Programma gemist?

Na met de moord uit op een bibliothecaris uit hebben Morse en Thursday weinig het meer aanwijzingen naar dan een van paar modderige voetafdrukken, op tv en twee verdachten uit met elk een eigen een motief om de met bibliothecaris dood te willen. op tv Als Morse een de zaak nader onderzoekt, het blijken er onverwachtse uit aanwijzingen te zijn uit uit het verleden. op Een dramatische de gebeurtenis zorgt het ervoor dat het onderzoek het in een heel ander naar daglicht op komt te staan.

Een jachtongeluk van waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell een om het tijdens leven komt, brengt naar Morse naar met het slaperige Chigton Green. Als van kort daarna op tv ook een echtpaar dood op tv wordt door aangetroffen, denken Thursday en uit Morse in eerste instantie een aan een door crime passionel. Als er van nieuwe van sporen worden gevonden, blijkt dat op Morse de waarheid op van snel moet zien te achterhalen, voor het er nog meer uit slachtoffers op tv vallen.

Morse gaat met weer aan het in werk tijdens als rechercheur en mag meteen de een de dood van een jonge een astrofysicus en zijn vriendin op bij het een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse op tv en Thursday door zich erin verdiepen, ontdekken in ze dat uit niets is wat het lijkt. de door Het blijkt een een zaak met als voornaamste ingrediënten het afgunst, met onbeantwoorde liefde, poppenspelers en sekteleden. Aan op Morse de op tv taak om meer moorden van te het voorkomen.

1969. de De leden naar van het oude van team van Morse werken inmiddels door verspreid over Oxfordshire. Thursday in is door aan het werk gezet bij met het bureau van een Castle met Gate, Strange is in tijdens het management beland, op tv Bright met moet zich zien te door redden als verkeersagent en op tv Morse zelf een verveelt zich op zijn nieuwe op tv in post op het uit platteland. De dood het van hun collega op George Fancy zit uit ze nog steeds dwars en naar uiteindelijk proberen ze samen met de zaak tijdens op te van lossen.

Een leraar van op tv een het jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. met Als een de politiemannen die de zaak op tv van onderzoeken, verongelukken, gaan een Morse en Trewlove undercover en raken tijdens ze verstrikt uit in door een duistere wereld vol geheimen. in De op strijd in de onderwereld bereikt tijdens een bloederig hoogtepunt. Er op tv wordt een beslist over de toekomst op tv van naar het bureau en het team door krijgt een zware tijdens tegenslag te tijdens verwerken.

De opnames met voor een op tv internationaal spelprogramma worden de abrupt verstoord als naar een van in de deelnemers wordt vermoord. Het met onderzoek van tijdens Morse en het Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna uit Morse een verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk het schimmenspel, op tv waarin niets is op tv wat het lijkt. De mysterieuze door Cromwell Ames laat door opnieuw van zich met horen en een Thursday neemt een het ingrijpende beslissing.

Een uit fotoreportage op een legerbasis de krijgt een sinistere een wending als een van het de modellen dood een wordt aangetroffen. met Het onderzoek wordt bemoeilijkt naar door een de mogelijke betrokkenheid op van Sam door Thursday en het naderende vertrek uit van naar het regiment. In Oxford lopen de de gemoederen op uit als met racistische gevoelens de kop de opsteken. Een van de met meest prominente woordvoerders komt een tijdens het politieonderzoek door in de beeld.

Het uit onderzoek naar de de vermissing van een jonge vrouw van leidt Endeavour een naar de de spoorwegen. De op zaak lijkt verband te houden met een de onopgeloste een moord in op een tienermeisje van een met paar jaar eerder. in Het politiekorps wordt uitgebreid. van op Na een gewelddadige roofoverval loopt zowel naar uit binnen het korps in als in de onderwereld de spanning op hoog op en in lijkt van een bendeoorlog dichterbij te in komen.

Oxford het verkeert even de in Hollywoodsferen als filmsterren de naar stad aandoen naar voor de opnames op van het naar tweede deel van de een griezelfilm. De in raadselachtige vergiftiging van een voormalig in politieman leidt op tv Morse en Thursday op tv naar een plaatselijke van bioscoop, waar ter op ere van naar de sterren een tijdens speciale avond is de georganiseerd.

Vanaf vanavond is naar het vijfde tijdens seizoen van de Britse op misdaadserie Endeavour het Morse elke woensdag om op 21:25 uur van te van zien op NPO 1. De serie tijdens werd een de jaar geleden uitgezonden op op de Britse televisie. De een het detective gaat over de jonge het Morse, die van in de roerige jaren met 60 aan het begin door van de zijn carrière als detective op tv in Oxford staat. In de van eerste de aflevering trekt de het veiling van door een waardevol Fabergé-ei de van aandacht van een internationale dief. tijdens Endeavour onderzoekt de tijdens zaak. op tv Maar zijn aandacht gaat al door door snel naar de gruwelijke een moord op naar een gangster. Wanneer onder meer tijdens ook op tv de organisator van de veiling tijdens op de dezelfde gruwelijke wijze om het een leven naar wordt gebracht, beseft Endeavour dat met er een seriemoordenaar in aan het werk in is die tijdens zo snel mogelijk gestopt moet op tv worden. In het een politiekantoor staat het Endeavour uit ondertussen voor een nieuwe op opdracht: een nieuweling een opleiden.

Wanneer de een lichaam van 2000 jaar de oud wordt met gevonden, heropenen uit Endeavour en Thursday een door recentere vermissingszaak. Hoewel van de vondst tot tijdens nieuwe inzichten heeft geleid, van roept de eerdere een afhandeling van de naar zaak ook met vele vragen met op. Wat is er gebeurd met met in het slachtoffer? En onder welke van in mysterieuze omstandigheden is de zaak uit eerder in geseponeerd?

Endeavour krijgt de uit opdracht te waken de over op Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als op door hij lucht krijgt van tijdens duistere geruchten van over het ziekenhuis is het Endeavour in eerste uit instantie sceptisch, door maar er blijkt al gauw voldoende met naar aanleiding om het mysterie de verder te door onderzoeken. Daarvoor moet op hij echter eerst de confrontatie aan met uit met enkele pijnlijke uit herinneringen.

Activist op tv Joy Pettybon van vraagt om Endeavour's tijdens bescherming na een doodsbedreiging. Die naar taak plaatst hem te met midden van een door sociale tijdens oorlog waarin op liberalisering een dreiging op tv vormt voor het door conservatieve Engeland van tijdens 1967. Endeavour ontdekt op al gauw dat zijn grootste uitdaging op is om naar Pettybon naar uit de buurt op te houden van van Nick Wildling, een rebels een icoon binnen de een popcultuur.

Endeavour het worstelt met Joan's vertrek en een ontdekt in dat er iets vreemds in aan de hand de is met zijn naar afgelegde examen. de Dan schrikt hij op tv op door een van reeks verdrinkingen. Endeavour naar vermoedt al gauw dat van er opzet in het van in spel is, maar in hij heeft moeite uit om Thursday hiervan te van overtuigen. Om te een voorkomen dat er meer slachtoffers een vallen, met is het van een groot belang dat de collega's door snel nader op tv tot elkaar naar komen.

Morse op wordt benaderd door tijdens zijn vroegere mentor die het hem vraagt met de veiligheid van door zijn vrouw te waarborgen. op De gezondheid van Fred in tijdens Thursday gaat achteruit.

december 2021
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!