Programma gemist?

De Tweede Wereldoorlog, de 1943. Aan het op tv oostfront, bij de met afgrond naar van de de apocalyps, komen de het verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in in opstand tegen het op tv Duitse leger. Onder het leiding van de op de gewetenloze commandant Brandt uit houdt de Duitse stelling stand in en wordt de doorgang het van naar transportvoertuigen naar het van concentratiekamp verzekerd, een waar de psychotische tijdens kamparts gruwelijke experimenten door op de gevangenen het uitvoert. Zijn voorkeur gaat uit uit naar het opensnijden met van vampiers. Rayne op tv – half op mens, half op tv vampier – kiest de kant van uit door de verzetsstrijders en een raakt betrokken naar in een bloedig gevecht met het de de duivelse commandant Brandt. een Rayne heeft geen idee dat Brandt een zichzelf met haar tijdens bloed de heeft geïnfecteerd en een de leger met van ondoden tot leven aan het door wekken is. Rayne naar door en het verzet moeten met de vampiertroepen uitschakelen, voordat uit de ondoden kunnen in oprukken naar Berlijn van om Hitler tot een de onsterfelijke met dictator te op tv kronen.

oktober 2020
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!