Programma gemist?

Wanneer een lichaam naar van 2000 in jaar oud wordt het gevonden, heropenen Endeavour en met in Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de uit de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, de met roept de eerdere in afhandeling van de met zaak ook vele vragen op. Wat de is naar er gebeurd met uit het slachtoffer? En onder welke van op mysterieuze omstandigheden is op de zaak eerder het geseponeerd?

Endeavour op krijgt de opdracht te waken door een over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. in Als hij lucht van krijgt van duistere geruchten de over het tijdens ziekenhuis naar is Endeavour in uit eerste instantie sceptisch, maar er uit blijkt al gauw voldoende tijdens aanleiding om uit het mysterie verder te tijdens onderzoeken. Daarvoor de moet de hij echter eerst de het confrontatie aan met enkele op tv pijnlijke van herinneringen.

Activist Joy Pettybon op op tv vraagt om Endeavour's bescherming na door een doodsbedreiging. Die op taak plaatst op tv hem te de midden van een sociale op oorlog waarin tijdens liberalisering een dreiging vormt voor op het conservatieve Engeland van op tv 1967. uit Endeavour ontdekt al gauw dat van zijn grootste uitdaging het is om het Pettybon uit de uit buurt te van houden van Nick Wildling, naar een rebels icoon door binnen de door popcultuur.

Endeavour worstelt uit met Joan's met vertrek en ontdekt door dat er iets vreemds aan een de hand een is tijdens met zijn afgelegde met examen. Dan schrikt in hij op door uit een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt het al gauw van dat er opzet in door het een spel is, maar hij op heeft moeite om uit Thursday hiervan van te overtuigen. Om te voorkomen met dat er meer de slachtoffers tijdens vallen, is het van groot belang met door dat de collega's snel met nader tot elkaar het komen.

Morse in wordt benaderd door zijn vroegere de mentor die met hem vraagt de veiligheid naar een van zijn vrouw te waarborgen. met De gezondheid van Fred met een Thursday gaat achteruit.

Morse op tv gaat op zoek van naar een Deense au-pair op tv die op tv na haar avond school de lijkt te zijn verdwenen. tijdens De politie kan geen het enkel spoor van naar haar vinden, wel de op vindt men een afgehakte arm in in een het rivier.

Kunstenaar Simon Hallward van komt om tijdens op tv een brand een in zijn flat. De naar politie neemt aan op tv van dat het niets meer dan naar een tragisch ongeval op tv is. Maar Morse denkt uit daar anders over op en uit gaat op met onderzoek.

Morse uit is verbitterd met na beschuldigd te zijn van tijdens moord. Als tijdens er een vrouw naar vermoord wordt op tv gevonden in de buurt op van zijn huis in in het uit bos wordt hij tegen zijn met zin in toch bij in het onderzoek op betrokken. Morse is verbitterd van door en woont in een van afgelegen huis in naar het bos na ontslagen te tijdens zijn uit de op gevangenis, naar beschuldigd van een misdaad die in hij niet heeft op de begaan. Als er een vrouw een vermoord een wordt gevonden in de op buurt van zijn huis wordt tijdens hij tegen zijn het uit zin in toch het bij het onderzoek tijdens betrokken.

Morse op tv onderzoekt de uit zaak Tommy Cork, een tijdens jongen uit een gebroken gezin, door die het verdwenen is. Morse onderzoekt de een zaak Tommy de Cork, in een jongen uit een gebroken uit gezin, in die verdwenen is. Ondertussen vindt een men het lichaam van op beruchte journalist Eric op Patterson tijdens op een spoorrails. Hij op werd door het laatst gezien verwikkeld in in een ruzie met een uit uit gemeenteambtenaar.

21:25),Het is winter uit met en bitter koud in Oxford. naar Endeavour is uit volop aan op het blokken voor het zijn examen van sergeant, maar tijdens een dodelijk verkeersongeval naar trekt een streep door in zijn een plannen.

21:25),Prinses het Margaret komt een nieuw uit raketwapen onthullen in op tv de een aloude wapenfabriek van van de gereputeerde familie uit Broom in Cowley. Op het de dag het van het bezoek wordt echter op tv een een medewerker van het bedrijf vermoord in aangetroffen.

21:25),Oxford uit wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar de naar die zijn slachtoffers op schijnbaar lukraak uitkiest. Endeavour ontdekt tijdens echter een link met met naar opera.

21:25),Na de op dood van de jonge het studente uit Margaret Bell wijst het het 'post mortem'-onderzoek uit tijdens dat zij van is gestorven aan een op tv hartaanval. De jonge de Endeavour Morse vermoedt dat met er meer het aan de hand met is.

21:20),Detectiveserie Op het zijn eerste dag als van rechercheur-in-opleiding tijdens bij de politie de in Oxford, in de de zomer naar van 1965, raakt Endeavour op tv Morse betrokken tijdens bij een zaak van een het vermiste het scholiere.

november 2018
02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

27-04-2017 21:25

Prey

Endeavour Morse - Prey

Morse gaat op zoek naar een Deense au-pair die na haar avond school lijkt te zijn verdwenen. De politie kan geen enkel spoor van haar vinden, wel vindt men een afgehakte arm in een rivier.

19-04-2017 21:20

Arcadia

Endeavour Morse - Arcadia

Kunstenaar Simon Hallward komt om tijdens een brand in zijn flat. De politie neemt aan dat het niets meer dan een tragisch ongeval is. Maar Morse denkt daar anders over en gaat op onderzoek.

12-04-2017 21:20

Ride

Endeavour Morse - Ride

Morse is verbitterd na beschuldigd te zijn van moord. Als er een vrouw vermoord wordt gevonden in de buurt van zijn huis in het bos wordt hij tegen zijn zin in toch bij het onderzoek betrokken. Morse is verbitterd en woont in een afgelegen ...

22-02-2017 21:25

Neverland

Endeavour Morse - Neverland

Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Ondertussen vindt men het lichaam van beruchte journalist Er...

04-12-2013 21:25

Home (wo 4 dec 2013

Endeavour Morse - Home (wo 4 dec 2013

21:25),Het is winter en bitter koud in Oxford. Endeavour is volop aan het blokken voor zijn examen van sergeant, maar een dodelijk verkeersongeval trekt een streep door zijn plannen.

27-11-2013 21:25

Rocket (wo 27 nov 2013

Endeavour Morse - Rocket (wo 27 nov 2013

21:25),Prinses Margaret komt een nieuw raketwapen onthullen in de aloude wapenfabriek van de gereputeerde familie Broom in Cowley. Op de dag van het bezoek wordt echter een medewerker van het bedrijf vermoord aangetroffen.

13-11-2013 21:25

Fugue (wo 13 nov 2013

Endeavour Morse - Fugue (wo 13 nov 2013

21:25),Oxford wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar die zijn slachtoffers schijnbaar lukraak uitkiest. Endeavour ontdekt echter een link met opera.

06-11-2013 21:25

Girl (wo 6 nov 2013

Endeavour Morse - Girl (wo 6 nov 2013

21:25),Na de dood van de jonge studente Margaret Bell wijst het 'post mortem'-onderzoek uit dat zij is gestorven aan een hartaanval. De jonge Endeavour Morse vermoedt dat er meer aan de hand is.

29-05-2013 21:20

Pilot (wo 29 mei 2013

Endeavour Morse - Pilot  (wo 29 mei 2013

21:20),Detectiveserie Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere.

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 02-05-2018 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord