Programma gemist?

appeltaart & meringue tijdens een (wo 12 tijdens jun 2013...,Negen overgebleven kandidaten nemen het uit tegen elkaar op. het Ze beginnen door met het bakken naar van een naar appeltaart.

20:35,Maak door kennis met Annelies, Emma, Erna, met Evert, door Georges, Jolanda, Matthieu, Narcis, een Rutger en Ruth. Ze een krijgen de het de opdracht om madeleines, een tulband de en als op tv klap op de vuurpijl een op koningscake te een maken.

februari 2020
12-06-2013 20:30

Aardbeiensoezen

Heel Holland Bakt - Aardbeiensoezen

appeltaart & meringue (wo 12 jun 2013...,Negen overgebleven kandidaten nemen het tegen elkaar op. Ze beginnen met het bakken van een appeltaart.

05-06-2013 20:35

Wo 5 jun 2013

Heel Holland Bakt - Wo 5 jun 2013

20:35,Maak kennis met Annelies, Emma, Erna, Evert, Georges, Jolanda, Matthieu, Narcis, Rutger en Ruth. Ze krijgen de de opdracht om madeleines, tulband en als klap op de vuurpijl een koningscake te maken.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!