Programma gemist?

De Tweede in Wereldoorlog, 1943. Aan in het oostfront, uit bij de uit afgrond van de apocalyps, door komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl van en Magda van in uit opstand tegen het op Duitse leger. Onder leiding van met de gewetenloze commandant Brandt met houdt de met Duitse stelling stand en naar wordt de doorgang in van naar transportvoertuigen naar het het concentratiekamp verzekerd, waar de psychotische het een kamparts gruwelijke experimenten op naar de gevangenen het uitvoert. Zijn voorkeur gaat tijdens uit naar het in opensnijden van vampiers. Rayne op – half door mens, half vampier – kiest een de kant door van de een verzetsstrijders en raakt het betrokken een in een bloedig gevecht door met de in duivelse commandant Brandt. een Rayne heeft geen idee dat op tv Brandt zichzelf met uit haar bloed heeft geïnfecteerd de en de een leger van met ondoden tot leven aan uit het wekken op tv is. Rayne en het in verzet moeten de vampiertroepen door uitschakelen, voordat tijdens de het ondoden kunnen oprukken naar Berlijn om een met Hitler tot een op tv onsterfelijke dictator te een kronen.

december 2021
11-06-2013 22:31

Bloodrayne: The Third Reich

Bloodrayne: The Third Reich - Bloodrayne: The Third Reich

De Tweede Wereldoorlog, 1943. Aan het oostfront, bij de afgrond van de apocalyps, komen de verzetsstrijders Nathaniel, Vasyl en Magda in opstand tegen het Duitse leger. Onder leiding van de gewetenloze commandant Brandt houdt de Duitse stel...

Bloodrayne: The Third Reich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloodrayne: The Third Reich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloodrayne: The Third Reich bij Bloodrayne: The Third Reich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloodrayne: The Third Reich. Heb je een uitzending van Bloodrayne: The Third Reich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloodrayne: The Third Reich gemist

Uitzending gemist van Bloodrayne: The Third Reich? Hier kun je alle uitzendingen van Bloodrayne: The Third Reich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!