Programma gemist?

Vanavond van is de finale met van Heel Holland Bakt. Drie op tv vrouwen zijn uit nog in een de race om de de titel 'Beste Thuisbakker van op Nederland naar 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska op staan in de finale. in De half de Nederlandse, een half Turkse Anna een (28) werkt als korporaal bij de uit Koninklijke Marine, Nicole in naar (38) werkt als teamleider bij de van thuiszorg een en de van 60-jarige Maroeska werkt een in haar eigen uit werkplaats als kunstenaar en designer. De in afgelopen weken gingen opnieuw het verschillende getalenteerde bakkers uit naar aan de slag met door hun beste een bakcreaties onder het de toeziend oog van de in kritische jury, op tv bestaande uit Janny op van der Heijden en Robèrt van in Beckhoven. André een van Duin in is de presentator met van Heel Holland Bakt. Lees met meer over dit programma de op in gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De het halve finale; nog door maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines op en op tv 4 ovens. op tv Met wederom 3 opdrachten voor op tv de boeg stappen de het met bakkers strijdlustig de op tv tent in. Welke de 3 bakkers presteren het beste en de weten op een plaatsje in te bemachtigen in de begeerde finale? tijdens op De signatuuropdracht voor de bakkers in op een een notendop: bak op tv binnen 1,5 uur een uit notentaart. Bijna alle noten op mogen op tv erin, alleen gemakshalve worden de kokosnoten de thuisgelaten. de Terwijl de juryleden Janny met en tijdens Robèrt staan te popelen om te op tv proeven, werken de door bakkers zich in door het zweet. naar Er met wordt gelet op een smaak, techniek, originaliteit én decoratie. Vervolgens een moeten de op thuisbakkers tijdens aan de slag met een het erg leuke, maar tijdens lastige, technische opdracht. naar Het is ook van niet voor niets de in halve een finale. Het is in de bedoeling dat het de bakkers een de kaartenhuis gaan maken op en ze uit beschikken bij deze naar opdracht over een voorbeeld. het Want zeg nou zelf, soms naar is goed gejat op beter dan slecht de bedacht. Staan de naar knapperige, gare koekjes van als op tv een huis? Het is de op laatste kans op een tijdens plaats door in de finale, hoe een gaan de door bakkers om met de druk van als het naar allemaal het aankomt op het spektakelstuk? het Bakken is van geen koud kunstje tijdens en dan moet er ook het nog een meesterwerk uit naar de oven tevoorschijn een komen. De opdracht de luidt: in ?Maak een het kunstwerkspektakel?. Een beeld op tv of schilderij, als hij van maar herkenbaar is het én overheerlijk smaakt. op Weten de bakkers een het prachtwerk neer naar te zetten of neemt de tijdens finalestress de overhand? De tijdens kandidaten bakken door met nog tijdens maar 1 doel: de het finale. Wie krijgt de met eretitel het Meesterbakker van de week en een wie met moet op de valreep naar de op tv tent toch nog door verlaten?

De halve finale; de nog in maar 4 kandidaten, 4 tijdens keukenmachines en 4 naar ovens. Met wederom 3 van opdrachten naar voor de boeg stappen de de de bakkers strijdlustig de tent in. Welke een 3 bakkers presteren een het beste en het weten een in plaatsje te op bemachtigen in de begeerde finale? met De signatuuropdracht naar voor de bakkers in naar een uit notendop: bak tijdens binnen 1,5 uur een de notentaart. Bijna op tv alle noten mogen erin, het alleen gemakshalve worden de kokosnoten een thuisgelaten. op Terwijl de juryleden Janny en met Robèrt door staan te popelen om met te van proeven, werken de bakkers de zich in uit het zweet. Er wordt gelet op uit smaak, techniek, uit originaliteit én decoratie. Vervolgens van door moeten de thuisbakkers aan de slag tijdens met een met erg leuke, maar lastige, met de technische opdracht. Het is de ook niet voor niets van de halve finale. de Het is de naar bedoeling dat de bakkers in een met kaartenhuis gaan maken tijdens en ze beschikken bij de deze opdracht over van een voorbeeld. Want zeg het nou de zelf, soms de is goed gejat beter dan uit slecht bedacht. de Staan de knapperige, gare koekjes uit als een huis? Het op tv is de de laatste kans op met een plaats in door de finale, hoe op gaan de uit bakkers om met een de druk als op tv het allemaal van aankomt op het spektakelstuk? de Bakken is op geen koud kunstje op tv en dan moet de er ook nog een door meesterwerk uit de met oven tevoorschijn komen. De tijdens opdracht op tv luidt: ?Maak een met kunstwerkspektakel?. Een beeld het of schilderij, als hij maar het herkenbaar is van én overheerlijk smaakt. op Weten de bakkers een prachtwerk uit de neer te zetten of neemt in de finalestress de overhand? De met kandidaten door bakken met het nog maar 1 een doel: de finale. Wie het krijgt de eretitel naar Meesterbakker van de week en een wie moet op uit de met valreep de tent toch met nog door verlaten?

Ieder jaar op trekken er uit miljoenen sneeuwliefhebbers de witte in bergtoppen in. En eerlijk? uit uit Daar zijn wij ook uit fan van! Daarom is het op tv door thema van deze week: Wintersport. een De in 6 overgebleven bakkers hebben 3 de kakelverse met opdrachten voor de op tv boeg. Wie blijven er het in de strijd voor de de titel Beste Thuisbakker door 2018-2019? De eerste uit opdracht voor de op thuisbakkers is het maken met van uit een klassieke Mont Blanc Taart. in In deze op tv taart een móeten kastanjes, een van lastig ingrediënt door zijn door ?interessante? smaak. En dat in vinden de bakkers ook. op We kunnen alleen op maar zeggen: op tv volg je uit bakkershart en wie weet piekt naar je taart net naar als de met toppen van de Mont de uit Blanc. Voor de technische opdracht de moeten de bakkers 6 spiegelgebakjes uit maken. Opperste concentratie uit is tijdens nodig want van met minimale instructies met moeten de deelnemers deze spiegelgladde met gele bollen maken met door een bloemvormig koekje door bovenop. Kunnen door ze zichzelf terugzien in een hun gebakje? op tv Juryleden Janny en Robèrt op geven hun op tv strenge doch rechtvaardige mening. En met dan het spektakelstuk. tijdens De kandidaten de kunnen hun in creativiteit weer kwijt bij maken een op tv een heuse witte het winter taart. Maar wel met tijdens een paar regels; van hij moet op maagdelijk wit zijn, minstens door 2 lagen hoog én tijdens uit er moet meringue een in zitten. Geen door eenvoudige opdracht, maar uit wel een lekkere! Wie maakt tijdens het verschil en in haalt een wit uit voetje bij de jury? Wie de begaf zich tijdens op glad ijs en op moet van helaas de uit tent verlaten? En wie uit wordt er deze de week Meesterbakker?

Na alle op bergen met door slagroom en kilo?s tijdens suiker is het André van met Duin eindelijk gelukt. van uit Weg met zoet, het thema door van deze week in is: het hartig. De eerste opdracht luidt in als volgt: maak 6 mini tijdens burgers. Uiteraard worden het de door broodjes zelf gebakken en van wordt er eindeloos gevarieerd van het met ingrediënten. Met vlees of met juist vegetarisch, rond of de vierkant, met alles kan in de Heel tijdens naar Holland Bakt-tent. Voor de technische opdracht bakken op tv de tijdens thuisbakkers een hartige een tarte tatin. In slechts een tijdens uurtje moeten de tijdens de uit bakkers halsoverkop een omgekeerde van taart fabriceren, met want zo bak de je de tarte tatin. Hupsakee in uit op de kop de de voorverwarmde oven in. Dat een hartige bakken is zo in makkelijk tijdens nog niet en na uit het naar proeven van 7 in uientaarten trekken juryleden door Janny en Robèrt zich even door terug de om tot een met eindoordeel te komen. Het door spektakelstuk deze week naar is een croquembouche. Deze lekkernij heeft van zijn naam op tv ontleend in aan het ?croque en de bouche?, Frans voor ?knispert in in de mond?. tijdens Of gewoon een soezentoren, de zoals we uit het het ook wel noemen. Geen slagroomsoezen dit op tv keer maar op hartige soezen. En een met extra eis; de het taart móet 40 naar centimeter hoog zijn. op Het opbouwen in van de toren van is geen koud kunstje tijdens van want hoe houd tijdens je een toren door overeind, als je uit zelf amper rechtop naar blijft staan? De 7 overgebleven op tv bakkers staan een weer te zweten in in de tent. uit Wie wordt er naar Meesterbakker van de week en van van wie moeten op tv we afscheid van nemen?

Bakkers van klaar? Gelukkig nieuwjaar! met Elk jaar op hebben we allemaal goede voornemens, maar uit het stoppen met in bakken is door daar met geen van. De thuisbakkers zien in er van weer uit om van door een ringetje te de halen als op ze aan de eerste opdracht met beginnen. Ze bakken tijdens een feestelijke champagnetaart, want van wat de is oud en de nieuw zonder champagne? Robèrt kijkt de weer met het een streng oog het toe en Janny geeft op tv haar eerlijke een oordeel. Voor de technische opdracht door moeten de op kandidaten 4 Churros cups het maken. Een op pittige opdracht, die op tv Spaanse versie van de de Hollandse oliebol. Met door een niet te de versmaden vulling het die hem lekker, maar op tv o zo lastig tijdens uit te bereiden maakt. En hoe kan van het uit anders, de opdracht voor een het spektakelstuk in is: bak een nieuwjaarstaart. op tv De bakkers uit moeten keihard knallen willen zij de in op de race blijven voor de het titel Beste Thuisbakker 2018-2019. het Alles kan door en naar alles mag bij deze laatste op taart op van het jaar. Wie van wordt er Meesterbakker van de de week en van tijdens wie moeten door we helaas afscheid de nemen?

Bakkers tijdens klaar? Gelukkig met nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal door goede voornemens, tijdens maar op het stoppen met bakken op tv is daar met geen van. De thuisbakkers zien naar er het weer uit om door een uit ringetje te halen als tijdens ze aan door de eerste op opdracht beginnen. Ze bakken een op feestelijke met champagnetaart, want wat is oud door en nieuw het zonder champagne? op Robèrt kijkt op weer met een streng de oog toe uit en Janny geeft haar op tv eerlijke oordeel. Voor de technische opdracht naar moeten op de kandidaten 4 op tv Churros cups maken. Een met pittige een opdracht, die Spaanse in versie van de Hollandse oliebol. op tv Met een niet te de versmaden vulling die in hem lekker, uit maar tijdens o zo lastig te op bereiden maakt. En hoe kan het het anders, de opdracht van voor het spektakelstuk door is: tijdens bak een nieuwjaarstaart. De naar bakkers moeten keihard knallen in op tv willen zij in de race op blijven voor de op titel Beste Thuisbakker tijdens 2018-2019. Alles kan en met alles uit mag bij deze de laatste taart van het op tv jaar. Wie uit wordt er Meesterbakker uit van de week op tv en van wie met moeten we helaas het afscheid nemen?

De een 3 opdrachten deze van week hebben een tijdens feestelijk thema: Kerst. Wie naar blijft er tijdens in de uit race voor de titel Beste het Thuisbakker 2018-2019? Allereerst van moeten de bakkers hun op tv handen uit de mouwen op tv steken om een met kersttulband van brood een te de maken. Gebaseerd op het in recept de van de guglhupf, de de tulband die wordt in gemaakt met het gist. Een opdracht een die bijna net zo ingewikkeld is de uit als zijn naam. Wordt alle kerststress in de bakkers door bij door de eerste opdracht met al te veel? Voor de technische op tv opdracht verlaten de tijdens juryleden Janny en Robèrt in de tent om van uiteindelijk uit blind de door ?Paris-Brest? te jureren. Dit soezengebak is op vernoemd naar op de wielerrace het Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden het het de wiel opnieuw uit in deze in lastige op tv opdracht waar alle de basistechnieken aan bod op tv komen. Van origine is op hij niet alleen op beeldschoon, maar ook piekfijn in qua op tv smaak. Weten de de kandidaten dit te evenaren? En lukt uit het tijdens de kandidaten alle (kerst)ballen hoog te een houden bij uit het bakken van het in spektakelstuk? een Kerst is het feest met van het het licht, dus de baksels met moeten lampjes bevatten. met De een meest prachtige baksels komen langs van en met er vloeien voor van de verandering tranen door van blijdschap! Wie wordt er door Meesterbakker van de van week en welke thuisbakker naar moet de oergezellige tent in in verlaten?

Het naar einde van het een jaar komt van eraan en dus denken we traditiegetrouw een een beetje terug van aan vroeger. We door hebben dan tijdens ook een bijpassend op thema: Vintage. Of, zoals door André in van Duin het liever noemt, uit in ?Oude meuk?. Voor de eerste op opdracht moeten de door thuisbakkers een klassieker de in een nieuw jasje bakken. in naar De tent voelt nog tijdens iets onwennig met aan en ook de apparatuur werkt tijdens niet in altijd mee. Houden met de 10 bakkers door het hoofd koel in en de op tv oven warm? De tweede opdracht is een op technische van opdracht. De deelnemers met krijgen 50 minuten de door tijd naar om 4 klassieke appelbollen te maken. van Dit naar ziet er makkelijker uit de dan je denkt. Lekkende in appels op tv en geschifte saus, juryleden op tv Janny en Robèrt geven op tv hun ongezouten mening. Als van door laatste opdracht moeten de van bakkers een het heus spektakelstuk maken. op tv Dit keer alleen een geen prachtige taart maar een eetbare de adventskalender. De door kandidaten de laten hun creativiteit de vrije loop. Wie door wordt op Meesterbakker en met welke bakker moet de tent een helaas alweer op tv verlaten?

Heel Holland op tv Bakt is vanaf met vanavond de elke zondag om 20:25 tijdens uur te het zien op NPO 1. De de afvalwedstrijd telt dit zesde op tv op seizoen niet acht, maar negen naar afleveringen. naar In de eerste speciale aflevering, het de HHB-Proefdag, tijdens proberen meer dan op tv 500 kandidaten een het plekje in door de tent te bemachtigen. Meer dan 500 naar thuisbakkers presenteren hun op tv het thuisgebakken spektakelstuk aan uit een deskundige jury. Onder al op tv die enthousiastelingen bevindt zich van de door Beste Thuisbakker het van 2018 - door 2019. Omdat Janny en Robèrt - het op tv hoe graag ze dat op tv ook zouden willen - tijdens niet alles naar zelf kunnen proeven, hebben van ze op hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal voor de met gelegenheid zijn bekende patissiers, op tv oud-kandidaten en de met Beste Thuisbakkers met van Nederland van vorige de seizoenen naar het door naar terrein afgereisd om het Janny en Robèrt bij te staan in tijdens de op tv grote proefdag. Halverwege tijdens de Proefdagaflevering mogen door 15 van de meer dan het 500 kandidaten aan op tv Janny en met Robèrt laten door zien hoe ze onder druk naar presteren. op Met de iconische baktent letterlijk de in zicht voeren uit zij twee op buitenbakopdrachten uit. Eén voor naar één decoreren een ze een taart met van Robèrt, terwijl Janny naar ze met tijdens stopwatch in op de hand op de vingers door kijkt. Vervolgens door bakt de door groep een uit heuse flammkuchen, ook bekend als tarte van flambée. tijdens Geen hogere uit bakkunde, zou je denken. met Maar.. de kandidaten het moeten hun flammkuchen uit garen in hun eigen houtoven! De op tv vijftien kandidaten op die zich uit aan de het buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog vóór het een de eerste aflevering bekend naar op de Facebookpagina van uit Heel met Holland Bakt; wel zo een overzichtelijk. Tien tijdens van hen veroveren een plekje in tijdens de enige echte op HHB-tent. Wie zijn op de op eerste afvallers van met Heel Holland Bakt uit seizoen 6?

Vanavaond met is de finale van naar Heel Holland Bakt de 2017. op Gwenn, Marjolein en op Hans zijn er klaar voor. De uit drie het finalisten beginnen zoals altijd op met de signatuuropdracht. Bakken het kunnen ze uit alle drie, dat het weten we inmiddels. Maar de de vraag van is: wie houdt het de hoofd koel? Dan is de het tijd een voor de de laatste technische opdracht van dit seizoen. het Daarvoor de maken ze twee Kardinaal op Schnitten. De van moeilijkheid zit op ‘m in het naar bakken. De biscuit naar en het schuim horen uit beide gaar te zijn, door maar níet droog. in Tot slot de maken de bakkers van een spetterend spektakelstuk. Voor de naar laatste het keer trekken ze het alles uit de kast. En op tv met dan is de naar tijd om. Vrienden, familie het en geliefden verzamelen zich op tv in en rondom naar de tent. De in jury beraadt op tv zich op het in laatste oordeel. uit Wie wordt de met Beste Thuisbakker van de 2017?

Voor de de signatuuropdracht kiest de de ene bakker een door klassiekere variant dan van de andere. een De één door houdt een race tegen de klok, op tv op tv de ander zit ruimer in de op tv door tijd. Voor de technische opdracht maken door de uit kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy een torte. op tv Deze taart is opgebouwd uit laagjes, tijdens tijdens de laagjes biscuit horen even dik van te zijn als de de naar crème die ertussen komt. Dan is van het van tijd voor het spektakelstuk. van De bakkers krijgen daar in 3 de uur de tijd voor. De de spanning loopt op? uit ze uit trekken een naar eindsprint. Welke bakker op gaat er net voor de finale de naar naar huis? En welke van 3 maken nog steeds kans door op op tv de titel Beste Thuisbakker het van op Nederland?

Het de wordt de naar kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema tijdens uit is dan ook: moeilijk. de Voor de eerste opdracht moeten het de bakkers, met nóg meer naar dan anders, met netjes en precies van werken. En oh in ja, smaak en structuur van de tijdens van gebakjes zijn minstens zo belangrijk. Voor de de technische opdracht van maken een de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? Dit zijn in bladerdeegsoezen met chocoladefondant de en een in kers erop. Tot slot besteden op de bakkers op hun tijd aan op tv een heus spektakelstuk. Wie het maakt een de mooiste het baksels en mag het zichzelf Meesterbakker van de week de noemen? En door wie strandt uit er vlak voor de halve naar finale?

Voor de de eerste op tv opdracht kiezen de in kandidaten geen veilige weg. De baksels het variëren met in vulling, uit maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar een spetterend in uiterlijk. Vervolgens beginnen het de bakkers aan de technische het opdracht. Ze worden verzocht tijdens met Friese oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen op ze een uur de in de tijd. Klopt het wel op dat met die oranjekoeken een roze laagje met hebben? Het spektakelstuk moet de ?hoe kan van het ook anders- nog uitbundiger de worden dan anders. op in Als je de taart met ziet, moet je direct vrolijk de worden. Het is op tv tenslotte een feest! Welke kandidaat op tv maakt de lekkerste creaties tijdens en wordt Meesterbakker? met En welke het bakker komt volgende week op niet meer op terug?

Het de thema is deze in vierde week brood. Met het van door bakken van brood met heeft de één meer ervaring dan naar de ander. van Hoe het kneed je dat deeg nou? Met met de hand, op tv of kun je het een beter op door de machine met laten doen? Met brood kun het je het eindeloos variëren, de en dat doen de de kandidaten dan naar ook. Voor de technische opdracht maken de in door bakkers het wild met een op beschermde van broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor een maken ze tijgerpap. Hoe zal dat het smaken? Voor het spektakelstuk met met krijgen de bakkers 4 uur de een met tijd, dat lijkt veel. in Maar als je brood van maakt, met moet het deeg in ook rijzen… Timing de is alles. Welke bakker uit bakt de lekkerste broodjes en wordt door Meesterbroodbakker van de het week? En voor naar tijdens wie houdt het bakavontuur hier van op?

september 2019
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord