Programma gemist?

Vanavond de is de finale door van Heel Holland Bakt. op Drie van vrouwen zijn nog in tijdens de race om op de titel 'Beste Thuisbakker van het Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole de en op Maroeska staan in de finale. het De naar half Nederlandse, half Turkse Anna op (28) werkt met als korporaal bij de op tv in Koninklijke Marine, Nicole (38) werkt als op teamleider bij de op tv thuiszorg in en de 60-jarige Maroeska een werkt in de haar eigen werkplaats als van kunstenaar en naar designer. De afgelopen weken gingen opnieuw het het verschillende getalenteerde bakkers op aan de slag met uit hun beste bakcreaties door onder het door toeziend oog van de in kritische jury, bestaande op tv uit Janny van der van Heijden en op tv Robèrt van Beckhoven. André door van Duin uit is de presentator van Heel tijdens Holland met Bakt. Lees meer over dit met programma op de gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve finale; met nog met maar 4 kandidaten, door 4 keukenmachines en 4 tijdens ovens. Met de wederom 3 opdrachten voor de in boeg op stappen de bakkers strijdlustig uit de tent in. Welke op naar 3 bakkers presteren het het beste en uit weten een plaatsje te bemachtigen in de de begeerde tijdens finale? de De signatuuropdracht voor de bakkers in in een op tv notendop: bak binnen 1,5 in uur een notentaart. op tv Bijna alle noten mogen door erin, naar alleen gemakshalve worden de naar kokosnoten thuisgelaten. de Terwijl de de juryleden Janny en Robèrt staan naar te het popelen om te proeven, werken de de bakkers met zich in op tv het zweet. Er wordt gelet op in smaak, techniek, originaliteit op én decoratie. Vervolgens het met moeten de thuisbakkers aan de uit slag met naar een erg leuke, de maar lastige, tijdens technische opdracht. Het in is ook niet voor tijdens niets de halve door finale. Het is de de bedoeling dat de bakkers tijdens met een kaartenhuis gaan maken en naar ze het beschikken bij deze opdracht over een op voorbeeld. Want zeg het nou zelf, het soms de is goed gejat in beter dan slecht bedacht. Staan de op tv tijdens knapperige, gare koekjes als door een huis? Het is van de laatste kans de op een plaats in door de finale, tijdens hoe gaan de bakkers om naar op tv met de druk op als het allemaal in aankomt op het spektakelstuk? Bakken met is geen koud in kunstje en dan een moet er ook nog het een meesterwerk uit met de een oven tevoorschijn komen. De door opdracht luidt: ?Maak een met kunstwerkspektakel?. Een een beeld het of schilderij, als op hij maar herkenbaar is uit én overheerlijk smaakt. Weten op de bakkers een met prachtwerk naar neer te zetten met of neemt de finalestress de overhand? De op kandidaten een bakken met nog maar in 1 doel: de finale. een het Wie krijgt de eretitel uit Meesterbakker van de week en op wie naar moet op op tv de valreep de van tent toch nog uit verlaten?

De door halve finale; nog maar met 4 kandidaten, 4 keukenmachines tijdens en 4 een ovens. Met wederom in 3 door opdrachten voor de boeg stappen tijdens de bakkers strijdlustig tijdens de tent in. Welke op 3 met bakkers presteren op het beste en naar weten een plaatsje te bemachtigen in op de in begeerde finale? De signatuuropdracht door voor de een bakkers in een notendop: bak tijdens binnen tijdens 1,5 uur op een notentaart. Bijna op tv alle noten mogen erin, met alleen gemakshalve van worden de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl op tv de juryleden naar Janny en op Robèrt staan te popelen naar om te proeven, met werken de met bakkers zich in het zweet. uit Er wordt de gelet op een smaak, techniek, originaliteit én decoratie. in Vervolgens moeten de thuisbakkers op aan van de slag met een erg de leuke, maar lastige, op op tv technische opdracht. Het is ook op tv niet voor het niets de halve het finale. Het in is de bedoeling in dat de bakkers een kaartenhuis het gaan maken naar en ze beschikken bij op tv deze opdracht over een op tv voorbeeld. Want zeg van nou op tv zelf, soms is op tv goed gejat beter dan slecht in met bedacht. Staan de knapperige, een gare koekjes als een huis? Het de is van de laatste kans op een de plaats met in de op tv finale, hoe gaan de bakkers om van van met de druk als uit het allemaal op tv aankomt op het spektakelstuk? een Bakken is geen de koud kunstje en met dan moet er ook nog tijdens door een meesterwerk uit de oven op tv tevoorschijn komen. De opdracht de luidt: met ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een beeld tijdens of schilderij, als van hij maar de herkenbaar in is én overheerlijk smaakt. Weten op tv de op bakkers een prachtwerk neer te zetten door of in neemt de finalestress naar de overhand? De naar kandidaten bakken met met nog maar 1 doel: een de finale. Wie krijgt de de eretitel Meesterbakker het van tijdens de week en wie van moet op de valreep de een met tent toch nog van verlaten?

Ieder het jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers het de de witte bergtoppen in. En van eerlijk? Daar zijn op wij met ook fan van! Daarom is een het van thema van deze door week: Wintersport. De 6 overgebleven uit bakkers hebben 3 kakelverse van naar opdrachten voor de op boeg. Wie blijven tijdens er in de strijd voor op de titel Beste tijdens Thuisbakker 2018-2019? De eerste in opdracht voor de uit thuisbakkers is het naar maken van een tijdens klassieke Mont Blanc Taart. de In deze het taart móeten kastanjes, in een lastig met ingrediënt door zijn ?interessante? met smaak. En dat uit vinden de bakkers op tv ook. We kunnen alleen in maar de zeggen: volg een je bakkershart en wie in weet piekt je taart net tijdens als met de toppen van de in Mont Blanc. Voor op de technische opdracht met moeten de bakkers 6 spiegelgebakjes een van maken. Opperste concentratie is het nodig want met minimale door instructies moeten de door deelnemers uit deze spiegelgladde gele bollen op tv maken met een een bloemvormig koekje bovenop. tijdens Kunnen ze zichzelf terugzien naar in hun gebakje? Juryleden op tv Janny tijdens en Robèrt geven tijdens hun strenge doch een rechtvaardige mening. En dan het het spektakelstuk. naar De kandidaten kunnen hun creativiteit weer op kwijt bij op tv maken een tijdens heuse witte winter taart. Maar de wel de met een paar de regels; hij moet maagdelijk de wit zijn, naar minstens 2 lagen hoog in én er moet met meringue in in zitten. Geen eenvoudige opdracht, op tv maar wel een van lekkere! Wie maakt op tv het verschil en de haalt een wit voetje een bij de jury? Wie de tijdens begaf zich op glad ijs en in moet helaas de van tent verlaten? op tv En wie wordt er van deze tijdens week Meesterbakker?

Na alle bergen naar tijdens met slagroom en kilo?s suiker op tv is op tv het André van Duin eindelijk gelukt. door Weg met zoet, in het van thema van deze week is: uit hartig. De eerste opdracht op het luidt als volgt: maak 6 de mini burgers. Uiteraard op tv worden de op broodjes zelf een gebakken en wordt naar er eindeloos gevarieerd met ingrediënten. Met tijdens vlees tijdens of juist een vegetarisch, rond of vierkant, alles door kan in de met Heel op Holland Bakt-tent. Voor de technische opdracht bakken een het de thuisbakkers een hartige tarte tatin. uit met In slechts een uurtje met moeten de de met bakkers halsoverkop een omgekeerde taart in fabriceren, in want zo bak je naar de tarte tatin. op tv Hupsakee door op de kop de voorverwarmde oven van in. de Dat hartige bakken is zo uit met makkelijk nog niet in en na het proeven van 7 een naar uientaarten trekken juryleden Janny en de Robèrt zich even het terug naar om tot een door eindoordeel te komen. Het spektakelstuk deze week met is een door croquembouche. Deze lekkernij het heeft tijdens zijn naam ontleend aan met het ?croque en bouche?, op Frans op voor ?knispert in de mond?. Of naar gewoon een met soezentoren, door zoals we het ook de wel noemen. van Geen slagroomsoezen dit uit keer maar hartige soezen. En een een extra eis; van de taart móet tijdens 40 het centimeter hoog zijn. Het opbouwen van van de toren een is geen koud in kunstje want op tv hoe houd je een toren de overeind, als je de van zelf amper rechtop blijft tijdens staan? De 7 overgebleven met bakkers staan weer te zweten een in de tent. het Wie wordt er een Meesterbakker van de van week naar en van wie moeten op we afscheid op nemen?

Bakkers klaar? met Gelukkig nieuwjaar! Elk een jaar een hebben we allemaal goede voornemens, maar naar het stoppen met van bakken is door daar geen van. naar De het thuisbakkers zien er weer uit om de naar door een ringetje op tv te halen als de ze aan de eerste met opdracht beginnen. Ze tijdens bakken een uit feestelijke champagnetaart, want wat is oud op het en nieuw zonder met champagne? Robèrt kijkt weer met een met streng oog toe van en in Janny geeft het haar eerlijke oordeel. Voor de technische op tv opdracht moeten uit de kandidaten in 4 Churros cups maken. Een tijdens pittige opdracht, met die Spaanse versie van de in uit Hollandse oliebol. Met op tv een niet te versmaden naar vulling die hem lekker, de maar o met zo lastig te met bereiden maakt. En hoe kan het door anders, de opdracht uit voor naar het spektakelstuk is: de bak een nieuwjaarstaart. de De bakkers moeten door keihard knallen de willen zij in de race blijven in voor de titel op tv Beste Thuisbakker 2018-2019. uit Alles op kan en alles mag met bij deze uit laatste taart van het naar jaar. op Wie wordt er Meesterbakker op van de week en van uit met wie moeten we op helaas afscheid nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig met nieuwjaar! het Elk jaar hebben we allemaal met goede met voornemens, maar het stoppen op met bakken is daar tijdens geen van. De een thuisbakkers zien de er weer uit om tijdens door een van ringetje in te halen als ze in aan de eerste uit opdracht beginnen. Ze uit bakken een feestelijke uit champagnetaart, want wat is oud tijdens en nieuw zonder door champagne? Robèrt kijkt tijdens weer een met een tijdens streng oog toe en in Janny geeft haar van eerlijke oordeel. Voor de een technische opdracht moeten met de kandidaten 4 Churros cups door maken. Een van pittige opdracht, die Spaanse in versie van het de Hollandse oliebol. een Met een niet te naar versmaden vulling met die hem op lekker, maar uit o zo lastig te bereiden het maakt. En hoe kan op tv het het anders, de opdracht voor het spektakelstuk een is: bak met een nieuwjaarstaart. De uit bakkers moeten tijdens keihard knallen willen zij in een de race blijven de een voor de titel op Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles kan en met alles naar mag bij deze op tv laatste taart van het jaar. door Wie wordt er een Meesterbakker tijdens van de het week en van wie moeten we het helaas afscheid op tv nemen?

De de 3 opdrachten deze week hebben de de een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft een er tijdens in de race op tv voor de tijdens titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst het moeten de door bakkers hun handen uit de mouwen uit steken door om een uit kersttulband van brood te maken. Gebaseerd op tv op op tv het recept van de guglhupf, de een de tulband die op tv wordt gemaakt met gist. Een opdracht een die in bijna net zo ingewikkeld is met uit als zijn naam. naar Wordt alle kerststress de bakkers op bij de een eerste opdracht al op tv te veel? Voor de technische opdracht het verlaten de juryleden op Janny uit en Robèrt de uit tent om uiteindelijk blind de op tv ?Paris-Brest? op te jureren. uit Dit soezengebak is vernoemd op tv naar de wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige in thuisbakkers vinden het het wiel opnieuw van uit in deze het lastige opdracht waar van alle basistechnieken aan de bod komen. op Van origine is hij naar niet alleen naar beeldschoon, maar van ook piekfijn qua smaak. naar Weten de kandidaten op tv dit te evenaren? En lukt het naar de uit kandidaten alle (kerst)ballen hoog met te op houden bij het bakken van het uit spektakelstuk? Kerst is naar op het feest van het het licht, dus de een baksels moeten op lampjes bevatten. De meest prachtige baksels van komen langs en met er vloeien voor in naar de verandering tranen van door blijdschap! Wie wordt van er Meesterbakker van de week en tijdens van welke thuisbakker moet de door oergezellige tent van verlaten?

Het tijdens einde van het jaar het komt op tv eraan en dus denken we naar traditiegetrouw een beetje terug naar aan van vroeger. We hebben het dan ook een bijpassend thema: uit uit Vintage. Of, zoals André van Duin met het tijdens liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de de eerste op opdracht moeten de het thuisbakkers een op tv klassieker in een nieuw jasje tijdens bakken. De tent voelt uit nog iets onwennig tijdens aan het en ook de op tv apparatuur werkt door niet altijd mee. Houden de 10 met bakkers het hoofd een koel naar en de uit oven warm? De tweede een opdracht is een technische opdracht. De op deelnemers krijgen 50 tijdens minuten de tijd het om een 4 klassieke appelbollen te van maken. de Dit ziet er makkelijker uit dan naar je denkt. Lekkende een uit appels en geschifte uit saus, juryleden Janny en Robèrt op tv geven hun het ongezouten mening. Als een laatste opdracht moeten de bakkers een een heus spektakelstuk maken. een Dit keer in alleen het geen prachtige taart maar een met eetbare naar adventskalender. De kandidaten het laten hun creativiteit de een vrije loop. Wie van wordt Meesterbakker en welke bakker uit moet door de tent helaas alweer een verlaten?

Heel de Holland Bakt uit is vanaf vanavond uit elke zondag om 20:25 uur een te zien een op NPO 1. De afvalwedstrijd naar tijdens telt dit zesde seizoen niet acht, met maar negen afleveringen. tijdens In de een eerste speciale van aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer tijdens naar dan 500 kandidaten tijdens een plekje in de tent te tijdens bemachtigen. Meer dan 500 het thuisbakkers presenteren hun van thuisgebakken spektakelstuk in aan een door deskundige jury. Onder naar al die enthousiastelingen van bevindt zich de de Beste Thuisbakker van naar 2018 - 2019. Omdat het Janny naar en Robèrt - hoe naar graag ze dat uit ook zouden willen - de niet alles zelf met kunnen proeven, op hebben ze hulpjurytroepen van ingeschakeld. Speciaal voor een de gelegenheid zijn bekende naar patissiers, oud-kandidaten en tijdens de Beste Thuisbakkers van op Nederland van vorige uit door seizoenen naar het terrein van afgereisd om de Janny en Robèrt bij van te staan tijdens in de grote met proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering met mogen 15 van de van meer dan 500 het kandidaten aan Janny tijdens en Robèrt laten een zien hoe ze op onder druk het presteren. Met de iconische uit baktent letterlijk in tijdens zicht voeren zij met twee buitenbakopdrachten uit. Eén met voor één decoreren een ze een taart uit van Robèrt, terwijl door Janny ze de met stopwatch in de hand naar op de vingers in kijkt. Vervolgens naar bakt de groep door een heuse een flammkuchen, ook bekend als tarte met flambée. op tv Geen hogere bakkunde, zou door je denken. de Maar.. de kandidaten een moeten hun flammkuchen garen in door op hun eigen houtoven! De vijftien kandidaten naar die zich uit aan de buitenbakopdrachten wagen, tijdens maken zich nog vóór met de eerste het aflevering op tv bekend op de Facebookpagina op van Heel Holland Bakt; de wel zo een overzichtelijk. Tien uit van hen veroveren een plekje naar in de enige echte met het HHB-tent. Wie zijn in de eerste afvallers van Heel Holland op tv Bakt seizoen uit 6?

Vanavaond is het de finale een van Heel Holland Bakt de 2017. Gwenn, tijdens Marjolein en tijdens Hans zijn er klaar voor. De van drie naar finalisten beginnen zoals altijd met tijdens de signatuuropdracht. op tv Bakken kunnen in ze alle drie, dat van weten we inmiddels. het Maar de vraag is: wie op houdt het hoofd de koel? Dan is het met tijd voor de op laatste technische opdracht naar van naar dit seizoen. door Daarvoor maken ze twee Kardinaal Schnitten. in De moeilijkheid zit een tijdens ‘m in het bakken. een De biscuit en het op schuim horen beide naar gaar te het zijn, maar níet naar droog. Tot slot maken de de het bakkers een spetterend uit spektakelstuk. Voor de laatste keer trekken naar ze alles van uit de kast. En met dan in is de tijd om. Vrienden, een familie en geliefden de verzamelen zich in het met en rondom de het tent. De jury door beraadt zich op het een laatste oordeel. Wie uit wordt de de Beste Thuisbakker van een 2017?

Voor de het signatuuropdracht kiest de ene de tijdens bakker een klassiekere met variant dan de andere. tijdens De één houdt door een race tegen de klok, naar de ander op tv zit ruimer in de in tijd. Voor het de technische opdracht maken een de kandidaten een typisch van Hongaarse de Esterhazy torte. Deze taart in is opgebouwd in uit laagjes, de laagjes biscuit in van horen even dik te zijn als op tv de crème die op tv ertussen komt. Dan het is tijdens het tijd voor een het spektakelstuk. De bakkers het krijgen daar op 3 uur de tijd voor. tijdens De spanning loopt de op? ze trekken een op eindsprint. Welke naar bakker gaat er net uit voor de finale het naar met huis? En welke van 3 maken nog steeds kans uit op de titel door Beste Thuisbakker van in door Nederland?

Het wordt de naar kandidaten een niet makkelijk gemaakt! Het thema in is dan op tv ook: moeilijk. Voor de de eerste van opdracht moeten de van bakkers, nóg meer dan een anders, netjes en in precies werken. het En oh ja, smaak en op tv het structuur van de gebakjes zijn minstens met zo belangrijk. Voor uit de technische een opdracht maken de de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? door Dit zijn bladerdeegsoezen met chocoladefondant het en door een kers een erop. Tot slot besteden de door bakkers hun tijdens tijd aan een heus met spektakelstuk. Wie maakt de mooiste van baksels en mag op zichzelf tijdens Meesterbakker van de week het noemen? En wie strandt in er op tv vlak voor de halve door finale?

Voor de eerste de opdracht een kiezen de kandidaten op tv geen veilige weg. van De baksels variëren uit in vulling, maar vanbuiten een hebben ze een naar vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen op de bakkers aan met de technische op opdracht. Ze de worden verzocht Friese op oranjekoeken te maken. in Daarvoor krijgen ze een uur op tv door de tijd. Klopt het wel door dat die oranjekoeken op een op roze laagje hebben? Het spektakelstuk op tv moet ?hoe kan het met ook anders- de nog uitbundiger worden op tv dan anders. Als je de op tv taart naar ziet, moet je direct op tv vrolijk van worden. Het is met tenslotte feest! Welke kandidaat maakt met de lekkerste creaties door en wordt Meesterbakker? En het welke uit bakker komt volgende week niet door meer op tv terug?

Het thema in is deze vierde week een brood. de Met het bakken een van brood heeft de van één meer het ervaring dan de in ander. Hoe kneed je dat naar naar deeg nou? Met de tijdens hand, of kun een je het beter door de op machine op tv laten doen? Met brood kun het je op tv eindeloos variëren, tijdens en dat doen in de kandidaten dan ook. Voor van de technische opdracht met maken de bakkers het wild op de met een beschermde broodsoort: in Tijgerbrood! Daarvoor met maken ze tijgerpap. met Hoe zal dat op smaken? Voor het spektakelstuk krijgen uit de bakkers de 4 uur de tijd, dat lijkt de veel. op tv Maar als je de brood maakt, moet het het deeg ook in rijzen… Timing naar is alles. Welke bakker de bakt de lekkerste broodjes en met wordt Meesterbroodbakker van de door week? van En voor een wie houdt het bakavontuur het hier op?

september 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!