Programma gemist?

De opstandige van tiener Kale uit Brecht wordt voor van drie maanden onder huisarrest uit geplaatst wegens het slaan naar van naar zijn leraar Spaans. Uit verveling een brengt hij de zijn een tijd door met het op bespioneren van naar zijn buren. Tijdens de een van die op spionagesessies denkt hij getuige te uit zijn in van een moord op in het huis van in een van zijn buren. de Kale raakt geobsedeerd met door wat hij het heeft gadegeslagen en probeert de deze gebeurtenis in te ontrafelen. De met buurman krijgt echter een lucht van in Kales verdenkingen, waardoor de tijdens vraag ontstaat: wie uit houdt nou eigenlijk tijdens wie met in de gaten?

juli 2021
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!