Programma gemist?

De door opstandige tiener Kale Brecht naar wordt naar voor drie maanden onder huisarrest geplaatst door wegens het slaan op in van zijn leraar Spaans. Uit tijdens verveling brengt hij op tv zijn tijd met door met het bespioneren van de een zijn buren. Tijdens een van die van spionagesessies denkt naar hij met getuige te zijn van een uit moord een in het huis van door een van in zijn buren. Kale uit raakt geobsedeerd door wat van hij heeft gadegeslagen en van probeert in deze gebeurtenis te ontrafelen. De van buurman krijgt van echter lucht naar van Kales verdenkingen, waardoor de vraag uit ontstaat: wie een houdt met nou eigenlijk wie in de met gaten?

augustus 2020
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!