Programma gemist?

Naast de highlights is door er aandacht voor niet eerder vertoonde, het spectaculaire fragmenten een uit het afgelopen op seizoen.

baby, de baby",Khloe ondergaat behandelingen om het ervoor uit te zorgen dat ze zwanger de kan tijdens raken. Kris geeft een babyshower van voor tijdens Kourtney, waar Kim samen met uit haar geliefde Kanye naar verschijnt. Kourtney van bevalt van een prachtige het dochter, genaamd met Penelope Scotland.

Kourtney naar en Scott een bespreken de aanpassingen die aan met het huis gedaan naar moeten worden voordat de op tv baby met er is. naar Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney tijdens Scott de stuipen op tv op het lijf uit door aan te het geven dat ze veel een meer kinderen wil. op tv Kris laat op tv nieuwe borstimplantaten tijdens plaatsen.

Rob stort tijdens in de therapiesessie in de op huize Kardashian compleet in. de Kim probeert een het daarna goed te maken met uit hem en een haar zussen, maar het ze maakt het van alleen maar door erger.

Oprah tijdens Winfrey brengt een een bezoek aan de Kardashians, wat naar door voor veel opschudding binnen het gezin op zorgt. Klhoe op tv stelt voor om naar een therapiesessie te de houden op voor Oprahs komst, van zodat alles binnen het met gezin weer in het kannen en kruiken is. Kims een relatie met Kanye uit naar bloeit verder op.

Na het door bezoek op aan haar zieke moeder in San tijdens Diego, beseft Kris uit zich hoe de snel het leven voorbij door kan zijn. Om tijdens een ervoor te zorgen dat alles de goed naar is geregeld na haar op eigen overlijden, stort ze zich uit op tijdens het samenstellen van een in uitvaartdraaiboek. Rob uit heeft moeite met op tv zijn moeders een bezigheden.

De op drie zussen ontdekken hoe ernstig op tv hun oma´s de ziekte is uit geworden. Ze dringen er dan met het ook op aan dat Kris in een bezoek brengt aan in haar in moeder, voordat het uit te laat is. Kourtney overweegt het om thuis op te van bevallen.

Kris neemt op tv veel risico van door een afspraak in met haar ex op Tod te op plannen. Het is nog maar de het het vraag of Bruce zal geloven in dat het uit een diner zonder van bijbedoelingen is geweest. Voor op Kim, Kourtney en een Khloe is het op tv in ieder het geval reden om met een leugendetector op tv in te zetten om de waarheid in te tijdens achterhalen.

Bruce tijdens vindt een nieuw de golfmaatje in de persoon een van het supermodel Angie Everhart. Dat van leidt ertoe dat Kris uit een jaloezie tijdens ook op zoek van gaat naar het iemand om tijd mee het door te brengen. Khloe op is niet gediend van door Robs onbeschofte uit gedrag.

Scott op gedraagt zich als op een beroemdheid tijdens zijn met trip op naar Londen, maar in vergeet daarbij dat je naar respect moet verdienen. uit Kim krijgt de van wind van voren van haar met op beste vriend Jonathan, die zich door naar haar tijdens verwaarloosd voelt. Bruce laat een uit duistere kant op tv van zichzelf op zien.

De een Kardashian-clan arriveert met in New York voor de van opening in van Scotts restaurant, maar hij op gunt in hen geen blik waardig. Kim probeert het haar ontluikende relatie op tv met Kanye West door verborgen te het houden.

Khloe de en Lamar verhuizen weer terug in naar Californië, waardoor door Kim zich stort met op het organiseren de van een van welkomsfeest. Kourtney een is druk met in het regelen van een familietrip de naar New het York vanwege met de opening van Scotts op restaurant.

Scotts onzekere met gedrag op zorgt voor een verslechterde verstandhouding in met zijn op tv schoonfamilie. Kris heeft met een allergische uit reactie waardoor haar lip op enorm opzwelt. Uit schaamte naar wil ze op tv haar hotelkamer niet meer het verlaten.

De bestemming voor het het in jaarlijkse gezinsuitje tijdens is dit keer tijdens de Dominicaanse Republiek. Kourtney in zorgt met naar haar wispelturige gedrag de voor een moeizame start van van de trip, uit waardoor Kim, op tv Scott en zijzelf het vliegtuig uit missen.

Kris uit loopt haar ex-vriend Todd met tegen het lijf, voor de wie ze de in het verleden van haar toenmalige echtgenoot op tv Robert tijdens Kardashian verliet. Ze overweegt door om contact met Todd op tv te op houden, met alle gevolgen de van dien.

augustus 2020
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!