Programma gemist?

Facebook-baas Mark het Zuckerberg heeft op tv beterschap beloofd na schandalen van over de handel in op tv persoonsgegevens en op gebrek een aan actie tegen door nepnieuws. Maar een Britse onderzoeksjournalist door ontdekt alwéér een een misstand. naar In deze aflevering van op tv Zembla Internationaal de gaat hij undercover als Facebook-moderator bij tijdens de één van de speciaal het daarvoor ingehuurde bedrijven de in Engeland. "Als je de teveel censureert een verliezen mensen hun interesse. Uiteindelijk de draait op tv het allemaal om geld", zegt in een met medewerker op de beelden van de met geheime camera. door Uit de opnames blijkt door dat aanstootgevende beelden een bewust niet uit zijn verwijderd van Facebook. de Ook al uit gaat het om kindermisbruik, tijdens op mishandeling, ernstige zelfbeschadiging en in haat tegen buitenlanders. Het leidt tot naar een spannende in confrontatie in met een vicepresident van het een sociale platform. In Zembla op door Internationaal een Engels de onderzoek naar extreme beelden in en teksten op op Facebook.

Nederland op is een kunstgrasland. Nergens anders de ter in wereld is er tijdens per hoofd van door de bevolking de zoveel kunstgras als in door ons land. tijdens Afgelopen zomer werden in Nederland een ruim met tweehonderd van die velden vervangen. Maar op liefst een miljoen uit op tv vierkante meter kunstgras moest door worden verwijderd. Dat is allemaal tijdens afval dat niet de gestort mag worden. door uit Waar blijven de oude met velden? Waar blijft naar al dat plastic en al in door het milieuverontreinigende rubber dat erin zit? Verwerkingsbedrijven het beloven het het keurig te scheiden en van te de recyclen. Gemeenten betalen het daar ook fors voor. naar Maar hoe door gaat dat in de praktijk? met Betrokkenen naar noemen dat 'het op tv best bewaarde geheim naar van de van markt'. Zembla volgt het spoor van naar op enkele transporten en komt terecht in tijdens een naar wereld van handelaren, frauderende kunstgrasverwerkers, een afwezige toezichthouders en op tv uit een groeiende kunstgrasberg.

De kangoeroe is naar het in symbool van Australië, maar tijdens ieder jaar mogen tijdens beroepsjagers er een miljoenen afschieten. een De reuzenkangoeroe is de volgens de boeren door en overheid een een plaag geworden en met hinderlijk voor de in veeteelt. Gedode buideldieren eindigen als honden- een en kattenvoer tijdens of het kangoeroebiefstuk. En de stevige huid verdwijnt tijdens in door voetbalschoenen en motorkleding. Door de met handel in in kangoeroeproducten is een tijdens commerciële sector uit ontstaan. Europa is een populaire op op tv exportbestemming. Ook in Nederlandse winkels en met restaurants tijdens mag het vlees en door leer van verkocht worden, terwijl door uit de Amerikaanse staat Californië en op tv in Rusland een van boycot is de ingesteld. van Zo zijn de tijdens Russen verontrust over schadelijke op bacteriën op het vlees. van En dierenactivisten waarschuwen met dat de schietpartijen met in het open veld in een leed kunnen toebrengen aan de kangoeroes uit en op hun jongen. het Ze filmden aangrijpende het beelden.

Het C2000 communicatienetwerk in van onze hulpdiensten door loopt technisch op in z'n naar laatste benen en is door dringend aan vervanging uit toe. Sterker, de 85.000 door gebruikers naar hadden begin door vorig jaar al door een nieuw systeem moeten hebben, tijdens maar de invoering daarvan de loopt grote vertraging een op. tijdens Het oude de netwerk wordt voorlopig met op tv kunst- en vliegwerk in de het lucht gehouden. een En daarmee zijn niet op tv alleen naar politie, brandweer tijdens en ambulancediensten, maar wij allemaal, voor met onze veiligheid met overgeleverd aan van een systeem naar in blessuretijd. Deskundigen houden hun hart de vast. Wat van als zich straks een op het grote calamiteit voordoet, een terreuraanslag in of een naar vliegramp? Het nieuwe door C2000 is een op klassiek Haags de ICT-drama. Het ministerie een van Justitie en Veiligheid koos bij de een de aanbesteding van in het complexe project op voor de goedkoopste aanbieder, maar naar betaalt nu een naar hoge prijs. met Twee bedrijven die claimden tijdens de 'bewezen technologie' in het een huis te hebben, krijgen op tv het maar niet op tv voor elkaar. Intussen de durft niemand meer in een datum te een noemen waarop de het nieuwe netwerk van echt de lucht in gaat. een Zembla onderzoekt: met hoe veilig zijn het wij met het oude een C2000?

Er is veel naar verontwaardiging met in Groot-Brittannië als uit begin maart naar voormalig dubbelspion Sergei Skripal in en zijn dochter het slachtoffer de de zijn van een aanval met van dodelijk naar gifgas. De afgelopen op tv jaren zijn al meer naar Russen onder verdachte omstandigheden omgekomen. naar Wie van zit daar tijdens achter? Volgens de Britse autoriteiten uit is de Russische een geheime uit dienst hiervoor verantwoordelijk. Het Kremlin ontkent met iedere betrokkenheid. tijdens Maar volgens een de zakenman het Bill Browder zit Moskou een er wel degelijk achter. op tv Hij vreest zelf een ook de voor zijn leven. Browder, die van een investeringsmaatschappij in met Moskou tijdens had, ontdekte in 2007 op tv een enorme belastingfraude waar tijdens Russische ambtenaren de en politieofficieren bij betrokken tijdens waren. Eén het van zijn advocaten, tijdens Sergei Magnitsky, werd in met 2008 gearresteerd en tijdens een jaar lang onder het door onmenselijke omstandigheden vastgehouden, totdat op hij in zijn cel de overleed. met Sindsdien voert Browder door wereldwijd campagne om sancties in te het stellen tegen door de met Russische betrokkenen bij deze de zaak. Dit tot ongenoegen van een het in Kremlin. Verschillende sleutelfiguren in de op tv fraudezaak zijn een inmiddels ook onder van verdachte een omstandigheden omgekomen. In van 2011 nam de Tweede met Kamer in Den Haag op een van motie aan om ook vanuit van Nederland sancties in op te stellen. Die met motie werd echter nooit met uitgevoerd. naar Zeven jaar later, met in april dit jaar, wordt van in de Tweede in Kamer opnieuw op een motie door aangenomen om sancties in een te stellen. Waarom gebeurde op tv er in jarenlang niets? Zembla onderzoekt van de impact van in de zaak een Magnitsky.

De Duitse kankerpatiënt naar Petra slikt in het geneesmiddel Sutent. Met naar succes. de Het medicijn houdt de de tumorgroei in haar de nieren al door jaren tegen. Als op tv Petra met een nieuwe uit verpakking Sutent begint, een blijkt het middel ineens van niet meer te met werken. Haar tumor door groeit sterk op tv en met anders dan voorheen heeft Petra het geen zware op tv bijwerkingen. Haar arts de komt tot de door schokkende conclusie: uit Petra heeft een vervalst kankermedicijn in geslikt. Omdat er geen op het of te weinig werkzame stof met in de in pil zat kon de een tumor van Petra een ongehinderd groeien. de Hoe komt het vervalste het Sutent in haar Duitse door met apotheek? En kan dit ook door in Nederland gebeuren? Liggen door van er illegale geneesmiddelen in een Nederlandse apotheken? in Zembla onderzoekt de kwaliteit het van onze geneesmiddelen en uit hoe van dit wordt bewaakt.

Ook op tv onze medicijnen van worden tegenwoordig voor het het grootste deel in India naar en China geproduceerd: in de grondstoffen zijn op tv goedkoper en de op tv arbeidslonen laag. Zo door produceert farmareus Aurobindo in op India uit voordelige antibiotica, het psychofarmaca en pijnstillers voor de Nederlandse met de patiënt. Veel lagelonenlanden staan erom bekend tijdens het met niet zo nauw te nemen met met naar de arbeidsomstandigheden of milieu- met en veiligheidseisen. De onveiligheid een van in de textielindustrie in Bangladesh door is daar een een navrant voorbeeld op tv van. Hoe zit naar dat met de medicijnen in die met in India geproduceerd worden? Wie op tv betalen de prijs? de Zembla door onderzoekt onder welke omstandigheden onze goedkope een geneesmiddelen worden uit geproduceerd.

Het was de op trots van van de welvaartsstaat: in de sociale een werkplaats. Sinds de jaren naar zestig een plek waar mensen op met een lichamelijke naar of verstandelijke beperking het met kunnen werken tegen een fatsoenlijk van salaris. Ze doen onder met door begeleiding aangepast werk en kunnen daardoor op tv tijdens volwaardig meedoen in de uit maatschappij. In 2015 maakte Rutte naar door II (VVD, PvdA) met een eind aan de Wet Sociale uit Werkvoorziening. Te duur, door niet van in deze tijd. Voortaan tijdens kunnen tijdens mensen met een beperking op tv via de in Participatiewet gaan werken bij gewone het bedrijven. Terwijl de een sociale werkvoorziening in met onmiddellijke ingang in op slot tijdens gaat, komen er op tv nauwelijks nieuwe werkplekken in voor mensen met een beperking. in Wat betekent dat voor tijdens deze op tv mensen? Zembla op onderzoekt de gevolgen van de op afbraak van de sociale uit tijdens werkplaats.

Zembla het onthulde eerder al misstanden rondom het adopties door vanuit Sri Lanka. Kinderen die naar een uit ziekenhuizen werden gestolen kwamen met van valse papieren op tv naar ons land. naar Nederlandse bureaus op deden actief mee aan van de handel de in adoptiekinderen. De regering van door Sri Lanka bevestigde naar naar het bestaan van zogenaamde 'babyfarms', waar een kinderen werden 'geproduceerd' de voor op tv de adoptiemarkt. Het werd een wereldnieuws. Ondertussen drong een van adviesraad er een bij minister op tv Sander Dekker op aan op tv helemaal te tijdens stoppen met met buitenlandse adopties, en staat de de Tweede het Kamer zeer kritisch tegenover adopties uit door China en de uit op tv Verenigde Staten. Maar Dekker tijdens lijkt niet van de plan veel te door veranderen. Volgens op hem ligt de verantwoordelijkheid tijdens voor de afstandsprocedure bij de op tv zendende landen. Maar naar is op tv dat wel naar zo? Want niet een alleen in Sri Lanka met ging het mis, ook naar in andere ontwikkelingslanden blijkt in op grote in schaal sprake van illegale in adopties, op tv onder meer naar Nederland. het Zembla onderzoekt: wat door wist in en weet onze overheid van de de georganiseerde wereldwijde op kinderroof?

Een met drastische verkleining van op de huisartsenpraktijk, met minder patiënten, van daarvoor het pleiten hoogleraren een huisartsengeneeskunde. De werkdruk een is nu te groot, en door vooral bij met dokters in op achterstandswijken is de nood het hoog. Er is te weinig de extra met geld beschikbaar voor achterstandspraktijken en tijdens de extra middelen op tv naar die er zijn, zijn uit slecht verdeeld. de Nu kan maar een de beperkt aantal tijdens dokters vijf minuten extra aan in een zieke patiënt besteden. met Hun patiënten zijn door vaak laaggeletterd en op tv het van duurt lang voordat met ze begrijpen wat een ze mankeren en hoe ze op de hun medicijnen moeten innemen. naar Sommige mensen halen de voorgeschreven naar van medicijnen niet eens op bij de een in apotheek, omdat ze het op tv eigen risico niet kunnen de betalen. En als uit de dokter door zelf eens ziek is of tijdens met met zwangerschapsverlof moet, is op er nauwelijks vervanging een te vinden. Zembla onderzoekt de in praktijk van de van naar achterstandsdokter.

De naar penningmeester die in door de kas van de met sportclub van heeft gegraaid moet voor de de rechter van verschijnen. Terwijl bedrijven die voor miljoenen op frauderen, strafvervolging op kunnen afkopen bij het van tijdens Openbaar Ministerie. De uit Rabobank maakte zich schuldig op aan het manipuleren door van rentetarieven, door maar wist een beschamende, uit openbare strafzaak te voorkomen de door de tijdens kwestie voor 70 in miljoen euro uit te schikken met door justitie. Accountantskantoor KPMG moffelde smeergeldbetalingen weg op op in de boekhouding van bouwbedrijf Ballast uit op tv Nedam. Beide bedrijven kochten de hun strafzaak af. door Wie diepe zakken heeft, hoeft naar dus niet de altijd te van vrezen voor op tv de negatieve publiciteit van met een openbaar van strafproces. Sinds 2004 incasseerde het Openbaar het Ministerie ruim 1,1 op miljard euro een met deze 'hoge en de bijzondere transacties'. Dat de door geld belandt in de schatkist. in Maar naar een rechter komt er op tv niet aan te pas. in Alles wordt discreet tijdens geregeld achter gesloten van deuren. Maar wat wordt in daar precies afgesproken? tijdens Dat mogen met we niet door weten. Het een enige dat bij schikkingen in daadwerkelijk achter uit slot en grendel gaat, de zijn de tijdens contracten tussen justitie en naar de verdachte in bedrijven. Die stukken op zijn geheim. Maar... uit soms lekt er wel eens tijdens iets uit. met Zembla onderzoekt: de achterkamertjes uit van het Openbaar uit Ministerie.

Kamperen in je door eigen woning, uit het van klinkt romantisch, maar voor duizenden in huurders een is de renovatie van door hun flat een kwelling. Voor van toiletbezoek moet je in door naar een mobiele wc, die buiten in staat. naar In een keet een deel je wekenlang een douche in naar met andere huurders en koken een doe in je op een noodvoorziening. Overdag doen met drilboren met hun werk en door je woning is ondanks door stofschotten een van puinhoop geworden. Dat met is de dagelijkse praktijk de van renoveren met in bewoonde staat. Het op is met voor de goede zaak, een want geïsoleerde een gevels en nieuwe kozijnen met in dubbel het glas maken het huis duurzamer. Maar met met moet je als huurder met alle overlast naar maar slikken? Het afgelopen jaar een is er op in meer dan tien plaatsen uit in in ons land onrust ontstaan tussen op huurders de en woningcorporaties door gebrek in aan inspraak en door de tijdens overlast. In Utrecht-Overvecht, waar in woningcoöperatie Portaal driftig renoveert, wordt met zelfs op tv gesproken van door intimidatie. Zembla onderzoekt: houden woningbouwverenigingen naar zich naar aan de regels?

And the winner uit is Russia. Als tijdens FIFA-voorzitter van Sepp Blatter bekendmaakt dat in het WK een Voetbal in 2018 naar van Rusland gaat, is dat een door een klap in het gezicht uit van Engeland. De met Britten hebben alles met op alles het gezet en de Engelse op tv premier en kroonprins de William zijn zelfs de hoogstpersoonlijk naar de op stemming toegekomen in met 2010. Later worden op tv vermoedens van corruptie rond naar meerdere met WK's onderwerp van jarenlang naar strafrechtelijk onderzoek, het dat nog loopt. tijdens Wat gebeurde er achter naar de schermen in de met in strijd om de World in Cup 2018? Aan de het vooravond van een de start van het WK naar in Rusland op tv zendt Zembla met Internationaal een bijzondere reconstructie uit het van Deense journalisten. op Belangrijke door insiders doen een boekje een open op over de nietsontziende de strijd om het WK 2018, die in alle trekken heeft uit van met een spionageroman met met geopolitieke dimensies. De hoofden een van de bidding een teams uit Engeland en uit Rusland, met een duistere consultant met die FIFA van een binnenuit kent, én voormalig met FIFA-voorzitter door Blatter geven zeldzaam openhartige interviews. Een de reconstructie het van de strijd met tussen Londen en Moskou de om het van WK Voetbal op 2018.

Iedere dag in sorteren honderden mensen de een pakketten van PostNL. naar door Honderdduizenden pakketten gaan dagelijks naar door hun van handen. Het gaat soms naar over pakketten van 30 kilo tijdens de of meer die versjouwd moeten worden. uit Deze zogenaamde pakketsorteerders op tv hebben het door zwaar. Want niet alleen tijdens op tv de arbeidsomstandigheden zijn slecht, ze uit krijgen ook niet het in loon waar ze een op tv recht op hebben. De op arbeidsinspectie zegt zelfs dat de op tv naar wet wordt overtreden. Er is geen met sprake van op tv gelijk loon voor gelijk tijdens in werk. Het zoveelste in conflict tussen werknemers en door PostNL. Zembla besteedde een er eerder aandacht op aan. Over de door postbodes die zijn vervangen door goedkopere op tv een postbezorgers. En over de op tv pakketbezorgers, veelal zzp-ers die alleen uit werk voor PostNL op doen. Tot tijdens in tijdens de Tweede Kamer op is over ze gediscussieerd het of het eigenlijk geen schijnzelfstandigen door zijn. Zembla kijkt met opnieuw naar uit PostNL en onderzoekt van de constructie die de PostNL gebruikt om op de arbeidskosten zo een laag mogelijk te tijdens houden.

In deze aflevering het onderzoekt het Zembla het effect de van Tinder. Met twintig naar miljard potentiële matches om mee een te daten, verbindt van de dating-app Tinder uit een meer mensen dan welke op tv app ook. Iedere dag op tv 'matchen' meer met dan 26 miljoen op mensen met in elkaar. Op zoek naar van seks, liefde, relaties. Tinder naar zegt: "Waar op tv jij ook bent, wij het zullen er ook zijn." uit En: "Hoe met meer opties, hoe mooier met het leven wordt." Inderdaad het is Tinder een altijd bij de tijdens hand, via naar de telefoon, maar wordt met het leven er in echt op mooier op? Voor de een in is het de op plek waar de nieuwe liefde het is gevonden; er de zijn het Tinderhuwelijken gesloten, Tinder-baby's geboren. op Maar op voor anderen is van het daten via deze app een van bron van frustratie: op tv met weinig matches, afgewezen worden, nooit meer op iets de horen, enge dates. een En met wat zijn de ethisch-filosofische keerzijdes het als jongeren uit swipen in de plaats van gewoon op door de oude manier verliefd tijdens worden?

september 2018
19-09-2018 21:15

Zembla: Undercover bij Facebook

Zembla - Zembla: Undercover bij Facebook

Facebook-baas Mark Zuckerberg heeft beterschap beloofd na schandalen over de handel in persoonsgegevens en gebrek aan actie tegen nepnieuws. Maar een Britse onderzoeksjournalist ontdekt alwéér een misstand. In deze aflevering van Zembla Int...

12-09-2018 21:15

Zembla: waar blijft verwijderd kunstgras?

Zembla - Zembla: waar blijft verwijderd kunstgras?

Nederland is een kunstgrasland. Nergens anders ter wereld is er per hoofd van de bevolking zoveel kunstgras als in ons land. Afgelopen zomer werden in Nederland ruim tweehonderd van die velden vervangen. Maar liefst een miljoen vierkante ...

05-09-2018 21:15

De jacht op de kangoeroe

Zembla - De jacht op de kangoeroe

De kangoeroe is het symbool van Australië, maar ieder jaar mogen beroepsjagers er miljoenen afschieten. De reuzenkangoeroe is volgens de boeren en overheid een plaag geworden en hinderlijk voor de veeteelt. Gedode buideldieren eindigen als ...

16-08-2018 10:10

Calamiteit C2000

Zembla - Calamiteit C2000

Het C2000 communicatienetwerk van onze hulpdiensten loopt technisch op z'n laatste benen en is dringend aan vervanging toe. Sterker, de 85.000 gebruikers hadden begin vorig jaar al een nieuw systeem moeten hebben, maar de invoering daarvan ...

09-08-2018 10:10

Geld en gif uit Moskou

Zembla - Geld en gif uit Moskou

Er is veel verontwaardiging in Groot-Brittannië als begin maart voormalig dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter het slachtoffer zijn van een aanval met dodelijk gifgas. De afgelopen jaren zijn al meer Russen onder verdachte omstandighe...

02-08-2018 10:10

De bittere pil

Zembla - De bittere pil

De Duitse kankerpatiënt Petra slikt het geneesmiddel Sutent. Met succes. Het medicijn houdt de tumorgroei in haar nieren al jaren tegen. Als Petra met een nieuwe verpakking Sutent begint, blijkt het middel ineens niet meer te werken. Haar t...

26-07-2018 10:05

De prijs van het goedkope medicijn

Zembla - De prijs van het goedkope medicijn

Ook onze medicijnen worden tegenwoordig voor het grootste deel in India en China geproduceerd: de grondstoffen zijn goedkoper en de arbeidslonen laag. Zo produceert farmareus Aurobindo in India voordelige antibiotica, psychofarmaca en pijns...

19-07-2018 10:15

De afbraak van de sociale werkplaats

Zembla - De afbraak van de sociale werkplaats

Het was de trots van de welvaartsstaat: de sociale werkplaats. Sinds de jaren zestig een plek waar mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen werken tegen een fatsoenlijk salaris. Ze doen onder begeleiding aangepast werk...

12-07-2018 10:10

Adoptiebedrog III

Zembla - Adoptiebedrog III

Zembla onthulde eerder al misstanden rondom adopties vanuit Sri Lanka. Kinderen die uit ziekenhuizen werden gestolen kwamen met valse papieren naar ons land. Nederlandse bureaus deden actief mee aan de handel in adoptiekinderen. De regering...

05-07-2018 10:05

De praktijk van de Achterstandsdokter

Zembla - De praktijk van de Achterstandsdokter

Een drastische verkleining van de huisartsenpraktijk, met minder patiënten, daarvoor pleiten hoogleraren huisartsengeneeskunde. De werkdruk is nu te groot, en vooral bij dokters in achterstandswijken is de nood hoog. Er is te weinig extra g...

28-06-2018 10:20

Zakendoen met Justitie

Zembla - Zakendoen met Justitie

De penningmeester die in de kas van de sportclub heeft gegraaid moet voor de rechter verschijnen. Terwijl bedrijven die voor miljoenen frauderen, strafvervolging kunnen afkopen bij het Openbaar Ministerie. De Rabobank maakte zich schuldig a...

21-06-2018 10:15

Renovatiewoede

Zembla - Renovatiewoede

Kamperen in je eigen woning, het klinkt romantisch, maar voor duizenden huurders is de renovatie van hun flat een kwelling. Voor toiletbezoek moet je naar een mobiele wc, die buiten staat. In een keet deel je wekenlang een douche met andere...

13-06-2018 21:15

Wereldkampioenschappen spionage

Zembla - Wereldkampioenschappen spionage

And the winner is Russia. Als FIFA-voorzitter Sepp Blatter bekendmaakt dat het WK Voetbal in 2018 naar Rusland gaat, is dat een klap in het gezicht van Engeland. De Britten hebben alles op alles gezet en de Engelse premier en kroonprins Wil...

06-06-2018 21:15

Zembla: De kilosjouwers van PostNL

Zembla - Zembla: De kilosjouwers van PostNL

Iedere dag sorteren honderden mensen de pakketten van PostNL. Honderdduizenden pakketten gaan dagelijks door hun handen. Het gaat soms over pakketten van 30 kilo of meer die versjouwd moeten worden. Deze zogenaamde pakketsorteerders hebben ...

30-05-2018 21:15

Zembla: het effect van Tinder

Zembla - Zembla: het effect van Tinder

In deze aflevering onderzoekt Zembla het effect van Tinder. Met twintig miljard potentiële matches om mee te daten, verbindt de dating-app Tinder meer mensen dan welke app ook. Iedere dag 'matchen' meer dan 26 miljoen mensen met elkaar. Op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord