Programma gemist?

De Tweede door Wereldoorlog, een 1943. Aan het uit oostfront, bij de afgrond van de op tv apocalyps, een komen de verzetsstrijders op Nathaniel, Vasyl van en Magda in opstand tegen het het Duitse leger. Onder met in leiding van de gewetenloze commandant Brandt door houdt de door Duitse stelling stand de en van wordt de doorgang het van transportvoertuigen naar in het concentratiekamp verzekerd, waar de psychotische de kamparts gruwelijke door experimenten naar op de gevangenen uitvoert. naar Zijn voorkeur gaat het uit naar het opensnijden op tv van vampiers. Rayne – de half naar mens, half vampier – op tv kiest de de kant van de verzetsstrijders op tv en tijdens raakt betrokken in het een bloedig gevecht op tv met de duivelse een commandant Brandt. het Rayne heeft geen idee dat tijdens Brandt zichzelf met haar van bloed heeft tijdens geïnfecteerd en een de leger van de ondoden tot leven aan het uit wekken is. door Rayne en het verzet de in moeten de vampiertroepen uitschakelen, voordat in de ondoden tijdens kunnen oprukken naar op Berlijn om Hitler tot een een onsterfelijke dictator uit te het kronen.

februari 2020
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!