Programma gemist?

Een door leraar van een jongensschool op tv verdwijnt op mysterieuze het wijze. Als de naar politiemannen uit die de zaak de onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en in Trewlove undercover en op tv raken ze verstrikt op tv in een duistere de wereld vol geheimen. De een in strijd in de onderwereld bereikt een met door bloederig hoogtepunt. Er wordt beslist over het op tv de toekomst van het bureau en met het naar team krijgt een zware tegenslag met te tijdens verwerken.

De een opnames voor een internationaal spelprogramma naar worden naar abrupt verstoord als een met van het de deelnemers wordt vermoord. met Het onderzoek van Morse en op tv Thursday door wordt onverwacht beëindigd, van waarna Morse verwikkeld raakt in uit een levensgevaarlijk schimmenspel, tijdens waarin niets is de wat het lijkt. met De mysterieuze van Cromwell uit Ames laat opnieuw een van zich horen en Thursday neemt de een ingrijpende de beslissing.

Een fotoreportage op uit een door legerbasis krijgt het een sinistere wending als een van naar de met modellen dood wordt aangetroffen. Het de onderzoek van wordt bemoeilijkt door de mogelijke naar de betrokkenheid van Sam Thursday naar en het naderende vertrek van met de het regiment. In Oxford tijdens lopen de gemoederen van op als racistische gevoelens de de kop opsteken. tijdens Een op tv van de meest prominente woordvoerders komt op tijdens het politieonderzoek met van in beeld.

Het op onderzoek naar de vermissing door van het een jonge vrouw leidt een Endeavour naar de spoorwegen. naar De zaak een lijkt verband te uit houden met een de onopgeloste moord op een tienermeisje in van een het paar het jaar eerder. Het op tv politiekorps wordt uitgebreid. Na naar een gewelddadige roofoverval de loopt zowel een binnen het korps als in de op tv onderwereld in de spanning hoog op op en een lijkt een bendeoorlog dichterbij te van komen.

Oxford verkeert even in in een Hollywoodsferen als in filmsterren de stad aandoen voor van de opnames van naar het tweede deel van met een op griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van op tv een voormalig politieman in op leidt Morse en Thursday naar uit een plaatselijke bioscoop, op tv waar een ter ere van een de sterren een in speciale avond is in georganiseerd.

Vanaf op tv vanavond is het op tv vijfde seizoen het van de Britse misdaadserie tijdens Endeavour Morse elke woensdag in om door 21:25 uur te zien op door NPO 1. De op tv serie werd een uit jaar geleden uitgezonden op van tijdens de Britse televisie. De het detective gaat over de jonge op tv Morse, die in de naar roerige in jaren 60 op aan het begin van de zijn carrière van als detective in Oxford staat. In de van eerste in aflevering trekt tijdens de veiling van tijdens een waardevol Fabergé-ei de aandacht van uit een internationale op tv dief. Endeavour van onderzoekt de zaak. Maar zijn met met aandacht gaat al snel naar de op tv gruwelijke moord op op een gangster. uit Wanneer onder op meer ook de organisator tijdens van de het veiling op dezelfde gruwelijke wijze uit om het op leven wordt tijdens gebracht, beseft Endeavour tijdens dat er een seriemoordenaar aan in een het werk is die zo snel naar mogelijk gestopt moet op worden. met In het politiekantoor staat het Endeavour ondertussen voor een een naar nieuwe opdracht: een het nieuweling opleiden.

Wanneer een lichaam in van op 2000 jaar oud wordt in gevonden, met heropenen Endeavour en Thursday in een recentere vermissingszaak. Hoewel het de uit vondst tot nieuwe inzichten door heeft geleid, door roept de eerdere afhandeling door van de zaak ook in vele vragen op. Wat de is op er gebeurd met van het slachtoffer? En onder op tv welke mysterieuze uit omstandigheden is de het zaak eerder op tv geseponeerd?

Endeavour door krijgt de opdracht te op waken tijdens over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. van Als hij lucht krijgt op van duistere naar geruchten door over het ziekenhuis tijdens is Endeavour in een eerste instantie sceptisch, maar er blijkt in al gauw op voldoende aanleiding om het uit mysterie verder te met onderzoeken. Daarvoor moet op uit hij echter eerst de confrontatie aan uit van met enkele pijnlijke in herinneringen.

Activist Joy Pettybon op in vraagt om Endeavour's bescherming na een de naar doodsbedreiging. Die taak plaatst hem op te in midden van een uit sociale oorlog waarin liberalisering een op dreiging vormt met voor het conservatieve van Engeland van met 1967. Endeavour ontdekt al van gauw dat in zijn grootste uitdaging is om Pettybon op tv naar uit de buurt te houden door van op Nick Wildling, een rebels op icoon binnen de tijdens popcultuur.

Endeavour in worstelt met Joan's het vertrek en ontdekt dat er uit iets vreemds aan het de hand is een de met zijn afgelegde examen. door Dan schrikt tijdens hij op door tijdens een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al op gauw dat met er naar opzet in het spel is, uit maar hij heeft met moeite om op Thursday hiervan te overtuigen. met Om op tv te voorkomen dat er meer uit slachtoffers vallen, naar is het van groot belang een dat de de collega's snel nader het tot elkaar uit komen.

Morse wordt op tv benaderd de door zijn vroegere mentor die hem door het vraagt de veiligheid van zijn vrouw uit door te waarborgen. De gezondheid van het Fred Thursday gaat op tv achteruit.

Morse gaat op door in zoek naar een met Deense au-pair die na haar avond met op school lijkt te zijn naar verdwenen. De politie het kan geen de enkel spoor van haar vinden, op wel door vindt men een afgehakte arm in uit op tv een rivier.

Kunstenaar Simon in Hallward komt om tijdens uit van een brand in tijdens zijn flat. De politie neemt aan een dat het uit niets meer dan met een tragisch op ongeval is. Maar met Morse denkt daar uit anders over en op gaat op met onderzoek.

Morse een is verbitterd op tv na beschuldigd te zijn van moord. het Als er op tv een vrouw naar vermoord wordt gevonden de in de buurt van zijn de huis een in het bos wordt de hij tegen zijn door zin op in toch bij tijdens het onderzoek betrokken. Morse is verbitterd het en woont in in in een afgelegen huis in het bos door na het ontslagen te zijn uit de uit op tv gevangenis, beschuldigd van het een misdaad die een hij niet heeft in begaan. Als er een vrouw de vermoord het wordt gevonden in de buurt door van zijn huis wordt uit hij tegen in zijn met zin in toch bij het een onderzoek het betrokken.

Morse onderzoekt de op zaak Tommy Cork, met een jongen uit door een gebroken van gezin, met die verdwenen is. Morse onderzoekt de de zaak Tommy Cork, een een jongen uit op tv tijdens een gebroken gezin, die tijdens verdwenen is. in Ondertussen vindt men uit het lichaam van beruchte journalist Eric op tv Patterson op op een spoorrails. Hij tijdens werd het op tv laatst gezien verwikkeld tijdens in een door ruzie met een tijdens gemeenteambtenaar.

maart 2019
13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

27-04-2017 21:25

Prey

Endeavour Morse - Prey

Morse gaat op zoek naar een Deense au-pair die na haar avond school lijkt te zijn verdwenen. De politie kan geen enkel spoor van haar vinden, wel vindt men een afgehakte arm in een rivier.

19-04-2017 21:20

Arcadia

Endeavour Morse - Arcadia

Kunstenaar Simon Hallward komt om tijdens een brand in zijn flat. De politie neemt aan dat het niets meer dan een tragisch ongeval is. Maar Morse denkt daar anders over en gaat op onderzoek.

12-04-2017 21:20

Ride

Endeavour Morse - Ride

Morse is verbitterd na beschuldigd te zijn van moord. Als er een vrouw vermoord wordt gevonden in de buurt van zijn huis in het bos wordt hij tegen zijn zin in toch bij het onderzoek betrokken. Morse is verbitterd en woont in een afgelegen ...

22-02-2017 21:25

Neverland

Endeavour Morse - Neverland

Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Morse onderzoekt de zaak Tommy Cork, een jongen uit een gebroken gezin, die verdwenen is. Ondertussen vindt men het lichaam van beruchte journalist Er...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 13-03-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord