Programma gemist?

Naast highlights is op er op tv aandacht voor niet eerder vertoonde, van spectaculaire fragmenten op uit het afgelopen in seizoen.

baby, een baby",Khloe ondergaat behandelingen in om ervoor naar te zorgen dat ze zwanger kan in raken. Kris geeft uit een van babyshower voor Kourtney, waar Kim naar samen met haar tijdens geliefde Kanye verschijnt. met naar Kourtney bevalt van het een prachtige dochter, genaamd Penelope uit Scotland.

Kourtney de en Scott bespreken de aanpassingen uit die aan op tv het huis gedaan op tv moeten worden voordat de met baby er een is. Tijdens de dat gesprek uit jaagt Kourtney Scott de het stuipen op een het lijf door aan te geven naar op dat ze veel het meer kinderen wil. Kris tijdens laat nieuwe borstimplantaten naar plaatsen.

Rob de stort tijdens de therapiesessie in het een huize Kardashian compleet in. Kim van probeert naar het daarna goed te het maken met hem en haar op op zussen, maar ze met maakt het alleen maar op erger.

Oprah Winfrey door brengt een bezoek aan het de door Kardashians, wat voor tijdens veel opschudding op tv binnen het gezin zorgt. Klhoe op stelt voor door om een therapiesessie te in houden voor met Oprahs komst, zodat met alles binnen het gezin tijdens weer in kannen en naar met kruiken is. Kims relatie met Kanye naar bloeit verder de op.

Na het naar bezoek een aan haar zieke moeder in San een Diego, door beseft Kris zich hoe door snel in het leven voorbij kan zijn. Om naar ervoor op tv te zorgen de dat alles goed is op tv geregeld na haar eigen naar overlijden, tijdens stort ze zich op het de samenstellen van een uitvaartdraaiboek. door Rob heeft moeite het met op zijn moeders op tv bezigheden.

De drie zussen in ontdekken op hoe ernstig hun oma´s ziekte op tv is geworden. in Ze dringen er op tv dan met ook op aan dat het Kris een bezoek brengt aan uit met haar moeder, voordat het te laat met op is. Kourtney overweegt om thuis te de met bevallen.

Kris neemt op veel risico met door een afspraak met door haar ex Tod te een plannen. Het is naar nog maar op tv de vraag in of Bruce zal op geloven dat het een diner een uit zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, op tv Kourtney en naar Khloe is het uit in ieder het geval reden om een een leugendetector met in te zetten om de waarheid de de te achterhalen.

Bruce vindt een tijdens nieuw golfmaatje in uit de persoon met van supermodel in Angie Everhart. Dat leidt met ertoe dat Kris het uit tijdens jaloezie ook op zoek in gaat naar iemand het om tijd mee in door te brengen. Khloe is een niet gediend in van Robs onbeschofte de gedrag.

Scott gedraagt in zich als een op beroemdheid tijdens een zijn trip van naar Londen, maar vergeet daarbij uit dat je respect van moet naar verdienen. Kim krijgt op de wind van voren van haar de beste de vriend Jonathan, tijdens die zich door haar verwaarloosd voelt. door tijdens Bruce laat een duistere kant naar van zichzelf naar zien.

De de Kardashian-clan arriveert in New uit York voor de uit opening van naar Scotts restaurant, maar hij van gunt hen het geen blik waardig. op tv Kim probeert haar ontluikende relatie uit met Kanye naar West verborgen naar te houden.

Khloe en Lamar met verhuizen een weer terug van naar Californië, waardoor Kim op zich stort op met het organiseren van een de welkomsfeest. Kourtney is druk met met met het regelen van een in familietrip naar tijdens New York vanwege de opening tijdens van Scotts op tv restaurant.

Scotts onzekere gedrag door zorgt voor een op verslechterde verstandhouding met in zijn schoonfamilie. een Kris heeft een het allergische reactie waardoor haar naar lip enorm opzwelt. uit op Uit schaamte wil van ze haar hotelkamer niet meer tijdens verlaten.

De tijdens bestemming voor het jaarlijkse tijdens gezinsuitje met is dit keer een de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt van met haar wispelturige gedrag een voor een een moeizame een start van de trip, naar waardoor Kim, Scott een en zijzelf het vliegtuig het missen.

Kris loopt haar door ex-vriend Todd met tegen het het lijf, voor wie in ze in het van verleden haar toenmalige echtgenoot de Robert uit Kardashian verliet. Ze overweegt om contact naar met Todd te van houden, met in alle in gevolgen van dien.

januari 2020
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!