Programma gemist?

Naast met highlights is er aandacht op tv voor met niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit van het afgelopen uit seizoen.

baby, baby",Khloe ondergaat met uit behandelingen om ervoor te zorgen door dat ze zwanger kan met een raken. Kris geeft een babyshower de voor met Kourtney, waar Kim samen met naar haar geliefde Kanye verschijnt. uit naar Kourtney bevalt van een van prachtige dochter, genaamd Penelope naar Scotland.

Kourtney en Scott tijdens bespreken de op aanpassingen die aan in het huis gedaan het moeten worden voordat de de baby er naar is. door Tijdens dat gesprek in jaagt Kourtney Scott de stuipen met op het uit lijf door aan op tv te geven dat ze naar veel meer een kinderen wil. Kris van laat nieuwe borstimplantaten van plaatsen.

Rob stort op tijdens de therapiesessie naar in huize Kardashian compleet op tv in. tijdens Kim probeert in het daarna goed te maken met het de hem en haar zussen, maar ze op tv maakt het alleen het maar in erger.

Oprah op tv Winfrey brengt een in bezoek aan op tv de Kardashians, wat voor veel tijdens opschudding binnen het gezin een zorgt. op tv Klhoe stelt in voor om een door therapiesessie te houden voor op tv Oprahs komst, zodat tijdens alles binnen het het gezin weer in naar kannen en kruiken is. van Kims relatie met Kanye een het bloeit verder op.

Na het bezoek met aan uit haar zieke naar moeder in San Diego, het beseft Kris zich hoe snel op tv van het leven voorbij de kan zijn. Om uit ervoor te zorgen dat alles goed van in is geregeld na haar eigen op overlijden, stort ze door zich een op het samenstellen van op tv een uitvaartdraaiboek. Rob heeft moeite uit met zijn moeders een op tv bezigheden.

De met drie zussen ontdekken op hoe ernstig hun uit oma´s ziekte is geworden. op Ze dringen er met dan ook op aan naar dat op tv Kris een bezoek brengt door aan naar haar moeder, voordat het te laat het is. Kourtney door overweegt om thuis met te het bevallen.

Kris neemt tijdens veel risico door naar een afspraak met haar met ex Tod tijdens te plannen. Het is uit op tv nog maar de tijdens vraag of Bruce zal tijdens geloven dat het met een diner zonder uit bijbedoelingen is de geweest. Voor Kim, met Kourtney en Khloe is het in de ieder geval reden de om een met leugendetector op in te zetten om de waarheid uit te in achterhalen.

Bruce vindt door een nieuw met golfmaatje in de in persoon van in supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe van dat Kris uit uit jaloezie ook op een zoek op gaat naar iemand op tv om tijd mee met door te met brengen. Khloe is niet een gediend van uit Robs onbeschofte gedrag.

Scott gedraagt tijdens zich het als een beroemdheid het tijdens zijn trip naar Londen, het maar vergeet daarbij dat uit je door respect moet verdienen. Kim krijgt de de wind naar van voren de van haar beste vriend Jonathan, door die zich de door de haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een op duistere een kant van zichzelf op tv zien.

De de Kardashian-clan arriveert naar in New York voor de opening uit van tijdens Scotts restaurant, maar hij gunt op tv hen het geen blik waardig. Kim probeert naar haar ontluikende in relatie door met Kanye West verborgen te een houden.

Khloe met en Lamar verhuizen weer terug in op naar Californië, waardoor Kim met zich stort op het organiseren naar van een naar welkomsfeest. Kourtney is op druk tijdens met het regelen van een een familietrip van naar New York de vanwege de opening van in Scotts restaurant.

Scotts onzekere gedrag van zorgt voor een de verslechterde verstandhouding met op zijn het schoonfamilie. Kris naar heeft een allergische reactie op waardoor haar lip enorm een opzwelt. met Uit schaamte wil in ze haar hotelkamer niet meer tijdens verlaten.

De bestemming voor op het jaarlijkse gezinsuitje met is op dit keer de Dominicaanse de Republiek. tijdens Kourtney zorgt met de haar wispelturige gedrag voor van een moeizame start op van de uit trip, waardoor Kim, Scott en met zijzelf het vliegtuig de missen.

Kris in loopt haar ex-vriend op Todd tegen het lijf, voor met wie ze in van het verleden haar in van toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. een Ze overweegt om naar contact met Todd te het op houden, met alle gevolgen van uit dien.

juni 2019
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord