Programma gemist?

De in leeuw Alex, zebra Marty, giraffe uit Melman en van het op nijlpaard Gloria groeien naar samen op in de met veilige omgeving van van de dierentuin van Central tijdens Park in New van York. Ze worden in daar erg verwend en op tv in hebben geen flauw idee hoe het de is uit om in het van wild te leven. op Zebra Marty is erg nieuwsgierig naar naar uit het leven buiten het zijn vertrouwde omgeving en het besluit te ontsnappen. Als de zijn van drie vrienden zijn in vermissing ontdekken, op verlaten ook zij in de dierentuin en gaan het ze naar hem door op zoek. Het het lukt hen om Marty op de te sporen, maar naar daarbij belanden tijdens ze wel door op een uit schip richting Afrika. Tot overmaat van van ramp op tv wordt dat schip van gekaapt, lijden in ze schipbreuk en belanden ze tijdens daarna in met de wildernis van Madagaskar. Met op tv de stemmen met van: Ben Stiller, het Chris Rock, David Schwimmer, van Jada Pinkett een Smith op e.a.

oktober 2020
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!