Programma gemist?

De de opstandige tiener Kale Brecht wordt uit voor drie naar maanden tijdens onder huisarrest geplaatst wegens van het slaan van van zijn leraar Spaans. Uit verveling in brengt hij zijn op tv tijd door met op tv van het bespioneren van op zijn buren. Tijdens van een van die op tv spionagesessies denkt hij getuige op te zijn op tv van een moord in het van huis van een de van zijn buren. uit Kale de raakt geobsedeerd door wat door hij heeft gadegeslagen op tv en probeert deze gebeurtenis van te ontrafelen. De buurman het krijgt uit echter lucht van Kales op tv verdenkingen, waardoor de op tv vraag ontstaat: naar wie houdt nou eigenlijk in wie in de de gaten?

november 2020
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!