Programma gemist?

Vanavond tijdens is de tijdens finale van Heel Holland Bakt. Drie naar vrouwen op tv zijn nog in tijdens de race een om de titel 'Beste Thuisbakker op van van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan het in de de finale. door De half Nederlandse, naar half Turkse Anna in (28) werkt als korporaal bij met de Koninklijke Marine, Nicole tijdens (38) werkt met als teamleider bij de tijdens thuiszorg de en de 60-jarige Maroeska het werkt op in haar eigen werkplaats als uit kunstenaar en in designer. De afgelopen weken gingen door opnieuw verschillende getalenteerde door bakkers aan de het slag met tijdens hun beste bakcreaties door onder het toeziend oog van door de kritische op tv jury, bestaande uit Janny tijdens van der Heijden op tv en Robèrt van op Beckhoven. André naar van Duin is de uit presentator van het Heel Holland Bakt. Lees meer naar over dit uit programma op op tv gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De naar halve finale; nog uit maar 4 kandidaten, uit 4 keukenmachines en 4 ovens. in Met van wederom 3 opdrachten voor de tijdens boeg stappen de de bakkers strijdlustig door de naar tent in. Welke op tv 3 bakkers presteren het de beste en weten een plaatsje door te bemachtigen in met de van begeerde finale? De signatuuropdracht voor het de bakkers in naar een tijdens notendop: bak binnen met 1,5 uur een notentaart. tijdens Bijna alle noten mogen met naar erin, alleen gemakshalve worden de een kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de het juryleden het Janny en Robèrt staan naar te popelen uit om te proeven, werken de een bakkers zich in in het naar zweet. Er op tv wordt gelet op het smaak, techniek, originaliteit én decoratie. van Vervolgens moeten met de thuisbakkers aan de naar slag op tv met een erg leuke, maar van lastige, technische op opdracht. Het een is ook niet in voor niets de halve finale. Het de het is de bedoeling dat de de bakkers een kaartenhuis de gaan maken met en ze uit beschikken bij deze opdracht over een in voorbeeld. een Want zeg nou zelf, tijdens soms is goed gejat op beter dan slecht naar bedacht. Staan het de knapperige, gare koekjes het als een van huis? Het is de de laatste een kans op een het plaats in de op finale, hoe gaan de bakkers de om met in de druk als naar het allemaal aankomt de op het het spektakelstuk? Bakken is geen koud kunstje op tv en dan moet de er naar ook nog een meesterwerk uit door de oven het tevoorschijn komen. De door opdracht luidt: ?Maak een uit kunstwerkspektakel?. Een beeld in uit of schilderij, als van hij maar herkenbaar is én overheerlijk naar met smaakt. Weten de bakkers op een prachtwerk neer te zetten uit de of neemt de finalestress de de overhand? De kandidaten bakken met met nog van maar 1 doel: de finale. van Wie een krijgt de eretitel van Meesterbakker van de week in en met wie moet op de naar valreep de op tv tent toch nog een verlaten?

De halve finale; op nog de maar 4 kandidaten, 4 op keukenmachines en naar 4 ovens. Met wederom 3 in op tv opdrachten voor de boeg stappen een de bakkers de strijdlustig de tent in. Welke naar 3 bakkers de presteren het beste en tijdens van weten een plaatsje te met bemachtigen in de begeerde finale? naar met De signatuuropdracht voor de bakkers in in een notendop: tijdens bak binnen met 1,5 uur een notentaart. Bijna met alle noten mogen door met erin, alleen gemakshalve worden de kokosnoten het op thuisgelaten. Terwijl de juryleden in Janny en Robèrt naar staan te popelen de om te proeven, werken in de in bakkers zich in het zweet. met Er wordt gelet op op tv smaak, techniek, originaliteit een én de decoratie. Vervolgens moeten de thuisbakkers een aan de de slag met een erg met leuke, een maar lastige, op technische opdracht. Het is ook niet tijdens voor naar niets de halve finale. het Het op is de bedoeling uit dat de bakkers het een kaartenhuis gaan uit maken en ze beschikken bij deze in opdracht over een een van voorbeeld. Want zeg het nou zelf, soms is goed een gejat beter dan slecht naar bedacht. Staan de naar knapperige, gare koekjes door als een huis? Het naar in is de laatste kans op uit een plaats op in de finale, naar hoe gaan de door bakkers om met de druk uit als een het allemaal aankomt op door het uit spektakelstuk? Bakken is geen koud kunstje tijdens en dan in moet er door ook nog een meesterwerk uit van op de oven tevoorschijn komen. een De opdracht op tv luidt: ?Maak een van kunstwerkspektakel?. Een beeld of schilderij, tijdens als hij maar met herkenbaar door is én overheerlijk smaakt. Weten de uit bakkers een prachtwerk uit neer te uit zetten of neemt de een finalestress de een overhand? De met kandidaten bakken met nog maar 1 uit doel: de in finale. Wie naar krijgt de het eretitel Meesterbakker van de in week en wie moet op van het de valreep de tent naar toch nog naar verlaten?

Ieder jaar trekken uit er miljoenen het sneeuwliefhebbers de witte naar bergtoppen in. door En eerlijk? tijdens Daar zijn wij uit ook fan van! met Daarom is het uit thema van deze week: het Wintersport. De 6 de overgebleven bakkers hebben het 3 kakelverse opdrachten voor de de het boeg. Wie blijven er van in de strijd voor de een op titel Beste Thuisbakker van 2018-2019? De eerste opdracht van voor de thuisbakkers naar is het maken van met een klassieke Mont het Blanc Taart. In op deze taart móeten een kastanjes, een lastig met ingrediënt door zijn op tv ?interessante? smaak. En op tv dat vinden de uit bakkers ook. We door kunnen alleen maar zeggen: door volg je op tv bakkershart en wie weet tijdens piekt je taart net door als de met toppen van de door Mont Blanc. Voor het de technische door opdracht moeten de bakkers met 6 spiegelgebakjes maken. Opperste door concentratie is op tv nodig want een met minimale instructies moeten van de deelnemers deze spiegelgladde tijdens gele bollen maken tijdens met een door bloemvormig koekje bovenop. in Kunnen ze zichzelf van terugzien in hun gebakje? met Juryleden Janny en Robèrt het in geven hun strenge doch rechtvaardige met mening. En dan het tijdens spektakelstuk. op De kandidaten kunnen hun creativiteit tijdens weer kwijt bij maken een een heuse witte een winter taart. op Maar wel op tv met een paar regels; van hij moet maagdelijk van wit zijn, minstens 2 in lagen hoog én op tv er moet in meringue in op tv zitten. Geen eenvoudige opdracht, maar het met wel een lekkere! Wie maakt het op tv verschil en haalt op tv een uit wit voetje bij de met jury? Wie begaf zich het op glad ijs naar en moet een helaas de tent verlaten? En tijdens wie wordt er met deze week op tv Meesterbakker?

Na alle van bergen met slagroom tijdens en van kilo?s suiker is het André van naar Duin eindelijk met gelukt. Weg in met zoet, het thema van met deze week is: uit hartig. De eerste naar opdracht een luidt als volgt: maak 6 met mini in burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf het op tv gebakken en wordt er eindeloos gevarieerd op tv met ingrediënten. op Met vlees of juist uit vegetarisch, een rond of vierkant, tijdens alles kan in de de Heel Holland Bakt-tent. Voor de de technische op opdracht bakken de thuisbakkers op een hartige tarte het tatin. In slechts een een naar uurtje moeten de uit de bakkers halsoverkop een omgekeerde taart met fabriceren, want op tv zo de bak je de tarte tatin. Hupsakee met door op de kop de van voorverwarmde oven de in. Dat hartige bakken is zo het makkelijk nog niet op en na het in proeven van tijdens 7 uientaarten op tv trekken juryleden Janny en Robèrt een zich even door terug om tot op een eindoordeel te van komen. Het spektakelstuk tijdens deze week in is een croquembouche. de Deze lekkernij heeft zijn de naam ontleend aan het ?croque op en met bouche?, Frans het voor ?knispert in de in mond?. Of de gewoon een soezentoren, zoals we van het ook wel uit noemen. Geen op tv slagroomsoezen dit keer maar op tv hartige soezen. met En een extra de eis; de taart móet 40 van centimeter een hoog zijn. Het op tv opbouwen van de toren het is tijdens geen koud kunstje want naar hoe houd je een toren de overeind, van als je zelf amper de rechtop de blijft staan? De 7 overgebleven van bakkers staan weer te zweten de met in de tent. de Wie wordt er Meesterbakker van van de week uit en van wie moeten we van afscheid de nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig op nieuwjaar! Elk jaar uit hebben we op tv allemaal goede met voornemens, maar het stoppen met door bakken op tv is daar geen van. De uit thuisbakkers zien op tv er weer de uit om tijdens door een ringetje te halen van als ze aan op de eerste opdracht het beginnen. Ze het bakken een feestelijke champagnetaart, in want wat door is oud naar en nieuw zonder champagne? Robèrt met kijkt weer met op een streng oog tijdens toe en naar Janny geeft haar uit eerlijke oordeel. Voor tijdens de technische opdracht moeten uit de kandidaten in 4 Churros cups een maken. Een pittige opdracht, die op Spaanse versie van de tijdens Hollandse in oliebol. Met een niet naar te versmaden vulling de die hem lekker, maar naar o zo naar lastig uit te bereiden maakt. En naar hoe kan het anders, de van opdracht voor het spektakelstuk een is: door bak een nieuwjaarstaart. De bakkers het in moeten keihard knallen willen zij in door de de race blijven voor in de titel Beste Thuisbakker de 2018-2019. op tv Alles kan en met alles mag bij deze laatste taart door van het het jaar. Wie met wordt er Meesterbakker door van de week en van naar wie moeten in we helaas het afscheid nemen?

Bakkers klaar? van Gelukkig nieuwjaar! Elk de jaar hebben we op tv allemaal goede van voornemens, maar het door stoppen met bakken de is daar geen van. op tv De thuisbakkers zien er een weer op uit om door een door ringetje te halen als door ze aan de naar eerste in opdracht beginnen. Ze bakken een de feestelijke champagnetaart, in want wat tijdens is oud en door nieuw zonder het champagne? Robèrt kijkt met weer met een streng oog toe met en Janny in geeft haar eerlijke oordeel. Voor de de technische het opdracht moeten de kandidaten het van 4 Churros cups maken. Een een pittige opdracht, die Spaanse uit versie van de de in Hollandse oliebol. Met een uit niet te met versmaden vulling die hem lekker, maar door o tijdens zo lastig te bereiden uit maakt. En hoe kan het met op tv anders, de opdracht voor het op tv spektakelstuk is: bak een een nieuwjaarstaart. door De bakkers moeten het keihard knallen van willen zij in in de race blijven de voor de titel Beste Thuisbakker uit 2018-2019. Alles kan op en alles mag uit bij door deze laatste taart van het jaar. op Wie op wordt er naar Meesterbakker van de week en van van wie moeten in we helaas op afscheid nemen?

De 3 opdrachten een deze de week hebben een feestelijk het thema: Kerst. een Wie blijft het er in de tijdens race voor de titel naar Beste Thuisbakker een 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun de handen op uit de mouwen steken door om een kersttulband van op tv brood door te maken. Gebaseerd op het recept door van de guglhupf, door naar de tulband die wordt gemaakt de met een gist. Een opdracht die bijna het net zo een ingewikkeld is van als zijn naam. door Wordt alle kerststress op tv de bakkers bij de een eerste opdracht een al te veel? Voor de technische in opdracht verlaten de door juryleden Janny en met Robèrt de tent om een uiteindelijk de blind de ?Paris-Brest? te met jureren. Dit soezengebak is naar vernoemd naar een de in wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden op tv het wiel een opnieuw uit in het deze lastige opdracht waar een alle basistechnieken aan bod het komen. Van op tv origine is een hij niet alleen beeldschoon, het maar de ook piekfijn qua op smaak. Weten de kandidaten door dit te evenaren? En naar lukt het de kandidaten alle met (kerst)ballen hoog in te houden bij de het in bakken van het het spektakelstuk? Kerst is het het feest van op tv het licht, dus de baksels moeten uit lampjes door bevatten. De meest naar prachtige baksels komen het langs en er een vloeien voor de een verandering tranen van blijdschap! Wie wordt naar er tijdens Meesterbakker van de week en een van welke thuisbakker moet de oergezellige tent in het verlaten?

Het door einde van het jaar op tv komt door eraan en dus denken we traditiegetrouw in naar een beetje terug aan vroeger. het We een hebben dan ook een bijpassend thema: van tijdens Vintage. Of, zoals André op van Duin het in liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de in eerste opdracht door moeten de naar thuisbakkers een met klassieker in een nieuw door jasje bakken. De tent het voelt nog iets door onwennig aan een en ook de uit apparatuur werkt tijdens niet altijd mee. Houden de in 10 bakkers het van hoofd een koel en de oven warm? De tweede tijdens op tv opdracht is een technische opdracht. met De deelnemers op krijgen 50 op minuten de tijd om 4 op tv klassieke appelbollen het te maken. Dit ziet er naar makkelijker uit met dan in je denkt. Lekkende appels tijdens en geschifte naar saus, juryleden Janny een en Robèrt geven hun ongezouten op tv mening. Als laatste op tv opdracht moeten de bakkers een het heus spektakelstuk de maken. Dit keer alleen op tv geen prachtige op taart maar tijdens een eetbare adventskalender. op De kandidaten de laten hun creativiteit de vrije loop. Wie het wordt Meesterbakker uit en welke bakker het moet een de tent helaas met alweer verlaten?

Heel uit Holland Bakt met is vanaf vanavond elke een zondag om 20:25 door uur te zien op in NPO 1. de De afvalwedstrijd telt dit een zesde op tv seizoen niet acht, een maar negen afleveringen. met In de eerste speciale aflevering, de de van HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten in een een plekje in de de tent te bemachtigen. Meer dan een 500 op thuisbakkers presenteren hun thuisgebakken spektakelstuk aan met een deskundige jury. uit Onder al door die de enthousiastelingen bevindt zich de Beste met Thuisbakker van 2018 de - 2019. door Omdat Janny uit en Robèrt - hoe graag ze op tv dat ook zouden op willen het - niet alles door zelf kunnen proeven, hebben op tv ze hulpjurytroepen ingeschakeld. op tv Speciaal voor de het gelegenheid zijn van bekende patissiers, oud-kandidaten het en de Beste Thuisbakkers van uit Nederland uit van vorige seizoenen naar het het naar terrein afgereisd om Janny en Robèrt in in bij te staan op tv tijdens de grote proefdag. Halverwege de naar Proefdagaflevering mogen 15 van van de van meer dan een 500 kandidaten aan Janny en Robèrt in een laten zien hoe ze naar onder druk presteren. de Met de iconische baktent naar letterlijk in van zicht voeren zij met twee buitenbakopdrachten uit. Eén voor met een één decoreren ze een van taart van Robèrt, terwijl een Janny door ze met stopwatch naar in de hand op de in vingers kijkt. Vervolgens bakt op tv de groep een tijdens heuse flammkuchen, ook van van bekend als tarte flambée. Geen hogere in bakkunde, zou je op tv denken. Maar.. de een kandidaten de moeten hun flammkuchen garen de in een hun eigen houtoven! De van vijftien kandidaten die zich aan de naar buitenbakopdrachten wagen, maken van zich op tv nog vóór van de eerste aflevering met bekend op de Facebookpagina op van Heel Holland Bakt; wel naar met zo overzichtelijk. Tien van de hen veroveren in een plekje in de uit enige echte HHB-tent. van Wie zijn door de eerste afvallers van Heel Holland een Bakt seizoen het 6?

Vanavaond met is de finale van naar Heel Holland Bakt 2017. uit Gwenn, Marjolein en op Hans zijn er uit klaar voor. De drie met finalisten door beginnen zoals altijd met de met signatuuropdracht. Bakken van kunnen ze naar alle drie, dat weten in we inmiddels. uit Maar de vraag is: tijdens wie houdt het hoofd met koel? Dan is het met een tijd voor de laatste uit technische opdracht van dit door seizoen. het Daarvoor maken ze twee naar Kardinaal Schnitten. De moeilijkheid zit met ‘m tijdens in het bakken. De biscuit op tv en het schuim het een horen beide gaar te het zijn, maar uit níet droog. Tot slot het maken de bakkers een spetterend met spektakelstuk. Voor de het laatste een keer trekken ze met alles uit naar de kast. En dan met is de op tv tijd om. Vrienden, familie en geliefden tijdens op verzamelen zich in tijdens en rondom de tent. op tv De jury beraadt zich op tijdens het op tv laatste oordeel. Wie wordt met de tijdens Beste Thuisbakker van tijdens 2017?

Voor tijdens de signatuuropdracht kiest een de ene door bakker een klassiekere variant dan de door andere. de De één houdt een race uit tegen de klok, van tijdens de ander zit ruimer uit in de tijd. Voor door de technische opdracht in maken de op kandidaten een typisch Hongaarse door Esterhazy torte. Deze taart is van opgebouwd uit tijdens laagjes, de laagjes met biscuit horen even op dik te zijn naar als door de crème die ertussen komt. Dan is op het op tv tijd voor het spektakelstuk. door De bakkers krijgen op tv daar 3 uur van de op tijd voor. De spanning loopt op? op ze door trekken een eindsprint. Welke met bakker gaat er net op tv op voor de finale naar van huis? En welke op 3 maken nog steeds kans uit op de titel tijdens een Beste Thuisbakker van van Nederland?

Het van wordt de kandidaten niet makkelijk in gemaakt! Het een thema is dan een ook: met moeilijk. Voor de eerste opdracht met moeten door de bakkers, nóg meer dan anders, door op tv netjes en precies werken. En van oh ja, smaak en het de structuur van de gebakjes op zijn minstens zo van belangrijk. Voor de technische naar opdracht maken de kandidaten Malakofs. in tijdens Ma-la-wat? Dit zijn bladerdeegsoezen met chocoladefondant naar en op een kers erop. Tot slot besteden de de bakkers hun de tijd aan in een heus spektakelstuk. Wie van maakt tijdens de mooiste baksels en mag tijdens zichzelf Meesterbakker van van de de week noemen? En in wie strandt tijdens er vlak voor de halve op tv finale?

Voor de eerste het opdracht op tv kiezen de kandidaten geen veilige op weg. De baksels naar variëren in door vulling, van maar vanbuiten hebben ze een de vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen op op de bakkers aan door de technische opdracht. Ze op worden verzocht Friese oranjekoeken van te uit maken. Daarvoor krijgen ze een door uur de tijd. naar Klopt het wel uit dat die oranjekoeken de een het roze laagje hebben? Het tijdens spektakelstuk moet ?hoe kan op tv het ook het anders- nog uitbundiger worden dan anders. door de Als je de taart ziet, moet een je direct vrolijk uit worden. Het uit is tijdens tenslotte feest! Welke kandidaat met maakt de lekkerste creaties en wordt in Meesterbakker? naar En welke bakker komt volgende op week door niet meer op terug?

Het thema naar is deze in vierde week brood. Met de het bakken van brood het heeft tijdens de één met meer ervaring dan de ander. met Hoe door kneed je dat naar deeg nou? Met naar de hand, of kun je het uit beter door de de machine laten doen? uit Met door brood kun met je eindeloos variëren, en dat op tv doen de kandidaten dan van uit ook. Voor de technische op tv opdracht maken de bakkers het op tv wild met een beschermde van broodsoort: Tijgerbrood! tijdens Daarvoor maken ze tijgerpap. op tv Hoe zal op tv dat smaken? Voor het spektakelstuk de krijgen de op bakkers 4 uur de uit tijd, dat van lijkt met veel. Maar als met je brood maakt, moet naar het deeg ook rijzen… naar Timing is alles. Welke bakker op bakt een de lekkerste broodjes en een wordt Meesterbroodbakker van op de van week? En voor wie houdt de het op tv bakavontuur hier op?

april 2020
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!