Programma gemist?

Studente uit Sara meldt een zich aan voor door de prestigieuze dansacademie Julliard in tijdens New York, met als van doel op de den duur uit prima ballerina te worden een en in daarmee haar moeders droom te op tv realiseren. in Ze raakt bevriend in met haar kamergenoten Zoe en Miles, op tv die op tv beiden hiphoplessen het geven. Zelf krijgt Sara balletlessen in van haar met idool, de beroemde danseres naar Monique Delacroix. Ondanks haar naar naar volledige toewijding aan ballet, van raakt Sara steeds een meer in uit de ban van hiphop en wordt op tv op tv ze ook nog eens verliefd op op Miles. de Daardoor krijgt ze steeds meer een moeite uit om te de kiezen tussen de twee totaal uit verschillende dansstijlen, wat een uit behoorlijke impact heeft naar in op haar beoogde een carrière.

oktober 2019
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!