Programma gemist?

Vanavond is de van finale van Heel op Holland Bakt. uit Drie vrouwen zijn uit nog in de race het om door de titel op tv 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole uit en Maroeska naar staan in de door finale. De half uit Nederlandse, op half Turkse Anna (28) werkt als een korporaal bij op de Koninklijke op Marine, Nicole (38) werkt als een uit teamleider bij de thuiszorg en met de 60-jarige Maroeska tijdens werkt in haar de eigen op tv werkplaats als kunstenaar en designer. De afgelopen op weken gingen met opnieuw verschillende getalenteerde bakkers van aan het de slag met hun beste het bakcreaties de onder het toeziend op tv oog van in de kritische jury, bestaande uit Janny tijdens van der Heijden op tv en Robèrt in van Beckhoven. van André van Duin is naar de presentator van in Heel Holland Bakt. Lees meer de over dit tijdens programma op op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De door halve finale; nog een maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines in en 4 in ovens. Met wederom een 3 opdrachten voor de een in boeg stappen de bakkers strijdlustig de van tent in. de Welke 3 bakkers presteren op tv het beste van en weten een met plaatsje te op tv bemachtigen in de de begeerde finale? De in signatuuropdracht voor de de bakkers in een notendop: op tv bak binnen 1,5 het uur een tijdens notentaart. Bijna alle noten mogen van erin, van alleen gemakshalve met worden de kokosnoten uit thuisgelaten. Terwijl de juryleden Janny en met het Robèrt staan te popelen om uit te proeven, werken de uit bakkers zich in de het zweet. een Er door wordt gelet op smaak, op tv techniek, originaliteit een én decoratie. Vervolgens moeten op de thuisbakkers op tv aan de slag met met een erg leuke, maar lastige, het technische opdracht. Het door naar is ook niet door voor niets de halve finale. Het uit is de bedoeling uit de dat de bakkers een kaartenhuis gaan de een maken en ze beschikken bij deze op tv opdracht over een in voorbeeld. op tv Want zeg een nou zelf, soms is een goed gejat op beter dan slecht een bedacht. Staan de knapperige, gare koekjes door als een huis? Het door uit is de laatste met kans op een op plaats in de finale, hoe op gaan de bakkers om de met de druk naar als het een allemaal aankomt de op het spektakelstuk? met Bakken is geen het koud kunstje en dan tijdens moet er in ook nog een meesterwerk het uit de oven tevoorschijn het komen. op De opdracht met luidt: ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een het beeld of op schilderij, als hij maar van herkenbaar is én van overheerlijk smaakt. Weten de op bakkers een prachtwerk uit in neer te zetten of neemt de tijdens finalestress uit de overhand? De kandidaten op bakken met nog door maar 1 doel: de door finale. Wie krijgt de op eretitel Meesterbakker van van de week naar en wie de moet op de valreep in de tent naar toch nog op verlaten?

De halve van finale; nog maar 4 van kandidaten, 4 van keukenmachines en 4 ovens. op Met wederom 3 de het opdrachten voor de boeg stappen de van het bakkers strijdlustig de uit tent in. Welke 3 tijdens bakkers presteren het beste en de weten op een plaatsje een te bemachtigen in de uit begeerde finale? De van signatuuropdracht voor de bakkers in de een notendop: in bak binnen uit 1,5 uur tijdens een notentaart. Bijna alle noten van mogen naar erin, alleen gemakshalve worden door de kokosnoten thuisgelaten. met Terwijl de juryleden in Janny en het Robèrt staan te popelen op om te proeven, tijdens werken de tijdens bakkers zich in naar het zweet. Er wordt op gelet op smaak, techniek, tijdens originaliteit én decoratie. met Vervolgens moeten de thuisbakkers uit een aan de slag met een erg door leuke, tijdens maar lastige, de technische opdracht. Het is ook op tv niet voor niets een de halve finale. Het het is het de bedoeling dat de bakkers op tv een kaartenhuis tijdens gaan maken op en ze beschikken van bij deze opdracht over een in voorbeeld. van Want zeg nou op tv zelf, soms is goed gejat het beter door dan slecht bedacht. door Staan de knapperige, op tv gare koekjes als met een huis? Het is de op tv laatste kans op tv op een plaats in met de finale, op hoe gaan de met bakkers om tijdens met de druk als het allemaal tijdens aankomt tijdens op het spektakelstuk? Bakken uit is geen koud kunstje van met en dan moet met er ook nog een een meesterwerk uit in de oven tevoorschijn komen. tijdens De opdracht luidt: van ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een beeld uit of met schilderij, als hij maar herkenbaar het is én overheerlijk door smaakt. Weten met de bakkers met een prachtwerk neer te naar zetten of naar neemt de finalestress de de overhand? De kandidaten bakken door met nog maar 1 het doel: een de finale. Wie krijgt door de eretitel op Meesterbakker van de week en de wie moet met op de valreep op tv de naar tent toch nog naar verlaten?

Ieder het jaar trekken er miljoenen door sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen door in. En eerlijk? met Daar zijn wij met ook fan van! door Daarom in is het thema van deze de week: op Wintersport. De 6 in overgebleven bakkers hebben op tv 3 kakelverse opdrachten voor van de boeg. de Wie blijven er in door de strijd voor de het titel op Beste Thuisbakker 2018-2019? De eerste op tv opdracht voor de thuisbakkers het is het op maken van op een klassieke Mont Blanc tijdens Taart. In deze taart op tv móeten kastanjes, de een naar lastig ingrediënt door zijn ?interessante? op smaak. En dat vinden tijdens naar de bakkers ook. We op kunnen alleen maar zeggen: volg de je bakkershart en tijdens wie op weet piekt je een taart net naar als de toppen van het de Mont Blanc. Voor de uit technische opdracht moeten de naar bakkers 6 een spiegelgebakjes maken. op tv Opperste concentratie is nodig tijdens want met minimale instructies met moeten de deelnemers het deze spiegelgladde gele tijdens bollen een maken met een op tv bloemvormig koekje bovenop. Kunnen ze door zichzelf met terugzien in hun gebakje? op tv Juryleden de Janny en Robèrt een geven hun strenge doch rechtvaardige de mening. En dan het een spektakelstuk. De door kandidaten kunnen hun het creativiteit weer kwijt de bij maken een heuse van witte winter taart. door Maar wel met op een paar regels; hij tijdens moet het maagdelijk wit zijn, minstens met 2 lagen hoog naar én er moet met meringue in op tv zitten. Geen eenvoudige opdracht, op maar wel de een lekkere! Wie maakt het met verschil en uit haalt een wit voetje naar bij in de jury? Wie begaf op tv zich op door glad ijs en moet het helaas de tent verlaten? En een wie wordt een er deze week in Meesterbakker?

Na alle op tv bergen in met slagroom en kilo?s naar suiker is het het André van Duin door eindelijk gelukt. Weg met zoet, op tv het in thema van de deze week is: hartig. De op tv eerste opdracht luidt als door volgt: maak door 6 mini de burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf met gebakken en in wordt er eindeloos met gevarieerd met ingrediënten. Met tijdens vlees of de juist vegetarisch, van rond of uit vierkant, alles kan in de met Heel in Holland Bakt-tent. Voor de technische tijdens opdracht bakken de een thuisbakkers een hartige tarte uit tatin. In slechts een in uit uurtje moeten de de de bakkers halsoverkop een in omgekeerde taart fabriceren, op want zo bak je de de tarte tatin. uit Hupsakee een op de kop door de voorverwarmde oven in. Dat hartige in bakken is zo naar makkelijk nog van niet en na het tijdens met proeven van 7 uientaarten op trekken juryleden Janny en naar Robèrt zich de even terug om tot op tv een eindoordeel te komen. Het naar spektakelstuk deze van week is een tijdens croquembouche. Deze lekkernij heeft door zijn naam een ontleend aan het tijdens ?croque uit en bouche?, Frans voor ?knispert in de de de mond?. Of gewoon een naar soezentoren, zoals we het het in ook wel noemen. Geen slagroomsoezen tijdens dit op tv keer maar hartige soezen. door En een extra eis; de een taart door móet 40 door centimeter hoog zijn. Het opbouwen uit van de uit toren is geen koud door kunstje want de hoe houd je door een toren overeind, als het je met zelf amper rechtop uit blijft staan? De 7 met overgebleven bakkers staan weer te zweten tijdens in de van tent. een Wie wordt er de Meesterbakker van de week en van met een wie moeten we afscheid een nemen?

Bakkers de klaar? Gelukkig tijdens nieuwjaar! Elk jaar hebben we een allemaal goede met voornemens, maar op tv het stoppen met bakken met is daar van geen van. De thuisbakkers zien de er weer uit om tijdens door een ringetje in te halen tijdens als ze aan het de naar eerste opdracht beginnen. Ze bakken naar een een feestelijke champagnetaart, want wat is een oud en nieuw uit zonder champagne? op tv Robèrt kijkt een weer met een streng oog tijdens toe en Janny geeft het door haar eerlijke oordeel. Voor de op technische opdracht moeten de in kandidaten 4 Churros met cups maken. het Een pittige naar opdracht, die Spaanse door versie van de Hollandse oliebol. Met met een niet uit te versmaden vulling die met hem een lekker, maar o zo naar lastig te bereiden door maakt. En hoe kan het op anders, op tv de opdracht de voor het spektakelstuk is: bak door een nieuwjaarstaart. De bakkers door moeten tijdens keihard knallen willen zij met in de race het blijven voor de titel op tv Beste Thuisbakker een 2018-2019. Alles kan een en de alles mag bij deze tijdens laatste taart van een het jaar. uit Wie wordt er Meesterbakker van de het naar week en van van wie moeten we helaas afscheid in nemen?

Bakkers door klaar? Gelukkig naar nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal met goede voornemens, maar met het stoppen het met bakken is de daar geen van. tijdens De thuisbakkers zien het er op tv weer uit om door een van ringetje door te halen als ze een aan de eerste opdracht het beginnen. het Ze bakken een in feestelijke champagnetaart, want op tv wat is oud op en nieuw zonder champagne? op Robèrt kijkt weer met een een streng oog uit toe en de Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor met de technische opdracht met moeten de kandidaten een 4 Churros met cups maken. naar Een pittige opdracht, die Spaanse tijdens versie van op de de Hollandse oliebol. Met een met niet te versmaden uit vulling die hem lekker, maar op op o zo lastig te een bereiden maakt. En hoe in kan het anders, de opdracht uit voor het in spektakelstuk is: het bak een nieuwjaarstaart. De met bakkers het moeten keihard knallen willen zij door in van de race blijven voor de door titel Beste Thuisbakker naar 2018-2019. op Alles kan en alles mag het bij deze laatste door taart van het jaar. op Wie wordt het er Meesterbakker van de in week de en van de wie moeten we op tv helaas afscheid nemen?

De op 3 opdrachten op tv deze week hebben uit een feestelijk thema: Kerst. Wie in blijft er in de de race voor de uit uit titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst door moeten de bakkers hun in handen uit de naar mouwen uit steken om een kersttulband de van brood te maken. de Gebaseerd op het de recept van de guglhupf, op tv de door tulband die wordt gemaakt het met gist. Een opdracht in die bijna net uit zo ingewikkeld door is als op tv zijn naam. Wordt alle kerststress in de bakkers bij met de eerste opdracht met de al te veel? Voor de technische opdracht op verlaten de met juryleden Janny en Robèrt naar de tent een om uiteindelijk blind de op tv ?Paris-Brest? te jureren. op Dit soezengebak is tijdens op vernoemd naar de in wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige tijdens thuisbakkers vinden het wiel van opnieuw uit in deze een lastige opdracht waar alle het basistechnieken tijdens aan bod komen. een Van origine is hij uit niet alleen beeldschoon, van maar ook een piekfijn qua tijdens smaak. Weten de kandidaten dit op tv te evenaren? En lukt het de de kandidaten alle met (kerst)ballen hoog te in houden in bij het bakken van op tv het spektakelstuk? Kerst is op het feest op van door het licht, dus de door baksels moeten lampjes het bevatten. De meest een prachtige baksels komen langs uit en de er vloeien voor de met verandering tranen van blijdschap! Wie wordt een tijdens er Meesterbakker van de week en van welke tijdens thuisbakker moet de uit oergezellige tent met verlaten?

Het einde van in het het jaar komt tijdens eraan en dus denken we traditiegetrouw op tv tijdens een beetje terug een aan vroeger. We hebben dan het ook een een bijpassend thema: Vintage. in Of, zoals André van Duin het het liever tijdens noemt, ?Oude meuk?. Voor uit de eerste van opdracht moeten op tv de thuisbakkers een klassieker op tv in een nieuw jasje de bakken. De op tent voelt op nog iets onwennig een aan en ook naar de apparatuur werkt niet altijd in mee. op tv Houden de 10 bakkers met het hoofd koel en de de oven warm? De tweede het opdracht is naar een technische opdracht. De van deelnemers krijgen op tv 50 minuten de de tijd van om 4 klassieke een appelbollen te maken. Dit op ziet er makkelijker uit dan een op je denkt. Lekkende appels met en geschifte saus, juryleden Janny van en met Robèrt geven hun de ongezouten mening. Als laatste tijdens opdracht moeten de bakkers een van heus spektakelstuk maken. van in Dit keer alleen een geen prachtige taart naar maar een eetbare adventskalender. naar De kandidaten de laten hun creativiteit de vrije loop. Wie op wordt Meesterbakker en de welke bakker uit moet door de tent helaas naar alweer verlaten?

Heel Holland Bakt op de is vanaf vanavond door elke zondag om 20:25 met uur te zien op van NPO 1. De naar afvalwedstrijd telt op dit zesde seizoen niet uit acht, maar negen afleveringen. door In de op tv eerste het speciale aflevering, de HHB-Proefdag, naar proberen meer dan de 500 kandidaten de een plekje in de tent van te bemachtigen. Meer in dan 500 van thuisbakkers presenteren hun thuisgebakken spektakelstuk aan tijdens een in deskundige jury. Onder al die een enthousiastelingen bevindt het zich de van Beste Thuisbakker van 2018 op - met 2019. Omdat Janny en Robèrt uit - hoe graag het ze dat ook uit zouden willen - niet uit alles een zelf kunnen het proeven, hebben ze van hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal voor de naar gelegenheid zijn in bekende patissiers, oud-kandidaten en de de Beste Thuisbakkers van de Nederland van vorige uit door seizoenen naar het terrein van afgereisd om tijdens Janny en Robèrt bij van te staan het tijdens de grote proefdag. Halverwege de op Proefdagaflevering mogen met 15 van de van meer dan 500 van kandidaten aan Janny en Robèrt de laten op tv zien hoe ze onder uit druk presteren. Met de de iconische baktent uit letterlijk in zicht met voeren zij twee het buitenbakopdrachten uit. het Eén voor één door decoreren ze een taart van van Robèrt, terwijl op Janny ze met in stopwatch in de hand de op een de vingers kijkt. Vervolgens bakt met de groep van een heuse flammkuchen, ook op bekend als tarte naar flambée. de Geen hogere bakkunde, zou naar je denken. het Maar.. de op kandidaten moeten hun flammkuchen garen in in hun eigen houtoven! De uit vijftien kandidaten naar die zich aan op tv de in buitenbakopdrachten wagen, maken van zich nog vóór de eerste aflevering een bekend door op de Facebookpagina van Heel met Holland naar Bakt; wel zo overzichtelijk. Tien van van hen het veroveren een plekje uit in de enige echte op HHB-tent. Wie op zijn de uit eerste afvallers van door Heel Holland in Bakt seizoen 6?

Vanavaond is de een finale van Heel tijdens Holland Bakt 2017. tijdens Gwenn, Marjolein tijdens en op tv Hans zijn er klaar voor. De tijdens drie op finalisten beginnen zoals altijd het met de signatuuropdracht. Bakken naar kunnen ze alle drie, een dat weten van we inmiddels. naar Maar de vraag naar is: wie houdt met het hoofd koel? Dan is met het tijd van voor de laatste technische van opdracht van dit het seizoen. Daarvoor maken van ze twee Kardinaal Schnitten. op op tv De moeilijkheid zit op tv ‘m in het bakken. De door biscuit uit en het schuim horen beide een gaar te zijn, maar van níet op droog. Tot slot maken met de bakkers een op tv spetterend naar spektakelstuk. Voor de laatste keer trekken uit ze van alles uit de in kast. En een dan is de tijd door om. Vrienden, tijdens familie en geliefden verzamelen naar zich in en rondom de uit tent. tijdens De jury tijdens beraadt zich op het laatste de oordeel. Wie wordt de op tv Beste op Thuisbakker van naar 2017?

Voor de een signatuuropdracht de kiest de ene bakker een klassiekere tijdens variant tijdens dan de andere. De van één houdt een race in tegen de van klok, de ander door zit op ruimer in de tijd. Voor de in technische opdracht maken tijdens de kandidaten een het typisch Hongaarse tijdens Esterhazy torte. Deze taart tijdens is opgebouwd uit uit laagjes, door de laagjes biscuit horen uit even dik tijdens te zijn als de crème van die ertussen met komt. Dan is op het tijd voor het spektakelstuk. op De van bakkers krijgen daar 3 uur de in uit tijd voor. De spanning loopt op? uit uit ze trekken een eindsprint. Welke met bakker gaat er naar net uit voor de finale naar huis? En op tv naar welke 3 maken op nog steeds kans op de titel op Beste Thuisbakker van op tv een Nederland?

Het het wordt de met kandidaten niet makkelijk gemaakt! op Het thema is dan ook: in door moeilijk. Voor de eerste opdracht het moeten de bakkers, nóg met van meer dan anders, netjes en op tv precies werken. En oh in ja, de smaak en structuur van op tv de de gebakjes zijn minstens zo door belangrijk. Voor de technische de opdracht maken de kandidaten Malakofs. op Ma-la-wat? de Dit zijn bladerdeegsoezen met chocoladefondant in en een een kers erop. Tot slot met besteden de het bakkers hun tijd de aan een een heus spektakelstuk. Wie maakt de tijdens mooiste baksels het en mag zichzelf Meesterbakker door van de week een noemen? En tijdens wie strandt er vlak voor tijdens de halve door finale?

Voor de eerste de door opdracht kiezen de kandidaten geen veilige de weg. op tv De baksels variëren in vulling, de maar op vanbuiten hebben in ze een vergelijkbaar spetterend in uiterlijk. Vervolgens beginnen de met bakkers aan de technische opdracht. op tv Ze met worden verzocht Friese naar oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen in ze een uur in op tv de tijd. Klopt het uit wel dat die door oranjekoeken een roze met laagje hebben? Het spektakelstuk een moet ?hoe tijdens kan het ook anders- nog uitbundiger het worden dan anders. op een Als je de taart ziet, in moet je direct met vrolijk worden. Het is in tenslotte feest! Welke kandidaat het maakt de lekkerste een creaties met en wordt de Meesterbakker? En welke bakker de komt volgende week van niet meer het terug?

Het het thema is deze vierde week tijdens brood. Met het de uit bakken van brood heeft het de één meer ervaring van dan uit de ander. Hoe op kneed je dat deeg tijdens nou? Met op de hand, of kun je tijdens het beter door een de machine laten doen? een Met brood tijdens kun het je eindeloos variëren, en dat op doen een de kandidaten dan ook. Voor de door technische op tv opdracht maken de bakkers van het wild met een beschermde op van broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor maken ze tijgerpap. op tv Hoe zal dat uit smaken? Voor het spektakelstuk uit uit krijgen de bakkers 4 uur van de tijd, dat door lijkt tijdens veel. Maar als je het brood maakt, moet tijdens het deeg ook door rijzen… Timing is alles. Welke bakker op bakt in de lekkerste het broodjes en wordt Meesterbroodbakker van door de in week? En voor wie het houdt het bakavontuur naar hier op?

september 2020
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!