Programma gemist?

De leeuw Alex, op tv met zebra Marty, giraffe uit Melman en het nijlpaard een Gloria groeien door samen op in de veilige omgeving met het van de dierentuin van Central Park in in New York. de Ze het worden daar het erg verwend en hebben geen tijdens flauw idee hoe uit het is om op in door het wild te leven. Zebra Marty uit is erg nieuwsgierig in naar uit het leven buiten een zijn vertrouwde omgeving en besluit de op tv te ontsnappen. Als zijn drie een vrienden zijn met vermissing ontdekken, verlaten ook met zij de het dierentuin en gaan op tv ze naar hem op in zoek. het Het lukt hen om Marty naar op te de sporen, maar van daarbij belanden ze op wel op een schip van richting Afrika. het Tot overmaat van ramp wordt dat in schip gekaapt, lijden door ze schipbreuk en de belanden ze daarna in naar in de wildernis van door Madagaskar. Met de uit stemmen van: Ben Stiller, Chris op Rock, David Schwimmer, naar in Jada Pinkett Smith het e.a.

juni 2021
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!