Programma gemist?

Studente Sara het meldt uit zich aan voor de prestigieuze dansacademie in Julliard in op New door York, met als doel in op den duur prima naar ballerina met te worden en daarmee haar moeders een droom te van realiseren. Ze raakt bevriend in met op haar kamergenoten Zoe en op tv Miles, die beiden hiphoplessen op geven. Zelf door krijgt Sara balletlessen uit van haar idool, op de beroemde het danseres Monique Delacroix. door Ondanks haar volledige toewijding op aan ballet, tijdens raakt Sara steeds door meer in de ban op tv van door hiphop en wordt ze uit ook nog eens de verliefd op Miles. uit Daardoor krijgt ze steeds het meer moeite naar om te naar kiezen tussen de twee van totaal verschillende dansstijlen, wat op een behoorlijke op tv impact heeft op haar het beoogde de carrière.

juli 2021
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!