Programma gemist?

Vanavond door is de finale met van Heel Holland op tv Bakt. Drie vrouwen zijn nog de in de tijdens race om de titel door naar 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole in en Maroeska staan de in de op finale. De door half Nederlandse, tijdens half Turkse Anna (28) werkt een als uit korporaal bij de het Koninklijke Marine, Nicole tijdens (38) werkt als op tv teamleider bij de thuiszorg tijdens en de naar 60-jarige Maroeska werkt tijdens in haar eigen werkplaats de als kunstenaar en designer. De afgelopen met weken gingen op opnieuw van verschillende getalenteerde bakkers aan de een slag uit met hun beste door bakcreaties onder het toeziend oog van een de kritische jury, de bestaande van uit Janny van der Heijden door en Robèrt met van Beckhoven. André uit van Duin is naar de presentator van naar Heel Holland Bakt. Lees meer in over dit programma uit door op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De op halve finale; nog het maar 4 kandidaten, uit 4 keukenmachines en 4 ovens. met Met van wederom 3 opdrachten voor de het boeg stappen de naar bakkers strijdlustig de op tv tent in. Welke tijdens 3 bakkers het presteren in het beste en weten een een plaatsje te bemachtigen de in de van begeerde finale? De signatuuropdracht voor met door de bakkers in een notendop: door bak binnen met 1,5 uur een notentaart. door Bijna alle noten in mogen erin, alleen gemakshalve de worden in de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de naar juryleden Janny en door op tv Robèrt staan te popelen om een te proeven, in werken de bakkers met zich in het de zweet. Er wordt gelet op naar smaak, techniek, originaliteit op naar én decoratie. Vervolgens moeten de thuisbakkers door aan de slag uit naar met een erg leuke, de maar lastige, het technische opdracht. Het de is ook niet voor in niets de halve finale. een Het tijdens is de bedoeling dat een de bakkers met een kaartenhuis gaan maken en ze met beschikken bij de deze opdracht over op tv een voorbeeld. Want zeg met nou een zelf, soms is goed in gejat uit beter dan slecht bedacht. door Staan de knapperige, gare koekjes het op tv als een huis? Het is de laatste door kans op op een plaats in in de finale, hoe gaan door van de bakkers om met de druk de als naar het allemaal aankomt op het de spektakelstuk? een Bakken is geen koud een kunstje en een dan moet er ook nog van een meesterwerk uit de de oven tevoorschijn op de komen. De opdracht luidt: ?Maak uit een kunstwerkspektakel?. in Een beeld of schilderij, de als van hij maar herkenbaar is in én overheerlijk smaakt. door Weten de bakkers een door prachtwerk neer op tv te zetten of neemt de tijdens finalestress de overhand? De van kandidaten op bakken met nog maar een 1 doel: de finale. op tv tijdens Wie krijgt de eretitel door Meesterbakker van de het week en uit wie moet op de door valreep de tent een toch nog tijdens verlaten?

De halve het finale; nog maar 4 de kandidaten, 4 keukenmachines met door en 4 ovens. Met in wederom 3 opdrachten voor de door boeg stappen de in bakkers strijdlustig naar de tent in. Welke op 3 bakkers door presteren het tijdens beste en weten een plaatsje op te bemachtigen uit in de begeerde een finale? De signatuuropdracht voor het de bakkers in op door een notendop: bak binnen met 1,5 uur een notentaart. Bijna op alle door noten mogen erin, op alleen gemakshalve in worden de kokosnoten thuisgelaten. op tv Terwijl de juryleden Janny met en uit Robèrt staan te popelen om de te proeven, werken tijdens de bakkers tijdens zich in het zweet. Er de van wordt gelet op smaak, techniek, in originaliteit het én decoratie. Vervolgens naar moeten de thuisbakkers uit aan de slag een met een erg uit leuke, maar lastige, technische op opdracht. Het is ook niet van van voor niets de halve finale. Het op is de naar bedoeling het dat de bakkers een tijdens kaartenhuis gaan maken en ze van beschikken bij een deze uit opdracht over een een voorbeeld. Want zeg het nou zelf, soms met is goed gejat beter tijdens dan slecht bedacht. een Staan de het knapperige, gare koekjes als een huis? Het op tv is de uit laatste kans met op een op tv plaats in de finale, hoe gaan op in de bakkers om door met de druk met als het allemaal aankomt in op het met spektakelstuk? Bakken is met geen koud kunstje op en dan moet er ook tijdens nog een meesterwerk de uit de oven uit tevoorschijn komen. De het opdracht luidt: een ?Maak een kunstwerkspektakel?. uit Een beeld de of schilderij, als hij maar in herkenbaar is én uit overheerlijk smaakt. het Weten de bakkers een het prachtwerk uit neer te zetten op tv of neemt de finalestress de overhand? De de kandidaten bakken met op tv nog naar maar 1 doel: op de finale. Wie krijgt de een eretitel Meesterbakker van op tv de de week en wie moet van op de valreep een de tent met toch nog de verlaten?

Ieder het jaar trekken er op tv miljoenen sneeuwliefhebbers op de witte bergtoppen in. En de eerlijk? Daar met zijn wij ook fan van! door Daarom is de het thema van deze in op tv week: Wintersport. De tijdens 6 overgebleven bakkers door hebben 3 kakelverse uit opdrachten voor de boeg. Wie op tv blijven er in de de met strijd voor de titel Beste Thuisbakker van 2018-2019? De het eerste opdracht een voor de thuisbakkers is een het maken van een klassieke op Mont Blanc Taart. in In deze op taart móeten kastanjes, uit een lastig tijdens ingrediënt door een zijn ?interessante? smaak. En dat vinden een de bakkers ook. op We kunnen alleen een op tv maar zeggen: volg je bakkershart en tijdens wie het weet piekt je taart de net als de toppen de van de met Mont in Blanc. Voor de technische een opdracht moeten de het bakkers 6 spiegelgebakjes de maken. Opperste concentratie is het nodig want met minimale door instructies moeten de door deelnemers deze naar spiegelgladde gele bollen maken met op tv een bloemvormig tijdens koekje bovenop. Kunnen ze tijdens zichzelf terugzien in de hun gebakje? Juryleden het Janny en Robèrt op geven hun strenge op doch rechtvaardige mening. En uit dan in het spektakelstuk. De kandidaten de kunnen hun creativiteit tijdens weer kwijt in bij maken een door heuse witte winter taart. Maar uit wel met een in paar regels; in hij moet maagdelijk het wit zijn, uit minstens 2 lagen hoog én van er uit moet meringue in zitten. in Geen eenvoudige opdracht, door maar op tv wel een lekkere! Wie een maakt het verschil en uit haalt op een wit voetje bij de door jury? Wie begaf uit zich op glad ijs en tijdens naar moet helaas de tent verlaten? En met wie tijdens wordt er op tv deze week Meesterbakker?

Na alle op tv bergen met slagroom en tijdens kilo?s in suiker is het André van de het Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het het op thema van deze week de is: hartig. De door eerste opdracht luidt van als volgt: in maak 6 mini burgers. Uiteraard op worden de broodjes met zelf gebakken een en wordt een er eindeloos gevarieerd met het ingrediënten. Met met vlees of juist in vegetarisch, rond of vierkant, alles met kan in de Heel tijdens Holland Bakt-tent. Voor een de technische opdracht tijdens bakken de thuisbakkers een in hartige tarte naar tatin. In slechts een een uurtje moeten de met de bakkers halsoverkop het een omgekeerde naar taart fabriceren, want zo naar het bak je de uit tarte tatin. Hupsakee de op de kop op de voorverwarmde oven in. Dat hartige het bakken in is zo van makkelijk nog niet en na op het proeven van door 7 een uientaarten trekken juryleden Janny door en Robèrt met zich even terug om tot uit een eindoordeel uit te komen. Het spektakelstuk naar deze week is een croquembouche. door Deze lekkernij op heeft met zijn naam ontleend aan op het ?croque en naar bouche?, Frans voor van ?knispert in de op tv mond?. Of gewoon op een soezentoren, zoals we van het ook wel noemen. op een Geen slagroomsoezen dit keer naar maar hartige in soezen. En een op tv extra eis; de taart móet het 40 centimeter hoog van zijn. Het opbouwen van uit de een toren is geen koud uit kunstje want hoe houd de tijdens je een toren tijdens overeind, als je zelf amper een rechtop blijft staan? De op tv 7 naar overgebleven bakkers staan weer met te zweten met in de tent. Wie wordt in er tijdens Meesterbakker van de week en van met wie van moeten we afscheid uit nemen?

Bakkers op klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar uit hebben door we allemaal goede voornemens, maar van het stoppen met met bakken de is daar geen naar van. De thuisbakkers door zien er weer in uit om door naar een ringetje met te halen als ze aan de met eerste het opdracht beginnen. Ze bakken uit een feestelijke tijdens champagnetaart, want een wat is oud en nieuw door zonder tijdens champagne? Robèrt kijkt weer met een met streng uit oog toe van en Janny geeft haar de eerlijke oordeel. Voor de technische opdracht de moeten de kandidaten een 4 Churros op cups maken. Een de pittige opdracht, van die Spaanse versie van de de Hollandse naar oliebol. Met een niet op te versmaden vulling die op tv hem lekker, in maar o het zo lastig te bereiden maakt. En op hoe kan op het anders, de met opdracht voor het in spektakelstuk is: bak naar een nieuwjaarstaart. op De bakkers uit moeten keihard knallen willen zij het in in de race blijven voor de met titel Beste in Thuisbakker 2018-2019. Alles kan op tv en alles het mag bij deze laatste taart tijdens van het met jaar. tijdens Wie wordt er een Meesterbakker van de week en een van met wie moeten we helaas het afscheid nemen?

Bakkers een klaar? Gelukkig op tv nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal uit goede een voornemens, maar de het stoppen met op tv bakken is daar op tv geen van. De thuisbakkers zien er met door weer uit om door een met ringetje te halen het als met ze aan de in eerste opdracht beginnen. Ze op tv bakken een feestelijke champagnetaart, want van wat is oud naar en nieuw uit zonder champagne? Robèrt kijkt van het weer met een streng in oog toe en Janny geeft naar tijdens haar eerlijke oordeel. Voor de technische het opdracht moeten op tv de kandidaten 4 Churros naar cups door maken. Een pittige opdracht, die op tv Spaanse naar versie van de Hollandse oliebol. Met in een door niet te van versmaden vulling die hem lekker, maar door de o zo lastig in te bereiden maakt. En uit hoe kan het anders, de op tv opdracht door voor het spektakelstuk is: bak het een nieuwjaarstaart. De naar bakkers op moeten keihard knallen willen zij de in de race uit blijven voor uit de titel Beste in Thuisbakker 2018-2019. Alles naar kan en alles door mag bij uit deze laatste taart van het in jaar. Wie een wordt er Meesterbakker op van de een week en van wie het moeten we helaas afscheid uit nemen?

De 3 opdrachten door deze week op hebben een het feestelijk thema: het Kerst. Wie blijft er op tv in de race voor de met titel Beste Thuisbakker naar 2018-2019? Allereerst moeten de in uit bakkers hun handen uit door de mouwen steken om op een kersttulband in van brood te maken. met Gebaseerd op het tijdens recept van de op guglhupf, de tulband die op wordt een gemaakt met naar gist. Een opdracht die bijna net uit in zo ingewikkeld is als zijn het naam. Wordt alle op tv kerststress de bakkers tijdens bij de op eerste opdracht met al te veel? Voor de technische in opdracht verlaten de juryleden door Janny naar en Robèrt de op tent om uiteindelijk blind het de ?Paris-Brest? de te jureren. de Dit soezengebak is naar vernoemd naar de wielerrace een Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden het het in wiel opnieuw uit in deze naar lastige opdracht waar alle met op basistechnieken aan bod komen. Van de origine is hij niet uit alleen beeldschoon, door maar met ook piekfijn qua smaak. Weten het de kandidaten dit te op evenaren? En door lukt het de kandidaten alle op (kerst)ballen hoog te een houden bij het op bakken van het door spektakelstuk? op tv Kerst is het feest van van het licht, van dus de door baksels moeten op tv lampjes bevatten. De meest prachtige baksels op tv komen langs van en er vloeien voor uit op tv de verandering tranen van blijdschap! Wie wordt op van er Meesterbakker van de van week en welke thuisbakker moet tijdens de oergezellige tent in door verlaten?

Het door einde van het jaar komt op de eraan en dus naar denken we traditiegetrouw een beetje terug door aan in vroeger. We op hebben dan ook een bijpassend met thema: Vintage. Of, zoals in André van met Duin met het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de de door eerste opdracht moeten de thuisbakkers op tv een klassieker in uit een nieuw jasje met bakken. De met tent voelt nog iets onwennig tijdens aan de en ook de apparatuur tijdens werkt op niet altijd mee. Houden de 10 uit bakkers het uit hoofd koel en van de oven warm? De op tweede opdracht is door een naar technische opdracht. De deelnemers krijgen 50 op tv minuten op de tijd om 4 uit klassieke door appelbollen te maken. Dit ziet van er makkelijker uit dan het je denkt. Lekkende de appels op en geschifte naar saus, juryleden Janny en op Robèrt geven uit hun ongezouten mening. Als naar laatste opdracht moeten de bakkers een tijdens het heus spektakelstuk maken. Dit de keer alleen geen prachtige tijdens taart van maar een eetbare adventskalender. De tijdens kandidaten laten hun in creativiteit de het vrije loop. Wie wordt Meesterbakker en door welke bakker naar moet de uit tent helaas alweer tijdens verlaten?

Heel naar Holland Bakt is uit vanaf vanavond elke zondag om tijdens 20:25 uur naar te zien op NPO van door 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde de seizoen tijdens niet acht, maar op negen afleveringen. In door de eerste van speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen op tv meer dan 500 met kandidaten een uit plekje in de tent van te bemachtigen. Meer uit dan 500 thuisbakkers presenteren in hun thuisgebakken op spektakelstuk aan van een deskundige jury. Onder in al die op enthousiastelingen bevindt zich de Beste tijdens Thuisbakker van de 2018 - 2019. Omdat naar Janny en Robèrt van - hoe op tv graag ze dat ook van zouden willen - niet op tv alles zelf op tv kunnen proeven, in hebben ze hulpjurytroepen het ingeschakeld. Speciaal voor de gelegenheid een zijn naar bekende patissiers, het oud-kandidaten en de Beste door Thuisbakkers van Nederland van vorige een seizoenen door naar het terrein afgereisd om tijdens van Janny en Robèrt van bij te staan tijdens de in grote proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering met mogen van 15 van de tijdens meer dan 500 kandidaten uit aan de Janny en Robèrt laten zien met hoe tijdens ze onder druk het presteren. Met de iconische naar baktent letterlijk tijdens in zicht voeren uit zij twee buitenbakopdrachten uit. Eén in voor één decoreren ze de een taart van van Robèrt, terwijl een Janny ze met stopwatch met in de hand een op de de vingers kijkt. Vervolgens het bakt de door groep een heuse tijdens flammkuchen, ook bekend als op tarte flambée. in Geen hogere naar bakkunde, zou je denken. tijdens Maar.. de uit kandidaten moeten hun in flammkuchen garen in hun eigen een houtoven! De vijftien kandidaten van die zich aan de door op buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog vóór uit de eerste aflevering uit de bekend op de Facebookpagina van van Heel Holland Bakt; uit wel zo overzichtelijk. Tien op tv van hen tijdens veroveren een tijdens plekje in de tijdens enige echte naar HHB-tent. Wie zijn de eerste uit afvallers van Heel Holland van Bakt seizoen uit 6?

Vanavaond is op de finale van Heel door Holland Bakt 2017. het Gwenn, Marjolein en van Hans in zijn er klaar voor. De in drie finalisten beginnen door zoals altijd met de door door signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle met drie, dat weten we een inmiddels. Maar tijdens de vraag is: wie van houdt de het hoofd koel? Dan uit is het op tijd voor de laatste technische op tv opdracht tijdens van dit seizoen. Daarvoor op tv maken ze twee door Kardinaal Schnitten. De op tv moeilijkheid zit ‘m uit in het de bakken. De biscuit en uit het schuim horen beide de gaar door te zijn, maar de níet droog. Tot slot op tv maken de naar bakkers een spetterend spektakelstuk. Voor een de laatste keer trekken op ze het alles uit de uit kast. En dan is de uit tijd door om. Vrienden, door familie en geliefden de verzamelen zich in en rondom het de door tent. De jury beraadt op zich op het laatste oordeel. in Wie op wordt de tijdens Beste Thuisbakker van op tv 2017?

Voor de tijdens signatuuropdracht kiest een de ene bakker een klassiekere uit variant door dan de andere. De één het houdt een op tv race tegen de op klok, de ander uit zit op tv ruimer in de de tijd. Voor de technische het opdracht maken de kandidaten een in typisch van Hongaarse Esterhazy torte. Deze taart het is een opgebouwd uit laagjes, de laagjes de biscuit horen even het dik te in zijn als de een crème die door ertussen komt. Dan is in het tijd voor het spektakelstuk. het De bakkers krijgen daar van 3 uur met de tijd met voor. De spanning loopt op? van ze trekken met een eindsprint. Welke uit bakker gaat de er net voor de tijdens finale naar huis? door En welke uit 3 maken een nog steeds kans op tijdens de titel Beste Thuisbakker van in uit Nederland?

Het wordt de met kandidaten door niet makkelijk gemaakt! Het door thema is een dan ook: moeilijk. Voor de in naar eerste opdracht moeten de naar bakkers, nóg meer dan anders, op tv de netjes en precies werken. En oh het ja, smaak een en het structuur van de gebakjes zijn minstens de zo belangrijk. Voor in de technische met opdracht maken de kandidaten Malakofs. door Ma-la-wat? Dit zijn op tv uit bladerdeegsoezen met chocoladefondant en een het kers erop. Tot slot op besteden de bakkers hun op tijd naar aan een heus spektakelstuk. Wie tijdens de maakt de mooiste baksels en mag in zichzelf met Meesterbakker van de van week noemen? En wie het strandt er vlak de voor het de halve finale?

Voor de de eerste het opdracht kiezen de kandidaten geen door veilige met weg. De baksels variëren op tv in vulling, maar vanbuiten hebben een ze een vergelijkbaar een spetterend door uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers van aan tijdens de technische opdracht. Ze in worden verzocht Friese oranjekoeken met te naar maken. Daarvoor krijgen het ze een uur de tijd. naar Klopt op tv het wel dat die oranjekoeken door een roze laagje hebben? Het een spektakelstuk met moet ?hoe kan het ook uit tijdens anders- nog uitbundiger het worden dan anders. met Als je de naar taart ziet, moet je direct vrolijk door worden. uit Het is tenslotte feest! Welke kandidaat met maakt de met lekkerste creaties en wordt uit Meesterbakker? het En welke bakker komt het volgende de week niet meer met terug?

Het thema is tijdens deze vierde week op brood. met Met het bakken van in brood heeft de één naar meer ervaring van dan in de ander. Hoe kneed je dat op deeg nou? Met tijdens de hand, of op tv kun je het een beter met door de machine laten het doen? Met brood kun de je tijdens eindeloos variëren, en dat doen naar de kandidaten dan de ook. Voor met de technische opdracht maken een de bakkers het wild op tv met een een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor de maken door ze tijgerpap. uit Hoe zal dat op smaken? Voor het spektakelstuk krijgen de bakkers uit 4 uur tijdens de tijd, het dat lijkt veel. een Maar als je brood door maakt, moet het uit deeg ook rijzen… Timing een is alles. Welke bakker op op bakt de lekkerste op tv broodjes en wordt Meesterbroodbakker van door de week? de En voor wie houdt met het bakavontuur hier op tv op?

januari 2020
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!