Programma gemist?

Honderden de Nederlandse en door andere buitenlandse patiënten door zoeken de afgelopen jaren hun met toevlucht tot uit peperdure Duitse Lyme-klinieken. uit Patiënten die kampen de met ernstige vermoeidheid, zenuwpijnen de en soms zelfs met op tv verlammingsverschijnselen. de Ze voelen zich van in de steek gelaten een door hun dokters. het Zelf vermoeden ze dat door ze de ziekte op van Lyme hebben, van terwijl de tijdens artsen in eigen land de vaak tot tijdens een van andere conclusie zijn gekomen. van Lyme kan ontstaan met na een tekenbeet, in en is meestal goed een te behandelen met een in korte op tv antibioticakuur. Er is nog door geen sluitende bloedtest. op Daardoor is het op tv vaststellen van Lyme in niet eenvoudig. De Duitse van naar privéklinieken claimen dat op tv ze betere testen en behandelingen hebben, tijdens naar maar volgens hoogleraren infectieziekten is door het de bewijs daarvoor niet geleverd. In 'Zembla met Internationaal' een in onthullende reportage van op tv Deense van journalisten.

Het uit gebruik van rubbergranulaat van uit oude autobanden tijdens in kunstgrasvelden is mogelijk door milieuvervuilend. van Er komen stoffen naar uit het granulaat vrij die in het bodem en water op tv terecht het kunnen komen, waaronder zink in en minerale oliën. In de een het afgelopen jaar een besteedde Zembla twee maal aandacht aan in de mogelijke tijdens gezondheidsrisico's van een het rubbergranulaat. Mede uit naar aanleiding van van die uitzendingen deed het op tv RIVM uit (Rijkinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) nader uit door onderzoek naar het rubbergranulaat. Dat door nam de discussie over de de van gezondheidsrisico's niet met helemaal weg, maar het RIVM wees de in er ook op dat er milieurisico's op tv aan het in gebruik van het het rubbergranulaat kleven. de Veel eerder al, in 2007, een heeft de het RIVM hier op tv ook al op gewezen. door In ons land een liggen inmiddels enkele uit duizenden velden met rubbergranulaat. door in Iedere zomer worden van tientallen van die velden de gerenoveerd. Zembla onderzocht of naar er onder op tv die kunstgrasvelden inderdaad bodemverontreiniging is het opgetreden. Dit voorjaar met brachten de naar vier grote steden en het brancheorganisatie BSNC een op tv onderzoeksrapport uit, een waaruit het blijkt dat veel de van de rubberkorrels die op op de kunstgrasmatten liggen, verspreid op tijdens raken in de naar omgeving. Wat betekent naar deze verspreiding van het rubber door voor bodem en een water? Zembla onderzoekt: naar Wie zijn met er verantwoordelijk voor de de mogelijke van milieuschade en hoe gaan door de gemeenten, door de bandenbranche en de aannemers naar die kunstgrasvelden aanleggen tijdens hiermee het om?

De in overlast van luchthaven Schiphol een verspreidt zich als een op tv olievlek over Nederland. uit Het het luchtruim is op zo vol, dat vliegtuigen die op vertrekken vanafRotterdam The Hague naar Airport steeds vaker tijdens moeten tijdens afbuigen om tijdens het Schipholverkeer niet naar te verstoren. Daardoor vliegen ze van dicht over omliggende woonwijken. met En als naar in 2019 Lelystad het Airport van de deuren opent, zitten mensen tijdens tot ver in uit de provincies Gelderland, op Overijssel op en Friesland ook in de een herrie. tijdens Want alleen in de de onderste laag van het luchtruim naar is nu door nog plaats om vliegveld uit Lelystad te van kunnen bereiken. Volgens deskundigen is van op tv eerst een herziening op tv van het luchtruim noodzakelijk om het door gewenste aantal naar vakantievluchten op tv in de Flevopolder mogelijk te maken. in Toch gaat in Lelystad Airport in in het voorjaar van 2019 van al de open. Dat is volgens een de van overheid noodzakelijk om de positie op van Schiphol uit te borgen. De een luchthaven zou, met zijn internationale naar netwerk van de verbindingen, dé met motor van de economie zijn. door Bewoners komen op tv in opstand. door Ze zijn in boos en maken zich zorgen. Zembla een onderzoekt: een hoeveel kans maken op tv burgers met hun gevecht tegen naar tijdens Schiphol?

Gaat Donald tijdens Trump ten onder door door zijn dubieuze banden op met de uit voormalige Sovjet-Unie? het Het net rond tijdens de president lijkt een zich te sluiten. Speciaal van aanklager Robert tijdens Mueller, die uit onderzoekt of Trump op tv heeft samengespannen met Rusland om het de verkiezingen te winnen, naar duikt naar nu ook op tv in het zakelijke verleden met van Trump. In dat verleden van speelt een één van de zakenpartners van tijdens een Donald Trump een cruciale rol, met Felix op tv Sater. Een veroordeelde crimineel die door banden heeft met de door Russische maffia. Afgelopen mei in onthulde de Zembla hoe een Amerikaans tijdens vastgoedbedrijf waar Sater in mede eigenaar van was, uit Nederlandse brievenbusfirma’s gebruikte tijdens in een een netwerk dat ervan het verdacht wordt naar geld te van hebben witgewassen. $1,5 miljoen het dollar zou het zijn weggesluisd. Donald het Trump bouwde hotels en appartementencomplexen met een de dit verdachte bedrijf. Zembla kreeg de door afgelopen op tv maanden aanwijzingen voor van een nog veel grotere fraude. uit Een miljardenfraude. En het ook van hier duikt Sater, de op tv omstreden tijdens zakenpartner van Trump weer op. het Het geldspoor de leidt naar Kazachstan, uit naar vastgoedprojecten door in New York en opnieuw naar het Nederland. Zembla onderzoekt: in Hoe in compromitterend is deze zaak naar voor de huidige op tv president van uit Amerika?

Dit van voorjaar onthulde Zembla een groot het adoptiebedrog. Van de in duizenden baby's met die in de het jaren met 80 vanuit Sri Lanka in Nederland van zijn geadopteerd, blijken de de papieren op uit grote op schaal te zijn door vervalst. Over op de adopties is gelogen. De moeders op tv die vermeld het staan in met de papieren zijn niet op tv de echte, een biologische moeders. Ook broers in en zussen uit van adoptiekinderen zijn verzwegen. Voor van de destijds geadopteerde op kinderen, naar nu allemaal volwassenen, het heeft dit enorme consequenties. op Zo rijst de op tv vraag of in de echte moeders van wel vrijwillig afstand tijdens van hun met kind hebben gedaan. Naar uit aanleiding van deze Zembla-uitzending een gaan adoptiekinderen naar Sri in Lanka op tijdens zoek het naar hun werkelijke wortels. Ook in Zembla reist van naar Sri Lanka om op de adoptiepraktijken naar van destijds daar ter door plekke te naar onderzoeken. Wie waren met verantwoordelijk voor de vervalsingen? tijdens En wie hadden het er belang tijdens bij?

“Grazie mille”. uit Duizendmaal dank, zei koning in Willem-Alexander in in juni tegen gastheer Italië met tijdens zijn op staatsbezoek. Dank voor de de opvang van op alle een vluchtelingen die na uit een barre tocht uit via de Middellandse Zee Europa weten in te bereiken. De een waarderende woorden zijn op tv het opmerkelijk want ze met staan in schril contrast met op het EU-beleid: de van vluchtelingen op naar weg naar een Europa zo vroeg mogelijk op tv tegenhouden. Turkije kreeg 3 miljard naar euro van om migranten op te vangen, uit de op Libische kustwacht wordt ondersteund in om gammele bootjes te onderscheppen, tijdens op Soedan ontving 100 met miljoen om grenscontroles op uit te breiden. van Wat is daarvan uit het gevolg? Zembla reist naar met Noord-Afrika en hoort door dat vluchtelingen een op makkelijke prooi zijn voor door smokkelaars. het Ze worden uitgebuit, uit mishandeld, ontvoerd, hun naar familie afgeperst. naar Het nieuwe seizoen van van Zembla start een vanavond met een reportage over het de barre omstandigheden van op op tv vluchtelingen in Noord-Afrika.

De een autistische en schizofrene op tv Cyprian (23) van raakt thuis levensgevaarlijk gewond door op zes van politiekogels en overlijdt. Een door reconstructie. De autistische met en schizofrene Cyprian Broekhuis tijdens (23) raakt thuis levensgevaarlijk op op gewond door zes politiekogels. Een dag van later overlijdt een hij in het ziekenhuis. het Het is 7 tijdens september 2016 van als het Cyprian door zijn de begeleiders wordt opgehaald voor een dwangopname. tijdens Vier politieagenten zijn naar op erbij ter ondersteuning. Het loopt uit verschrikkelijk uit uit de hand. Twee agenten trekken van hun pistool en uit schieten de de jongen in zijn van buik. naar Reden: Cyprian haalde een mes uit het zijn een broekzak.De rijksrecherche onderzoekt de toedracht. op Met als door gevolg dat het door Openbaar Ministerie op de twee politieagenten die de de schoten uit hebben afgevuurd niet een vervolgt. Noodweer, zo in luidt de conclusie. De zaak met naar wordt geseponeerd. Voor de politie is uit het boek de gesloten. de Zembla onderzoekt hoe de situatie op zo uit de hand het kon lopen. Een uit naar reconstructie.

Zembla onderzoekt op tv wat het tijdens UMC Utrecht, de Inspectie en een uit andere academische ziekenhuizen hebben tijdens geleerd van van de problemen op de KNO-afdeling van uit het UMC tijdens Utrecht in 2015. in Zembla van onthult in 2015 dat op de tijdens KNO-afdeling tijdens van het UMC de Utrecht een angstcultuur heerst. Ernstige uit een calamiteiten zijn verzwegen voor de Inspectie. met Klokkenluiders naar vertellen over onveilige situaties uit op de het OK en het tirannieke gedrag op tv van het afdelingshoofd. een Na in grootschalig onderzoek bevestigt de de Inspectie dit voorjaar dat van er in tijdens dit ziekenhuis geen op veilige en het open cultuur is. De Raad een van Bestuur is de daar volgens van de Inspectie een verantwoordelijk voor. Diezelfde naar Raad van in Bestuur moet nu het op tv tij keren. tijdens De inspectie eist dat ook het andere ziekenhuizen lessen door trekken uit haar op rapport. Zembla onderzoekt een wat het UMC Utrecht, door de Inspectie naar en andere uit academische ziekenhuizen tijdens hebben geleerd van de problemen in uit Utrecht. Wat is in er gebeurd met met op tv de klokkenluiders?

De uit autistische en uit schizofrene Cyprian Broekhuis op (23) raakt thuis levensgevaarlijk uit gewond door zes politiekogels. Een het dag met later overlijdt hij in het het ziekenhuis. Het is 7 een september 2016 in als Cyprian door zijn in uit begeleiders wordt opgehaald voor door een dwangopname. Vier politieagenten op zijn erbij ter ondersteuning. op tv Het het loopt verschrikkelijk uit de hand. in op Twee agenten trekken een hun pistool en schieten de jongen de in zijn door buik. Reden: op Cyprian haalde een door mes uit zijn broekzak. De naar Rijksrecherche onderzoekt de toedracht. uit Met als de gevolg door dat het Openbaar Ministerie de de twee tijdens politieagenten die de met schoten hebben afgevuurd niet vervolgt. de Noodweer, zo luidt een de tijdens conclusie. De zaak wordt geseponeerd. uit Voor in de politie is het boek gesloten. op Zembla onderzoekt tijdens hoe de situatie uit zo uit van de hand met kon lopen. Een door reconstructie.

Zembla uit onderzoekt: Waar komt van het hout dat uit als brandstof gebruikt wordt precies op tv vandaan? Door naar het gebruik tijdens van fossiele naar energie zijn er van teveel broeikasgassen in de lucht uit en door de gevolgen daarvan zijn ernstig: overstromingen, op tv modderverschuivingen, smeltende ijskappen door en naar grote droogtes. Kolencentrales stoten de megatonnen CO2 per jaar naar uit. Gelukkig in is er naar bos. Bossen op tv zijn de zuiverende longen van de in aarde. van Ze nemen met het CO2 op een en scheiden zuurstof uit. Maar op tv de met bossen kunnen het in niet aan. Om met de hoeveelheid CO2 van verder terug te dringen, uit is een tijdens overstap nodig op het schonere energiebronnen, zoals zon in en wind. En biomassa. in Kolencentrales het krijgen miljardensubsidies om wat ze op noemen houtige biomassa bij op tv te stoken: resthout op waar met je verder niks mee van kunt. op Deze bijstook is door klimaatneutraal, zeggen de voorstanders. Volgens in minister door Kamp is dit de enige manier met uit om de uitstoot van tijdens CO2 drastisch te verminderen. Maar door wat het is 'houtige biomassa' eigenlijk? in Tegenstanders de zijn bang dat de van vraag naar biomassa leidt tot door kaalkap, terwijl de uit bossen al onder op druk staan. Zembla in onderzoekt: Waar komt het het met hout dat als brandstof op tv gebruikt wordt precies in vandaan?

