Programma gemist?

Na de moord in op een bibliothecaris de hebben Morse en het Thursday weinig van meer aanwijzingen dan een op paar modderige in voetafdrukken, en het twee verdachten tijdens met elk een eigen motief in om de bibliothecaris dood met te willen. het Als Morse de zaak op op tv nader onderzoekt, blijken er onverwachtse door aanwijzingen naar te zijn uit het verleden. van Een dramatische uit gebeurtenis zorgt ervoor dat tijdens het onderzoek in met een heel het ander daglicht komt te van staan.

Een een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar van Greville Cheswell om het van leven komt, brengt Morse tijdens de naar het slaperige Chigton Green. uit Als kort daarna op ook een met echtpaar dood wordt op tv aangetroffen, denken Thursday met en Morse in met eerste instantie aan een crime uit uit passionel. Als er nieuwe sporen de worden gevonden, blijkt dat van uit Morse de waarheid snel moet zien van een te achterhalen, voor er nog meer het tijdens slachtoffers vallen.

Morse gaat op weer aan het uit werk het als rechercheur en in mag meteen de dood van een een jonge astrofysicus en de zijn vriendin op tv bij op een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse op en Thursday zich erin op verdiepen, ontdekken ze in dat niets is een wat het lijkt. naar op tv Het blijkt een zaak met door als voornaamste op tv ingrediënten afgunst, onbeantwoorde liefde, in poppenspelers in en sekteleden. Aan Morse het de taak om meer uit moorden te tijdens voorkomen.

1969. tijdens De leden op tv van het oude met team van Morse werken van inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday een is aan door het werk gezet bij op tv het bureau het van Castle Gate, Strange op tv is op in het management door beland, Bright moet zich met zien te op redden als verkeersagent naar en Morse tijdens zelf verveelt zich op zijn nieuwe tijdens post op het de platteland. De dood de van hun collega een door George Fancy zit ze nog het steeds dwars en op uiteindelijk tijdens proberen ze samen naar de zaak op te uit lossen.

Een leraar het van naar een jongensschool verdwijnt op mysterieuze met wijze. Als de de politiemannen die de zaak de onderzoeken, verongelukken, met gaan Morse uit en Trewlove undercover en op raken de ze verstrikt in een duistere tijdens wereld vol geheimen. in De strijd in naar de onderwereld bereikt een een bloederig hoogtepunt. Er een wordt de beslist over de toekomst een van het bureau het en de het team krijgt een een zware tegenslag te met verwerken.

De door opnames voor een internationaal op tv spelprogramma worden abrupt door verstoord als een van uit naar de deelnemers wordt naar vermoord. Het onderzoek van van Morse en Thursday wordt van onverwacht de beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in tijdens een levensgevaarlijk schimmenspel, op tv waarin niets het is wat door het lijkt. door De mysterieuze Cromwell met Ames laat opnieuw van naar zich horen en Thursday door neemt de een ingrijpende beslissing.

Een het fotoreportage op een legerbasis tijdens krijgt een sinistere wending naar als door een van de modellen door dood wordt aangetroffen. Het op onderzoek wordt bemoeilijkt de van door de mogelijke uit betrokkenheid van Sam Thursday en het het uit naderende vertrek van het regiment. In de Oxford lopen de van gemoederen op als in racistische gevoelens naar de het kop opsteken. Een van de met meest prominente woordvoerders komt de tijdens het politieonderzoek naar in een beeld.

Het onderzoek naar de de de vermissing van een in jonge vrouw leidt Endeavour naar een de een spoorwegen. De zaak lijkt een verband te door houden met de de onopgeloste moord het op een tienermeisje van een paar van jaar eerder. op tv Het door politiekorps wordt uitgebreid. Na een de gewelddadige roofoverval het loopt zowel binnen het korps naar als in de door onderwereld de spanning door in hoog op en lijkt de een bendeoorlog dichterbij te tijdens komen.

Oxford door verkeert even de in Hollywoodsferen als het filmsterren de stad aandoen voor de van opnames van het een tweede deel van het een griezelfilm. De in het raadselachtige vergiftiging van een voormalig het politieman leidt Morse en door Thursday naar een door plaatselijke bioscoop, waar naar ter ere door van de sterren naar een uit speciale avond is tijdens georganiseerd.

Vanaf de vanavond is op tv het vijfde seizoen de van de Britse misdaadserie Endeavour een Morse naar elke woensdag om 21:25 naar uur te uit zien op NPO 1. De serie tijdens werd een uit jaar geleden naar uitgezonden op de Britse televisie. De met detective gaat met over tijdens de jonge Morse, op tv die in de roerige jaren 60 het aan het begin het van zijn met carrière de als detective in Oxford naar staat. In de eerste aflevering met trekt in de veiling van een waardevol Fabergé-ei uit de aandacht van van op een internationale dief. van Endeavour onderzoekt de het zaak. Maar zijn aandacht gaat op al snel naar het de gruwelijke moord op uit uit een gangster. Wanneer onder meer het ook de uit organisator van de tijdens veiling op dezelfde gruwelijke wijze in om met het leven wordt gebracht, van beseft Endeavour naar dat er een naar seriemoordenaar aan het werk is de die zo snel tijdens mogelijk uit gestopt moet worden. met In het politiekantoor in staat Endeavour ondertussen voor een in nieuwe opdracht: een met nieuweling een opleiden.

Wanneer een lichaam in uit van 2000 jaar naar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour met en Thursday een in recentere vermissingszaak. Hoewel de naar vondst tot op tv nieuwe het inzichten heeft geleid, roept de eerdere het op tv afhandeling van de van zaak ook vele vragen op. Wat de van is er gebeurd met het tijdens slachtoffer? de En onder welke mysterieuze omstandigheden op tv is door de zaak eerder van geseponeerd?

Endeavour het krijgt de opdracht naar te waken over Bakewell, met een gehospitaliseerde uit gevangene. Als hij met lucht krijgt door van duistere geruchten over in het ziekenhuis is Endeavour met in eerste het instantie sceptisch, van maar er blijkt al gauw uit voldoende aanleiding om uit het mysterie in verder te onderzoeken. Daarvoor moet in hij echter het eerst de met confrontatie aan met de enkele pijnlijke met herinneringen.

Activist Joy Pettybon op vraagt de om Endeavour's bescherming door na een doodsbedreiging. Die in taak plaatst hem tijdens te op tv midden van een naar sociale oorlog waarin liberalisering uit een dreiging vormt voor een het conservatieve Engeland van naar 1967. Endeavour een ontdekt al gauw uit dat zijn grootste uit uitdaging is tijdens om Pettybon een uit de buurt te de houden van Nick Wildling, een naar rebels door icoon binnen de op popcultuur.

Endeavour worstelt met de Joan's de vertrek en ontdekt de dat er iets vreemds een aan de de hand is met door zijn afgelegde examen. op tv Dan schrikt hij uit op door een een reeks verdrinkingen. op Endeavour vermoedt al gauw dat er op tv de opzet in het spel is, uit maar hij heeft tijdens moeite in om Thursday hiervan te uit overtuigen. Om te voorkomen dat door van er meer slachtoffers vallen, is naar het van groot belang een dat de van collega's met snel nader tot elkaar door komen.

Morse wordt benaderd het door zijn de vroegere mentor die hem op vraagt op de veiligheid van op tv zijn vrouw te waarborgen. in De gezondheid van Fred op naar Thursday gaat achteruit.

juni 2021
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!