Programma gemist?

Een leraar van door op een jongensschool verdwijnt op mysterieuze een wijze. uit Als de politiemannen die in de zaak onderzoeken, verongelukken, naar gaan Morse uit en Trewlove undercover en in raken in ze verstrikt in een duistere wereld een vol uit geheimen. De strijd op tv in de van onderwereld bereikt een bloederig hoogtepunt. Er op wordt de beslist over de het toekomst van het bureau door en uit het team krijgt een in zware tegenslag een te verwerken.

De opnames de voor een internationaal spelprogramma in worden abrupt verstoord op als een van een de deelnemers op tv wordt vermoord. Het op onderzoek een van Morse en door Thursday wordt onverwacht beëindigd, met waarna Morse verwikkeld een raakt in met een levensgevaarlijk schimmenspel, waarin niets in is wat het van lijkt. van De mysterieuze Cromwell Ames laat op tv opnieuw van zich op tv horen en Thursday neemt naar op een ingrijpende beslissing.

Een fotoreportage op op een op tv legerbasis krijgt een sinistere wending uit als een met van de modellen tijdens dood wordt aangetroffen. Het uit onderzoek op tv wordt bemoeilijkt door de mogelijke de betrokkenheid een van Sam Thursday en in het naderende vertrek van uit het de regiment. In Oxford door lopen de gemoederen op als op racistische gevoelens de door kop opsteken. Een van van de meest het op prominente woordvoerders komt de tijdens het politieonderzoek in uit beeld.

Het onderzoek naar op tv de het vermissing van op een jonge vrouw leidt in Endeavour naar van de spoorwegen. De zaak lijkt verband het te houden in met de onopgeloste moord naar op een een tienermeisje van een paar in jaar eerder. Het van politiekorps wordt uitgebreid. van Na een van gewelddadige roofoverval loopt zowel met binnen het uit korps uit als in de van onderwereld de spanning hoog op en door lijkt naar een bendeoorlog in dichterbij te komen.

Oxford op tv verkeert even met in Hollywoodsferen als filmsterren van de stad aandoen voor de op opnames van het met tijdens tweede deel van een in griezelfilm. De raadselachtige op tv vergiftiging van een van voormalig politieman op leidt Morse en Thursday naar een tijdens plaatselijke bioscoop, van waar door ter ere van de sterren een uit speciale avond naar is op tv georganiseerd.

Vanaf vanavond is op tv tijdens het vijfde seizoen van de Britse op misdaadserie Endeavour Morse in een elke woensdag om 21:25 uur een te zien op NPO met 1. uit De serie werd een op jaar een geleden uitgezonden op de Britse naar televisie. De detective gaat op over tijdens de jonge Morse, die in de op tv een roerige jaren 60 aan het begin naar een van zijn carrière als naar detective in een Oxford staat. In de eerste aflevering trekt een de veiling op tv van een met waardevol Fabergé-ei op de aandacht van een door internationale dief. naar Endeavour onderzoekt de zaak. Maar zijn met aandacht met gaat al snel naar de uit gruwelijke moord uit op een gangster. Wanneer uit onder meer door ook de organisator in van de met veiling op dezelfde gruwelijke in wijze om het leven in wordt gebracht, beseft op tv Endeavour uit dat er op tv een seriemoordenaar aan naar het werk is die zo tijdens snel mogelijk gestopt moet uit worden. In het van politiekantoor staat met Endeavour ondertussen van voor een nieuwe opdracht: een op het nieuweling opleiden.

Wanneer op een lichaam van 2000 jaar uit oud wordt uit gevonden, een heropenen Endeavour en een Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de met vondst tot nieuwe op inzichten heeft geleid, het roept in de eerdere afhandeling de van de zaak ook vele uit vragen op. een Wat in is er gebeurd van met het slachtoffer? uit En onder welke mysterieuze omstandigheden is op de op tv zaak eerder op tv geseponeerd?

Endeavour door krijgt de door opdracht te waken met over Bakewell, een gehospitaliseerde op tv gevangene. Als hij lucht krijgt het op van duistere geruchten over van het ziekenhuis is Endeavour uit in eerste op instantie sceptisch, op tv maar er blijkt al de gauw voldoende aanleiding de om het door mysterie verder te onderzoeken. naar Daarvoor moet naar hij echter eerst in de confrontatie aan uit met enkele pijnlijke de herinneringen.

Activist de Joy Pettybon vraagt een om Endeavour's bescherming na door een doodsbedreiging. tijdens Die taak het plaatst hem te midden van een een sociale het oorlog waarin liberalisering een met dreiging vormt voor naar het conservatieve Engeland naar van 1967. op Endeavour ontdekt al gauw uit dat zijn grootste uitdaging uit is tijdens om Pettybon uit van de buurt te houden uit van Nick Wildling, een tijdens tijdens rebels icoon binnen de op tv popcultuur.

Endeavour worstelt tijdens met van Joan's vertrek en ontdekt dat uit er door iets vreemds aan de hand is op tv met zijn afgelegde tijdens met examen. Dan schrikt hij op door door een reeks op verdrinkingen. Endeavour op tv vermoedt al gauw het dat er opzet een in het in spel is, maar hij heeft moeite een om Thursday door hiervan door te overtuigen. Om te voorkomen uit dat er meer met slachtoffers naar vallen, is het van naar groot belang van dat de collega's door snel nader tot door elkaar komen.

Morse wordt met benaderd door in zijn vroegere mentor uit die hem vraagt een de veiligheid van zijn naar vrouw tijdens te waarborgen. De gezondheid in van Fred Thursday gaat op tv achteruit.

Morse gaat door op zoek naar van een Deense au-pair die in na haar avond het school lijkt uit te zijn van verdwenen. De politie kan geen in door enkel spoor van haar vinden, op wel vindt op men een afgehakte op arm in een naar rivier.

Kunstenaar Simon op Hallward komt om tijdens van door een brand in zijn op flat. De politie neemt door aan op tv dat het niets meer door dan een tragisch door ongeval is. Maar Morse met denkt daar anders tijdens over en gaat naar op een onderzoek.

Morse door is verbitterd na beschuldigd te in een zijn van moord. Als er een tijdens een vrouw vermoord wordt gevonden in de in buurt van zijn op tv tijdens huis in het bos wordt hij op tegen zijn met zin op tv in toch bij het onderzoek betrokken. de Morse is verbitterd de van en woont in een afgelegen tijdens huis met in het bos na van ontslagen te zijn uit uit de gevangenis, beschuldigd op tv van een misdaad die tijdens hij niet op tv heeft begaan. Als er uit een vrouw het vermoord wordt met gevonden in de buurt van op de zijn huis wordt hij tegen zijn naar een zin in toch een bij het onderzoek door betrokken.

Morse van onderzoekt de zaak het Tommy Cork, een jongen uit in een van gebroken gezin, in die verdwenen is. Morse het onderzoekt de zaak Tommy Cork, naar een jongen de uit een op gebroken gezin, die verdwenen een is. Ondertussen vindt men in het met lichaam van beruchte journalist Eric van Patterson op een op tv spoorrails. een Hij werd op tv het laatst gezien verwikkeld met in een ruzie met de een op gemeenteambtenaar.

april 2019
13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

27-04-2017 21:25

Prey

Endeavour Morse - Prey

Morse gaat op zoek naar een Deense au-pair die na haar avond school lijkt te zijn verdwenen. De politie kan geen enkel spoor van haar vinden, wel vindt men een afgehakte arm in een rivier.

19-04-2017 21:20

Arcadia

Endeavour Morse - Arcadia

Kunstenaar Simon Hallward komt om tijdens een brand in zijn flat. De politie neemt aan dat het niets meer dan een tragisch ongeval is. Maar Morse denkt daar anders over en gaat op onderzoek.

12-04-2017 21:20

Ride

Endeavour Morse - Ride

Morse is verbitterd na beschuldigd te zijn van moord. Als er een vrouw vermoord wordt gevonden in de buurt van zijn huis in het bos wordt hij tegen zijn zin in toch bij het onderzoek betrokken. Morse is verbitterd en woont in een afgelegen ...

22-02-2017 21:25

Neverland

Endeavour Morse - Neverland

Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Ondertussen vindt men het lichaam van beruchte journalist Er...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-03-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord