Programma gemist?

De een opstandige tiener Kale naar Brecht wordt voor op drie maanden onder op tv huisarrest geplaatst wegens door het slaan van de zijn leraar door Spaans. Uit verveling brengt hij zijn het tijd door in met het het bespioneren van zijn buren. uit Tijdens naar een van die spionagesessies denkt hij op tv het getuige te zijn van een op tv moord in het met huis van op tv een van zijn buren. Kale met raakt geobsedeerd op door wat hij met heeft in gadegeslagen en probeert deze gebeurtenis naar te ontrafelen. De in buurman op tv krijgt echter lucht van uit Kales verdenkingen, de waardoor de vraag ontstaat: wie houdt uit nou met eigenlijk wie van in de gaten?

april 2020
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!