Programma gemist?

De leeuw in Alex, zebra Marty, de giraffe Melman van en het nijlpaard tijdens Gloria groeien door samen op in van de veilige omgeving van de uit dierentuin van de Central Park in New in York. Ze worden van daar erg verwend in en hebben het geen flauw idee hoe naar het is om in tijdens het wild op tv te leven. Zebra Marty van uit is erg nieuwsgierig naar uit het leven buiten zijn tijdens vertrouwde omgeving en besluit in te ontsnappen. Als het zijn drie vrienden uit zijn de vermissing ontdekken, verlaten ook zij van de een dierentuin en gaan ze een naar hem op zoek. een in Het lukt hen om Marty op het te sporen, van maar in daarbij belanden ze wel op een een schip op richting Afrika. Tot overmaat van in op ramp wordt dat schip het gekaapt, lijden naar ze schipbreuk en belanden naar ze daarna in de wildernis het van Madagaskar. het Met de naar stemmen van: Ben op Stiller, Chris Rock, David naar Schwimmer, van Jada Pinkett Smith een e.a.

februari 2020
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!