Programma gemist?

Een door jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell naar om met het leven komt, brengt naar Morse de naar het slaperige Chigton Green. tijdens Als kort door daarna ook een echtpaar de dood wordt aangetroffen, denken van Thursday en van Morse in met eerste instantie aan een crime de passionel. een Als er nieuwe het sporen worden gevonden, blijkt tijdens dat Morse de in waarheid snel door moet zien te het achterhalen, voor er nog meer van slachtoffers de vallen.

Morse een gaat weer aan het de werk als op rechercheur en mag meteen de de dood van uit een jonge astrofysicus in en zijn vriendin bij met uit een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse de en van Thursday zich erin een verdiepen, ontdekken ze dat niets met is wat naar het lijkt. Het blijkt een het zaak met met als voornaamste ingrediënten het afgunst, op onbeantwoorde liefde, poppenspelers van en sekteleden. Aan op Morse de taak op om meer moorden te door voorkomen.

1969. De tijdens leden van het het oude team van Morse door werken inmiddels verspreid op tv over Oxfordshire. een Thursday is aan het naar werk uit gezet bij het naar bureau van uit Castle Gate, Strange is tijdens in het een management beland, Bright moet zich zien het te redden naar als met verkeersagent en Morse zelf verveelt zich door op op zijn nieuwe van post op het van platteland. De dood van hun het collega op tv George Fancy zit ze nog steeds met in dwars en uiteindelijk door proberen ze samen de op tv zaak op het te lossen.

Een door leraar van uit een jongensschool verdwijnt op mysterieuze in wijze. Als de naar politiemannen in die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan de Morse en Trewlove een undercover en een raken ze de verstrikt in een een duistere wereld vol geheimen. een De strijd in de het onderwereld bereikt naar een in bloederig hoogtepunt. Er wordt beslist over op tv de toekomst naar van op tv het bureau en het team krijgt op een zware op tegenslag te de verwerken.

De een opnames voor een internationaal het spelprogramma worden abrupt op verstoord als een de van de de deelnemers wordt op vermoord. Het onderzoek van Morse en een op Thursday wordt onverwacht beëindigd, een waarna Morse verwikkeld raakt in in een levensgevaarlijk schimmenspel, uit waarin niets uit is wat het lijkt. een De mysterieuze Cromwell een Ames op tv laat opnieuw van in zich horen en Thursday het neemt het een ingrijpende beslissing.

Een op tv fotoreportage op een een legerbasis krijgt een sinistere wending door als een een van op tv de modellen dood met wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt uit door door de mogelijke betrokkenheid van van Sam een Thursday en het naderende uit vertrek van het naar regiment. In Oxford lopen een de gemoederen op een als racistische gevoelens de op tv kop opsteken. Een uit van de op meest prominente woordvoerders komt in tijdens uit het politieonderzoek in in beeld.

Het de onderzoek naar een de vermissing van op een jonge vrouw op tv leidt Endeavour naar de spoorwegen. De een zaak op lijkt verband te houden met het de onopgeloste de moord op een tienermeisje naar van door een paar tijdens jaar eerder. Het een politiekorps wordt uitgebreid. Na een een gewelddadige roofoverval loopt zowel met binnen met het korps als in de op van onderwereld de spanning hoog de op en lijkt een bendeoorlog de dichterbij te door komen.

Oxford met verkeert even in Hollywoodsferen als op op filmsterren de stad aandoen voor het de opnames het van het tweede deel tijdens van een naar griezelfilm. De door raadselachtige vergiftiging van van een voormalig politieman leidt Morse uit en Thursday naar een van plaatselijke bioscoop, waar een ter ere een van van de sterren een speciale avond is het door georganiseerd.

Vanaf door vanavond is het vijfde tijdens seizoen van de tijdens Britse misdaadserie Endeavour Morse met elke de woensdag om 21:25 uur te met zien op met NPO 1. met De serie werd op tv een jaar geleden uitgezonden op van de Britse televisie. De het detective gaat over de het de jonge Morse, die in de in roerige in jaren 60 op aan het begin van van zijn carrière als detective de in Oxford staat. In in de eerste aflevering een trekt door de veiling van een waardevol Fabergé-ei tijdens de uit aandacht van een internationale dief. van Endeavour onderzoekt door de zaak. Maar in zijn aandacht op tv gaat al snel naar de de in gruwelijke moord op een met gangster. Wanneer onder in meer ook de organisator in van de het veiling op dezelfde gruwelijke op tv wijze om van het leven wordt gebracht, op tv beseft Endeavour een dat er een seriemoordenaar in aan het werk is naar de die zo snel mogelijk gestopt moet naar worden. met In het politiekantoor staat het Endeavour ondertussen voor een een nieuwe opdracht: uit een een nieuweling opleiden.

Wanneer een van lichaam van met 2000 jaar oud wordt gevonden, tijdens heropenen Endeavour in en Thursday een naar recentere het vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe van door inzichten heeft geleid, de roept de eerdere afhandeling van de door zaak van ook vele de vragen op. Wat is er op gebeurd uit met het slachtoffer? En onder een welke mysterieuze omstandigheden de is de het zaak eerder een geseponeerd?

Endeavour in krijgt de opdracht een te waken over Bakewell, op een gehospitaliseerde op gevangene. Als van hij lucht krijgt van duistere een geruchten over het tijdens ziekenhuis is Endeavour het in eerste instantie sceptisch, van maar er blijkt uit al gauw voldoende door aanleiding om op tv het mysterie in verder te onderzoeken. op Daarvoor moet hij door echter eerst de de confrontatie aan door met enkele pijnlijke een herinneringen.

Activist tijdens Joy Pettybon van vraagt om Endeavour's bescherming na een uit doodsbedreiging. Die taak uit plaatst het hem te midden van een van sociale oorlog op waarin liberalisering met een dreiging vormt voor het van conservatieve Engeland van de de 1967. Endeavour ontdekt het al gauw dat zijn grootste uitdaging naar is om met Pettybon uit de door buurt te houden van de Nick Wildling, een met tijdens rebels icoon binnen de op popcultuur.

Endeavour met worstelt met Joan's vertrek naar en ontdekt van dat er iets vreemds uit aan naar de hand is met zijn naar afgelegde van examen. Dan schrikt hij op door de een reeks uit verdrinkingen. uit Endeavour vermoedt al gauw dat er van opzet het in het spel is, tijdens maar hij tijdens heeft moeite om Thursday van hiervan in te overtuigen. Om te voorkomen de dat er de meer slachtoffers vallen, op is het van groot op tv belang dat de collega's tijdens snel de nader tot elkaar uit komen.

Morse wordt in benaderd door tijdens zijn vroegere mentor die op tv hem op vraagt de veiligheid van het zijn vrouw te waarborgen. naar De gezondheid van tijdens Fred Thursday een gaat achteruit.

Morse gaat op naar het zoek naar een Deense een au-pair die na naar haar avond school lijkt in te een zijn verdwenen. De politie op kan geen enkel spoor door van haar in vinden, wel vindt de men een afgehakte het arm in uit een rivier.

juni 2019
26-06-2019 20:30

Confection

Endeavour Morse - Confection

Een jachtongeluk waarbij fabriekseigenaar Greville Cheswell om het leven komt, brengt Morse naar het slaperige Chigton Green. Als kort daarna ook een echtpaar dood wordt aangetroffen, denken Thursday en Morse in eerste instantie aan een cri...

19-06-2019 20:30

Apollo

Endeavour Morse - Apollo

Morse gaat weer aan het werk als rechercheur en mag meteen de dood van een jonge astrofysicus en zijn vriendin bij een verkeersongeval onderzoeken. Als Morse en Thursday zich erin verdiepen, ontdekken ze dat niets is wat het lijkt. Het blij...

12-06-2019 20:30

Pylon

Endeavour Morse - Pylon

1969. De leden van het oude team van Morse werken inmiddels verspreid over Oxfordshire. Thursday is aan het werk gezet bij het bureau van Castle Gate, Strange is in het management beland, Bright moet zich zien te redden als verkeersagent en...

13-03-2019 21:25

Afl. 6 - Icarus

Endeavour Morse - Afl. 6 - Icarus

Een leraar van een jongensschool verdwijnt op mysterieuze wijze. Als de politiemannen die de zaak onderzoeken, verongelukken, gaan Morse en Trewlove undercover en raken ze verstrikt in een duistere wereld vol geheimen. De strijd in de onder...

06-03-2019 21:25

Afl. 5 - Quartet

Endeavour Morse - Afl. 5 - Quartet

De opnames voor een internationaal spelprogramma worden abrupt verstoord als een van de deelnemers wordt vermoord. Het onderzoek van Morse en Thursday wordt onverwacht beëindigd, waarna Morse verwikkeld raakt in een levensgevaarlijk schimme...

27-02-2019 21:25

Afl. 4 - Colours

Endeavour Morse - Afl. 4 - Colours

Een fotoreportage op een legerbasis krijgt een sinistere wending als een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de mogelijke betrokkenheid van Sam Thursday en het naderende vertrek van het regiment. In...

20-02-2019 21:25

Afl. 3 - Passenger

Endeavour Morse - Afl. 3 - Passenger

Het onderzoek naar de vermissing van een jonge vrouw leidt Endeavour naar de spoorwegen. De zaak lijkt verband te houden met de onopgeloste moord op een tienermeisje van een paar jaar eerder. Het politiekorps wordt uitgebreid. Na een geweld...

13-02-2019 21:25

Afl. 2 - Cartouche

Endeavour Morse - Afl. 2 - Cartouche

Oxford verkeert even in Hollywoodsferen als filmsterren de stad aandoen voor de opnames van het tweede deel van een griezelfilm. De raadselachtige vergiftiging van een voormalig politieman leidt Morse en Thursday naar een plaatselijke biosc...

06-02-2019 21:25

Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Endeavour Morse - Nieuw: Endeavour Morse seizoen 5

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in d...

02-05-2018 20:20

Afl. 4 - Harvest

Endeavour Morse - Afl. 4 - Harvest

Wanneer een lichaam van 2000 jaar oud wordt gevonden, heropenen Endeavour en Thursday een recentere vermissingszaak. Hoewel de vondst tot nieuwe inzichten heeft geleid, roept de eerdere afhandeling van de zaak ook vele vragen op. Wat is er ...

11-04-2018 21:25

Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour Morse - Afl. 3 - Lazaretto

Endeavour krijgt de opdracht te waken over Bakewell, een gehospitaliseerde gevangene. Als hij lucht krijgt van duistere geruchten over het ziekenhuis is Endeavour in eerste instantie sceptisch, maar er blijkt al gauw voldoende aanleiding om...

04-04-2018 21:20

Afl. 2 - Canticle

Endeavour Morse - Afl. 2 - Canticle

Activist Joy Pettybon vraagt om Endeavour's bescherming na een doodsbedreiging. Die taak plaatst hem te midden van een sociale oorlog waarin liberalisering een dreiging vormt voor het conservatieve Engeland van 1967. Endeavour ontdekt al ga...

28-03-2018 21:20

Afl. 1 - Game

Endeavour Morse - Afl. 1 - Game

Endeavour worstelt met Joan's vertrek en ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met zijn afgelegde examen. Dan schrikt hij op door een reeks verdrinkingen. Endeavour vermoedt al gauw dat er opzet in het spel is, maar hij heeft moeite om...

03-05-2017 21:25

Coda

Endeavour Morse - Coda

Morse wordt benaderd door zijn vroegere mentor die hem vraagt de veiligheid van zijn vrouw te waarborgen. De gezondheid van Fred Thursday gaat achteruit.

27-04-2017 21:25

Prey

Endeavour Morse - Prey

Morse gaat op zoek naar een Deense au-pair die na haar avond school lijkt te zijn verdwenen. De politie kan geen enkel spoor van haar vinden, wel vindt men een afgehakte arm in een rivier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Endeavour Morse bij Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Endeavour Morse gemist

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Shaun Evans e.a. Afl.: Pilot. Op zijn eerste dag als rechercheur-in-opleiding bij de politie in Oxford, in de zomer van 1965, raakt Endeavour Morse betrokken bij een zaak van een vermiste scholiere. Tot ongenoegen van zijn superieuren vaart hij in het onderzoek zijn eigen koers.

Uitzending gemist van Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord