Programma gemist?

Studente uit Sara meldt met zich aan voor de prestigieuze in dansacademie Julliard in New met een York, met als doel op den uit duur in prima ballerina te worden het en daarmee uit haar moeders droom te realiseren. met Ze raakt bevriend door met haar kamergenoten door Zoe door en Miles, met die beiden hiphoplessen door geven. Zelf krijgt Sara naar balletlessen van haar van idool, de beroemde de danseres Monique door Delacroix. Ondanks haar volledige toewijding naar aan ballet, de raakt Sara op tv steeds meer in de ban van het hiphop en wordt door het ze ook nog van eens verliefd op Miles. Daardoor krijgt de ze steeds op tv meer uit moeite om te uit kiezen tussen de twee totaal verschillende van dansstijlen, wat het een behoorlijke impact van heeft op haar beoogde de het carrière.

juni 2020
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!