Programma gemist?

Na de tijdens moord uit op een bibliothecaris hebben Morse door en Thursday weinig met meer aanwijzingen dan een met in paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten op tv met elk een op eigen motief naar om de bibliothecaris door dood te met willen. Als Morse de naar zaak nader onderzoekt, naar blijken naar er onverwachtse aanwijzingen te zijn door uit het verleden. Een tijdens dramatische gebeurtenis uit zorgt ervoor dat het het onderzoek in in een heel ander daglicht van op tv komt te staan.

Een met jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell tijdens uit om het leven komt, brengt in Morse naar het het slaperige Chigton Green. Als door kort daarna tijdens ook een van echtpaar dood uit wordt aangetroffen, denken door Thursday en Morse het in eerste instantie aan een crime op passionel. Als er het nieuwe sporen worden op tv gevonden, blijkt dat van Morse de waarheid met tijdens snel moet zien te achterhalen, door voor er een nog meer slachtoffers een vallen.

Morse gaat weer in met aan het werk tijdens als rechercheur en mag meteen in de dood van een op tv jonge astrofysicus in en zijn de vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. het Als op Morse en door Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze het dat niets is de wat tijdens het lijkt. Het naar blijkt een zaak met op tv als voornaamste ingrediënten afgunst, door onbeantwoorde liefde, een poppenspelers en sekteleden. Aan op tv Morse de met taak om in meer moorden te op tv voorkomen.

1969. op De leden van het oude tijdens team van Morse met werken inmiddels verspreid op over Oxfordshire. in Thursday is met aan het werk gezet met bij het bureau van in Castle Gate, de Strange is in op tv het management beland, op tv Bright moet zich het zien te redden een als verkeersagent en in Morse naar zelf verveelt zich op zijn door nieuwe post op in het platteland. De dood van van een hun collega George uit Fancy zit ze nog door steeds dwars en uiteindelijk uit tijdens proberen ze samen uit de zaak op tijdens te lossen.

Een naar leraar van een jongensschool verdwijnt op het op mysterieuze wijze. Als de de politiemannen die de zaak in onderzoeken, verongelukken, met gaan Morse en Trewlove met op undercover en raken ze verstrikt in op tv naar een duistere wereld in vol geheimen. De strijd het in de van onderwereld bereikt een bloederig in hoogtepunt. Er wordt met beslist over in de toekomst van het bureau op tv en het van team krijgt een van zware tegenslag te door verwerken.

De opnames het voor een naar internationaal spelprogramma worden uit abrupt verstoord als een met van een de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek een van Morse tijdens en Thursday wordt onverwacht een beëindigd, van waarna Morse verwikkeld tijdens raakt in naar een levensgevaarlijk schimmenspel, waarin niets op is wat het lijkt. op De mysterieuze het Cromwell de Ames laat opnieuw van van zich horen van en Thursday neemt een ingrijpende op beslissing.

Een uit fotoreportage op een uit legerbasis krijgt een van sinistere wending als een van naar de modellen naar dood wordt aangetroffen. tijdens Het onderzoek wordt uit bemoeilijkt door de in mogelijke in betrokkenheid van Sam Thursday van en het op tv naderende vertrek van het regiment. door In naar Oxford lopen de gemoederen op met als racistische gevoelens door de kop opsteken. uit Een van de door meest uit prominente woordvoerders komt tijdens het het politieonderzoek in naar beeld.

Het in onderzoek naar naar de vermissing van van een jonge vrouw leidt Endeavour in naar de spoorwegen. met De zaak op lijkt verband te houden met met de tijdens onopgeloste moord op een een tienermeisje van het een paar jaar eerder. een Het politiekorps een wordt uitgebreid. Na op een gewelddadige roofoverval loopt zowel uit door binnen het korps van als in de onderwereld de spanning in het hoog op en lijkt het een bendeoorlog dichterbij te de komen.

Oxford in verkeert even in Hollywoodsferen als de filmsterren het de stad aandoen het voor de opnames van door het tweede deel een van een griezelfilm. De van uit raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman tijdens op leidt Morse en Thursday naar een een plaatselijke bioscoop, waar naar ter tijdens ere van de met sterren een speciale op avond is de georganiseerd.

Vanaf een vanavond is het vijfde seizoen van van de Britse uit misdaadserie door Endeavour Morse van elke woensdag om 21:25 op tv uur te zien een op NPO 1. De op serie werd de een jaar geleden door uitgezonden op op tv de Britse televisie. De detective gaat door over de met jonge Morse, die in tijdens de uit roerige jaren 60 aan het begin op tv van het zijn carrière in als detective in Oxford staat. In de een eerste van aflevering trekt op de veiling van een met waardevol Fabergé-ei uit de aandacht van een internationale dief. naar Endeavour onderzoekt van de zaak. met Maar zijn aandacht met gaat al snel naar de op tv gruwelijke moord een op een gangster. Wanneer op tv onder meer tijdens ook de in organisator van door de veiling op dezelfde gruwelijke uit wijze om het leven naar wordt uit gebracht, beseft Endeavour dat met er een seriemoordenaar op tv aan het werk is op tv die van zo snel mogelijk op tv gestopt moet met worden. In het politiekantoor in staat Endeavour ondertussen voor een het nieuwe een opdracht: een nieuweling door opleiden.

Wanneer door een lichaam van 2000 jaar door op oud wordt gevonden, heropenen Endeavour een en Thursday een van recentere vermissingszaak. Hoewel naar de vondst tot de nieuwe in inzichten heeft geleid, roept de eerdere het afhandeling van tijdens de zaak ook op vele vragen op. in Wat is er gebeurd naar uit met het slachtoffer? En van onder welke mysterieuze in omstandigheden is in de zaak eerder tijdens geseponeerd?

Endeavour krijgt de op tv opdracht op tv te waken over Bakewell, een op tv door gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt met van duistere tijdens geruchten over het de ziekenhuis is Endeavour in met eerste instantie naar sceptisch, maar op tv er blijkt al gauw met voldoende aanleiding om het de mysterie verder te door onderzoeken. Daarvoor naar moet het hij echter eerst de confrontatie aan op met enkele pijnlijke in op herinneringen.

Activist naar Joy Pettybon vraagt om Endeavour's in bescherming na een naar doodsbedreiging. het Die taak plaatst hem te de midden van een de sociale oorlog het waarin liberalisering van een dreiging op vormt voor het conservatieve Engeland van op tv 1967. Endeavour ontdekt een al gauw dat het in zijn grootste uitdaging is om een Pettybon uit de buurt door tijdens te houden van door Nick Wildling, een het rebels icoon binnen de het popcultuur.

Endeavour worstelt met naar Joan's met vertrek en met ontdekt dat er naar iets vreemds aan door de hand is met zijn in afgelegde het examen. Dan schrikt een hij op door een op tv reeks verdrinkingen. het Endeavour vermoedt al de gauw dat er opzet in het in spel uit is, maar hij heeft moeite naar om Thursday uit hiervan te in overtuigen. Om te voorkomen dat een er meer met slachtoffers vallen, op is het van groot belang op dat in de collega's snel nader tot tijdens elkaar met komen.

Morse door wordt benaderd door uit zijn vroegere de mentor die hem vraagt de veiligheid naar op tv van zijn vrouw te waarborgen. op tv De gezondheid van in Fred Thursday gaat op achteruit.

januari 2020
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!