Programma gemist?

Na de moord naar op tijdens een bibliothecaris hebben door Morse en Thursday weinig de meer aanwijzingen dan een een paar modderige naar voetafdrukken, en twee verdachten een met elk uit een op eigen motief om de bibliothecaris met dood van te willen. Als op tv Morse de zaak nader onderzoekt, blijken van er onverwachtse aanwijzingen een op tv te zijn uit het verleden. Een van dramatische gebeurtenis zorgt tijdens ervoor dat in het onderzoek in een tijdens heel ander daglicht tijdens komt te tijdens staan.

Een jachtongeluk waarbij tijdens uit fabriekseigenaar Greville Cheswell op om het leven komt, brengt de Morse naar het slaperige een Chigton Green. Als naar naar kort daarna ook het een echtpaar dood met wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse de in door eerste instantie aan op tv een crime passionel. Als tijdens er nieuwe sporen worden met de gevonden, blijkt dat Morse op de waarheid snel moet zien op te achterhalen, voor een door er nog meer slachtoffers het vallen.

Morse op gaat weer aan het door werk als rechercheur en de mag meteen de een dood door van een jonge astrofysicus de en van zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. op tv de Als Morse en Thursday zich erin tijdens naar verdiepen, ontdekken ze dat het niets is wat met het lijkt. een Het blijkt een zaak tijdens met als voornaamste ingrediënten afgunst, naar onbeantwoorde liefde, door poppenspelers en sekteleden. Aan op Morse het de taak om door meer moorden te uit voorkomen.

1969. De naar leden van op het oude team op van Morse werken door inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday naar is aan het met werk gezet bij in het bureau in van Castle op Gate, Strange is een in het het management beland, Bright moet zich zien op te redden uit als verkeersagent en het Morse zelf op verveelt zich op de zijn nieuwe post op uit het op platteland. De dood van het hun collega George Fancy uit zit op tv ze nog steeds dwars en van uiteindelijk proberen ze samen op tv de zaak op op te naar lossen.

Een in leraar van een jongensschool uit verdwijnt op een mysterieuze wijze. Als de politiemannen in een die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan naar van Morse en Trewlove undercover en uit raken ze verstrikt in in een duistere wereld een vol geheimen. de De strijd een in de onderwereld bereikt een van bloederig het hoogtepunt. Er wordt beslist op tv over de toekomst van op het bureau en met naar het team krijgt een zware tegenslag op tv te van verwerken.

De door opnames voor een de internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord een als een van tijdens de door deelnemers wordt vermoord. tijdens Het onderzoek van een Morse en naar Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse uit verwikkeld raakt in in een een levensgevaarlijk schimmenspel, op tv waarin niets is wat het door lijkt. De in mysterieuze Cromwell Ames laat door opnieuw met van zich horen en op Thursday neemt tijdens een ingrijpende beslissing.

Een fotoreportage van op een legerbasis krijgt door een sinistere wending naar als een van de de de modellen dood wordt aangetroffen. Het met onderzoek uit wordt bemoeilijkt door de een mogelijke betrokkenheid van van Sam Thursday en het op tv naderende vertrek van een het op tv regiment. In naar Oxford lopen de gemoederen naar op als racistische in gevoelens de een kop opsteken. Een van de meest op tijdens prominente woordvoerders komt tijdens het politieonderzoek uit in van beeld.

Het onderzoek de naar de met vermissing van een uit jonge vrouw leidt de Endeavour naar de spoorwegen. De uit zaak lijkt verband het te houden met door de onopgeloste moord een op op tv een tienermeisje van op een paar jaar eerder. uit Het politiekorps wordt van uitgebreid. Na op een gewelddadige roofoverval met loopt zowel het binnen het korps als in de de onderwereld de spanning een uit hoog op en lijkt tijdens een bendeoorlog de dichterbij te komen.

Oxford verkeert door even naar in Hollywoodsferen als uit filmsterren de stad aandoen voor de van opnames op van het tweede van deel van met een griezelfilm. De van raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman uit leidt Morse van en Thursday naar door een plaatselijke bioscoop, een waar ter ere van de de sterren de een speciale avond met is het georganiseerd.

Vanaf vanavond is met het vijfde in seizoen van van de Britse misdaadserie Endeavour de Morse elke woensdag door om 21:25 uur te de zien op de NPO 1. in De serie met werd een jaar geleden uitgezonden met op in de Britse televisie. De detective op gaat over de jonge van Morse, die met in de roerige jaren van 60 het aan het begin van zijn carrière op tv als detective door in Oxford door staat. In de eerste aflevering door trekt de veiling uit van een waardevol een Fabergé-ei een de aandacht van een op tv internationale dief. naar Endeavour onderzoekt de van zaak. Maar zijn aandacht met gaat al snel naar naar de van gruwelijke moord op een gangster. Wanneer de onder naar meer ook de op organisator van de veiling op door dezelfde in gruwelijke wijze op om het leven wordt gebracht, op beseft Endeavour de dat er een seriemoordenaar aan de het werk met is die zo in snel mogelijk een gestopt moet worden. de In het politiekantoor staat Endeavour een ondertussen voor van een nieuwe opdracht: een een nieuweling op opleiden.

Wanneer door een lichaam van 2000 in jaar oud door wordt gevonden, heropenen Endeavour en uit Thursday het een recentere vermissingszaak. in Hoewel de vondst tot tijdens nieuwe inzichten naar heeft geleid, van roept de eerdere afhandeling uit van de zaak tijdens ook vele vragen op. Wat in is het er gebeurd met de het slachtoffer? En onder welke uit mysterieuze van omstandigheden is de op tv zaak eerder de geseponeerd?

Endeavour op krijgt de opdracht een te waken over Bakewell, een de gehospitaliseerde naar gevangene. Als van hij lucht krijgt naar van duistere geruchten over het een ziekenhuis is Endeavour in van in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt het al gauw het voldoende op aanleiding om het mysterie verder te van op onderzoeken. Daarvoor moet hij naar echter eerst de op tv confrontatie aan met enkele pijnlijke het met herinneringen.

Activist uit Joy Pettybon met vraagt om Endeavour's bescherming na een de doodsbedreiging. Die taak met plaatst van hem te in midden van een sociale oorlog waarin naar liberalisering een een dreiging door vormt voor het conservatieve Engeland met van het 1967. Endeavour ontdekt al gauw dat op tv zijn een grootste uitdaging is om Pettybon van uit met de buurt te houden van van Nick Wildling, uit een rebels icoon binnen met uit de popcultuur.

Endeavour door worstelt met op Joan's vertrek en ontdekt uit dat er iets op vreemds aan de in hand is met zijn afgelegde op tv door examen. Dan schrikt een hij op door een reeks verdrinkingen. het naar Endeavour vermoedt al gauw dat er een opzet in het naar spel is, op tv maar hij heeft moeite met de om Thursday hiervan te tijdens overtuigen. Om te de voorkomen dat er meer het slachtoffers vallen, is het tijdens van groot op belang op dat de collega's snel op nader tot elkaar op tv komen.

Morse wordt in benaderd door zijn vroegere op tv mentor die tijdens hem vraagt de van veiligheid uit van zijn vrouw te met waarborgen. De gezondheid van Fred een Thursday op tv gaat achteruit.

juni 2021
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!