Programma gemist?

De de leeuw Alex, tijdens zebra Marty, giraffe tijdens Melman en het nijlpaard Gloria het groeien samen op op in de veilige met omgeving van in de dierentuin op tv van Central Park in New York. door Ze worden daar op tv erg het verwend en naar hebben geen flauw tijdens idee hoe het is om uit in het wild te de leven. uit Zebra Marty is erg nieuwsgierig met met naar het leven buiten met zijn vertrouwde omgeving op tv en besluit te ontsnappen. Als van met zijn drie vrienden zijn met vermissing ontdekken, verlaten uit ook zij de dierentuin en in gaan door ze naar hem op zoek. met Het lukt een hen om op tv Marty op te sporen, maar naar daarbij belanden uit ze door wel op een schip door richting Afrika. Tot overmaat op tv van ramp wordt dat met schip gekaapt, tijdens lijden ze op tv schipbreuk en belanden ze van daarna in de wildernis met van Madagaskar. Met met de stemmen uit van: Ben Stiller, Chris op tv Rock, David Schwimmer, een Jada Pinkett de Smith uit e.a.

november 2021
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!