Programma gemist?

De door Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan een het oostfront, bij tijdens de afgrond van de een apocalyps, van komen de uit verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en de Magda in opstand op tv tegen het Duitse van leger. Onder leiding op tv van de gewetenloze commandant een Brandt houdt de Duitse door stelling stand met en wordt de doorgang uit van transportvoertuigen uit naar het de concentratiekamp verzekerd, waar de tijdens psychotische met kamparts gruwelijke experimenten op de naar gevangenen uitvoert. een Zijn voorkeur gaat naar uit naar het de opensnijden van met vampiers. Rayne – half mens, half op het vampier – kiest de kant op tv van op de verzetsstrijders en raakt tijdens betrokken op in een bloedig gevecht met de naar duivelse commandant Brandt. in Rayne heeft geen met idee dat Brandt op zichzelf in met haar uit bloed heeft geïnfecteerd en een leger uit van uit ondoden tot van leven aan het wekken is. Rayne van en het in verzet moeten de vampiertroepen een uitschakelen, een voordat de ondoden het kunnen oprukken naar Berlijn op tv om de Hitler tot een onsterfelijke dictator te de op kronen.

juli 2020
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!