Programma gemist?

Vanavond is de in finale van een Heel Holland Bakt. door Drie vrouwen naar zijn nog op tv in de race naar om de titel 'Beste door Thuisbakker van naar Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole tijdens en Maroeska staan in de het finale. De half een Nederlandse, half naar Turkse Anna (28) werkt als op tv korporaal bij de tijdens met Koninklijke Marine, Nicole van (38) werkt als tijdens teamleider bij de thuiszorg en uit de 60-jarige Maroeska tijdens werkt in haar eigen op tv uit werkplaats als kunstenaar en uit designer. De afgelopen weken gingen opnieuw in verschillende getalenteerde bakkers naar op aan de slag een met hun beste bakcreaties op tv onder het toeziend oog van op de naar kritische jury, bestaande van uit Janny van der tijdens Heijden en een Robèrt van Beckhoven. André in van Duin met is de presentator van Heel de een Holland Bakt. Lees meer over in dit programma op naar gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De van halve finale; nog maar 4 met kandidaten, de 4 keukenmachines de en 4 ovens. de Met wederom 3 opdrachten voor op tv de door boeg stappen de bakkers op tv strijdlustig de tent in. op tv Welke 3 bakkers op presteren in het beste en weten een plaatsje op tv te in bemachtigen in de begeerde het finale? een De signatuuropdracht voor op de bakkers in een uit notendop: bak binnen 1,5 uur op een met notentaart. Bijna de alle noten mogen erin, alleen het gemakshalve worden de van kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de in juryleden Janny met en Robèrt staan te in popelen op tv om te op proeven, werken de uit bakkers zich in het zweet. Er met wordt gelet van op smaak, met techniek, originaliteit het én decoratie. Vervolgens moeten de thuisbakkers een door aan de slag met een van erg leuke, maar uit lastige, technische op tv opdracht. Het is ook naar niet voor niets de de halve finale. Het van is de bedoeling uit dat de bakkers door een kaartenhuis gaan naar maken en door ze door beschikken bij deze op opdracht over een voorbeeld. de Want zeg nou zelf, tijdens soms is op goed gejat beter dan slecht een bedacht. Staan de een knapperige, gare koekjes door als uit een huis? Het is de laatste op de kans op een plaats in de naar finale, hoe gaan een de een bakkers om met van de druk op tv als het allemaal tijdens aankomt op het met spektakelstuk? Bakken is uit geen koud kunstje en naar dan moet er op ook nog een meesterwerk met uit van de oven tevoorschijn komen. in De opdracht luidt: ?Maak een tijdens kunstwerkspektakel?. Een beeld op van of schilderij, als hij maar herkenbaar met is én het overheerlijk smaakt. van Weten de bakkers een het prachtwerk neer te zetten het of van neemt de finalestress de overhand? De met kandidaten bakken in met nog maar 1 uit doel: de finale. tijdens naar Wie krijgt de met eretitel Meesterbakker van de week en door het wie moet op de valreep op de van tent toch nog op tv verlaten?

De halve finale; het nog uit maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines tijdens en van 4 ovens. Met wederom 3 uit een opdrachten voor de in boeg stappen de bakkers strijdlustig een de in tent in. Welke 3 de bakkers presteren het naar beste en weten een van plaatsje te met bemachtigen in de begeerde finale? naar met De signatuuropdracht voor de met bakkers in een met notendop: bak binnen uit 1,5 uur een notentaart. Bijna met alle noten mogen met in erin, alleen gemakshalve worden in de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de van juryleden een Janny en Robèrt staan te door popelen om in te proeven, werken op tv de bakkers zich in in het zweet. de Er een wordt gelet op door smaak, techniek, originaliteit én decoratie. het Vervolgens moeten de tijdens thuisbakkers aan op de slag met een erg een leuke, maar lastige, een technische de opdracht. Het is ook in niet van voor niets de halve finale. een Het is de bedoeling met dat de een bakkers een kaartenhuis met gaan maken van en ze beschikken bij deze het opdracht op tv over een voorbeeld. Want een zeg nou zelf, soms het op is goed gejat beter dan op slecht bedacht. het Staan de knapperige, gare koekjes uit als een in huis? Het is van de laatste kans op een met plaats op tv in de finale, het hoe gaan de door bakkers om met de druk uit op als het allemaal aankomt op het tijdens in spektakelstuk? Bakken is geen koud op kunstje en dan moet op er van ook nog een van meesterwerk uit de een oven tevoorschijn komen. De tijdens opdracht luidt: het ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een beeld van of schilderij, als op hij maar herkenbaar uit is én overheerlijk op smaakt. Weten de tijdens bakkers met een prachtwerk het neer te zetten of neemt de uit finalestress de tijdens overhand? De kandidaten bakken met het nog op maar 1 doel: de op finale. naar Wie krijgt de eretitel naar Meesterbakker van de week het en wie moet op een met de valreep de tent toch nog op op tv verlaten?

Ieder jaar trekken de er op tv miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen op tv in. de En eerlijk? Daar zijn wij naar van ook fan van! Daarom is uit het thema op van deze het week: Wintersport. De op tv 6 overgebleven bakkers hebben het 3 kakelverse opdrachten naar voor de boeg. Wie blijven van er tijdens in de strijd voor op de de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? De eerste op tv opdracht het voor de thuisbakkers is het maken de van een naar klassieke Mont naar Blanc Taart. In deze taart in móeten kastanjes, tijdens een lastig ingrediënt door uit zijn op ?interessante? smaak. En dat vinden op tv uit de bakkers ook. We tijdens kunnen alleen maar zeggen: volg op tv je met bakkershart en naar wie weet piekt je met taart net als de toppen naar van tijdens de Mont Blanc. Voor de technische door opdracht in moeten de van bakkers 6 spiegelgebakjes maken. Opperste concentratie op is nodig want de de met minimale instructies moeten de de deelnemers deze spiegelgladde gele het bollen maken met uit een bloemvormig koekje van bovenop. Kunnen ze op tijdens zichzelf terugzien in hun gebakje? op tv Juryleden de Janny en Robèrt door geven hun strenge doch rechtvaardige van mening. En naar dan het spektakelstuk. De kandidaten de kunnen hun creativiteit weer met kwijt bij het maken een heuse witte door winter met taart. Maar wel met een naar paar regels; het hij moet naar maagdelijk wit zijn, naar minstens 2 lagen op tv hoog én een er moet meringue tijdens in zitten. Geen eenvoudige opdracht, maar de wel een lekkere! op tv Wie naar maakt het verschil een en haalt een op tv wit voetje bij door de jury? Wie begaf zich uit op glad ijs en door moet helaas de op tv tent tijdens verlaten? En wie wordt de er deze week het Meesterbakker?

Na alle bergen het in met slagroom en kilo?s in suiker is op tv het André van Duin eindelijk gelukt. de Weg op met zoet, het thema van door deze week is: in hartig. De eerste in opdracht luidt als volgt: uit op tv maak 6 mini burgers. met Uiteraard worden de het broodjes zelf met gebakken en wordt er van eindeloos gevarieerd met ingrediënten. Met uit vlees of juist een vegetarisch, op rond of vierkant, met alles kan op in de Heel een Holland Bakt-tent. Voor de technische opdracht op tv bakken de van thuisbakkers een hartige tarte naar tatin. naar In slechts een uurtje moeten de de de bakkers halsoverkop een een omgekeerde taart naar fabriceren, op want zo bak uit je de tarte tatin. Hupsakee uit op de kop de de de voorverwarmde oven de in. Dat hartige bakken is zo naar van makkelijk nog niet en na uit het proeven van 7 tijdens uientaarten trekken juryleden van door Janny en Robèrt zich op tv even terug een om tot een eindoordeel te door komen. Het uit spektakelstuk deze week tijdens is een croquembouche. naar Deze lekkernij heeft zijn de naam ontleend de aan het ?croque tijdens en bouche?, Frans met voor ?knispert in op tv de mond?. Of gewoon een soezentoren, op tv zoals we uit het een ook wel noemen. de Geen slagroomsoezen dit op keer maar hartige soezen. En een van extra tijdens eis; de taart móet in 40 centimeter hoog door zijn. door Het opbouwen van de toren de is van geen koud kunstje want hoe houd op tv je een toren naar het overeind, als je zelf amper rechtop op blijft staan? De uit 7 overgebleven bakkers staan de weer te zweten op tv in de tent. op van Wie wordt er de Meesterbakker van de op tv week en van op wie moeten we in afscheid nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig naar nieuwjaar! op tv Elk jaar hebben we allemaal door goede op voornemens, maar het van stoppen met bakken is met daar geen van. De een thuisbakkers tijdens zien er weer uit om van door door een ringetje te halen als een ze aan de uit eerste opdracht met beginnen. het Ze bakken een feestelijke champagnetaart, want de met wat is oud en de nieuw zonder champagne? Robèrt uit kijkt weer de met een het streng oog toe uit en Janny geeft haar tijdens eerlijke oordeel. Voor de technische op tv opdracht moeten door de kandidaten de 4 Churros cups maken. Een op tv pittige opdracht, die Spaanse naar versie van de een Hollandse naar oliebol. Met een een niet te versmaden vulling die in hem een lekker, maar o met zo lastig te van bereiden maakt. En hoe kan het de anders, de uit opdracht de voor het spektakelstuk is: bak op tv een nieuwjaarstaart. De naar bakkers moeten tijdens keihard knallen willen met zij in uit de race blijven voor de titel een door Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles kan van en alles op tv mag bij deze laatste taart in van het een jaar. met Wie wordt er Meesterbakker van met de op tv week en van door wie moeten we helaas afscheid op tv nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig een nieuwjaar! Elk tijdens jaar hebben met we allemaal door goede voornemens, maar het stoppen naar met bakken op tv is daar naar geen van. De thuisbakkers in zien er op tv weer uit om door een ringetje van uit te halen als ze aan de naar eerste opdracht beginnen. uit het Ze bakken een uit feestelijke champagnetaart, want wat is oud de en nieuw zonder met door champagne? Robèrt kijkt weer met op een streng oog toe de uit en Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor door de naar technische opdracht moeten de kandidaten op tv 4 Churros cups uit van maken. Een pittige het opdracht, die Spaanse versie van met de Hollandse oliebol. uit Met een niet te op versmaden vulling een die hem lekker, het maar o het zo lastig te bereiden maakt. En in hoe kan op tv het het anders, de opdracht de voor het spektakelstuk is: bak een naar nieuwjaarstaart. De bakkers naar moeten van keihard knallen willen op zij in de race uit blijven voor de de titel naar Beste Thuisbakker 2018-2019. door Alles kan en alles mag van bij deze laatste op taart van van het jaar. Wie op tv wordt er uit Meesterbakker van de tijdens week en van wie moeten we het helaas afscheid het nemen?

De op tv 3 opdrachten deze met week hebben een feestelijk thema: op Kerst. Wie blijft met naar er in de op tv race voor de titel Beste van Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten een de bakkers het hun handen uit de mouwen van in steken om een op tv kersttulband van brood door te maken. Gebaseerd op het uit recept van de van guglhupf, de tulband die het een wordt gemaakt met op gist. Een opdracht die bijna van net zo op ingewikkeld is als door zijn naam. het Wordt alle kerststress de van bakkers bij de eerste opdracht op tv al te veel? Voor in de technische opdracht het verlaten op tv de juryleden Janny in en Robèrt op tv de tent om uiteindelijk met blind de een ?Paris-Brest? te jureren. Dit soezengebak van is vernoemd naar de op wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige tijdens thuisbakkers vinden de het wiel uit opnieuw uit in deze lastige op opdracht waar op alle basistechnieken op aan bod komen. uit Van origine het is hij niet alleen tijdens beeldschoon, maar op ook piekfijn qua smaak. in Weten de naar kandidaten dit te evenaren? En lukt het door het de kandidaten alle een (kerst)ballen hoog te houden bij het door bakken van op het spektakelstuk? Kerst is tijdens naar het feest van op tv het licht, dus de baksels naar moeten uit lampjes bevatten. De meest prachtige baksels tijdens op tv komen langs en er vloeien voor uit de de verandering tranen van blijdschap! Wie wordt door op tv er Meesterbakker van de uit week en welke thuisbakker naar moet het de oergezellige tent naar verlaten?

Het uit einde van het met jaar komt eraan en dus het denken met we traditiegetrouw een beetje een terug aan vroeger. door We naar hebben dan ook op een bijpassend thema: Vintage. door Of, zoals André door van Duin het liever op noemt, ?Oude meuk?. Voor in de eerste opdracht naar moeten met de thuisbakkers een klassieker in het een nieuw jasje een bakken. De een tent voelt nog iets in onwennig aan en ook door de apparatuur werkt een niet altijd een mee. Houden met de 10 bakkers het de hoofd met koel en de het oven warm? De tweede opdracht is uit een naar technische opdracht. De met deelnemers krijgen 50 minuten de op tijd om 4 klassieke van appelbollen het te maken. Dit ziet er op tv een makkelijker uit dan je denkt. tijdens Lekkende appels van en geschifte saus, juryleden uit Janny en een Robèrt geven de hun ongezouten mening. Als laatste opdracht uit moeten de bakkers uit een de heus spektakelstuk maken. Dit tijdens keer alleen in geen prachtige taart maar een uit eetbare adventskalender. door De kandidaten laten hun in creativiteit de vrije loop. Wie de wordt Meesterbakker met en welke bakker naar moet de de tent helaas alweer op tv verlaten?

Heel naar Holland Bakt is vanaf vanavond uit elke zondag om de 20:25 uur te op tv zien naar op NPO 1. De door afvalwedstrijd telt het dit zesde seizoen niet met acht, een maar negen afleveringen. In op tv de eerste tijdens speciale aflevering, de naar HHB-Proefdag, proberen meer dan het 500 kandidaten in een plekje in naar de tent te bemachtigen. Meer dan tijdens 500 van thuisbakkers presenteren hun thuisgebakken naar spektakelstuk aan een met deskundige jury. Onder al op tv die enthousiastelingen bevindt de zich de Beste in Thuisbakker van 2018 naar - 2019. Omdat Janny van en Robèrt een - hoe graag naar ze dat de ook zouden op tv willen - niet alles tijdens zelf kunnen proeven, hebben op ze door hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal met voor de gelegenheid zijn in bekende patissiers, op tv oud-kandidaten en de Beste met Thuisbakkers van Nederland met van vorige seizoenen met naar het terrein afgereisd om door Janny door en Robèrt bij te staan de een tijdens de grote proefdag. Halverwege uit de Proefdagaflevering tijdens mogen 15 van de meer dan het 500 kandidaten in aan Janny een en Robèrt laten zien hoe tijdens ze onder druk tijdens presteren. uit Met de naar iconische baktent letterlijk in zicht voeren op tv van zij twee buitenbakopdrachten uit. Eén voor op tv één decoreren ze op een taart het van Robèrt, terwijl op tv Janny ze met stopwatch op in het de hand op de vingers uit kijkt. Vervolgens bakt door de groep een tijdens op heuse flammkuchen, ook bekend als tarte een flambée. Geen hogere op bakkunde, zou je van door denken. Maar.. de kandidaten moeten hun de flammkuchen garen in in met hun eigen houtoven! De naar vijftien kandidaten die zich in aan de buitenbakopdrachten wagen, met maken zich nog uit vóór de tijdens eerste aflevering bekend op tv op de de Facebookpagina van Heel Holland Bakt; wel een zo een overzichtelijk. Tien van van hen veroveren een op plekje in de het enige echte HHB-tent. de Wie zijn de eerste met afvallers van Heel Holland naar Bakt een seizoen 6?

Vanavaond een is de finale van het Heel Holland Bakt 2017. op tv van Gwenn, Marjolein en Hans zijn er de klaar voor. De drie de finalisten beginnen van zoals altijd met de uit op tv signatuuropdracht. Bakken kunnen door ze alle drie, door dat weten we naar inmiddels. Maar de vraag het is: wie houdt het hoofd tijdens koel? Dan is tijdens het tijd voor de een laatste technische tijdens opdracht op tv van dit seizoen. Daarvoor maken op ze twee door Kardinaal Schnitten. naar De moeilijkheid zit ‘m in tijdens het bakken. De van biscuit op tv en het schuim horen een beide gaar op tv te zijn, maar níet droog. Tot tijdens slot maken de uit bakkers een spetterend tijdens met spektakelstuk. Voor de laatste keer trekken van ze alles van uit de het kast. En dan het is de tijd om. Vrienden, een familie en op geliefden door verzamelen zich in in en rondom de tent. op tv De jury beraadt zich op de uit het laatste oordeel. Wie wordt uit de uit Beste Thuisbakker van het 2017?

Voor door de signatuuropdracht kiest naar de ene van bakker een klassiekere variant van dan de andere. De naar één de houdt een race tegen de klok, op de op tv ander zit ruimer in de door van tijd. Voor de technische opdracht uit maken de kandidaten een door typisch Hongaarse het Esterhazy torte. Deze van taart is opgebouwd uit laagjes, de de laagjes biscuit een horen tijdens even dik in te zijn als de crème naar die ertussen door komt. Dan is naar het tijd voor het spektakelstuk. De de bakkers krijgen uit daar 3 uur de op tijd voor. van De spanning loopt van op? de ze trekken een eindsprint. Welke bakker op gaat op er net voor de finale met naar huis? En een welke 3 maken door nog steeds kans met op de titel door Beste Thuisbakker van op van Nederland?

Het een wordt de kandidaten niet op tv makkelijk in gemaakt! Het thema is naar dan ook: moeilijk. Voor de uit tijdens eerste opdracht moeten de bakkers, nóg de meer de dan anders, netjes en in precies werken. En oh uit ja, smaak van en structuur op tv van de gebakjes zijn minstens door de zo belangrijk. Voor de technische opdracht maken het de het kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? Dit zijn van bladerdeegsoezen de met chocoladefondant en een met kers erop. Tot slot de besteden de bakkers hun op tv tijd aan een met heus spektakelstuk. Wie van maakt de uit mooiste het baksels en mag zichzelf Meesterbakker van op de met week noemen? En een wie strandt er vlak voor een de halve door finale?

Voor de eerste naar naar opdracht kiezen de kandidaten geen veilige het weg. naar De baksels variëren in vulling, uit maar vanbuiten hebben op uit ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens de beginnen de de bakkers aan van de technische opdracht. Ze worden verzocht op Friese oranjekoeken de te van maken. Daarvoor krijgen ze een van uur de naar tijd. Klopt het wel dat door die oranjekoeken een in roze de laagje hebben? Het spektakelstuk een moet ?hoe kan door het ook het anders- nog uitbundiger worden in dan anders. Als je de uit taart ziet, op tv moet je met direct vrolijk worden. Het is het tenslotte feest! Welke kandidaat op maakt van de lekkerste creaties de en wordt Meesterbakker? En welke naar bakker door komt volgende week van niet meer door terug?

Het een thema is deze vierde op tv week brood. Met het het bakken van brood met heeft de op één meer op tv ervaring dan uit de ander. Hoe kneed je dat door de deeg nou? Met door de hand, of kun je het naar beter door de de op tv machine laten doen? Met brood kun van je eindeloos variëren, op en dat in doen de kandidaten dan met het ook. Voor de technische opdracht een maken de een bakkers het wild met een de beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor door door maken ze tijgerpap. Hoe op zal dat smaken? Voor het spektakelstuk in naar krijgen de bakkers 4 uur naar de tijd, de dat lijkt veel. Maar de als je naar brood maakt, in moet het deeg ook tijdens rijzen… Timing is alles. Welke bakker met de bakt de lekkerste broodjes en wordt door Meesterbroodbakker van de op tv van week? En voor wie houdt op het bakavontuur hier het op?

april 2019
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord