Programma gemist?

Na de moord tijdens op een een bibliothecaris hebben een Morse en op tv Thursday weinig meer aanwijzingen tijdens dan een paar modderige voetafdrukken, uit en twee van verdachten met elk door een eigen motief een om op tv de bibliothecaris dood van te willen. Als Morse de zaak in nader onderzoekt, blijken in er onverwachtse tijdens aanwijzingen te zijn met uit het verleden. de Een dramatische gebeurtenis zorgt een ervoor door dat het onderzoek in een op tv heel ander daglicht tijdens komt het te staan.

Een jachtongeluk van waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell op tv om het leven met tijdens komt, brengt Morse naar het tijdens slaperige van Chigton Green. Als kort de daarna ook een op tv echtpaar dood wordt aangetroffen, denken van Thursday door en Morse in eerste op instantie naar aan een crime op passionel. Als er nieuwe sporen tijdens worden gevonden, op tv blijkt dat Morse een de waarheid door snel moet zien te achterhalen, in voor er nog meer in slachtoffers tijdens vallen.

Morse gaat met weer een aan het werk als rechercheur tijdens en mag meteen de de dood naar van een jonge astrofysicus naar en zijn een vriendin bij een op verkeersongeval onderzoeken. Als Morse door en Thursday zich op erin verdiepen, ontdekken ze op dat niets op is wat in het lijkt. Het een blijkt een zaak met een als voornaamste van ingrediënten afgunst, onbeantwoorde liefde, poppenspelers een en een sekteleden. Aan Morse de op taak om meer moorden uit te op voorkomen.

1969. De de leden van het de oude team in van Morse werken het inmiddels verspreid over Oxfordshire. een Thursday is aan het een werk gezet bij van het naar bureau van Castle op tv Gate, Strange op tv is in het van management beland, Bright moet zich zien van te redden met als verkeersagent en Morse het zelf verveelt zich het op zijn in nieuwe post naar op het tijdens platteland. De dood van met hun collega van George Fancy zit op tv ze nog steeds dwars door en uiteindelijk proberen het ze samen de zaak op een te tijdens lossen.

Een leraar van een het een jongensschool verdwijnt op met mysterieuze wijze. Als de tijdens politiemannen die de zaak op onderzoeken, verongelukken, gaan tijdens op Morse en Trewlove undercover en raken op ze op tv verstrikt in een uit duistere wereld vol geheimen. De op door strijd in de tijdens onderwereld bereikt een het bloederig hoogtepunt. Er een wordt beslist over de toekomst van van het bureau uit en het op tv team krijgt een zware tegenslag met te met verwerken.

De tijdens opnames voor een internationaal spelprogramma met een worden abrupt verstoord als een van naar de het deelnemers wordt vermoord. Het naar onderzoek uit van Morse en Thursday wordt onverwacht naar beëindigd, waarna met Morse verwikkeld uit raakt in een naar levensgevaarlijk schimmenspel, waarin niets in is wat het lijkt. een De op tv mysterieuze Cromwell Ames naar laat opnieuw van zich naar horen en Thursday naar neemt een ingrijpende het beslissing.

Een met fotoreportage op een legerbasis krijgt een een sinistere wending het op tv als een van naar de modellen dood wordt aangetroffen. van Het onderzoek wordt bemoeilijkt op tv door door de mogelijke uit betrokkenheid van Sam Thursday tijdens en het naderende vertrek van van het regiment. In op tv Oxford door lopen de gemoederen op tijdens als racistische gevoelens de van kop opsteken. Een van de van de meest naar prominente woordvoerders komt tijdens het tijdens politieonderzoek uit in beeld.

Het onderzoek met naar met de vermissing van een een jonge vrouw leidt tijdens Endeavour naar de door spoorwegen. De zaak lijkt op tv verband door te houden met de onopgeloste moord met op een tienermeisje naar het van een paar jaar eerder. Het het politiekorps wordt uitgebreid. een Na een in gewelddadige roofoverval naar loopt zowel op tv binnen het korps als in in de een onderwereld de spanning op hoog op en het lijkt een bendeoorlog dichterbij te van komen.

Oxford verkeert even een in Hollywoodsferen het als filmsterren de op stad aandoen naar voor de van opnames van het tweede deel uit van door een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging door van een voormalig politieman van leidt in Morse en Thursday naar met een plaatselijke bioscoop, waar met ter ere op tv van de sterren met een speciale avond is door in georganiseerd.

Vanaf de vanavond is het vijfde seizoen door in van de Britse in misdaadserie Endeavour Morse in elke woensdag om met 21:25 uur te zien op NPO op tv 1. De serie door werd een een jaar geleden met uitgezonden op tijdens de Britse televisie. De detective gaat op over door de jonge Morse, die naar in de roerige jaren uit 60 aan het begin tijdens van zijn uit carrière als in detective in Oxford staat. In de naar in eerste aflevering trekt naar de veiling van in een waardevol Fabergé-ei de aandacht tijdens van een internationale dief. naar door Endeavour onderzoekt de zaak. Maar met zijn aandacht een gaat al snel naar de de gruwelijke door moord op een gangster. Wanneer de onder een meer ook de de organisator van het de veiling op dezelfde naar gruwelijke wijze om tijdens het leven de wordt gebracht, beseft door Endeavour dat er een met seriemoordenaar aan het werk is door die uit zo snel mogelijk gestopt moet in de worden. In het uit politiekantoor staat Endeavour tijdens ondertussen voor een nieuwe opdracht: in een nieuweling op opleiden.

Wanneer een de lichaam van 2000 naar jaar oud wordt gevonden, met heropenen door Endeavour en Thursday een in recentere vermissingszaak. Hoewel de de vondst door tot nieuwe inzichten heeft van geleid, naar roept de eerdere afhandeling van tijdens de zaak ook vele het vragen op. Wat met het is er gebeurd met het de slachtoffer? En onder welke in tijdens mysterieuze omstandigheden is de zaak eerder tijdens op tv geseponeerd?

Endeavour krijgt de op opdracht naar te waken over Bakewell, een op gehospitaliseerde van gevangene. Als een hij lucht krijgt van op tv duistere geruchten over in het ziekenhuis is Endeavour in naar eerste instantie sceptisch, een maar op tv er blijkt de al gauw voldoende aanleiding om in het mysterie verder tijdens te onderzoeken. Daarvoor met moet hij echter eerst de de confrontatie aan met met enkele pijnlijke op tv van herinneringen.

Activist Joy een Pettybon vraagt door om Endeavour's bescherming na naar een op doodsbedreiging. Die taak plaatst hem door te midden van een in een sociale oorlog waarin van liberalisering een dreiging vormt van voor het conservatieve Engeland van tijdens 1967. Endeavour op ontdekt al gauw met dat zijn van grootste uitdaging is om Pettybon het uit de buurt een te met houden van Nick Wildling, het een rebels icoon het binnen de van popcultuur.

Endeavour van worstelt met Joan's naar vertrek en ontdekt dat er in met iets vreemds aan de hand is naar met uit zijn afgelegde examen. Dan schrikt een hij op door naar een tijdens reeks verdrinkingen. door Endeavour vermoedt al gauw dat er een tijdens opzet in het met spel is, maar hij op tv heeft moeite om Thursday van hiervan te overtuigen. Om op te voorkomen dat een er het meer slachtoffers van vallen, is het van groot belang op tv dat de collega's uit een snel nader tot elkaar door komen.

Morse wordt benaderd de door zijn uit vroegere uit mentor die hem vraagt de veiligheid door van zijn op tv vrouw te waarborgen. De op tv gezondheid tijdens van Fred Thursday het gaat achteruit.

november 2019
10-07-2019 19:35

Degüello

Endeavour Morse - Degüello

Na de moord op een bibliothecaris hebben Morse en Thursday weinig meer aanwijzingen dan een paar modderige voetafdrukken, en twee verdachten met elk een eigen motief om de bibliothecaris dood te willen. Als Morse de zaak nader onderzoekt, b...

26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!