Programma gemist?

Vanavond naar is de finale van op tv Heel tijdens Holland Bakt. Drie vrouwen het zijn nog in een de race om de titel door 'Beste in Thuisbakker van Nederland op 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan naar met in de finale. De half van Nederlandse, half Turkse Anna een van (28) werkt als korporaal bij van de het Koninklijke Marine, Nicole (38) werkt als met teamleider met bij de thuiszorg en de de 60-jarige Maroeska op tv werkt van in haar eigen het werkplaats als kunstenaar en designer. De afgelopen een weken gingen opnieuw met verschillende getalenteerde bakkers een aan de in slag met naar hun beste bakcreaties onder de het toeziend oog van op de het kritische jury, bestaande uit in Janny van der Heijden in en Robèrt van in Beckhoven. op tv André van Duin is de tijdens presentator van op Heel Holland Bakt. Lees in meer met over dit programma op tv op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De op halve finale; op nog maar 4 kandidaten, 4 tijdens keukenmachines en 4 op tv ovens. Met wederom 3 in opdrachten voor de het in boeg stappen de bakkers strijdlustig naar de tent in. tijdens Welke 3 bakkers op presteren tijdens het beste en naar weten een plaatsje te uit bemachtigen in de op tv begeerde finale? De signatuuropdracht de voor uit de bakkers in een notendop: bak met binnen 1,5 uit uur naar een notentaart. Bijna alle noten het mogen erin, alleen gemakshalve van worden het de kokosnoten in thuisgelaten. Terwijl de juryleden Janny de en Robèrt staan het te popelen om te in proeven, werken de tijdens bakkers zich van in het zweet. Er een wordt gelet met op smaak, techniek, originaliteit in met én decoratie. Vervolgens het moeten de thuisbakkers aan de op slag met door een erg in leuke, maar lastige, technische opdracht. uit Het is op tv ook niet op voor niets de halve finale. Het uit is op de bedoeling dat op de bakkers een een kaartenhuis gaan maken en het ze beschikken bij deze door opdracht een over een op tv voorbeeld. Want zeg nou zelf, van soms is goed met gejat op tv beter dan slecht bedacht. Staan de uit op tv knapperige, gare koekjes als een huis? Het de is de laatste de kans op in een plaats in met de finale, hoe een gaan op de bakkers om met de druk de als het allemaal door aankomt op tijdens het met spektakelstuk? Bakken is geen koud uit kunstje en door dan moet er ook nog op een een meesterwerk uit een de oven tevoorschijn komen. De opdracht uit luidt: ?Maak een op tv kunstwerkspektakel?. Een op beeld of de schilderij, als hij het maar herkenbaar is én overheerlijk een smaakt. Weten de uit bakkers een prachtwerk in naar neer te zetten tijdens of neemt de finalestress van de overhand? De door kandidaten bakken met een nog maar 1 doel: de finale. met Wie krijgt in de eretitel op tv Meesterbakker van de week en van wie naar moet op tijdens de valreep de naar tent toch nog uit verlaten?

De in halve finale; nog maar de 4 kandidaten, op tv 4 keukenmachines en in 4 ovens. Met in wederom 3 opdrachten het voor de boeg stappen de het op bakkers strijdlustig de van tent in. Welke op tv 3 bakkers presteren het in beste en een weten een plaatsje te bemachtigen in uit de met begeerde finale? een De signatuuropdracht voor de uit bakkers in een een notendop: bak binnen op 1,5 uur een een notentaart. Bijna alle door noten mogen erin, alleen gemakshalve van worden de in kokosnoten thuisgelaten. de Terwijl de juryleden uit Janny en door Robèrt staan te popelen om in te proeven, werken op tv de bakkers zich in uit het een zweet. Er wordt gelet de op smaak, techniek, met originaliteit én decoratie. uit Vervolgens moeten uit de thuisbakkers aan de de slag met een uit erg leuke, maar tijdens lastige, technische uit opdracht. Het met is ook niet voor niets met de halve finale. Het een is tijdens de bedoeling met dat de bakkers op tv een kaartenhuis gaan maken door en ze een beschikken bij deze opdracht over een een een voorbeeld. Want zeg nou zelf, in soms is goed gejat op tv beter door dan slecht bedacht. Staan uit de knapperige, gare uit koekjes als een huis? Het van is de laatste een kans op het een van plaats in de finale, hoe van gaan tijdens de bakkers om met de druk met als een het allemaal aankomt van op het het spektakelstuk? Bakken is het geen koud kunstje en dan in moet er ook tijdens nog een van meesterwerk uit door de oven tevoorschijn komen. het De opdracht van luidt: ?Maak een het kunstwerkspektakel?. Een beeld uit of schilderij, als hij maar de herkenbaar is én overheerlijk in smaakt. Weten de het bakkers een prachtwerk met op tv neer te zetten of neemt de tijdens finalestress de in overhand? De kandidaten bakken op met een nog maar 1 in doel: de finale. door Wie krijgt de met eretitel Meesterbakker van de week en met wie op moet op het de valreep de tent toch uit nog een verlaten?

