Programma gemist?

Michael Jennings een is een ingenieur tijdens die technologieën van andere in bedrijven naar analyseert. James Rethrick vraagt hem, uit in ruil voor naar veel tijdens geld, mee te werken aan uit een speciaal project. de Er is van echter één door voorwaarde: na het met voltooien van de tijdens opdracht, wordt zijn van geheugen gewist. de Michael gaat hiermee akkoord en uit voordat zijn geheugen het wordt gewist, uit stuurt hij negentien objecten naar een zichzelf. Als later van blijkt op tv dat Michael medeplichtig is het aan een misdrijf, op zitten in de autoriteiten hem op een de hielen. Met behulp van in de door willekeurige objecten probeert Michael het van uit verleden in elkaar te door puzzelen.

oktober 2021
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!