Programma gemist?

Michael door Jennings is van een ingenieur die technologieën van andere een bedrijven analyseert. James naar Rethrick met vraagt hem, in ruil op tv voor veel in geld, mee tijdens te werken aan een naar speciaal project. Er is echter tijdens met één voorwaarde: na het voltooien uit van de opdracht, wordt met met zijn geheugen gewist. Michael van gaat hiermee uit akkoord en voordat in zijn geheugen wordt gewist, tijdens stuurt hij het negentien objecten naar een zichzelf. Als later blijkt dat het Michael op medeplichtig is aan een een misdrijf, zitten de uit autoriteiten hem op de hielen. het Met het behulp van de willekeurige objecten naar probeert het Michael het verleden in in elkaar te uit puzzelen.

oktober 2019
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!