Programma gemist?

Na op de moord op door een bibliothecaris hebben het Morse en Thursday weinig van meer uit aanwijzingen dan een paar modderige in voetafdrukken, en twee verdachten naar met elk een in het eigen motief om een de bibliothecaris dood te willen. Als met uit Morse de zaak nader onderzoekt, met blijken in er onverwachtse aanwijzingen te op zijn uit het het verleden. Een dramatische gebeurtenis van zorgt ervoor uit dat het onderzoek met in een heel van ander daglicht komt te in staan.

Een door jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell met om het in leven een komt, brengt Morse naar met het slaperige door Chigton Green. Als kort het daarna ook een een echtpaar dood wordt op aangetroffen, denken op tv Thursday en Morse in eerste instantie de aan een crime tijdens in passionel. Als er in nieuwe sporen worden door gevonden, blijkt dat Morse de waarheid de snel van moet zien te naar achterhalen, voor tijdens er nog meer op tv slachtoffers vallen.

Morse met gaat weer aan het werk tijdens met als rechercheur en mag op tv meteen de dood van een tijdens jonge van astrofysicus en zijn vriendin naar bij de een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en een Thursday uit zich erin op tv verdiepen, ontdekken ze dat een niets is wat het lijkt. naar Het blijkt een tijdens zaak met als tijdens tijdens voornaamste ingrediënten afgunst, van onbeantwoorde liefde, poppenspelers en sekteleden. Aan op Morse op tv de taak een om meer moorden te uit voorkomen.

1969. De leden door van het het oude team van de Morse werken op inmiddels verspreid door over Oxfordshire. Thursday is aan het door werk gezet bij op het de bureau van Castle Gate, door Strange is in op tv het management beland, in Bright moet zich tijdens zien uit te redden als verkeersagent en een Morse zelf verveelt een zich op tijdens zijn nieuwe post op het van platteland. van De dood van uit hun collega George Fancy een zit ze nog steeds het dwars tijdens en uiteindelijk proberen ze naar samen de zaak op door met te lossen.

Een leraar van uit een jongensschool een verdwijnt met op mysterieuze wijze. met Als de politiemannen die de tijdens zaak onderzoeken, het verongelukken, gaan Morse en Trewlove op tv in undercover en raken ze tijdens verstrikt in in een duistere wereld vol geheimen. op tv De strijd in de van onderwereld bereikt uit een door bloederig hoogtepunt. Er de wordt beslist over met de toekomst van op het bureau en het team van krijgt een zware met tegenslag in te verwerken.

De naar opnames voor op tv een internationaal spelprogramma worden de abrupt verstoord als een door van tijdens de deelnemers wordt met vermoord. Het onderzoek van van Morse en Thursday uit wordt onverwacht door beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in door met een levensgevaarlijk schimmenspel, uit waarin niets is wat de het lijkt. De tijdens mysterieuze Cromwell Ames laat een opnieuw van tijdens zich horen en de Thursday neemt van een ingrijpende beslissing.

Een op tv fotoreportage op een legerbasis krijgt het de een sinistere wending als tijdens een van door de modellen dood wordt in aangetroffen. Het onderzoek door wordt bemoeilijkt door op tv de mogelijke betrokkenheid van Sam een door Thursday en het naderende op tv vertrek van tijdens het regiment. In Oxford lopen de tijdens tijdens gemoederen op als naar racistische gevoelens de kop opsteken. Een van van een de meest prominente woordvoerders de komt met tijdens het politieonderzoek in de beeld.

Het op onderzoek naar de vermissing op van een jonge de vrouw leidt een Endeavour naar met de spoorwegen. De zaak uit lijkt verband te houden uit met een de onopgeloste moord op een naar tienermeisje van een op tv paar jaar eerder. uit Het politiekorps wordt op uitgebreid. Na een gewelddadige in naar roofoverval loopt zowel tijdens binnen het korps als het in de onderwereld de het spanning hoog op op tv en de lijkt een bendeoorlog dichterbij te door komen.

Oxford van verkeert even in Hollywoodsferen met als van filmsterren de stad aandoen voor tijdens de opnames uit van het tweede deel tijdens van een een griezelfilm. De raadselachtige in vergiftiging van een door voormalig politieman een leidt Morse en Thursday naar een in plaatselijke bioscoop, een waar ter ere op van de sterren een de speciale een avond is in georganiseerd.

Vanaf vanavond is naar een het vijfde seizoen van tijdens de Britse misdaadserie Endeavour Morse met elke woensdag om tijdens 21:25 uur te de zien op uit NPO 1. de De serie werd door een jaar geleden uitgezonden het op de Britse televisie. De van het detective gaat over de met jonge Morse, een die in de roerige jaren 60 op tv aan het begin naar van zijn carrière naar als het detective in Oxford de staat. In de eerste het aflevering trekt de veiling het van op tv een waardevol Fabergé-ei de uit aandacht van een de internationale dief. Endeavour onderzoekt de het zaak. Maar tijdens zijn aandacht de gaat al snel naar de van gruwelijke op tv moord op een gangster. uit Wanneer onder een meer ook de de organisator van de veiling op met dezelfde met gruwelijke wijze om tijdens het leven wordt gebracht, beseft van Endeavour het dat er een de seriemoordenaar aan het de werk is die zo snel tijdens mogelijk gestopt moet door worden. In op het op tv politiekantoor staat Endeavour ondertussen voor een van nieuwe opdracht: een een nieuweling een opleiden.

Wanneer een een lichaam van 2000 van jaar oud wordt uit gevonden, heropenen Endeavour naar en Thursday een in recentere vermissingszaak. op Hoewel de vondst tot op tv nieuwe het inzichten heeft geleid, roept de in eerdere tijdens afhandeling van de zaak ook met vele vragen met op. Wat het is er gebeurd met het in slachtoffer? En onder welke uit mysterieuze omstandigheden op is de zaak eerder door het geseponeerd?

Endeavour de krijgt de opdracht met te waken over Bakewell, de een gehospitaliseerde gevangene. Als het hij lucht krijgt op tv met van duistere geruchten over het met ziekenhuis is een Endeavour in een eerste instantie sceptisch, maar er op tv blijkt uit al gauw voldoende door aanleiding om het mysterie tijdens verder te onderzoeken. Daarvoor het moet hij echter naar eerst de confrontatie de aan met enkele pijnlijke op tv uit herinneringen.

Activist Joy Pettybon op tv vraagt om van Endeavour's het bescherming na een op doodsbedreiging. Die taak plaatst een hem te midden op van een sociale oorlog waarin de liberalisering een uit dreiging in vormt voor het conservatieve Engeland uit van 1967. het Endeavour ontdekt al met gauw dat zijn een grootste uitdaging is om van Pettybon uit de de buurt te met houden van Nick Wildling, met een rebels icoon binnen van door de popcultuur.

Endeavour worstelt het met Joan's vertrek en met de ontdekt dat er iets vreemds aan door de hand is het met de zijn afgelegde examen. Dan schrikt op tv hij naar op door op tv een reeks verdrinkingen. de Endeavour vermoedt al met gauw dat er opzet in het tijdens spel is, van maar hij uit heeft moeite van om Thursday hiervan te overtuigen. Om naar te voorkomen dat het er op tv meer slachtoffers vallen, is uit het van groot de belang dat van de collega's snel nader de tot tijdens elkaar komen.

Morse naar wordt benaderd door naar zijn vroegere mentor die hem met vraagt de met veiligheid van door zijn vrouw te waarborgen. De van in gezondheid van Fred Thursday gaat door achteruit.

februari 2021
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!