Programma gemist?

Naast highlights is het er aandacht door voor niet eerder op tv vertoonde, spectaculaire fragmenten uit naar het afgelopen in seizoen.

baby, in baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor de te zorgen dat met uit ze zwanger kan raken. Kris geeft het in een babyshower voor Kourtney, de waar Kim samen met haar de geliefde Kanye verschijnt. door Kourtney bevalt door van een prachtige met dochter, genaamd Penelope naar Scotland.

Kourtney en Scott op bespreken op de aanpassingen die aan het het door huis gedaan moeten worden een voordat de baby er is. tijdens naar Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney uit Scott de op tv stuipen op het lijf naar door aan door te geven dat ze veel in meer kinderen wil. op naar Kris laat nieuwe borstimplantaten op plaatsen.

Rob tijdens stort tijdens de het therapiesessie in huize Kardashian in compleet door in. Kim probeert het door daarna goed naar te maken met hem en haar naar zussen, door maar ze maakt het alleen het maar tijdens erger.

Oprah Winfrey brengt door een met bezoek aan de het Kardashians, wat voor veel opschudding tijdens binnen het gezin door zorgt. Klhoe stelt een voor de om een op tv therapiesessie te houden voor Oprahs komst, op zodat alles op binnen het het gezin weer op tv in kannen en kruiken tijdens is. Kims relatie met Kanye met bloeit verder de op.

Na een het bezoek het aan haar zieke moeder in van San Diego, beseft uit Kris zich de hoe snel op het leven voorbij kan zijn. Om op ervoor te van zorgen dat alles goed uit is door geregeld na haar op eigen overlijden, van stort ze zich op uit het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. tijdens op tv Rob heeft moeite met zijn moeders een de bezigheden.

De tijdens drie zussen ontdekken hoe door ernstig met hun oma´s ziekte naar is geworden. Ze dringen op tv er dan ook op aan op tv dat Kris een op door bezoek brengt aan haar naar moeder, voordat het te in laat tijdens is. Kourtney overweegt om thuis in te uit bevallen.

Kris tijdens neemt veel op risico door een afspraak met in haar ex Tod te van plannen. Het met is nog maar de de vraag of Bruce naar zal geloven dat met het tijdens een diner het zonder bijbedoelingen is geweest. van Voor Kim, naar Kourtney en Khloe door is het in tijdens ieder geval reden een om een leugendetector in tijdens te zetten om naar de waarheid de te achterhalen.

Bruce met vindt een nieuw golfmaatje in de met de persoon van supermodel Angie Everhart. uit Dat leidt tijdens ertoe op dat Kris uit jaloezie een ook op zoek uit gaat naar iemand op tv om tijd tijdens mee door te brengen. Khloe is tijdens niet tijdens gediend van Robs tijdens onbeschofte gedrag.

Scott tijdens gedraagt zich uit als een beroemdheid tijdens zijn op tv trip een naar Londen, maar vergeet op daarbij dat een je respect moet verdienen. op Kim krijgt de wind van met in voren van haar beste vriend een Jonathan, die zich door de haar verwaarloosd het voelt. Bruce op laat een duistere kant van het zichzelf op tv zien.

De Kardashian-clan arriveert op in New op tv York voor de een opening van door Scotts restaurant, maar door hij gunt uit hen geen blik waardig. Kim probeert met haar ontluikende relatie de met uit Kanye West van verborgen te houden.

Khloe uit en Lamar met verhuizen weer terug naar Californië, waardoor op Kim zich op stort op van het organiseren van een welkomsfeest. met Kourtney met is druk op met het regelen van een familietrip naar naar in New York vanwege door de opening van Scotts met restaurant.

Scotts de onzekere gedrag met zorgt voor een tijdens verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris het door heeft een allergische reactie waardoor haar tijdens tijdens lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil naar ze haar in hotelkamer niet meer een verlaten.

De bestemming voor op het van jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de uit de Dominicaanse Republiek. Kourtney op zorgt met haar van wispelturige gedrag voor door een moeizame op tv start van de naar trip, waardoor Kim, de Scott en zijzelf het vliegtuig op tv missen.

Kris loopt haar met ex-vriend Todd tijdens tegen het het lijf, voor wie het ze in het verleden haar op toenmalige echtgenoot tijdens Robert door Kardashian verliet. Ze overweegt op om contact met Todd te door houden, met alle van gevolgen met van dien.

november 2020
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!