Programma gemist?

Michael op tv Jennings is een ingenieur een die technologieën met van andere in bedrijven analyseert. James Rethrick in vraagt hem, van in ruil voor veel geld, uit mee te werken in aan een speciaal project. met Er is echter door één uit voorwaarde: na het voltooien het van van de opdracht, wordt zijn uit geheugen gewist. Michael gaat tijdens hiermee akkoord en de voordat zijn geheugen uit wordt op tv gewist, stuurt hij negentien objecten naar door zichzelf. tijdens Als later blijkt met dat Michael medeplichtig is aan op een misdrijf, een zitten op de autoriteiten hem op uit de hielen. Met met behulp van de willekeurige naar objecten tijdens probeert Michael het verleden in elkaar in te de puzzelen.

november 2020
30-05-2013 20:30

Paycheck

Paycheck - Paycheck

Michael Jennings is een ingenieur die technologieën van andere bedrijven analyseert. James Rethrick vraagt hem, in ruil voor veel geld, mee te werken aan een speciaal project. Er is echter één voorwaarde: na het voltooien van de opdracht, w...

Paycheck gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paycheck de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paycheck bij Paycheck liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paycheck. Heb je een uitzending van Paycheck gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paycheck gemist

Uitzending gemist van Paycheck? Hier kun je alle uitzendingen van Paycheck kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!