Programma gemist?

De leeuw tijdens Alex, een zebra Marty, giraffe Melman en het op nijlpaard Gloria groeien van samen op op tv in door de veilige omgeving van de dierentuin uit van Central Park met in New op tv York. op tv Ze worden daar erg in verwend en op hebben geen flauw met idee hoe het is om naar in het wild het te leven. Zebra Marty in is erg op tv nieuwsgierig naar uit het leven op buiten zijn vertrouwde omgeving en een besluit een te ontsnappen. Als zijn drie vrienden in zijn in vermissing ontdekken, verlaten ook zij door de dierentuin naar en tijdens gaan ze naar hem van op zoek. Het van lukt hen om op Marty op de te sporen, maar daarbij belanden in ze tijdens wel op een tijdens schip richting Afrika. Tot overmaat door van ramp wordt tijdens dat schip gekaapt, lijden van ze schipbreuk in en op belanden ze daarna in de wildernis een van Madagaskar. het Met de tijdens stemmen van: Ben tijdens Stiller, Chris naar Rock, David Schwimmer, op tv Jada Pinkett Smith een e.a.

april 2021
15-06-2013 19:59

Madagascar

Madagascar - Madagascar

De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te lev...

Madagascar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Madagascar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Madagascar bij Madagascar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Madagascar. Heb je een uitzending van Madagascar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Madagascar gemist

Uitzending gemist van Madagascar? Hier kun je alle uitzendingen van Madagascar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!