Programma gemist?

Studente op Sara meldt in zich aan voor de prestigieuze dansacademie naar Julliard in van New een York, met als doel uit op den duur het prima ballerina te worden een en daarmee haar moeders op tv droom te het realiseren. Ze raakt bevriend de met haar naar kamergenoten Zoe en Miles, door een die beiden hiphoplessen op tv geven. Zelf krijgt Sara balletlessen tijdens van haar tijdens idool, de beroemde een danseres Monique Delacroix. Ondanks haar uit het volledige toewijding aan op tv ballet, raakt Sara steeds meer in in de een ban van hiphop en wordt het ze ook nog door eens verliefd op de Miles. met Daardoor krijgt ze de steeds meer moeite om te het tijdens kiezen tussen de twee tijdens totaal verschillende dansstijlen, de wat een behoorlijke impact de heeft op haar beoogde uit het carrière.

augustus 2020
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!