Programma gemist?

Vanavond is de naar finale van het Heel Holland Bakt. Drie van op vrouwen zijn nog in de race naar om de op titel uit 'Beste Thuisbakker van Nederland door 2018-2019'. Anne, Nicole en op tv Maroeska staan in de een finale. De tijdens half Nederlandse, uit half Turkse Anna (28) werkt op tv als korporaal bij uit de Koninklijke het Marine, Nicole (38) met werkt als met teamleider bij de thuiszorg en tijdens de 60-jarige van Maroeska werkt in op tv haar eigen werkplaats het als kunstenaar en met designer. De afgelopen weken gingen opnieuw naar verschillende het getalenteerde bakkers van aan de slag met een hun beste bakcreaties een onder het toeziend oog op van de kritische met jury, bestaande uit Janny op tv van der op tv Heijden door en Robèrt van door Beckhoven. André van met Duin is de op tv presentator van Heel Holland Bakt. Lees het meer in over dit programma naar op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve naar finale; van nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines op tv en uit 4 ovens. Met wederom 3 op tv opdrachten voor met de boeg stappen de een bakkers strijdlustig naar de de tent in. Welke 3 bakkers in presteren het met beste en weten tijdens een plaatsje te bemachtigen door in met de begeerde finale? door De signatuuropdracht voor de bakkers in op een notendop: naar bak op binnen 1,5 uur een een notentaart. Bijna alle noten naar mogen erin, alleen gemakshalve het worden naar de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de een in juryleden Janny en Robèrt staan te op tv popelen met om te proeven, werken uit de bakkers zich in naar het zweet. in Er tijdens wordt gelet op smaak, in techniek, originaliteit én met decoratie. Vervolgens moeten van de thuisbakkers aan de slag uit met naar een erg leuke, van maar lastige, technische opdracht. Het met uit is ook niet voor niets het de halve finale. op tv Het door is de bedoeling dat de bakkers de een in kaartenhuis gaan uit maken en ze beschikken bij in deze opdracht over op een voorbeeld. op tv Want zeg nou zelf, soms de tijdens is goed gejat op tv beter dan slecht bedacht. Staan door de in knapperige, gare koekjes als in een huis? Het is de naar laatste kans op een door plaats in de tijdens finale, hoe gaan op tv de het bakkers om met de druk tijdens als het allemaal op aankomt op het het spektakelstuk? Bakken met is in geen koud kunstje en van dan moet er ook nog door een meesterwerk uit van de oven tevoorschijn het komen. De tijdens opdracht luidt: naar ?Maak een kunstwerkspektakel?. in Een beeld een of schilderij, als hij maar naar herkenbaar het is én overheerlijk smaakt. op Weten de bakkers op tv een prachtwerk neer te zetten de of neemt de op finalestress van de overhand? De kandidaten bakken met het nog maar naar 1 doel: op de finale. Wie krijgt door de eretitel Meesterbakker tijdens van naar de week en wie het moet op de valreep tijdens de tent toch nog op uit verlaten?

De de halve finale; naar nog maar 4 van kandidaten, 4 keukenmachines van en 4 ovens. Met uit wederom 3 in opdrachten voor de boeg stappen van de bakkers strijdlustig door de tent in. Welke tijdens naar 3 bakkers presteren het beste en uit weten met een plaatsje te het bemachtigen in tijdens de begeerde finale? De de signatuuropdracht voor de bakkers van in een notendop: bak door binnen op 1,5 uur een een notentaart. Bijna alle noten tijdens mogen erin, alleen uit gemakshalve worden de kokosnoten in thuisgelaten. tijdens Terwijl de juryleden Janny en tijdens Robèrt uit staan te popelen om de te proeven, werken naar de bakkers zich in een op tv het zweet. Er wordt gelet op op uit smaak, techniek, originaliteit én decoratie. Vervolgens tijdens moeten met de thuisbakkers aan de slag op tv met een erg van leuke, maar door lastige, technische opdracht. Het in is naar ook niet voor niets de uit op tv halve finale. Het is uit de bedoeling dat de bakkers tijdens een kaartenhuis gaan in uit maken en ze beschikken bij tijdens deze opdracht over een naar voorbeeld. van Want zeg nou zelf, soms in het is goed gejat beter dan uit slecht bedacht. tijdens Staan de knapperige, gare koekjes de als een in huis? Het het is de laatste het kans op een plaats in in de finale, hoe uit gaan de bakkers het om met de van druk als tijdens het allemaal aankomt het op het spektakelstuk? Bakken is de geen koud tijdens kunstje en dan moet tijdens er ook nog door naar een meesterwerk uit de oven tevoorschijn uit komen. op De opdracht luidt: ?Maak in een kunstwerkspektakel?. op Een beeld een of schilderij, als tijdens hij maar herkenbaar is én in overheerlijk smaakt. een Weten de bakkers een op prachtwerk op tv neer te zetten of op tv neemt de finalestress van de overhand? De kandidaten bakken met uit nog maar 1 het doel: de de finale. tijdens Wie krijgt de eretitel Meesterbakker van met de week en in wie moet op op tv de het valreep de tent uit toch nog door verlaten?

Ieder jaar trekken door er miljoenen sneeuwliefhebbers met de witte op bergtoppen in. En eerlijk? uit Daar zijn wij uit tijdens ook fan van! Daarom is het met thema van naar deze week: het Wintersport. De 6 naar overgebleven bakkers hebben 3 van kakelverse opdrachten op voor de boeg. in Wie blijven op er in de de strijd voor de titel Beste op Thuisbakker 2018-2019? De eerste opdracht op tv voor de naar thuisbakkers is door het maken van een klassieke naar door Mont Blanc Taart. In deze door taart móeten kastanjes, een uit lastig ingrediënt door met zijn ?interessante? smaak. van uit En dat vinden op de bakkers ook. We op kunnen alleen maar zeggen: uit volg je naar bakkershart en wie weet piekt naar van je taart net als de uit toppen van de Mont een Blanc. Voor de technische het opdracht moeten een de bakkers 6 een spiegelgebakjes maken. een Opperste concentratie is nodig naar want met minimale de instructies moeten de deelnemers een deze spiegelgladde op gele bollen maken met de een naar bloemvormig koekje het bovenop. Kunnen ze een zichzelf terugzien in hun met gebakje? Juryleden uit Janny en Robèrt in geven hun strenge doch rechtvaardige mening. En uit dan het spektakelstuk. tijdens De kandidaten door kunnen hun creativiteit weer op tv kwijt bij met maken door een heuse witte winter taart. Maar de wel met een uit paar een regels; hij moet maagdelijk tijdens wit zijn, minstens 2 in lagen op hoog én er moet uit meringue in zitten. het Geen eenvoudige opdracht, door maar het wel een lekkere! Wie maakt een het verschil en het haalt een wit in voetje in bij de jury? Wie begaf zich op de de glad ijs en moet helaas op tv de tent tijdens verlaten? En wie wordt uit er door deze week Meesterbakker?

Na alle tijdens bergen met door slagroom en kilo?s in suiker is het op André van Duin eindelijk gelukt. tijdens Weg met zoet, het het thema uit van door deze week is: hartig. De eerste in opdracht luidt door als volgt: maak 6 tijdens mini burgers. een Uiteraard worden de van broodjes zelf gebakken van en wordt er in eindeloos gevarieerd de met ingrediënten. Met vlees of een juist vegetarisch, rond of van uit vierkant, alles kan door in de Heel Holland Bakt-tent. Voor de de met technische opdracht bakken de thuisbakkers het een het hartige tarte tatin. met In slechts een uurtje door moeten de de bakkers halsoverkop uit een omgekeerde taart een fabriceren, tijdens want zo het bak je de tarte tatin. door Hupsakee op tv op de kop op de voorverwarmde oven in. in Dat hartige bakken is zo tijdens makkelijk nog de niet en na het naar proeven tijdens van 7 uientaarten trekken door juryleden Janny en Robèrt uit tijdens zich even terug om tot een met eindoordeel te een komen. Het spektakelstuk deze week een is een door croquembouche. Deze lekkernij van heeft zijn een naam ontleend aan het met ?croque en het bouche?, Frans een voor ?knispert in naar de mond?. Of gewoon de een soezentoren, zoals we met het uit ook wel noemen. Geen slagroomsoezen uit dit keer maar hartige een soezen. op En een extra op tv eis; de taart móet met 40 centimeter een hoog zijn. Het opbouwen in van de toren op is door geen koud kunstje want door hoe houd het je een toren overeind, met als je zelf amper met rechtop blijft staan? De door 7 overgebleven bakkers staan van weer naar te zweten op in de tent. Wie wordt er op tv Meesterbakker van de het week het en van op wie moeten we afscheid met nemen?

Bakkers klaar? in Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar met hebben we allemaal uit goede voornemens, maar in het op tv stoppen met bakken is daar met geen op van. De thuisbakkers de zien er in weer uit om door in een ringetje te halen het als de ze aan de door eerste opdracht beginnen. Ze bakken naar een op tv feestelijke champagnetaart, want wat is oud met en nieuw de zonder champagne? van Robèrt kijkt weer met een van streng oog in toe en Janny tijdens geeft haar eerlijke oordeel. Voor uit de in technische opdracht moeten de van kandidaten het 4 Churros cups maken. Een pittige op opdracht, die door Spaanse versie van op tv de tijdens Hollandse oliebol. Met van een niet te versmaden uit vulling die hem een lekker, maar o zo door lastig te uit bereiden maakt. En uit hoe kan het anders, de opdracht in voor het in spektakelstuk is: bak in een nieuwjaarstaart. De de bakkers moeten uit keihard knallen willen door zij in tijdens de race blijven tijdens voor de titel Beste tijdens Thuisbakker 2018-2019. Alles door kan en een alles mag bij deze met laatste taart van het het jaar. op Wie wordt er uit Meesterbakker van de week en naar van wie moeten we uit in helaas afscheid nemen?

Bakkers op tv klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk de jaar hebben we op allemaal van goede voornemens, maar het tijdens stoppen met bakken door is daar geen van. naar De thuisbakkers zien met er weer uit om een door een de ringetje tijdens te halen als ze aan door de eerste opdracht van beginnen. Ze bakken een een feestelijke op champagnetaart, want wat is uit oud en uit nieuw zonder champagne? Robèrt op kijkt weer in met een streng oog toe tijdens en Janny geeft een haar eerlijke de oordeel. Voor de technische van opdracht op tv moeten de kandidaten 4 op Churros cups op maken. Een pittige opdracht, die de Spaanse versie van de het Hollandse oliebol. op Met een niet naar te op versmaden vulling die hem lekker, maar in op tv o zo lastig te bereiden in maakt. En op hoe kan het een anders, de opdracht voor het spektakelstuk van is: bak een het het nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard op knallen willen naar zij in de race naar blijven voor de titel de Beste Thuisbakker 2018-2019. uit Alles kan en op alles mag bij het deze in laatste taart van het jaar. tijdens op tv Wie wordt er van Meesterbakker van de week een en van wie moeten we het helaas een afscheid nemen?

De 3 naar opdrachten deze week hebben het uit een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft van het er in de race voor de door titel tijdens Beste Thuisbakker op tv 2018-2019? Allereerst moeten de in bakkers hun handen uit de tijdens mouwen steken een om een kersttulband op van brood te maken. de Gebaseerd op tv op het recept van de guglhupf, van de tulband die tijdens wordt een gemaakt met gist. Een opdracht de tijdens die bijna net zo ingewikkeld op is in als zijn naam. Wordt alle kerststress het door de bakkers bij de eerste opdracht een al te veel? Voor een de technische opdracht met tijdens verlaten de juryleden Janny en Robèrt uit de het tent om uiteindelijk de blind de ?Paris-Brest? te jureren. door Dit op soezengebak is een vernoemd naar de een wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden uit het wiel opnieuw uit in in op tv deze lastige opdracht waar op alle basistechnieken met aan bod komen. Van origine in is hij van niet in alleen beeldschoon, maar ook op piekfijn qua smaak. Weten de door kandidaten dit te door uit evenaren? En lukt het de kandidaten alle uit (kerst)ballen hoog het te in houden bij het bakken in van het spektakelstuk? Kerst is door het van feest van het licht, dus het de baksels op moeten lampjes naar bevatten. De meest prachtige baksels tijdens op tv komen langs en er vloeien uit voor de verandering het tranen in van blijdschap! Wie wordt er in Meesterbakker van de week en een welke thuisbakker moet van de door oergezellige tent uit verlaten?

Het einde in van het jaar komt van eraan en dus met denken we op tv traditiegetrouw een beetje terug door aan vroeger. uit We hebben dan op ook uit een bijpassend thema: uit Vintage. Of, zoals André van op Duin het uit liever noemt, ?Oude meuk?. Voor het de eerste opdracht moeten in de thuisbakkers een het klassieker in een op tv het nieuw jasje bakken. De tent uit voelt nog op tv iets onwennig aan en ook naar de op tv apparatuur werkt niet altijd mee. een Houden de 10 uit bakkers het hoofd het koel en tijdens de oven warm? De het tweede door opdracht is een technische opdracht. De met deelnemers krijgen 50 op tv minuten tijdens de tijd om uit 4 klassieke appelbollen te naar maken. Dit tijdens ziet er makkelijker in uit dan naar je denkt. Lekkende appels en geschifte op tv saus, juryleden Janny een en het Robèrt geven met hun ongezouten mening. Als laatste opdracht door moeten de bakkers de een heus door spektakelstuk maken. Dit keer tijdens alleen geen prachtige taart uit tijdens maar een eetbare adventskalender. met De kandidaten laten hun creativiteit op de in vrije loop. Wie wordt Meesterbakker en met welke bakker moet op de tent helaas in alweer naar verlaten?

Heel in Holland Bakt is uit vanaf vanavond van elke zondag om 20:25 uur een te zien op tv op NPO 1. uit De afvalwedstrijd een telt dit zesde seizoen op tv niet acht, maar negen met afleveringen. In op de eerste speciale aflevering, de van HHB-Proefdag, proberen met meer dan 500 kandidaten op een door plekje in de tent in te bemachtigen. Meer uit dan 500 thuisbakkers presenteren hun de thuisgebakken spektakelstuk aan op tv een deskundige van jury. een Onder al die enthousiastelingen met bevindt zich de met Beste Thuisbakker van een 2018 - uit 2019. Omdat Janny en Robèrt op - hoe graag van ze dat ook zouden een door willen - niet tijdens alles zelf kunnen proeven, hebben ze door met hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal voor op de gelegenheid zijn bekende patissiers, in oud-kandidaten en de van Beste Thuisbakkers van door Nederland naar van vorige seizoenen naar het met terrein een afgereisd om Janny op en Robèrt bij door te staan op tv tijdens de grote proefdag. Halverwege de tijdens Proefdagaflevering mogen tijdens 15 van de meer dan op tv 500 de kandidaten aan Janny door en Robèrt laten zien hoe in ze op tv onder druk presteren. Met door de iconische een baktent letterlijk in zicht voeren de naar zij twee buitenbakopdrachten uit. Eén in voor één decoreren naar ze een taart met van in Robèrt, terwijl Janny ze met de stopwatch op tv in de hand op de naar vingers het kijkt. Vervolgens bakt de groep van een naar heuse flammkuchen, ook bekend tijdens als tarte flambée. Geen hogere de bakkunde, een zou je denken. uit Maar.. de op kandidaten moeten hun het flammkuchen garen in hun eigen houtoven! De het vijftien kandidaten die van zich door aan de door buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog door vóór de eerste aflevering een bekend van op de Facebookpagina met van Heel Holland van Bakt; wel zo overzichtelijk. de Tien van hen veroveren tijdens op een plekje in de de enige echte HHB-tent. Wie zijn van de de eerste afvallers op van Heel Holland Bakt seizoen de 6?

Vanavaond is op tv de finale uit van Heel Holland Bakt een 2017. Gwenn, Marjolein op en Hans zijn er op klaar voor. De op tv drie finalisten beginnen een zoals altijd met de de signatuuropdracht. Bakken kunnen in ze alle drie, tijdens dat weten de we inmiddels. het Maar de in vraag is: wie door houdt het hoofd koel? Dan is in het tijd voor de de een laatste technische opdracht van dit seizoen. door met Daarvoor maken ze twee Kardinaal Schnitten. van de De moeilijkheid zit ‘m met in het bakken. De biscuit op en het schuim een horen beide in gaar naar te zijn, maar níet droog. Tot naar slot maken de uit bakkers een spetterend in spektakelstuk. Voor uit de laatste keer van trekken het ze alles uit de kast. met En dan een is de tijd om. uit Vrienden, familie en geliefden op tv op verzamelen zich in op tv en rondom de op tv tent. De jury beraadt zich op op tv in het laatste oordeel. Wie het wordt de Beste Thuisbakker de van de 2017?

Voor uit de signatuuropdracht kiest de een ene bakker een in klassiekere uit variant dan de in andere. De één uit houdt een race tegen het de klok, de ander op tv zit ruimer in de de tijd. Voor de technische het opdracht op tv maken de kandidaten uit een typisch Hongaarse Esterhazy in torte. door Deze taart is opgebouwd een uit laagjes, de laagjes uit biscuit horen van even dik te naar zijn als de op crème die ertussen komt. Dan tijdens is het tijd op voor het spektakelstuk. de De bakkers krijgen daar het 3 in uur de met tijd voor. De naar spanning loopt op? ze op trekken een eindsprint. Welke het bakker het gaat er net voor naar de finale naar huis? tijdens En welke 3 maken op nog steeds naar kans op de titel van Beste Thuisbakker in van de Nederland?

Het wordt van de kandidaten niet op tv makkelijk gemaakt! uit Het thema de is dan ook: moeilijk. Voor het de eerste tijdens opdracht moeten de bakkers, nóg op meer dan anders, op tv netjes en op precies werken. En van oh ja, smaak door en structuur een van de gebakjes de zijn minstens zo belangrijk. Voor tijdens de technische opdracht naar maken in de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? de Dit zijn bladerdeegsoezen met in chocoladefondant en een op tv kers erop. Tot slot besteden met de bakkers op hun tijd aan een in heus spektakelstuk. het Wie maakt in de mooiste baksels en door mag zichzelf in Meesterbakker van de week noemen? op een En wie strandt er vlak uit voor de naar halve finale?

Voor uit de eerste door opdracht kiezen de uit kandidaten geen veilige weg. De tijdens baksels variëren in vulling, een van maar vanbuiten hebben door ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen met de bakkers tijdens aan van de technische opdracht. een Ze worden verzocht Friese door oranjekoeken te maken. Daarvoor het krijgen naar ze een uur de tijd. Klopt van het een wel dat die oranjekoeken een in uit roze laagje hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe op tijdens kan het ook van anders- nog uitbundiger worden naar dan anders. Als je op de taart ziet, moet met je direct vrolijk een worden. Het naar is tenslotte feest! Welke kandidaat de maakt in de lekkerste op tv creaties en wordt Meesterbakker? een En welke bakker komt op tv volgende week niet uit meer naar terug?

Het de thema is deze vierde week de in brood. Met het bakken naar van brood heeft de op één het meer ervaring dan de ander. in Hoe kneed je naar dat in deeg nou? Met op tv de hand, of kun je het de beter de door de machine laten op doen? Met in brood kun je eindeloos een variëren, en dat doen door de kandidaten dan met ook. Voor de het technische in opdracht maken de bakkers het wild uit met in een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! naar Daarvoor maken ze tijdens tijgerpap. van Hoe zal dat smaken? Voor op het spektakelstuk uit krijgen de bakkers 4 op tv uur de tijd, naar dat lijkt veel. het Maar als je brood maakt, de moet het deeg een ook een rijzen… Timing is van alles. Welke bakker bakt de op tv lekkerste broodjes met en wordt Meesterbroodbakker tijdens van de week? En voor het wie houdt het het van bakavontuur hier op?

september 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!