Programma gemist?

De tijdens Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan naar het oostfront, bij de de afgrond van naar de apocalyps, komen door de verzetsstrijders Nathaniel, naar Vasyl en Magda in van opstand tegen het het Duitse leger. Onder naar op leiding van de gewetenloze commandant van Brandt houdt in de Duitse stelling stand van en wordt in de doorgang tijdens van transportvoertuigen naar door het concentratiekamp verzekerd, op waar de psychotische kamparts gruwelijke experimenten naar op de gevangenen op uitvoert. op Zijn voorkeur gaat op tv uit naar het opensnijden van in vampiers. op tv Rayne – half mens, op tv half op vampier – kiest naar de kant van de verzetsstrijders naar en raakt tijdens betrokken in een tijdens bloedig gevecht met een de duivelse commandant Brandt. tijdens Rayne heeft in geen idee dat het Brandt op zichzelf met haar bloed heeft geïnfecteerd de en een een leger van ondoden van tot leven aan het in wekken is. uit Rayne en het door verzet moeten de de vampiertroepen het uitschakelen, voordat de ondoden het kunnen oprukken met naar Berlijn om het Hitler tot een onsterfelijke de dictator te naar kronen.

maart 2021
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!