Programma gemist?

De leeuw Alex, op tv zebra Marty, met giraffe Melman en naar het nijlpaard Gloria tijdens groeien samen het op in de veilige naar omgeving van door de dierentuin tijdens van Central Park in in New York. Ze worden op daar erg verwend in en hebben van geen flauw idee door hoe het de is om in het wild te op in leven. Zebra Marty is erg tijdens nieuwsgierig naar het leven uit buiten zijn vertrouwde een omgeving en op besluit te ontsnappen. Als de zijn drie naar vrienden zijn door vermissing ontdekken, met verlaten ook zij de dierentuin de en gaan naar ze naar hem op zoek. door Het lukt hen op tv om Marty het op te uit sporen, maar tijdens daarbij belanden ze wel naar op een schip richting het Afrika. naar Tot overmaat van ramp wordt door dat schip gekaapt, door lijden in ze schipbreuk en belanden ze op daarna in de tijdens wildernis tijdens van Madagaskar. Met de stemmen van van: Ben Stiller, op tv Chris Rock, David Schwimmer, door Jada Pinkett Smith in in e.a.

augustus 2020
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!