Programma gemist?

De Tweede Wereldoorlog, door 1943. op tv Aan het oostfront, bij naar de afgrond van van de apocalyps, komen de het verzetsstrijders Nathaniel, op tv Vasyl en Magda in in opstand tegen het tijdens Duitse op tv leger. Onder op leiding van de met gewetenloze commandant Brandt houdt op de Duitse stelling stand met en wordt op de doorgang van transportvoertuigen naar naar het concentratiekamp door verzekerd, waar uit de psychotische kamparts gruwelijke het experimenten op van de gevangenen uitvoert. met Zijn voorkeur gaat een uit naar het opensnijden uit van vampiers. Rayne in – half naar mens, half vampier – in kiest de kant in van door de verzetsstrijders en raakt in betrokken in in een bloedig gevecht met de in duivelse commandant in Brandt. Rayne heeft geen van idee dat Brandt van zichzelf in met haar bloed heeft geïnfecteerd de en een met leger van met ondoden tot door leven aan het tijdens wekken is. Rayne en het naar verzet moeten de vampiertroepen van uitschakelen, voordat op de ondoden de kunnen oprukken naar Berlijn om naar Hitler tot van een een onsterfelijke dictator te op tv kronen.

oktober 2021
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!