Programma gemist?

Ieder de jaar trekken door er miljoenen sneeuwliefhebbers op tv de witte bergtoppen in. de En eerlijk? Daar zijn van wij ook de fan van! Daarom een is het thema van deze met week: Wintersport. De in met 6 overgebleven bakkers hebben naar 3 kakelverse opdrachten voor de op boeg. Wie tijdens blijven er in op tv de strijd voor de tijdens titel Beste Thuisbakker met 2018-2019? De eerste opdracht van door voor de thuisbakkers is het door maken van een klassieke naar Mont Blanc Taart. van In deze taart uit móeten kastanjes, naar een lastig ingrediënt op tv door het zijn ?interessante? smaak. En van dat vinden de een bakkers ook. door We kunnen alleen door maar zeggen: volg een je bakkershart en op wie weet piekt je tijdens taart net als van de toppen van de Mont de Blanc. Voor de technische de de opdracht moeten de naar bakkers 6 spiegelgebakjes het maken. Opperste concentratie is nodig uit want met minimale naar instructies moeten de deelnemers door deze spiegelgladde tijdens gele bollen maken met tijdens een op tv bloemvormig koekje bovenop. Kunnen ze de op zichzelf terugzien in hun op gebakje? Juryleden Janny en Robèrt op tv op tv geven hun strenge door doch rechtvaardige mening. En de dan het spektakelstuk. met De kandidaten kunnen hun creativiteit weer in kwijt bij maken het een het heuse witte winter uit taart. Maar wel met met een op tv paar regels; hij de moet maagdelijk wit zijn, minstens een 2 lagen hoog én met er moet naar meringue met in zitten. Geen eenvoudige opdracht, in maar wel een lekkere! uit Wie maakt van het verschil en haalt van een tijdens wit voetje bij de naar jury? Wie begaf zich de op glad ijs een en moet op helaas de tent op verlaten? En uit wie wordt er deze week met Meesterbakker?

Na alle tijdens bergen met met slagroom en met kilo?s suiker is de het André van Duin eindelijk een gelukt. Weg met van zoet, het thema van de deze week een is: hartig. De eerste de opdracht luidt als met volgt: maak 6 door mini burgers. Uiteraard de worden de uit broodjes zelf een gebakken en wordt er eindeloos het gevarieerd met met ingrediënten. Met vlees door of juist vegetarisch, door rond of vierkant, alles kan een in de Heel de Holland naar Bakt-tent. Voor de technische opdracht het bakken tijdens de thuisbakkers een hartige tarte tatin. van In slechts een uit uurtje de moeten de de bakkers halsoverkop in een omgekeerde taart het op tv fabriceren, want zo bak op tv je de tarte tatin. Hupsakee uit op het de kop de voorverwarmde oven op in. Dat hartige een bakken is zo de in makkelijk nog niet en een na het proeven van 7 door uientaarten van trekken juryleden Janny en tijdens Robèrt zich het even terug om op tv tot een eindoordeel te komen. Het in spektakelstuk deze van week is een een croquembouche. Deze lekkernij heeft van zijn het naam ontleend aan het het ?croque en bouche?, door Frans voor in ?knispert in door de mond?. Of het gewoon een soezentoren, zoals we het tijdens ook wel noemen. uit Geen slagroomsoezen naar dit keer maar hartige naar soezen. En uit een door extra eis; de taart het móet 40 uit centimeter hoog zijn. Het opbouwen van naar de toren tijdens is geen koud kunstje door want een hoe houd je een tijdens toren overeind, met als je zelf amper rechtop in blijft staan? De 7 op tv overgebleven uit bakkers staan weer te in zweten uit in de tent. Wie wordt er tijdens tijdens Meesterbakker van de week en uit van op wie moeten we afscheid uit nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig een nieuwjaar! Elk door jaar hebben uit we allemaal goede voornemens, maar naar het door stoppen met bakken naar is daar geen op tv van. De van thuisbakkers zien er weer van uit om door in een ringetje te halen tijdens als ze aan de op eerste opdracht beginnen. het op Ze bakken een door feestelijke champagnetaart, want in wat is oud en nieuw zonder op tv champagne? een Robèrt kijkt uit weer met een streng oog toe op tv en Janny geeft in haar in eerlijke oordeel. Voor de een technische opdracht moeten door de kandidaten 4 het Churros cups maken. op tv Een pittige opdracht, die door Spaanse het versie van de Hollandse op tv oliebol. Met een van niet te versmaden vulling uit die hem lekker, maar tijdens o zo met lastig te van bereiden maakt. En hoe kan het op anders, de naar opdracht de voor het spektakelstuk is: naar bak een nieuwjaarstaart. De bakkers het moeten keihard knallen tijdens willen zij in in de race door blijven voor de titel de Beste door Thuisbakker 2018-2019. Alles uit kan en alles mag bij in deze het laatste taart van het met jaar. Wie de wordt er Meesterbakker een van de week het en van wie door moeten we tijdens helaas afscheid nemen?

Bakkers van klaar? Gelukkig nieuwjaar! door Elk jaar hebben op we allemaal goede voornemens, de maar het stoppen in met op tv bakken is daar geen van. De naar thuisbakkers naar zien er door weer uit om door uit een ringetje te halen op tv als naar ze aan de eerste het opdracht beginnen. Ze bakken op tv een feestelijke champagnetaart, op want wat met is oud met en nieuw zonder champagne? het Robèrt kijkt weer met een in streng op oog toe en Janny uit geeft haar eerlijke op oordeel. Voor de technische tijdens opdracht moeten de kandidaten het 4 Churros cups in maken. het Een pittige van opdracht, die Spaanse versie van de een Hollandse oliebol. Met het de een niet te van versmaden vulling die hem lekker, maar op o op zo lastig te bereiden maakt. En met hoe kan het tijdens anders, de opdracht op tv voor met het spektakelstuk is: de bak een nieuwjaarstaart. De bakkers van het moeten keihard knallen willen tijdens zij in door de race blijven met voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019. tijdens Alles kan van en de alles mag bij deze tijdens laatste taart van in het jaar. uit Wie wordt er Meesterbakker van van de in week en van wie uit moeten we helaas afscheid met nemen?

De met 3 opdrachten van deze week hebben een in feestelijk thema: Kerst. op tv Wie blijft van er in de race voor de op titel Beste een Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten op de bakkers hun handen door uit de een mouwen de steken om een kersttulband op van brood te maken. Gebaseerd tijdens op tijdens het recept van door de guglhupf, de tulband met die wordt gemaakt met met gist. Een opdracht de die bijna net naar zo ingewikkeld is met als zijn naam. het uit Wordt alle kerststress de op bakkers bij de eerste een opdracht al naar te veel? Voor de de technische opdracht naar verlaten de juryleden een Janny en Robèrt de tent een om uiteindelijk van blind de ?Paris-Brest? te in jureren. Dit soezengebak een is vernoemd naar het de wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige tijdens thuisbakkers vinden het van wiel een opnieuw uit in deze het lastige opdracht waar alle naar basistechnieken door aan bod de komen. Van origine is het hij niet op tv alleen beeldschoon, maar het ook piekfijn qua smaak. Weten de de kandidaten dit te uit evenaren? En lukt het met van de kandidaten alle (kerst)ballen hoog te door houden bij het in bakken uit van het spektakelstuk? door Kerst is het uit feest van het licht, een dus de baksels moeten met de lampjes bevatten. De meest prachtige baksels op komen in langs en het er vloeien voor van de verandering tranen van van blijdschap! Wie wordt er Meesterbakker van de met de week en op welke thuisbakker moet de op oergezellige tent naar verlaten?

Het einde met van het door jaar komt op tv eraan en dus denken we tijdens traditiegetrouw een beetje terug met naar aan vroeger. We hebben dan ook van een bijpassend op tv thema: Vintage. Of, de zoals André van uit Duin het liever op tv noemt, naar ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht de moeten de thuisbakkers een een klassieker in door een met nieuw jasje bakken. De tent voelt op nog iets onwennig op aan met en ook de door apparatuur werkt uit niet altijd mee. Houden door de 10 bakkers in het hoofd koel en de op van oven warm? De tweede opdracht is een naar technische opdracht. op tv De deelnemers krijgen op tv 50 minuten de tijd een om 4 met klassieke appelbollen te het maken. Dit op ziet er makkelijker door uit dan je met denkt. Lekkende een appels en geschifte naar saus, juryleden Janny en Robèrt tijdens geven hun ongezouten in mening. Als het laatste opdracht moeten de bakkers op een heus op tv spektakelstuk maken. van Dit keer alleen op geen prachtige taart maar een op eetbare adventskalender. met De kandidaten laten hun het creativiteit de naar vrije loop. Wie naar wordt Meesterbakker en welke van bakker moet de het tent helaas alweer in verlaten?

Heel Holland Bakt door is vanaf vanavond op tv elke zondag om de 20:25 op tv uur te op zien op NPO 1. De op tv afvalwedstrijd telt het dit zesde seizoen niet acht, op maar negen het afleveringen. In de de eerste van speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer op tv dan 500 naar kandidaten een een plekje in de tent te het een bemachtigen. Meer dan 500 thuisbakkers presenteren uit hun thuisgebakken naar spektakelstuk aan een deskundige naar jury. Onder uit al die enthousiastelingen door bevindt zich de Beste van Thuisbakker van 2018 op - 2019. in Omdat Janny en een Robèrt - in hoe graag ze een dat ook zouden willen - niet van alles van zelf kunnen proeven, hebben de ze hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal met op voor de gelegenheid zijn bekende een patissiers, oud-kandidaten het en de Beste met Thuisbakkers van Nederland van vorige op tv seizoenen naar in het in terrein afgereisd om Janny en Robèrt in bij te op tv staan tijdens de uit grote proefdag. Halverwege de in Proefdagaflevering mogen 15 op van met de meer dan 500 kandidaten aan uit Janny en door Robèrt laten uit zien hoe van ze onder druk presteren. Met de door iconische van baktent letterlijk in zicht op tv voeren zij tijdens twee buitenbakopdrachten uit. Eén voor door één decoreren een ze een met taart van een Robèrt, terwijl Janny ze met stopwatch het het in de hand op van de vingers kijkt. Vervolgens bakt uit de groep een tijdens heuse flammkuchen, de ook bekend als tarte met flambée. de Geen hogere bakkunde, zou een je denken. door Maar.. de de kandidaten moeten hun flammkuchen op tv garen in met hun eigen houtoven! De vijftien kandidaten die het zich aan de de buitenbakopdrachten wagen, maken uit op zich nog vóór naar de eerste aflevering bekend op met de naar Facebookpagina van Heel naar Holland Bakt; wel zo overzichtelijk. de Tien van hen tijdens veroveren op tv een plekje in de enige echte naar HHB-tent. Wie een zijn de eerste op afvallers de van Heel Holland Bakt seizoen een 6?

Vanavaond door is de finale van Heel de Holland Bakt door 2017. de Gwenn, Marjolein en Hans zijn er de klaar voor. De drie op finalisten beginnen zoals op altijd met de van van signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, op tv naar dat weten we inmiddels. van Maar de vraag is: wie op houdt op tv het hoofd een koel? Dan is het tijd met voor de laatste op tv technische opdracht door van dit seizoen. Daarvoor maken tijdens ze twee Kardinaal Schnitten. tijdens De met moeilijkheid zit van ‘m in het bakken. De biscuit uit en het op schuim de horen beide gaar te zijn, maar naar naar níet droog. Tot een slot maken de bakkers een door spetterend spektakelstuk. Voor de van laatste tijdens keer trekken ze alles uit een de een kast. En het dan is de tijdens tijd om. Vrienden, familie en geliefden op tv verzamelen zich de in in en rondom de uit tent. De jury naar beraadt zich op het in laatste oordeel. op tv Wie wordt de Beste Thuisbakker van in uit 2017?

Voor een de signatuuropdracht kiest door de ene met bakker een klassiekere variant dan door de andere. naar De één houdt een race met tegen de door klok, door de ander zit ruimer in de de naar tijd. Voor de technische opdracht maken de de kandidaten een met typisch Hongaarse door Esterhazy torte. Deze taart is door opgebouwd uit laagjes, naar de laagjes het biscuit horen naar even dik het te zijn als de crème die het ertussen op komt. Dan is het tijd op voor het spektakelstuk. in De de bakkers krijgen daar in 3 uur de tijd voor. De het met spanning loopt op? ze trekken een uit eindsprint. op tv Welke bakker gaat er tijdens net voor de finale uit naar huis? uit En welke 3 maken tijdens nog naar steeds kans op uit de titel Beste Thuisbakker tijdens van van Nederland?

Het uit wordt de op tv kandidaten niet makkelijk gemaakt! het Het thema is dan op tv ook: moeilijk. Voor met de eerste opdracht moeten in de de bakkers, nóg meer dan anders, op netjes en op precies op werken. En oh ja, smaak het en door structuur van de gebakjes op zijn minstens zo belangrijk. Voor de met technische opdracht maken op de uit kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? tijdens Dit zijn bladerdeegsoezen uit met chocoladefondant en een kers door erop. Tot slot het besteden de bakkers de hun uit tijd aan een heus uit spektakelstuk. Wie maakt de mooiste naar met baksels en mag naar zichzelf Meesterbakker van de tijdens week noemen? En wie op strandt er het vlak voor de halve naar finale?

Voor de van eerste opdracht het kiezen de kandidaten geen de veilige weg. De baksels van variëren in vulling, met maar vanbuiten het hebben ze een in vergelijkbaar met spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen naar de bakkers aan de technische opdracht. met tijdens Ze worden verzocht op tv Friese oranjekoeken te maken. op tv Daarvoor krijgen een ze een uur de tijd. op Klopt het wel dat op tv op die oranjekoeken een roze laagje hebben? Het het spektakelstuk moet ?hoe de kan het ook met anders- nog de uitbundiger worden dan anders. in Als een je de taart ziet, moet uit uit je direct vrolijk worden. het Het is tenslotte feest! Welke met kandidaat maakt de uit lekkerste creaties en wordt de Meesterbakker? En welke van bakker komt volgende in de week niet meer op tv terug?

Het op tv thema is deze vierde een week door brood. Met het bakken van brood van heeft met de één in meer ervaring dan naar de ander. Hoe kneed uit je dat deeg de nou? Met de hand, naar of kun je het door uit beter door de met machine laten doen? Met brood uit kun met je eindeloos variëren, en dat op tv doen de kandidaten dan van door ook. Voor de technische tijdens opdracht maken de bakkers het op wild met een beschermde een broodsoort: in Tijgerbrood! Daarvoor maken ze uit tijgerpap. Hoe zal dat door smaken? Voor met het spektakelstuk krijgen de bakkers door 4 uur de op tv tijd, dat de lijkt veel. Maar als op je een brood maakt, moet het deeg tijdens ook rijzen… Timing van is naar alles. Welke bakker bakt door de lekkerste broodjes en wordt de een Meesterbroodbakker van de week? een En voor wie van houdt het bakavontuur op tv hier op?

De in bakkers beginnen, het zoals altijd ,weer een met het maken naar van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze van de nog geen 2 uur voor, van dus het is het doorwerken het geblazen. Als die cakes een maar goed met gaar worden in zo?n korte tijd? naar Planning is alles! Dan het maken de op tv kandidaten 4 in zwanensoezen. Deze feestelijke uitziende soezen het hebben een nóg met leuker voorkomen door dan op gewone soezen. Weer moeten de de kandidaten van voortmaken. Soezen maken, room bereiden door en dan? Hoe van uit maak je ze af? Voor op tv de laatste opdracht trekken de op tijdens bakkers weer alles uit de kast. met Het spektakelstuk tijdens moet er in natuurlijk fantastisch uitzien, in maar de smaak is van minstens naar zo belangrijk. Wie wordt er op tv meesterbakker? En uit voor welke kandidaat valt het door doek?

De eerste opdracht van geeft naar zich niet tijdens zonder slag of stoot uit gewonnen. Waar door de ene bakker succes boekt, heeft in de ander in last naar van zenuwen. Voor de technische opdracht maken een de kandidaten het Utrechtse in spritsen. Iedereen in tijdens de tent wel wat spritsen het zijn. naar Maar ze maken met op tv behulp van een summiere beschrijving, in dat is op tv nog een op tv uitdaging. En dan in moeten de eigenwijze bakkers de het met instructies die ze krijgen, wél door goed uitvoeren! Voor de het spektakelstuk door trekken de kandidaten wederom op alles uit de door kast. Terwijl Janny, naar Robèrt en André in zich buiten opperbest met vermaken, doen de naar bakkers hun uiterste best in op tv de tent. Wie uit wordt er Meesterbakker op tv en wie het gaat er deze uit week naar een huis?

Juryleden Robèrt uit van Beckhoven door en Janny van der Heijden naar een en presentator André van op tv Duin starten vanavond met een in nieuw seizoen met van door Heel Holland Bakt. Ze hopen op in naar heerlijke baksels, creatieve uitspattingen en verrassende een door smaakcombinaties. Bij de eerste opdracht willen de van bakkers gelijk de laten uit zien wat ze in tijdens huis hebben. En op daarbij nemen met sommigen direct risico’s. door Nieuwe ovens en een nieuwe een keuken, een dat is even wennen. Voor de tijdens technische in opdracht moeten de kandidaten direct in 3 verschillende een technieken laten zien. naar Dat is op tv nog niet makkelijk! Na op een goede nacht slaap tijdens breekt de volgende bakdag met aan. Voor naar de 3de opdracht krijgen van de bakkers de 3 uur op de tijd. Als dat tijdens geen heus spektakel gaat een de worden! De jury is streng tijdens doch rechtvaardig. Er de wordt een met Meesterbakker gekozen en het de eerste bakker moet de tijdens tent door helaas al uit verlaten.

januari 2019
13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

17-09-2017 20:25

Cake

Heel Holland Bakt - Cake

De bakkers beginnen, zoals altijd ,weer met het maken van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze nog geen 2 uur voor, dus het is doorwerken geblazen. Als die cakes maar goed gaar worden in zo?n korte tijd? Planning is alles! Dan maken de ka...

10-09-2017 20:25

Lekker

Heel Holland Bakt - Lekker

De eerste opdracht geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Waar de ene bakker succes boekt, heeft de ander last van zenuwen. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent wel wat spritsen zi...

03-09-2017 21:00

Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin starten vanavond met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Ze hopen op heerlijke baksels, creatieve uitspattingen en verrassende smaakcombinaties. Bij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord