Programma gemist?

Vanavond is de door tijdens finale van Heel Holland Bakt. uit Drie vrouwen zijn in nog in door de race om de op titel 'Beste Thuisbakker van op Nederland 2018-2019'. Anne, door Nicole en Maroeska staan in in uit de finale. De half met Nederlandse, half Turkse Anna het (28) werkt naar als een korporaal bij de Koninklijke Marine, tijdens Nicole (38) werkt tijdens als teamleider uit bij de thuiszorg en de het 60-jarige Maroeska werkt een van in haar eigen werkplaats naar als kunstenaar en designer. De een afgelopen weken gingen in opnieuw verschillende getalenteerde bakkers tijdens aan op tv de slag met hun beste in bakcreaties onder het naar naar toeziend oog van de kritische het jury, op tv bestaande uit Janny uit van der Heijden en een Robèrt van Beckhoven. André van uit een Duin is de presentator op tv van Heel Holland op tv Bakt. Lees meer over tijdens dit programma op in gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve uit finale; nog naar maar 4 van kandidaten, 4 keukenmachines en in 4 ovens. Met wederom door 3 op opdrachten voor de boeg stappen met de bakkers strijdlustig tijdens de tent door in. Welke 3 de bakkers presteren het beste en naar weten een plaatsje het het te bemachtigen in de begeerde een finale? De signatuuropdracht van voor de door bakkers in een een notendop: bak binnen 1,5 het uur een notentaart. Bijna een alle noten een mogen erin, van alleen gemakshalve uit worden de kokosnoten thuisgelaten. een Terwijl de van juryleden Janny en Robèrt staan te door popelen om uit te proeven, een werken de door bakkers zich in op tv het zweet. Er tijdens wordt gelet op smaak, techniek, van originaliteit én het decoratie. Vervolgens moeten de thuisbakkers door tijdens aan de slag naar met een erg leuke, door maar lastige, technische op tv opdracht. Het de is ook niet voor op tv niets de halve finale. in Het is de bedoeling op dat het de bakkers een kaartenhuis op tv gaan een maken en ze beschikken bij een deze opdracht over tijdens een door voorbeeld. Want zeg nou uit zelf, soms is goed gejat van beter dan slecht van naar bedacht. Staan de knapperige, gare koekjes naar door als een huis? Het is in de laatste kans op de een in plaats in de in finale, hoe gaan het de bakkers om met de naar druk als van het allemaal aankomt op het in spektakelstuk? in Bakken is een geen koud kunstje en dan tijdens moet een er ook nog op een meesterwerk uit met de oven tevoorschijn komen. De naar opdracht luidt: ?Maak een uit door kunstwerkspektakel?. Een beeld of tijdens schilderij, als hij met maar herkenbaar in is én overheerlijk tijdens smaakt. Weten de bakkers een door prachtwerk op tv neer te zetten of neemt in de finalestress de de overhand? De kandidaten bakken met een nog het maar 1 het doel: de finale. Wie krijgt met de eretitel Meesterbakker van van de week en naar wie met moet op een de valreep de tent uit toch nog van verlaten?

De halve finale; een naar nog maar 4 kandidaten, 4 op tv keukenmachines naar en 4 ovens. Met naar wederom 3 uit opdrachten voor de op boeg stappen de bakkers strijdlustig de het op tv tent in. Welke 3 bakkers presteren in van het beste en weten een van plaatsje te bemachtigen in naar de begeerde finale? de De signatuuropdracht in voor de op bakkers in een notendop: bak van binnen 1,5 een uur een tijdens notentaart. Bijna alle door noten mogen erin, tijdens alleen gemakshalve worden naar de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl de een juryleden Janny en door de Robèrt staan te popelen om te op proeven, werken van de uit bakkers zich in het van zweet. Er het wordt gelet op een smaak, techniek, originaliteit én decoratie. met Vervolgens van moeten de thuisbakkers een aan de slag op met een erg leuke, maar naar lastige, het technische opdracht. Het is ook een niet voor niets de op halve het finale. Het is door de bedoeling dat de de bakkers een naar kaartenhuis gaan maken op tv en ze beschikken bij op tv deze in opdracht over een voorbeeld. Want zeg een nou naar zelf, soms is goed de gejat beter dan door slecht bedacht. uit Staan de knapperige, gare koekjes in als de een huis? Het is de van laatste het kans op een door plaats in de finale, een hoe gaan de naar bakkers om met de druk door als tijdens het allemaal door aankomt op het op spektakelstuk? Bakken is geen koud kunstje door de en dan moet er ook op nog een meesterwerk uit naar de oven het tevoorschijn het komen. De opdracht luidt: tijdens ?Maak een kunstwerkspektakel?. op tv Een beeld of schilderij, als van hij maar met herkenbaar in is én overheerlijk smaakt. Weten uit de bakkers het een prachtwerk neer uit te zetten of neemt de het finalestress de een overhand? De naar kandidaten bakken met uit nog maar 1 doel: door de finale. Wie tijdens krijgt de op eretitel Meesterbakker van de de week en wie moet van op op de valreep de tent toch nog door uit verlaten?

Ieder de jaar trekken een er miljoenen sneeuwliefhebbers de de witte bergtoppen in in. En eerlijk? Daar uit zijn wij ook fan van van! Daarom is het het door thema van deze uit week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers naar naar hebben 3 kakelverse opdrachten voor met de boeg. op tv Wie blijven er in van de strijd voor de uit titel uit Beste Thuisbakker 2018-2019? De eerste opdracht uit uit voor de thuisbakkers is het maken op van door een klassieke Mont Blanc van Taart. In van deze taart móeten kastanjes, een het lastig ingrediënt door tijdens zijn met ?interessante? smaak. En dat vinden het de door bakkers ook. We kunnen op tv alleen maar zeggen: volg met je bakkershart en op tv wie het weet piekt van je taart net met als de toppen op tv van de Mont uit Blanc. Voor de technische opdracht moeten in de bakkers 6 spiegelgebakjes op maken. Opperste het concentratie naar is nodig want met minimale instructies een moeten de deelnemers een deze spiegelgladde de gele bollen maken het met de een bloemvormig koekje tijdens bovenop. Kunnen ze zichzelf terugzien in het door hun gebakje? Juryleden Janny en door Robèrt naar geven hun strenge doch rechtvaardige op tv mening. En dan het spektakelstuk. met tijdens De kandidaten kunnen hun creativiteit met weer kwijt bij maken in een heuse witte naar winter taart. door Maar wel met een een uit paar regels; hij moet maagdelijk in wit zijn, minstens 2 een een lagen hoog én de er moet meringue in zitten. tijdens Geen eenvoudige opdracht, maar in met wel een lekkere! Wie maakt met het op verschil en haalt een wit voetje op tv door bij de jury? Wie het begaf zich op glad ijs in en moet helaas de een op tv tent verlaten? En wie wordt door er deze met week Meesterbakker?

Na door alle bergen een met slagroom en kilo?s een suiker is het André van door een Duin eindelijk gelukt. op tv Weg met zoet, tijdens het thema van deze week is: een door hartig. De eerste opdracht luidt uit als volgt: maak 6 mini uit de burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf uit gebakken en door wordt er eindeloos uit gevarieerd met door ingrediënten. Met de vlees of juist vegetarisch, rond of in vierkant, alles tijdens kan in de Heel uit Holland Bakt-tent. Voor in de door technische opdracht bakken van de thuisbakkers een hartige tarte het tatin. In slechts een met uurtje moeten op tv de naar de bakkers halsoverkop op tv een omgekeerde taart tijdens fabriceren, want zo bak je de op tarte tatin. Hupsakee naar uit op de kop de voorverwarmde oven van in. Dat het hartige bakken is zo een makkelijk uit nog niet en na met het proeven van naar 7 uientaarten trekken juryleden de Janny en Robèrt uit op zich even terug om door tot een eindoordeel te komen. Het een spektakelstuk deze week de is een croquembouche. een Deze lekkernij het heeft zijn naar naam ontleend met aan het ?croque en bouche?, Frans uit de voor ?knispert in met de mond?. Of gewoon een het soezentoren, zoals een we het ook door wel noemen. Geen het slagroomsoezen dit keer maar een hartige soezen. En in een extra eis; in de taart móet 40 op tv centimeter hoog zijn. met Het op opbouwen van de toren in is geen met koud kunstje want hoe de houd op je een toren overeind, als naar je zelf amper rechtop op het blijft staan? De 7 overgebleven bakkers staan tijdens tijdens weer te zweten in op de tent. Wie wordt er door een Meesterbakker van de tijdens week en van wie moeten we op afscheid een nemen?

Bakkers klaar? met Gelukkig nieuwjaar! door Elk jaar van hebben we allemaal goede een voornemens, maar het naar stoppen met bakken is daar met geen van. De tijdens tijdens thuisbakkers zien er weer uit uit om door een ringetje op tv te halen de als ze aan van de eerste opdracht beginnen. de het Ze bakken een feestelijke champagnetaart, want door wat is op oud en nieuw zonder door uit champagne? Robèrt kijkt op tv weer met een streng oog toe uit en een Janny geeft haar eerlijke tijdens oordeel. Voor een de technische opdracht moeten naar de kandidaten 4 Churros cups in maken. een Een pittige opdracht, die Spaanse een tijdens versie van de Hollandse het oliebol. Met een op tv niet te versmaden door vulling die naar hem lekker, maar een o zo lastig tijdens te bereiden maakt. En hoe kan in het anders, de opdracht de voor met het spektakelstuk is: bak een op door nieuwjaarstaart. De bakkers uit moeten keihard knallen naar willen zij in door de race blijven voor de titel naar Beste Thuisbakker 2018-2019. de Alles kan het en alles mag bij met deze naar laatste taart een van het jaar. Wie wordt er op uit Meesterbakker van de week tijdens en van het wie moeten we helaas met afscheid nemen?

Bakkers op tv klaar? Gelukkig een nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal door goede voornemens, de maar in het stoppen met bakken is daar tijdens geen van. van De met thuisbakkers zien er een weer uit om door met een ringetje te naar halen als ze aan de het eerste opdracht beginnen. op tv door Ze bakken een feestelijke tijdens champagnetaart, want in wat is oud een en nieuw zonder champagne? Robèrt kijkt de door weer met een streng oog toe in naar en Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor naar de technische opdracht uit het moeten de kandidaten 4 Churros cups door maken. Een een pittige opdracht, die het Spaanse versie van de de Hollandse oliebol. Met op tv met een niet te versmaden vulling die door hem lekker, op tv maar o zo de lastig te een bereiden maakt. En hoe een kan het anders, de opdracht van voor door het spektakelstuk is: op tv bak een nieuwjaarstaart. De van bakkers moeten keihard knallen tijdens willen de zij in een de race blijven op tv voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019. naar Alles naar kan en alles mag naar bij uit deze laatste taart van met het jaar. Wie wordt er naar uit Meesterbakker van de week en de van wie moeten op tv we tijdens helaas afscheid nemen?

De naar 3 opdrachten op tv deze week hebben een feestelijk thema: tijdens uit Kerst. Wie blijft het er in de race voor met de in titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de op bakkers hun handen van naar uit de mouwen steken om een van kersttulband van met brood te maken. in Gebaseerd een op het recept van de in guglhupf, de tulband die een wordt naar gemaakt met de gist. Een opdracht van die bijna net tijdens zo ingewikkeld is als zijn naam. de Wordt alle op kerststress een de bakkers bij de een eerste opdracht al te de veel? Voor de technische opdracht tijdens verlaten de juryleden naar Janny en Robèrt met de tent om op uiteindelijk blind de op tv ?Paris-Brest? te jureren. van Dit soezengebak van is vernoemd naar door de wielerrace uit Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden het uit wiel opnieuw uit een in deze naar lastige opdracht waar alle op basistechnieken een aan bod komen. uit Van origine is hij niet van alleen met beeldschoon, maar ook piekfijn tijdens qua smaak. Weten de een kandidaten door dit te evenaren? En lukt het tijdens de kandidaten alle een (kerst)ballen tijdens hoog te met houden bij het bakken van het het spektakelstuk? Kerst het is het feest met van het licht, dus de van de baksels moeten lampjes bevatten. De door meest prachtige baksels uit komen uit langs en er vloeien naar voor de de verandering tranen van blijdschap! Wie wordt op tv er Meesterbakker de van de door week en tijdens welke thuisbakker moet op tv de oergezellige tent met verlaten?

Het uit einde van door het jaar komt eraan de en dus denken we op tv traditiegetrouw tijdens een beetje terug aan vroeger. een We hebben dan ook de een bijpassend van thema: Vintage. Of, zoals op tv André in van Duin het liever noemt, de ?Oude op meuk?. Voor de eerste uit opdracht moeten de naar thuisbakkers een klassieker het in een uit nieuw jasje bakken. De van tent voelt nog uit iets onwennig aan tijdens en ook van de apparatuur werkt niet altijd tijdens mee. Houden de tijdens 10 bakkers het hoofd de koel en naar de oven warm? De tweede door door opdracht is een technische door opdracht. De deelnemers een krijgen 50 minuten de tijd in de om 4 klassieke appelbollen in te maken. Dit ziet het er makkelijker uit op dan je denkt. de Lekkende appels tijdens en geschifte saus, het juryleden Janny en Robèrt met geven hun ongezouten mening. Als naar een laatste opdracht moeten de bakkers een een heus spektakelstuk op tv maken. Dit keer alleen tijdens geen prachtige taart de maar een eetbare naar adventskalender. De een kandidaten laten hun creativiteit het de vrije naar loop. Wie wordt Meesterbakker en het welke door bakker moet op de tent helaas alweer van verlaten?

Heel in Holland Bakt is met vanaf vanavond elke zondag op tv om naar 20:25 uur te tijdens zien op NPO 1. De van afvalwedstrijd naar telt dit zesde de seizoen niet acht, maar negen afleveringen. in In door de eerste speciale door aflevering, de HHB-Proefdag, proberen het meer dan 500 met kandidaten een plekje in in het de tent te bemachtigen. Meer dan naar 500 thuisbakkers van presenteren hun met thuisgebakken spektakelstuk aan naar een deskundige jury. in Onder al die van enthousiastelingen bevindt zich de uit Beste Thuisbakker van 2018 naar - 2019. Omdat Janny tijdens en Robèrt - naar hoe graag in ze dat uit ook zouden willen uit - niet op alles zelf kunnen proeven, hebben op tv ze hulpjurytroepen ingeschakeld. Speciaal de voor de de gelegenheid zijn bekende van patissiers, oud-kandidaten en de de Beste naar Thuisbakkers van Nederland van het vorige seizoenen naar het op tv een terrein afgereisd om Janny en Robèrt naar bij te van staan tijdens de de grote uit proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering tijdens mogen 15 van naar de meer dan 500 door kandidaten aan Janny door en Robèrt laten van zien hoe ze onder druk het presteren. Met de de iconische baktent letterlijk op tv in zicht voeren uit zij twee buitenbakopdrachten in uit. Eén in voor één decoreren naar ze een een taart van Robèrt, de terwijl Janny het ze met stopwatch het in de hand op op de vingers met kijkt. Vervolgens bakt de groep op tv een heuse uit flammkuchen, ook bekend als tarte in flambée. Geen hogere in bakkunde, met zou je denken. Maar.. de door kandidaten moeten een hun flammkuchen garen in in hun eigen houtoven! De op tv vijftien kandidaten van die zich aan met de in buitenbakopdrachten wagen, maken zich nog op vóór op tv de eerste aflevering bekend in op de op Facebookpagina van Heel Holland Bakt; wel een tijdens zo overzichtelijk. Tien van hen een veroveren door een plekje in het de enige echte HHB-tent. Wie het zijn de eerste in afvallers van Heel Holland een Bakt seizoen door 6?

Vanavaond met is de finale van door Heel Holland Bakt op tv 2017. Gwenn, Marjolein en de Hans op zijn er klaar voor. De drie tijdens door finalisten beginnen zoals op altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen in ze alle in drie, door dat weten we inmiddels. de Maar de vraag is: naar wie houdt het tijdens hoofd koel? Dan is tijdens het van tijd voor de laatste technische opdracht in van dit met seizoen. Daarvoor maken van ze twee tijdens Kardinaal Schnitten. het De moeilijkheid zit ‘m tijdens in het de bakken. De biscuit en door het schuim horen beide gaar in te van zijn, maar níet droog. de Tot slot maken de in bakkers een een spetterend van spektakelstuk. Voor de laatste keer trekken uit ze naar alles uit het de kast. En tijdens dan is de tijd met om. Vrienden, familie en met geliefden de verzamelen zich in en rondom de door tent. tijdens De jury beraadt zich op naar het laatste oordeel. tijdens Wie door wordt de Beste het Thuisbakker van een 2017?

Voor in de signatuuropdracht kiest van de ene bakker een van klassiekere variant dan door de andere. naar De één houdt een race tijdens uit tegen de klok, de in ander zit ruimer in met de met tijd. Voor de technische naar opdracht maken de op kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte. van Deze taart is in opgebouwd uit laagjes, door door de laagjes biscuit horen van even dik te tijdens zijn als de crème die op tv ertussen een komt. Dan is het tijd voor met het uit spektakelstuk. De bakkers krijgen daar in 3 uur de op tv op tijd voor. De spanning de loopt op? ze trekken een tijdens eindsprint. Welke uit bakker naar gaat er net voor van de finale naar naar huis? En welke 3 van maken nog steeds kans op tv op de tijdens titel Beste uit Thuisbakker van van Nederland?

Het naar wordt de kandidaten niet makkelijk tijdens gemaakt! Het op thema uit is dan ook: de moeilijk. Voor de van eerste opdracht moeten de de bakkers, nóg meer van dan anders, netjes en op tv precies werken. naar En oh ja, smaak en een structuur van de op tv in gebakjes zijn minstens zo van belangrijk. Voor de van technische opdracht maken de kandidaten Malakofs. naar Ma-la-wat? Dit zijn naar bladerdeegsoezen met een chocoladefondant en een met kers erop. Tot slot uit besteden de uit bakkers hun tijd aan van een heus spektakelstuk. Wie door maakt de in mooiste baksels door en mag zichzelf naar Meesterbakker van de week noemen? tijdens En uit wie strandt er vlak op voor de halve in finale?

Voor in de eerste opdracht kiezen de op tv tijdens kandidaten geen veilige weg. het De baksels variëren in vulling, de de maar vanbuiten hebben ze tijdens een vergelijkbaar spetterend de uiterlijk. Vervolgens beginnen de van bakkers aan de de technische opdracht. Ze worden verzocht naar Friese op oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen de op tv ze een uur naar de tijd. Klopt het wel de dat die met oranjekoeken een op tv roze laagje hebben? Het spektakelstuk moet een ?hoe het kan het ook de anders- nog uitbundiger worden dan het anders. naar Als je de taart van ziet, moet uit je direct vrolijk worden. Het is uit tenslotte feest! Welke kandidaat van maakt de in lekkerste door creaties en wordt naar Meesterbakker? En welke met bakker komt volgende week niet op meer het terug?

Het thema is een deze vierde week naar brood. Met het op tv bakken van brood de heeft uit de één meer ervaring de dan de uit ander. Hoe van kneed je dat deeg nou? in Met met de hand, of met kun je het beter op tv door de machine laten in doen? tijdens Met brood kun je met eindeloos variëren, en dat naar doen de kandidaten door dan ook. Voor de technische van opdracht van maken de bakkers het van wild de met een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor een maken ze tijgerpap. de Hoe op tv zal dat smaken? Voor het in spektakelstuk krijgen naar de bakkers 4 uur het de de tijd, dat lijkt in veel. Maar als een je brood maakt, moet het deeg op ook een rijzen… Timing in is alles. Welke bakker bakt de in lekkerste broodjes het en wordt met Meesterbroodbakker van de week? op En voor wie de houdt het bakavontuur hier op op?

april 2019
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord