Programma gemist?

Studente Sara meldt door tijdens zich aan voor de prestigieuze in dansacademie Julliard op tv in New York, met met als de doel op den duur prima van ballerina te de worden en daarmee door haar moeders droom te realiseren. uit Ze raakt in bevriend naar met haar kamergenoten Zoe en een Miles, die beiden hiphoplessen het geven. Zelf krijgt van Sara tijdens balletlessen van haar idool, het de beroemde danseres van Monique uit Delacroix. Ondanks haar naar volledige toewijding aan ballet, raakt de Sara steeds door meer in in de ban van hiphop en op tv wordt ze uit ook nog eens met verliefd op een Miles. Daardoor krijgt op tv ze steeds meer moeite om door te kiezen tussen door de de twee totaal verschillende dansstijlen, uit wat een behoorlijke impact heeft een op haar van beoogde een carrière.

december 2020
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!