Programma gemist?

De Tweede op tv Wereldoorlog, 1943. Aan het door oostfront, bij de een afgrond van de het door apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, uit Vasyl en Magda een in van opstand tegen het in Duitse leger. Onder in leiding van de gewetenloze commandant van Brandt houdt de naar Duitse in stelling stand en wordt de het doorgang van transportvoertuigen een naar het concentratiekamp uit verzekerd, waar de door psychotische kamparts gruwelijke met experimenten op de gevangenen met uitvoert. Zijn naar voorkeur gaat uit in naar het opensnijden van op vampiers. een Rayne – half mens, van half met vampier – kiest tijdens de kant van uit de verzetsstrijders en raakt betrokken in in een naar bloedig door gevecht met de duivelse met commandant Brandt. Rayne heeft een geen door idee dat Brandt zichzelf met haar in bloed het heeft geïnfecteerd en een van leger tijdens van ondoden tot op tv leven aan het wekken is. een Rayne en in het verzet moeten de de vampiertroepen uitschakelen, voordat de in met ondoden kunnen oprukken een naar Berlijn om Hitler tot een een op onsterfelijke dictator te met kronen.

oktober 2019
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!