Programma gemist?

Naast highlights met is het er aandacht voor niet eerder vertoonde, een op spectaculaire fragmenten uit het met afgelopen seizoen.

baby, een baby",Khloe ondergaat op tv behandelingen om ervoor te zorgen dat van op tv ze zwanger kan raken. Kris geeft naar met een babyshower voor naar Kourtney, waar Kim samen met de haar geliefde Kanye de verschijnt. Kourtney bevalt van door een prachtige de dochter, op genaamd Penelope Scotland.

Kourtney en Scott naar bespreken naar de aanpassingen die aan het het uit huis gedaan moeten op tv worden voordat de in baby er is. Tijdens dat gesprek met jaagt op tv Kourtney Scott de de stuipen op het met lijf door aan te tijdens geven dat met ze veel de meer kinderen wil. naar Kris laat nieuwe borstimplantaten op plaatsen.

Rob stort tijdens van de therapiesessie in op tv huize Kardashian door compleet in. tijdens Kim probeert het met daarna goed te maken op met hem met en haar zussen, maar op ze tijdens maakt het alleen in maar erger.

Oprah met Winfrey brengt een van bezoek aan de Kardashians, wat de voor naar veel opschudding binnen het gezin een zorgt. Klhoe uit stelt voor om tijdens een therapiesessie naar te houden voor Oprahs door komst, zodat tijdens alles binnen het gezin weer op in van kannen en kruiken is. de Kims relatie met Kanye de bloeit verder op tv op.

Na het bezoek de aan haar zieke op tv in moeder in San met Diego, beseft Kris zich hoe snel naar het leven met voorbij kan zijn. de Om ervoor het te zorgen dat tijdens alles goed is geregeld na naar haar eigen overlijden, de stort het ze zich op tijdens het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. in Rob naar heeft moeite met het zijn moeders naar bezigheden.

De drie zussen op ontdekken de hoe ernstig van hun oma´s ziekte door is geworden. Ze dringen er van dan ook op naar aan dat de Kris een op bezoek brengt aan uit haar moeder, voordat het te laat door is. Kourtney overweegt in op om thuis te de bevallen.

Kris neemt naar veel een risico door een afspraak met tijdens haar ex in Tod te plannen. Het naar is in nog maar de vraag op tv of Bruce zal naar geloven dat het een diner een in zonder bijbedoelingen is geweest. Voor in Kim, Kourtney en Khloe naar is de het in ieder geval naar reden om een een leugendetector in te zetten uit om de van waarheid te met achterhalen.

Bruce vindt uit een nieuw golfmaatje door in de persoon van op supermodel Angie van Everhart. Dat uit leidt ertoe de dat Kris uit jaloezie door ook op op tv zoek gaat naar naar iemand om tijd mee door tijdens te brengen. Khloe is op tv niet gediend op van van Robs onbeschofte gedrag.

Scott gedraagt tijdens zich als een beroemdheid tijdens op tijdens zijn trip naar van Londen, maar vergeet daarbij dat het je respect moet de verdienen. Kim krijgt een in de wind van voren met van haar op tv beste vriend Jonathan, die zich door tijdens haar verwaarloosd voelt. de door Bruce laat een duistere uit kant van zichzelf op tv zien.

De uit Kardashian-clan arriveert in New van York in voor de opening van Scotts restaurant, naar maar van hij gunt hen tijdens geen blik op waardig. Kim probeert op haar ontluikende relatie met Kanye West tijdens verborgen te uit houden.

Khloe en Lamar het verhuizen weer tijdens terug naar in Californië, waardoor Kim zich door stort op het organiseren in op tv van een welkomsfeest. Kourtney is door druk de met het regelen van van een familietrip een naar New York tijdens vanwege de opening van Scotts tijdens restaurant.

Scotts onzekere de gedrag op tv zorgt voor een verslechterde op tv verstandhouding met zijn door schoonfamilie. Kris heeft een allergische op tv tijdens reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. van Uit schaamte het wil ze haar met hotelkamer niet een meer verlaten.

De bestemming in voor het jaarlijkse in gezinsuitje is in dit keer de Dominicaanse in Republiek. Kourtney zorgt met het haar door wispelturige gedrag voor door een moeizame uit start van de op tv trip, waardoor Kim, Scott en op zijzelf op het vliegtuig missen.

Kris loopt haar de ex-vriend Todd tegen naar van het lijf, voor wie ze in in het het verleden haar het toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze van uit overweegt om contact met Todd het te met houden, met alle van gevolgen van dien.

maart 2020
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!