Programma gemist?

Michael in Jennings is een op ingenieur die technologieën van uit andere bedrijven analyseert. tijdens James Rethrick vraagt hem, een in ruil voor op tv veel geld, van mee de te werken aan een in speciaal project. op tv Er is echter één voorwaarde: na op het door voltooien van de opdracht, in wordt zijn geheugen gewist. uit Michael gaat hiermee op tv op tv akkoord en voordat het zijn geheugen wordt gewist, tijdens stuurt hij negentien objecten naar met zichzelf. de Als later blijkt dat Michael het medeplichtig in is aan tijdens een misdrijf, zitten door de autoriteiten hem op een de hielen. Met door behulp van de van willekeurige objecten het probeert Michael het verleden in elkaar in te op tv puzzelen.

februari 2020
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!