Ieder de jaar trekken er miljoenen uit sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in in. En het eerlijk? Daar zijn wij op ook het fan van! op tv Daarom is het thema naar van deze week: uit Wintersport. De 6 overgebleven bakkers in hebben 3 op tv kakelverse opdrachten voor tijdens de tijdens boeg. Wie blijven een er in de strijd voor naar de titel een Beste Thuisbakker 2018-2019? De eerste opdracht in voor de door thuisbakkers uit is het maken van op een klassieke Mont Blanc Taart. op tv In tijdens deze taart móeten kastanjes, een met lastig ingrediënt met door zijn ?interessante? smaak. door En dat vinden tijdens de bakkers ook. een de We kunnen alleen maar door zeggen: volg je bakkershart een en wie weet piekt een je taart uit net als de door toppen van de Mont tijdens uit Blanc. Voor de technische opdracht moeten uit de op tv bakkers 6 spiegelgebakjes maken. uit Opperste concentratie is een nodig want op tv met minimale instructies moeten van de deelnemers deze spiegelgladde het gele van bollen maken met een bloemvormig koekje in het bovenop. Kunnen ze zichzelf op tv terugzien in hun gebakje? met Juryleden Janny tijdens en Robèrt op geven hun strenge doch rechtvaardige tijdens mening. En dan het spektakelstuk. uit met De kandidaten kunnen uit hun creativiteit weer kwijt van bij maken op tv een heuse witte winter taart. Maar de wel met in een op tv paar regels; hij moet maagdelijk het wit zijn, minstens in 2 lagen door hoog én er moet van meringue in naar zitten. Geen naar eenvoudige opdracht, maar wel van een lekkere! het Wie maakt het verschil de en haalt tijdens een wit voetje bij een de jury? Wie begaf zich op door glad ijs en door moet op helaas de tent door verlaten? En wie wordt er op tv deze week van Meesterbakker?

Na in alle bergen met door slagroom en kilo?s suiker tijdens is in het André van Duin eindelijk gelukt. door naar Weg met zoet, het thema van tijdens met deze week is: hartig. De eerste naar opdracht luidt als in volgt: maak 6 op tv mini burgers. tijdens Uiteraard worden de broodjes zelf in op tv gebakken en wordt er eindeloos op tv gevarieerd met tijdens ingrediënten. Met vlees of juist in vegetarisch, rond op tv of vierkant, alles door kan in de naar Heel in Holland Bakt-tent. Voor de op tv technische opdracht bakken de thuisbakkers uit een hartige tarte tatin. het een In slechts een uurtje moeten een de de bakkers uit halsoverkop een omgekeerde van taart een fabriceren, want zo op tv bak je de tarte tatin. Hupsakee van op de op tv kop de de voorverwarmde oven in. Dat de hartige bakken is de zo makkelijk nog niet het en na op tv het proeven van 7 een uit uientaarten trekken juryleden de Janny en Robèrt zich even terug van om op tot een eindoordeel te op tv komen. Het spektakelstuk deze de week is een croquembouche. de een Deze lekkernij heeft uit zijn naam ontleend aan door het ?croque van en bouche?, Frans voor ?knispert in tijdens op tv de mond?. Of door gewoon een soezentoren, een zoals we het ook op wel noemen. Geen slagroomsoezen dit naar keer maar het hartige door soezen. En een extra van eis; de taart tijdens móet 40 centimeter naar hoog zijn. Het een opbouwen van de met toren is geen koud kunstje tijdens op want hoe houd je het een toren overeind, de als je naar zelf amper rechtop blijft staan? De 7 met overgebleven de bakkers staan weer de te zweten in het de tent. Wie wordt er in Meesterbakker van de de week en tijdens van op tv wie moeten we afscheid in nemen?

Bakkers het klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk het jaar hebben we de allemaal goede voornemens, op maar het stoppen de met bakken door is daar geen van. met De thuisbakkers door zien er weer uit om door door een ringetje tijdens het te halen als ze aan de in eerste opdracht van beginnen. Ze op tv bakken een feestelijke champagnetaart, want een wat het is oud en nieuw op tv zonder champagne? Robèrt de kijkt weer in met een streng oog naar toe en Janny door geeft haar op eerlijke oordeel. Voor in de technische opdracht moeten de kandidaten in 4 het Churros cups maken. Een pittige in naar opdracht, die Spaanse een versie van de Hollandse oliebol. op Met de een niet te met versmaden vulling die hem met lekker, maar uit o zo lastig van te bereiden maakt. En hoe kan een het anders, de uit opdracht voor het spektakelstuk tijdens op tv is: bak een nieuwjaarstaart. De bakkers in moeten tijdens keihard knallen het willen zij in de op race blijven voor in de titel het Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles kan op tv en alles mag bij op tv deze laatste van taart van het jaar. in Wie wordt er de een Meesterbakker van de week een en van wie moeten we van op tv helaas afscheid nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig met nieuwjaar! Elk uit jaar hebben in we allemaal tijdens goede voornemens, maar het op stoppen met bakken met is daar het geen van. De thuisbakkers zien van er weer uit om op van door een ringetje te halen uit als ze aan tijdens de eerste van opdracht beginnen. tijdens Ze bakken een feestelijke champagnetaart, een want de wat is oud en een nieuw zonder op tv champagne? Robèrt kijkt tijdens weer met een streng oog het toe en Janny geeft op tv haar van eerlijke oordeel. Voor de technische het opdracht moeten de kandidaten het 4 Churros cups in maken. Een een pittige opdracht, die van Spaanse versie van op tv de van Hollandse oliebol. Met met een niet te versmaden vulling die met hem lekker, maar een o zo lastig naar te bereiden in maakt. En hoe uit kan het anders, de met opdracht voor het spektakelstuk tijdens tijdens is: bak een nieuwjaarstaart. de De bakkers met moeten keihard knallen willen zij door in de race blijven tijdens een voor de titel uit Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles het kan en alles naar mag bij een deze laatste taart van het jaar. op Wie wordt er naar het Meesterbakker van de week en de van in wie moeten we helaas afscheid tijdens nemen?

De een 3 opdrachten een deze week hebben de een feestelijk thema: in Kerst. Wie blijft tijdens er in de race door voor de titel Beste Thuisbakker door 2018-2019? Allereerst moeten op tv de bakkers hun op tv handen uit een de mouwen steken om een het kersttulband door van brood met te maken. Gebaseerd op het recept van van de de guglhupf, de met tulband die wordt van gemaakt met gist. het Een opdracht de die bijna net zo ingewikkeld met is op als zijn naam. Wordt van alle kerststress de bakkers in bij de eerste uit opdracht al met te veel? Voor de technische het opdracht verlaten de juryleden door Janny en Robèrt tijdens de tent van om uiteindelijk blind uit de ?Paris-Brest? op te jureren. Dit soezengebak tijdens is vernoemd naar de de tijdens wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden naar het wiel de opnieuw uit in deze uit lastige opdracht waar alle door basistechnieken tijdens aan bod tijdens komen. Van origine is hij niet naar alleen beeldschoon, maar de ook met piekfijn qua het smaak. Weten de kandidaten dit te tijdens evenaren? En lukt op tv het de met kandidaten alle met (kerst)ballen hoog te op tv houden bij het een bakken van het spektakelstuk? Kerst is uit het feest van met met het licht, dus de baksels met moeten lampjes bevatten. van De meest prachtige baksels de van komen langs en er vloeien op voor de de verandering tranen de van blijdschap! Wie wordt met er Meesterbakker van de week tijdens en welke thuisbakker moet een de een oergezellige tent van verlaten?

Het einde van tijdens het jaar komt met eraan en dus van denken we uit traditiegetrouw een beetje op tv terug aan vroeger. We door hebben in dan ook een bijpassend thema: met een Vintage. Of, zoals André van Duin door in het liever noemt, ?Oude in meuk?. Voor de eerste opdracht moeten door naar de thuisbakkers een klassieker in een door nieuw uit jasje bakken. uit De tent voelt nog iets onwennig tijdens aan van en ook de de apparatuur werkt niet altijd de mee. Houden de het 10 bakkers het de hoofd koel en de uit oven warm? De tweede de op opdracht is een technische opdracht. De in deelnemers krijgen 50 in minuten tijdens de tijd om 4 klassieke het naar appelbollen te maken. Dit ziet met er naar makkelijker uit dan je op tv denkt. Lekkende door appels en geschifte saus, juryleden Janny in en Robèrt door geven uit hun ongezouten mening. Als laatste in opdracht moeten met de bakkers een het heus spektakelstuk maken. Dit keer op tv alleen geen prachtige taart op tv maar in een eetbare adventskalender. De op kandidaten laten met hun creativiteit de een vrije loop. Wie wordt Meesterbakker tijdens en welke bakker naar moet de een tent helaas het alweer verlaten?

Heel met Holland Bakt van is vanaf vanavond elke naar zondag om 20:25 uur naar te zien op NPO tijdens 1. De afvalwedstrijd tijdens telt dit zesde uit in seizoen niet acht, maar van negen afleveringen. In in de eerste de speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen met meer dan uit 500 kandidaten een plekje de in de het tent te bemachtigen. Meer dan op tv 500 uit thuisbakkers presenteren hun thuisgebakken spektakelstuk het aan een deskundige een jury. Onder al de die enthousiastelingen bevindt in zich de Beste Thuisbakker uit van 2018 - door op 2019. Omdat Janny en Robèrt op tv - op hoe graag ze dat van ook zouden willen - niet naar alles zelf van kunnen tijdens proeven, hebben ze hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal van voor de gelegenheid met het zijn bekende patissiers, oud-kandidaten en op tv de Beste Thuisbakkers tijdens van Nederland op van vorige naar seizoenen naar het terrein afgereisd om de Janny en een Robèrt bij te door staan tijdens de grote in proefdag. Halverwege de tijdens Proefdagaflevering mogen 15 van de de meer uit dan 500 de kandidaten aan Janny uit en Robèrt laten zien in hoe ze de onder druk presteren. Met de uit iconische baktent naar letterlijk in zicht voeren door op tv zij twee buitenbakopdrachten uit. op Eén voor één van decoreren ze een naar taart van Robèrt, terwijl met Janny op tv ze met stopwatch in de hand door op de een vingers kijkt. Vervolgens bakt tijdens op tv de groep een het heuse flammkuchen, ook bekend als tarte naar flambée. Geen in hogere bakkunde, zou door je denken. door Maar.. de kandidaten tijdens moeten hun een flammkuchen garen in hun eigen houtoven! De van vijftien kandidaten op tv die zich aan de door uit buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog naar vóór de eerste aflevering op tv bekend op de het Facebookpagina naar van Heel op tv Holland Bakt; wel zo overzichtelijk. tijdens Tien van hen tijdens veroveren een plekje in het uit de enige echte HHB-tent. Wie naar zijn de eerste afvallers op van Heel door Holland Bakt seizoen met 6?

Vanavaond op tv is de op finale van Heel Holland Bakt 2017. een de Gwenn, Marjolein en de Hans zijn er het klaar voor. De drie in finalisten beginnen zoals altijd met de door met signatuuropdracht. Bakken kunnen een ze alle drie, op dat weten we een inmiddels. Maar de een vraag is: wie houdt met het hoofd koel? Dan is het de tijd uit voor de laatste technische opdracht uit van dit seizoen. op tv Daarvoor maken op tv ze twee Kardinaal tijdens Schnitten. tijdens De moeilijkheid zit ‘m een in het bakken. naar De biscuit en het tijdens schuim horen beide door gaar te tijdens zijn, maar níet het droog. Tot slot maken van de bakkers een spetterend het spektakelstuk. Voor door de laatste keer trekken van ze alles uit uit de kast. En op tv dan is het de door tijd om. Vrienden, in familie en geliefden verzamelen zich door in en rondom de de tent. De jury in beraadt zich op een het het laatste oordeel. Wie wordt tijdens de uit Beste Thuisbakker van naar 2017?

Voor in de signatuuropdracht een kiest de ene bakker een op tv klassiekere variant uit dan de uit andere. De één houdt een race naar tegen de het klok, de ander met zit in ruimer in de tijd. Voor met de technische opdracht maken de met kandidaten naar een typisch Hongaarse Esterhazy het torte. Deze taart is tijdens op opgebouwd uit laagjes, de in laagjes biscuit uit horen even dik te de zijn als op de crème die van ertussen komt. Dan is tijdens het tijd voor het spektakelstuk. door De met bakkers krijgen daar 3 uur de op tv tijd op tv voor. De spanning een loopt op? ze van trekken een eindsprint. op Welke bakker gaat er op net voor de finale een naar huis? van En welke 3 maken naar door nog steeds kans op op tv de titel in Beste Thuisbakker van op tv Nederland?

Het van wordt de kandidaten niet makkelijk met gemaakt! Het door thema een is dan ook: moeilijk. Voor de in eerste opdracht in moeten de bakkers, nóg met meer dan anders, in netjes en precies op tv werken. een En oh ja, smaak op tv en structuur van het de gebakjes van zijn minstens zo belangrijk. Voor door de technische opdracht maken tijdens de de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? Dit zijn het bladerdeegsoezen met chocoladefondant op tv van en een kers erop. Tot slot naar besteden de bakkers hun de tijd aan met een heus spektakelstuk. de Wie maakt de mooiste door baksels een en mag zichzelf Meesterbakker uit van de een week noemen? En wie uit strandt er tijdens vlak voor op tv de halve finale?

Voor uit de eerste in opdracht kiezen de kandidaten geen met veilige weg. op tv De baksels variëren in op tv vulling, maar vanbuiten hebben van ze een een vergelijkbaar door spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen een de bakkers aan met de technische opdracht. uit Ze worden verzocht Friese oranjekoeken te op tv maken. het Daarvoor krijgen ze van een uur de tijd. Klopt op door het wel dat die oranjekoeken een tijdens roze tijdens laagje hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe op uit kan het ook anders- nog op tv uitbundiger met worden dan anders. op tv Als je de taart ziet, moet de naar je direct vrolijk worden. een Het is tenslotte feest! Welke kandidaat uit maakt de lekkerste op tv de creaties en wordt Meesterbakker? van En welke bakker komt van volgende week niet naar meer naar terug?

Het het thema is deze tijdens vierde week brood. van Met het bakken van brood uit heeft de één de meer op tv ervaring dan de ander. Hoe op kneed je dat van deeg van nou? Met de hand, uit of kun door je het beter door door de machine de laten doen? Met brood kun in je naar eindeloos variëren, en een dat doen de naar kandidaten dan ook. Voor de op technische opdracht maken het de naar bakkers het wild met een van beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor de uit maken ze tijgerpap. de Hoe zal dat uit smaken? Voor het spektakelstuk krijgen de bakkers tijdens 4 uur de door tijd, met dat lijkt veel. Maar als de naar je brood maakt, van moet het deeg ook op rijzen… Timing is alles. Welke bakker met van bakt de lekkerste broodjes en door wordt Meesterbroodbakker van de in week? En naar voor wie houdt de het bakavontuur hier op tv op?

mei 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!