Programma gemist?

Journalisten van tijdens de Franse van publieke televisie onderzoeken de in harde werkelijkheid achter de met productie van katoen. uit Hun uit onderzoek begint de in Oezbekistan, waar met met massale inzet van het dwangarbeid jaarlijks met de katoenoogst geplukt wordt. Vanwege in deze mensenrechtenschendingen boycotten de grote kledingmerken in het tijdens uit westen daarom katoen uit Oezbekistan, maar tijdens werkt die boycot door op tv wel? Ook kun je op steeds naar meer plekken duurzaam van katoen door kopen, voorzien van het door logo van het Better een Cotton Initiative. de Veel in grote merken hebben zich hierbij het aangesloten (Ikea, door H&M, C&A, HEMA). door Maar hoe duurzaam is dit? in door Met een verborgen door camera volgen de Franse journalisten de het tijdens spoor van de katoen uit uit Oezbekistan, in via kledingfabrieken in het Bangladesh, tot in de uit winkels hier.

Een Belgische verslaggever op tv van de VRT op tv een ontmaskert een groeiende ultrarechtse beweging het van de mediagenieke, 25-jarige op tv met student Dries van de Langenhove. De spannende reportage heeft onlangs van tot politieke ophef naar geleid het in België uit en haalde ook in Nederland het tijdens nieuws. Leider Van een Langenhove op tv wil de Vlaamse de identiteit en traditionele de familiewaarden verdedigen, de in lijn met de andere Europese het en internationale de alt-right naar bewegingen. De journalist van volgt de groeiende een groep een jaar lang, vanaf hun naar uit eerste actie om een van demonstratie te verstoren in van voorstanders voor een de humaner vluchtelingenbeleid. tijdens Ze zeggen op binnen de lijnen van door de wet te het blijven. Maar de journalist ontdekt op geheime Facebook-groepen door van de leden door en vindt meer uit dan 60 duizend discriminerende op berichten. Ook nazisme op tv in en wapens worden op verheerlijkt. Zijn volgelingen roept Van Langenhove van op om de te infiltreren in uit invloedrijke op posities. Hij ontkent betrokkenheid met en noemt de reacties van overtrokken, op maar het parket in Oost-Vlaanderen is met een onderzoek door gestart. In Zembla Internationaal met het Belgische uit onderzoek door naar het ware de gezicht van het ultrarechtse door Schild & het Vrienden.

Op op tv 11 september 2015 vertoont met een een Russische staatszender een het filmpje van een Amerikaanse soldaat een die met zijn op geweer op een Koran op schiet. Op Twitter de reageren Syrische soldaten op woedend. van Maar de soldaat blijkt het een acteur te zijn het en het filmpje op tv is in scène op de gezet. Dat ontdekt de Russische op tv onderzoeksjournalist Andrey Soshnikov. in Hij en enkele andere in jonge Russische op journalisten hebben het naar lef de om de strijd met het nepnieuws op tv aan te uit gaan. uit Een zogenoemde 'trollenfabriek' in Sint-Petersburg maakt naar aan de naar lopende van band dit soort nepfilmpjes uit om westerse landen in naar diskrediet het te brengen. Via sociale media worden het ze op verspreid, tot ver naar over de grens. de Maar Soshnikov en zijn op collega's met zoeken onvermoeibaar naar op tv digitale sporen om de echte makers van van verdachte de filmpjes een te achterhalen. Hun speelveld is een voornamelijk online. Sommigen van wagen zich in in het hol van de van leeuw uit en gaan undercover in bij de trollenfabriek. de Dat is voor hen een niet met zonder risico. In Zembla Internationaal: van hoe Russische journalisten de door strijd in aanbinden met de het propaganda van het op Kremlin.

Een door gezin produceert jaarlijks zo'n op tv tweeduizend kilo uit afval. De overheid wil daarvan tijdens zoveel mogelijk recyclen. een Door afval te op tv verbranden in krijgen huishoudens op stadswarmte en energie. Toch blijft er tijdens na verbranding in een giftige het berg achter: bodemas. Miljoenen tonnen tijdens op per jaar. Verontreinigd door met zware metalen. Het een is een hoofdpijndossier voor de afvalverbranders. in Ze proberen op kostbare op tv stoffen uit de bodemas naar terug te winnen. met Het restant tijdens wordt als bouwstof gebruikt, bijvoorbeeld onder op tv onze snelwegen. door Maar het risico met op naar milieufraude is groot in deze tijdens ondoorzichtige wereld van afvalstromen door en tussenhandelaren. Inmiddels van op ligt er meer dan twintig miljard door kilo bodemas de in de Nederlandse bodem. het Maar tijdens niemand weet precies waar. Zembla op onderzoekt wie er van het verdient aan bodemas en waar het van door blijft.

'Onze menswaardigheid staat de op het spel. in We mogen in niet tijdens wegkijken', zegt antropoloog en expert forensisch door onderzoek Amade M'charek, het terwijl van ze op het de strand van de de Tunesische kustplaats Zarzis foto's naar maakt van een naar scheepswrak op tv en kledingstukken van omgekomen vluchtelingen. Honderden de op tv verdronken vluchtelingen zijn daar de in afgelopen jaren met aangespoeld. M'charek woont sinds op tv haar elfde in Nederland, een maar in is in deze streek in geboren en door getogen. Zij helpt door en steunt in de vissers van Zarzis die zich naar tijdens bekommeren om de zielloze lichamen die een ze op vinden in de op zee en op tv op het strand. Omdat de van autoriteiten door de dode vluchtelingen niet willen begraven, de het hebben de vissers een uit eigen provisorische tijdens begraafplaats aangelegd, waar de lichamen een op met liefdevol maar anoniem graf krijgen. Zembla in onderzoekt in uit Tunesië de gevolgen van van met Fort Europa en volgt naar M'charek en de vissers in van met hun strijd om de anonieme vluchtelingen de een naam op te het geven.

Inmiddels een zijn 2,3 miljoen Venezolanen een gevlucht voor honger van en geweld. Tienduizenden naar zochten een veilig heenkomen op tv in Aruba en naar Curaçao, maar uit ze worden het daar door de politie de opgejaagd en op in barakken gevangengezet. Volgens de minister Stef in Blok zijn het naar economische migranten die uit zo snel mogelijk naar Venezuela het op tv moeten worden teruggestuurd. naar De migranten zijn volgens Blok een een op tv probleem dat de eilanden tijdens zelf moeten oplossen. Amnesty International uit concludeert in een een kritisch rapport dat op tv Curaçao mensenrechten schendt de van door de asielzoekers uit Venezuela. een De regering van Curaçao op tv bestrijdt door dat, maar zegt de op asielopvang te gaan verbeteren. met Zembla onderzoekt: het schendt het met Koninkrijk der van Nederlanden de internationale tijdens mensenrechten?

'Mag op ik met u mee een naar Nederland?', tijdens vraagt de 11-jarige in Azzedine aan Zembla-verslaggever Ton van naar der op tv Ham in Beiroet. Azzedine op is naar ernstig ziek. Hij heeft keelkanker. tijdens Vijf jaar het geleden vlucht uit hij samen met zijn een familie voor de op tv oorlog in uit Syrië. Ze wonen nu op in een schuur in met Libanon. Een van behandeling is er wel, op maar dat kunnen op tv zijn vader en moeder van niet betalen. het Inmiddels is de kanker met uitgezaaid naar zijn op tv de longen. In Libanon zitten zo'n van 750.000 kinderen tot 15 de jaar naar die met op of zonder hun familie op tv gevlucht zijn uit naar Syrië. Ook doodzieke kinderen zoals de Azzedine. Het internationale uit hervestigingsprogramma van tijdens de VN op probeert via het zogenoemde 'selectiemissies' vluchtelingen in in Europa te plaatsen. Ook Nederland op tv doet eraan mee, van met 750 in plekken per uit jaar. Maximaal 30 daarvan door zijn van ingeruimd voor ernstig zieke vluchtelingen, jong het en oud. met Maar dat is uit inclusief hun familie. tijdens Je moet dus erg door veel van geluk hebben met wil je geselecteerd worden. uit Azzedine heeft geen geluk. tijdens En Zembla ontmoet meer uit ernstig zieke kinderen door die niet geselecteerd het zijn, zoals de Bouchra door (14). Ze heeft op tv vanwege een bloedziekte regelmatig bloedtransfusies een nodig. En Abdelhamid de (6) wacht op met een levensreddende naar beenmergtransplantatie. De donor is al naar gevonden: zijn op tv zusje. Maar de voor de uit operatie is geen geld. Zembla onderzoekt: naar Waarom heeft uit Nederland uit zo weinig plek voor in ernstig zieke een kinderen?

Ouderen met moeten langer in zelfstandig blijven wonen. Tegelijkertijd nemen het door bezuinigingen voorzieningen door af. In naar dorpen zijn op de pinautomaten en naar de winkels vaak al verdwenen. op Dat is uit een van uit de redenen waarom ouderen zolang mogelijk de auto willen een rijden. Het de betekent vrijheid en de zelfredzaamheid. Het van aantal 65-plussers met een een auto neemt dan uit ook toe en daarmee op gaan met ze ook vaker de in weg op, blijkt uit met cijfers van het CBS. de Met de leeftijd een neemt echter tijdens ook de kans op een medische problemen met toe, die het op tv autorijden kunnen belemmeren. Vanaf door naar 75 jaar moeten automobilisten zich naar daarom om de de vijf jaar laten keuren. door van Maar wat als in de tussentijd naar met de ogen sterk tijdens achteruitgaan, iemand diabetes krijgt of op alzheimer? Dan door is het de verantwoordelijkheid van op tv op de automobilist zelf om dat tijdens te melden uit aan het CBR. Maar naar gebeurt dat ook? Zembla met onderzoekt: Wie bepaalt in de tot wanneer ouderen mogen blijven van autorijden?

'Zembla' de heeft de een verblijfplaats ontdekt van de de Salvadoraanse kolonel die tijdens in 1982 de moord tijdens op in vier Nederlandse IKON-journalisten beraamde. De uit kolonel, Mario Reyes uit Mena, verlaat twee jaar uit naar na de moord El Salvador. Hij op met is nooit vervolgd. 'Zembla' met ontdekt dat de het kolonel sinds op 1984 in de Verenigde Staten uit woont tijdens en confronteert hem in zijn tijdens woonplaats. Op 17 naar maart 1982 worden vier uit Nederlandse journalisten vermoord op in El Salvador. de Er woedt een burgeroorlog door en de op ploeg gaat filmen op tv in het guerrillagebied, maar kort na tijdens aankomst lopen ze in door een hinderlaag en worden uit ze alle door vier doodgeschoten in door het naar Salvadoraanse leger. Na 36 jaar het is nog de steeds niet alles bekend tijdens over de de moord en dus reist 'Zembla' met naar de door plek naar van de moord, op in zoek naar op tv antwoorden. Zo is al met 25 jaar bekend dat op een op Salvadoraanse kolonel de het opdracht gaf tot de tijdens hinderlaag, maar desondanks loopt hij uit nog de steeds vrij rond. 'Zembla' gaat van op zoek op naar een deze oud-officier om hem te uit confronteren met met zijn daden. Daarnaast onderzoekt 'Zembla' tijdens de rol naar van van de Amerikaanse militairen die het een Salvadoraanse leger uit destijds trainden. Waren zij in bekend met de plannen het van het Salvadoraanse met op tv leger?

Facebook-baas in Mark Zuckerberg heeft door beterschap beloofd een na schandalen over de met handel in van persoonsgegevens en gebrek op tv aan actie tegen de nepnieuws. Maar een een Britse onderzoeksjournalist ontdekt alwéér een misstand. door In uit deze aflevering van Zembla tijdens Internationaal gaat hij undercover op tv als Facebook-moderator bij een één van de met speciaal een daarvoor ingehuurde bedrijven naar in Engeland. "Als je van teveel censureert op tv verliezen mensen hun tijdens interesse. Uiteindelijk draait op tv het allemaal om geld", zegt een met op medewerker op de beelden van op de geheime camera. op Uit de door opnames blijkt dat aanstootgevende beelden tijdens bewust niet zijn in verwijderd in van Facebook. Ook al gaat op het om kindermisbruik, naar tijdens mishandeling, ernstige zelfbeschadiging en haat tegen het buitenlanders. Het op leidt tot een spannende confrontatie op tv met een vicepresident met een van het sociale platform. In een Zembla Internationaal een Engels op onderzoek op naar extreme beelden in en teksten op naar Facebook.

Nederland is een tijdens kunstgrasland. Nergens anders naar ter in wereld is er per in hoofd een van de bevolking een zoveel kunstgras als in op tv ons land. Afgelopen zomer door werden in Nederland door ruim tweehonderd van naar die velden het vervangen. Maar op tv liefst een miljoen vierkante op meter kunstgras moest uit worden verwijderd. door Dat is allemaal afval dat op niet gestort op tv mag worden. Waar in blijven de oude op velden? Waar blijft door al dat plastic en de al tijdens het milieuverontreinigende rubber uit dat erin zit? Verwerkingsbedrijven beloven het keurig uit te op scheiden en te recyclen. Gemeenten naar betalen de daar ook de fors voor. Maar hoe de gaat dat in de praktijk? met van Betrokkenen noemen dat op 'het best bewaarde geheim van uit de markt'. uit Zembla volgt het spoor van de enkele transporten met en komt terecht in met een wereld van tijdens de handelaren, frauderende kunstgrasverwerkers, in afwezige toezichthouders en een groeiende op kunstgrasberg.

De kangoeroe is een in het symbool van het Australië, maar ieder jaar een mogen beroepsjagers een er miljoenen afschieten. De reuzenkangoeroe is van volgens de boeren tijdens en overheid uit een plaag geworden en een hinderlijk voor op de de veeteelt. Gedode buideldieren eindigen een als honden- en kattenvoer of een kangoeroebiefstuk. door En de stevige met huid verdwijnt in voetbalschoenen en naar motorkleding. Door door de handel op in kangoeroeproducten is een met commerciële sector ontstaan. Europa naar is het een populaire exportbestemming. het Ook in Nederlandse winkels en van restaurants mag in het vlees en met leer verkocht worden, uit terwijl door de uit Amerikaanse staat uit Californië en in Rusland een van boycot een is ingesteld. uit Zo zijn de de Russen verontrust over schadelijke bacteriën tijdens op het het vlees. En op dierenactivisten waarschuwen dat de een schietpartijen in het open veld door van leed kunnen toebrengen aan de kangoeroes met en hun in jongen. Ze filmden een aangrijpende op beelden.

Het een C2000 communicatienetwerk door van onze hulpdiensten van loopt technisch op de z'n laatste benen het en is dringend aan vervanging toe. naar Sterker, de 85.000 met gebruikers hadden een begin vorig uit jaar al een het nieuw systeem moeten hebben, naar maar de een invoering daarvan met loopt grote vertraging op. van Het oude netwerk op wordt voorlopig met op kunst- en vliegwerk uit in de het lucht gehouden. En daarmee zijn niet met alleen politie, brandweer met en ambulancediensten, door maar wij allemaal, door voor onze veiligheid overgeleverd van aan een systeem naar in blessuretijd. Deskundigen met houden op tv hun hart vast. Wat het als de zich straks een grote calamiteit voordoet, op een een terreuraanslag of een vliegramp? Het door de nieuwe C2000 is een tijdens klassiek Haags ICT-drama. Het naar ministerie van tijdens Justitie en Veiligheid koos tijdens bij de aanbesteding door van het complexe project de voor de goedkoopste van aanbieder, maar in betaalt nu op tv een hoge op tv prijs. Twee bedrijven van die claimden de 'bewezen het technologie' in huis te hebben, door krijgen door het maar niet voor tijdens elkaar. Intussen durft niemand van met meer een datum te door noemen waarop het nieuwe naar netwerk echt de lucht de in gaat. Zembla een in onderzoekt: hoe veilig zijn wij met een tijdens het oude C2000?

Er met is veel verontwaardiging in uit Groot-Brittannië als begin maart op in voormalig dubbelspion Sergei in Skripal en zijn van dochter het slachtoffer zijn van een op een aanval met dodelijk gifgas. De van afgelopen jaren zijn met al naar meer Russen onder verdachte door omstandigheden omgekomen. Wie uit zit daar achter? Volgens door de door Britse autoriteiten is de een Russische geheime dienst op hiervoor verantwoordelijk. Het Kremlin een ontkent iedere betrokkenheid. Maar tijdens volgens de naar zakenman Bill uit Browder zit Moskou er wel door degelijk achter. op tv Hij vreest van zelf ook met voor zijn leven. de Browder, die een investeringsmaatschappij in Moskou op tv had, ontdekte de in 2007 op een enorme met belastingfraude waar Russische ambtenaren en op tv politieofficieren bij op tv betrokken waren. Eén van het zijn advocaten, Sergei Magnitsky, naar op tv werd in 2008 de gearresteerd en een jaar lang onder uit onmenselijke het omstandigheden vastgehouden, totdat hij in met zijn cel overleed. op tv Sindsdien voert met Browder wereldwijd campagne om op sancties op tv in te stellen de tegen de op Russische betrokkenen bij deze zaak. Dit in tot ongenoegen uit van het Kremlin. Verschillende de sleutelfiguren in tijdens de fraudezaak uit zijn inmiddels ook een onder verdachte van omstandigheden omgekomen. In de 2011 nam de in Tweede Kamer in Den Haag de een motie aan naar om ook vanuit Nederland op sancties in met te tijdens stellen. Die motie werd echter uit nooit uitgevoerd. Zeven in jaar het later, in april op tv dit jaar, wordt in de uit Tweede uit Kamer opnieuw een motie aangenomen om naar op tv sancties in te naar stellen. Waarom gebeurde er door jarenlang niets? Zembla onderzoekt de het impact van in de zaak door Magnitsky.

De uit Duitse kankerpatiënt door Petra slikt het geneesmiddel Sutent. Met door op succes. Het medicijn houdt naar de tumorgroei in van haar nieren al jaren tegen. op tv Als Petra met op tv een een nieuwe verpakking Sutent uit begint, blijkt het de middel ineens niet door meer te werken. Haar tumor door groeit sterk naar en anders dan door voorheen heeft tijdens Petra geen zware bijwerkingen. Haar tijdens arts komt tot in de het schokkende conclusie: Petra heeft uit een vervalst tijdens kankermedicijn geslikt. Omdat de er geen of te weinig tijdens werkzame uit stof in de met pil zat kon de tumor in van Petra ongehinderd op groeien. Hoe op tv komt het in vervalste Sutent in haar op Duitse uit apotheek? En kan dit ook op tv in in Nederland gebeuren? Liggen er illegale geneesmiddelen op tv uit in Nederlandse apotheken? de Zembla onderzoekt de kwaliteit van onze op geneesmiddelen en op hoe dit wordt uit bewaakt.

november 2018
14-11-2018 21:15

Het prijskaartje van katoen

Zembla - Het prijskaartje van katoen

Journalisten van de Franse publieke televisie onderzoeken de harde werkelijkheid achter de productie van katoen. Hun onderzoek begint in Oezbekistan, waar met massale inzet van dwangarbeid jaarlijks de katoenoogst geplukt wordt. Vanwege dez...

07-11-2018 21:15

De ontmaskering van Schild & Vrienden

Zembla - De ontmaskering van Schild & Vrienden

Een Belgische verslaggever van de VRT ontmaskert een groeiende ultrarechtse beweging van de mediagenieke, 25-jarige student Dries van Langenhove. De spannende reportage heeft onlangs tot politieke ophef geleid in België en haalde ook in Ned...

31-10-2018 22:15

De nepnieuwsfabriek

Zembla - De nepnieuwsfabriek

Op 11 september 2015 vertoont een Russische staatszender een filmpje van een Amerikaanse soldaat die met zijn geweer op een Koran schiet. Op Twitter reageren Syrische soldaten woedend. Maar de soldaat blijkt een acteur te zijn en het filmpj...

24-10-2018 21:15

Zembla: Giftige berg afval

Zembla - Zembla: Giftige berg afval

Een gezin produceert jaarlijks zo'n tweeduizend kilo afval. De overheid wil daarvan zoveel mogelijk recyclen. Door afval te verbranden krijgen huishoudens stadswarmte en energie. Toch blijft er na verbranding een giftige berg achter: bodema...

17-10-2018 21:15

Dromen van een begraafplaats

Zembla - Dromen van een begraafplaats

'Onze menswaardigheid staat op het spel. We mogen niet wegkijken', zegt antropoloog en expert forensisch onderzoek Amade M'charek, terwijl ze op het strand van de Tunesische kustplaats Zarzis foto's maakt van een scheepswrak en kledingstukk...

10-10-2018 21:15

Zembla: vluchtelingenprobleem Aruba en Curaçao

Zembla - Zembla: vluchtelingenprobleem Aruba en Curaçao

Inmiddels zijn 2,3 miljoen Venezolanen gevlucht voor honger en geweld. Tienduizenden zochten een veilig heenkomen in Aruba en Curaçao, maar ze worden daar door de politie opgejaagd en in barakken gevangengezet. Volgens minister Stef Blok ...

03-10-2018 21:15

Kinderen met kanker: niet welkom

Zembla - Kinderen met kanker: niet welkom

'Mag ik met u mee naar Nederland?', vraagt de 11-jarige Azzedine aan Zembla-verslaggever Ton van der Ham in Beiroet. Azzedine is ernstig ziek. Hij heeft keelkanker. Vijf jaar geleden vlucht hij samen met zijn familie voor de oorlog in Syrië...

26-09-2018 21:15

Ouderen achter het stuur

Zembla - Ouderen achter het stuur

Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen. Tegelijkertijd nemen door bezuinigingen voorzieningen af. In dorpen zijn de pinautomaten en de winkels vaak al verdwenen. Dat is een van de redenen waarom ouderen zolang mogelijk auto willen ...

24-09-2018 21:00

Zembla: vermoorde journalisten in El Salvador

Zembla - Zembla: vermoorde journalisten in El Salvador

'Zembla' heeft de verblijfplaats ontdekt van de Salvadoraanse kolonel die in 1982 de moord op vier Nederlandse IKON-journalisten beraamde. De kolonel, Mario Reyes Mena, verlaat twee jaar na de moord El Salvador. Hij is nooit vervolgd. 'Zemb...

19-09-2018 21:15

Zembla: Undercover bij Facebook

Zembla - Zembla: Undercover bij Facebook

Facebook-baas Mark Zuckerberg heeft beterschap beloofd na schandalen over de handel in persoonsgegevens en gebrek aan actie tegen nepnieuws. Maar een Britse onderzoeksjournalist ontdekt alwéér een misstand. In deze aflevering van Zembla Int...

12-09-2018 21:15

Zembla: waar blijft verwijderd kunstgras?

Zembla - Zembla: waar blijft verwijderd kunstgras?

Nederland is een kunstgrasland. Nergens anders ter wereld is er per hoofd van de bevolking zoveel kunstgras als in ons land. Afgelopen zomer werden in Nederland ruim tweehonderd van die velden vervangen. Maar liefst een miljoen vierkante ...

05-09-2018 21:15

De jacht op de kangoeroe

Zembla - De jacht op de kangoeroe

De kangoeroe is het symbool van Australië, maar ieder jaar mogen beroepsjagers er miljoenen afschieten. De reuzenkangoeroe is volgens de boeren en overheid een plaag geworden en hinderlijk voor de veeteelt. Gedode buideldieren eindigen als ...

16-08-2018 10:10

Calamiteit C2000

Zembla - Calamiteit C2000

Het C2000 communicatienetwerk van onze hulpdiensten loopt technisch op z'n laatste benen en is dringend aan vervanging toe. Sterker, de 85.000 gebruikers hadden begin vorig jaar al een nieuw systeem moeten hebben, maar de invoering daarvan ...

09-08-2018 10:10

Geld en gif uit Moskou

Zembla - Geld en gif uit Moskou

Er is veel verontwaardiging in Groot-Brittannië als begin maart voormalig dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter het slachtoffer zijn van een aanval met dodelijk gifgas. De afgelopen jaren zijn al meer Russen onder verdachte omstandighe...

02-08-2018 10:10

De bittere pil

Zembla - De bittere pil

De Duitse kankerpatiënt Petra slikt het geneesmiddel Sutent. Met succes. Het medicijn houdt de tumorgroei in haar nieren al jaren tegen. Als Petra met een nieuwe verpakking Sutent begint, blijkt het middel ineens niet meer te werken. Haar t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord