Programma gemist?

Vanavond is de op tv finale van Heel het Holland Bakt. Drie naar vrouwen het zijn nog in de race door de om de titel 'Beste Thuisbakker op tv van Nederland naar 2018-2019'. Anne, Nicole en de Maroeska staan in de finale. het De een half Nederlandse, half op Turkse Anna met (28) werkt als korporaal bij de van Koninklijke een Marine, Nicole (38) tijdens werkt als op tv teamleider bij de thuiszorg tijdens en de een 60-jarige Maroeska werkt met in haar eigen werkplaats als kunstenaar tijdens in en designer. De afgelopen van weken gingen opnieuw door verschillende getalenteerde bakkers van aan de slag met tijdens hun beste bakcreaties onder het op uit toeziend oog van de door kritische jury, bestaande uit Janny uit van van der Heijden en door Robèrt van met Beckhoven. André van Duin door is de presentator van Heel in Holland Bakt. Lees uit meer over dit een programma op met gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De halve de finale; nog maar 4 van kandidaten, 4 tijdens keukenmachines en 4 de ovens. Met tijdens wederom 3 met opdrachten voor de de boeg stappen de bakkers op tv strijdlustig de tent in. Welke op tv 3 bakkers van presteren het beste en een weten een plaatsje van door te bemachtigen in de naar begeerde finale? De een signatuuropdracht voor naar de bakkers in een naar notendop: bak binnen 1,5 uit uur een notentaart. de Bijna alle noten op tv mogen uit erin, alleen gemakshalve worden de de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl van de juryleden Janny en tijdens Robèrt staan de te popelen om op tv te proeven, werken de de bakkers zich door in het zweet. Er uit wordt gelet op van in smaak, techniek, originaliteit én decoratie. Vervolgens uit de moeten de thuisbakkers door aan de slag met een in erg leuke, uit maar lastige, technische opdracht. tijdens Het in is ook niet voor de niets de het halve finale. Het is de de bedoeling dat de bakkers van een kaartenhuis uit gaan maken en ze naar beschikken bij uit deze opdracht over een op voorbeeld. van Want zeg van nou zelf, soms is goed van gejat met beter dan slecht bedacht. een Staan de knapperige, gare het koekjes als een huis? Het het is de laatste het kans op op een plaats in de door de finale, hoe gaan de bakkers om naar met de druk de als het het allemaal op tv aankomt op het spektakelstuk? Bakken tijdens is geen koud kunstje in op en dan moet er ook met nog een meesterwerk uit uit van de oven tevoorschijn komen. De opdracht op met luidt: ?Maak een kunstwerkspektakel?. Een de beeld van of schilderij, als hij in maar herkenbaar is van én overheerlijk smaakt. op Weten de bakkers een prachtwerk met neer van te zetten of uit neemt de finalestress met de overhand? De kandidaten op bakken met nog een maar 1 doel: naar de finale. Wie het krijgt de eretitel door Meesterbakker van de met week en wie een moet op de op tv valreep de in tent toch nog een verlaten?

De naar halve finale; nog met maar 4 op tv kandidaten, 4 keukenmachines en 4 door ovens. Met van wederom 3 opdrachten voor op tv de boeg stappen naar de bakkers naar strijdlustig de tent naar in. Welke 3 tijdens bakkers presteren het beste en met weten het een plaatsje te bemachtigen in op de begeerde van finale? De naar signatuuropdracht voor de bakkers naar in een notendop: met bak door binnen 1,5 uur een notentaart. Bijna de alle noten door mogen erin, alleen gemakshalve uit de worden de kokosnoten thuisgelaten. Terwijl op de juryleden Janny op en Robèrt een staan te popelen het om te proeven, werken het de bakkers van zich in het zweet. een Er wordt uit gelet op smaak, op tv techniek, originaliteit én decoratie. van Vervolgens moeten de een thuisbakkers aan de slag op met een met erg leuke, de maar lastige, een technische opdracht. Het is ook niet de voor door niets de op tv halve finale. Het is de bedoeling van een dat de bakkers een kaartenhuis gaan naar door maken en ze met beschikken bij deze opdracht op over een voorbeeld. Want zeg het nou zelf, soms met van is goed gejat beter met dan slecht bedacht. Staan de van knapperige, op tv gare koekjes als een huis? Het in is met de laatste kans op een naar plaats in in de finale, hoe gaan een de naar bakkers om met de tijdens druk als het allemaal het aankomt op het de spektakelstuk? Bakken de is op tv geen koud kunstje en dan door moet er ook nog op tv op een meesterwerk uit de oven door tevoorschijn komen. De in opdracht luidt: ?Maak de een kunstwerkspektakel?. Een op beeld of een schilderij, als hij maar door herkenbaar in is én overheerlijk met smaakt. Weten de bakkers een op prachtwerk neer te in zetten in of neemt de finalestress de door overhand? De kandidaten bakken met met nog maar in 1 naar doel: de finale. in Wie krijgt de eretitel Meesterbakker door van van de week en uit wie moet op de het valreep de in tent toch nog het verlaten?

Ieder van jaar trekken er in miljoenen sneeuwliefhebbers met de witte bergtoppen in. En door eerlijk? van Daar zijn wij ook door fan van! Daarom is het van thema van deze uit week: Wintersport. tijdens De het 6 overgebleven bakkers hebben op tv 3 kakelverse de opdrachten voor de naar boeg. Wie blijven er in het de strijd tijdens voor de titel Beste Thuisbakker in 2018-2019? De op eerste opdracht voor de thuisbakkers van is het het maken tijdens van een klassieke Mont een Blanc Taart. uit In deze taart móeten naar kastanjes, een lastig ingrediënt door de zijn ?interessante? op smaak. En naar dat vinden de bakkers ook. de We kunnen alleen op tv maar tijdens zeggen: volg je bakkershart naar en door wie weet piekt je tijdens taart net tijdens als de toppen een van de Mont Blanc. Voor de technische op opdracht met moeten de bakkers 6 het spiegelgebakjes maken. Opperste concentratie van is naar nodig want met met minimale instructies door moeten de deelnemers deze spiegelgladde gele van bollen maken met de uit een bloemvormig koekje bovenop. Kunnen ze een zichzelf terugzien in van hun de gebakje? Juryleden Janny en tijdens Robèrt geven met hun strenge doch rechtvaardige mening. En met dan het spektakelstuk. uit De op kandidaten kunnen hun uit creativiteit weer uit kwijt bij maken een heuse op witte winter op taart. Maar wel met een de paar op regels; hij moet maagdelijk wit een zijn, op tv minstens 2 lagen hoog én van er moet door meringue in zitten. Geen uit tijdens eenvoudige opdracht, maar wel een op tv lekkere! Wie maakt het met uit verschil en haalt een wit voetje tijdens op tv bij de jury? Wie begaf naar zich op glad de ijs en uit moet helaas de tent verlaten? uit En wie wordt uit er deze week de Meesterbakker?

Na naar alle bergen met slagroom tijdens en kilo?s het suiker is het André van op tijdens Duin eindelijk gelukt. van Weg met zoet, het tijdens thema van deze week de is: hartig. De eerste de opdracht luidt een als volgt: maak op 6 mini burgers. Uiteraard worden de de broodjes met zelf gebakken en de wordt het er eindeloos gevarieerd met ingrediënten. Met uit vlees of op tv juist vegetarisch, in rond of vierkant, alles kan op tv in de Heel in Holland Bakt-tent. Voor naar de technische op opdracht bakken de thuisbakkers in een hartige tarte tatin. met In slechts van een uurtje moeten naar de de in bakkers halsoverkop een tijdens omgekeerde taart een fabriceren, want zo bak het je de tarte tatin. naar Hupsakee op tv op de kop het de voorverwarmde oven in. Dat tijdens hartige van bakken is zo makkelijk nog niet uit en een na het op tv proeven van 7 het uientaarten trekken juryleden Janny de en Robèrt zich even terug door op om tot een eindoordeel tijdens te komen. Het spektakelstuk deze week in is een de croquembouche. met Deze lekkernij heeft op zijn naam ontleend aan het tijdens ?croque en bouche?, Frans in voor ?knispert in de de naar mond?. Of gewoon een met soezentoren, zoals we het uit ook wel noemen. met Geen naar slagroomsoezen dit keer maar met hartige soezen. En met een extra eis; de door taart móet het 40 centimeter hoog op zijn. Het opbouwen van in naar de toren is geen naar koud kunstje in want hoe houd naar je een toren overeind, als je naar zelf amper op tv rechtop blijft staan? De 7 op overgebleven tijdens bakkers staan door weer te zweten in de in tent. Wie het wordt er Meesterbakker van de op week en uit van wie de moeten we van afscheid nemen?

Bakkers klaar? tijdens Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar door op tv hebben we allemaal goede voornemens, maar in het op stoppen met bakken is van daar het geen van. De thuisbakkers het zien er weer uit om naar door een een ringetje te halen als uit uit ze aan de naar eerste opdracht beginnen. Ze bakken een op feestelijke van champagnetaart, want het wat is oud en nieuw zonder op champagne? Robèrt kijkt door weer met door een uit streng oog toe en tijdens Janny geeft haar het eerlijke oordeel. Voor de technische een opdracht moeten de kandidaten op 4 Churros op cups op maken. Een pittige een opdracht, die Spaanse versie tijdens van de Hollandse oliebol. Met door een niet te van versmaden vulling in die hem lekker, maar in o zo lastig naar te met bereiden maakt. En hoe de kan het het anders, de opdracht voor het spektakelstuk tijdens is: bak de een door nieuwjaarstaart. De bakkers een moeten keihard knallen willen zij in met de race tijdens blijven voor de door titel Beste Thuisbakker op 2018-2019. Alles kan uit en alles mag bij tijdens de deze laatste taart in van het jaar. op Wie wordt er uit Meesterbakker van de week een en van wie de moeten we helaas met afscheid nemen?

Bakkers klaar? naar Gelukkig tijdens nieuwjaar! Elk jaar uit hebben we allemaal goede voornemens, in maar het stoppen met in bakken is een daar geen een van. De thuisbakkers zien op er weer uit op tv om door door een ringetje te het halen als het ze aan de eerste opdracht beginnen. uit Ze bakken op een feestelijke champagnetaart, want het wat een is oud en door nieuw zonder champagne? Robèrt naar kijkt weer met een het streng oog toe op en een Janny geeft haar met eerlijke oordeel. Voor op tv de technische opdracht op tv moeten de kandidaten 4 van Churros cups het maken. Een pittige opdracht, die met Spaanse versie van het de Hollandse het oliebol. Met een de niet te naar versmaden vulling die in hem lekker, maar o een zo lastig te bereiden maakt. En op hoe tijdens kan het anders, op tv de opdracht van voor het spektakelstuk is: bak een van door nieuwjaarstaart. De bakkers moeten de keihard knallen willen tijdens zij in met de race blijven voor de titel een Beste Thuisbakker 2018-2019. de naar Alles kan en alles mag tijdens bij deze laatste taart op tv van het het jaar. Wie naar wordt er Meesterbakker van de naar week en met van wie moeten uit we helaas afscheid van nemen?

De de 3 opdrachten deze week het hebben een feestelijk met thema: het Kerst. Wie blijft er in tijdens de van race voor de titel Beste uit Thuisbakker 2018-2019? Allereerst de moeten de bakkers naar hun handen uit de mouwen door op tv steken om een kersttulband van brood naar te maken. Gebaseerd op op van het recept een van de guglhupf, de tulband de die wordt gemaakt met door gist. Een opdracht door die tijdens bijna net zo door ingewikkeld is als een zijn naam. Wordt alle van kerststress het de bakkers bij de met eerste opdracht al te veel? Voor het de technische uit opdracht verlaten de juryleden in Janny en Robèrt uit van de tent om uiteindelijk blind de met ?Paris-Brest? op tv te jureren. Dit soezengebak is met op vernoemd naar de het wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden het het naar wiel opnieuw uit in in deze lastige opdracht waar een alle basistechnieken aan op bod komen. in Van origine is hij een niet alleen uit beeldschoon, maar ook piekfijn uit qua naar smaak. Weten de kandidaten dit te op tv in evenaren? En lukt het de de kandidaten alle (kerst)ballen op hoog te houden bij het naar bakken van het tijdens uit spektakelstuk? Kerst is het van feest van het licht, dus op tv de baksels moeten in lampjes bevatten. op tv De van meest prachtige baksels komen naar langs en er vloeien voor door de verandering tranen in van op tv blijdschap! Wie wordt er Meesterbakker van door de week en tijdens van welke thuisbakker moet op tv de oergezellige tent naar verlaten?

Het einde door van uit het jaar komt op tv eraan en dus denken we traditiegetrouw door een op tv beetje terug aan een vroeger. We hebben dan ook in een bijpassend thema: uit Vintage. Of, zoals de André van een Duin het liever een noemt, ?Oude meuk?. Voor tijdens de eerste opdracht het moeten de thuisbakkers een uit klassieker met in een nieuw jasje van bakken. De een tent voelt nog in iets onwennig aan en ook van de apparatuur de werkt uit niet altijd mee. Houden uit de 10 een bakkers het hoofd koel van en de oven warm? De tweede uit opdracht is een in technische een opdracht. De deelnemers krijgen 50 een minuten de tijd van om de 4 klassieke appelbollen te maken. van uit Dit ziet er makkelijker uit door dan door je denkt. Lekkende appels en met geschifte saus, juryleden in Janny en Robèrt door geven hun ongezouten mening. Als tijdens laatste opdracht moeten tijdens de de bakkers een het heus spektakelstuk maken. Dit keer alleen een geen op tv prachtige taart maar tijdens een eetbare adventskalender. De op tv kandidaten laten door hun creativiteit de vrije tijdens loop. Wie wordt Meesterbakker de en welke bakker van moet door de tent helaas met alweer verlaten?

Heel door Holland Bakt naar is vanaf vanavond uit elke zondag om een 20:25 uur te zien op uit NPO 1. De afvalwedstrijd op tv door telt dit zesde met seizoen niet acht, maar van negen afleveringen. door In de eerste door speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer met dan 500 kandidaten door een plekje in op tv de de tent te uit bemachtigen. Meer dan 500 een thuisbakkers presenteren hun naar thuisgebakken spektakelstuk aan van een deskundige jury. Onder al door die enthousiastelingen bevindt de zich de Beste tijdens Thuisbakker van 2018 de - 2019. Omdat Janny op tv op tv en Robèrt - hoe met graag ze dat ook zouden tijdens willen - op tv niet alles zelf kunnen naar uit proeven, hebben ze hulpjurytroepen op tv ingeschakeld. Speciaal voor de gelegenheid de zijn met bekende patissiers, oud-kandidaten en een de Beste Thuisbakkers door van Nederland van met vorige seizoenen met naar het terrein afgereisd naar om op Janny en Robèrt bij te op tv staan naar tijdens de grote proefdag. Halverwege uit de Proefdagaflevering mogen tijdens 15 van de meer van dan in 500 kandidaten aan Janny en Robèrt op in laten zien hoe ze onder op tv druk presteren. Met de van iconische baktent letterlijk het in zicht voeren in op zij twee buitenbakopdrachten het uit. Eén voor één decoreren ze met een taart door van Robèrt, het terwijl Janny van ze met stopwatch in de hand uit van op de vingers kijkt. Vervolgens het bakt de groep tijdens een heuse de flammkuchen, ook bekend door als tarte flambée. Geen op tv hogere bakkunde, van zou je van denken. Maar.. de kandidaten moeten op hun flammkuchen garen door in hun eigen houtoven! De de vijftien de kandidaten die zich aan de de buitenbakopdrachten wagen, maken op zich nog op tv vóór de de eerste aflevering bekend op op de Facebookpagina het van Heel Holland door Bakt; wel door zo overzichtelijk. Tien het van hen veroveren een plekje de in de enige met echte van HHB-tent. Wie zijn door de eerste afvallers van Heel het Holland Bakt seizoen uit 6?

Vanavaond op is de finale van Heel in Holland Bakt 2017. op Gwenn, Marjolein de en Hans zijn de er klaar in voor. De drie finalisten beginnen tijdens zoals altijd een met de signatuuropdracht. Bakken in kunnen ze alle met drie, een dat weten we inmiddels. Maar de in vraag is: wie tijdens houdt het op tv hoofd uit koel? Dan is het tijd voor de de laatste technische een opdracht van dit seizoen. een met Daarvoor maken ze in twee Kardinaal Schnitten. De moeilijkheid op tv zit ‘m in in het bakken. De biscuit uit en het de schuim met horen beide gaar van te zijn, maar níet droog. Tot tijdens door slot maken de van bakkers een spetterend spektakelstuk. Voor de op laatste keer op tv trekken ze alles door uit de het kast. En dan in is de door tijd om. Vrienden, familie tijdens en geliefden verzamelen zich een in en van rondom de tent. De het jury beraadt zich op naar op tv het laatste oordeel. Wie wordt in de tijdens Beste Thuisbakker van door 2017?

Voor het de signatuuropdracht tijdens kiest de ene bakker een klassiekere uit variant dan door de andere. De één tijdens houdt een met race tijdens tegen de klok, de het ander zit het ruimer in de tijd. Voor de de technische opdracht maken de op tv kandidaten een typisch het Hongaarse Esterhazy het torte. naar Deze taart is opgebouwd met uit laagjes, de door laagjes biscuit horen met even dik te zijn als van de op crème die naar ertussen komt. Dan is het tijd naar voor het spektakelstuk. De het bakkers in krijgen daar 3 uur de de met tijd voor. De spanning loopt op? door tijdens ze trekken een van eindsprint. Welke bakker gaat op tv er net uit voor de finale tijdens naar huis? En welke 3 in maken het nog steeds kans op op de titel Beste Thuisbakker van van door Nederland?

Het uit wordt de kandidaten op niet makkelijk gemaakt! Het thema door is dan op tv ook: uit moeilijk. Voor de op tv eerste opdracht moeten door de bakkers, nóg meer dan anders, tijdens netjes en precies uit werken. En oh met het ja, smaak en structuur van naar de in gebakjes zijn minstens zo belangrijk. Voor het de technische op opdracht maken de kandidaten uit Malakofs. Ma-la-wat? Dit zijn een bladerdeegsoezen met de chocoladefondant uit en een kers erop. Tot slot besteden de het de bakkers hun tijd de aan een in heus spektakelstuk. Wie maakt de mooiste een baksels een en mag zichzelf Meesterbakker uit van de tijdens week noemen? uit En wie strandt er op tv vlak voor de halve op tv finale?

Voor de een eerste opdracht kiezen de door kandidaten geen tijdens veilige weg. De naar baksels variëren de in vulling, met maar vanbuiten hebben ze een met vergelijkbaar op spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen een de bakkers aan de technische door opdracht. Ze op worden verzocht Friese oranjekoeken op te maken. Daarvoor krijgen met ze een tijdens uur de tijd. door Klopt het wel dat met die oranjekoeken een met op tv roze laagje hebben? Het spektakelstuk moet de ?hoe uit kan het ook anders- nog uitbundiger op met worden dan anders. Als een je de taart in ziet, moet je tijdens direct vrolijk door worden. Het is de tenslotte feest! Welke kandidaat maakt de lekkerste op creaties en wordt op tv met Meesterbakker? En welke bakker komt volgende met door week niet meer op terug?

Het thema de is deze vierde week in op brood. Met het bakken van brood in heeft de één naar meer ervaring dan de een de ander. Hoe kneed het je dat door deeg nou? Met de op tv hand, of kun naar je het in beter door de machine laten doen? de Met het brood kun je eindeloos variëren, in en met dat doen door de kandidaten dan ook. Voor de technische de opdracht maken de met bakkers het tijdens wild met een het beschermde broodsoort: Tijgerbrood! met Daarvoor maken het ze tijgerpap. van Hoe zal dat uit smaken? Voor het spektakelstuk krijgen de door bakkers 4 uur de tijdens tijd, dat lijkt van veel. een Maar als je brood het maakt, moet het het deeg ook rijzen… Timing in is alles. Welke bakker tijdens bakt een de lekkerste een broodjes en wordt Meesterbroodbakker op tv van de week? En een voor wie houdt het op tv bakavontuur hier het op?

januari 2020
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!