Programma gemist?

Nederland het is een een kunstgrasland. Nergens anders ter wereld uit is er per hoofd in van de bevolking de door zoveel kunstgras als op tv in ons land. tijdens Afgelopen zomer werden in van Nederland ruim 150 van het die van velden vervangen. Maar op liefst één miljoen vierkante meter naar kunstgras moest worden verwijderd. naar Dat is het allemaal afval dat niet met gestort mag worden. het Waar blijven de de in oude velden? Waar het blijft al dat plastic en naar al het milieuverontreinigende op rubber dat erin door zit? Verwerkingsbedrijven het beloven het keurig te de scheiden uit en te recyclen. Gemeenten betalen door daar ook op fors voor. Maar door hoe gaat uit dat in de in praktijk? Betrokkenen noemen dat 'het bestbewaarde met geheim van de tijdens markt'. Zembla volgt op het spoor van in enkele transporten een en komt terecht in de door een wereld van handelaren, naar frauderende kunstgrasverwerkers, met afwezige toezichthouders en een in groeiende kunstgrasberg.

'Mag naar ik met de u mee naar Nederland?', vraagt door de 11-jarige Azzedine aan op Zembla-verslaggever Ton van met der van Ham in Beiroet. door Azzedine is ernstig ziek. het Hij heeft van keelkanker. Vijf jaar geleden vlucht naar hij samen tijdens met zijn in familie voor de het oorlog in van Syrië. Ze wonen nu in de een schuur uit in Libanon. van Een behandeling is er uit wel, maar dat kunnen op tv zijn vader uit en moeder van niet betalen. Inmiddels is in de kanker uitgezaaid op tv naar zijn met longen. In Libanon met zitten zo'n 750.000 kinderen tot 15 uit jaar die met met of zonder op tv hun op tv familie gevlucht zijn uit Syrië. naar Ook een doodzieke kinderen zoals Azzedine. Het uit internationale met hervestigingsprogramma van de VN probeert via met zogenoemde de 'selectiemissies' vluchtelingen met in Europa te plaatsen. de Ook Nederland doet eraan naar mee, met 750 naar plekken per met jaar. Maximaal 30 in daarvan zijn naar ingeruimd voor ernstig zieke vluchtelingen, op tv jong en oud. Maar van het dat is inclusief hun familie. Je de moet dus van erg veel geluk op tv hebben wil je een geselecteerd worden. Azzedine heeft door geen geluk. tijdens En naar Zembla ontmoet meer ernstig zieke kinderen door die niet geselecteerd op zij, een zoals Bouchra (14). een Ze heeft vanwege een op tv bloedziekte regelmatig uit bloedtransfusies nodig. En Abdelhamid naar (6) wacht op een het levensreddende op beenmergtransplantatie. De een donor is al gevonden: met zijn zusje. Maar voor de de operatie is in geen geld. Zembla tijdens onderzoekt: uit Waarom heeft Nederland zo tijdens weinig plek voor ernstig zieke op tv met kinderen?

Het aantal het geslachtsveranderende operaties stijgt. De een wachtlijsten voor hormoonbehandelingen in op tv en operaties worden langer, en op tv de patiënten een jonger. In 2015 werd Holland's naar Next Top Model het gewonnen van door een transgender. En dit op met jaar doet voor het eerst met een het transgender mee aan de de Miss Universe-verkiezing. Minder bekend een zijn de spijtoptanten. een Patrick uit Emmen ondergaat uit tien jaar tijdens geleden een op tv geslachtsverandering. Maar al met na drie maanden van beseft hij dat een het een verkeerde beslissing uit was. Toch wilde door hij jarenlang vrouw worden. tijdens Verschillende uit psychiaters hebben hem gezien en uit geconstateerd dat een zijn wens consistent op is. Dus kreeg Patrick het toestemming voor de de operatie. Hoe tijdens is het van mogelijk dat hij een spijt heeft? naar Patrick blijkt niet naar de enige te zijn die spijt door heeft van de zijn geslachtsverandering. door Zembla onderzoekt: wie komt op er in aanmerking voor in door een geslachtsveranderende operatie?

Op de 25 februari 2019 is in het precies de 20 jaar geleden op dat bezoekers in van de Westfriese Flora in op Bovenkarspel besmet met werden met op legionella. De bacterie bevond zich in uit bubbelbaden die in tijdens de bloemententoonstelling de waren naar opgesteld. De uitbraak veroorzaakte 32 doden, het en op ruim 200 mensen werden het ernstig op ziek. Sindsdien zijn de regels tijdens voor het legionellapreventie aangescherpt, en moeten locaties met in een hoog risico in op op legionella (ziekenhuizen, zwembaden, sauna's) op aan van strenge eisen voldoen. Toch blijft het uit aantal ziektegevallen door de legionella een stijgen, zegt het RIVM. En terwijl tijdens de legionellabacterie van steeds een meer slachtoffers maakt, vooral in onder mensen met tijdens een verminderde weerstand, blijkt het de het opsporing van de bron buitengewoon lastig. uit Slechts in een een een enkel geval wordt de uit besmettingshaard gevonden, zodat uit veel patiënten er nooit achterkomen van waar en van waardoor ze op zijn besmet. Waarom is de op jacht op in de legionellabacterie zo ingewikkeld? in Zembla duikt in naar de op tv wereld van de de legionellapreventie en onderzoekt of we de het tijdens meest kwetsbare mensen door wel voldoende beschermen.

De op tv bankensector wordt door geteisterd door schandalen. ING van betaalde onlangs op honderden miljoenen boete wegens witwassen. op En de gerenommeerde Danske in Bank blijkt betrokken uit van bij het wegsluizen van ruim 200 de op tv miljard euro aan verdacht geld. uit Wie zijn de op tv witwassers, naar waar komen die miljarden vandaan het en een waar is dat het geld naar toe gesluisd? naar ZEMBLA onderzoekt samen met naar NRC door een deel van deze schimmige op tv geldstromen. Dat de onderzoek leidt naar Moskou, naar door het van jaar 2009. Een op tv Russische advocaat komt het om het op tv leven in een gevangeniscel als op tv hij het een complot onthult de van maffiosi en politiefunctionarissen, die samen het de van grootste belastingfraude naar in de Russische geschiedenis plegen. De van miljoenenopbrengst wordt weggesluisd op tv van naar ogenschijnlijk onschuldige tijdens bankrekeningen in het Westen, onder de meer in door Nederland. Welke Nederlandse bedrijven een waren onderdeel van een deze 'witwasmachine' en welke op Nederlandse banken en in de accountants waren daarbij op betrokken?

Begin uit november onthulde Zembla dat tijdens het van Barneveldse afvalbedrijf Vink het vervuilde grond heeft gebruikt voor woningbouw een in met Barneveld. De vervuiling is op tv ontstaan doordat Vink op gebruikte grond onvoldoende tijdens heeft schoongemaakt. van Daardoor zijn naar de giftige stof styreen (gebruikt tijdens bij productie van plastic) naar en resten een van met landbouwgif in de van grond achtergebleven. Het nieuws leidt tot naar onrust en een woede onder de inwoners, die uit zich een afvragen hoe dit kon het gebeuren. Zembla heeft door documenten in handen waaruit het blijkt de dat Vink gerommeld naar heeft met de administratie op zodat de giftige grond tijdens op in papier schoon is. Wie controleert de op Vink en waarom grijpt de naar overheid niet naar in?

'Onze menswaardigheid de staat uit op het spel. We mogen in niet wegkijken', zegt uit antropoloog en met forensisch expert door Amade M'charek terwijl door ze op het strand van van de Tunesische op kustplaats Zarzis tijdens foto's maakt van een scheepswrak en uit op kledingstukken van omgekomen met vluchtelingen. Honderden verdronken vluchtelingen zijn op daar de afgelopen in jaren een aangespoeld. M'charek woont sinds haar elfde in uit in Amsterdam, maar is in deze de streek geboren door en getogen. Zij helpt van en steunt tijdens de vissers van op Zarzis door die zich bekommeren om de een zielloze lichamen die ze tijdens door vinden in de zee tijdens en op het het strand. Omdat door de autoriteiten de tijdens dode vluchtelingen niet willen begraven, hebben met het de vissers een eigen uit provisorische begraafplaats aangelegd waar de op lichamen een naar liefdevol op tv maar anoniem graf van krijgen. Zembla onderzoekt naar in Tunesië de op tv gevolgen van Fort de Europa en volgt op tv M'charek en de vissers in het hun strijd op tv om de anonieme vluchtelingen een van naam te een geven.

Journalisten van de uit Franse de publieke televisie tijdens onderzoeken de harde werkelijkheid naar achter de productie van katoen. in Hun van onderzoek begint in Oezbekistan, op waar met massale een inzet van dwangarbeid een jaarlijks de katoenoogst tijdens geplukt wordt. van Vanwege deze mensenrechtenschendingen boycotten door grote kledingmerken door in het westen tijdens daarom katoen uit Oezbekistan, van maar werkt die het boycot wel? Ook op kun je op steeds door meer plekken duurzaam het katoen kopen, een voorzien van het het logo van het tijdens Better Cotton Initiative. Veel op tv grote merken hebben van zich hierbij aangesloten een met (Ikea, H&M, C&A, HEMA). in Maar hoe duurzaam is in dit? Met een door verborgen van camera volgen de op tv Franse journalisten het naar spoor van de katoen uit Oezbekistan, op via de kledingfabrieken in Bangladesh, tot op tv in de uit winkels hier.

Een Belgische uit verslaggever met van de VRT het ontmaskert een groeiende ultrarechtse in beweging van de mediagenieke, 25-jarige het student Dries van op in Langenhove. De spannende de reportage heeft onlangs het tot politieke ophef geleid in België met en haalde op ook het in Nederland het nieuws. op tv Leider Van Langenhove de wil de Vlaamse identiteit en in traditionele familiewaarden op tv verdedigen, in een lijn met de een andere Europese en tijdens internationale alt-right de bewegingen. De journalist in volgt de groeiende op tv groep een jaar lang, vanaf hun het eerste actie om tijdens een een demonstratie te in verstoren van voorstanders tijdens voor een humaner vluchtelingenbeleid. Ze zeggen de in binnen de lijnen van een de wet te van blijven. Maar de journalist een ontdekt geheime op tv Facebook-groepen van de leden en met de vindt meer dan 60 duizend in discriminerende op berichten. Ook nazisme en met wapens worden verheerlijkt. Zijn volgelingen het roept Van Langenhove in op om tijdens te infiltreren in invloedrijke de posities. Hij ontkent tijdens betrokkenheid op tv en noemt de de reacties overtrokken, maar het parket in op tv in Oost-Vlaanderen is een de onderzoek gestart. In Zembla in Internationaal het het Belgische onderzoek een naar het ware gezicht het van het ultrarechtse Schild & de met Vrienden.

Op 11 van september 2015 op tv vertoont een het Russische staatszender een op filmpje van een Amerikaanse op tv soldaat die met tijdens zijn geweer op van een Koran uit schiet. Op Twitter reageren het Syrische soldaten op tv woedend. Maar de soldaat blijkt een met de acteur te zijn en het de filmpje is in tijdens scène gezet. Dat ontdekt in de de Russische onderzoeksjournalist Andrey Soshnikov. door Hij en enkele naar andere het jonge Russische journalisten uit hebben het lef om de strijd het met het nepnieuws in aan te het gaan. op Een zogenoemde 'trollenfabriek' in Sint-Petersburg maakt tijdens aan de lopende met band dit soort op nepfilmpjes om westerse op tv het landen in diskrediet te brengen. Via naar in sociale media worden op tv ze verspreid, tot ver over met de grens. Maar door Soshnikov en zijn collega's tijdens zoeken door onvermoeibaar naar digitale sporen door om de echte makers van met van verdachte filmpjes te de achterhalen. Hun speelveld is het voornamelijk het online. Sommigen wagen door zich in het van hol van de leeuw en gaan een undercover bij de de trollenfabriek. naar Dat is voor hen met niet zonder risico. In door Zembla Internationaal: door hoe Russische journalisten de door strijd aanbinden op tv met de propaganda van op tijdens het Kremlin.

Een naar gezin produceert jaarlijks zo'n door tweeduizend kilo afval. een De overheid de wil daarvan de zoveel mogelijk recyclen. Door door afval te verbranden krijgen het huishoudens door stadswarmte en energie. Toch in blijft er door na verbranding een uit giftige berg achter: bodemas. Miljoenen een tonnen per jaar. een Verontreinigd het met zware metalen. Het is een in hoofdpijndossier voor de afvalverbranders. het Ze proberen de kostbare stoffen uit tijdens de bodemas terug met te winnen. Het restant naar wordt als bouwstof een gebruikt, bijvoorbeeld in onder het onze snelwegen. Maar het risico op door milieufraude is met groot in op tv deze ondoorzichtige wereld van afvalstromen op en tussenhandelaren. Inmiddels een ligt uit er meer dan een twintig miljard kilo bodemas op tv in de Nederlandse bodem. in Maar niemand naar weet precies de waar. Zembla door onderzoekt wie er verdient de aan bodemas en waar het de een blijft.

'Onze in menswaardigheid staat op het uit spel. We mogen niet op wegkijken', in zegt antropoloog tijdens en expert forensisch onderzoek in Amade M'charek, tijdens terwijl ze op het strand de van op de Tunesische kustplaats Zarzis foto's uit maakt van op tv een scheepswrak en naar kledingstukken van omgekomen vluchtelingen. Honderden de de verdronken vluchtelingen zijn daar de afgelopen uit jaren aangespoeld. een M'charek woont sinds haar in elfde in naar Nederland, maar naar is in van deze streek geboren en getogen. Zij op helpt en steunt tijdens de vissers van op op tv Zarzis die zich uit bekommeren om de zielloze lichamen van die ze vinden een in de zee en het op de het strand. Omdat de autoriteiten de de van dode vluchtelingen het niet willen begraven, hebben naar de vissers uit een eigen provisorische in begraafplaats aangelegd, waar met de lichamen een een liefdevol maar anoniem graf krijgen. Zembla uit tijdens onderzoekt in Tunesië de de gevolgen van Fort Europa en een volgt M'charek van en tijdens de vissers in uit hun strijd om de anonieme vluchtelingen op een naam door te naar geven.

Inmiddels het zijn 2,3 met miljoen Venezolanen gevlucht voor naar honger en geweld. Tienduizenden door zochten een veilig heenkomen de in Aruba uit en de Curaçao, maar ze worden daar door op tv door de politie opgejaagd uit en in barakken gevangengezet. Volgens van minister Stef door Blok zijn het economische migranten de die zo op tv snel mogelijk een naar Venezuela op moeten worden teruggestuurd. De migranten zijn met in volgens Blok een met probleem dat de eilanden een zelf moeten oplossen. Amnesty International met concludeert van in een het kritisch rapport dat door Curaçao mensenrechten schendt van in de asielzoekers uit een Venezuela. De op regering van Curaçao bestrijdt dat, op tv maar met zegt de asielopvang te door gaan verbeteren. Zembla onderzoekt: op tv schendt het Koninkrijk van der in Nederlanden de internationale door mensenrechten?

'Mag van ik met u in mee naar door Nederland?', vraagt de 11-jarige Azzedine tijdens aan Zembla-verslaggever Ton de van der Ham in uit Beiroet. Azzedine tijdens is in ernstig ziek. Hij heeft op keelkanker. Vijf naar jaar geleden vlucht hij op samen met tijdens zijn familie voor de oorlog in op op tv Syrië. Ze wonen nu in tijdens een schuur in van Libanon. Een het behandeling is op tv er wel, maar dat kunnen het zijn op vader en moeder niet tijdens betalen. Inmiddels is de een kanker uitgezaaid naar uit zijn uit longen. In Libanon zitten zo'n 750.000 het tijdens kinderen tot 15 uit jaar die met of zonder hun het familie gevlucht uit zijn uit Syrië. door Ook doodzieke kinderen van zoals Azzedine. Het internationale de hervestigingsprogramma van tijdens de VN probeert via met op tv zogenoemde 'selectiemissies' vluchtelingen in de Europa te plaatsen. Ook Nederland het doet eraan uit mee, met 750 plekken in per jaar. Maximaal op 30 daarvan zijn op tv ingeruimd voor door ernstig zieke vluchtelingen, op tv jong de en oud. Maar dat is inclusief in hun familie. Je uit moet dus erg het veel geluk de hebben wil je geselecteerd op tv worden. Azzedine heeft met geen geluk. En een in Zembla ontmoet meer ernstig tijdens zieke kinderen in die niet geselecteerd zijn, zoals Bouchra naar op (14). Ze heeft een vanwege een bloedziekte in regelmatig bloedtransfusies nodig. En Abdelhamid (6) op op tv wacht op een levensreddende beenmergtransplantatie. een De donor van is al de gevonden: zijn zusje. Maar voor van de operatie is geen tijdens geld. Zembla op onderzoekt: van Waarom heeft Nederland zo uit weinig plek voor ernstig het zieke met kinderen?

Ouderen moeten op tv langer zelfstandig uit blijven wonen. Tegelijkertijd met nemen door naar bezuinigingen voorzieningen af. door In dorpen zijn de pinautomaten tijdens en de winkels de vaak al verdwenen. van Dat is uit een van de een redenen waarom op ouderen zolang mogelijk door auto willen rijden. Het door betekent vrijheid en zelfredzaamheid. in Het aantal 65-plussers met tijdens een auto op tv neemt dan ook toe het en daarmee een gaan ze ook vaker tijdens de weg op, naar blijkt van uit cijfers van het door CBS. op Met de leeftijd neemt op tv echter ook de door kans op het medische problemen toe, die het uit autorijden naar kunnen belemmeren. Vanaf 75 op jaar moeten automobilisten zich een daarom om de vijf op tv jaar laten keuren. het Maar naar wat als in tijdens de tussentijd de ogen sterk een achteruitgaan, iemand diabetes een krijgt op tv of alzheimer? Dan naar is het de op verantwoordelijkheid van de naar automobilist zelf om dat tijdens te het melden aan het CBR. met Maar gebeurt dat ook? Zembla door onderzoekt: Wie op tv bepaalt tot wanneer ouderen van mogen op tv blijven autorijden?

januari 2019
17-01-2019 10:10

De Kunstgrasberg

Zembla - De Kunstgrasberg

Nederland is een kunstgrasland. Nergens anders ter wereld is er per hoofd van de bevolking zoveel kunstgras als in ons land. Afgelopen zomer werden in Nederland ruim 150 van die velden vervangen. Maar liefst één miljoen vierkante meter kuns...

10-01-2019 10:00

Kinderen met kanker: niet welkom

Zembla - Kinderen met kanker: niet welkom

'Mag ik met u mee naar Nederland?', vraagt de 11-jarige Azzedine aan Zembla-verslaggever Ton van der Ham in Beiroet. Azzedine is ernstig ziek. Hij heeft keelkanker. Vijf jaar geleden vlucht hij samen met zijn familie voor de oorlog in Syrië...

19-12-2018 21:20

Zembla: Transgender met spijt

Zembla - Zembla: Transgender met spijt

Het aantal geslachtsveranderende operaties stijgt. De wachtlijsten voor hormoonbehandelingen en operaties worden langer, en de patiënten jonger. In 2015 werd Holland's Next Top Model gewonnen door een transgender. En dit jaar doet voor het ...

12-12-2018 21:10

Zembla: De jacht op legionella

Zembla - Zembla: De jacht op legionella

Op 25 februari 2019 is het precies 20 jaar geleden dat bezoekers van de Westfriese Flora in Bovenkarspel besmet werden met legionella. De bacterie bevond zich in bubbelbaden die tijdens de bloemententoonstelling waren opgesteld. De uitbraak...

05-12-2018 21:15

Bankieren voor Moskou

Zembla - Bankieren voor Moskou

De bankensector wordt geteisterd door schandalen. ING betaalde onlangs honderden miljoenen boete wegens witwassen. En de gerenommeerde Danske Bank blijkt betrokken bij het wegsluizen van ruim 200 miljard euro aan verdacht geld. Wie zijn de ...

28-11-2018 21:15

Zembla: Nieuwbouwwijk als stortplaats

Zembla - Zembla: Nieuwbouwwijk als stortplaats

Begin november onthulde Zembla dat het Barneveldse afvalbedrijf Vink vervuilde grond heeft gebruikt voor woningbouw in Barneveld. De vervuiling is ontstaan doordat Vink gebruikte grond onvoldoende heeft schoongemaakt. Daardoor zijn de gifti...

22-11-2018 10:20

Dromen van een begraafplaats

Zembla - Dromen van een begraafplaats

'Onze menswaardigheid staat op het spel. We mogen niet wegkijken', zegt antropoloog en forensisch expert Amade M'charek terwijl ze op het strand van de Tunesische kustplaats Zarzis foto's maakt van een scheepswrak en kledingstukken van omge...

14-11-2018 21:15

Het prijskaartje van katoen

Zembla - Het prijskaartje van katoen

Journalisten van de Franse publieke televisie onderzoeken de harde werkelijkheid achter de productie van katoen. Hun onderzoek begint in Oezbekistan, waar met massale inzet van dwangarbeid jaarlijks de katoenoogst geplukt wordt. Vanwege dez...

07-11-2018 21:15

De ontmaskering van Schild & Vrienden

Zembla - De ontmaskering van Schild & Vrienden

Een Belgische verslaggever van de VRT ontmaskert een groeiende ultrarechtse beweging van de mediagenieke, 25-jarige student Dries van Langenhove. De spannende reportage heeft onlangs tot politieke ophef geleid in België en haalde ook in Ned...

31-10-2018 22:15

De nepnieuwsfabriek

Zembla - De nepnieuwsfabriek

Op 11 september 2015 vertoont een Russische staatszender een filmpje van een Amerikaanse soldaat die met zijn geweer op een Koran schiet. Op Twitter reageren Syrische soldaten woedend. Maar de soldaat blijkt een acteur te zijn en het filmpj...

24-10-2018 21:15

Zembla: Giftige berg afval

Zembla - Zembla: Giftige berg afval

Een gezin produceert jaarlijks zo'n tweeduizend kilo afval. De overheid wil daarvan zoveel mogelijk recyclen. Door afval te verbranden krijgen huishoudens stadswarmte en energie. Toch blijft er na verbranding een giftige berg achter: bodema...

17-10-2018 21:15

Dromen van een begraafplaats

Zembla - Dromen van een begraafplaats

'Onze menswaardigheid staat op het spel. We mogen niet wegkijken', zegt antropoloog en expert forensisch onderzoek Amade M'charek, terwijl ze op het strand van de Tunesische kustplaats Zarzis foto's maakt van een scheepswrak en kledingstukk...

10-10-2018 21:15

Zembla: vluchtelingenprobleem Aruba en Curaçao

Zembla - Zembla: vluchtelingenprobleem Aruba en Curaçao

Inmiddels zijn 2,3 miljoen Venezolanen gevlucht voor honger en geweld. Tienduizenden zochten een veilig heenkomen in Aruba en Curaçao, maar ze worden daar door de politie opgejaagd en in barakken gevangengezet. Volgens minister Stef Blok ...

03-10-2018 21:15

Kinderen met kanker: niet welkom

Zembla - Kinderen met kanker: niet welkom

'Mag ik met u mee naar Nederland?', vraagt de 11-jarige Azzedine aan Zembla-verslaggever Ton van der Ham in Beiroet. Azzedine is ernstig ziek. Hij heeft keelkanker. Vijf jaar geleden vlucht hij samen met zijn familie voor de oorlog in Syrië...

26-09-2018 21:15

Ouderen achter het stuur

Zembla - Ouderen achter het stuur

Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen. Tegelijkertijd nemen door bezuinigingen voorzieningen af. In dorpen zijn de pinautomaten en de winkels vaak al verdwenen. Dat is een van de redenen waarom ouderen zolang mogelijk auto willen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord