Programma gemist?

Vanavond de is de finale in van Heel Holland Bakt. in Drie vrouwen naar zijn nog in de van race om de naar titel 'Beste Thuisbakker naar van Nederland met 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska op staan in de finale. in De tijdens half Nederlandse, half Turkse uit Anna (28) werkt uit als korporaal bij de met tijdens Koninklijke Marine, Nicole (38) werkt door als teamleider in bij de tijdens thuiszorg en de 60-jarige met Maroeska werkt in de haar eigen werkplaats met als kunstenaar en op designer. De afgelopen weken gingen opnieuw een verschillende getalenteerde bakkers naar aan de slag de met hun beste naar bakcreaties naar onder het van toeziend oog van de kritische jury, van bestaande van uit Janny van der met Heijden en Robèrt op tv van Beckhoven. André het van Duin is de de presentator van tijdens Heel Holland Bakt. Lees van meer over dit met programma van op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.

De met halve finale; naar nog maar 4 kandidaten, 4 uit keukenmachines en 4 ovens. door op tv Met wederom 3 op tv opdrachten voor de boeg stappen op tv de bakkers strijdlustig met de tent in. tijdens Welke 3 bakkers op presteren het op tv beste en van weten een plaatsje te bemachtigen in de de het begeerde finale? een De signatuuropdracht voor met de bakkers in op een notendop: bak binnen 1,5 uur op tv een door notentaart. Bijna alle noten van mogen erin, alleen gemakshalve de de worden de kokosnoten thuisgelaten. op tv Terwijl de tijdens juryleden Janny en het Robèrt staan te popelen om te tijdens proeven, werken de op tv bakkers zich op in in het zweet. Er op wordt gelet op op tv smaak, techniek, originaliteit én van decoratie. Vervolgens moeten de op tv thuisbakkers aan de slag van met de een erg leuke, op tv maar lastige, het technische opdracht. Het is ook door niet naar voor niets de halve finale. Het het is het de bedoeling dat de in bakkers een kaartenhuis op tv gaan maken en het ze beschikken bij de deze opdracht over met een voorbeeld. Want de zeg nou zelf, soms op tv is goed uit gejat beter dan slecht de op tv bedacht. Staan de op knapperige, gare koekjes tijdens als een huis? Het een is de laatste het kans op een plaats in de in finale, hoe gaan het op tv de bakkers om met de op druk als het allemaal van aankomt uit op het spektakelstuk? Bakken is uit geen koud op kunstje en dan tijdens moet van er ook nog door een meesterwerk uit de door oven tevoorschijn komen. De het opdracht luidt: de ?Maak een het kunstwerkspektakel?. Een beeld of de schilderij, als hij maar herkenbaar van de is én overheerlijk smaakt. het Weten de tijdens bakkers een prachtwerk neer te met zetten uit of neemt de op tv finalestress de overhand? De kandidaten van bakken met nog maar 1 de naar doel: de finale. Wie krijgt de met eretitel Meesterbakker van de de week en op naar wie moet op de een valreep de tent toch nog het op verlaten?

De halve finale; tijdens nog maar 4 naar door kandidaten, 4 keukenmachines tijdens en 4 ovens. Met wederom door 3 opdrachten voor de de boeg stappen het de bakkers door strijdlustig de tent een in. Welke 3 bakkers de presteren tijdens het beste en uit weten een plaatsje te bemachtigen in door de begeerde finale? in De signatuuropdracht voor tijdens de bakkers in in de een notendop: bak binnen van 1,5 uur een tijdens notentaart. Bijna met alle noten mogen erin, alleen gemakshalve op worden uit de kokosnoten thuisgelaten. door Terwijl de juryleden tijdens Janny en Robèrt het staan te naar popelen om te tijdens proeven, werken de bakkers het zich in het zweet. Er het tijdens wordt gelet op smaak, uit techniek, originaliteit naar én decoratie. Vervolgens in moeten de thuisbakkers aan de door slag met een erg in het leuke, maar lastige, technische opdracht. Het naar is ook niet in voor niets de met halve finale. Het een op is de bedoeling dat de bakkers op uit een kaartenhuis gaan een maken en ze beschikken bij deze op opdracht over met een voorbeeld. de Want zeg nou van zelf, soms met is goed gejat beter dan slecht in bedacht. Staan de uit knapperige, in gare koekjes door als een huis? Het is de laatste uit kans op een van het plaats in de finale, hoe in gaan de bakkers in om met de druk op als het allemaal door aankomt de op het spektakelstuk? met Bakken is door geen koud kunstje en dan moet op tv er ook nog in een meesterwerk van uit het de oven tevoorschijn komen. De opdracht met uit luidt: ?Maak een naar kunstwerkspektakel?. Een beeld of schilderij, als tijdens op hij maar herkenbaar is én een overheerlijk smaakt. Weten op tv de bakkers het een prachtwerk neer tijdens te zetten of neemt de op tv finalestress de uit overhand? De kandidaten het bakken met nog tijdens maar 1 doel: de met finale. Wie krijgt de een op eretitel Meesterbakker van de week naar en wie moet met op de valreep de in op tent toch nog tijdens verlaten?

Ieder jaar met trekken door er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte in bergtoppen in in. En eerlijk? Daar zijn wij een uit ook fan van! op Daarom is het van thema van deze week: Wintersport. De door de 6 overgebleven bakkers in hebben 3 kakelverse opdrachten voor de uit boeg. Wie een blijven het er in de strijd door voor de titel Beste Thuisbakker in 2018-2019? De de eerste opdracht door voor de thuisbakkers is uit het maken van een met klassieke Mont op tv Blanc Taart. In naar deze taart het móeten kastanjes, een lastig door ingrediënt door zijn ?interessante? op tv smaak. En tijdens dat vinden op tv de bakkers ook. We kunnen alleen met maar zeggen: volg een je bakkershart in en in wie weet piekt je uit taart net als de door toppen van de Mont naar Blanc. Voor de technische naar opdracht op moeten de bakkers naar 6 spiegelgebakjes maken. in Opperste concentratie is het nodig want met minimale instructies van een moeten de deelnemers deze spiegelgladde gele op op bollen maken met een bloemvormig naar koekje bovenop. Kunnen ze op tv zichzelf terugzien naar in hun de gebakje? Juryleden Janny en door Robèrt geven hun strenge de doch het rechtvaardige mening. En door dan het spektakelstuk. De uit kandidaten kunnen hun creativiteit weer het kwijt uit bij maken een tijdens heuse witte winter op taart. Maar wel met een een naar paar regels; hij uit moet maagdelijk wit zijn, minstens van 2 lagen hoog uit én van er moet meringue het in zitten. Geen eenvoudige opdracht, maar op wel een een lekkere! in Wie maakt het verschil een en haalt tijdens een wit voetje bij naar de jury? Wie begaf van zich op in glad ijs en op moet helaas de tent verlaten? En door naar wie wordt er in deze week Meesterbakker?

Na met alle bergen met door slagroom en kilo?s suiker is uit uit het André van Duin een eindelijk gelukt. uit Weg met zoet, het thema naar van deze week is: op tv hartig. De de eerste opdracht luidt als volgt: op maak 6 mini een burgers. met Uiteraard worden de broodjes zelf op tv gebakken tijdens en wordt er een eindeloos gevarieerd met ingrediënten. Met het in vlees of juist vegetarisch, rond op of vierkant, naar alles kan in de de Heel Holland Bakt-tent. Voor tijdens de in technische opdracht bakken de thuisbakkers naar een hartige tarte het tatin. In het slechts een uurtje op moeten de de door bakkers halsoverkop een omgekeerde uit taart fabriceren, want op zo een bak je de door tarte tatin. Hupsakee op de naar kop de voorverwarmde oven uit in. Dat op hartige bakken op is zo in makkelijk nog niet en na uit het proeven van 7 door uientaarten trekken door juryleden Janny door en Robèrt zich even terug een om naar tot een eindoordeel te komen. Het op in spektakelstuk deze week is op tv een croquembouche. door Deze lekkernij heeft zijn van naam ontleend aan het ?croque uit en bouche?, Frans uit naar voor ?knispert in de mond?. de Of naar gewoon een soezentoren, zoals we het uit uit ook wel noemen. tijdens Geen slagroomsoezen dit keer uit maar hartige soezen. En een een extra tijdens eis; de van taart móet 40 centimeter de hoog zijn. Het opbouwen van het het de toren is geen het koud kunstje de want hoe houd je een naar toren in overeind, als je zelf amper de rechtop blijft staan? De door 7 overgebleven bakkers tijdens staan weer in te zweten in in de tent. uit Wie wordt er met Meesterbakker van de week en van tijdens wie moeten we de afscheid op nemen?

Bakkers klaar? Gelukkig in nieuwjaar! Elk jaar door hebben we tijdens allemaal goede voornemens, tijdens maar het het stoppen met bakken is daar door geen van. De een thuisbakkers zien er naar uit weer uit om door een op ringetje te halen op tv als ze aan de het eerste opdracht het beginnen. met Ze bakken een feestelijke in champagnetaart, want wat is oud in van en nieuw zonder champagne? een Robèrt kijkt weer op met een streng oog toe door en door Janny geeft haar eerlijke oordeel. Voor met de technische opdracht een moeten de kandidaten naar in 4 Churros cups het maken. Een pittige opdracht, die het Spaanse versie van de de van Hollandse oliebol. Met een niet te tijdens uit versmaden vulling die hem lekker, een maar o zo lastig in te bereiden maakt. En in hoe kan het naar anders, de de opdracht voor met het spektakelstuk is: bak tijdens een nieuwjaarstaart. naar De bakkers moeten naar keihard knallen naar willen zij in de met race blijven voor de titel de de Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles op kan en alles mag bij met deze van laatste taart van het op tv jaar. Wie wordt er op van Meesterbakker van de op tv week en van wie moeten uit we helaas afscheid door nemen?

Bakkers tijdens klaar? Gelukkig nieuwjaar! het Elk jaar hebben we allemaal door van goede voornemens, maar het een stoppen met bakken door is daar geen van. De op tv thuisbakkers zien er een weer uit met om door door een ringetje te halen als de ze aan tijdens de in eerste opdracht beginnen. Ze op tv bakken een feestelijke met champagnetaart, want wat is op oud en nieuw het zonder champagne? Robèrt kijkt in weer met een naar streng oog toe tijdens en Janny in geeft in haar eerlijke oordeel. Voor van de technische opdracht moeten de op tv kandidaten 4 Churros uit cups van maken. Een pittige opdracht, van die Spaanse tijdens versie van de Hollandse naar oliebol. Met een niet te naar versmaden met vulling die hem lekker, het maar de o zo lastig te met bereiden maakt. En hoe kan het van anders, de opdracht een voor door het spektakelstuk is: bak een van uit nieuwjaarstaart. De bakkers uit moeten keihard knallen willen het zij in de het race blijven voor de titel uit Beste Thuisbakker met 2018-2019. de Alles kan en alles van mag bij deze de laatste taart van het jaar. op tv op Wie wordt er een Meesterbakker van de week en op tv van wie van moeten we helaas afscheid een nemen?

De op tv 3 opdrachten deze week met hebben een feestelijk op thema: Kerst. uit Wie blijft er in in de race voor de een titel Beste Thuisbakker in een 2018-2019? Allereerst moeten de tijdens bakkers hun handen uit de van mouwen steken de om een kersttulband op tv van brood te maken. Gebaseerd tijdens op het recept naar van de guglhupf, uit de tulband die naar wordt gemaakt met naar gist. Een met opdracht in die bijna net zo ingewikkeld is naar als het zijn naam. Wordt van alle kerststress op tv de bakkers bij de het eerste opdracht de al te veel? Voor de in technische opdracht verlaten de juryleden door van Janny en Robèrt de de tent om uiteindelijk blind de naar ?Paris-Brest? te uit jureren. Dit soezengebak is op vernoemd naar tijdens de wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige door thuisbakkers van vinden het wiel opnieuw uit op tv in in deze lastige naar opdracht waar alle basistechnieken aan met bod komen. de Van origine op tv is hij niet van alleen beeldschoon, maar ook in piekfijn qua op tv smaak. Weten de kandidaten dit naar te tijdens evenaren? En lukt het de kandidaten alle de (kerst)ballen op hoog te houden met bij het bakken van het van spektakelstuk? van Kerst is het met feest van uit het licht, dus het de baksels moeten naar lampjes bevatten. De op meest prachtige baksels komen uit langs en er vloeien voor een de verandering tranen de op tv van blijdschap! Wie wordt er Meesterbakker van een de week tijdens en welke met thuisbakker moet de de oergezellige tent op tv verlaten?

Het einde het van het jaar op tv komt eraan en het dus het denken we traditiegetrouw een beetje van terug aan vroeger. op tv We hebben dan het ook tijdens een bijpassend thema: Vintage. op tv Of, zoals André op van Duin naar het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor in de eerste opdracht moeten in de thuisbakkers een uit klassieker in een een op tv nieuw jasje bakken. De tent uit voelt door nog iets onwennig aan en van ook de apparatuur een werkt niet altijd mee. op Houden de 10 van naar bakkers het hoofd uit koel en de oven warm? De tweede het opdracht is tijdens een technische door opdracht. De deelnemers in krijgen 50 op tv minuten de tijd om 4 klassieke op tv appelbollen te maken. uit Dit op ziet er makkelijker uit dan door je denkt. Lekkende uit appels en geschifte op op tv saus, juryleden Janny en Robèrt tijdens geven hun ongezouten mening. Als de van laatste opdracht moeten de tijdens bakkers een een heus spektakelstuk maken. Dit naar keer alleen geen prachtige met taart de maar een eetbare adventskalender. De uit kandidaten laten hun creativiteit met op de vrije loop. Wie wordt het Meesterbakker en welke naar bakker moet tijdens de tent helaas alweer tijdens verlaten?

Heel naar Holland Bakt is vanaf in vanavond elke zondag een om naar 20:25 uur te een zien op NPO op tv 1. De afvalwedstrijd telt dit de zesde seizoen niet een acht, op maar negen afleveringen. In de eerste door speciale van aflevering, de HHB-Proefdag, met proberen meer dan 500 kandidaten door een plekje uit in de tent te uit bemachtigen. Meer in dan 500 thuisbakkers presenteren door hun door thuisgebakken spektakelstuk aan uit een deskundige jury. Onder al met die enthousiastelingen bevindt op tv zich de Beste met Thuisbakker van in 2018 - door 2019. Omdat Janny en het Robèrt - hoe graag tijdens ze in dat ook zouden naar willen - niet alles zelf door kunnen proeven, hebben op ze hulpjurytroepen ingeschakeld. naar Speciaal voor de gelegenheid op zijn op bekende patissiers, oud-kandidaten en de een Beste Thuisbakkers in van Nederland van vorige op seizoenen naar de het tijdens terrein afgereisd om op tv Janny en Robèrt tijdens bij te staan tijdens de in grote proefdag. Halverwege de Proefdagaflevering uit mogen met 15 van de meer dan de uit 500 kandidaten aan Janny met en Robèrt naar laten zien hoe ze onder door druk op presteren. Met de iconische met baktent letterlijk in een zicht voeren zij twee op buitenbakopdrachten in uit. Eén voor op tv één decoreren ze een taart een van Robèrt, de terwijl Janny ze met van stopwatch in van de hand op de vingers op kijkt. Vervolgens op bakt de groep met een heuse flammkuchen, ook de het bekend als tarte in flambée. Geen hogere bakkunde, zou de je door denken. Maar.. de kandidaten moeten hun tijdens van flammkuchen garen in hun eigen met houtoven! De uit vijftien kandidaten die in zich aan de buitenbakopdrachten wagen, maken een zich met nog vóór op de eerste aflevering bekend op een de Facebookpagina van van Heel van Holland Bakt; wel de zo overzichtelijk. Tien van hen in veroveren een plekje naar in de op enige echte HHB-tent. tijdens Wie zijn de met eerste afvallers van Heel Holland een Bakt op tv seizoen 6?

Vanavaond op is de finale van Heel een Holland tijdens Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en op op tv Hans zijn er klaar voor. De in drie finalisten de beginnen zoals altijd op tv met de van signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle op tv drie, dat weten we op tv inmiddels. Maar de de vraag is: op tv wie houdt het het hoofd koel? Dan naar is het naar tijd voor de laatste technische op tv opdracht van het dit seizoen. Daarvoor de maken ze de twee Kardinaal Schnitten. De moeilijkheid zit van ‘m in uit het bakken. De de biscuit en het schuim tijdens horen beide door gaar uit te zijn, maar níet droog. uit Tot slot tijdens maken de bakkers een naar spetterend spektakelstuk. Voor van de de laatste keer trekken van ze alles uit de kast. En van dan naar is de tijd om. door Vrienden, familie en in geliefden verzamelen zich in een en uit rondom de tijdens tent. De jury beraadt in zich op van het laatste oordeel. door Wie wordt de een Beste Thuisbakker van op 2017?

Voor de de signatuuropdracht het kiest de ene op bakker een klassiekere variant dan de met andere. De één het houdt een race naar tegen door de klok, de ander naar zit ruimer in de de tijd. Voor de technische op op tv opdracht maken de kandidaten naar een typisch Hongaarse Esterhazy torte. met Deze taart het is opgebouwd uit laagjes, op tv de op laagjes biscuit horen even op tv dik te zijn met als de crème de die ertussen komt. Dan is het het tijd voor een uit het spektakelstuk. De door bakkers krijgen daar 3 uur op tv de tijd op tv voor. De spanning loopt op? in ze een trekken een in eindsprint. Welke bakker gaat er net een voor op tv de finale naar met huis? En welke in 3 maken met nog steeds kans tijdens op de titel op Beste Thuisbakker van de Nederland?

Het wordt van de kandidaten op tv niet makkelijk gemaakt! Het thema de is door dan ook: op tv moeilijk. Voor de eerste opdracht op moeten de bakkers, met nóg meer dan op anders, netjes door en precies werken. tijdens En oh ja, smaak naar en door structuur van de naar gebakjes zijn minstens uit zo belangrijk. Voor de technische uit opdracht maken de kandidaten een Malakofs. Ma-la-wat? Dit de zijn bladerdeegsoezen op met chocoladefondant en een kers op tv erop. Tot slot de besteden de bakkers door hun tijd aan naar een een heus spektakelstuk. Wie maakt de mooiste de baksels en mag van zichzelf van Meesterbakker van de week op tv noemen? het En wie strandt van er vlak voor de halve het finale?

Voor de eerste in een opdracht kiezen de kandidaten geen door veilige weg. op tv De baksels variëren in vulling, een maar tijdens vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar een spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen in uit de bakkers aan de van technische opdracht. Ze worden tijdens verzocht Friese naar oranjekoeken te maken. Daarvoor krijgen een uit ze een uur de door tijd. Klopt het wel tijdens dat die oranjekoeken een met roze door laagje hebben? Het spektakelstuk moet ?hoe naar kan het door ook anders- nog met uitbundiger worden naar dan anders. Als op je de taart uit ziet, moet je direct vrolijk op tv worden. Het is op tenslotte feest! Welke van kandidaat maakt de lekkerste het creaties en wordt naar Meesterbakker? tijdens En welke bakker komt volgende uit week niet meer een door terug?

Het thema is van deze vierde in week brood. Met een het bakken van brood door heeft de de één meer ervaring dan een de ander. Hoe op tv kneed je dat door deeg nou? Met in de hand, of met kun je het het beter op door de door machine laten doen? Met brood in kun je eindeloos van variëren, en door dat doen de door kandidaten dan ook. Voor de naar technische opdracht maken op de bakkers het wild naar met door een beschermde broodsoort: op Tijgerbrood! Daarvoor door maken ze tijgerpap. Hoe zal in dat smaken? Voor het spektakelstuk een krijgen de op bakkers 4 uur van de tijd, dat lijkt van door veel. Maar als je van brood maakt, een moet het deeg ook het rijzen… Timing is alles. Welke bakker met bakt in de lekkerste de broodjes en wordt Meesterbroodbakker naar van de week? op En voor wie houdt in het bakavontuur door hier op?

januari 2021
03-02-2019 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korpor...

27-01-2019 20:25

Halve Finale

Heel Holland Bakt - Halve Finale

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

20-01-2019 20:25

Zondag zonder zorgen

Heel Holland Bakt - Zondag zonder zorgen

De halve finale; nog maar 4 kandidaten, 4 keukenmachines en 4 ovens. Met wederom 3 opdrachten voor de boeg stappen de bakkers strijdlustig de tent in. Welke 3 bakkers presteren het beste en weten een plaatsje te bemachtigen in de begeerde f...

13-01-2019 20:25

Wintersport

Heel Holland Bakt - Wintersport

Ieder jaar trekken er miljoenen sneeuwliefhebbers de witte bergtoppen in. En eerlijk? Daar zijn wij ook fan van! Daarom is het thema van deze week: Wintersport. De 6 overgebleven bakkers hebben 3 kakelverse opdrachten voor de boeg. Wie blij...

06-01-2019 20:25

Hartig

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en w...

06-01-2019 06:50

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

30-12-2018 20:25

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van. De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakke...

23-12-2018 20:25

Kerst

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseer...

16-12-2018 20:25

Vintage

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thu...

09-12-2018 20:25

Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Terug: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is vanaf vanavond elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. De afvalwedstrijd telt dit zesde seizoen niet acht, maar negen afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten ...

22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!