Programma gemist?

Belgische tijdens (B) Politieserie. Met: Anne Mie met Gils, Guy Van door Sande, Tom uit Van Landuyt e.a. Afl.: naar De korpschef. Jean het Bellon en op Jimmy N'Tongo moeten op tv uitrukken i.v.m. een ongeval naar met vluchtmisdrijf. in Er zijn twee van ooggetuigen de en die leggen tegenstrijdige verklaringen naar af. Diezelfde dag moeten op de agenten het een huiselijke ruzie uit oplossen. het Tom en Dani op concentreren zich samen met onderzoeksrechter het Paulussen tijdens en hoofdcommissaris An Treunen op de het verdwijning tijdens van de korpschef en op tv zijn echtgenote Anja, tijdens van een advocaat Poortmans en van het projectontwikkelaar Soetens. tijdens De verschillende puzzelstukken leiden hen naar tijdens uit een chalet in de Kempen, waar met van ze op hoogoplaaiende ruzies en buitenechtelijke op tv relaties botsen. An een Treunen moedigt Dani in aan om mee op tv te het doen aan het examen met van commissaris. Tom trekt in op tv meteen zijn conclusies en is op tv in alle tijdens staten.

Belgische (B) Politieserie. in Met: Anne in Mie door Gils, Guy Van in Sande, Tom Van naar Landuyt e.a. Afl.: Manhunting. Ruige van Ronny tijdens wordt nu al een week vermist. met Tom is van er op zeker van dat meester uit Poortmans meer de weet, maar zijn ondervraging levert op tv niets uit op en de korpschef maakt kordaat door een einde aan in het de schaduwen van op tv de advocaat. Van Tom en Dani door uit wordt geëist dat ze de verdwijning door van op tv Gracienne Van Herzele onderzoeken. naar Deze van schatrijke weduwe zou haar dertig in jaar jongere vriend Diederik een met in de steek in hebben gelaten om in door Monaco een nieuw leven naar op van te bouwen met haar jeugdliefde François. tijdens Haar met dochter Els, door die in de Antwerpse door gemeenteraad zit, gelooft dit niet op en een vreest dat er de een misdrijf een is gepleegd.

Belgische op tv (B) Politieserie. Met: Anne tijdens Mie Gils, Guy Van met tijdens Sande, Tom Van Landuyt e.a. de Afl.: Geïnfiltreerd. Jean naar Bellon en Jimmy een N'Tongo onderzoeken de diefstal op tv in de woning op van in Willem Poleunis, nachtwaker in van het museum. de Enkele uren later slaat naar de man op alarm: zijn echtgenote Evelyne is uit verdwenen. het De agenten geloven niet uit dat het om een van onrustwekkende verdwijning gaat. de Tom van Segers en Dani tijdens Wauters moeten naar een nieuwe moord ophelderen. Aan de tijdens rand op tv van het met bos is het lijk van door een op tv vrouw gevonden. Ze werd net op zoals met Frank Palmans vermoord naar met schoten in in de rug en het hoofd. Onderzoeksrechter de Paulussen uit vermoedt dat er een verband een is op tv tussen beide naar misdrijven, maar Tom is een een andere mening toegedaan. Ruige in van Ronny werkt nog altijd in Dogville, op tv waar van hij het doen en laten door van in meester Poortmans volgt. door En met het succes, want de advocaat nodigt hem in een uit om mee op te gaan jagen.

Belgische het (B) Politieserie. op Met: Anne Mie Gils, Guy op tv Van op Sande, Tom Van Landuyt e.a. uit Afl.: met Lijk in het bos. Wim Jacobs op heeft de zich laten overplaatsen naar de Zone Kempen, op hoewel de moord door op Gwennie in zijn tijdens voordeel werd de opgelost. Tot het er een vervanger het is gevonden, moet Tom het Segers de functie een van commissaris invullen. Bureauwerk is op tv van niet zijn ding een en hij aarzelt het dan ook geen seconde van om de moord in op tv het bos van op te het eisen. Een mountainbiker heeft er het het lijk van door een jongeman gevonden, in die vermoord werd in met van acht schoten in de rug en uit vier in het een hoofd. Daarnaast in heeft het slachtoffer verwondingen in in aan de polsen van en bijtwonden op tijdens de benen. Tom Segers vermoedt het dat het op tv hier om mensenjacht in gaat. De identificatie het van het slachtoffer heeft tijdens nogal wat voeten op in de de aarde.

Belgische het (B) Politieserie. Met: Anne in Mie Gils, Guy Van op tv Sande, tijdens Tom Van Landuyt een e.a. Afl.: Inbraakgolf. Een in allochtone man roept de met op tv hulp in van de politie. de Zijn gezin met wordt al tijdens een tijdje bedreigd door in een bende jongeren. Het onderzoek uit uit naar de verdwijning van op Gwennie komt eindelijk in uit een de stroomversnelling.

Belgische tijdens (B) Politieserie. Met: naar Anne Mie Gils, tijdens Guy Van Sande, Tom de Van Landuyt e.a. tijdens Afl.: Verdwenen met in de noorderzon. op tv Hoofdcommissaris An het Treunen krijgt een het reprimande van de korpschef. Haar een team heeft op immers nog geen van gevolg gegeven aan de aangifte naar van Lea tijdens Vanacker. de Zij meldde drie met dagen geleden de verdwijning van haar met echtgenoot Renaat. op Tom tijdens Segers en Dani Wauters worden uit op de zaak op tv gezet en zij een hebben in een tijdens mum van tijd twee tijdens sporen. Het uit ene leidt naar de tijdens Caraïben en het het andere door naar André Verboven, de vennoot door van de tijdens verdwenen Vanacker. Ondertussen doet tijdens Ruige op tv Ronny zaken een met de korpschef in verband uit met een lading op heroïne die de op tv haven van door Antwerpen zal worden een binnengesmokkeld.

Belgische (B) uit Politieserie. Met: Anne uit Mie Gils, naar Guy Van Sande, Tom Van met op tv Landuyt e.a. Afl.: de De ontvoering. Een rijke de textielbaron wordt voor de op tv ogen van de z'n kinderen ontvoerd. met Ondertussen zit de op tv verplichte binnendienst van Tom erop op tv van en kan hij weer met met Dani op onderzoek. Wim tijdens is door nu de hoofdverdachte door in de moord door op Gwennie van en daarom besluit de het korpschef hem uit op staande voet en oneervol te van van ontslaan. Jean en Jimmy een trachten een merkwaardige zaak op tv op te in lossen. Nadat een ze een Afrikaanse in medicijnman hebben gearresteerd, de loopt er van het alles mis met van Jean. Hij geraakt hierdoor overtuigd van dat de er een vloek de op hem rust.

Belgische met (B) Politieserie. Met: van Anne Mie Gils, Guy Van een Sande, Tom Van door naar Landuyt e.a. Afl.: De doorbraak. Jean van Bellon en Jimmy van N'Tongo de treden als het getuigen op voor deurwaarder door Van Der Elst, het die beslag het moet leggen op van de inboedel van tijdens een zekere Vertongen. De routineklus van krijgt een staartje uit wanneer de man vermoord in door wordt aangetroffen in zijn appartement. Het de een onderzoek naar de op tv verdwijning van Gwennie heeft alleen nog de maar haar door zegelring door opgeleverd. De kerel die het juweel een verpatste, tijdens Alex Beysen, blijft onvindbaar. Dani tijdens door is er zeker van dat tijdens deze Beysen weet wat met Gwennie is overkomen op op tv en ze roept de hulp in het naar van Ruige Ronny om hem op een het het spoor te door komen.

Belgische (B) Politieserie. de Met: Anne het Mie Gils, Guy Van in Sande, Tom in Van uit Landuyt e.a. Afl.: De uit zegelring. In de het appartement van Tom Segers wordt in tevergeefs van gezocht naar naar bewijzen in verband tijdens met de verdwijning van Gwennie. Het het kruisverhoor van de met hoofdinspecteur door levert evenmin resultaat op. Feit met is de dat Tom veroordeeld is op tot kantoorwerk zolang het de op intern onderzoek loopt en dat naar het team van van Zone Stad op tv door de zaak tijdens in twee kampen in is verdeeld. van Dani moet samen met door commissaris Wim een een ogenschijnlijk vluchtmisdrijf het onderzoeken.

Belgische uit (B) Politieserie. door Met: Anne Mie op tv Gils, Guy Van Sande, Tom Van het Landuyt op tv e.a. Afl.: naar Babymoord. In de van toiletten van een supermarkt is een de op babylijkje gevonden. Hoofdinspecteur in Tom Segers vermoedt dat de de moeder gewoon langs de op tv een kassa naar buiten is een gewandeld en start zijn onderzoek het door met het bekijken van de beelden in van op tv de bewakingscamera's. Jean Bellon en de Jimmy N'Tongo tijdens patrouilleren op straat en tijdens uit zien hoe een man op in ondergoed op tv uit een wagen met wordt geduwd. Ze pikken de kerel door de op en zetten dan de achtervolging in in van op de auto met Nederlandse in nummerplaat. Diezelfde van avond verzamelen alle agenten in voor de van jaarlijkse fuif. De tijdens flirtgrage Gwennie in richt er haar in pijlen op Tom naar en samen verlaten ze op tv de party. op tv Wim is stikjaloers van en de naar volgende dag is hij nog van niet een gekalmeerd.

juli 2017
18-10-2009 00:40

De korpschef

Zone stad - De korpschef

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De korpschef. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo moeten uitrukken i.v.m. een ongeval met vluchtmisdrijf. Er zijn twee ooggetuigen en die leggen tegenstrijdi...

11-10-2009 00:40

Manhunting

Zone stad - Manhunting

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Manhunting. Ruige Ronny wordt nu al een week vermist. Tom is er zeker van dat meester Poortmans meer weet, maar zijn ondervraging levert niets op en d...

04-10-2009 00:40

Geïnfiltreerd

Zone stad - Geïnfiltreerd

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Geïnfiltreerd. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo onderzoeken de diefstal in de woning van Willem Poleunis, nachtwaker in het museum. Enkele uren later slaa...

27-09-2009 00:30

Lijk in het bos

Zone stad - Lijk in het bos

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Lijk in het bos. Wim Jacobs heeft zich laten overplaatsen naar Zone Kempen, hoewel de moord op Gwennie in zijn voordeel werd opgelost. Tot er een verv...

20-09-2009 01:00

Inbraakgolf

Zone stad - Inbraakgolf

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Inbraakgolf. Een allochtone man roept de hulp in van de politie. Zijn gezin wordt al een tijdje bedreigd door een bende jongeren. Het onderzoek naar d...

13-09-2009 01:15

Verdwenen met de noorderzon

Zone stad - Verdwenen met de noorderzon

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Verdwenen met de noorderzon. Hoofdcommissaris An Treunen krijgt een reprimande van de korpschef. Haar team heeft immers nog geen gevolg gegeven aan de...

06-09-2009 23:55

De ontvoering

Zone stad - De ontvoering

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De ontvoering. Een rijke textielbaron wordt voor de ogen van z'n kinderen ontvoerd. Ondertussen zit de verplichte binnendienst van Tom erop en kan hij...

30-08-2009 01:15

De doorbraak

Zone stad - De doorbraak

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De doorbraak. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo treden als getuigen op voor deurwaarder Van Der Elst, die beslag moet leggen op de inboedel van een zekere ...

23-08-2009 01:25

De zegelring

Zone stad - De zegelring

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De zegelring. In het appartement van Tom Segers wordt tevergeefs gezocht naar bewijzen in verband met de verdwijning van Gwennie. Het kruisverhoor van...

09-08-2009 01:25

Babymoord

Zone stad - Babymoord

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Babymoord. In de toiletten van een supermarkt is een babylijkje gevonden. Hoofdinspecteur Tom Segers vermoedt dat de moeder gewoon langs de kassa naar...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Zone stad - Bekijk hier alle afleveringen

Zone Stad is een televisieserie van Studio A, die uitgezonden wordt vanaf december 2003 door vtm. De serie speelt zich af in een politiebureau in het centrum van Antwerpen en is bij elke reeks goed voor 13 afleveringen. De politiemensen kri...

Zone stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zone stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zone stad bij Zone stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zone stad. Heb je een uitzending van Zone stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zone stad gemist

Zone Stad is een televisieserie van Studio A, die uitgezonden wordt vanaf december 2003 door vtm. De serie speelt zich af in een politiebureau in het centrum van Antwerpen en is bij elke reeks goed voor 13 afleveringen. De politiemensen krijgen daar vaak te doen met misdadigers van diverse pluimage. En dat brengt nogal wat spanningen en actie met zich mee, maar ook emotie, romantiek en humor.

Uitzending gemist van Zone stad? Hier kun je alle uitzendingen van Zone stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-10-2009 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord