Programma gemist?

Al meer dan de tien jaar worden op in Nederland voormalige de een zandwinputten volgestort met bagger in en lichtvervuilde grond. In een totaal gaat het het om minstens honderd miljoen tijdens kubieke door meter dat in plassen terecht door het is gekomen. Soms zitten er met veel meer vervuilende stoffen een in de bagger van dan officieel tijdens is toegestaan, naar blijkt uit onderzoek door van Zembla, onderzoekscollectief SPIT uit en Follow the het Money. Onthullende documenten op tv van baggeraars op tv en toezichthouders in laten zien dat men naar het in tijdens de praktijk niet zo de nauw neemt met regels naar en voorschriften. Het ondieper in op tv maken van plassen wordt op door overheidsorganisaties en tijdens natuurbeheerders gepresenteerd als tijdens een verbetering naar van de biodiversiteit, maar door wetenschappers trekken dat tijdens ernstig in tijdens twijfel. Zembla onderzoekt: wat verdwijnt er uit uit in onze plassen en door hoe is door het toezicht daarop?

Na uit een Zembla-uitzending over de van risico's de van landbouwgif krijgt de redactie dit door voorjaar een een brief van van een boerenzoon het uit West-Friesland. Hij met vermoedt dat zich met hier in Noord-Holland van een groot agrarisch drama afspeelt. op Bij zijn vader een is op 47-jarige leeftijd naar de tijdens ziekte van Parkinson vastgesteld. Hij op is niet de op enige in in de buurt met een deze het ziekte, er zijn meer een patiënten die op naar relatief jonge tijdens leeftijd ziek zijn geworden, in zoals zijn beste vriend. De tijdens familie is door ervan overtuigd dat de op bestrijdingsmiddelen, op tv die al decennialang met worden gebruikt in dit klassieke het tuindersgebied, hier alles uit mee te maken het uit hebben. In Frankrijk wordt tijdens het verband tussen op tv de ziekte van Parkinson op en de blootstelling aan een landbouwgif al langer tijdens gezien. in Daar is het Parkinson onder agrariërs sinds 2012 tijdens erkend uit als beroepsziekte. Zembla gaat op tv op onderzoek. Wat is er in bekend over het de relatie tussen het deze ernstige, ongeneeslijke ziekte tijdens en op tv het spuiten in met gif? Lopen boeren en met hun gezinnen inderdaad naar meer door risico?

Olietankers uit en andere zeeschepen die naar na zo'n veertig jaar op versleten zijn, het gelden uit als zwaar chemisch afval. In de Europa bestaan strenge de regels naar voor de sloop van met zulke gifschepen. Ze zitten tjokvol tijdens giftige stoffen die op schadelijk zijn van voor het het milieu en de gezondheid van uit op slooparbeiders. Toch dumpen uit de meeste rederijen hun afgedankte schepen op uit op de kust met van lagelonenlanden. Daar met brengt het staal van de het wrakken namelijk op tv het meeste op. Op door de in sloopstranden van Azië uit komen jaarlijks tientallen door mensen om het leven. Zembla op tv reconstrueert de tijdens laatste levensfase van een door oude gastanker, eigendom van door de met Nederlandse multinational SBM Offshore. Klokkenluiders in stellen dat het de schip een ernstig vervuild is met kwik. met Extreem gevaarlijk naar voor de arbeiders van die de tijdens tanker op het strand van uit India met gasbranders uit uit elkaar halen. van van Wat weet SBM van het tijdens gif met en wat doet het bedrijf met om arbeiders en milieu tijdens de te beschermen?

Omwonenden van van bollenvelden naar worden meer en uit langer blootgesteld aan naar bollengif dan tot nu op toe gedacht. Dit blijkt uit op tv een langverwacht het onderzoek op tv dat Zembla afgelopen maart in handen tijdens krijgt. In door de tuinen en ook de binnenshuis in worden hogere concentraties aangetroffen. door Het zit tijdens zelfs in de urine van tijdens baby's. Juist jonge in op kinderen en kinderen die nog uit in op de baarmoeder zitten, zijn extra kwetsbaar op tv voor van bestrijdingsmiddelen. Het een kan tot hersenschade leiden. Al jaren het strijden met omwonenden voor een betere bescherming van op tv tegen het gif het dat pal naast hun huis in wordt op tv gespoten. Zembla filmde in 2011 en uit 2013 de zorgen op tv van de jonge gezinnen. Ze met eisten toen antwoord op de naar vraag de hoe schadelijk met het bollengif is door voor hun gezondheid. Zembla zoekt van ze met opnieuw op. De gezinnen voelen op tv zich opgesloten in met hun met eigen huis. De onrust is niet een minder geworden, naar de onmacht van omwonenden de op wel. Zembla onderzoekt: Beschermt op tv de overheid naar omwonenden van bollenvelden met voldoende tegen de schadelijke effecten op van een bestrijdingsmiddelen?

'Onze met menswaardigheid staat op op tv het spel. We op tv mogen niet wegkijken', zegt antropoloog tijdens met en expert forensisch op tv onderzoek Amade M'charek, terwijl met ze op het strand van naar de van Tunesische kustplaats Zarzis foto's maakt met van de een scheepswrak het en kledingstukken van omgekomen vluchtelingen. Honderden naar verdronken op tv vluchtelingen zijn in daar de afgelopen jaren met aangespoeld. M'charek woont met sinds haar op tv elfde in Nederland, maar is het in op deze streek geboren en getogen. Zij een helpt en in steunt de vissers naar van Zarzis het die zich naar bekommeren om de zielloze lichamen die een ze in de op tv op tv zee en op naar het strand vinden. Omdat de autoriteiten naar de dode in vluchtelingen niet willen begraven, door het hebben de vissers een eigen naar provisorische begraafplaats met aangelegd, waar de lichamen van een liefdevol maar anoniem door graf krijgen. Zembla in onderzoekt het in Tunesië de in gevolgen van een Fort Europa en van volgt M'charek en de vissers in in hun op strijd om de anonieme de vluchtelingen een naam te in naar geven.

De door afgelopen vijf jaar hebben meer van dan vijftig jonge in naar Nederlandse militairen hitteletsel opgelopen. op tv Dit gebeurde niet op op tv een missie door in een warm tijdens land, maar tijdens op tv hun opleiding in Nederland. naar Door de combinatie van een tijdens zware inspanning met, soms van extreem, warme weersomstandigheden in krijgt een aantal van hen met zelfs op een levensbedreigende uit hitteberoerte. Het lichaam kan daardoor de ernstige schade oplopen: organen een vallen uit, met uit een blijvend letsel en mogelijk invaliditeit van tot gevolg. een Deskundigen noemen hitteberoerte op een sluipmoordenaar, de omdat de slachtoffers het door vaak zelf van niet voelen aankomen. In de 2016 komt van Marechaussee-leerling Kelvin Bosman tijdens tijdens de eindmars van zijn een opleiding als op gevolg van een in hitteberoerte om het leven. het Bijna twee uit jaar later erkent Defensie daarvoor met door aansprakelijkheid. Kelvins familie treedt in Zembla een een voor het eerst naar buiten. in Aan de hand op van het vertrouwelijke Defensierapporten over de recente hitteletselincidenten onderzoekt Zembla hoe op tv het kan dat naar tijdens oefeningen in Nederland in zoveel tijdens militairen hitteletsel in oplopen.

