Programma gemist?

De de opstandige tiener Kale in Brecht wordt voor op tv drie maanden onder huisarrest op geplaatst wegens het een slaan in van zijn leraar Spaans. Uit een verveling tijdens brengt hij zijn tijd het door met het bespioneren van een op tv zijn buren. Tijdens een door van die de spionagesessies denkt hij door getuige te zijn van een van moord in het huis op tv van een van een zijn buren. Kale op tv raakt geobsedeerd door uit wat hij heeft met gadegeslagen en met probeert het deze gebeurtenis te ontrafelen. met De buurman krijgt echter in lucht van Kales verdenkingen, een waardoor de het vraag ontstaat: wie houdt van nou eigenlijk wie op in in de gaten?

januari 2021
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!