Programma gemist?

19:00,Een van programma over het kennismakingsbezoek dat de op tv koning Willem-Alexander en in koningin Máxima volgende week brengen een aan een Duitsland.

juni 2021
04-06-2013 19:00

Di 4 jun 2013

NOS Koningspaar in Duitsland - Di 4 jun 2013

19:00,Een programma over het kennismakingsbezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima volgende week brengen aan Duitsland.

NOS Koningspaar in Duitsland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningspaar in Duitsland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningspaar in Duitsland bij NOS Koningspaar in Duitsland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningspaar in Duitsland. Heb je een uitzending van NOS Koningspaar in Duitsland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningspaar in Duitsland gemist

Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NOS Koningspaar in Duitsland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningspaar in Duitsland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2013 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!