Programma gemist?

Na in de moord op op een bibliothecaris hebben Morse uit en Thursday weinig meer door een aanwijzingen dan een in paar modderige voetafdrukken, van en twee verdachten door met elk een door eigen motief om met de bibliothecaris dood te willen. naar Als het Morse de zaak nader onderzoekt, blijken de op er onverwachtse aanwijzingen uit te zijn uit het verleden. Een met van dramatische gebeurtenis zorgt het ervoor dat het onderzoek in in een de heel ander daglicht komt te het staan.

Een door jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar tijdens Greville Cheswell om tijdens het leven komt, van brengt Morse naar naar het slaperige Chigton Green. Als door het kort daarna ook een echtpaar dood door naar wordt aangetroffen, denken Thursday tijdens en Morse in eerste instantie van aan een een crime passionel. tijdens Als er nieuwe sporen een worden gevonden, blijkt tijdens dat Morse de waarheid in snel moet tijdens zien te achterhalen, voor in er nog meer een slachtoffers door vallen.

Morse op gaat weer aan uit het werk als rechercheur en door in mag meteen de uit dood van een jonge astrofysicus en uit zijn uit vriendin bij met een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en op Thursday zich erin een verdiepen, uit ontdekken ze het dat niets is door wat het lijkt. Het blijkt een een zaak met de als voornaamste naar ingrediënten afgunst, door onbeantwoorde liefde, poppenspelers en sekteleden. tijdens Aan Morse de taak op tv met om meer moorden te door voorkomen.

1969. uit De leden in van het oude team van Morse tijdens werken inmiddels op verspreid over Oxfordshire. Thursday naar is door aan het werk gezet tijdens bij door het bureau van Castle Gate, Strange naar is in een het met management beland, Bright in moet zich zien te naar redden als op verkeersagent en Morse zelf verveelt zich naar in op zijn nieuwe post op uit het uit platteland. De dood van in hun collega George Fancy zit een ze nog een steeds dwars en uiteindelijk het proberen ze samen door de zaak uit op te door lossen.

Een leraar van door een jongensschool uit verdwijnt uit op mysterieuze wijze. Als de politiemannen het de die de zaak naar onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en een Trewlove undercover en op raken van ze verstrikt in op tv een duistere wereld uit vol geheimen. De strijd in op tv de onderwereld de bereikt een bloederig hoogtepunt. Er op tv op tv wordt beslist over de toekomst op tv van het bureau van en het team krijgt uit een zware tegenslag uit te naar verwerken.

De uit opnames voor een door internationaal spelprogramma worden op abrupt verstoord als een het van een de deelnemers wordt vermoord. uit Het onderzoek van Morse en tijdens door Thursday wordt onverwacht beëindigd, naar waarna Morse verwikkeld raakt in van een levensgevaarlijk schimmenspel, met waarin niets tijdens is wat het het lijkt. een De mysterieuze Cromwell Ames laat opnieuw naar van zich horen de en Thursday neemt het een met ingrijpende beslissing.

Een fotoreportage op de een op tv legerbasis krijgt een sinistere op tv wending als een tijdens van door de modellen dood op tv wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt op tv door de mogelijke van op betrokkenheid van Sam Thursday en uit het naderende vertrek van van de het regiment. In Oxford lopen de het gemoederen met op als in racistische gevoelens de van kop opsteken. Een van de een meest op tv prominente woordvoerders komt tijdens het op politieonderzoek in uit beeld.

Het onderzoek op tv naar door de vermissing van uit een jonge vrouw door leidt Endeavour naar het de spoorwegen. De zaak lijkt verband de te houden door met de onopgeloste de moord op met een tienermeisje van een paar een een jaar eerder. Het politiekorps het wordt uitgebreid. van Na een gewelddadige roofoverval loopt de zowel binnen het korps in als in naar de onderwereld tijdens de spanning hoog op door en lijkt een bendeoorlog op dichterbij te op komen.

Oxford van verkeert even in Hollywoodsferen het als filmsterren op de stad aandoen voor de op tv opnames van op tv het door tweede deel van een met griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van naar een voormalig uit politieman tijdens leidt Morse en Thursday naar een uit plaatselijke op tv bioscoop, waar ter ere het van de sterren een een speciale avond is het de georganiseerd.

Vanaf naar vanavond is het op vijfde seizoen in van de Britse van misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag het om 21:25 door uur te zien door op NPO 1. een De serie werd het een jaar geleden uitgezonden op met de Britse de televisie. De detective gaat over in de jonge Morse, op tv naar die in de roerige jaren 60 met aan het door begin op van zijn carrière als detective in in in Oxford staat. In de eerste een aflevering trekt de veiling door van een waardevol Fabergé-ei door de naar aandacht van een internationale dief. van een Endeavour onderzoekt de zaak. Maar het zijn aandacht naar gaat al snel op tv naar de gruwelijke moord uit op een gangster. een Wanneer onder een meer ook de op tv organisator van een de veiling op dezelfde uit gruwelijke wijze om uit het leven wordt gebracht, door beseft Endeavour dat er met in een seriemoordenaar aan het werk is van op tv die zo snel mogelijk gestopt naar moet worden. In het door politiekantoor staat naar Endeavour ondertussen voor de een nieuwe opdracht: de een de nieuweling opleiden.

Wanneer in een lichaam van 2000 de jaar oud wordt gevonden, het tijdens heropenen Endeavour en tijdens Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel tijdens de vondst tot nieuwe een het inzichten heeft geleid, roept de eerdere op tv met afhandeling van de zaak ook vele uit vragen op. van Wat in is er gebeurd met het slachtoffer? door En onder welke op mysterieuze tijdens omstandigheden is de zaak eerder door op tv geseponeerd?

Endeavour op krijgt de opdracht te tijdens waken op tv over Bakewell, een gehospitaliseerde de gevangene. Als hij lucht krijgt in van op tv duistere geruchten het over het ziekenhuis is Endeavour van in eerste naar instantie sceptisch, maar tijdens er blijkt al gauw voldoende door aanleiding om op het op tv mysterie verder te onderzoeken. Daarvoor de moet hij echter door eerst de confrontatie met aan met tijdens enkele pijnlijke naar herinneringen.

Activist Joy Pettybon op tv vraagt om Endeavour's op tv bescherming door na een doodsbedreiging. met Die taak plaatst hem de te midden van een met sociale oorlog waarin op tv liberalisering door een dreiging vormt voor het het conservatieve Engeland van in 1967. Endeavour ontdekt op al gauw op dat zijn met grootste uitdaging is om uit Pettybon uit de buurt naar door te houden van op tv Nick Wildling, een rebels icoon binnen door tijdens de popcultuur.

Endeavour naar worstelt met Joan's de vertrek en ontdekt uit dat er met iets vreemds aan de door hand is met het zijn afgelegde examen. Dan in schrikt hij op door de een reeks verdrinkingen. in Endeavour vermoedt tijdens al de gauw dat er uit opzet in het spel is, de maar hij heeft moeite de naar om Thursday hiervan te van overtuigen. Om te voorkomen dat uit er meer in slachtoffers vallen, is door het van de groot belang het dat de collega's snel met nader tot elkaar tijdens komen.

Morse uit wordt benaderd door zijn vroegere naar mentor die hem de de vraagt de veiligheid van het zijn vrouw naar te waarborgen. De de gezondheid van Fred op Thursday gaat achteruit.

oktober 2020
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!