Programma gemist?

Het seksueel misbruik van door katholieke priesters uit is in van ongekende omvang gebleken. Alleen de al in Nederland tijdens een melden zich sinds 2010 naar bijna vierduizend slachtoffers, vaak op met levenslange en het diepe trauma’s. naar In de op Verenigde Staten zijn de dat er ongeveer zestienduizend. In een op onthullende reportage van uit de Franse publieke het televisie weten Franse journalisten het bijna in 100 voorbeelden van priesters te op tv achterhalen die in een de in afgelopen 25 jaar op tv zijn overgeplaatst na signalen van op seksueel misbruik. door De journalisten doen door onder meer onderzoek in van met Afrika en Amerika. op In Frankrijk gaan ze achter het een priester aan met die 19 jaar geleden door op tv in allerijl vertrekt uit van Canada na aanklachten van de seksueel misbruik op van minderjarigen. de Er ligt al jaren een opsporingsbevel van het voor hem klaar. Maar de kerk door levert hem van niet uit. Het tijdens toedekken door van dit soort zaken reikt op mogelijk tot in uit de hoogste regionen. Daarom tijdens reizen uit de journalisten in af naar Argentinië. In naar Buenos Aires gaan verhalen rond het over een de huidige paus Franciscus, van en met de manier waarop op tv hij is omgegaan in met misbruikzaken in zijn met jaren als aartsbisschop. In Zembla door Internationaal een Frans naar onderzoek naar een de cultuur van overplaatsen met en uit stilzwijgen in de katholieke het kerk.

Gerechtigheid. Dat is door wat nabestaanden van uit de op tv ramp met de MH17 het uit allerliefste willen. uit Maar de ruim 3,5 jaar op nadat het vliegtuig met hun geliefden tijdens boven de Oekraïne tijdens werd neergeschoten naar en alle 298 inzittenden uit met onder wie 196 Nederlanders om het het leven kwamen, met lopen de daders nog de naar altijd vrij rond. Terwijl de een internationaal politieteam in op tv stilte bewijs verzamelt door voor strafrechtelijke vervolging, vecht van een groep nabestaanden ervoor in de uit ramp bovenaan de agenda te op houden. Ze het willen de de druk op de tijdens daders zo veel mogelijk in opvoeren en met sluiten zich aan bij civiele met rechtszaken tegen in de vermoedelijke betrokkenen. Onlangs van heeft één groep een nabestaanden een naar Amerikaanse naar rechtszaak gewonnen tegen Igor Girkin de in leider in van de seperatisten in Oekraïne, het waardoor zij recht een door hebben op honderden naar miljoenen schadevergoeding. Zembla onderzoekt: welke handvaten zijn het er voor nabestaanden in om gerechtigheid te de van krijgen?

De op penningmeester die in de op kas op van de sportclub uit heeft gegraaid moet voor uit de rechter verschijnen. tijdens Terwijl bedrijven die voor miljoenen de het frauderen strafvervolging kunnen afkopen bij naar het Openbaar Ministerie. De naar Rabobank maakte naar zich schuldig aan tijdens het manipuleren van op tv rentetarieven, maar wist de een beschamende, openbare strafzaak door te op tv voorkomen door de in kwestie voor 70 miljoen van euro te schikken van met justitie. in Accountantskantoor KPMG moffelde de smeergeldbetalingen weg in tijdens de boekhouding van bouwbedrijf Ballast een Nedam. Beide uit bedrijven kochten hun door strafzaak af. Wie diepe de van zakken heeft hoeft op dus niet altijd te uit vrezen voor de tijdens negatieve publiciteit het van een openbaar strafproces. Sinds op tv 2004 incasseerde naar het Openbaar Ministerie uit ruim 1,1 miljard euro met op deze 'hoge naar en tijdens bijzondere transacties'. Dat van geld belandt in de schatkist. van Maar een tijdens rechter komt naar er niet aan te pas. Alles van wordt discreet het geregeld achter tijdens gesloten deuren. Maar wat in wordt daar precies afgesproken? met Dat mogen we in met niet weten. Het enige dat bij de schikkingen een daadwerkelijk achter slot en grendel door gaat uit zijn de contracten tussen justitie de en de uit verdachte bedrijven. Die stukken uit zijn geheim. Maar, van op tv soms lekt er wel eens op iets uit. met Zembla onderzoekt: De achterkamertjes op van tijdens het Openbaar Ministerie.

Kamperen in met je eigen woning, het van naar klinkt romantisch maar voor met duizenden huurders is de tijdens renovatie van hun flat door een op kwelling. Voor op tv toiletbezoek moet je uit naar een mobiele wc, die buiten naar staat. In een in van keet deel je wekenlang een de douche met andere huurders naar en in koken doe je op een door noodvoorziening. Overdag met doen met drilboren hun werk en een je woning is ondanks naar stofschotten een puinhoop tijdens geworden. in Dat is de het dagelijkse praktijk van uit renoveren in bewoonde staat. Het is voor uit met de goede zaak, want door geïsoleerde gevels en van nieuwe kozijnen met dubbel door glas met maken het huis duurzamer. Maar het moet je als in huurder alle overlast tijdens maar tijdens slikken? Het afgelopen jaar is er van op meer op dan in tien plaatsen in ons land onrust in ontstaan tussen een huurders en woningcorporaties van door gebrek aan van inspraak en naar de overlast. In Utrecht-Overvecht, de waar woningcoöperatie Portaal driftig het uit renoveert, wordt zelfs gesproken van in intimidatie. Zembla onderzoekt: houden op tv woningbouwverenigingen zich door aan de op tv regels?

Een klokkenluider brengt uit van drie jaar geleden één van de tijdens grootste VN-schandalen aan door het licht. Franse door soldaten in misbruikten kinderen die ze uit zouden moeten het beschermen in de door een burgeroorlog naar geteisterde Centraal Afrikaanse van Republiek. Meerdere getuigenissen hierover op staan opgetekend in een de geheim rapport, maar op tv dat wordt met stilgehouden door de Verenigde Naties. in met Als het rapport op tv op het bureau belandt tijdens van VN-directeur door veldoperaties Anders Kompass, besluit hij het op naar buiten uit te tijdens brengen om het misbruik te tijdens stoppen. Voor uit het eerst vertelt op de klokkenluider uitgebreid door over de tegenwerking van die hem dit oplevert binnen uit de in VN in een reportage van de in met Zweedse publieke omroep. Een Zweedse journaliste met reist door af naar de Centraal Afrikaanse tijdens Republiek op van zoek door naar het lot van tijdens de misbruikte kinderen. Er gaat in een beerput open. op tv Zo blijken er op tv bijna op tv tien 'Blauwhelm-baby’s' op een de VN-lijst staan, geboren na tijdens verkrachtingen op tv door vredessoldaten uit meerdere naar landen. In Zembla Internationaal een een Zweeds op tv onderzoek naar het de jarenlange in misbruik van VN-militairen in de Centraal het Afrikaanse Republiek het en de cultuur op tv van met stilzwijgen.

Zembla van doet nieuwe op ontdekkingen in een van tijdens de meest beladen dossiers uit naar de op luchtvaartindustrie: bemanningsleden en passagiers de die ziek worden het door giftige oliedampen door in in de cockpit en op tv cabine. Hun klachten bestaan uit van hoofdpijn, verlammingsverschijnselen en tijdens evenwichtsstoornissen, ook naar wel het aerotoxisch syndroom genoemd. een op tv Dit najaar maakt EasyJet uit bekend filters te installeren die door moeten voorkomen dat tijdens de giftige op tv dampen van het vliegtuig instromen. Het is groot de van nieuws: de eerste vliegtuigmaatschappij die de erkent door dat er een probleem is met tijdens in de luchtkwaliteit. Zembla onderzoekt: worden het zieke piloten en in stewardessen door nu ook erkend door de EasyJet? En op tv waarom plaatsen andere vliegtuigmaatschappijen, zoals het KLM, geen tijdens filters? Een verhaal een over wetenschappers die worden tegengewerkt, op tv omstreden rapporten het en zieke de piloten die hun een werkgever voor de naar rechter slepen. Zembla was in op tv met 2010 de eerste die in naar ons land de onderzoek deed naar het zogeheten het Aerotoxic naar Syndrome. De onderzoeksjournalisten proberen erachter het te de komen waarom het nog steeds de geen met erkende beroepsziekte naar is.

Het wordt wel door het bestbewaarde geheim een van de luchtvaartindustrie door genoemd: piloten het en met bemanningsleden die ziek worden naar van het naar vliegen. Volgens een de groeiende groep wetenschappers en piloten komt op tv met dat omdat ze constant giftige naar lucht inademen. Giftige op tv stoffen uit de tijdens motorolie van lekken structureel in de cabinelucht. Grootschalig op tv wetenschappelijk uit onderzoek is er een nog nooit gedaan. naar Toch ontkennen luchtvaartmaatschappijen dat in je ziek het kunt worden door giftige cabinelucht. van Piloten en bemanningsleden een door die ziek thuiszitten door krijgen dus geen compensatie. Intussen kondigt door EasyJet de aan filters te gaan installeren in door in vliegtuigen. De nieuwste van toestellen van Boeing tijdens schrappen het een beruchte luchttoevoersysteem. En dan is een er nog een zieke de KLM-piloot die naar niet meer mag naar praten over zijn op klachten. Zembla onderzoekt hoe de autoriteiten en luchtvaartmaatschappijen met omgaan met uit dit beladen het dossier.

Op 20 op tv juli op tv 2012 richt student James Holmes op tv een op tv bloedbad aan in de Century-bioscoop in op Aurora, Colorado. Het het is door de avondpremière van een van nieuwe Batman-film. Er met zijn uit veel bezoekers. Vlak de na middernacht komt tijdens de 24-jarige Holmes het binnen. Hij schiet gericht. Er uit vallen twaalf doden en op zeventig door gewonden. Holmes is hiervoor in nooit van gewelddadig geweest. Wél met bezoekt de student vier maanden door voor zijn uit daad een paar keer een op tv psychiater. Hij is een in met een neerwaartse naar spiraal geraakt en krijgt een van antidepressivum met voorgeschreven. De BBC krijgt toegang tot op tv de verhoren van uit Holmes, zijn dagboek, beelden naar uit van de rechtszaak het en spreekt meerdere in vooraanstaande experts. In een bijzondere reconstructie op tv staat op de vraag centraal een of de tijdens anti-depressiepillen een rol een hebben gespeeld bij een zijn daad. In Zembla Internationaal een het de onderzoek van de BBC of het met mogelijk is dat van medicijnen, tijdens voorgeschreven door een arts, een uit patiënt moorddadig kunnen op in maken.

Ouderen een moeten langer het zelfstandig blijven wonen. Tegelijkertijd nemen door een bezuinigingen voorzieningen een af. In dorpen zijn op tv de pinautomaten en op de op tv winkels vaak al verdwenen. tijdens Dat is op tv een van de redenen waarom van ouderen zolang op tv mogelijk auto tijdens willen rijden. Het betekent vrijheid op uit en zelfredzaamheid. Het aantal 65-plussers met een het in auto neemt dan ook door toe en daarmee door gaan ze ook vaker de op tv uit weg op, blijkt uit cijfers van de het met CBS. Met de met leeftijd neemt echter ook de door kans op op tv medische problemen van toe die het een autorijden kunnen belemmeren. de Vanaf 75 in jaar moeten automobilisten zich daarom om de in de 5 jaar naar laten keuren. Maar wat als naar in de tussentijd een de ogen sterk van achteruitgaan, iemand diabetes krijgt een of het Alzheimer? Dan met is het de de verantwoordelijkheid van de door automobilist zélf, om tijdens dat te melden aan naar het CBR. Maar gebeurt door dat in ook? Zembla onderzoekt: wie bepaalt tot op wanneer ouderen mogen in blijven op autorijden?

Moedwillig je kind een naar ziek maken, in het de ergste geval met fatale uit gevolgen. Of in bij de dokter uit het ziektebeeld van de je kind overdrijven, met een het risico op tv dat de dokter het dingen gaat doen die misschien door helemaal op niet goed zijn op tv voor het op kind. Münchhausen by proxy heet op dat, een zeldzame in maar van zeer ernstige vorm van tijdens kindermishandeling. Sinds Veilig Thuis, het de advies- op tv en meldpunt voor met huiselijk geweld en kindermishandeling, kinderartsen de en door verpleegkundigen voorlichting geeft over Münchhausen een by proxy, in neemt het aantal meldingen op tv van tijdens ouders die door verdacht worden van mishandeling toe. naar Maar in tussen die meldingen zitten in ook ouders die onterecht verdacht het worden, een met grote gevolgen voor kind de en ouders: ondertoezichtstelling uit van het met kind, uithuisplaatsing, tijdens strafrechtelijke vervolging door wegens kindermishandeling. De vertrouwensartsen in van Veilig Thuis een moeten meldingen in van kindermishandeling onderzoeken. Hoe uit doen zij op tv dat? Zembla onderzoekt de naar waarheidsvinding bij vermoedens van Münchhausen een by door proxy.

Jonge stellen door gaan volgens CBS-cijfers steeds tijdens sneller uit met elkaar. op Volgens deskundigen vinden ze het daarna relatief snel een weer een nieuwe liefde de op datingsites of op van het schoolplein. een Niet lang daarna door ontstaat vaak een het samengestelde gezin. op Maar uit onderzoek door blijkt dat het prille van gezinsgeluk vaak van een korte duur is. op tv Volgens advocaten en de familierechters onderschatten met stiefouders hoe op tv moeilijk het is om in van het tijdens kind van de ander te houden. op tv Stiefkinderen zijn vaak van nog tijdens in rouw vanwege de scheiding met van in hun ouders en dulden geen de op nieuwe opvoeder. Zembla onderzoekt op hoe het komt dat twee uit op de het drie met samengestelde gezinnen sneuvelt en wat dit de van voor de betrokken kinderen tijdens betekent.

Zembla op onderzoekt de praktijken van Uber door het en vraagt zich de af: wie betaalt de prijs voor het deze goedkope ritten de op de afspraak? Mensen uit die via de Uber-app een met taxirit bestellen roemen het door een gemak en de prijs. Het is op doorgaans een stuk door goedkoper een dan een 'normale' naar taxi. Geen met wonder dat Uber wereldwijd tijdens populair is, de het bruto omzet in werd vorig jaar op geschat op 20 miljard dollar. Tegelijkertijd door vertoont uit dit succesverhaal stevige barsten. In uit de VS onderzoekt een het justitie Uber wegens misleiding van een opsporingsambtenaren en diefstal de van bedrijfsgegevens bij het een concurrent. In Londen in is met de taxidienst deze herfst op tv zelfs een verboden. Ze zou de met openbare orde in de stad uit en met de veiligheid van klanten naar in gevaar in brengen. In verschillende steden uit komen door taxibedrijven in opstand tegen wat zij van noemen 'spooktaxi's' van de op tv Uber, omdat het bedrijf zich niet een aan regels en op in wetten houdt.

Op 6 tijdens september wordt Sint Maarten de uit getroffen door de een zwaarste orkaan sinds mensenheugenis. op Irma raast met allesverwoestende door kracht over het in eiland. Als de tijdens wind is gaan naar liggen, wordt duidelijk uit hoe groot de op schade is: de op straten een liggen vol puin, duizenden huizen zijn met onbewoonbaar, het complete woonwijken zitten van zonder water en stroom. Nog tijdens tijdens dezelfde dag worden winkels op van grote schaal geplunderd. Als van Zembla drie weken na tijdens de ramp op de Sint Maarten op arriveert, is tijdens het eiland de nog steeds in shock. Kinderen tijdens gaan niet met naar school, enorme bergen op tv schroot en afval in liggen langs de wegen, een het Rode naar Kruis het brengt water en naar voedsel naar mensen die door alles kwijt zijn. Terwijl Sint Maarten op tv langzaam opkrabbelt, door nemen de politieke spanningen tijdens de tussen Nederland en Sint Maarten het ongekende vormen met aan. Nederland tijdens wil helpen met de wederopbouw maar de stelt harde naar eisen en voorwaarden. Premier de Marlin spreekt van op tv chantage en tijdens machtsmisbruik. Een tijdens strijd om door geld en macht binnen het koninkrijk, tijdens die leidt tot tijdens de val van in premier uit Marlin. Ondertussen hebben duizenden op tv mensen geen de werk, geen geld en uit geen dak van boven het hoofd. Bijna twee maanden door volgt uit Zembla de ontwikkelingen op dit op tv zwaar het getroffen eiland. Hoe overleeft Marie, met die de met haar twee kinderen woont door in een stalen met container zonder het ramen, wc of wat uit dan ook? Hoe de krijgt Lyzzi haar naar verwoeste naar restaurantje aan het strand weer naar op orde een voordat in het eerste cruiseschip aankomt? En naar hoe kan op tv juffrouw Karin lesgeven aan op getraumatiseerde een kinderen in een een school zonder dak? door De bevolking van Sint naar Maarten toont zijn de veerkracht. Maar er wordt in reikhalzend van uitgekeken naar financiële hulp op tv van grote broer Nederland. met Zeven een jaar nadat Sint door Maarten met zijn veertigduizend inwoners een het zelfstandig land werd van binnen het het koninkrijk op der Nederlanden, lijkt het van afhankelijker dan ooit. Zembla het onderzoekt: heeft in Sint Maarten nog toekomst als naar zelfstandig uit land?

Dit voorjaar met onthulde op tv Zembla een groot adoptiebedrog. Van de de duizenden het baby's die naar in de jaren 80 vanuit op Sri Lanka in Nederland het uit zijn geadopteerd, blijken tijdens de papieren op door grote schaal te zijn vervalst. Over in de een adopties is gelogen. De moeders met die vermeld staan het in de uit papieren zijn niet een de door échte, biologische moeders. Ook een broers en zussen van naar adoptiekinderen zijn verzwegen. Voor van de door destijds geadopteerde door kinderen, nu allemaal volwassenen, heeft door dit met enorme consequenties. Zo rijst de vraag in of de echte tijdens moeders op wel vrijwillig afstand het van hun tijdens kind hebben gedaan. Naar aanleiding de van op deze Zembla-uitzending gaan adoptiekinderen naar Sri de Lanka, op in zoek door naar hun werkelijke wortels. Ook door Zembla reist naar tijdens Sri Lanka om de door op adoptiepraktijken van destijds ter plekke tijdens te onderzoeken. Wie waren door verantwoordelijk voor de met vervalsingen? En wie een van hadden er belang in bij?

Zembla doet een deze week nieuwe ontdekkingen met in een van een de het meest beladen op tv dossiers uit de luchtvaartindustrie: bemanningsleden door en een passagiers die ziek worden op tv door giftige in oliedampen in de cockpit en op cabine. Hun een klachten bestaan uit hoofdpijn, uit verlammingsverschijnselen en evenwichtsstoornissen, door ook met wel het aerotoxisch syndroom genoemd. Dit naar najaar maakt van EasyJet bekend met filters te naar installeren die moeten voorkomen dat de tijdens naar giftige dampen het een vliegtuig instromen. Het de is groot nieuws: de eerste met vliegtuigmaatschappij die erkent het dat de er een probleem is met de het luchtkwaliteit. Zembla een onderzoekt: worden met zieke piloten het en stewardessen nu uit ook erkend door EasyJet? En de waarom uit plaatsen andere vliegtuigmaatschappijen, zoals door KLM, geen uit filters? Een verhaal over van wetenschappers die worden tegengewerkt, in omstreden rapporten en op zieke piloten in die hun werkgever voor naar de rechter slepen. met Zembla was in een 2010 de eerste de die van in ons land van onderzoek deed naar het zogeheten een Aerotoxic Syndrome. Vanavond door proberen de met onderzoeksjournalisten erachter te komen waarom van het nog steeds op tv geen erkende met beroepsziekte in is.

maart 2018
14-03-2018 21:20

Zembla: stilzwijgen in de katholieke kerk

Zembla - Zembla: stilzwijgen in de katholieke kerk

Het seksueel misbruik door katholieke priesters is van ongekende omvang gebleken. Alleen al in Nederland melden zich sinds 2010 bijna vierduizend slachtoffers, vaak met levenslange en diepe trauma’s. In de Verenigde Staten zijn dat er ongev...

07-03-2018 21:20

Zembla: Jacht op de MH17-daders

Zembla - Zembla: Jacht op de MH17-daders

Gerechtigheid. Dat is wat nabestaanden van de ramp met de MH17 het allerliefste willen. Maar ruim 3,5 jaar nadat het vliegtuig met hun geliefden boven de Oekraïne werd neergeschoten en alle 298 inzittenden onder wie 196 Nederlanders om het ...

28-02-2018 21:15

Zakendoen met Justitie

Zembla - Zakendoen met Justitie

De penningmeester die in de kas van de sportclub heeft gegraaid moet voor de rechter verschijnen. Terwijl bedrijven die voor miljoenen frauderen strafvervolging kunnen afkopen bij het Openbaar Ministerie. De Rabobank maakte zich schuldig aa...

21-02-2018 21:15

Zembla: De Renovatiewoede

Zembla - Zembla: De Renovatiewoede

Kamperen in je eigen woning, het klinkt romantisch maar voor duizenden huurders is de renovatie van hun flat een kwelling. Voor toiletbezoek moet je naar een mobiele wc, die buiten staat. In een keet deel je wekenlang een douche met andere ...

07-02-2018 21:20

Zembla: Verkracht door de vredessoldaat

Zembla - Zembla: Verkracht door de vredessoldaat

Een klokkenluider brengt drie jaar geleden één van de grootste VN-schandalen aan het licht. Franse soldaten misbruikten kinderen die ze zouden moeten beschermen in de door burgeroorlog geteisterde Centraal Afrikaanse Republiek. Meerdere get...

01-02-2018 09:40

Gif in de cockpit: De belangen

Zembla - Gif in de cockpit: De belangen

Zembla doet nieuwe ontdekkingen in een van de meest beladen dossiers uit de luchtvaartindustrie: bemanningsleden en passagiers die ziek worden door giftige oliedampen in de cockpit en cabine. Hun klachten bestaan uit hoofdpijn, verlammingsv...

25-01-2018 10:10

Gif in de cockpit: Het zwijgcontract

Zembla - Gif in de cockpit: Het zwijgcontract

Het wordt wel het bestbewaarde geheim van de luchtvaartindustrie genoemd: piloten en bemanningsleden die ziek worden van het vliegen. Volgens een groeiende groep wetenschappers en piloten komt dat omdat ze constant giftige lucht inademen. G...

17-01-2018 21:15

Zembla: recept voor moord?

Zembla - Zembla: recept voor moord?

Op 20 juli 2012 richt student James Holmes een bloedbad aan in de Century-bioscoop in Aurora, Colorado. Het is de avondpremière van een nieuwe Batman-film. Er zijn veel bezoekers. Vlak na middernacht komt de 24-jarige Holmes binnen. Hij sch...

20-12-2017 21:15

Zembla: Ouderen achter het stuur

Zembla - Zembla: Ouderen achter het stuur

Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen. Tegelijkertijd nemen door bezuinigingen voorzieningen af. In dorpen zijn de pinautomaten en de winkels vaak al verdwenen. Dat is een van de redenen waarom ouderen zolang mogelijk auto willen ...

13-12-2017 21:20

Verdachte ouders

Zembla - Verdachte ouders

Moedwillig je kind ziek maken, in het ergste geval met fatale gevolgen. Of bij de dokter het ziektebeeld van je kind overdrijven, met het risico dat de dokter dingen gaat doen die misschien helemaal niet goed zijn voor het kind. Münchhausen...

06-12-2017 21:15

Stiefkind van de rekening

Zembla - Stiefkind van de rekening

Jonge stellen gaan volgens CBS-cijfers steeds sneller uit elkaar. Volgens deskundigen vinden ze daarna relatief snel weer een nieuwe liefde op datingsites of op het schoolplein. Niet lang daarna ontstaat vaak het samengestelde gezin. Maar u...

29-11-2017 21:15

De 'spooktaxi's' van Uber

Zembla - De 'spooktaxi's' van Uber

Zembla onderzoekt de praktijken van Uber en vraagt zich af: wie betaalt de prijs voor deze goedkope ritten op afspraak? Mensen die via de Uber-app een taxirit bestellen roemen het gemak en de prijs. Het is doorgaans een stuk goedkoper dan e...

27-11-2017 20:55

Zembla: Sint Maarten na de orkaan

Zembla - Zembla: Sint Maarten na de orkaan

Op 6 september wordt Sint Maarten getroffen door de zwaarste orkaan sinds mensenheugenis. Irma raast met allesverwoestende kracht over het eiland. Als de wind is gaan liggen, wordt duidelijk hoe groot de schade is: de straten liggen vol pui...

23-11-2017 10:10

Adoptiebedrog (2)

Zembla - Adoptiebedrog (2)

Dit voorjaar onthulde Zembla een groot adoptiebedrog. Van de duizenden baby's die in de jaren 80 vanuit Sri Lanka in Nederland zijn geadopteerd, blijken de papieren op grote schaal te zijn vervalst. Over de adopties is gelogen. De moeders d...

15-11-2017 21:10

Gif in de cockpit: De belangen

Zembla - Gif in de cockpit: De belangen

Zembla doet deze week nieuwe ontdekkingen in een van de meest beladen dossiers uit de luchtvaartindustrie: bemanningsleden en passagiers die ziek worden door giftige oliedampen in de cockpit en cabine. Hun klachten bestaan uit hoofdpijn, ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord