Programma gemist?

14:00,Martine Bachelor de is op een markant boeddhistisch leraar. Opgegroeid naar in tijdens een atheïstisch gezin tijdens en met een rugzak vol door anarchistische idealen vertrekt met ze de op 22-jarige leeftijd voor naar een maand tijdens naar Azië.

september 2021
16-06-2013 14:00

Zo 16 jun 2013

Be Your Own Teacher - Zo 16 jun 2013

14:00,Martine Bachelor is een markant boeddhistisch leraar. Opgegroeid in een atheïstisch gezin en met een rugzak vol anarchistische idealen vertrekt ze op 22-jarige leeftijd voor een maand naar Azië.

Be Your Own Teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Be Your Own Teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Be Your Own Teacher bij Be Your Own Teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Be Your Own Teacher. Heb je een uitzending van Be Your Own Teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Be Your Own Teacher gemist

Martine Bachelor vertrok op haar 22e voor een maand naar Azië, vol anarchistische idealen. Veertig jaar later is ze een markant boeddhistisch leraar. Wat is er gebeurd? In dit portret vertelt ze over creatief bewustzijn, omgaan met vergankelijkheid en de dagelijkse sores.

Uitzending gemist van Be Your Own Teacher? Hier kun je alle uitzendingen van Be Your Own Teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-06-2013 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!