Programma gemist?

Michael door Jennings is op tv een ingenieur die technologieën tijdens van andere bedrijven analyseert. James uit Rethrick tijdens vraagt hem, in ruil voor het veel de geld, mee te werken aan door tijdens een speciaal project. op tv Er is echter het één voorwaarde: na het voltooien met van de opdracht, wordt een zijn geheugen gewist. in een Michael gaat hiermee akkoord in en voordat zijn tijdens geheugen wordt gewist, stuurt hij uit negentien met objecten naar zichzelf. Als het later op tv blijkt dat Michael medeplichtig uit is aan een een misdrijf, zitten de op tv autoriteiten hem met op de hielen. Met behulp de van op tv de willekeurige objecten het probeert Michael het verleden in elkaar tijdens te tijdens puzzelen.

oktober 2020
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!