Programma gemist?

Belgische uit (B) Politieserie. Met: Anne Mie naar naar Gils, Guy Van Sande, Tom een Van Landuyt het e.a. Afl.: uit De korpschef. Jean naar Bellon en Jimmy N'Tongo moeten de uitrukken i.v.m. een op ongeval het met vluchtmisdrijf. Er zijn twee ooggetuigen van en in die leggen tegenstrijdige verklaringen af. in Diezelfde dag moeten uit de van agenten een huiselijke ruzie oplossen. naar met Tom en Dani concentreren door zich samen met onderzoeksrechter van Paulussen een en hoofdcommissaris An op tv Treunen op de verdwijning van de uit korpschef op tv en zijn echtgenote Anja, een van advocaat Poortmans en uit met van projectontwikkelaar Soetens. een De verschillende puzzelstukken uit leiden hen naar een tijdens chalet in de tijdens Kempen, waar ze op hoogoplaaiende op ruzies en buitenechtelijke met van relaties botsen. An Treunen moedigt een Dani de aan om mee te doen aan een het examen op van commissaris. in Tom trekt een meteen zijn conclusies en is op tv in van alle staten.

Belgische met (B) Politieserie. met Met: Anne Mie naar Gils, Guy Van van Sande, Tom Van Landuyt e.a. op Afl.: Manhunting. naar Ruige Ronny wordt nu al een een week in vermist. tijdens Tom is er tijdens zeker van dat meester Poortmans naar meer door weet, maar zijn tijdens ondervraging levert niets op en op de korpschef maakt kordaat door een einde de aan naar het schaduwen van de advocaat. naar Van Tom en Dani door wordt geëist dat het tijdens ze de verdwijning een van Gracienne Van de Herzele onderzoeken. Deze tijdens schatrijke weduwe zou haar naar dertig jaar jongere vriend Diederik door in de van steek hebben in gelaten om in Monaco een de door nieuw leven op te uit bouwen met de haar jeugdliefde François. Haar door dochter Els, die in de op door Antwerpse gemeenteraad zit, uit gelooft dit niet en vreest naar dat er een uit misdrijf is van gepleegd.

Belgische tijdens (B) Politieserie. Met: het Anne Mie Gils, Guy van Van Sande, Tom met Van Landuyt e.a. op tv Afl.: Geïnfiltreerd. het Jean Bellon het en Jimmy N'Tongo naar onderzoeken de diefstal in door de woning van Willem Poleunis, door nachtwaker tijdens in het museum. Enkele uren de later slaat door de man alarm: een zijn echtgenote Evelyne het is verdwenen. De het agenten het geloven niet dat het om een een onrustwekkende naar verdwijning gaat. Tom Segers op en Dani Wauters moeten het een nieuwe moord uit ophelderen. Aan met de de rand van het bos is het een lijk een van een op tv vrouw gevonden. Ze werd net zoals in Frank Palmans vermoord uit met schoten een in de het rug en het hoofd. naar Onderzoeksrechter Paulussen vermoedt tijdens dat er een naar verband naar is tussen beide misdrijven, maar Tom in is naar een andere mening met toegedaan. Ruige Ronny werkt uit nog altijd in op tv Dogville, naar waar hij het op doen en laten van meester het Poortmans volgt. En op tv met succes, want de naar advocaat uit nodigt hem in uit om mee te uit gaan jagen.

Belgische tijdens (B) Politieserie. uit Met: Anne Mie een Gils, Guy Van in Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: op Lijk in het een naar bos. Wim Jacobs heeft zich laten uit overplaatsen naar Zone op Kempen, met hoewel de moord met op Gwennie in zijn voordeel tijdens in werd opgelost. Tot in er een vervanger is gevonden, door moet Tom de Segers de functie van op commissaris invullen. Bureauwerk de is door niet zijn ding en hij uit aarzelt dan tijdens ook geen een seconde om de moord in het door bos op op te eisen. Een mountainbiker in heeft er het de door lijk van een jongeman gevonden, die op tv op tv vermoord werd met op tv acht schoten in de rug en uit vier in naar het hoofd. Daarnaast de heeft het door slachtoffer verwondingen aan de de polsen naar en bijtwonden op de benen. tijdens Tom van Segers vermoedt dat een het hier om van mensenjacht gaat. De identificatie van het door slachtoffer heeft nogal de wat met voeten in op tv de aarde.

Belgische tijdens (B) Politieserie. Met: op tv Anne Mie Gils, Guy op tv Van Sande, Tom van Van naar Landuyt e.a. Afl.: een Inbraakgolf. Een allochtone met man roept de hulp in van uit de in politie. Zijn gezin wordt een al een tijdje bedreigd met door een bende van jongeren. in Het onderzoek naar de de verdwijning van Gwennie komt het eindelijk in tijdens een met stroomversnelling.

Belgische de (B) Politieserie. Met: Anne Mie met Gils, op tv Guy Van Sande, Tom Van uit Landuyt e.a. naar Afl.: Verdwenen met een de noorderzon. Hoofdcommissaris op An Treunen krijgt de een reprimande van de uit korpschef. Haar een team heeft immers tijdens nog geen tijdens gevolg gegeven aan de aangifte het van Lea op Vanacker. op tv Zij meldde drie dagen naar geleden de van verdwijning van haar echtgenoot Renaat. naar Tom Segers en Dani van Wauters worden op in de zaak in gezet en op zij hebben in op tv een mum van tijd naar twee sporen. van Het ene leidt naar uit de van Caraïben en het andere naar van André Verboven, door de vennoot van de verdwenen het Vanacker. van Ondertussen doet Ruige Ronny zaken tijdens met in de korpschef in verband met van een een lading heroïne die de de haven van Antwerpen zal op worden de binnengesmokkeld.

Belgische (B) naar Politieserie. van Met: Anne Mie Gils, Guy Van met Sande, Tom het Van Landuyt e.a. het Afl.: De tijdens ontvoering. Een rijke textielbaron wordt tijdens de voor de ogen van z'n kinderen de ontvoerd. naar Ondertussen zit de verplichte binnendienst van van Tom op tv erop en het kan hij in weer met Dani op door onderzoek. Wim van is nu de hoofdverdachte in naar de moord de op Gwennie en daarom besluit de de korpschef met hem op door staande voet en oneervol met te ontslaan. in Jean en Jimmy in trachten een merkwaardige uit zaak op te lossen. Nadat met ze een Afrikaanse door medicijnman hebben van gearresteerd, loopt er het van alles mis het met Jean. Hij door geraakt hierdoor overtuigd dat uit er een vloek door op hem op rust.

Belgische van (B) Politieserie. Met: Anne Mie het Gils, de Guy Van Sande, Tom op Van Landuyt e.a. Afl.: een De doorbraak. naar Jean op tv Bellon en Jimmy N'Tongo treden tijdens als getuigen met op voor deurwaarder Van uit Der Elst, die beslag tijdens door moet leggen op de inboedel van op een een zekere Vertongen. De routineklus krijgt met een staartje door wanneer de man met vermoord wordt naar aangetroffen in zijn appartement. het Het onderzoek van naar de van verdwijning van Gwennie heeft alleen nog uit naar maar haar zegelring opgeleverd. De kerel door die het op juweel verpatste, van Alex Beysen, blijft onvindbaar. Dani het is naar er zeker van door dat deze Beysen weet wat met van Gwennie is overkomen en ze met roept de naar hulp in van Ruige op Ronny door om hem op het uit spoor te een komen.

Belgische tijdens (B) Politieserie. Met: het Anne Mie Gils, Guy Van in Sande, Tom Van het Landuyt e.a. het Afl.: De op zegelring. In het appartement de van Tom Segers met wordt tevergeefs op gezocht naar bewijzen in op verband het met de verdwijning van Gwennie. een Het kruisverhoor door van de van hoofdinspecteur levert evenmin resultaat een op. Feit is dat Tom tijdens veroordeeld van is tot het kantoorwerk zolang het intern uit onderzoek loopt en een dat het team de van Zone Stad door de in op zaak in twee kampen van is verdeeld. Dani op tv moet samen met commissaris van Wim een ogenschijnlijk op vluchtmisdrijf van onderzoeken.

Belgische (B) Politieserie. in Met: tijdens Anne Mie Gils, door Guy Van Sande, op tv Tom Van Landuyt e.a. in Afl.: Babymoord. In de van toiletten van een op supermarkt de is een babylijkje gevonden. de Hoofdinspecteur van Tom Segers vermoedt van dat de moeder met gewoon langs de kassa naar tijdens buiten is gewandeld tijdens en van start zijn onderzoek met het een bekijken van de beelden op tv met van de bewakingscamera's. in Jean Bellon en Jimmy met N'Tongo patrouilleren op de straat en zien hoe een van man in ondergoed door uit een op wagen wordt geduwd. een Ze op tv pikken de kerel op en op zetten dan de uit achtervolging in op de het auto met de Nederlandse een nummerplaat. Diezelfde avond verzamelen alle uit agenten voor de tijdens jaarlijkse fuif. tijdens De flirtgrage het Gwennie richt er haar het pijlen op uit Tom en samen verlaten ze de door party. door Wim is stikjaloers en uit de met volgende dag is met hij nog niet op gekalmeerd.

november 2017
18-10-2009 00:40

De korpschef

Zone stad - De korpschef

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De korpschef. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo moeten uitrukken i.v.m. een ongeval met vluchtmisdrijf. Er zijn twee ooggetuigen en die leggen tegenstrijdi...

11-10-2009 00:40

Manhunting

Zone stad - Manhunting

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Manhunting. Ruige Ronny wordt nu al een week vermist. Tom is er zeker van dat meester Poortmans meer weet, maar zijn ondervraging levert niets op en d...

04-10-2009 00:40

Geïnfiltreerd

Zone stad - Geïnfiltreerd

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Geïnfiltreerd. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo onderzoeken de diefstal in de woning van Willem Poleunis, nachtwaker in het museum. Enkele uren later slaa...

27-09-2009 00:30

Lijk in het bos

Zone stad - Lijk in het bos

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Lijk in het bos. Wim Jacobs heeft zich laten overplaatsen naar Zone Kempen, hoewel de moord op Gwennie in zijn voordeel werd opgelost. Tot er een verv...

20-09-2009 01:00

Inbraakgolf

Zone stad - Inbraakgolf

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Inbraakgolf. Een allochtone man roept de hulp in van de politie. Zijn gezin wordt al een tijdje bedreigd door een bende jongeren. Het onderzoek naar d...

13-09-2009 01:15

Verdwenen met de noorderzon

Zone stad - Verdwenen met de noorderzon

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Verdwenen met de noorderzon. Hoofdcommissaris An Treunen krijgt een reprimande van de korpschef. Haar team heeft immers nog geen gevolg gegeven aan de...

06-09-2009 23:55

De ontvoering

Zone stad - De ontvoering

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De ontvoering. Een rijke textielbaron wordt voor de ogen van z'n kinderen ontvoerd. Ondertussen zit de verplichte binnendienst van Tom erop en kan hij...

30-08-2009 01:15

De doorbraak

Zone stad - De doorbraak

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De doorbraak. Jean Bellon en Jimmy N'Tongo treden als getuigen op voor deurwaarder Van Der Elst, die beslag moet leggen op de inboedel van een zekere ...

23-08-2009 01:25

De zegelring

Zone stad - De zegelring

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: De zegelring. In het appartement van Tom Segers wordt tevergeefs gezocht naar bewijzen in verband met de verdwijning van Gwennie. Het kruisverhoor van...

09-08-2009 01:25

Babymoord

Zone stad - Babymoord

Belgische (B) Politieserie. Met: Anne Mie Gils, Guy Van Sande, Tom Van Landuyt e.a. Afl.: Babymoord. In de toiletten van een supermarkt is een babylijkje gevonden. Hoofdinspecteur Tom Segers vermoedt dat de moeder gewoon langs de kassa naar...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Zone stad - Bekijk hier alle afleveringen

Zone Stad is een televisieserie van Studio A, die uitgezonden wordt vanaf december 2003 door vtm. De serie speelt zich af in een politiebureau in het centrum van Antwerpen en is bij elke reeks goed voor 13 afleveringen. De politiemensen kri...

Zone stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zone stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zone stad bij Zone stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zone stad. Heb je een uitzending van Zone stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zone stad gemist

Zone Stad is een televisieserie van Studio A, die uitgezonden wordt vanaf december 2003 door vtm. De serie speelt zich af in een politiebureau in het centrum van Antwerpen en is bij elke reeks goed voor 13 afleveringen. De politiemensen krijgen daar vaak te doen met misdadigers van diverse pluimage. En dat brengt nogal wat spanningen en actie met zich mee, maar ook emotie, romantiek en humor.

Uitzending gemist van Zone stad? Hier kun je alle uitzendingen van Zone stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-10-2009 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord