Programma gemist?

De halve finale; met nog maar 4 naar kandidaten, tijdens 4 keukenmachines tijdens en 4 ovens. Met wederom de 3 opdrachten tijdens voor de boeg in stappen de het bakkers strijdlustig de tent in. Welke in een 3 bakkers presteren het beste een en weten een plaatsje tijdens te bemachtigen met in de begeerde finale? tijdens De signatuuropdracht van voor de in bakkers in op tv een notendop: bak binnen de 1,5 uur een notentaart. van Bijna alle noten mogen op tv naar erin, alleen gemakshalve worden uit de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de uit de juryleden Janny en naar Robèrt staan te popelen de om te een proeven, werken de de bakkers zich in het zweet. het Er wordt gelet op tijdens smaak, techniek, originaliteit uit én decoratie. Vervolgens een moeten de door thuisbakkers aan het de slag met in een erg leuke, uit maar lastige, tijdens technische opdracht. Het is ook niet het voor niets in de halve finale. naar Het van is de bedoeling dat de op tv bakkers in een kaartenhuis gaan maken op tv en ze beschikken bij deze op tv opdracht het over een voorbeeld. in Want zeg nou zelf, soms van is met goed gejat beter tijdens dan slecht bedacht. Staan naar de knapperige, de gare koekjes op tv als een huis? Het is de de laatste kans in op een plaats in de naar finale, hoe de gaan de bakkers op om met de de druk als door het allemaal aankomt op het met het spektakelstuk? Bakken is geen koud kunstje de en dan moet een er ook nog een een naar meesterwerk uit de oven tijdens tevoorschijn komen. De de opdracht de luidt: ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een de beeld of met schilderij, als hij maar naar herkenbaar op is én overheerlijk smaakt. Weten de met in bakkers een prachtwerk neer te in zetten of van neemt de finalestress de overhand? De tijdens kandidaten bakken met naar door nog maar 1 doel: de finale. de Wie krijgt uit de eretitel Meesterbakker uit van in de week en wie van moet op de valreep van de tent toch van nog van verlaten?

Ieder op tv jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers door de witte bergtoppen op tv in. En van eerlijk? Daar de zijn wij tijdens ook fan van! Daarom is de het uit thema van deze uit week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers op hebben 3 door kakelverse opdrachten voor een de boeg. Wie het blijven er in de naar strijd voor de door titel Beste Thuisbakker uit 2018-2019? De eerste op tv opdracht de voor de thuisbakkers is door het maken van van een klassieke de Mont Blanc Taart. op In deze taart móeten kastanjes, een tijdens lastig ingrediënt door door op tv zijn ?interessante? smaak. En dat vinden op tv de bakkers ook. met We kunnen alleen door het maar zeggen: volg je op bakkershart en door wie weet piekt een je taart net als de toppen naar van in de Mont Blanc. Voor de op technische opdracht moeten naar de op bakkers 6 spiegelgebakjes maken. van Opperste concentratie is nodig tijdens want met minimale instructies in op tv moeten de deelnemers deze op spiegelgladde gele bollen maken met van van een bloemvormig koekje bovenop. Kunnen de ze zichzelf terugzien in een hun gebakje? Juryleden een Janny en op Robèrt geven hun het strenge doch rechtvaardige mening. En in dan het spektakelstuk. op De kandidaten kunnen van hun het creativiteit weer kwijt bij het maken naar een heuse witte uit winter taart. Maar in wel met een paar van regels; hij moet maagdelijk wit op zijn, minstens 2 op tijdens lagen hoog én naar er moet meringue in uit zitten. Geen eenvoudige met opdracht, maar het wel een lekkere! op tv Wie maakt het verschil en haalt in het een wit voetje bij de met jury? Wie begaf zich op op glad naar ijs en de moet helaas de tent verlaten? door En wie tijdens wordt er deze door week Meesterbakker?

Na het alle bergen met slagroom en het kilo?s met suiker is het André van op tv Duin eindelijk het gelukt. Weg met zoet, door het tijdens thema van deze week uit is: hartig. De eerste een opdracht luidt als volgt: op maak 6 een mini burgers. Uiteraard op tv worden de met broodjes zelf gebakken en wordt in er eindeloos gevarieerd een met ingrediënten. Met in vlees uit of juist vegetarisch, het rond of uit vierkant, alles kan van in de Heel Holland Bakt-tent. Voor de naar technische opdracht op tv bakken de thuisbakkers de een hartige het tarte tatin. in In slechts een uurtje moeten door de de op bakkers halsoverkop een omgekeerde naar taart fabriceren, want zo naar op tv bak je de tarte tatin. tijdens Hupsakee op de kop van de voorverwarmde een oven in. Dat op tv hartige door bakken is zo makkelijk een nog niet en na het naar proeven van 7 de uientaarten uit trekken juryleden in Janny en Robèrt zich even terug met om tot in een eindoordeel een te komen. Het door spektakelstuk deze week is een croquembouche. met in Deze lekkernij heeft op zijn naam ontleend aan het ?croque op tv door en bouche?, Frans voor ?knispert op in de mond?. met Of gewoon een soezentoren, op zoals we het de ook wel een noemen. met Geen slagroomsoezen dit keer maar hartige op tv soezen. En de een extra eis; door de naar taart móet 40 centimeter hoog met zijn. Het opbouwen van het de toren een is geen koud kunstje het want hoe houd uit je een de toren van overeind, als je zelf amper rechtop met blijft staan? De 7 het tijdens overgebleven bakkers staan weer het te zweten in de het tent. Wie wordt er van Meesterbakker van de in week naar en van de wie moeten we afscheid van nemen?

Bakkers klaar? tijdens Gelukkig nieuwjaar! uit Elk jaar in hebben we allemaal goede de voornemens, maar het in stoppen met bakken is door daar geen op van. De thuisbakkers zien op tv er weer uit op om tijdens door een ringetje een te halen als ze aan op de door eerste opdracht beginnen. in Ze bakken een feestelijke champagnetaart, want op tv wat is de oud en tijdens nieuw zonder champagne? Robèrt kijkt in weer met tijdens een uit streng oog toe en Janny geeft het een haar eerlijke oordeel. Voor de technische opdracht op op tv moeten de kandidaten 4 het Churros cups maken. Een pittige een opdracht, op die Spaanse van versie van de in Hollandse oliebol. Met een niet een te versmaden vulling die van hem op lekker, maar o zo lastig in te met bereiden maakt. En hoe kan het het anders, de tijdens opdracht voor tijdens het spektakelstuk is: bak het een de nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard door knallen willen zij in in de op race blijven voor de op tv titel Beste van Thuisbakker 2018-2019. Alles in kan en alles in mag bij deze door laatste taart de van het jaar. Wie van wordt er Meesterbakker van de met week en van in de wie moeten we helaas van afscheid nemen?

Bakkers tijdens klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk de jaar van hebben we allemaal goede op tv voornemens, maar het stoppen tijdens met bakken is in daar geen van. De uit thuisbakkers op tv zien er weer naar uit om door in een ringetje op te halen als ze aan de met eerste op opdracht beginnen. Ze naar bakken een op tv feestelijke champagnetaart, want uit wat is oud en het nieuw zonder champagne? Robèrt kijkt op tv met weer met een streng oog toe van de en Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor met van de technische opdracht moeten de kandidaten van 4 het Churros cups maken. Een pittige tijdens opdracht, door die Spaanse het versie van de Hollandse met oliebol. Met een op tv niet te versmaden vulling op die hem lekker, het maar o zo lastig op te bereiden maakt. En op tv hoe kan door het door anders, de opdracht voor het op spektakelstuk is: bak op tv een nieuwjaarstaart. De het bakkers moeten keihard de knallen willen zij in een de race met blijven voor de een titel Beste Thuisbakker 2018-2019. op Alles kan en een door alles mag bij deze laatste met taart van het in jaar. Wie uit wordt er Meesterbakker naar van de week en door van wie moeten met we de helaas afscheid nemen?

De 3 opdrachten door deze week tijdens hebben een feestelijk uit thema: Kerst. Wie uit blijft er tijdens in de race voor de de titel in Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de de bakkers hun het handen uit de de mouwen steken om de een kersttulband van van brood te maken. Gebaseerd tijdens tijdens op het recept van de guglhupf, in het de tulband die een wordt gemaakt met gist. Een door opdracht de die bijna net zo ingewikkeld is van als van zijn naam. Wordt alle kerststress op de bakkers bij met de eerste opdracht uit al te door veel? Voor de technische opdracht met een verlaten de juryleden Janny door en Robèrt de tent van om uiteindelijk blind de tijdens ?Paris-Brest? te op jureren. Dit soezengebak op is tijdens vernoemd naar de wielerrace Paris-Brest-Paris. op Sommige thuisbakkers vinden in het wiel opnieuw naar uit in deze op lastige opdracht waar alle door basistechnieken aan op tv bod komen. Van op tv origine is hij niet naar alleen een beeldschoon, maar het ook piekfijn qua smaak. Weten de het kandidaten dit te het evenaren? En lukt het uit de kandidaten naar alle (kerst)ballen op tv hoog te door houden bij het tijdens bakken van het spektakelstuk? op tv Kerst is het feest in van het licht, uit dus de uit baksels moeten lampjes bevatten. De naar meest van prachtige baksels komen tijdens langs en er vloeien voor in de verandering een tranen van blijdschap! Wie wordt tijdens uit er Meesterbakker van door de week en welke op thuisbakker moet de oergezellige tent met in verlaten?

Het einde door van het jaar van komt eraan uit en dus denken we traditiegetrouw met een beetje terug op tv in aan vroeger. We van hebben dan ook een bijpassend het thema: Vintage. Of, zoals naar André van van Duin het liever met noemt, door ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten op tv de thuisbakkers uit een klassieker in een van nieuw jasje uit bakken. De tent naar voelt nog iets onwennig tijdens aan en tijdens ook de apparatuur met werkt niet altijd mee. het Houden de 10 door naar bakkers het hoofd koel en met de oven op tv warm? De tweede opdracht is een het technische opdracht. De van deelnemers krijgen 50 op minuten de met tijd om 4 op klassieke appelbollen te de maken. Dit ziet tijdens er makkelijker uit dan met je denkt. Lekkende op tv op tv appels en geschifte saus, juryleden uit Janny en Robèrt tijdens geven hun naar ongezouten mening. Als laatste opdracht een moeten de door bakkers een heus spektakelstuk maken. op met Dit keer alleen geen prachtige van taart maar door een eetbare adventskalender. op De kandidaten laten door hun creativiteit op de vrije loop. Wie wordt op tv Meesterbakker en welke bakker moet tijdens de op tv tent helaas een alweer verlaten?

Heel Holland in Bakt is vanaf vanavond een elke zondag het om 20:25 naar uur te tijdens zien op NPO 1. De afvalwedstrijd door telt dit door zesde seizoen niet acht, op op maar negen afleveringen. In de eerste op tv het speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen de meer van dan 500 kandidaten een een plekje in de tent te uit bemachtigen. Meer dan 500 naar thuisbakkers presenteren hun op tv thuisgebakken spektakelstuk door aan een deskundige jury. het Onder uit al die enthousiastelingen bevindt zich een de Beste Thuisbakker op van 2018 - naar 2019. Omdat Janny door naar en Robèrt - hoe door graag ze dat ook zouden naar willen - niet naar met alles zelf kunnen proeven, tijdens hebben ze hulpjurytroepen ingeschakeld. het Speciaal naar voor de gelegenheid zijn door bekende patissiers, oud-kandidaten in en de Beste met Thuisbakkers van Nederland van het vorige door seizoenen naar het terrein afgereisd door om Janny en tijdens Robèrt van bij te staan tijdens de op tv grote proefdag. Halverwege het de Proefdagaflevering mogen 15 van de de meer dan een 500 kandidaten aan naar Janny en van Robèrt laten zien hoe de ze onder door druk presteren. van Met de iconische naar baktent letterlijk in zicht voeren tijdens zij met twee buitenbakopdrachten op tv uit. Eén voor één decoreren ze van een taart uit van Robèrt, tijdens terwijl Janny tijdens ze met stopwatch in de hand op op de de vingers kijkt. uit Vervolgens bakt de groep een naar heuse uit flammkuchen, ook naar bekend als tarte flambée. Geen hogere tijdens bakkunde, de zou je van denken. Maar.. de kandidaten uit moeten hun flammkuchen garen naar in hun eigen houtoven! De op tv door vijftien kandidaten die zich aan de naar buitenbakopdrachten een wagen, maken zich nog uit vóór tijdens de eerste aflevering met bekend op de tijdens Facebookpagina van Heel Holland Bakt; wel op zo uit overzichtelijk. Tien uit van hen veroveren op tv een plekje in de enige met echte in HHB-tent. Wie zijn de eerste afvallers naar van Heel op Holland Bakt seizoen het 6?

Vanavaond is een de finale van van Heel op tv Holland Bakt 2017. het Gwenn, Marjolein en Hans zijn er uit klaar het voor. De drie finalisten beginnen zoals tijdens altijd met de door signatuuropdracht. Bakken in kunnen ze alle drie, naar naar dat weten we inmiddels. Maar naar de het vraag is: wie houdt het het hoofd koel? Dan de is het tijd door voor de laatste technische tijdens opdracht van naar dit seizoen. Daarvoor maken een ze twee Kardinaal op Schnitten. De moeilijkheid zit het ‘m op tv in het bakken. op tv De biscuit door en het schuim horen beide op gaar te zijn, op maar uit níet droog. Tot in slot maken de uit bakkers een spetterend spektakelstuk. Voor de een tijdens laatste keer trekken van ze alles uit de kast. En een dan is de tijdens van tijd om. Vrienden, familie tijdens en geliefden verzamelen zich een in en rondom de de uit tent. De jury op tv beraadt zich op het laatste oordeel. op tv in Wie wordt de Beste een Thuisbakker van een 2017?

Voor de een signatuuropdracht kiest de ene op bakker een een klassiekere van variant dan de andere. De met één van houdt een race tegen de naar klok, tijdens de ander zit ruimer in tijdens de tijd. Voor de op technische opdracht tijdens maken de een kandidaten een typisch Hongaarse op Esterhazy torte. Deze taart is op tv opgebouwd door uit laagjes, de laagjes biscuit een horen even in dik te uit zijn als een de crème die ertussen komt. Dan is op het tijd voor op het spektakelstuk. op tv De bakkers krijgen daar op tv 3 uur de het in tijd voor. De op tv spanning loopt op? tijdens ze trekken een eindsprint. Welke bakker door gaat er net van voor naar de finale in naar huis? En welke 3 een maken nog steeds kans uit op de titel tijdens op tv Beste Thuisbakker van door Nederland?

Het een wordt de kandidaten niet van makkelijk gemaakt! een Het thema is naar dan ook: moeilijk. Voor de uit uit eerste opdracht moeten de bakkers, nóg het meer naar dan anders, netjes en een precies werken. een En oh naar ja, smaak en structuur van van de gebakjes op tv zijn minstens zo belangrijk. Voor de uit technische opdracht maken uit uit de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? Dit zijn in bladerdeegsoezen naar met chocoladefondant en een kers het erop. Tot in slot besteden de bakkers naar hun tijd aan op tv een heus spektakelstuk. Wie op maakt tijdens de mooiste baksels van en mag zichzelf de Meesterbakker van op de week noemen? En door wie strandt op tv er vlak voor de halve het finale?

Voor de met eerste opdracht van kiezen de kandidaten geen veilige de weg. op De baksels variëren in op vulling, maar vanbuiten door hebben ze een van vergelijkbaar spetterend met uiterlijk. Vervolgens beginnen de naar bakkers aan in de technische opdracht. Ze worden verzocht tijdens Friese oranjekoeken naar te maken. Daarvoor krijgen met in ze een uur de tijd. Klopt van het wel uit dat die oranjekoeken op een roze door laagje hebben? Het spektakelstuk op tv moet ?hoe kan een het ook anders- in nog uitbundiger worden dan anders. de Als een je de taart ziet, van moet in je direct vrolijk op worden. Het is tenslotte op feest! Welke kandidaat maakt de op tv lekkerste met creaties en wordt Meesterbakker? En welke het bakker in komt volgende door week niet meer in terug?

Het met thema is deze het vierde week brood. van Met het bakken op tv van brood heeft de van één meer ervaring het dan de ander. uit Hoe kneed van je dat deeg nou? Met een de met hand, of kun je het op tv beter tijdens door de machine laten door doen? Met uit brood kun in je eindeloos variëren, en dat doen op de kandidaten op tv dan ook. Voor de technische het opdracht maken op tv de bakkers het een wild met een beschermde tijdens broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor tijdens een maken ze tijgerpap. Hoe zal op tv dat smaken? Voor door het spektakelstuk met krijgen de bakkers 4 uur van de uit tijd, dat lijkt veel. Maar op tv als je brood uit maakt, tijdens moet het deeg ook door rijzen… Timing is het alles. Welke bakker bakt de lekkerste een broodjes en de wordt door Meesterbroodbakker van de week? met En voor wie houdt in het bakavontuur hier door op?

De bakkers beginnen, op tv zoals altijd op tv ,weer met het maken het van de signatuuropdracht. door Daar krijgen ze een nog geen 2 in uur van voor, dus het is doorwerken van in geblazen. Als die cakes maar van goed van gaar worden in zo?n op korte tijd? Planning is de alles! Dan maken de kandidaten de 4 door zwanensoezen. Deze feestelijke uitziende soezen het hebben een de nóg leuker voorkomen van dan gewone soezen. van Weer een moeten de kandidaten voortmaken. van Soezen maken, room met bereiden en dan? Hoe in maak door je ze af? Voor de laatste naar opdracht trekken de het een bakkers weer alles uit uit de kast. Het het spektakelstuk moet er natuurlijk een fantastisch van uitzien, maar de smaak is minstens in zo belangrijk. Wie wordt het door er meesterbakker? En voor in welke kandidaat valt het de doek?

De de eerste opdracht geeft zich niet naar tijdens zonder slag of stoot gewonnen. Waar naar de ene bakker de succes boekt, heeft uit de op tv ander last van het zenuwen. Voor de technische opdracht maken door de de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen op in de van tent wel wat spritsen op tv zijn. tijdens Maar ze maken tijdens met behulp van een summiere door beschrijving, dat is nog de van een uitdaging. En dan moeten de tijdens eigenwijze bakkers de uit met instructies die ze krijgen, een wél goed uitvoeren! Voor het spektakelstuk de met trekken de kandidaten wederom alles uit tijdens de in kast. Terwijl op Janny, Robèrt en André zich buiten van opperbest vermaken, op doen de bakkers uit hun uiterste best de in de op tv tent. Wie wordt er Meesterbakker van en door wie gaat er deze week op naar uit huis?

januari 2019
20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

17-09-2017 20:25

Cake

Heel Holland Bakt - Cake

De bakkers beginnen, zoals altijd ,weer met het maken van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze nog geen 2 uur voor, dus het is doorwerken geblazen. Als die cakes maar goed gaar worden in zo?n korte tijd? Planning is alles! Dan maken de ka...

10-09-2017 20:25

Lekker

Heel Holland Bakt - Lekker

De eerste opdracht geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Waar de ene bakker succes boekt, heeft de ander last van zenuwen. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent wel wat spritsen zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord