Programma gemist?

De opstandige tiener naar Kale Brecht wordt in van voor drie maanden onder huisarrest geplaatst door wegens het slaan naar van de zijn leraar Spaans. Uit verveling de brengt hij zijn een tijd door met in het bespioneren een van zijn buren. met Tijdens een van op die spionagesessies denkt hij in getuige te op tv zijn van een tijdens moord in het huis op tv van een met van een zijn buren. Kale raakt geobsedeerd met door de wat hij heeft een gadegeslagen en probeert deze gebeurtenis te op tv ontrafelen. De naar buurman krijgt echter de lucht van Kales van verdenkingen, waardoor de vraag op tv ontstaat: wie houdt op nou eigenlijk wie uit in in de gaten?

april 2021
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!