertussen vindt men het lichaam van beruchte journalist Er...

04-12-2013 21:25

Home (wo 4 dec 2013

Endeavour Morse - Home (wo 4 dec 2013

21:25),Het is winter en bitter koud in Oxford. Endeavour is volop aan het blokken voor zijn examen van sergeant, maar een dodelijk verkeersongeval trekt een streep door zijn plannen.

27-11-2013 21:25

Rocket (wo 27 nov 2013

Endeavour Morse - Rocket (wo 27 nov 2013

21:25),Prinses Margaret komt een nieuw raketwapen onthullen in de aloude wapenfabriek van de gereputeerde familie Broom in Cowley. Op de dag van het bezoek wordt echter een medewerker van het bedrijf vermoord aangetroffen.

13-11-2013 21:25

Fugue (wo 13 nov 2013

Endeavour Morse - Fugue (wo 13 nov 2013

21:25),Oxford wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar die zijn slachtoffers schijnbaar lukraak uitkiest. Endeavour ontdekt echter een link met opera.

06-11-2013 21:25

Girl (wo 6 nov 2013

Endeavour Morse - Girl (wo 6 nov 2013

21:25),Na de dood van de jonge studente Margaret Bell wijst het 'post mortem'-onderzoek uit dat zij is gestorven aan een hartaanval. De jonge Endeavour Morse vermoedt dat er meer aan de hand is.

29-05-2013 21:20

Pilot (wo 29 mei 2013

Endeavour Morse - Pilot  (wo 29 mei 2013

21:20),Detectiveserie Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere.

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 02-05-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord