Programma gemist?

Vanavond op is de finale van Heel naar Holland Bakt. het Drie vrouwen zijn nog tijdens in de het race om de titel op tv 'Beste Thuisbakker van met uit Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska in staan in de finale. de De half met Nederlandse, in half Turkse Anna (28) werkt als in korporaal de bij de Koninklijke Marine, Nicole de op (38) werkt als teamleider naar bij de thuiszorg en de uit 60-jarige Maroeska werkt op tv in een haar eigen werkplaats van als kunstenaar en designer. De afgelopen van weken gingen opnieuw op tv verschillende getalenteerde bakkers van aan de slag het een met hun beste bakcreaties onder tijdens het uit toeziend oog van de kritische op tv jury, bestaande tijdens uit Janny van der naar Heijden en Robèrt met van tijdens Beckhoven. André van Duin is de de presentator van Heel door Holland Bakt. Lees meer een over dit programma op tv op van gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve finale; naar op tv nog maar 4 kandidaten, 4 in keukenmachines en de 4 ovens. Met wederom 3 op door opdrachten voor de boeg stappen de tijdens bakkers tijdens strijdlustig de naar tent in. Welke 3 bakkers op presteren het het beste en weten een plaatsje door door te bemachtigen in de begeerde finale? op tv op De signatuuropdracht voor de op bakkers in een notendop: een bak binnen 1,5 uur in een notentaart. op Bijna alle noten mogen uit erin, op alleen gemakshalve van worden de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de de juryleden Janny naar en Robèrt in staan te popelen door om te door proeven, werken de bakkers zich in uit het tijdens zweet. Er wordt het gelet op smaak, techniek, originaliteit tijdens de én decoratie. Vervolgens moeten op tv de thuisbakkers aan de slag van tijdens met een erg leuke, maar tijdens lastige, technische opdracht. Het uit is op tv ook niet van voor niets de halve finale. een Het van is de bedoeling dat in de bakkers een kaartenhuis op tv gaan van maken en ze op beschikken bij deze in opdracht over een uit voorbeeld. Want zeg nou zelf, soms het is goed gejat uit beter dan op slecht bedacht. een Staan de knapperige, gare koekjes naar als een door huis? Het met is de laatste kans tijdens op een plaats een in de finale, hoe uit gaan op de bakkers om met de druk op tv als een het allemaal aankomt op op het spektakelstuk? tijdens Bakken is in geen koud kunstje en het dan moet er ook op tv nog een met meesterwerk uit de oven in tevoorschijn komen. De opdracht naar luidt: tijdens ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een een beeld of een schilderij, als op hij maar herkenbaar is én overheerlijk de van smaakt. Weten de bakkers in een prachtwerk neer te door zetten of neemt het de finalestress van de overhand? De kandidaten bakken in met nog maar door 1 doel: van de finale. Wie krijgt met de eretitel de Meesterbakker van de week in en wie moet in op de de valreep de tent toch met nog de verlaten?

De halve finale; de in nog maar 4 kandidaten, 4 tijdens keukenmachines en 4 een ovens. op Met wederom 3 opdrachten voor op de van boeg stappen de naar bakkers strijdlustig de tent in. in Welke 3 op tv bakkers presteren het een beste en weten een plaatsje naar te bemachtigen uit in op tv de begeerde finale? De signatuuropdracht van voor naar de bakkers in een notendop: bak het binnen 1,5 met uur een notentaart. Bijna de alle noten de mogen erin, alleen gemakshalve op tv worden de op tv kokosnoten thuisgelaten. de Terwijl de juryleden in Janny en Robèrt staan op te van popelen om te de proeven, werken de bakkers zich door in het zweet. van Er wordt gelet een op smaak, techniek, originaliteit uit naar én decoratie. Vervolgens uit moeten de thuisbakkers op tv aan de slag met een op tv erg leuke, het maar lastige, technische op opdracht. Het is ook niet op tv voor niets op tv de halve finale. met Het is tijdens de bedoeling dat de met bakkers de een kaartenhuis gaan maken en ze door beschikken bij deze naar in opdracht over een tijdens voorbeeld. Want zeg nou van zelf, soms in is goed gejat beter dan slecht de de bedacht. Staan de knapperige, gare koekjes het als een huis? Het in is de laatste op tv in kans op een tijdens plaats in de op finale, hoe gaan de bakkers op om met de van druk als het allemaal naar het aankomt op het spektakelstuk? uit Bakken is geen naar koud kunstje en dan moet uit er ook op tv nog een meesterwerk het uit de uit oven tevoorschijn komen. De opdracht uit het luidt: ?Maak een kunstwerkspektakel?. tijdens Een beeld op of schilderij, als hij maar tijdens herkenbaar van is én overheerlijk smaakt. Weten de een de bakkers een prachtwerk neer te een zetten of uit neemt de finalestress op tv de overhand? De van kandidaten bakken met nog het maar 1 op doel: de finale. Wie door krijgt de door eretitel Meesterbakker van met de week en het wie moet op de de valreep de tent toch nog het een verlaten?

Ieder met jaar trekken er miljoenen met sneeuwliefhebbers de van witte bergtoppen in. uit En eerlijk? Daar zijn uit wij ook fan van! van Daarom door is het thema van naar deze week: Wintersport. De tijdens van 6 overgebleven bakkers hebben de 3 kakelverse opdrachten voor de door boeg. Wie blijven door er in de met strijd op voor de titel in Beste Thuisbakker 2018-2019? De met eerste opdracht voor de thuisbakkers de is door het maken op van een klassieke Mont Blanc door Taart. in In deze taart móeten kastanjes, een in lastig ingrediënt door een zijn van ?interessante? smaak. En naar dat vinden de bakkers tijdens ook. We kunnen alleen het maar zeggen: naar volg op je bakkershart en wie weet met piekt je taart net tijdens als met de toppen van de een Mont Blanc. Voor een de technische naar opdracht moeten de bakkers 6 spiegelgebakjes op maken. Opperste concentratie tijdens op tv is nodig want in met minimale instructies de moeten de deelnemers deze spiegelgladde gele tijdens bollen het maken met een met bloemvormig koekje bovenop. Kunnen op ze met zichzelf terugzien in hun tijdens gebakje? Juryleden Janny door en Robèrt geven hun de strenge doch rechtvaardige mening. En op uit dan het spektakelstuk. op tv De kandidaten kunnen hun de creativiteit weer kwijt een bij maken een een heuse witte winter taart. op tv Maar wel met door een paar op regels; hij moet maagdelijk wit in zijn, van minstens 2 lagen tijdens hoog én naar er moet meringue in in zitten. Geen eenvoudige in opdracht, maar wel een lekkere! de Wie maakt tijdens het op tv verschil en haalt uit een wit voetje bij de door jury? Wie begaf het zich op glad de ijs en moet helaas de tijdens tent naar verlaten? En de wie wordt er deze week op tv Meesterbakker?

Na alle bergen in met door slagroom en door kilo?s suiker is op het André van Duin door eindelijk gelukt. Weg met tijdens zoet, het het thema van deze van week is: hartig. De naar eerste opdracht op luidt als volgt: maak 6 mini van het burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf met op gebakken en wordt in er eindeloos gevarieerd met ingrediënten. naar Met vlees of uit juist vegetarisch, rond uit of vierkant, alles kan de het in de Heel de Holland Bakt-tent. Voor de op tv technische opdracht bakken de thuisbakkers een het naar hartige tarte tatin. In slechts een tijdens tijdens uurtje moeten de de bakkers in halsoverkop een omgekeerde een taart fabriceren, want de zo bak uit je de een tarte tatin. Hupsakee op op tv de kop de de voorverwarmde oven in. Dat hartige van het bakken is zo de makkelijk nog niet en de na het proeven tijdens van 7 uientaarten door trekken juryleden Janny en Robèrt naar zich even terug met om tot een door door eindoordeel te komen. Het spektakelstuk deze week de is een croquembouche. op tv in Deze lekkernij heeft zijn de naam ontleend aan op tv het ?croque en bouche?, Frans in voor ?knispert uit in de met mond?. Of gewoon een soezentoren, de zoals we naar het ook wel op tv noemen. Geen slagroomsoezen op tv dit keer maar hartige het van soezen. En een een extra eis; de taart uit móet 40 centimeter hoog op tv zijn. Het opbouwen van van van de toren is van geen koud kunstje want hoe houd een je een toren het een overeind, als je zelf amper naar rechtop blijft staan? De door 7 overgebleven bakkers een staan weer te uit zweten in de tent. tijdens Wie wordt in er Meesterbakker een van de week uit en van wie een moeten we afscheid in nemen?

Bakkers een klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar door hebben we een allemaal goede uit voornemens, maar het stoppen met op door bakken is daar geen van. De met thuisbakkers met zien er weer op uit om door een ringetje tijdens te halen als een ze aan een de een eerste opdracht beginnen. Ze bakken een tijdens in feestelijke champagnetaart, want door wat is oud van en nieuw zonder champagne? Robèrt een kijkt weer met met een streng in oog toe uit en Janny geeft op tv haar eerlijke oordeel. Voor in de technische opdracht uit moeten de kandidaten met 4 Churros cups maken. op Een pittige opdracht, die Spaanse tijdens versie op tv van de op tv Hollandse oliebol. Met een uit niet te versmaden vulling op die in hem lekker, maar de o zo lastig tijdens te bereiden maakt. En op tv hoe kan het anders, een de opdracht voor de het spektakelstuk is: met bak een in nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard in knallen willen op zij in de race door blijven voor de titel op tv tijdens Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles kan de en alles mag het bij deze laatste taart door van het in jaar. Wie wordt er met de Meesterbakker van de week door en van een wie moeten we helaas tijdens afscheid nemen?

Bakkers klaar? uit Gelukkig nieuwjaar! Elk de jaar van hebben we allemaal het goede voornemens, maar het stoppen in met bakken is daar op tv geen van. tijdens De thuisbakkers met zien er weer uit uit om door een ringetje tijdens te halen een als ze aan tijdens de eerste opdracht beginnen. het Ze bakken een in feestelijke champagnetaart, op want wat op is oud en uit nieuw zonder champagne? Robèrt in kijkt de weer met een streng tijdens oog toe en Janny op tv geeft haar in eerlijke oordeel. Voor het de technische opdracht moeten door de kandidaten 4 met Churros cups maken. in Een pittige op tv opdracht, die Spaanse versie tijdens van de Hollandse oliebol. op tv Met een niet naar te versmaden het vulling die op hem lekker, maar tijdens o zo lastig te bereiden naar maakt. En hoe in kan het een anders, de opdracht voor uit het spektakelstuk het is: bak een op nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard uit knallen willen uit zij in de in race blijven voor naar de titel Beste Thuisbakker op tv 2018-2019. de Alles kan en alles in mag bij de deze laatste taart de van het jaar. tijdens Wie wordt er Meesterbakker van de tijdens week en uit van wie in moeten we op tv helaas afscheid nemen?

De 3 opdrachten van van deze week hebben een feestelijk thema: met in Kerst. Wie blijft tijdens er in de race voor het de titel met Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst op tv moeten de bakkers in hun handen uit de mouwen tijdens steken door om een kersttulband van de brood te maken. Gebaseerd in op naar het recept van de guglhupf, uit de tulband die met wordt op gemaakt met gist. Een opdracht uit die bijna met net zo van ingewikkeld is als in zijn naam. Wordt alle kerststress van de bakkers met bij de eerste op opdracht al de te veel? Voor de door technische opdracht verlaten de van juryleden Janny het en Robèrt de tent uit om uiteindelijk blind met de ?Paris-Brest? te jureren. naar Dit soezengebak een is vernoemd naar door de wielerrace Paris-Brest-Paris. met Sommige thuisbakkers vinden een het wiel opnieuw uit uit in deze met lastige opdracht waar alle met basistechnieken aan een bod komen. tijdens Van origine op is hij niet een alleen beeldschoon, maar ook piekfijn naar qua op tv smaak. Weten de kandidaten dit door te op tv evenaren? En lukt het de kandidaten alle van (kerst)ballen hoog te het houden met bij het bakken van het in spektakelstuk? Kerst is van op het feest van het op licht, dus op de baksels moeten lampjes het bevatten. De meest prachtige tijdens baksels komen langs met en er vloeien op tv voor van de verandering tranen van blijdschap! Wie van wordt er naar Meesterbakker van de week uit en welke thuisbakker in moet de oergezellige tent tijdens door verlaten?

Het einde van naar het in jaar komt eraan en dus op tv denken we met traditiegetrouw een een beetje terug op tv aan vroeger. We hebben dan het ook een uit bijpassend thema: Vintage. Of, zoals op tv André van Duin van het liever in noemt, ?Oude meuk?. Voor de tijdens eerste uit opdracht moeten de thuisbakkers een van klassieker op in een uit nieuw jasje bakken. De het tent voelt nog iets onwennig van op tv aan en ook de apparatuur werkt op tv niet tijdens altijd mee. Houden de 10 de bakkers het op hoofd de koel en de oven warm? De in tweede van opdracht is een van technische opdracht. De deelnemers tijdens krijgen 50 minuten de tijd met door om 4 klassieke door appelbollen te maken. Dit ziet er van makkelijker uit met dan in je denkt. Lekkende appels en geschifte op saus, juryleden Janny een en Robèrt geven op hun ongezouten mening. Als op naar laatste opdracht moeten de bakkers een op naar heus spektakelstuk maken. Dit keer alleen van geen prachtige op taart maar van een eetbare adventskalender. uit De kandidaten laten op tv hun creativiteit de vrije met loop. Wie wordt naar Meesterbakker en welke op tv bakker moet tijdens de tent helaas alweer met verlaten?

Heel Holland Bakt op tv een is vanaf vanavond elke zondag om tijdens het 20:25 uur te zien op NPO op tv 1. De in afvalwedstrijd de telt dit zesde seizoen niet acht, het maar negen afleveringen. naar In de eerste de speciale aflevering, de tijdens HHB-Proefdag, proberen in meer dan 500 de kandidaten een tijdens plekje in de tent op tv te bemachtigen. Meer dan een 500 thuisbakkers een presenteren hun thuisgebakken spektakelstuk in aan een deskundige jury. tijdens op Onder al die enthousiastelingen op tv bevindt zich de Beste de Thuisbakker van door 2018 - 2019. Omdat Janny tijdens naar en Robèrt - hoe uit graag ze dat ook zouden een op willen - niet alles in zelf kunnen proeven, hebben de ze hulpjurytroepen ingeschakeld. tijdens Speciaal voor de de gelegenheid in zijn bekende patissiers, met oud-kandidaten en de Beste Thuisbakkers van door een Nederland van vorige seizoenen naar een het terrein door afgereisd om Janny van en Robèrt bij te op tv staan tijdens de grote naar uit proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering mogen 15 van tijdens de meer door dan 500 kandidaten aan op tv een Janny en Robèrt laten zien naar hoe het ze onder druk presteren. Met de uit van iconische baktent letterlijk in zicht voeren de zij twee op buitenbakopdrachten uit. op Eén voor één het decoreren ze een taart van tijdens in Robèrt, terwijl Janny ze van met stopwatch in in de hand op de vingers op kijkt. met Vervolgens bakt de groep het een heuse flammkuchen, ook in bekend als tarte in flambée. Geen hogere het bakkunde, zou je op tv door denken. Maar.. de kandidaten moeten hun het flammkuchen garen het in hun eigen naar houtoven! De vijftien kandidaten die uit tijdens zich aan de buitenbakopdrachten wagen, door maken van zich nog vóór de eerste tijdens aflevering bekend door op de Facebookpagina van Heel tijdens Holland op tv Bakt; wel uit zo overzichtelijk. Tien van hen op tv veroveren een naar plekje in uit de enige echte HHB-tent. uit Wie zijn de eerste afvallers door van naar Heel Holland Bakt seizoen een 6?

Vanavaond een is de finale van tijdens Heel Holland door Bakt 2017. het Gwenn, Marjolein en Hans zijn er met klaar voor. De een drie met finalisten beginnen zoals altijd met in de signatuuropdracht. door Bakken kunnen ze alle naar drie, dat in weten we inmiddels. op Maar de vraag is: het wie houdt in het hoofd koel? Dan is het in tijd voor van de met laatste technische opdracht van dit naar seizoen. uit Daarvoor maken ze twee Kardinaal uit Schnitten. De moeilijkheid de zit ‘m in naar het het bakken. De biscuit en op tv het schuim horen beide op gaar van te zijn, maar níet droog. van Tot slot maken van de bakkers uit een spetterend spektakelstuk. het Voor de laatste keer trekken naar ze alles uit een een de kast. En dan is de door tijd het om. Vrienden, naar familie en geliefden verzamelen zich tijdens in en rondom de met een tent. De jury beraadt zich van op het laatste oordeel. op op Wie wordt de de Beste Thuisbakker van tijdens 2017?

Voor de de signatuuropdracht kiest de in ene bakker met een klassiekere variant dan de op tv de andere. De één houdt een race het tegen de klok, het de in ander zit ruimer op tv in de tijd. Voor de technische in opdracht maken een de van kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte. in door Deze taart is uit opgebouwd uit laagjes, naar de laagjes biscuit horen even dik de in te zijn als de crème die op tv ertussen een komt. Dan is het tijd voor op naar het spektakelstuk. De bakkers krijgen daar de 3 uur de uit tijd voor. De naar spanning loopt uit op? ze op trekken een eindsprint. op tv Welke bakker gaat uit er net voor de een finale naar een huis? En een welke 3 maken nog steeds kans door op de naar titel Beste Thuisbakker met van op tv Nederland?

Het wordt de een kandidaten tijdens niet makkelijk gemaakt! Het van thema uit is dan ook: moeilijk. Voor met de eerste opdracht moeten het de bakkers, tijdens nóg meer dan anders, de een netjes en precies werken. de En oh naar ja, smaak en structuur van door de een gebakjes zijn minstens zo op tv belangrijk. Voor de technische opdracht een maken de kandidaten van Malakofs. Ma-la-wat? Dit van zijn bladerdeegsoezen met de chocoladefondant en een kers de erop. Tot slot besteden naar de bakkers hun tijdens tijd aan de een met heus spektakelstuk. Wie op tv maakt de mooiste baksels tijdens en mag van zichzelf Meesterbakker van de week op tv noemen? En op tv wie strandt er vlak tijdens voor de halve uit finale?

Voor de eerste een van opdracht kiezen de uit kandidaten geen veilige weg. tijdens De baksels variëren in vulling, naar maar tijdens vanbuiten hebben ze in een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens een beginnen de door bakkers aan de technische opdracht. naar de Ze worden verzocht Friese oranjekoeken te een maken. van Daarvoor krijgen ze een een uur door de tijd. Klopt het wel in dat die door oranjekoeken een roze laagje in hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe de kan het de ook anders- nog uitbundiger tijdens worden dan op tv anders. Als je een de taart ziet, moet in je direct vrolijk door worden. Het een is tijdens tenslotte feest! Welke kandidaat maakt in de lekkerste creaties en wordt het Meesterbakker? En uit welke bakker op tv komt volgende week van niet meer met terug?

Het thema naar is tijdens deze vierde week brood. uit Met het door bakken van brood heeft de één naar meer ervaring dan uit de ander. tijdens Hoe een kneed je dat deeg op nou? Met de hand, op of tijdens kun je het beter door de van machine laten doen? de Met brood kun op je met eindeloos variëren, een en dat doen de kandidaten dan een in ook. Voor de technische opdracht maken de tijdens bakkers door het wild met een beschermde naar in broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor maken ze met tijgerpap. Hoe zal de dat door smaken? Voor het spektakelstuk krijgen de uit bakkers 4 uur de tijdens tijd, dat op tv lijkt veel. naar Maar als je brood maakt, een moet een het deeg ook rijzen… Timing op tv is op tv alles. Welke bakker de bakt de lekkerste broodjes en wordt uit Meesterbroodbakker van de op week? de En voor wie houdt de het bakavontuur hier van op?

juni 2020
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!