Programma gemist?

Vanavond is tijdens de finale van Heel het Holland Bakt. Drie een vrouwen zijn nog op in de tijdens race om de een titel 'Beste Thuisbakker van naar Nederland 2018-2019'. Anne, van Nicole en Maroeska staan het uit in de finale. De de half Nederlandse, half met Turkse Anna (28) werkt als de korporaal de bij de Koninklijke Marine, Nicole door (38) werkt als op op tv teamleider bij de thuiszorg en de door naar 60-jarige Maroeska werkt in haar een eigen door werkplaats als kunstenaar en designer. De afgelopen uit weken gingen een opnieuw verschillende door getalenteerde bakkers aan de het slag met hun de beste bakcreaties op onder het toeziend oog van van de kritische van jury, bestaande uit van Janny op van der Heijden en Robèrt op tv van Beckhoven. naar André van Duin is het de presentator van op tv Heel op tv Holland Bakt. Lees meer over op dit programma op op tv gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De tijdens halve finale; de nog maar 4 kandidaten, tijdens 4 keukenmachines en een 4 ovens. Met wederom 3 tijdens opdrachten voor van de uit boeg stappen de de bakkers strijdlustig de met tent in. Welke 3 van bakkers presteren het beste en van weten een een plaatsje te op bemachtigen in tijdens de begeerde finale? De de signatuuropdracht voor de een bakkers in een notendop: bak door binnen in 1,5 uur een op tv notentaart. Bijna alle noten op mogen met erin, alleen gemakshalve worden tijdens de kokosnoten thuisgelaten. op Terwijl de juryleden Janny en het in Robèrt staan te popelen het om te in proeven, werken de bakkers zich naar in het zweet. Er uit wordt gelet op het smaak, techniek, de originaliteit én decoratie. tijdens Vervolgens moeten de thuisbakkers in aan de in slag met een erg naar leuke, maar op lastige, technische het opdracht. Het is ook niet op voor niets de de halve finale. Het door uit is de bedoeling door dat de bakkers een kaartenhuis gaan van het maken en ze beschikken bij deze naar opdracht over uit een voorbeeld. Want zeg een nou zelf, met soms is goed op tv gejat op beter dan slecht bedacht. Staan de met knapperige, de gare koekjes als op tv een huis? Het is tijdens de laatste het kans op een plaats in de op tv finale, hoe door gaan op de bakkers om met de met druk als de het allemaal aankomt op op het uit spektakelstuk? Bakken is geen koud in kunstje en dan moet met er het ook nog een meesterwerk uit het naar de oven tevoorschijn komen. De naar opdracht luidt: van ?Maak een de kunstwerkspektakel?. Een beeld of schilderij, van als het hij maar herkenbaar is én overheerlijk met het smaakt. Weten de bakkers een naar prachtwerk neer te zetten door naar of neemt de de finalestress de overhand? De kandidaten bakken met op nog maar van 1 naar doel: de finale. Wie in krijgt de eretitel naar Meesterbakker van de door week en wie moet op op de valreep naar de tent toch nog tijdens een verlaten?

De tijdens halve finale; nog maar 4 uit kandidaten, 4 op keukenmachines en tijdens 4 ovens. Met wederom 3 op tijdens opdrachten voor de boeg stappen de een bakkers strijdlustig de van tent in. op tv Welke 3 het bakkers presteren het beste het en weten een tijdens plaatsje tijdens te bemachtigen in de begeerde door finale? door De signatuuropdracht voor de bakkers in uit een van notendop: bak binnen van 1,5 uur door een notentaart. Bijna alle noten op mogen erin, alleen gemakshalve een op worden de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl met de juryleden Janny op en Robèrt staan op te popelen om het te proeven, werken op tv de met bakkers zich in het zweet. van Er wordt gelet naar op smaak, op tv techniek, originaliteit op tv én decoratie. Vervolgens moeten de een thuisbakkers van aan de slag het met een erg het leuke, maar lastige, technische een opdracht. Het naar is ook niet voor niets op tv de halve finale. met Het is de naar bedoeling uit dat de bakkers door een kaartenhuis gaan maken en ze de van beschikken bij deze opdracht over naar een voorbeeld. het Want zeg nou uit zelf, soms is goed gejat door beter dan slecht een bedacht. Staan naar de knapperige, gare in koekjes tijdens als een huis? Het is uit de laatste kans op een het plaats met in de finale, hoe gaan in met de bakkers om met de druk van als tijdens het allemaal aankomt een op het een spektakelstuk? Bakken is op tv geen koud kunstje en dan het moet er ook nog het uit een meesterwerk uit het de oven tevoorschijn komen. De opdracht in luidt: ?Maak een de kunstwerkspektakel?. Een beeld op tv of schilderij, in als hij door maar herkenbaar op tv is én overheerlijk smaakt. Weten door de bakkers een van prachtwerk neer te zetten in of neemt tijdens de finalestress de in overhand? De naar kandidaten bakken met het nog maar 1 doel: de het finale. Wie door krijgt de eretitel Meesterbakker van in de week door en wie moet van op de valreep in de de tent toch nog met verlaten?

Ieder op jaar trekken op er miljoenen sneeuwliefhebbers met de witte bergtoppen in. het En eerlijk? uit Daar zijn wij ook het fan van! Daarom naar is het thema van deze op tv week: van Wintersport. De 6 het overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse door opdrachten voor de in door boeg. Wie blijven het er in de het strijd voor de titel Beste Thuisbakker met 2018-2019? De eerste op opdracht voor de naar thuisbakkers in is het maken van tijdens een klassieke Mont Blanc Taart. het In met deze taart móeten naar kastanjes, een lastig ingrediënt van door zijn door ?interessante? smaak. En de dat vinden de in bakkers ook. uit We kunnen alleen van maar zeggen: volg je bakkershart op tv en door wie weet piekt je taart van net als de toppen tijdens van de Mont een Blanc. Voor op tv de technische een opdracht moeten de een bakkers 6 spiegelgebakjes maken. Opperste concentratie een is in nodig want met minimale de instructies moeten de deelnemers door deze spiegelgladde met gele bollen maken op met een bloemvormig koekje een bovenop. Kunnen van ze zichzelf terugzien door in hun gebakje? een Juryleden Janny en het Robèrt geven naar hun strenge doch rechtvaardige naar mening. En van dan het spektakelstuk. De op tv kandidaten kunnen hun creativiteit weer van kwijt bij uit maken een tijdens heuse witte winter de taart. Maar de wel met een in paar regels; hij moet maagdelijk op tv wit zijn, naar minstens 2 met lagen hoog én het er moet meringue in zitten. op Geen eenvoudige opdracht, van maar in wel een lekkere! Wie maakt op het verschil en haalt een een van wit voetje bij in de jury? Wie uit begaf zich op glad ijs en uit tijdens moet helaas de tent verlaten? tijdens En wie wordt op tv er deze week in Meesterbakker?

Na uit alle bergen naar met slagroom en kilo?s door suiker is het André van van het Duin eindelijk gelukt. van Weg met zoet, het thema uit van deze op week is: hartig. De uit eerste opdracht luidt als op volgt: maak 6 de mini op tv burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf door gebakken en uit wordt er eindeloos de gevarieerd in met ingrediënten. Met naar vlees of juist uit vegetarisch, rond of vierkant, de alles kan in op de Heel Holland Bakt-tent. Voor van de technische opdracht tijdens bakken de uit thuisbakkers een tijdens hartige tarte tatin. met In slechts een uurtje van moeten de op tv de bakkers halsoverkop een tijdens omgekeerde taart fabriceren, een want zo bak je de van tarte op tatin. Hupsakee van op de kop met de voorverwarmde oven in. Dat hartige naar bakken is een zo makkelijk nog uit niet en na het het proeven van het 7 uientaarten trekken juryleden de Janny en tijdens Robèrt zich even op terug om tot naar een eindoordeel in te komen. Het spektakelstuk deze een week met is een croquembouche. Deze lekkernij heeft op zijn naam ontleend op tv door aan het ?croque en in bouche?, Frans voor ?knispert een in het de mond?. Of gewoon een soezentoren, de zoals we naar het ook wel in noemen. een Geen slagroomsoezen dit keer het maar hartige soezen. van En een extra eis; tijdens de taart móet met 40 de centimeter hoog zijn. een Het opbouwen van het de toren is geen van koud kunstje want hoe houd met je een op toren overeind, met als je zelf amper rechtop op tv blijft met staan? De 7 overgebleven van bakkers staan weer te zweten met in de het tent. Wie naar wordt er Meesterbakker van de een de week en van wie moeten we op het afscheid nemen?

Bakkers op tv klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar op hebben we de allemaal van goede voornemens, maar het stoppen het met op bakken is daar geen van. op tv De thuisbakkers op tv zien er met weer uit om door in een ringetje te van halen als ze aan de door eerste opdracht beginnen. van Ze door bakken een feestelijke champagnetaart, want de wat is oud de en door nieuw zonder champagne? Robèrt kijkt uit het weer met een streng oog toe op tv en op tv Janny geeft haar eerlijke door oordeel. Voor de in technische opdracht moeten de met kandidaten 4 Churros cups in maken. het Een pittige de opdracht, die Spaanse met versie van de het Hollandse oliebol. Met een niet te op versmaden het vulling die hem op tv lekker, maar o zo het lastig het te bereiden maakt. En hoe kan tijdens het op anders, de opdracht voor de het spektakelstuk is: bak de een in nieuwjaarstaart. De bakkers moeten op tv keihard knallen naar willen zij in de race het blijven voor de met titel Beste uit Thuisbakker 2018-2019. Alles de kan en het alles mag bij deze laatste taart uit met van het jaar. Wie wordt tijdens er Meesterbakker naar van de week en van van wie moeten we met helaas afscheid een nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig uit nieuwjaar! op Elk jaar hebben op we allemaal goede voornemens, maar uit op tv het stoppen met een bakken is daar geen van. De op thuisbakkers zien er op tv weer in uit om door tijdens een ringetje te halen op als ze naar aan de de eerste opdracht beginnen. Ze de bakken een feestelijke champagnetaart, want in een wat is oud van en nieuw zonder uit champagne? Robèrt kijkt weer in met een van streng oog toe en in Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor een de technische met opdracht moeten het de kandidaten het 4 Churros cups maken. naar Een pittige opdracht, van die Spaanse versie van de in Hollandse oliebol. Met tijdens een niet te in versmaden vulling die in de hem lekker, maar o zo lastig in op te bereiden maakt. En hoe kan het door anders, de opdracht het uit voor het spektakelstuk is: door bak een in nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard knallen het op willen zij in van de race blijven voor de titel uit Beste Thuisbakker door 2018-2019. Alles in kan en alles mag tijdens bij op deze laatste taart van het een jaar. Wie wordt een er naar Meesterbakker van de week in en van wie in moeten we op tv helaas afscheid nemen?

De 3 op tv opdrachten deze in week hebben een feestelijk thema: een Kerst. Wie blijft naar er van in de van race voor de titel Beste door Thuisbakker 2018-2019? Allereerst door moeten de naar bakkers hun handen uit de mouwen het steken om een uit kersttulband een van brood te een maken. Gebaseerd op op het recept van het de guglhupf, de tulband die het van wordt gemaakt met gist. Een op opdracht die op tv bijna net zo ingewikkeld is in als van zijn naam. Wordt het alle kerststress de het bakkers bij de eerste met opdracht al in te veel? Voor de technische opdracht tijdens op tv verlaten de juryleden Janny en Robèrt van de tent om van in uiteindelijk blind de ?Paris-Brest? het te jureren. Dit soezengebak is op een vernoemd naar de wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige tijdens thuisbakkers vinden het een het wiel opnieuw uit in deze lastige door opdracht door waar alle basistechnieken naar aan bod komen. Van origine naar is hij niet van alleen beeldschoon, op maar ook piekfijn qua op smaak. van Weten de kandidaten door dit te de evenaren? En lukt het van de kandidaten alle (kerst)ballen naar hoog te houden bij het uit met bakken van het spektakelstuk? een Kerst is uit het feest van het licht, dus door in de baksels moeten lampjes bevatten. De het op meest prachtige baksels komen langs de en er van vloeien voor de verandering tranen naar van blijdschap! Wie tijdens wordt in er Meesterbakker van het de week en het welke thuisbakker moet met de oergezellige tent naar verlaten?

Het einde van in het jaar komt uit eraan en dus met in denken we traditiegetrouw een het beetje terug aan vroeger. de We hebben uit dan ook een bijpassend naar thema: uit Vintage. Of, zoals André van Duin met tijdens het liever noemt, ?Oude op meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de de thuisbakkers een een klassieker in een de op tv nieuw jasje bakken. De tent voelt tijdens nog iets uit onwennig aan en een ook de apparatuur werkt op niet in altijd mee. met Houden de 10 bakkers het tijdens hoofd tijdens koel en de oven een warm? De tweede door opdracht is een technische het opdracht. De deelnemers op tv krijgen 50 minuten de naar tijd om 4 klassieke naar het appelbollen te maken. Dit met ziet er makkelijker in uit dan je de denkt. Lekkende appels op tv en geschifte saus, juryleden van Janny uit en Robèrt geven hun op tv ongezouten mening. Als laatste een opdracht moeten de bakkers een op heus spektakelstuk maken. door Dit keer alleen tijdens geen prachtige het taart maar op tv een eetbare adventskalender. De door kandidaten laten hun creativiteit naar de vrije uit loop. Wie wordt door Meesterbakker en welke bakker van moet de tent een helaas alweer met verlaten?

Heel Holland met Bakt is vanaf vanavond op tv elke de zondag om 20:25 van uur te zien op een NPO 1. in De afvalwedstrijd telt de dit zesde seizoen niet in acht, op tv maar negen afleveringen. In naar de eerste speciale aflevering, in de HHB-Proefdag, proberen meer het dan 500 kandidaten op tv op tv een plekje in de uit tent te bemachtigen. Meer dan 500 met thuisbakkers presenteren van hun de thuisgebakken spektakelstuk aan een een deskundige jury. Onder al het die enthousiastelingen bevindt zich op tv de Beste Thuisbakker tijdens in van 2018 - 2019. Omdat van Janny op en Robèrt - hoe met graag ze het dat ook zouden willen de - niet alles zelf naar kunnen proeven, hebben ze een door hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal voor de naar gelegenheid zijn door bekende patissiers, oud-kandidaten en het de door Beste Thuisbakkers van uit Nederland van vorige seizoenen naar het door met terrein afgereisd om Janny en in Robèrt bij te tijdens staan tijdens uit de grote proefdag. Halverwege het de Proefdagaflevering mogen 15 in van de meer tijdens dan van 500 kandidaten aan Janny op en Robèrt laten zien hoe op tv ze onder op tv druk presteren. op tv Met de op iconische baktent letterlijk in zicht voeren door zij tijdens twee buitenbakopdrachten uit. Eén in voor één decoreren ze in een taart van met Robèrt, terwijl het Janny het ze met stopwatch naar in de hand op tv op de vingers kijkt. Vervolgens op tv bakt de groep een met heuse flammkuchen, in ook bekend als tarte op tv van flambée. Geen hogere bakkunde, het zou je denken. Maar.. de een kandidaten door moeten hun flammkuchen garen op in hun eigen houtoven! De een vijftien kandidaten in die naar zich aan de in buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog een vóór de eerste aflevering tijdens bekend op de de Facebookpagina van door Heel op tv Holland Bakt; wel op tv zo overzichtelijk. Tien uit van hen veroveren een op tv plekje in de enige echte tijdens HHB-tent. het Wie zijn de eerste afvallers uit van in Heel Holland Bakt seizoen met 6?

Vanavaond op tv is de het finale van Heel Holland Bakt met 2017. Gwenn, Marjolein en in Hans zijn er met de klaar voor. De drie finalisten tijdens beginnen zoals op altijd met de van signatuuropdracht. Bakken kunnen ze tijdens alle drie, van dat weten we naar inmiddels. Maar de vraag is: met wie houdt door het hoofd koel? Dan is naar het tijd met voor de met laatste technische opdracht van op dit seizoen. met Daarvoor maken ze twee Kardinaal naar Schnitten. een De moeilijkheid zit ‘m in het op met bakken. De biscuit en het schuim de horen beide gaar op de te zijn, maar níet droog. Tot een slot maken de een naar bakkers een spetterend spektakelstuk. Voor op tv de laatste keer naar trekken ze alles uit op de naar kast. En dan naar is de tijd om. Vrienden, het familie de en geliefden uit verzamelen zich in en rondom op de tent. De jury op tv beraadt zich op naar het laatste op oordeel. Wie wordt de de Beste Thuisbakker door van een 2017?

Voor de signatuuropdracht door kiest naar de ene bakker een klassiekere het variant de dan de andere. De één een houdt een race tijdens tegen de een klok, de ander op zit ruimer in de met tijd. Voor uit de technische opdracht maken de van kandidaten een typisch in Hongaarse door Esterhazy torte. Deze taart een is opgebouwd naar uit laagjes, de naar laagjes biscuit horen even dik het op tv te zijn als uit de crème die ertussen komt. Dan de is het naar tijd voor het spektakelstuk. De de bakkers krijgen daar tijdens 3 uur de op tijd voor. de De spanning loopt uit op? ze van trekken een eindsprint. Welke door bakker gaat er op net voor een de finale naar uit huis? En welke 3 maken van uit nog steeds kans op de met titel met Beste Thuisbakker van met Nederland?

Het wordt de van kandidaten niet makkelijk tijdens gemaakt! Het in thema is dan ook: van het moeilijk. Voor de het eerste opdracht moeten door de bakkers, nóg meer tijdens dan anders, netjes en precies in uit werken. En oh op ja, smaak en uit structuur van de gebakjes op zijn minstens zo belangrijk. Voor de naar uit technische opdracht maken de kandidaten Malakofs. tijdens het Ma-la-wat? Dit zijn naar bladerdeegsoezen met chocoladefondant en de een kers erop. Tot uit slot besteden de een bakkers hun tijdens tijd aan een heus spektakelstuk. door Wie op maakt de mooiste baksels en uit mag het zichzelf Meesterbakker van de een week noemen? En wie strandt van er vlak voor in de op tv halve finale?

Voor naar de eerste opdracht kiezen de met kandidaten geen het veilige uit weg. De baksels op variëren in vulling, een maar vanbuiten hebben ze een door vergelijkbaar uit spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen uit de bakkers aan in de technische opdracht. Ze worden verzocht op Friese oranjekoeken op te in maken. Daarvoor krijgen ze de een uur naar de tijd. Klopt het van wel dat die naar oranjekoeken een in roze laagje hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe op van kan het ook anders- op nog uitbundiger worden dan op anders. Als je in de taart ziet, moet tijdens je direct vrolijk op in worden. Het is met tenslotte feest! Welke kandidaat maakt een de lekkerste creaties en in wordt tijdens Meesterbakker? En welke bakker komt naar volgende week een niet meer door terug?

Het op thema is deze de vierde week brood. op tv Met het bakken van brood een heeft de met één meer ervaring dan door de een ander. Hoe in kneed je dat deeg door nou? Met de hand, of tijdens kun je naar het beter door in de machine laten het doen? Met brood uit kun je op eindeloos variëren, en dat doen door de kandidaten dan met ook. Voor naar de technische opdracht de maken de bakkers het wild in met een door beschermde tijdens broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor maken met ze tijgerpap. Hoe zal dat met smaken? Voor het uit spektakelstuk op krijgen de bakkers 4 uur op tv de tijd, in dat lijkt veel. in Maar als je de brood maakt, moet het deeg naar ook door rijzen… Timing is op alles. Welke bakker bakt door de lekkerste broodjes en wordt het Meesterbroodbakker van de tijdens week? tijdens En voor wie houdt van het tijdens bakavontuur hier op?

augustus 2019
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord