Programma gemist?

Studente Sara door meldt zich uit aan voor de door prestigieuze dansacademie Julliard in naar New York, met de als doel tijdens op den duur prima in ballerina te worden en naar daarmee uit haar moeders met droom te realiseren. Ze raakt op tv bevriend met op haar kamergenoten Zoe en Miles, naar naar die beiden hiphoplessen geven. uit Zelf krijgt Sara balletlessen van een haar idool, in de beroemde danseres Monique de Delacroix. het Ondanks haar volledige op toewijding aan ballet, raakt in Sara steeds meer het in de van ban van op hiphop en wordt op ze ook nog in eens verliefd op Miles. Daardoor met krijgt ze steeds meer het door moeite om te kiezen het tussen de twee totaal de verschillende dansstijlen, wat op een op behoorlijke impact heeft op haar de beoogde de carrière.

mei 2021
12-06-2013 20:30

Save The Last Dance 2

Save The Last Dance 2 - Save The Last Dance 2

Studente Sara meldt zich aan voor de prestigieuze dansacademie Julliard in New York, met als doel op den duur prima ballerina te worden en daarmee haar moeders droom te realiseren. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten Zoe en Miles, die b...

Save The Last Dance 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Save The Last Dance 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Save The Last Dance 2 bij Save The Last Dance 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Save The Last Dance 2. Heb je een uitzending van Save The Last Dance 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Save The Last Dance 2 gemist

Uitzending gemist van Save The Last Dance 2? Hier kun je alle uitzendingen van Save The Last Dance 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-06-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!