Programma gemist?

Na drie weken van zoete gerechten wagen op tv door de amateurbakkers zich aan de het kunst het van het broodbakken. naar Meer De bakkers op starten met een suikerbrood. Het is door een frisse dag met en daar door moeten de de kandidaten rekening mee houden. door naar De jury geeft opdracht uit om een sterbaguette de te maken. Terwijl het naar deeg rijst op tv lopen de zenuwen op hoog op. Bij het in beoordelen kijkt de naar jury vooral naar tijdens de op vorm van het tijdens geheel. Tot slot in maken de bakkers een in smakelijke ‘paté en croûte’, door een soort luxe van vleespastei. Ze zetten tijdens tijdens zich allemaal keihard de in om een met ware smaaksensatie te op creëren!Minder

Nog de 8 bakkers in van de tent, ze hebben door weer op een aantal pittige opdrachten voor de op boeg.Meer De tijdens kandidaten maken de van heerlijkste van cakes. Ze starten in met een cheesecake. Daar een zijn een boel naar variaties op in te bedenken, de bakkers geven van dan van ook allemaal een de eigen draai aan de met opdracht. Vervolgens maken de een het bakkers Battenberg cake. Deze cake naar werd ooit ontwikkeld voor van het huwelijk van van de in kleindochter van Queen met Victoria met op prins Louis van Battenberg. een Ze sluiten naar af met naar een spectaculaire gelegenheidstaart. Dat is een op tv taart naar voor een uit bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, op tv verjaardag naar of een babyfeestje. van Minder

De een negen overgebleven kandidaten nemen het een tegen elkaar tijdens op. Alle kandidaten uit maken mierzoete lekkernijen. Meer een De bakkers beginnen door in met de favoriete taart met van Martine, een namelijk een hazelnootschuimtaart. En dat tijdens is met nog niet makkelijk. Want hoe van zorg je tijdens ervoor dat je de room niet gaat schiften? het uit Verder geeft de de jury opdracht om paleisbanket te maken. tijdens Weten alle kandidaten van wat de dat is? En waar hebben van ze eigenlijk op een krant de voor nodig? het Tot slot maken de uit kandidaten een zoeter dan tijdens met zoete karameltaart. Wie mag een zich deze week met Meesterbakker noemen en uit wie moet in de tent verlaten? het Minder

De met nieuwe kandidaten van Heel van Holland van Bakt zijn klaar voor de strijd op om de de titel 'Beste thuisbakker van uit Nederland'.Meer De naar kandidaten op trappen af met een vlaai. naar Het is even wennen de om in een op tv andere op keuken te de werken. Verder geven Janny op tv en Robèrt opdracht uit om 8 in kokoskransen te een maken. Met deze technische opdracht wordt tijdens van er een beroep gedaan op het uit bakinstinct en de uit bakkennis van de het bakkers. op tv Tot slot mogen de de bakkers in kiezen of zij een Abraham door of een in Sarah door maken. Er verschijnen van bijzonder versierde poppen in de op tent. een Alle kandidaten zetten zich van in om de uit lekkerste en mooiste baksels van te maken. op Welke bakker uit moet als eerste de tent op tv verlaten? een Minder

De jacht het op de tijdens titel beste thuisbakker van op tv Nederland op is nog in volle van gang. Er zijn nog een 6 bakkers in uit de het race, en ze uit zijn aan elkaar tijdens gewaagd. Het thema van deze week in is naar Herfst! Meer Om te in beginnen moeten de de kandidaten een worteltaart maken. van De uitdaging tijdens zit hem in het met bakken, de taart in moet in mooi zacht zijn, maar op tv ook gaar. De naar kandidaten kunnen op tv zich door het gebruik op van de juiste een specerijen onderscheiden. de De technische opdracht met luidt: de maak 12 eikenblaadjes. Eikenblaadjes zijn heerlijke met koekjes, die uit een flink aantal door basistechnieken uit bevatten. De kandidaten moeten een van roerdeeg tijdens maken en de op tv chocolade op temperatuur van weten te brengen. Voor de het herfstspektakel wordt er in het een beroep gedaan door op de creativiteit van naar de bakkers. In uit hoeverre kunnen ze de op tv smaak van de een herfst in de baksels van terug laten tijdens komen? een Klaar? Bakken tijdens maar!Minder

De zoetigheid tijdens is deze week ver door met te zoeken. De uitzending staat door namelijk de volledig in het teken op tv van het uit thema 'hartig'.

Nog door 8 bakkers in de uit tent en weer van een door aantal pittige opdrachten voor van de boeg. Deze week naar gaan de kandidaten een aan de naar slag met door een citroentaart, Parijse soezen en een een een chocoladespektakel.

Maak kennis het met de op nieuwe kandidaten van Heel in Holland naar Bakt. In de eerste aflevering met van het nieuwe seizoen met is de het thema een Frans!

florentines & van bruidstaart (wo op 24 op tv j...,Narcis, Evert en Rutger de staan in de finale! Wie een is de beste op tv thuisbakker door van Nederland?

moelleux een & croquembouche naar (wo 17 van jul ...,Vandaag de spannende halve op finale van met de bakwedstrijd! Evert, naar Matthieu, Narcis en Rutger met doen hun uiterste tijdens best om een van plekje in de finale een in te bemachtigen.

Cornish uit pasty & een door slaapmuts uit (wo 10 ju...,Er zijn een nog maar vijf kandidaten met over dus de het competitie wordt steeds van heviger! Een nieuwe het week met de drie hartige een opdrachten.

broodpudding & in chocoladetaart (wo 3...,De met kandidaten op maken desserts! In uit deze zoete uitzending nemen uit de zes overgebleven amateurbakkers een het tegen op elkaar naar op.

macarons en door Hollandse koekjes tijdens (wo 26 naar ju...,Deze uitzending staat de in het teken van koekjes! een De kandidaten tijdens maken een door kaaskrakeling, diverse typisch Hollandse in Koekjes en in macarons.

Winston brood & de broodmand van (wo 19 jun 2013, een 2...,De thuisbakkers krijgen van de op opdracht om een gevlochten op brood, een Italiaanse in focaccia het en tenslotte een op tv complete Hollandse broodmand in te maken.

februari 2019
27-09-2015 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

Na drie weken zoete gerechten wagen de amateurbakkers zich aan de kunst van het broodbakken. Meer De bakkers starten met een suikerbrood. Het is een frisse dag en daar moeten de kandidaten rekening mee houden. De jury geeft opdracht om een...

20-09-2015 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

Nog 8 bakkers in de tent, ze hebben weer een aantal pittige opdrachten voor de boeg.Meer De kandidaten maken de heerlijkste cakes. Ze starten met een cheesecake. Daar zijn een boel variaties op te bedenken, de bakkers geven dan ook allemaal...

13-09-2015 20:21

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

De negen overgebleven kandidaten nemen het tegen elkaar op. Alle kandidaten maken mierzoete lekkernijen. Meer De bakkers beginnen met de favoriete taart van Martine, namelijk een hazelnootschuimtaart. En dat is nog niet makkelijk. Want hoe ...

06-09-2015 21:05

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

De nieuwe kandidaten van Heel Holland Bakt zijn klaar voor de strijd om de titel 'Beste thuisbakker van Nederland'.Meer De kandidaten trappen af met een vlaai. Het is even wennen om in een andere keuken te werken. Verder geven Janny en Rob...

12-10-2014 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

05-10-2014 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

De jacht op de titel beste thuisbakker van Nederland is nog in volle gang. Er zijn nog 6 bakkers in de race, en ze zijn aan elkaar gewaagd. Het thema van deze week is Herfst! Meer Om te beginnen moeten de kandidaten een worteltaart maken. D...

28-09-2014 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

De zoetigheid is deze week ver te zoeken. De uitzending staat namelijk volledig in het teken van het thema 'hartig'.

21-09-2014 20:23

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

Nog 8 bakkers in de tent en weer een aantal pittige opdrachten voor de boeg. Deze week gaan de kandidaten aan de slag met een citroentaart, Parijse soezen en een chocoladespektakel.

07-09-2014 21:31

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

Maak kennis met de nieuwe kandidaten van Heel Holland Bakt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is het thema Frans!

24-07-2013 20:30

Finale: Friandises

Heel Holland Bakt - Finale: Friandises

florentines & bruidstaart (wo 24 j...,Narcis, Evert en Rutger staan in de finale! Wie is de beste thuisbakker van Nederland?

17-07-2013 20:30

Swiss roll bombe

Heel Holland Bakt - Swiss roll bombe

moelleux & croquembouche (wo 17 jul ...,Vandaag de spannende halve finale van de bakwedstrijd! Evert, Matthieu, Narcis en Rutger doen hun uiterste best om een plekje in de finale te bemachtigen.

10-07-2013 20:30

Hartige taart

Heel Holland Bakt - Hartige taart

Cornish pasty & een slaapmuts (wo 10 ju...,Er zijn nog maar vijf kandidaten over dus de competitie wordt steeds heviger! Een nieuwe week met drie hartige opdrachten.

03-07-2013 20:30

Omelet Sibérienne

Heel Holland Bakt - Omelet Sibérienne

broodpudding & chocoladetaart (wo 3...,De kandidaten maken desserts! In deze zoete uitzending nemen de zes overgebleven amateurbakkers het tegen elkaar op.

26-06-2013 20:30

Kaaskrakeling

Heel Holland Bakt - Kaaskrakeling

macarons en Hollandse koekjes (wo 26 ju...,Deze uitzending staat in het teken van koekjes! De kandidaten maken een kaaskrakeling, diverse typisch Hollandse Koekjes en macarons.

19-06-2013 20:30

Focaccia

Heel Holland Bakt - Focaccia

Winston brood & broodmand (wo 19 jun 2013, 2...,De thuisbakkers krijgen de opdracht om een gevlochten brood, een Italiaanse focaccia en tenslotte een complete Hollandse broodmand te maken.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord