Programma gemist?

De van opstandige tiener Kale Brecht wordt tijdens voor van drie maanden onder op huisarrest geplaatst wegens het naar slaan op van zijn leraar Spaans. tijdens Uit verveling brengt op hij zijn tijd door een met het bespioneren het van zijn buren. Tijdens naar een van door die spionagesessies tijdens denkt hij getuige op te zijn van in een moord in het uit huis van van een van zijn buren. Kale van raakt van geobsedeerd door van wat hij heeft gadegeslagen op tv en probeert deze gebeurtenis naar te uit ontrafelen. De buurman krijgt echter lucht tijdens van Kales met verdenkingen, waardoor door de vraag ontstaat: wie houdt het naar nou eigenlijk wie in in de gaten?

november 2019
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!