Programma gemist?

De de opstandige tiener Kale Brecht met wordt voor de drie maanden onder het huisarrest geplaatst wegens het slaan op tv van zijn leraar door Spaans. Uit in verveling brengt hij zijn op tv tijd door met in het bespioneren uit van zijn buren. Tijdens tijdens een van van die spionagesessies het denkt hij getuige te zijn naar van van een moord in in het huis van op een van zijn buren. uit Kale raakt door geobsedeerd door wat naar hij heeft gadegeslagen door en probeert deze gebeurtenis de te ontrafelen. De tijdens buurman met krijgt echter lucht van Kales het verdenkingen, waardoor de uit vraag ontstaat: met wie houdt nou het eigenlijk wie uit in de gaten?

mei 2021
08-06-2013 20:00

Disturbia

Disturbia - Disturbia

De opstandige tiener Kale Brecht wordt voor drie maanden onder huisarrest geplaatst wegens het slaan van zijn leraar Spaans. Uit verveling brengt hij zijn tijd door met het bespioneren van zijn buren. Tijdens een van die spionagesessies den...

Disturbia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Disturbia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Disturbia bij Disturbia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Disturbia. Heb je een uitzending van Disturbia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Disturbia gemist

Uitzending gemist van Disturbia? Hier kun je alle uitzendingen van Disturbia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!