Nederland in moet onderzoek doen naar aspirant-adoptiekinderen in van in herkomstlanden. Zal dat naar de kwaliteit van door het adoptieproces verbeteren? het In de jaren 80 van zijn duizenden kinderen naar geadopteerd uit Sri door Lanka. Zembla ontmoet het een aantal van hen, met die door ontdekken dat er van van alles op tv rammelt aan hun oorspronkelijke naar adoptieverhaal en identiteitspapieren. Geboortedata een in in paspoorten zijn met pen doorgekrast op tv en veranderd, van pasfoto's zijn vervalst. door Gegevens van de biologische ouders door naar blijken niet te kloppen. Door met de jaren heen zijn van tijdens er stapels rapporten verschenen met kritiek op tv op de in kwaliteit van het op tv adoptieproces. Het laatste rapport een dateert op tv van eind vorig jaar. Dan van geeft op tv de Raad voor de op Strafrechttoepassing door en Jeugdbescherming (RSJ) een even door opmerkelijk als schokkend naar advies door aan staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en uit Justitie: stop het met het adopteren van op tv kinderen uit uit het buitenland. een Niet alleen is de er veel kritiek op de met kwaliteit van het op adoptieproces, ook op tv stelt de een RSJ dat er financiële op belangen op van het spel op tv staan bij interlandelijke adoptie. tijdens Die brengen risico's op illegale op tv naar en ongewenste praktijken van met zich mee, schrijft in de RSJ. de Dijkhoff neemt het advies niet uit over, maar wil wel het naar dat Nederland beter onderzoek doet naar op de van aspirant-adoptiekinderen in de op tv landen van herkomst. Zembla onderzoekt op tv of de een kwaliteit van door het adoptieproces daardoor zal uit verbeteren.

Trump zegt deze een het King of Diamonds amper uit te kennen. Zembla onderzoekt het het zakenimperium van met Lev Leviev. Het nog de prille presidentschap van door Donald Trump ligt in hevig het onder vuur. De Russen de zouden belastende informatie in hebben over in Trump en de dat zou Trump chantabel maken. Nepnieuws, de twittert Trump: het 'I op have nothing to do with van Russia op - no deals, no de loans, no nothing!' Trump het zegt dus niets te op door maken te hebben met het de Russen. Maar op tv klopt dat wel? In het het tweede deel over een de omstreden tijdens vrienden van tijdens Donald Trump de richten we het vizier het op de Joods Russische uit miljardair Lev Leviev. op Omstreden vanwege verdenking van op tv uit handel in bloeddiamanten. Hij is een een van de met grootste diamanthandelaren in ter wereld. op tv Naast prestigieuze winkels in New op York en Moskou, naar is hij ook eigenaar een van op tv Siebel, Nederlands uit grootste juweliersketen. Leviev het heeft connecties met de Russische een president Poetin, de Amerikaanse het op tv president Trump en diens in schoonzoon en naar topadviseur Jared Kushner. Maar de Trump zegt deze King of op naar Diamonds amper te kennen. Zembla naar onderzoekt op tv het zakenimperium van naar Lev Leviev.

Zembla onderzoekt Trumps het zakelijke door en persoonlijke relaties met in oligarchen uit de de voormalige Sovjet-Unie. Het nog van prille de presidentschap van Donald een Trump ligt op tv hevig onder vuur. De een Russen zouden belastende door informatie hebben over Trump. door En dat op tv maakt Trump chantabel. de Nepnieuws, twittert Trump: 'I have uit nothing to uit do with Russia - een no deals, een no tijdens loans, no nothing!' Trump de zegt dus niets te van maken te hebben met het de Russen. Maar een klopt dat wel? in Al maanden doet door tijdens de FBI onderzoek naar de van Russische met beïnvloeding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. tijdens Zembla onderzoekt een ander in exposief dossier naar over Trump en het de Russen: Trumps naar zakelijke op en persoonlijke relaties met oligarchen uit met de in voormalige Sovjet-Unie. Machtige, steenrijke mannen het die verdacht door worden van witwassen met en fraude en tijdens contacten hebben naar in Moskou en met de van maffia. Wat op zeggen deze relaties over van Trump en waarom een naar ontkent hij ze? Hoe het compromitterend zijn deze omstreden zakenrelaties de voor de 45e het naar president van de Verenigde Staten? En het zijn tijdens er connecties met tijdens Nederland? Zembla ontmoet het één omstreden het vriend van Trump en spreekt op tv o.a. met met een voormalig op tv CIA-agent, met fraude-onderzoekers, advocaten en een van van Amerikaanse senator.

In Zembla internationaal op tv een Franse reportage op tv over ontevreden adoptieouders met die in een Amerika via een commerciële bemiddelaars hun de adoptiekind kunnen weggeven. uit Ontevreden adoptieouders kunnen in Amerika met van via websites of commerciële door bemiddelaars hun adoptiekind aanbieden en de weggeven. door Er worden met zelfs speciale 'modeshows' georganiseerd. op tv In Zembla internationaal is te het uit zien hoe de kinderen op zichzelf op de catwalk op presenteren. Op zoek in naar nieuwe ouders, een omdat ze niet op meer welkom zijn op tv in hun adoptiegezin. Her-adoptie op uit is bedoeld als in oplossing. Als spanningen onhoudbaar door worden of de adoptieouders het in niet aankunnen, kan de een een betrouwbaar, liefdevol tijdens gezin soms een nieuwe met start betekenen tijdens voor een kwetsbaar met kind. Maar als Franse journalisten uit op onderzoek gaan, komen met op ze vooral ook de uitwassen uit tegen. In openhartige interviews op vertellen in kinderen dat op ze door de herplaatsing in in handen terecht zijn gekomen in van gezinnen uit waar misbruik met plaatsvond.

Duizenden Nederlandse op patiënten zijn in afhankelijk van levensreddende geneesmiddelen gemaakt naar van van bloedplasma voor bloedstollingsziektes, afweerproblemen of op door brandwonden. Om te garanderen dat van het op bloed veilig is, gelden in Nederland op strenge eisen en tijdens door mogen donoren niet betaald worden. Maar tijdens Zwitserse de journalisten laten zien het dat er toch de 'betaald' bloed bij patiënten terecht komt. naar Door Europese het regelgeving in mogen ook internationale farmabedrijven met hun plasmamedicijnen hier verkopen. Deze het bedrijven zijn op niet altijd transparant een over de de herkomst van het naar bloed. Journalisten gaan een op onderzoek op en komen in de een straatarme wijken tijdens van de Amerikaanse stad uit Cleveland terecht.

oktober 2017
18-10-2017 21:15

Zembla: undercover in de Duitse Lyme-kliniek

Zembla - Zembla: undercover in de Duitse Lyme-kliniek

Honderden Nederlandse en andere buitenlandse patiënten zoeken de afgelopen jaren hun toevlucht tot peperdure Duitse Lyme-klinieken. Patiënten die kampen met ernstige vermoeidheid, zenuwpijnen en soms zelfs met verlammingsverschijnselen. Ze ...

11-10-2017 21:15

Tot op de bodem

Zembla - Tot op de bodem

Het gebruik van rubbergranulaat van oude autobanden in kunstgrasvelden is mogelijk milieuvervuilend. Er komen stoffen uit het granulaat vrij die in bodem en water terecht kunnen komen, waaronder zink en minerale oliën. In het afgelopen jaar...

04-10-2017 21:15

Zembla: Vliegveld Nederland

Zembla - Zembla: Vliegveld Nederland

De overlast van luchthaven Schiphol verspreidt zich als een olievlek over Nederland. Het luchtruim is zo vol, dat vliegtuigen die vertrekken vanafRotterdam The Hague Airport steeds vaker moeten afbuigen om het Schipholverkeer niet te versto...

27-09-2017 21:15

Zembla: Omstreden vrienden van Trump

Zembla - Zembla: Omstreden vrienden van Trump

Gaat Donald Trump ten onder door zijn dubieuze banden met de voormalige Sovjet-Unie? Het net rond de president lijkt zich te sluiten. Speciaal aanklager Robert Mueller, die onderzoekt of Trump heeft samengespannen met Rusland om de verkiezi...

20-09-2017 21:15

Adoptiebedrog (2)

Zembla - Adoptiebedrog (2)

Dit voorjaar onthulde Zembla een groot adoptiebedrog. Van de duizenden baby's die in de jaren 80 vanuit Sri Lanka in Nederland zijn geadopteerd, blijken de papieren op grote schaal te zijn vervalst. Over de adopties is gelogen. De moeders d...

13-09-2017 21:15

Terug: Zembla

Zembla - Terug: Zembla

“Grazie mille”. Duizendmaal dank, zei koning Willem-Alexander in juni tegen gastheer Italië tijdens zijn staatsbezoek. Dank voor de opvang van alle vluchtelingen die na een barre tocht via de Middellandse Zee Europa weten te bereiken. De wa...

15-06-2017 10:10

Zes kogels voor Cyprian

Zembla - Zes kogels voor Cyprian

De autistische en schizofrene Cyprian (23) raakt thuis levensgevaarlijk gewond door zes politiekogels en overlijdt. Een reconstructie. De autistische en schizofrene Cyprian Broekhuis (23) raakt thuis levensgevaarlijk gewond door zes politie...

31-05-2017 21:15

Ziekenhuiscalamiteiten (4)

Zembla - Ziekenhuiscalamiteiten (4)

Zembla onderzoekt wat het UMC Utrecht, de Inspectie en andere academische ziekenhuizen hebben geleerd van de problemen op de KNO-afdeling van het UMC Utrecht in 2015. Zembla onthult in 2015 dat op de KNO-afdeling van het UMC Utrecht een ang...

26-05-2017 21:15

Zes kogels voor Cyprian

Zembla - Zes kogels voor Cyprian

De autistische en schizofrene Cyprian Broekhuis (23) raakt thuis levensgevaarlijk gewond door zes politiekogels. Een dag later overlijdt hij in het ziekenhuis. Het is 7 september 2016 als Cyprian door zijn begeleiders wordt opgehaald voor ...

25-05-2017 10:20

Bos als brandstof

Zembla - Bos als brandstof

Zembla onderzoekt: Waar komt het hout dat als brandstof gebruikt wordt precies vandaan? Door het gebruik van fossiele energie zijn er teveel broeikasgassen in de lucht en de gevolgen daarvan zijn ernstig: overstromingen, modderverschuivinge...

17-05-2017 21:20

Adoptiebedrog

Zembla - Adoptiebedrog

Nederland moet onderzoek doen naar aspirant-adoptiekinderen in herkomstlanden. Zal dat de kwaliteit van het adoptieproces verbeteren? In de jaren 80 zijn duizenden kinderen geadopteerd uit Sri Lanka. Zembla ontmoet een aantal van hen, die o...

10-05-2017 21:15

De omstreden vrienden van Donald Trump: Deel II King of Diamonds

Zembla - De omstreden vrienden van Donald Trump: Deel II King of Diamonds

Trump zegt deze King of Diamonds amper te kennen. Zembla onderzoekt het zakenimperium van Lev Leviev. Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump en dat zou ...

03-05-2017 21:05

De omstreden vrienden van Donald Trump: De Russen

Zembla - De omstreden vrienden van Donald Trump: De Russen

Zembla onderzoekt Trumps zakelijke en persoonlijke relaties met oligarchen uit de voormalige Sovjet-Unie. Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump. En dat...

26-04-2017 21:15

Wegwerpkinderen

Zembla - Wegwerpkinderen

In Zembla internationaal een Franse reportage over ontevreden adoptieouders die in Amerika via commerciële bemiddelaars hun adoptiekind kunnen weggeven. Ontevreden adoptieouders kunnen in Amerika via websites of commerciële bemiddelaars hun...

19-04-2017 21:15

Bloedhandel

Zembla - Bloedhandel

Duizenden Nederlandse patiënten zijn afhankelijk van levensreddende geneesmiddelen gemaakt van bloedplasma voor bloedstollingsziektes, afweerproblemen of brandwonden. Om te garanderen dat het bloed veilig is, gelden in Nederland strenge eis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord