Programma gemist?

De het leeuw Alex, zebra Marty, giraffe de Melman in en het nijlpaard Gloria op tv groeien samen op in de met de veilige omgeving van met de dierentuin van het Central Park in New York. de een Ze worden daar erg tijdens verwend en hebben geen op tv flauw idee hoe uit het is om in door het wild te door het leven. Zebra Marty is een erg nieuwsgierig naar het leven in buiten zijn vertrouwde tijdens omgeving en tijdens besluit te op tv ontsnappen. Als tijdens zijn drie vrienden zijn tijdens vermissing ontdekken, verlaten ook op tv zij de dierentuin en van gaan op ze naar hem op zoek. tijdens Het lukt hen uit om Marty op het te sporen, uit maar daarbij belanden van ze wel het op een schip richting een Afrika. Tot overmaat van van ramp wordt in dat naar schip gekaapt, lijden ze schipbreuk en het een belanden ze daarna door in de wildernis van Madagaskar. op tv Met de met stemmen van: met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, een een Jada Pinkett Smith de e.a.

maart 2021
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!