Programma gemist?

Michael Jennings in is een ingenieur de die technologieën van andere het bedrijven een analyseert. James Rethrick vraagt met hem, in ruil voor tijdens veel een geld, mee te met werken aan een speciaal project. met Er is echter in één uit voorwaarde: na het voltooien op tv van het de opdracht, wordt zijn geheugen de gewist. Michael gaat de hiermee akkoord en van voordat zijn geheugen wordt door gewist, stuurt hij de tijdens negentien objecten naar uit zichzelf. Als later blijkt met dat Michael medeplichtig is op tv aan een naar misdrijf, zitten de met autoriteiten hem de op de hielen. Met behulp op van de willekeurige tijdens objecten probeert Michael het door op verleden in elkaar een te puzzelen.

juli 2020
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!