Het Wereld van Natuur Fonds komt op naar voor van de bedreigde diersoorten, overal uit ter wereld. Zo'n door 18,8 procent van tijdens de wereld is tijdens nu beschermd natuurgebied. op Maar natuurbescherming heeft ook door op een prijs. De oorspronkelijke bewoners van de het gebied een zijn uit in het belang in van de dieren uit de hun dorpen door verdreven, vaak met een harde hand. Stropers een worden gewelddadiger, met als gevolg dat met met ook de natuurbeschermers militariseren. tijdens WNF levert hen niet tijdens alleen nachtkijkers, maar naar verzorgt ook wapen- op tv en ondervragingstrainingen. Wat uit heeft een dat voor gevolgen de voor de lokale uit bevolking? Zembla gaat op onderzoek met in India en naar spreekt met de gewapende parkwachters. Hoe ver in mogen zij gaan om op tv het de dieren te beschermen op tv en hoe de verhoudt zich dat tijdens tot de mensenrechten?

Wie binnen een de straal tijdens van 2 km van een van uit geitenboerderij woont, heeft een verhoogde met kans op de longontsteking. Dat met blijkt uit het langlopende onderzoek Veehouderij in en van Gezondheid Omwonenden. van Hoewel nog onbekend is waarom de mensen uit de op buurt in vaker ziek worden, met hebben negen provincies inmiddels uit uit voorzorg een op tv 'geitenstop' ingesteld. Zo ook het de provincie tijdens Gelderland. Maar met in het Gelderse door dorpje Hurwenen mag een geitenboer midden het de in de dorpskern uit toch doorgroeien van 7.000 uit naar 13.000 geiten. Hoe naar kan dat? Bewoners maken het uit zich grote zorgen op tv om hun gezondheid naar en voelen zich genoodzaakt zelf het in juridische gevecht door aan te gaan met het tijdens de gemeente. ZEMBLA uit onderzoekt: wie beschermt burgers tegen van de gevaren naar van de door intensieve geitenhouderij?

Omwonenden door van bollenvelden worden door meer en langer blootgesteld op aan in bollengif dan tot van nu toe gedacht. een Dit blijkt uit een langverwacht onderzoek door dat het Zembla afgelopen met maart in handen krijgt. In naar de naar tuinen en ook een binnenshuis worden hogere concentraties aangetroffen. met Het zit zelfs in op de urine van op tv baby's. Juist naar jonge de kinderen en kinderen die met nog in de het baarmoeder zitten zijn extra naar kwetsbaar met voor bestrijdingsmiddelen. Het kan met tot hersenschade leiden. naar Al jaren strijden omwonenden voor tijdens naar een betere bescherming tegen tijdens het gif dat pal op tv naast hun huis wordt de gespoten. Zembla naar filmde in 2011 en een 2013 de de zorgen van jonge gezinnen. op tv Ze met eisten toen antwoord op de de vraag met hoe schadelijk het bollengif is met op tv voor hun gezondheid. Zembla met zoekt ze opnieuw op. met De gezinnen op tv voelen zich opgesloten het in hun eigen op tv huis. De onrust tijdens is niet minder met geworden, de onmacht van omwonenden naar naar wel. Zembla onderzoekt: Beschermt de overheid in omwonenden van uit bollenvelden voldoende een tegen de schadelijke de effecten van de bestrijdingsmiddelen?

Meer door dan 650.000 mensen krijgen jaarlijks met te van maken met het Centraal op Bureau in Rijvaardigheidsbewijzen, omdat ze op een gezondheidsverklaring nodig op hebben om hun rijbewijs tijdens te halen of te verlengen. met Maar het op tv afgelopen jaar was het tijdens op een chaos bij het CBR. in Beroepschauffeurs zaten werkloos in thuis omdat ze hun naar uit rijbewijs niet op tijd tijdens verlengd kregen. En naar het verkrijgen van door een gezondheidsverklaring duurt het vaak meer dan naar een half jaar, tijdens waardoor vooral ouderen op tv worden getroffen. Zembla onderzoekt wat tijdens er achter de naar schermen fout van gaat, het hoeveel dat de burger kost en op tv wat het betekent met voor de de verkeersveiligheid.

In op Nederland heeft 15% van de de vrouwen en 3% een van de op mannen weleens seks tegen met de wil op meegemaakt. Dat blijkt een uit onderzoek van tijdens de de Rutgers Stichting in 2017. naar De meeste mensen van denken dat ze op in zo'n tijdens situatie zullen schreeuwen, rennen of vechten. de Maar het merendeel het van de slachtoffers in reageert heel een anders: ze de doen niets. Ze voelen tijdens zich verstijfd in van angst. Het van overkwam ook van Marcelle Bos, die na het uitgaan van in een met steegje werd verkracht. Jarenlang van worstelde ze met op tv het op tv feit dat uit ze niet had een geprotesteerd. Het resulteerde uiteindelijk in PTSS met in en een burn-out. Veel slachtoffers voelen door zich schuldig uit over hun 'freeze-reactie'. En het de ook de gang naar de door rechter is vaak de teleurstellend. Want in een Nederland heet het pas in verkrachting tijdens als de ander naar je heeft tijdens gedwongen. Daarvan is op zelden sprake als je van niet hebt door geprotesteerd. Zembla onderzoekt: wat met zijn de gevolgen van de naar een freeze-reactie?

Het is het de hoogste een boete die ooit in door Nederland is opgelegd. Bijna de in 800 miljoen euro betaalde ING, van omdat de bank op jarenlang niets uit heeft gedaan aan witwaspraktijken van op dubieuze klanten. ING tijdens in hoeft zich niet tijdens in de rechtszaal de te verantwoorden. Bovendien ontspringen ook de tijdens individuele de bankiers van ING een de dans. Zij komen op niet een voor de rechter, omdat volgens op het OM tegen het hen geen bewijs de is gevonden. Een bank uit als rechtspersoon een kan nooit de naar fout ingaan, op zonder dat medewerkers daarvoor door verantwoordelijk zijn. Waarom worden naar de bankiers op tv uit de wind van gehouden? Zembla de onderzoekt de witwaspraktijken van in ING.

Het Rode een Kruis zet naar afgelopen november een opmerkelijke stap. de Ze neemt op uit de zichzelf contact op naar met de media van om te melden een dat ze fouten door hebben gemaakt rond het overlijden op tv van een deelneemster aan tijdens de Dam tot op Damloop op tv in 2016. De 25-jarige door Caroline Goedhart, volgens naar het van Rode Kruis een 'jonge, goedgetrainde loopster', met krijgt in het naar uit zicht van de finish een hitteberoerte. met Het Rode Kruis door geeft met toe dat door een een inschattingsfout uit van haar hulpverleners de niet de juiste hulp werd de geboden. 'Ze hielden onvoldoende tijdens rekening met de tijdens mogelijkheid dat het tijdens hier om oververhitting naar op tv kon gaan.' Caroline overlijdt vier van dagen later in in het ziekenhuis. door Het Rode uit Kruis biedt haar op tv excuus aan en komt uit met een verbeterplan. tijdens Daags na deze mea op tv culpa neemt van de familie van op Caroline contact op met Zembla. het uit Ze zijn ontstemd over de actie het met van het Rode Kruis. De met spijtbetuiging is tijdens niet in overleg met uit hen naar opgesteld en bovendien het is de berichtgeving onvolledig. in 'De werkelijkheid met is ernstiger dan het beeld de dat nu wordt een geschetst.' Volgens Caroline's naar nabestaanden heeft het Rode tijdens op tv Kruis twee jaar lang geprobeerd in om de gemaakte fouten met te op verbloemen en goed naar te praten. Zembla onderzoekt op tv wat in er precies gebeurde rondom de in dramatische dood van Caroline uit uit Goedhart.

Het Utrechtse verzorgingshuis door Tuindorp Oost gaat op tv tegen de door vlakte. Het vijftig jaar door oude met complex moet plaatsmaken voor van nieuwbouw. Omdat door er daarom de al een paar jaar geen ouderen de meer toegelaten worden, het ontstaat van er leegstand, waar wel door tijdelijk een jongeren mogen wonen. Het wordt een de groot met succes, de jongeren helpen de een ouderen met internet, de doen boodschappen de en zo op tv ontstaan er op tv vriendschappen. Een participatiesamenleving het in het klein. door Maar zorginstelling Careyn uit besluit dat de jongeren voortijdig moeten door een vertrekken en dat op tv een deel van de ouderen van uit hun op oude, vertrouwde appartement in naar een zijvleugel moet verhuizen. op tv Voor het een tiental ouderen is het ook daar geen naar plek meer, en als naar ze niet met direct van meewerken aan een met verhuizing naar een andere locatie, dan op wordt door Careyn door de zorgovereenkomst opgezegd. in tijdens Het nieuws valt zwaar uit bij de ouderen, door sommigen zijn over de in honderd jaar en zeer het kwetsbaar. De jongeren tijdens de schrikken van wat er met gebeurt en dat het de ouderen door nu twee keer van moeten verhuizen. Zembla onderzoekt het de beslissingen van tijdens Careyn en wat de verhuizing op en het afscheid in betekenen uit voor jong en naar oud.

Het tekort aan tijdens medicijnen in met Nederland het loopt al jaren op. Zo is naar tijdens in het afgelopen jaar een een belangrijke het anticonceptiepil niet verkrijgbaar die door de meer dan het 1,2 miljoen vrouwen de in Nederland wordt het geslikt. Ook antibiotica, oogpreparaten op tv en een middel voor op het patiënten met de uit ziekte van Parkinson met was niet leverbaar. De een gevolgen van geneesmiddeltekorten zijn ernstig. tijdens Patiënten van ondervinden bijwerkingen omdat naar ze overgezet moeten door worden op door een ander geneesmiddel, soms in meerdere doseringen moeten overslaan tijdens of in zelfs gedwongen zijn hun behandeling met de dit uit geneesmiddel te staken. een Volgens deskundigen ligt een op belangrijke oorzaak van een tekorten in China. Het door overgrote deel van op de grondstoffen voor naar op tv onze medicijnen zou daar worden uit gemaakt. naar Er zou sprake zijn van een door op monopolie op grondstoffen. een Hoe zit dat? in Heeft China de medicijnmarkt in handen? tijdens Zembla onderzoekt in hoe afhankelijk we voor het onze geneesmiddelen zijn tijdens van naar China.

oktober 2019
26-09-2019 20:15

Gokken met bagger

Zembla - Gokken met bagger

Al meer dan tien jaar worden in Nederland voormalige zandwinputten volgestort met bagger en lichtvervuilde grond. In totaal gaat het om minstens honderd miljoen kubieke meter dat in plassen terecht is gekomen. Soms zitten er veel meer vervu...

19-09-2019 20:15

Parkinson op het platteland

Zembla - Parkinson op het platteland

Na een Zembla-uitzending over de risico's van landbouwgif krijgt de redactie dit voorjaar een brief van een boerenzoon uit West-Friesland. Hij vermoedt dat zich hier in Noord-Holland een groot agrarisch drama afspeelt. Bij zijn vader is op ...

12-09-2019 20:15

Het gifschip van SBM

Zembla - Het gifschip van SBM

Olietankers en andere zeeschepen die na zo'n veertig jaar versleten zijn, gelden als zwaar chemisch afval. In Europa bestaan strenge regels voor de sloop van zulke gifschepen. Ze zitten tjokvol giftige stoffen die schadelijk zijn voor het m...

12-09-2019 09:10

Bollengif in babyluiers

Zembla - Bollengif in babyluiers

Omwonenden van bollenvelden worden meer en langer blootgesteld aan bollengif dan tot nu toe gedacht. Dit blijkt uit een langverwacht onderzoek dat Zembla afgelopen maart in handen krijgt. In de tuinen en ook binnenshuis worden hogere concen...

05-09-2019 09:10

Dromen van een begraafplaats

Zembla - Dromen van een begraafplaats

'Onze menswaardigheid staat op het spel. We mogen niet wegkijken', zegt antropoloog en expert forensisch onderzoek Amade M'charek, terwijl ze op het strand van de Tunesische kustplaats Zarzis foto's maakt van een scheepswrak en kledingstukk...

29-08-2019 09:10

De hitteslachtoffers van Defensie

Zembla - De hitteslachtoffers van Defensie

De afgelopen vijf jaar hebben meer dan vijftig jonge Nederlandse militairen hitteletsel opgelopen. Dit gebeurde niet op een missie in een warm land, maar tijdens hun opleiding in Nederland. Door de combinatie van zware inspanning met, soms ...

22-08-2019 09:15

Slachtoffer van het Wereld Natuur Fonds

Zembla - Slachtoffer van het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds komt op voor de bedreigde diersoorten, overal ter wereld. Zo'n 18,8 procent van de wereld is nu beschermd natuurgebied. Maar natuurbescherming heeft ook een prijs. De oorspronkelijke bewoners van het gebied zijn in h...

15-08-2019 09:15

Ziek van geiten

Zembla - Ziek van geiten

Wie binnen een straal van 2 km van een geitenboerderij woont, heeft een verhoogde kans op longontsteking. Dat blijkt uit het langlopende onderzoek Veehouderij en Gezondheid Omwonenden. Hoewel nog onbekend is waarom mensen uit de buurt vaker...

08-08-2019 09:10

Bollengif in babyluiers

Zembla - Bollengif in babyluiers

Omwonenden van bollenvelden worden meer en langer blootgesteld aan bollengif dan tot nu toe gedacht. Dit blijkt uit een langverwacht onderzoek dat Zembla afgelopen maart in handen krijgt. In de tuinen en ook binnenshuis worden hogere concen...

01-08-2019 09:15

Chaos bij het CBR

Zembla - Chaos bij het CBR

Meer dan 650.000 mensen krijgen jaarlijks te maken met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, omdat ze een gezondheidsverklaring nodig hebben om hun rijbewijs te halen of te verlengen. Maar het afgelopen jaar was het een chaos bij het...

25-07-2019 09:15

Verstijfd van angst

Zembla - Verstijfd van angst

In Nederland heeft 15% van de vrouwen en 3% van de mannen weleens seks tegen de wil meegemaakt. Dat blijkt uit onderzoek van de Rutgers Stichting in 2017. De meeste mensen denken dat ze in zo'n situatie zullen schreeuwen, rennen of vechten....

18-07-2019 09:10

De witwasbankiers van ING

Zembla - De witwasbankiers van ING

Het is de hoogste boete die ooit in Nederland is opgelegd. Bijna 800 miljoen euro betaalde ING, omdat de bank jarenlang niets heeft gedaan aan witwaspraktijken van dubieuze klanten. ING hoeft zich niet in de rechtszaal te verantwoorden. Bov...

11-07-2019 09:15

De dood van een hardloopster

Zembla - De dood van een hardloopster

Het Rode Kruis zet afgelopen november een opmerkelijke stap. Ze neemt uit zichzelf contact op met de media om te melden dat ze fouten hebben gemaakt rond het overlijden van een deelneemster aan de Dam tot Damloop in 2016. De 25-jarige Carol...

04-07-2019 09:15

Oude bomen moet je niet verplanten

Zembla - Oude bomen moet je niet verplanten

Het Utrechtse verzorgingshuis Tuindorp Oost gaat tegen de vlakte. Het vijftig jaar oude complex moet plaatsmaken voor nieuwbouw. Omdat er daarom al een paar jaar geen ouderen meer toegelaten worden, ontstaat er leegstand, waar wel tijdelijk...

27-06-2019 09:10

Medicijnmacht China

Zembla - Medicijnmacht China

Het tekort aan medicijnen in Nederland loopt al jaren op. Zo is in het afgelopen jaar een belangrijke anticonceptiepil niet verkrijgbaar die door meer dan 1,2 miljoen vrouwen in Nederland wordt geslikt. Ook antibiotica, oogpreparaten en een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!