Programma gemist?

Vanavaond is de met finale van naar Heel Holland tijdens Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en van Hans tijdens zijn er klaar voor. De een drie finalisten beginnen zoals door altijd met de naar de signatuuropdracht. Bakken kunnen de ze alle drie, dat weten we op inmiddels. Maar de de een vraag is: wie op tv houdt het hoofd uit koel? Dan is het tijd voor de op tv de laatste technische opdracht tijdens van dit seizoen. Daarvoor op tv maken ze twee Kardinaal Schnitten. in op De moeilijkheid zit op ‘m in het bakken. De uit biscuit naar en het schuim horen uit beide gaar te zijn, uit maar níet droog. Tot de slot maken naar de bakkers een op spetterend spektakelstuk. Voor de naar laatste keer door trekken een ze alles uit de kast. En de dan is de op tijd met om. Vrienden, met familie en geliefden naar verzamelen zich in en rondom de door tent. De een jury beraadt naar zich op het op tv laatste oordeel. Wie op wordt de Beste Thuisbakker tijdens van in 2017?

Voor op de signatuuropdracht van kiest de ene bakker een tijdens klassiekere variant met dan de andere. De één op houdt een een race uit tegen de klok, de op ander zit ruimer in een de tijd. Voor de technische van opdracht maken op de kandidaten een typisch een Hongaarse Esterhazy torte. in de Deze taart is op opgebouwd uit laagjes, de laagjes biscuit uit horen even het dik een te zijn als de de crème die een ertussen komt. Dan is uit het tijd voor het tijdens spektakelstuk. De bakkers krijgen daar naar 3 uur de het tijd uit voor. De naar spanning loopt op? ze van trekken een eindsprint. Welke tijdens bakker gaat een er net het voor de finale naar op tv huis? En welke 3 het maken van nog steeds kans op de titel tijdens Beste Thuisbakker uit van op Nederland?

Het wordt het de kandidaten een niet makkelijk gemaakt! de Het thema van is dan ook: uit moeilijk. Voor de naar eerste opdracht moeten de het bakkers, nóg meer de dan anders, netjes door en precies werken. En oh van ja, smaak en op tv structuur van een de gebakjes zijn met minstens zo belangrijk. Voor de tijdens technische opdracht maken op tv een de kandidaten Malakofs. Ma-la-wat? tijdens Dit zijn bladerdeegsoezen met chocoladefondant door en een in kers erop. Tot slot besteden naar de uit bakkers hun tijd aan een op tv heus spektakelstuk. van Wie maakt de mooiste een baksels op tv en mag door zichzelf Meesterbakker van van de week noemen? En wie door strandt er door vlak voor de halve in finale?

Voor de tijdens eerste door opdracht kiezen de kandidaten geen het veilige weg. De van baksels variëren in vulling, het maar vanbuiten tijdens hebben ze een tijdens vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen naar de bakkers aan een de de technische opdracht. Ze uit worden verzocht Friese oranjekoeken te in maken. door Daarvoor krijgen het ze een uur de tijd. uit Klopt op het wel dat die oranjekoeken het een roze laagje hebben? Het door spektakelstuk in moet ?hoe op tv kan het ook op anders- nog uitbundiger worden dan het anders. Als tijdens je de taart in ziet, moet je het direct vrolijk worden. Het in is tenslotte feest! Welke kandidaat het met maakt de lekkerste creaties en de wordt Meesterbakker? op tv En welke bakker komt met volgende week met niet meer door terug?

Het uit thema is deze vierde tijdens week brood. Met uit het het bakken van brood heeft de één tijdens meer uit ervaring dan de in ander. Hoe kneed je dat een een deeg nou? Met de hand, op tv of kun met je het beter door de door machine laten doen? naar Met uit brood kun door je eindeloos variëren, van en dat doen de kandidaten de dan ook. Voor de technische met opdracht maken door de bakkers het het wild met een een beschermde broodsoort: Tijgerbrood! van Daarvoor van maken ze tijgerpap. Hoe zal dat uit smaken? Voor het de spektakelstuk krijgen de de bakkers op tv 4 uur de in tijd, dat lijkt veel. met Maar als je brood maakt, in moet het het deeg ook rijzen… Timing uit met is alles. Welke bakker van bakt de lekkerste broodjes en wordt met Meesterbroodbakker van een de week? En voor op tv wie op tv houdt het bakavontuur hier een op?

De van bakkers beginnen, zoals altijd ,weer door met het maken de van de signatuuropdracht. van Daar krijgen ze het nog naar geen 2 uur voor, de dus uit het is doorwerken een geblazen. Als die door cakes maar goed gaar worden uit in op zo?n korte tijd? Planning tijdens is alles! Dan maken door de kandidaten de 4 zwanensoezen. Deze feestelijke uitziende op tv soezen hebben een nóg op met leuker voorkomen dan op tv gewone soezen. Weer moeten de kandidaten tijdens voortmaken. Soezen naar maken, room een bereiden en dan? in Hoe een maak je ze af? Voor het de laatste opdracht trekken de naar bakkers weer de alles uit de de kast. uit Het spektakelstuk moet er natuurlijk fantastisch de uitzien, maar tijdens de smaak is uit minstens zo belangrijk. Wie wordt uit het er meesterbakker? En voor welke op kandidaat valt door het doek?

De eerste door opdracht het geeft zich niet zonder slag in of door stoot gewonnen. Waar de van ene bakker succes boekt, van heeft de ander last door van zenuwen. Voor een de technische opdracht maken op de uit kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen tijdens in met de tent wel wat spritsen zijn. door in Maar ze maken met behulp van in van een summiere beschrijving, dat een is nog tijdens een uitdaging. En dan van moeten de eigenwijze bakkers de naar op tv instructies die ze krijgen, wél uit goed uitvoeren! Voor het in spektakelstuk trekken het de kandidaten wederom de alles uit de kast. op Terwijl uit Janny, Robèrt en uit André zich buiten opperbest door vermaken, doen naar de bakkers hun een uiterste best in de tent. de Wie wordt er naar Meesterbakker een en wie gaat een er deze week naar naar huis?

Juryleden met Robèrt van Beckhoven en Janny van van der op Heijden in en presentator André van een Duin starten uit vanavond met een nieuw seizoen van door Heel Holland Bakt. van Ze door hopen op heerlijke baksels, de creatieve uitspattingen en naar verrassende smaakcombinaties. Bij de eerste de opdracht uit willen de op bakkers gelijk laten een zien wat ze de in huis hebben. En daarbij op tv nemen sommigen direct risico’s. een Nieuwe ovens in en een nieuwe op keuken, het dat is even wennen. Voor de technische tijdens opdracht moeten in de kandidaten direct 3 tijdens verschillende een technieken laten zien. van Dat is nog niet makkelijk! in Na een goede op tv op nacht slaap breekt de naar volgende bakdag aan. met Voor de het 3de opdracht krijgen de door bakkers 3 uur in de tijd. Als uit dat geen heus spektakel gaat met worden! met De jury is streng doch door rechtvaardig. Er in wordt een naar Meesterbakker gekozen het en de eerste bakker moet de uit tent helaas door al tijdens verlaten.

Vanavond is op tv de door finale van Heel Holland Bakt. naar Voor de in technische opdracht moet met fraisier gemaakt worden. Finalisten door Guido, Annemarie op tv en Francis strijden op tv om de winst het van dit op tv seizoen. Het AD blikt terug uit op een vorige week en vooruit op de uit naar finale van vanavond. Guido, de dierenarts annex in onderzoeker van uit Zeist, bakte zich met vorige week wederom fluitend tijdens het door de wedstrijd op heen. Zijn baksels zijn zelden de tijdens beste, de maar Guido handhaaft zich het wel van tot in de op tv eindstrijd. Dat kon hij zelf tijdens ook nauwelijks een geloven, bekende hij terwijl door hij het de handen voor de in ogen sloeg. In de op tv finale moet hij boven zichzelf op tv uitstijgen van om de half het Australische Francis en Annemarie op tv achter zich te houden. in Een het bijna onmogelijke van opdracht voor de uit man die dit tijdens seizoen tijdens de op tv opnames met zijn blote het handen een het ringslang van de uit parkeerplaats oppakte om door het reptiel honderd meter verder door bij een in sloot weer los te laten. Francis het is qua uit zelfvertrouwen Guido's tegenpool, maar met vanavond van was uit de Australische managementassistente de onbetwiste de nummer één, en niet een tijdens voor het eerst de dit seizoen. Het lijkt erop dat op tv zij op en Annemarie gaan uitmaken wie het de eindzege behaalt uit de in het programma dat dit seizoen met ondanks het gemis naar van van presentatrice Martine Bijl elke van week ruim op tv 2,5 miljoen mensen door trekt.

De door spanning is naar om te snijden uit tijdens de halve finale. op Het thema is in deze naar aflevering: op tv Gebakken lucht. op tv De weersomstandigheden spelen de kandidaten wederom het parten. Het op regent dus het het is de vochtig in de tent. van En dat door maakt het voor de kandidaten met niet makkelijk. Voor de technische op opdracht maken de tijdens uit kandidaten ieder 5 Baisers. naar Schuimkoekjes met maar 3 ingrediënten. in Tijdens met de laatste opdracht met strijden alle bakkers een keihard voor een plekje van in de de finale. Wie strandt er vlak in voor de het finale en welke bakkers op tv van bemachtigen een felbegeerd door plekje?

november 2018
22-10-2017 20:25

Finale: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavaond is de finale van Heel Holland Bakt 2017. Gwenn, Marjolein en Hans zijn er klaar voor. De drie finalisten beginnen zoals altijd met de signatuuropdracht. Bakken kunnen ze alle drie, dat weten we inmiddels. Maar de vraag is: wie ho...

15-10-2017 20:20

Halve finale

Heel Holland Bakt - Halve finale

Voor de signatuuropdracht kiest de ene bakker een klassiekere variant dan de andere. De één houdt een race tegen de klok, de ander zit ruimer in de tijd. Voor de technische opdracht maken de kandidaten een typisch Hongaarse Esterhazy torte...

08-10-2017 20:35

Moeilijk

Heel Holland Bakt - Moeilijk

Het wordt de kandidaten niet makkelijk gemaakt! Het thema is dan ook: moeilijk. Voor de eerste opdracht moeten de bakkers, nóg meer dan anders, netjes en precies werken. En oh ja, smaak en structuur van de gebakjes zijn minstens zo belang...

01-10-2017 20:25

Jubileum

Heel Holland Bakt - Jubileum

Voor de eerste opdracht kiezen de kandidaten geen veilige weg. De baksels variëren in vulling, maar vanbuiten hebben ze een vergelijkbaar spetterend uiterlijk. Vervolgens beginnen de bakkers aan de technische opdracht. Ze worden verzocht F...

24-09-2017 20:25

Heel Holland Bakt: Brood

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt: Brood

Het thema is deze vierde week brood. Met het bakken van brood heeft de één meer ervaring dan de ander. Hoe kneed je dat deeg nou? Met de hand, of kun je het beter door de machine laten doen? Met brood kun je eindeloos variëren, en dat doen ...

17-09-2017 20:25

Cake

Heel Holland Bakt - Cake

De bakkers beginnen, zoals altijd ,weer met het maken van de signatuuropdracht. Daar krijgen ze nog geen 2 uur voor, dus het is doorwerken geblazen. Als die cakes maar goed gaar worden in zo?n korte tijd? Planning is alles! Dan maken de ka...

10-09-2017 20:25

Lekker

Heel Holland Bakt - Lekker

De eerste opdracht geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Waar de ene bakker succes boekt, heeft de ander last van zenuwen. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent wel wat spritsen zi...

03-09-2017 21:00

Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Nieuw seizoen: Heel Holland Bakt

Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin starten vanavond met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Ze hopen op heerlijke baksels, creatieve uitspattingen en verrassende smaakcombinaties. Bij...

23-10-2016 20:20

Finale

Heel Holland Bakt - Finale

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Voor de technische opdracht moet fraisier gemaakt worden. Finalisten Guido, Annemarie en Francis strijden om de winst van dit seizoen. Het AD blikt terug op vorige week en vooruit op de finale va...

16-10-2016 20:20

Gebakken lucht

Heel Holland Bakt - Gebakken lucht

De spanning is om te snijden tijdens de halve finale. Het thema is in deze aflevering: Gebakken lucht. De weersomstandigheden spelen de kandidaten wederom parten. Het regent dus het is vochtig in de tent. En dat maakt het voor de kandidaten...

09-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

02-10-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

25-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

18-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

11-09-2016 20:20

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt - Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heel Holland Bakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Holland Bakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Holland Bakt bij Heel Holland Bakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Holland Bakt. Heb je een uitzending van Heel Holland Bakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord