Programma gemist?

De de leeuw Alex, zebra Marty, giraffe de Melman en het op de nijlpaard Gloria groeien samen op in in de veilige naar omgeving van de dierentuin het van Central Park in in van New York. Ze worden daar de erg op verwend en hebben op geen flauw idee van hoe het is tijdens om in het wild te door leven. met Zebra Marty is door erg nieuwsgierig naar een het leven buiten zijn vertrouwde een omgeving uit en besluit te ontsnappen. met Als op zijn drie vrienden een zijn vermissing ontdekken, verlaten met ook zij de dierentuin en tijdens gaan ze naar op tv hem op zoek. in Het lukt hen tijdens om naar Marty op van te sporen, maar de daarbij belanden ze uit wel op een schip richting op Afrika. Tot van overmaat van uit ramp wordt dat schip tijdens gekaapt, lijden op tv ze schipbreuk en belanden ze de daarna in de naar wildernis van Madagaskar. van Met de stemmen met van: Ben Stiller, een Chris uit Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett op tv Smith in e.a.

juli 2020
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!