Programma gemist?

Vanavond is de door naar finale van Heel Holland Bakt. uit Drie vrouwen uit zijn nog in de race op tv om de titel naar 'Beste door Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, een Nicole en in Maroeska staan een in de finale. De half de Nederlandse, half het Turkse Anna (28) werkt als uit korporaal bij tijdens de Koninklijke door Marine, Nicole (38) werkt een als naar teamleider bij de thuiszorg en op de 60-jarige Maroeska werkt in in haar eigen van met werkplaats als kunstenaar en designer. De met afgelopen weken gingen opnieuw van verschillende getalenteerde de bakkers aan de slag tijdens met hun beste op bakcreaties onder in het naar toeziend oog van een de kritische jury, een bestaande uit Janny van der tijdens Heijden en het Robèrt van Beckhoven. André door van Duin is het de presentator van Heel het Holland Bakt. Lees op meer over dit programma van op door gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De een halve finale; nog maar 4 het kandidaten, 4 uit keukenmachines in en 4 ovens. Met wederom 3 op tv opdrachten uit voor de uit boeg stappen de bakkers strijdlustig de naar tent op tv in. Welke 3 bakkers van presteren het beste en het weten een plaatsje tijdens te uit bemachtigen in de begeerde tijdens finale? De door signatuuropdracht voor de bakkers in met een notendop: het bak binnen van 1,5 uur een een notentaart. Bijna alle de noten mogen erin, met alleen gemakshalve de worden de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de het op tv juryleden Janny en tijdens Robèrt staan te popelen om door te proeven, werken een de bakkers op zich in het zweet. Er op tv wordt tijdens gelet op smaak, met techniek, originaliteit én de decoratie. Vervolgens moeten de door thuisbakkers aan de van slag met de een erg leuke, maar lastige, met technische in opdracht. Het is ook tijdens niet op voor niets de halve finale. Het uit is de door bedoeling dat van de bakkers een kaartenhuis gaan een maken op en ze met beschikken bij deze naar opdracht over een voorbeeld. in Want zeg nou zelf, soms op is goed gejat de beter dan op tv slecht naar bedacht. Staan de knapperige, in gare koekjes als een de huis? Het is de laatste met kans met op een met plaats in de finale, het hoe gaan met de bakkers om met de druk op als in het allemaal aankomt op door het op spektakelstuk? Bakken is geen een koud kunstje van en dan moet er ook door nog naar een meesterwerk uit de oven tevoorschijn op tv komen. De opdracht een luidt: door ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een beeld naar of schilderij, als in hij maar herkenbaar tijdens is én in overheerlijk smaakt. Weten in de bakkers een van prachtwerk neer te in zetten of neemt de tijdens finalestress de naar overhand? De kandidaten bakken met op nog met maar 1 doel: de de finale. Wie krijgt de op eretitel met Meesterbakker van de week met en wie moet op in de valreep naar de in tent toch nog met verlaten?

De halve finale; op nog maar 4 uit kandidaten, 4 door keukenmachines en op 4 ovens. Met op wederom 3 de opdrachten voor de in boeg stappen de bakkers strijdlustig de van tent op tv in. Welke op tv 3 bakkers presteren het beste op tv en weten een plaatsje naar te bemachtigen in met de begeerde finale? de op tv De signatuuropdracht voor op tv de bakkers in door een notendop: bak uit binnen 1,5 uur uit een notentaart. Bijna alle door noten mogen erin, alleen gemakshalve naar worden de op kokosnoten thuisgelaten. Terwijl van de uit juryleden Janny en Robèrt staan door te uit popelen om te proeven, werken uit de bakkers zich een in het zweet. een Er met wordt gelet op smaak, techniek, originaliteit met naar én decoratie. Vervolgens uit moeten de thuisbakkers aan op de slag met een door erg leuke, maar lastige, tijdens technische opdracht. door Het is ook van niet voor een niets de halve finale. op Het is de bedoeling een dat de bakkers door een op kaartenhuis gaan maken naar en ze op beschikken bij deze uit opdracht over een een voorbeeld. Want zeg nou zelf, soms in is goed naar gejat beter dan slecht met bedacht. Staan de van knapperige, de gare koekjes als de een huis? Het is de laatste naar kans op een naar plaats in de de finale, een hoe gaan de bakkers door om met de druk een als het door allemaal aankomt op tv op het spektakelstuk? Bakken is van geen een koud kunstje de en dan moet er het ook nog een meesterwerk op uit de oven het tevoorschijn komen. De opdracht met luidt: ?Maak een een kunstwerkspektakel?. een Een beeld of door schilderij, als op tv hij maar herkenbaar is én overheerlijk het smaakt. Weten een de bakkers een het prachtwerk neer te zetten op tv of neemt op de finalestress het de overhand? De de kandidaten bakken met nog met maar 1 doel: de op tv finale. Wie krijgt de tijdens eretitel Meesterbakker met van de week naar en op wie moet op de tijdens valreep de tent de toch nog een verlaten?

Ieder jaar trekken uit er miljoenen tijdens sneeuwliefhebbers de witte door bergtoppen op tv in. En eerlijk? door Daar zijn wij ook het fan van! de Daarom is het thema naar van deze week: Wintersport. De een 6 overgebleven bakkers tijdens hebben tijdens 3 kakelverse opdrachten naar voor de boeg. Wie blijven op er in in de strijd voor de met titel Beste Thuisbakker van op 2018-2019? De eerste opdracht voor naar de thuisbakkers is op tv het maken van een tijdens klassieke Mont het Blanc Taart. tijdens In deze taart met móeten kastanjes, een lastig ingrediënt door op zijn ?interessante? het smaak. uit En dat vinden de bakkers ook. naar We op kunnen alleen maar de zeggen: volg je bakkershart en tijdens op tv wie weet piekt je taart net op tv op als de toppen van de Mont uit Blanc. Voor de technische van opdracht moeten door de bakkers 6 op tv spiegelgebakjes tijdens maken. Opperste concentratie is tijdens nodig want met minimale met instructies in moeten de deelnemers deze spiegelgladde het gele bollen maken door met naar een bloemvormig koekje van bovenop. Kunnen ze zichzelf een terugzien in op hun gebakje? Juryleden Janny en de Robèrt met geven hun strenge doch uit rechtvaardige mening. En dan het op tv spektakelstuk. een De kandidaten kunnen hun creativiteit door weer kwijt bij maken op in een heuse witte met winter taart. Maar van wel met een paar regels; op hij de moet maagdelijk wit van zijn, minstens 2 lagen hoog een én er moet in meringue in zitten. Geen op tv door eenvoudige opdracht, maar wel een lekkere! van het Wie maakt het door verschil en haalt een het wit voetje bij de jury? Wie door begaf de zich op glad ijs op tv en moet helaas naar de tent verlaten? En een wie wordt de er deze week in Meesterbakker?

Na alle bergen de met slagroom en van kilo?s suiker is op het André van op Duin eindelijk gelukt. door het Weg met zoet, het thema van naar deze week is: het de hartig. De eerste opdracht luidt als op tv volgt: met maak 6 mini door burgers. Uiteraard worden naar de broodjes zelf gebakken het en wordt er eindeloos gevarieerd tijdens met ingrediënten. in Met vlees of juist op tv vegetarisch, een rond of vierkant, met alles kan in de op tv Heel Holland Bakt-tent. Voor door de technische met opdracht bakken de thuisbakkers een een hartige het tarte tatin. het In slechts een met uurtje moeten de de van bakkers halsoverkop met een omgekeerde taart fabriceren, want tijdens zo bak uit je de tarte tatin. Hupsakee met op de van kop de op voorverwarmde oven op in. Dat hartige bakken tijdens is zo makkelijk op nog niet en na van het proeven van van 7 een uientaarten trekken juryleden Janny op tv en Robèrt zich uit even terug om tot een een eindoordeel naar te komen. Het spektakelstuk deze het week is de een croquembouche. Deze lekkernij door heeft zijn naam ontleend met aan het het ?croque en op bouche?, Frans voor ?knispert in tijdens de in mond?. Of van gewoon een soezentoren, zoals het we het ook wel op noemen. op Geen slagroomsoezen dit keer maar naar hartige soezen. een En een extra naar eis; de taart móet 40 van de centimeter hoog zijn. Het met opbouwen van de toren is op geen koud tijdens kunstje uit want hoe houd je een toren op overeind, als het je tijdens zelf amper rechtop van blijft staan? De 7 overgebleven bakkers in staan weer te zweten op tv in op de tent. Wie wordt door er Meesterbakker een van de het week en van wie moeten in we afscheid op tv nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig op nieuwjaar! tijdens Elk jaar hebben we allemaal uit goede voornemens, op tv maar de het stoppen met bakken is daar het de geen van. De op thuisbakkers zien er de weer uit om door een ringetje door te halen als met ze aan de een eerste opdracht beginnen. uit Ze bakken in een van feestelijke champagnetaart, want op tv wat is oud en nieuw zonder met champagne? Robèrt kijkt op weer uit met een streng oog van toe en Janny tijdens geeft van haar eerlijke oordeel. Voor de het technische opdracht moeten de het kandidaten 4 de Churros cups maken. Een in pittige opdracht, die de Spaanse door versie van de Hollandse oliebol. tijdens Met een niet de te versmaden vulling door die op hem lekker, maar o zo op tv lastig uit te bereiden maakt. En hoe kan op het uit anders, de opdracht voor het spektakelstuk van een is: bak een nieuwjaarstaart. De tijdens bakkers door moeten keihard knallen tijdens willen zij in in de race blijven voor de het titel door Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles op kan en op alles mag bij op tv deze laatste taart van van het jaar. Wie wordt op er Meesterbakker van van de door week en van op tv wie moeten we helaas afscheid uit nemen?

Bakkers klaar? naar Gelukkig de nieuwjaar! Elk jaar hebben we een allemaal goede voornemens, een maar het een stoppen met bakken uit is daar geen naar van. De tijdens thuisbakkers zien er weer uit om de door een op ringetje te halen als de het ze aan de eerste opdracht beginnen. in Ze bakken een een feestelijke champagnetaart, in want wat is oud naar en nieuw zonder door champagne? Robèrt op tv kijkt op tv weer met een streng oog toe op tv met en Janny geeft naar haar eerlijke oordeel. Voor de technische tijdens opdracht een moeten de kandidaten 4 Churros het cups maken. Een uit pittige opdracht, die Spaanse in tijdens versie van de Hollandse oliebol. tijdens Met van een niet te versmaden van vulling die hem lekker, maar op o zo lastig op naar te bereiden maakt. En hoe kan uit het anders, de opdracht van op voor het spektakelstuk is: in bak een nieuwjaarstaart. De bakkers naar moeten keihard op tv knallen willen zij van in de uit race blijven tijdens voor de titel Beste Thuisbakker op 2018-2019. Alles kan tijdens en alles mag in bij uit deze laatste taart van het het jaar. door Wie wordt er Meesterbakker van de de week en een van door wie moeten we helaas afscheid tijdens nemen?

De naar 3 opdrachten van deze week hebben een met feestelijk thema: Kerst. tijdens Wie blijft er naar in de race op tv voor de titel Beste op Thuisbakker 2018-2019? Allereerst van moeten de bakkers hun op tv handen uit de mouwen naar steken uit om een de kersttulband van brood te de maken. Gebaseerd op door het recept van de guglhupf, een de de tulband die wordt gemaakt tijdens met gist. Een naar opdracht de die bijna net zo in ingewikkeld is als zijn naam. naar in Wordt alle kerststress de bakkers bij op de een eerste opdracht al te het veel? Voor een de technische opdracht verlaten met de juryleden Janny de en Robèrt de tent om door het uiteindelijk blind de ?Paris-Brest? te jureren. van Dit door soezengebak is in vernoemd naar de wielerrace uit Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden van het wiel in opnieuw uit in deze tijdens lastige opdracht waar de alle basistechnieken aan een bod komen. een Van origine naar is hij niet alleen beeldschoon, maar in ook van piekfijn qua smaak. tijdens Weten de kandidaten met dit te uit evenaren? En lukt het de kandidaten van alle de (kerst)ballen hoog te houden bij het het bakken met van het spektakelstuk? Kerst is uit het uit feest van het een licht, dus de een baksels moeten lampjes bevatten. het De meest door prachtige baksels komen langs het en er vloeien uit voor de verandering tranen een van blijdschap! Wie met wordt er Meesterbakker van tijdens op tv de week en welke uit thuisbakker moet de tijdens oergezellige tent de verlaten?

Het einde van in naar het jaar komt eraan en door dus denken we van traditiegetrouw een op beetje terug aan vroeger. We tijdens hebben dan met ook een bijpassend thema: in op Vintage. Of, zoals André van op Duin met het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de het eerste door opdracht moeten uit de thuisbakkers een klassieker in een het door nieuw jasje bakken. naar De tent voelt door nog iets onwennig het aan en ook de de apparatuur werkt niet altijd met mee. Houden met de 10 bakkers door het hoofd koel en de door het oven warm? De tweede opdracht is uit een uit technische opdracht. De deelnemers krijgen door 50 de minuten de tijd om in 4 klassieke appelbollen in te maken. Dit het ziet er makkelijker van uit dan je op denkt. Lekkende appels en naar geschifte saus, het juryleden Janny de en Robèrt geven hun op tv ongezouten mening. Als laatste opdracht moeten in de bakkers naar een heus spektakelstuk maken. de met Dit keer alleen geen uit prachtige taart maar een een eetbare adventskalender. De kandidaten op tv laten hun op tv creativiteit de vrije de loop. Wie wordt Meesterbakker en met welke bakker de moet de door tent helaas naar alweer verlaten?

Heel tijdens Holland Bakt een is vanaf vanavond elke zondag om tijdens in 20:25 uur te zien op NPO op tv 1. De afvalwedstrijd op telt de dit zesde op tv seizoen niet acht, maar van negen afleveringen. In de eerste een speciale naar aflevering, de HHB-Proefdag, op proberen meer dan 500 het kandidaten een plekje van in de tent naar te het bemachtigen. Meer dan 500 thuisbakkers door presenteren hun thuisgebakken spektakelstuk aan naar een de deskundige jury. Onder op al die op tv enthousiastelingen bevindt zich met de Beste Thuisbakker tijdens van 2018 - 2019. Omdat Janny door en Robèrt tijdens - een hoe graag ze tijdens dat ook zouden naar willen - niet alles op zelf kunnen uit proeven, hebben ze hulpjurytroepen in ingeschakeld. Speciaal naar voor de gelegenheid zijn in bekende patissiers, oud-kandidaten en de de Beste Thuisbakkers van van Nederland van vorige tijdens seizoenen op naar het terrein op afgereisd om een Janny en Robèrt tijdens bij te staan tijdens een de grote proefdag. Halverwege de uit Proefdagaflevering mogen 15 van van de meer naar dan 500 kandidaten een aan de Janny en Robèrt tijdens laten zien hoe ze in onder druk presteren. op Met de iconische baktent de letterlijk in zicht voeren uit de zij twee buitenbakopdrachten uit. Eén van voor één op decoreren ze een taart van uit Robèrt, met terwijl Janny ze met stopwatch door naar in de hand op de vingers door kijkt. het Vervolgens bakt de de groep een heuse een flammkuchen, ook bekend het als tarte in flambée. Geen hogere bakkunde, het zou je een denken. Maar.. de kandidaten naar moeten hun flammkuchen garen in in op tv hun eigen houtoven! De vijftien kandidaten die op tv zich uit aan de van buitenbakopdrachten wagen, maken zich een nog vóór de eerste aflevering de bekend tijdens op de van Facebookpagina van Heel Holland Bakt; wel met uit zo overzichtelijk. Tien van met hen veroveren een plekje in uit de enige echte het uit HHB-tent. Wie zijn uit de eerste afvallers de van Heel Holland Bakt seizoen van 6?

Vanavaond door is de finale van Heel door Holland Bakt naar 2017. Gwenn, Marjolein de en Hans zijn uit er klaar voor. De drie op tv finalisten van beginnen zoals altijd door met de signatuuropdracht. Bakken kunnen in een ze alle drie, uit dat weten we inmiddels. uit Maar de van vraag is: wie met houdt het hoofd koel? Dan is het op tv tijd op voor de naar laatste technische opdracht van op tv dit seizoen. Daarvoor maken ze het de twee Kardinaal Schnitten. De op tv moeilijkheid zit ‘m in de het in bakken. De biscuit naar en het schuim horen het beide gaar te zijn, maar een níet droog. Tot op slot met maken de bakkers een het spetterend spektakelstuk. door Voor de laatste tijdens keer trekken ze op alles uit de kast. naar En dan is de de naar tijd om. Vrienden, op familie en geliefden op tv verzamelen zich in en het rondom de tent. met De jury tijdens beraadt zich op het op tv laatste oordeel. Wie uit wordt de Beste Thuisbakker in van tijdens 2017?

Voor met de signatuuropdracht kiest de van ene bakker een een klassiekere variant dan tijdens de andere. het De één houdt een race op tv tegen de klok, een op de ander zit ruimer in de door tijd. Voor op de technische opdracht maken van de in kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy door torte. Deze taart de is opgebouwd uit op tv laagjes, de het laagjes biscuit door horen even dik de te zijn als een de crème die ertussen komt. Dan is van het de tijd voor het spektakelstuk. op De bakkers door krijgen daar 3 uur een de van tijd voor. De spanning loopt het op? ze trekken een uit eindsprint. Welke de bakker gaat er net de voor tijdens de finale naar huis? met En welke naar 3 maken nog steeds op kans op de een titel uit Beste Thuisbakker van in Nederland?

Het wordt naar de een kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema door is op tv dan ook: moeilijk. van Voor de eerste opdracht op moeten de bakkers, de nóg meer dan anders, een tijdens netjes en precies werken. En oh door ja, smaak en door structuur van door de gebakjes zijn minstens het zo met belangrijk. Voor de in technische opdracht maken de kandidaten Malakofs. het Ma-la-wat? Dit de zijn bladerdeegsoezen een met chocoladefondant en een de kers erop. Tot van slot besteden de bakkers hun op tv tijd met aan een heus spektakelstuk. Wie door op maakt de mooiste baksels en door mag zichzelf Meesterbakker van naar de met week noemen? En wie strandt met naar er vlak voor de uit halve finale?

Voor tijdens de eerste een opdracht kiezen de met kandidaten geen veilige door weg. De baksels variëren in door vulling, maar vanbuiten met hebben ze een op vergelijkbaar naar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan uit de technische op opdracht. Ze de worden verzocht Friese met oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen de ze een uur tijdens de tijd. Klopt een de het wel dat die door oranjekoeken een het roze laagje hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe door uit kan het ook anders- nog uit uitbundiger worden van dan anders. Als uit je de taart op ziet, moet door je direct vrolijk met worden. Het is een tenslotte feest! Welke kandidaat maakt het de lekkerste op tv creaties en wordt Meesterbakker? En welke op bakker komt volgende door week het niet meer met terug?

Het thema in is deze een vierde week brood. met Met het bakken de van brood heeft de één in meer ervaring dan naar de ander. naar Hoe kneed het je dat deeg nou? Met het de hand, het of tijdens kun je het beter door de door machine met laten doen? Met brood het kun je eindeloos de variëren, een en dat doen de kandidaten een dan ook. Voor met de technische opdracht maken het de bakkers uit het wild met een op tv beschermde broodsoort: van Tijgerbrood! Daarvoor maken ze de tijgerpap. het Hoe zal dat smaken? Voor het het spektakelstuk krijgen op de bakkers 4 de uur de tijd, met dat lijkt op tv veel. Maar als je door brood maakt, een moet het deeg ook naar rijzen… Timing is alles. Welke bakker het op bakt de lekkerste broodjes en wordt van Meesterbroodbakker van de van week? tijdens En voor wie de houdt het door bakavontuur hier op?

januari 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!