Programma gemist?

De de Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan de het oostfront, bij tijdens de tijdens afgrond van de apocalyps, tijdens komen de verzetsstrijders Nathaniel, een Vasyl uit en Magda in opstand tegen het een Duitse een leger. Onder leiding van uit de naar gewetenloze commandant Brandt houdt het de Duitse stelling stand en met wordt met de doorgang van transportvoertuigen naar met het concentratiekamp verzekerd, de waar de psychotische een kamparts gruwelijke experimenten van op de met gevangenen uitvoert. op Zijn voorkeur gaat uit tijdens naar tijdens het opensnijden van het vampiers. Rayne – half in mens, half naar vampier – kiest op de kant van naar de verzetsstrijders en raakt op betrokken in een een bloedig gevecht van met de duivelse commandant door Brandt. Rayne heeft van geen op tv idee dat Brandt zichzelf het met haar bloed heeft geïnfecteerd een en een leger van van ondoden tot tijdens leven tijdens aan het wekken is. Rayne op tv en het op verzet moeten het de vampiertroepen uitschakelen, met voordat de met ondoden kunnen oprukken naar op Berlijn om Hitler tot een uit met onsterfelijke dictator te het kronen.

juni 2021
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!