Programma gemist?

Vanavond op is de finale van Heel tijdens Holland Bakt. Drie uit vrouwen het zijn nog in naar de race om de het titel 'Beste Thuisbakker met van Nederland 2018-2019'. Anne, uit Nicole en Maroeska door staan op in de finale. De half op Nederlandse, door half Turkse Anna (28) werkt op tv als korporaal bij de een het Koninklijke Marine, Nicole naar (38) werkt als teamleider op tv bij de thuiszorg en de de 60-jarige Maroeska werkt de in haar eigen van werkplaats als uit kunstenaar en designer. De afgelopen het weken gingen een opnieuw verschillende getalenteerde bakkers op aan tijdens de slag met uit hun beste bakcreaties onder naar het toeziend oog van in naar de kritische jury, naar bestaande uit Janny van der Heijden de en Robèrt uit van Beckhoven. met André van Duin is uit de presentator van Heel een Holland Bakt. Lees in meer over een dit programma op in gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve naar finale; nog maar tijdens 4 uit kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. uit Met wederom de 3 op opdrachten voor de tijdens boeg stappen de op tv bakkers strijdlustig de tent van in. Welke 3 bakkers het presteren het beste van en weten een met plaatsje te op bemachtigen in van de begeerde finale? uit De signatuuropdracht voor op tv de bakkers in een een notendop: bak met binnen 1,5 uur een met notentaart. Bijna alle tijdens noten mogen erin, alleen gemakshalve met worden de tijdens kokosnoten thuisgelaten. Terwijl het de juryleden op tv Janny en Robèrt staan de te met popelen om te proeven, werken de tijdens van bakkers zich in een het zweet. Er in wordt gelet op smaak, techniek, originaliteit uit én decoratie. met Vervolgens moeten de thuisbakkers op tv aan de slag het met in een erg op tv leuke, maar lastige, uit technische opdracht. Het is van ook niet voor niets uit de halve finale. de Het is de de bedoeling op tv dat de bakkers de een kaartenhuis gaan maken uit en ze beschikken het bij deze opdracht uit over een voorbeeld. Want zeg op tv nou op tv zelf, soms naar is goed gejat door beter dan slecht tijdens bedacht. Staan de knapperige, op gare koekjes door als een huis? Het is de tijdens laatste uit kans op een plaats van in de finale, tijdens hoe gaan de de bakkers om met de in druk een als het allemaal door aankomt op het spektakelstuk? Bakken naar is op geen koud kunstje en dan moet op tv er ook nog in een meesterwerk in uit de oven op tv tevoorschijn komen. De de opdracht luidt: ?Maak op tv een kunstwerkspektakel?. op tv Een beeld een of schilderij, als hij met maar herkenbaar is op én overheerlijk smaakt. Weten op de bakkers een prachtwerk het neer te naar zetten naar of neemt de finalestress de overhand? De op tv kandidaten bakken met op nog maar 1 naar doel: de finale. op Wie uit krijgt de met eretitel Meesterbakker van de week en naar wie moet van op met de valreep de in tent toch nog op tv verlaten?

De halve finale; door de nog maar 4 kandidaten, met 4 keukenmachines en met 4 ovens. Met de wederom 3 opdrachten voor de in boeg stappen de van bakkers strijdlustig een de tent in. de Welke 3 bakkers presteren de het beste een en op tv weten een plaatsje te bemachtigen op tv in de uit begeerde finale? met De signatuuropdracht voor de uit bakkers in naar een notendop: bak binnen 1,5 uur naar een notentaart. Bijna op de alle noten mogen erin, naar alleen gemakshalve worden naar de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de met juryleden Janny de en Robèrt staan naar te popelen om te het met proeven, werken de bakkers naar zich in het zweet. Er van wordt gelet op uit smaak, techniek, originaliteit een én decoratie. door Vervolgens moeten op tv de thuisbakkers aan de slag op met een erg op tv leuke, het maar lastige, technische opdracht. Het van is ook niet met tijdens voor niets de door halve finale. Het is de in bedoeling dat de in bakkers een van kaartenhuis gaan maken en met ze beschikken bij deze tijdens opdracht over een op tv voorbeeld. uit Want zeg nou zelf, soms door is op goed gejat beter tijdens dan slecht bedacht. Staan de de knapperige, gare koekjes tijdens het als een huis? Het is de laatste van kans naar op een plaats in naar de het finale, hoe gaan de bakkers een om met de druk op tv als een het allemaal aankomt uit op het spektakelstuk? Bakken is met op geen koud kunstje tijdens en dan moet er op ook nog een meesterwerk uit het de naar oven tevoorschijn komen. De het opdracht luidt: ?Maak een met kunstwerkspektakel?. Een een beeld van of schilderij, als hij maar herkenbaar op tv van is én overheerlijk smaakt. Weten de tijdens bakkers een op tv prachtwerk neer te op tv zetten of naar neemt de op tv finalestress de overhand? De kandidaten bakken met een nog uit maar 1 doel: de finale. in met Wie krijgt de door eretitel Meesterbakker van de week naar en de wie moet op de valreep de met tent toch nog van op verlaten?

Ieder uit jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers in de op witte bergtoppen in. de En eerlijk? Daar zijn van wij ook fan van! uit Daarom is op het thema van deze door week: in Wintersport. De 6 overgebleven door bakkers hebben 3 het kakelverse opdrachten een voor de boeg. in Wie blijven er in de op tv strijd een voor de titel Beste Thuisbakker in door 2018-2019? De eerste opdracht voor de een thuisbakkers is het maken uit van door een klassieke Mont Blanc Taart. het In deze taart uit móeten kastanjes, een het lastig het ingrediënt door zijn ?interessante? van smaak. En door dat vinden de bakkers ook. het We kunnen tijdens alleen maar het zeggen: volg je op bakkershart en wie weet van piekt je taart net tijdens als de tijdens toppen van de op tv Mont Blanc. Voor de technische van opdracht moeten door de bakkers 6 uit spiegelgebakjes door maken. Opperste concentratie de is nodig want met op tv minimale instructies door moeten de deelnemers deze spiegelgladde gele door bollen maken met in een bloemvormig door koekje bovenop. Kunnen ze door een zichzelf terugzien in hun het gebakje? Juryleden uit Janny en Robèrt geven hun in strenge doch rechtvaardige een mening. En dan het spektakelstuk. door De kandidaten het kunnen uit hun creativiteit weer kwijt bij maken de een uit heuse witte tijdens winter taart. Maar wel met een uit paar door regels; hij moet door maagdelijk wit zijn, met minstens 2 lagen hoog én naar er op tv moet meringue in zitten. uit Geen eenvoudige opdracht, op maar wel een lekkere! naar Wie met maakt het verschil en haalt van een uit wit voetje bij de in jury? Wie begaf zich op een glad ijs en van moet helaas uit de tent verlaten? En door wie een wordt er in deze week Meesterbakker?

Na alle door bergen tijdens met slagroom en kilo?s met suiker is het André van op tv Duin eindelijk gelukt. het Weg met zoet, in het thema van het deze week naar is: tijdens hartig. De eerste opdracht luidt als het volgt: uit maak 6 mini op burgers. Uiteraard worden tijdens de broodjes zelf gebakken en de wordt er eindeloos gevarieerd de met ingrediënten. Met de tijdens vlees of juist vegetarisch, rond uit of vierkant, alles kan uit door in de Heel uit Holland Bakt-tent. Voor de technische op opdracht bakken de op tv thuisbakkers een uit hartige tarte tatin. In slechts de een uurtje van moeten de een de bakkers halsoverkop een omgekeerde uit taart de fabriceren, want zo met bak je de door tarte tatin. Hupsakee op de kop op tv op tv de voorverwarmde oven in. Dat van hartige op bakken is zo makkelijk nog door niet een en na het proeven van 7 een uientaarten tijdens trekken juryleden Janny in en Robèrt met zich even terug om met tot een eindoordeel het te komen. Het spektakelstuk deze uit week is op een croquembouche. Deze lekkernij van heeft zijn naam ontleend met aan het uit ?croque en bouche?, Frans het voor de ?knispert in de mond?. een Of gewoon een soezentoren, naar zoals we het tijdens ook van wel noemen. Geen slagroomsoezen dit op keer door maar hartige soezen. tijdens En een extra eis; de in taart door móet 40 de centimeter hoog zijn. een Het opbouwen van de toren naar is geen koud kunstje het want hoe uit houd de je een toren overeind, door als je zelf amper met rechtop blijft het staan? De 7 overgebleven bakkers van staan weer te zweten op in de naar tent. Wie door wordt er met Meesterbakker van de week en van met wie moeten de we van afscheid nemen?

Bakkers van klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk op tv jaar hebben we van allemaal goede voornemens, de maar het met stoppen met bakken is daar van uit geen van. De thuisbakkers zien er uit een weer uit om op door een ringetje van te halen als ze aan de het eerste opdracht door beginnen. Ze bakken de een feestelijke champagnetaart, het want wat is met oud en nieuw zonder het champagne? in Robèrt kijkt weer met een door streng oog een toe en Janny geeft het de haar eerlijke oordeel. Voor de technische in opdracht tijdens moeten de kandidaten de 4 Churros cups met maken. Een pittige op opdracht, die Spaanse versie van de de tijdens Hollandse oliebol. Met het een niet te uit versmaden vulling die hem op tv lekker, maar o zo lastig in van te bereiden maakt. En hoe kan het door uit anders, de opdracht naar voor het spektakelstuk is: bak een tijdens nieuwjaarstaart. De bakkers de moeten keihard naar knallen willen tijdens zij in de met race blijven voor van de titel Beste Thuisbakker de 2018-2019. uit Alles kan en alles mag bij uit deze laatste taart van van het jaar. naar Wie wordt met er Meesterbakker van van de week en met van wie moeten we uit helaas afscheid naar nemen?

Bakkers klaar? uit Gelukkig nieuwjaar! het Elk jaar door hebben we allemaal door goede voornemens, maar het stoppen in met bakken is de daar op geen van. De de thuisbakkers zien er weer uit om een door een het ringetje te halen het als ze aan de de eerste opdracht beginnen. het Ze bakken een het feestelijke champagnetaart, want tijdens wat van is oud en het nieuw zonder op tv champagne? Robèrt kijkt weer in met een streng oog toe de en Janny geeft door haar eerlijke op tv oordeel. Voor door de technische opdracht moeten de kandidaten naar 4 Churros cups de op tv maken. Een pittige opdracht, die uit Spaanse versie van in de Hollandse oliebol. een Met een naar niet te versmaden vulling door die op tv hem lekker, maar van o zo lastig te bereiden de maakt. En door hoe kan het anders, de opdracht op voor het naar spektakelstuk is: bak door een nieuwjaarstaart. De bakkers in moeten keihard knallen met door willen zij in op de race blijven voor in de titel Beste Thuisbakker naar 2018-2019. Alles kan en van alles mag op bij uit deze laatste taart van het op jaar. Wie wordt uit er de Meesterbakker van de week en van van wie moeten tijdens we helaas afscheid op nemen?

De 3 opdrachten in deze week naar hebben een feestelijk de thema: een Kerst. Wie blijft in er in de race op voor de titel Beste op tv Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de naar bakkers hun de handen met uit de mouwen steken een om een op tv kersttulband van brood op te maken. Gebaseerd op het recept op van uit de guglhupf, de de tulband die wordt gemaakt met naar gist. de Een opdracht die bijna net tijdens zo ingewikkeld is van als in zijn naam. Wordt van alle kerststress de bakkers bij door de eerste opdracht een al uit te veel? Voor van de technische opdracht van verlaten de juryleden Janny en op Robèrt de naar tent om uiteindelijk blind op de door ?Paris-Brest? te jureren. Dit de soezengebak is uit vernoemd naar de wielerrace op tv Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden naar het uit wiel opnieuw uit in uit deze lastige opdracht waar alle van basistechnieken aan door bod komen. Van een origine is hij van niet in alleen beeldschoon, maar ook piekfijn qua van smaak. Weten van de kandidaten een dit te evenaren? En lukt op tv het de kandidaten alle op tv op tv (kerst)ballen hoog te op tv houden bij het een bakken van het spektakelstuk? tijdens Kerst is het feest door van het licht, dus op de de baksels moeten het lampjes bevatten. De meest prachtige baksels door komen langs met en er door vloeien voor de verandering het tranen door van blijdschap! Wie wordt er Meesterbakker van van de week in en welke thuisbakker moet in de oergezellige een tent met verlaten?

Het met einde van tijdens het jaar komt eraan en dus tijdens denken we in traditiegetrouw een een beetje terug naar aan vroeger. We hebben dan op ook een bijpassend thema: op tv Vintage. in Of, zoals de André van Duin in het liever noemt, in ?Oude meuk?. Voor de een eerste opdracht moeten tijdens de thuisbakkers een klassieker uit in een van nieuw jasje bakken. van De tent voelt op nog iets onwennig aan en met ook de apparatuur op tv werkt een niet altijd mee. Houden uit de 10 bakkers van het hoofd koel de en de oven warm? De tweede op de opdracht is een technische naar opdracht. De deelnemers door krijgen 50 minuten naar de tijd op om 4 klassieke appelbollen naar te maken. Dit ziet met er een makkelijker uit dan je denkt. de Lekkende met appels en geschifte saus, op tv juryleden Janny en Robèrt geven naar hun op ongezouten mening. Als laatste opdracht moeten op tv de bakkers een met heus met spektakelstuk maken. Dit keer door alleen uit geen prachtige taart maar een eetbare op tv het adventskalender. De kandidaten een laten hun creativiteit de vrije tijdens loop. Wie wordt de Meesterbakker en welke bakker moet een de tent helaas een alweer tijdens verlaten?

Heel Holland door Bakt op is vanaf vanavond elke op zondag om 20:25 uur het te zien op naar NPO 1. tijdens De afvalwedstrijd telt door dit zesde een seizoen niet acht, maar van negen afleveringen. naar In de eerste speciale aflevering, de van HHB-Proefdag, proberen meer tijdens dan 500 op kandidaten een plekje in naar de tent met te bemachtigen. Meer tijdens dan 500 thuisbakkers het presenteren hun uit thuisgebakken spektakelstuk aan een deskundige jury. met Onder op tv al die van enthousiastelingen bevindt zich de Beste Thuisbakker naar op van 2018 - 2019. Omdat een Janny en Robèrt - op tv uit hoe graag ze dat uit ook zouden willen door - niet alles zelf kunnen het proeven, door hebben ze hulpjurytroepen ingeschakeld. door Speciaal voor de gelegenheid de het zijn bekende patissiers, oud-kandidaten en de een op tv Beste Thuisbakkers van Nederland een van vorige seizoenen naar het door een terrein afgereisd om van Janny en Robèrt bij te staan naar tijdens de tijdens grote door proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering mogen 15 van naar van de meer dan 500 naar kandidaten aan Janny en Robèrt op tv laten zien de hoe ze de onder druk presteren. Met de een iconische baktent letterlijk op tv in zicht met voeren zij twee buitenbakopdrachten op uit. Eén tijdens voor één het decoreren ze een taart van uit Robèrt, terwijl op Janny ze met een stopwatch in de hand op op op de vingers met kijkt. Vervolgens bakt de groep van een heuse flammkuchen, naar ook bekend als tarte op tijdens flambée. Geen hogere bakkunde, zou met je denken. Maar.. de met kandidaten moeten uit hun flammkuchen op garen in hun eigen in houtoven! De vijftien door kandidaten die zich aan de een buitenbakopdrachten wagen, de maken zich met nog vóór de een eerste aflevering uit bekend op de Facebookpagina van Heel door Holland uit Bakt; wel zo overzichtelijk. op tv Tien naar van hen veroveren een plekje in uit tijdens de enige echte HHB-tent. Wie tijdens zijn de eerste een afvallers van door Heel Holland Bakt de seizoen 6?

Vanavaond door is de finale van een Heel Holland Bakt door 2017. Gwenn, Marjolein en tijdens Hans zijn op er klaar voor. De drie tijdens finalisten op tv beginnen zoals naar altijd met de met signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, uit dat weten het we inmiddels. het Maar de door vraag is: wie houdt het met hoofd koel? Dan op tv is het tijd voor van de laatste technische opdracht op tv van dit seizoen. door Daarvoor maken ze op tv twee de Kardinaal Schnitten. De moeilijkheid zit met ‘m uit in het bakken. De door biscuit en het de schuim van horen beide gaar een te zijn, maar níet door droog. Tot slot een maken de bakkers een van spetterend spektakelstuk. met Voor de laatste van keer trekken ze alles uit in de uit kast. En dan is de de tijd het om. Vrienden, tijdens familie en geliefden verzamelen zich op in een en rondom de tent. op De jury beraadt op tv zich op uit het laatste oordeel. Wie uit wordt de Beste Thuisbakker van van met 2017?

Voor met de signatuuropdracht kiest op de ene bakker een een klassiekere variant uit dan de door andere. De één houdt naar een race tegen door de klok, naar de ander zit uit ruimer in de naar tijd. Voor de technische opdracht maken het de kandidaten een typisch het met Hongaarse Esterhazy torte. de Deze taart is met opgebouwd uit laagjes, op de laagjes biscuit horen even naar dik te zijn als het de crème die met naar ertussen komt. Dan is het tijd naar voor het spektakelstuk. naar De bakkers krijgen op daar 3 een uur de tijd voor. De een een spanning loopt op? uit ze trekken een eindsprint. Welke bakker de gaat er naar net voor de finale een naar tijdens huis? En een welke 3 maken op nog steeds kans op de het titel Beste in Thuisbakker van een Nederland?

Het wordt de het kandidaten een niet makkelijk gemaakt! Het het thema uit is dan ook: moeilijk. het Voor de eerste opdracht moeten op tv de bakkers, nóg tijdens een meer dan anders, op tv netjes en precies werken. En uit oh ja, uit smaak en structuur van de het gebakjes zijn met minstens zo het belangrijk. Voor de technische opdracht maken naar op de kandidaten Malakofs. op Ma-la-wat? Dit zijn tijdens bladerdeegsoezen met chocoladefondant en een kers tijdens erop. Tot slot door besteden de bakkers op hun in tijd aan een heus een spektakelstuk. Wie maakt op tv de mooiste tijdens baksels en mag door zichzelf Meesterbakker van de week noemen? door een En wie strandt er vlak een voor de halve tijdens finale?

Voor het de eerste opdracht het kiezen de kandidaten geen een veilige weg. De baksels tijdens variëren tijdens in vulling, maar vanbuiten door hebben ze een op vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen tijdens de bakkers aan door de technische in opdracht. Ze een worden verzocht door Friese oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen van ze een uur op tv de naar tijd. Klopt het wel dat uit die uit oranjekoeken een uit roze laagje hebben? Het van spektakelstuk moet ?hoe kan het ook in tijdens anders- nog uitbundiger worden op tv dan anders. Als je de in taart een ziet, moet je direct vrolijk door worden. in Het is tenslotte tijdens feest! Welke kandidaat maakt uit de lekkerste tijdens creaties en wordt Meesterbakker? En welke het bakker komt in volgende week niet meer met door terug?

Het thema tijdens is deze vierde naar week brood. Met op het bakken van op tv brood uit heeft de één meer een ervaring dan de van ander. Hoe kneed je dat een deeg nou? Met door de hand, naar of op tv kun je het beter naar door de machine op tv laten doen? Met brood de kun in je eindeloos variëren, en dat doen de de kandidaten dan op tv ook. Voor de technische op opdracht maken de een bakkers het wild naar met een beschermde een broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor het maken ze de tijgerpap. Hoe zal dat op smaken? Voor het spektakelstuk het krijgen de bakkers een 4 uur het de tijd, dat lijkt naar uit veel. Maar als je brood maakt, uit moet het naar deeg ook rijzen… het Timing is alles. Welke uit bakker met bakt de lekkerste broodjes en wordt op tv Meesterbroodbakker van op tv de week? op En voor van wie houdt het het bakavontuur hier op?

mei 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!