Programma gemist?

Studente in Sara meldt zich aan op tv voor de prestigieuze tijdens dansacademie Julliard in in New York, met als in doel de op den op tv duur prima ballerina te tijdens worden en op tv daarmee haar moeders droom te met realiseren. Ze raakt naar bevriend met haar kamergenoten van een Zoe en Miles, die van beiden hiphoplessen geven. uit Zelf krijgt Sara balletlessen naar van haar idool, de naar beroemde danseres Monique in Delacroix. door Ondanks haar volledige door toewijding aan ballet, op tv raakt Sara steeds meer in het de een ban van tijdens hiphop en wordt naar ze ook nog eens tijdens verliefd op Miles. Daardoor een krijgt ze steeds meer tijdens met moeite om te kiezen het tussen de twee totaal door verschillende dansstijlen, wat een uit behoorlijke in impact heeft op haar beoogde een van carrière.

april 2021
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!