Programma gemist?

Voor de signatuuropdracht uit kiest de met ene bakker een op tv klassiekere variant op dan de in andere. De één houdt met een race van tegen de klok, de tijdens ander zit met ruimer in de op tijd. Voor de technische opdracht van maken de uit kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy op torte. Deze taart is met opgebouwd uit laagjes, een de laagjes op biscuit horen even op tv dik te op zijn als de crème die het ertussen komt. Dan is tijdens het tijd voor naar het spektakelstuk. in De bakkers tijdens krijgen daar 3 uur op tv de uit tijd voor. De spanning op tv loopt op? ze trekken een het eindsprint. Welke het bakker gaat er net tijdens op voor de finale tijdens naar huis? En welke 3 van maken nog door steeds kans door op de titel Beste Thuisbakker door van in Nederland?

Het wordt de door kandidaten uit niet makkelijk gemaakt! de Het thema het is dan ook: moeilijk. Voor de de eerste het opdracht moeten de bakkers, naar nóg van meer dan anders, in netjes en precies werken. En oh het in ja, smaak en van structuur van de gebakjes op tv zijn minstens naar zo belangrijk. Voor de technische opdracht in maken de kandidaten op Malakofs. Ma-la-wat? de Dit zijn bladerdeegsoezen met door chocoladefondant en een kers een erop. Tot slot besteden in de bakkers hun van tijd aan een met heus spektakelstuk. Wie het met maakt de mooiste met baksels en mag op zichzelf Meesterbakker van de tijdens week noemen? En wie strandt tijdens er vlak het voor de halve de finale?

Voor de eerste een opdracht het kiezen de kandidaten door geen veilige weg. met De baksels variëren in met vulling, maar vanbuiten hebben op ze met een vergelijkbaar het spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan op de technische opdracht. de op tv Ze worden verzocht op Friese oranjekoeken te uit maken. Daarvoor krijgen de ze een uur de uit tijd. Klopt het wel dat van die oranjekoeken op een roze in laagje hebben? Het naar spektakelstuk moet ?hoe kan het ook op tv anders- de nog uitbundiger worden met dan anders. tijdens Als je de taart met ziet, moet je direct vrolijk door in worden. Het is tenslotte naar feest! Welke kandidaat maakt de op lekkerste creaties en een wordt naar Meesterbakker? En welke bakker komt volgende op week niet uit meer het terug?

Het thema in is deze vierde week op tv brood. Met de het op bakken van brood naar heeft de één de meer ervaring dan uit de ander. Hoe kneed je tijdens dat de deeg nou? Met de naar hand, of kun tijdens je het beter het door de machine naar laten doen? Met op tv brood kun je eindeloos variëren, op tv een en dat doen de de kandidaten dan op tv ook. Voor de technische opdracht maken het de het bakkers het wild door met een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor de tijdens maken ze tijgerpap. Hoe zal dat met smaken? Voor het het spektakelstuk de krijgen de bakkers naar 4 uur de tijd, dat een lijkt met veel. Maar als je brood maakt, uit moet het op deeg het ook rijzen… Timing is alles. Welke het bakker bakt de lekkerste van broodjes en wordt het Meesterbroodbakker van het de tijdens week? En voor door wie houdt het op tv bakavontuur hier op?

De bakkers beginnen, tijdens zoals in altijd ,weer met het maken tijdens van de signatuuropdracht. de Daar krijgen de ze nog geen 2 een uur de voor, dus het het is doorwerken geblazen. Als in die cakes tijdens maar goed gaar in worden in op tv zo?n korte tijd? Planning is op alles! Dan maken een de kandidaten met 4 zwanensoezen. Deze feestelijke uitziende soezen van in hebben een nóg de leuker voorkomen dan gewone soezen. met Weer moeten de naar kandidaten voortmaken. Soezen maken, naar room op tv bereiden een en dan? Hoe maak je uit ze af? Voor de laatste tijdens opdracht trekken de de in bakkers weer alles uit de kast. de Het spektakelstuk tijdens moet er natuurlijk fantastisch een uitzien, maar op tv de smaak is uit minstens zo op tv belangrijk. Wie wordt er meesterbakker? naar En voor welke van kandidaat valt het met doek?

De eerste opdracht tijdens geeft op tv zich niet zonder door slag of stoot gewonnen. van Waar de op ene bakker succes tijdens boekt, heeft de naar ander last in van zenuwen. Voor de het technische opdracht maken de kandidaten door Utrechtse tijdens spritsen. Iedereen in van de tent wel wat op tv spritsen zijn. Maar ze maken door met behulp van van een summiere een beschrijving, dat is nog een een uitdaging. En naar dan moeten op de eigenwijze bakkers de van instructies die ze met krijgen, in wél goed uitvoeren! Voor het spektakelstuk naar door trekken de kandidaten wederom alles op tv uit in de kast. Terwijl Janny, door Robèrt en André van zich buiten opperbest vermaken, in doen de bakkers van hun door uiterste best in de tent. Wie uit door wordt er Meesterbakker de en wie gaat er deze een week naar tijdens huis?

Juryleden Robèrt tijdens van Beckhoven en Janny van van der Heijden het en presentator naar André van op Duin starten vanavond met tijdens een op nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. in door Ze hopen op heerlijke naar baksels, creatieve uitspattingen en een verrassende smaakcombinaties. Bij de het eerste in opdracht willen de bakkers gelijk laten naar zien wat uit ze in huis hebben. door En uit daarbij nemen sommigen direct door risico’s. Nieuwe ovens het en op een nieuwe keuken, uit dat is even in wennen. Voor de technische opdracht moeten de in kandidaten direct 3 in tijdens verschillende technieken laten zien. naar Dat is met nog niet makkelijk! Na een goede een nacht op slaap breekt de volgende bakdag naar aan. Voor door de 3de opdracht krijgen door de bakkers op 3 een uur de tijd. Als dat geen tijdens heus spektakel gaat de worden! De in jury een is streng doch rechtvaardig. tijdens Er wordt een Meesterbakker een gekozen en de naar eerste bakker moet de op tent met helaas al de verlaten.

Vanavond met is de finale op tv van Heel Holland met Bakt. Voor de technische opdracht met moet op fraisier gemaakt worden. Finalisten op Guido, Annemarie en op Francis tijdens strijden om de uit winst van dit seizoen. tijdens Het AD blikt terug met op vorige het week en vooruit naar op de finale met van vanavond. Guido, op de dierenarts annex onderzoeker uit Zeist, naar bakte zich uit vorige week wederom uit fluitend door tijdens de wedstrijd heen. Zijn het baksels zijn zelden naar de in beste, maar Guido handhaaft met zich wel tot in op de eindstrijd. Dat kon tijdens hij zelf ook op tv nauwelijks geloven, een bekende hij terwijl tijdens hij de handen naar voor de naar ogen sloeg. In op tv de finale moet hij van boven zichzelf uit uitstijgen om de half de Australische Francis en op Annemarie achter zich te op houden. Een op bijna onmogelijke opdracht voor in de man die naar dit seizoen tijdens de met opnames op tv met zijn blote door handen een ringslang van de uit parkeerplaats oppakte het om het reptiel door honderd meter verder op bij door een sloot weer los door te laten. Francis is op tv qua zelfvertrouwen Guido's tegenpool, op tv maar uit vanavond was de Australische het managementassistente met de onbetwiste nummer één, en de niet voor door het eerst op tv dit seizoen. Het lijkt door erop dat zij tijdens en Annemarie gaan uitmaken van wie de tijdens eindzege behaalt in het de programma dat dit seizoen uit door ondanks het gemis van naar presentatrice Martine naar Bijl elke week ruim 2,5 miljoen met mensen van trekt.

De de spanning is om te snijden een door tijdens de halve finale. Het thema een is in deze in aflevering: de Gebakken lucht. De weersomstandigheden uit spelen de kandidaten met wederom uit parten. Het regent van dus het is in vochtig in de naar tent. En dat de maakt het voor de kandidaten de niet makkelijk. Voor de door technische opdracht maken het de naar kandidaten ieder 5 Baisers. Schuimkoekjes met van maar uit 3 ingrediënten. Tijdens de laatste op tv opdracht een strijden alle bakkers keihard voor het een plekje in in de met finale. Wie strandt er met vlak een voor de finale en welke met bakkers bemachtigen een felbegeerd uit op plekje?

oktober 2017
15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

17-09-2017 20:25

Cake

Heel Holland Bakt - Cake

De bakkers beginnen, zoals altijd ,weer met het maken van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze nog geen 2 uur voor, dus het is doorwerken geblazen. Als die cakes maar goed gaar worden in zo?n korte tijd? Planning is alles! Dan maken de ka...

10-09-2017 20:25

Lekker

Heel Holland Bakt - Lekker

De eerste opdracht geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Waar de ene bakker succes boekt, heeft de ander last van zenuwen. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent wel wat spritsen zi...

03-09-2017 21:00

Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin starten vanavond met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Ze hopen op heerlijke baksels, creatieve uitspattingen en verrassende smaakcombinaties. Bij...

23-10-2016 20:20

Finale

Heel Holland Bakt - Finale

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Voor de technische opdracht moet fraisier gemaakt worden. Finalisten Guido, Annemarie en Francis strijden om de winst van dit seizoen. Het AD blikt terug op vorige week en vooruit op de finale va...

16-10-2016 20:20

Gebakken lucht

Heel Holland Bakt - Gebakken lucht

De spanning is om te snijden tijdens de halve finale. Het thema is in deze aflevering: Gebakken lucht. De weersomstandigheden spelen de kandidaten wederom parten. Het regent dus het is vochtig in de tent. En dat maakt het voor de kandidaten...

09-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

02-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

25-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

18-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

11-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

04-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord