Programma gemist?

Vandaag het in Zembla: De naar afbraak van de uit sociale werkplaats Het was een de trots van de tijdens welvaartsstaat: de op sociale werkplaats. Sinds uit de jaren het zestig een plek een waar mensen met de een lichamelijke of tijdens verstandelijke beperking kunnen werken tegen de een fatsoenlijk salaris. een Ze door doen onder begeleiding in aangepast werk en kunnen op tv daardoor volwaardig meedoen in de de maatschappij. In de 2015 maakte uit Rutte II (VVD, PvdA) uit een in eind aan de Wet Sociale een Werkvoorziening. Te duur, van niet in van deze tijd. Voortaan kunnen mensen op tv met van een beperking via de met Participatiewet van gaan werken bij op tv gewone bedrijven. Terwijl de sociale werkvoorziening op met van onmiddellijke ingang op in slot gaat, komen er de nauwelijks nieuwe werkplekken door voor op mensen met een door beperking. Wat betekent dat voor uit deze mensen? Zembla onderzoekt de van de gevolgen van op tv de afbraak van de sociale met werkplaats.

Zembla onthulde op eerder al misstanden naar rondom adopties vanuit de Sri Lanka. een Kinderen die uit ziekenhuizen werden een gestolen kwamen in met in valse papieren naar ons land. door Nederlandse bureaus deden actief door mee aan de op handel tijdens in adoptiekinderen. De tijdens regering van Sri tijdens Lanka bevestigde het bestaan van het zogenaamde 'babyfarms', door waar kinderen een werden 'geproduceerd' met voor de adoptiemarkt. Het werd wereldnieuws. naar Ondertussen drong de een tijdens adviesraad er bij minister het Sander Dekker op aan op helemaal te op stoppen met buitenlandse adopties, van en staat de Tweede de Kamer zeer het kritisch tegenover in adopties uit China en in de Verenigde Staten. van Maar Dekker lijkt niet door naar van plan veel een te veranderen. Volgens hem op ligt de verantwoordelijkheid uit voor de afstandsprocedure bij de in zendende tijdens landen. Maar door is dat wel zo? Want niet met alleen in Sri naar Lanka ging het op mis, ook in uit andere ontwikkelingslanden op tv blijkt op grote schaal naar sprake van een illegale adopties, onder op tv meer naar met Nederland. Zembla onderzoekt: uit wat wist en van weet onze overheid van een de georganiseerde wereldwijde van kinderroof?

Een drastische verkleining naar tijdens van de huisartsenpraktijk, op tv met minder patiënten, daarvoor pleiten hoogleraren uit uit huisartsengeneeskunde. De werkdruk is nu te in groot, en vooral van met bij dokters in achterstandswijken met is de nood hoog. Er de is uit te weinig extra naar geld beschikbaar voor achterstandspraktijken tijdens en de naar extra middelen met die er zijn, door zijn slecht verdeeld. Nu uit kan maar op een beperkt aantal dokters met vijf minuten extra aan van een met zieke patiënt besteden. naar Hun patiënten zijn vaak tijdens laaggeletterd en het duurt in lang voordat ze begrijpen op wat ze mankeren door en hoe ze in hun medicijnen naar moeten innemen. Sommige de mensen halen de door voorgeschreven medicijnen een niet eens op bij de tijdens apotheek, omdat op tv ze het eigen risico de niet een kunnen betalen. En op als de dokter met zelf eens ziek is tijdens of met zwangerschapsverlof moet, op is er met nauwelijks het vervanging te vinden. Zembla naar onderzoekt de het praktijk van de uit achterstandsdokter.

De in penningmeester die in tijdens de kas van de sportclub met heeft gegraaid in moet het voor de rechter verschijnen. Terwijl van bedrijven op die voor miljoenen frauderen, strafvervolging uit kunnen afkopen bij met het Openbaar Ministerie. De naar Rabobank maakte zich de schuldig aan het met op tv manipuleren van rentetarieven, maar in wist een beschamende, openbare strafzaak op tv het te voorkomen door de de kwestie voor 70 miljoen uit euro te de schikken met justitie. Accountantskantoor tijdens KPMG moffelde smeergeldbetalingen weg uit in uit de boekhouding van naar bouwbedrijf Ballast op Nedam. Beide bedrijven naar kochten hun strafzaak af. Wie diepe in uit zakken heeft, hoeft dus door niet altijd te vrezen voor in de door negatieve publiciteit de van een openbaar strafproces. tijdens Sinds 2004 incasseerde het Openbaar uit Ministerie het ruim 1,1 uit miljard euro met deze 'hoge in en bijzondere op tv transacties'. Dat op geld belandt in op tv de schatkist. Maar een rechter komt uit er in niet aan het te pas. Alles wordt discreet geregeld tijdens achter gesloten deuren. een Maar wat wordt van daar op tv precies afgesproken? Dat mogen door we op niet weten. Het enige dat bij door schikkingen het daadwerkelijk achter de slot en grendel van gaat, zijn de contracten tussen met justitie op tv en de verdachte bedrijven. Die stukken naar zijn geheim. uit Maar... soms lekt in er het wel eens iets uit. Zembla onderzoekt: naar de door achterkamertjes van in het Openbaar Ministerie.

Kamperen in door je tijdens eigen woning, het klinkt romantisch, een maar voor de duizenden huurders is de door renovatie van het hun flat een kwelling. Voor door toiletbezoek met moet je naar een mobiele naar met wc, die buiten van staat. In een keet deel je met wekenlang een douche naar met andere door huurders op en koken doe je het op een uit noodvoorziening. Overdag doen drilboren hun werk de en een je woning naar is ondanks stofschotten een met puinhoop geworden. van Dat is de van dagelijkse praktijk van in renoveren in bewoonde staat. Het is tijdens een voor de goede zaak, want de geïsoleerde gevels een en nieuwe kozijnen met op dubbel glas tijdens maken het huis uit duurzamer. Maar op tv moet je als van huurder alle overlast maar slikken? met Het afgelopen het jaar is op er op meer naar dan tien plaatsen een in ons land van onrust ontstaan tussen huurders van en woningcorporaties door gebrek van aan inspraak op tv en de overlast. met In Utrecht-Overvecht, waar woningcoöperatie van Portaal door driftig renoveert, wordt zelfs gesproken van een van intimidatie. Zembla onderzoekt: het houden woningbouwverenigingen zich aan de uit regels?

And op tv the winner is uit Russia. Als FIFA-voorzitter op Sepp Blatter het bekendmaakt dat het WK Voetbal in met op 2018 naar Rusland gaat, met is dat een klap in de het het gezicht van Engeland. De Britten van hebben uit alles op alles van gezet en de Engelse premier uit van en kroonprins William zijn het zelfs hoogstpersoonlijk naar de stemming op tv toegekomen in 2010. tijdens Later worden vermoedens uit op van corruptie rond meerdere WK's onderwerp door van met jarenlang strafrechtelijk onderzoek, dat nog tijdens met loopt. Wat gebeurde er door achter de schermen in de de uit strijd om de World de Cup 2018? met Aan de vooravond van naar de start in van het WK in de Rusland zendt Zembla Internationaal een een bijzondere reconstructie in uit van Deense journalisten. in Belangrijke insiders doen de een boekje open het over de nietsontziende in het strijd om het WK 2018, op tv die alle op tv trekken heeft van een met spionageroman naar met geopolitieke dimensies. De hoofden tijdens van de bidding met teams uit Engeland en door Rusland, naar een duistere consultant die FIFA naar een van binnenuit kent, én voormalig tijdens FIFA-voorzitter Blatter geven zeldzaam door openhartige met interviews. Een een reconstructie van de strijd tussen Londen een het en Moskou om het WK van Voetbal de 2018.

Iedere dag het sorteren honderden mensen de naar de pakketten van PostNL. Honderdduizenden pakketten het gaan dagelijks een door hun handen. tijdens Het gaat op tv soms over pakketten van in 30 kilo of een meer die naar versjouwd moeten worden. met Deze zogenaamde pakketsorteerders van hebben het zwaar. Want niet naar alleen de arbeidsomstandigheden zijn de slecht, ze in krijgen ook niet het op loon waar ze van recht op op hebben. De arbeidsinspectie zegt het zelfs dat door de wet wordt overtreden. door Er is met geen sprake van gelijk naar loon op voor gelijk werk. met Het zoveelste conflict tussen op werknemers en naar PostNL. Zembla besteedde er eerder aandacht de aan. van Over de postbodes op die zijn het vervangen door goedkopere postbezorgers. En op tv over de tijdens pakketbezorgers, veelal door zzp-ers die alleen van werk voor PostNL doen. Tot in in de Tweede van Kamer is over ze naar gediscussieerd of in het eigenlijk geen schijnzelfstandigen tijdens van zijn. Zembla kijkt opnieuw van naar PostNL en onderzoekt de op constructie die de PostNL gebruikt op tv om de arbeidskosten zo laag mogelijk van naar te houden.

In in deze aflevering onderzoekt Zembla op tv het van effect van Tinder. Met twintig uit miljard potentiële matches om mee in te daten, uit verbindt de op tv dating-app Tinder het meer mensen dan welke app uit ook. Iedere dag door 'matchen' meer door dan 26 miljoen mensen met op elkaar. in Op zoek naar seks, liefde, een in relaties. Tinder zegt: "Waar jij ook bent, naar wij zullen er tijdens ook zijn." de En: "Hoe meer een opties, op hoe mooier het leven wordt." op tv Inderdaad is Tinder altijd in bij met de hand, de via de telefoon, maar het wordt het met leven er echt mooier in op? Voor de in een is het de plek waar op de naar nieuwe liefde is gevonden; er van zijn Tinderhuwelijken gesloten, van Tinder-baby's een geboren. Maar door voor anderen is het tijdens daten via deze op tv app een door bron van frustratie: weinig matches, van afgewezen worden, op nooit meer uit iets horen, enge dates. met En de wat zijn de met ethisch-filosofische keerzijdes als jongeren uit swipen in een plaats van gewoon op door de oude het manier verliefd worden?

Op van 14 juni door 2017 brandt de Londense Grenfelltoren af, van met een desastreuze gevolgen. Maar liefst 71 op tv mensen een vinden de dood. Het land tijdens rouwt en op tv de de beelden gaan de wereld over. Volgens een het experts speelde de gevel door een cruciale de rol. Via de de gevelplaten en het kunststof isolatiemateriaal verspreidde naar het in vuur zich razendsnel. Ook het in Nederland gebruiken we de kunststof isolatie. het Het isoleert goed, het maar het wat doet het met uit de brandveiligheid van onze flats? het een De brandweer waarschuwt daarnaast voor het uit risico op van steeds oudere en het kwetsbare bewoners. uit 'Zembla' gaat op roadtrip een door Nederland en met ontdekt dat van bij veel flats van de brandveiligheid niet met gegarandeerd is. Brandtestrapporten ontbreken of het kloppen van niet met de met echte situatie. Bouwmaterialen worden uit via officiële door tests ingedeeld in brandklasses. Maar op kloppen de een tests wel? uit 'Zembla' onderzoekt: het hoe staat het tijdens met de brandveiligheid op tv van de Nederlandse van gebouwen?

Het C2000-communicatienetwerk de van onze hulpdiensten de loopt technisch door op z’n laatste de benen en is van dringend aan het vervanging toe. Sterker, de in 85000 gebruikers hadden begin vorig het het jaar al een nieuw systeem moeten met hebben, het maar de van invoering daarvan loopt de grote vertraging op. op tv Het oude netwerk wordt tijdens voorlopig met kunst- en vliegwerk met een in de lucht gehouden. En op daarmee zijn uit niet alleen politie, de brandweer en ambulancediensten uit - maar wij allemaal door - voor op tv onze uit veiligheid overgeleverd aan een op systeem in blessuretijd. een Deskundigen houden op tv hun hart vast. van Wat als tijdens zich straks een grote calamiteit van voordoet, een het terreuraanslag of een door vliegramp? Het nieuwe naar C2000 is een klassiek Haags ICT tijdens de drama. Het ministerie van Justitie en met Veiligheid koos bij in de de aanbesteding van het complexe project de met voor de goedkoopste de aanbieder, maar betaalt nu een van hoge prijs. Twee bedrijven op die claimden op tv de 'bewezen technologie' in naar huis te de hebben, krijgen met het maar niet voor uit elkaar. Intussen het durft niemand meer een datum door te noemen van waarop het nieuwe van netwerk echt op de lucht in gaat. Zembla onderzoekt: een hoe veilig zijn uit op tv wij met het oude uit C2000?

Er is op veel met verontwaardiging in Groot-Brittannië als de begin maart de voormalig dubbelspion Sergei Skripal en zijn uit op dochter het slachtoffer zijn van een het aanval met dodelijk door gifgas. De afgelopen uit jaren het zijn al meer Russen onder het uit verdachte omstandigheden omgekomen. Wie naar zit daar achter? van Volgens de Britse autoriteiten is een op tv de Russische geheime dienst hiervoor het verantwoordelijk. met Het Kremlin ontkent iedere betrokkenheid. Maar tijdens volgens de zakenman een een Bill Browder zit Moskou er wel tijdens degelijk achter. tijdens Hij vreest een zelf ook voor met zijn leven. Browder, de die een investeringsmaatschappij in door Moskou had, ontdekte in 2007 in een enorme in belastingfraude op waar Russische ambtenaren en politieofficieren bij uit door betrokken waren. Eén van door zijn advocaten, op Sergei Magnitsky, werd met in 2008 gearresteerd en in een jaar lang onder onmenselijke tijdens omstandigheden vastgehouden, totdat tijdens met hij in zijn cel overleed. Sindsdien een voert tijdens Browder wereldwijd campagne om sancties naar in te stellen tegen het de Russische het betrokkenen bij deze door zaak. Dit tot ongenoegen in van het uit Kremlin. Verschillende sleutelfiguren uit in de met fraudezaak zijn inmiddels door ook onder verdachte met omstandigheden omgekomen. In tijdens 2011 nam de Tweede het Kamer in Den met Haag een met motie aan om ook vanuit Nederland naar sancties in te van stellen. Die de motie werd op echter nooit uitgevoerd. Zeven op tv jaar later, in april op tv dit jaar, wordt met in het de Tweede Kamer de opnieuw een motie aangenomen tijdens om sancties in te met uit stellen. Waarom gebeurde er uit jarenlang niets? met Zembla onderzoekt de impact van de van zaak in Magnitsky.

In een bijzondere in Britse reportage door schetsen ex-medewerksters van en topproducenten een schokkend naar beeld van met het werken met filmproducent Harvey van Weinstein. De openhartige door een interviews leggen een uit cultuur bloot van gedogen, wegkijken de en door afkopen. Afgelopen oktober komt het enorme uit misbruikschandaal aan door het licht. Het wordt op tv wereldnieuws, nadat van tientallen actrices, modellen op tv en ex-personeelsleden uit de door het school klappen, en zet het de 'me too'-beweging in gang. op tv Weinstein heeft grote tijdens op successen geboekt met met Amerikaanse en Engelse kwaliteitsfilms het zoals 'Pulp Fiction' en 'Shakespeare uit een in Love'. Binnen in de filmindustrie is op hij lange tijd oppermachtig. Maar naar achter tijdens de schermen wordt de door de vrouwen om hem de heen een hoge van prijs betaald. Er uit zijn vele signalen, maar het niemand stopte Harvey. van Hoe kan tijdens dat? In met Zembla Internationaal een Engels onderzoek het tijdens naar hoe Weinstein zijn naar slachtoffers tientallen jaren de mond in het snoert.

Een stormachtig het begin op tv en een turbulent einde. Dat door is kort samengevat een de bemoeienis van van opiniepeiler het Maurice de Hond met het onderwijs. met De ondernemer op bedacht de een nieuw schoolconcept: geen door klassikaal onderwijs, door kinderen bepalen zelf wat ze leren, in de leraar het wordt coach het en de lessen staan op door de met iPad. Hoewel De Hond in geen onderwijservaring heeft, weet door hij het concept een 'Steve Jobsschool' op aan tientallen scholen in te verkopen. Maar een het het succes stokt. Nog maar in een handvol scholen werkt op met de methode De de Hond naar en de twee in iPadscholen die de zakenman tijdens zelf opricht, op leggen het een loodje. Eén krijgt van de de Inspectie het predicaat in 'zeer op zwak', de ander door is opgeheven door te weinig een aanmeldingen. De stichting het die de scholen beheerde in is failliet. Waarom een keren de het scholen de opiniepeiler de een rug toe? Maurice uit de op Hond probeert het zijn methode nu de in het buitenland te een slijten. Weten ze daar door van op de teloorgang? Zembla onderzoekt naar de onderwijsmethode een van Maurice de met Hond.

De Duitse tijdens kankerpatiënt tijdens Petra slikt het geneesmiddel door Sutent. Met succes. Het medicijn een houdt de het tumorgroei in haar het nieren al jaren uit tegen. Als Petra op tv met een naar nieuwe verpakking op Sutent begint, blijkt het middel ineens op tv niet meer te van door werken. Haar tumor op tv groeit sterk en het anders dan voorheen heeft Petra het geen naar zware bijwerkingen. Haar arts op komt tot de een schokkende conclusie: Petra een heeft een het vervalst kankermedicijn geslikt. Omdat er op tv geen of de te weinig werkzame stof van in de pil zat, met kon de het tumor van op tv Petra ongehinderd met groeien. Hoe komt het vervalste op tv Sutent in met haar Duitse apotheek? En kan in dit ook het in Nederland gebeuren? op Liggen er illegale het geneesmiddelen in in Nederlandse apotheken? met Zembla onderzoekt de kwaliteit van uit onze geneesmiddelen en de hoe een dit wordt bewaakt.

Ook onze medicijnen uit worden tegenwoordig van voor het met grootste deel in door India en China geproduceerd: naar de grondstoffen tijdens zijn goedkoper en de arbeidslonen op tv laag. Zo uit produceert farmareus Aurobindo door in India voordelige het antibiotica, psychofarmaca en pijnstillers het voor in de Nederlandse patiënt. Veel lagelonenlanden naar staan erom bekend in het niet zo tijdens nauw een te nemen met de het arbeidsomstandigheden of in milieu- en veiligheidseisen. De onveiligheid van in de textielindustrie naar in tijdens Bangladesh is daar in een navrant voorbeeld van. Hoe tijdens zit in dat met de medicijnen een die in India op tv geproduceerd een worden? Wie betalen de prijs? op tv Zembla onderzoekt onder uit welke omstandigheden onze goedkope de geneesmiddelen de worden geproduceerd.

juli 2018
19-07-2018 10:15

Zembla: De afbraak van de sociale werkplaats

Zembla - Zembla: De afbraak van de sociale werkplaats

Vandaag in Zembla: De afbraak van de sociale werkplaats Het was de trots van de welvaartsstaat: de sociale werkplaats. Sinds de jaren zestig een plek waar mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen werken tegen een fats...

12-07-2018 10:10

Adoptiebedrog III

Zembla - Adoptiebedrog III

Zembla onthulde eerder al misstanden rondom adopties vanuit Sri Lanka. Kinderen die uit ziekenhuizen werden gestolen kwamen met valse papieren naar ons land. Nederlandse bureaus deden actief mee aan de handel in adoptiekinderen. De regering...

05-07-2018 10:05

De praktijk van de Achterstandsdokter

Zembla - De praktijk van de Achterstandsdokter

Een drastische verkleining van de huisartsenpraktijk, met minder patiënten, daarvoor pleiten hoogleraren huisartsengeneeskunde. De werkdruk is nu te groot, en vooral bij dokters in achterstandswijken is de nood hoog. Er is te weinig extra g...

28-06-2018 10:20

Zakendoen met Justitie

Zembla - Zakendoen met Justitie

De penningmeester die in de kas van de sportclub heeft gegraaid moet voor de rechter verschijnen. Terwijl bedrijven die voor miljoenen frauderen, strafvervolging kunnen afkopen bij het Openbaar Ministerie. De Rabobank maakte zich schuldig a...

21-06-2018 10:15

Renovatiewoede

Zembla - Renovatiewoede

Kamperen in je eigen woning, het klinkt romantisch, maar voor duizenden huurders is de renovatie van hun flat een kwelling. Voor toiletbezoek moet je naar een mobiele wc, die buiten staat. In een keet deel je wekenlang een douche met andere...

13-06-2018 21:15

Wereldkampioenschappen spionage

Zembla - Wereldkampioenschappen spionage

And the winner is Russia. Als FIFA-voorzitter Sepp Blatter bekendmaakt dat het WK Voetbal in 2018 naar Rusland gaat, is dat een klap in het gezicht van Engeland. De Britten hebben alles op alles gezet en de Engelse premier en kroonprins Wil...

06-06-2018 21:15

Zembla: De kilosjouwers van PostNL

Zembla - Zembla: De kilosjouwers van PostNL

Iedere dag sorteren honderden mensen de pakketten van PostNL. Honderdduizenden pakketten gaan dagelijks door hun handen. Het gaat soms over pakketten van 30 kilo of meer die versjouwd moeten worden. Deze zogenaamde pakketsorteerders hebben ...

30-05-2018 21:15

Zembla: het effect van Tinder

Zembla - Zembla: het effect van Tinder

In deze aflevering onderzoekt Zembla het effect van Tinder. Met twintig miljard potentiële matches om mee te daten, verbindt de dating-app Tinder meer mensen dan welke app ook. Iedere dag 'matchen' meer dan 26 miljoen mensen met elkaar. Op...

23-05-2018 21:15

Zembla: brandveiligheid Nederlandse gebouwen

Zembla - Zembla: brandveiligheid Nederlandse gebouwen

Op 14 juni 2017 brandt de Londense Grenfelltoren af, met desastreuze gevolgen. Maar liefst 71 mensen vinden de dood. Het land rouwt en de beelden gaan de wereld over. Volgens experts speelde de gevel een cruciale rol. Via de gevelplaten en ...

16-05-2018 21:15

Zembla: hoe veilig is communicatienetwerk C2000?

Zembla - Zembla: hoe veilig is communicatienetwerk C2000?

Het C2000-communicatienetwerk van onze hulpdiensten loopt technisch op z’n laatste benen en is dringend aan vervanging toe. Sterker, de 85000 gebruikers hadden begin vorig jaar al een nieuw systeem moeten hebben, maar de invoering daarvan l...

09-05-2018 21:20

Zembla: Geld en gif uit Moskou

Zembla - Zembla: Geld en gif uit Moskou

Er is veel verontwaardiging in Groot-Brittannië als begin maart voormalig dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter het slachtoffer zijn van een aanval met dodelijk gifgas. De afgelopen jaren zijn al meer Russen onder verdachte omstandighe...

02-05-2018 20:15

Werken met Weinstein

Zembla - Werken met Weinstein

In een bijzondere Britse reportage schetsen ex-medewerksters en topproducenten een schokkend beeld van het werken met filmproducent Harvey Weinstein. De openhartige interviews leggen een cultuur bloot van gedogen, wegkijken en afkopen. Afge...

25-04-2018 21:15

De iPadschool

Zembla - De iPadschool

Een stormachtig begin en een turbulent einde. Dat is kort samengevat de bemoeienis van opiniepeiler Maurice de Hond met het onderwijs. De ondernemer bedacht een nieuw schoolconcept: geen klassikaal onderwijs, kinderen bepalen zelf wat ze le...

18-04-2018 21:15

De bittere pil

Zembla - De bittere pil

De Duitse kankerpatiënt Petra slikt het geneesmiddel Sutent. Met succes. Het medicijn houdt de tumorgroei in haar nieren al jaren tegen. Als Petra met een nieuwe verpakking Sutent begint, blijkt het middel ineens niet meer te werken. Haar t...

11-04-2018 21:15

De prijs van het goedkope medicijn

Zembla - De prijs van het goedkope medicijn

Ook onze medicijnen worden tegenwoordig voor het grootste deel in India en China geproduceerd: de grondstoffen zijn goedkoper en de arbeidslonen laag. Zo produceert farmareus Aurobindo in India voordelige antibiotica, psychofarmaca en pijns...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zembla gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zembla de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zembla bij Zembla liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zembla. Heb je een uitzending van Zembla gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zembla gemist

Zembla wordt sinds 1995 uitgezonden door de VARA en de NPS op Nederland 3. Eindredacteur is Kees Driehuis, soms in combinatie met Manon Blaas. De naam van het programma duidt er op dat het als een aanvulling wordt beschouwd op NOVA (Nova Zembla). In het begin werd Zembla ook direct na Nova uitgezonden. De redactie van Zembla werkt langdurig aan haar documentaires, die soms onthullende feiten bevatten, soms een verrassende kijk op de samenleving geven. Het programma onthulde in november 2001 de prijsafspraken tussen de grote bouwondernemers, wat leidde tot de parlementaire enquête naar de bouwfraude.

Uitzending gemist van Zembla? Hier kun je alle uitzendingen van Zembla kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 19-07-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord