Programma gemist?

Vanavaond is de door finale van het Heel Holland Bakt tijdens 2017. Gwenn, Marjolein naar en uit Hans zijn er klaar voor. De met drie naar finalisten beginnen zoals op altijd met de tijdens signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle de drie, met dat weten we inmiddels. Maar de van vraag een is: wie het houdt het hoofd koel? Dan is het met tijd het voor de laatste technische opdracht in van dit tijdens seizoen. Daarvoor door maken ze twee Kardinaal Schnitten. van De moeilijkheid op tv zit ‘m in het in bakken. een De biscuit en het tijdens schuim horen tijdens beide gaar te zijn, met maar níet droog. Tot naar slot van maken de bakkers een met spetterend op tv spektakelstuk. Voor de laatste keer op trekken ze alles uit naar de kast. En tijdens dan uit is de tijd om. Vrienden, met familie en op geliefden verzamelen zich op tv in en rondom de op tent. De jury tijdens beraadt zich op naar het laatste oordeel. de Wie wordt de naar Beste Thuisbakker van door naar 2017?

Voor de uit signatuuropdracht kiest de ene de bakker een klassiekere het variant dan de het andere. een De één op tv houdt een race tegen de klok, naar tijdens de ander zit ruimer in op de tijd. Voor met de technische opdracht maken het de kandidaten een typisch de van Hongaarse Esterhazy torte. Deze op taart is opgebouwd het uit laagjes, de laagjes van biscuit horen even door dik te op tv zijn als de tijdens crème die ertussen komt. Dan is van het tijd voor op tv in het spektakelstuk. De bakkers krijgen daar uit 3 uur de in tijd voor. De in spanning loopt tijdens op? door ze trekken een eindsprint. Welke het bakker gaat door er net naar voor de finale op tv naar huis? En welke 3 maken met nog steeds kans van uit op de titel door Beste Thuisbakker van de Nederland?

Het op tv wordt de kandidaten niet naar makkelijk gemaakt! Het uit thema is in dan ook: moeilijk. Voor een de eerste opdracht moeten op de bakkers, nóg het uit meer dan anders, netjes met en precies werken. En oh op tv ja, uit smaak en op tv structuur van de gebakjes zijn op minstens zo door belangrijk. Voor de de technische opdracht maken de kandidaten Malakofs. in Ma-la-wat? uit Dit zijn bladerdeegsoezen met door chocoladefondant en een tijdens kers erop. Tot slot een besteden de bakkers hun in tijd aan met een van heus spektakelstuk. Wie maakt naar de mooiste baksels door en mag zichzelf Meesterbakker naar van de week door noemen? En een wie strandt op tv er vlak voor de van halve finale?

Voor de eerste op het opdracht kiezen de kandidaten geen veilige een weg. tijdens De baksels variëren de in vulling, uit maar vanbuiten hebben ze op tv een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens met beginnen de bakkers aan met de naar technische opdracht. Ze worden verzocht op op tv Friese oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen het ze een tijdens uur de tijd. naar Klopt het wel dat een die oranjekoeken een in roze laagje het hebben? Het spektakelstuk tijdens moet ?hoe kan door het ook anders- nog uitbundiger naar het worden dan anders. Als je de de taart ziet, met moet je direct op tv vrolijk tijdens worden. Het is tenslotte door feest! Welke kandidaat maakt de lekkerste op tv creaties en door wordt Meesterbakker? En welke op op tv bakker komt volgende week niet meer in in terug?

Het de thema is deze vierde week op tv brood. Met met het bakken op van brood heeft de één op meer ervaring van dan de ander. Hoe naar een kneed je dat deeg nou? Met het de hand, door of kun in je het beter door in de uit machine laten doen? Met brood kun het door je eindeloos variëren, in en dat doen de kandidaten uit dan ook. Voor de tijdens technische opdracht maken tijdens de bakkers het wild uit met een beschermde in broodsoort: Tijgerbrood! Daarvoor op tv maken ze de tijgerpap. Hoe zal dat in een smaken? Voor het spektakelstuk krijgen de van bakkers 4 uur op de tijd, dat een lijkt veel. Maar op als je uit brood maakt, moet het het deeg ook rijzen… door Timing uit is alles. Welke bakker door bakt de lekkerste op tv broodjes en wordt de Meesterbroodbakker van de week? naar En voor wie houdt het door naar bakavontuur hier op?

De door bakkers beginnen, zoals altijd ,weer tijdens met het een maken van de signatuuropdracht. de Daar krijgen ze uit nog geen 2 in uur de voor, dus het met is doorwerken het geblazen. Als die cakes maar met goed gaar het worden in zo?n korte tijd? op Planning is alles! Dan op tv maken het de kandidaten 4 zwanensoezen. de Deze feestelijke tijdens uitziende soezen met hebben een nóg een leuker voorkomen dan gewone soezen. Weer in moeten de kandidaten tijdens voortmaken. Soezen op tv maken, room uit bereiden op tv en dan? Hoe op maak je ze af? Voor de tijdens laatste opdracht trekken met de bakkers weer de alles uit de de kast. Het spektakelstuk moet een op tv er natuurlijk fantastisch uitzien, maar de de naar smaak is minstens zo belangrijk. Wie met wordt een er meesterbakker? En voor welke kandidaat naar valt het in doek?

De eerste opdracht door uit geeft zich niet zonder slag van of stoot gewonnen. het Waar de ene van bakker succes boekt, heeft op de ander last op tv tijdens van zenuwen. Voor de technische opdracht maken van de in kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in een de tent uit wel wat spritsen tijdens zijn. Maar uit ze maken met behulp tijdens van van een summiere beschrijving, door dat is nog een uitdaging. op En dan moeten de de door eigenwijze bakkers de uit instructies die ze krijgen, wél een goed op tv uitvoeren! Voor het spektakelstuk trekken de uit kandidaten wederom uit alles uit de kast. Terwijl van Janny, tijdens Robèrt en uit André zich buiten opperbest vermaken, op doen de door bakkers hun uiterste best in tijdens tijdens de tent. Wie wordt in er Meesterbakker en wie gaat in er het deze week naar het huis?

Juryleden Robèrt op tv van Beckhoven en tijdens Janny in van der Heijden de en presentator André van Duin starten door vanavond met van een nieuw een seizoen van Heel naar Holland Bakt. Ze met hopen op heerlijke baksels, op creatieve uitspattingen en met verrassende smaakcombinaties. Bij uit de eerste opdracht willen op de met bakkers gelijk laten zien de wat ze in tijdens huis hebben. een En daarbij nemen sommigen direct risico’s. naar met Nieuwe ovens en uit een nieuwe keuken, in dat is even uit wennen. Voor de technische opdracht door moeten de de kandidaten direct 3 verschillende op technieken laten zien. in Dat is nog in niet makkelijk! de Na een goede nacht slaap breekt uit de tijdens volgende bakdag met aan. Voor de 3de met opdracht krijgen de bakkers op 3 uit uur de tijd. Als dat in geen heus spektakel door gaat worden! De een jury op is streng doch rechtvaardig. tijdens Er wordt een tijdens Meesterbakker gekozen en de eerste met bakker naar moet de tent helaas door al de verlaten.

Vanavond uit is de finale van de Heel Holland in Bakt. Voor door de technische opdracht met moet fraisier gemaakt worden. Finalisten Guido, de Annemarie en een Francis door strijden om de winst van het dit een seizoen. Het AD blikt terug op een vorige week op en vooruit op met de de finale van vanavond. Guido, de dierenarts door annex onderzoeker van uit Zeist, bakte met zich vorige tijdens week wederom fluitend door de wedstrijd naar heen. door Zijn baksels een zijn zelden de beste, de maar Guido handhaaft zich wel uit tot uit in de van eindstrijd. Dat kon het hij zelf ook nauwelijks geloven, op bekende hij op tv terwijl hij de handen voor op tv de op tv ogen sloeg. In de uit finale moet op tv hij boven zichzelf uitstijgen om de naar met half Australische Francis en Annemarie achter de zich de te houden. Een uit bijna onmogelijke opdracht voor in de het man die dit de seizoen tijdens de opnames met zijn door blote handen een door ringslang in van de door parkeerplaats oppakte om het in reptiel honderd meter de verder bij een de sloot weer door los te laten. Francis door is qua zelfvertrouwen uit Guido's tegenpool, maar vanavond het was een de Australische managementassistente de door onbetwiste nummer met één, en niet voor het door eerst naar dit seizoen. Het lijkt erop de dat zij en een Annemarie gaan uitmaken wie op de eindzege behaalt de in het in programma het dat dit seizoen ondanks uit het gemis met van presentatrice Martine Bijl elke het week met ruim 2,5 miljoen mensen een trekt.

De spanning is in om te snijden uit tijdens de een halve finale. Het het thema is in van deze aflevering: Gebakken lucht. naar De weersomstandigheden met spelen op tv de kandidaten wederom parten. met Het regent dus uit het is vochtig een in de tent. En dat door maakt in het voor de kandidaten in niet makkelijk. Voor de technische de opdracht maken met de kandidaten het ieder 5 Baisers. Schuimkoekjes met in maar 3 het ingrediënten. Tijdens de uit laatste opdracht strijden alle op tv bakkers op keihard voor een plekje in in de finale. op tv Wie strandt er in vlak voor de op finale en welke bakkers in uit bemachtigen een felbegeerd van plekje?

maart 2018
22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

17-09-2017 20:25

Cake

Heel Holland Bakt - Cake

De bakkers beginnen, zoals altijd ,weer met het maken van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze nog geen 2 uur voor, dus het is doorwerken geblazen. Als die cakes maar goed gaar worden in zo?n korte tijd? Planning is alles! Dan maken de ka...

10-09-2017 20:25

Lekker

Heel Holland Bakt - Lekker

De eerste opdracht geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Waar de ene bakker succes boekt, heeft de ander last van zenuwen. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent wel wat spritsen zi...

03-09-2017 21:00

Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin starten vanavond met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Ze hopen op heerlijke baksels, creatieve uitspattingen en verrassende smaakcombinaties. Bij...

23-10-2016 20:20

Finale

Heel Holland Bakt - Finale

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Voor de technische opdracht moet fraisier gemaakt worden. Finalisten Guido, Annemarie en Francis strijden om de winst van dit seizoen. Het AD blikt terug op vorige week en vooruit op de finale va...

16-10-2016 20:20

Gebakken lucht

Heel Holland Bakt - Gebakken lucht

De spanning is om te snijden tijdens de halve finale. Het thema is in deze aflevering: Gebakken lucht. De weersomstandigheden spelen de kandidaten wederom parten. Het regent dus het is vochtig in de tent. En dat maakt het voor de kandidaten...

09-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

02-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

25-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

18-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

11-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord