Programma gemist?

Naast een highlights is er in aandacht voor niet eerder met vertoonde, de spectaculaire fragmenten uit het de afgelopen seizoen.

baby, tijdens baby",Khloe ondergaat op behandelingen om ervoor op te zorgen dat tijdens ze zwanger kan raken. Kris geeft het een babyshower een voor Kourtney, waar in Kim samen met op tv haar op geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt op tv van op een prachtige dochter, genaamd op Penelope Scotland.

Kourtney de en Scott de bespreken de aanpassingen die aan het de huis gedaan moeten uit worden voordat uit de van baby er is. Tijdens dat tijdens gesprek jaagt Kourtney van Scott de stuipen op een het op tv lijf door aan op te geven dat ze veel het meer kinderen met wil. Kris op laat nieuwe het borstimplantaten plaatsen.

Rob door stort tijdens de therapiesessie in in het huize Kardashian compleet in. Kim probeert tijdens in het daarna goed te maken met met naar hem en haar zussen, maar ze met het maakt het alleen maar op erger.

Oprah uit Winfrey brengt op tv een bezoek aan het de Kardashians, wat door voor veel opschudding binnen het gezin op zorgt. Klhoe het stelt voor om een op tv therapiesessie te houden op tv voor op Oprahs komst, een zodat alles binnen het gezin een weer in kannen en tijdens kruiken tijdens is. Kims in relatie met Kanye naar bloeit verder op.

Na in het bezoek aan haar zieke in moeder naar in San Diego, van beseft Kris zich op tv hoe snel op tv het leven voorbij kan zijn. Om naar ervoor te de zorgen dat alles uit goed is door geregeld na haar eigen overlijden, naar stort ze naar zich op het in samenstellen van een op tv uitvaartdraaiboek. door Rob heeft moeite met zijn een moeders op bezigheden.

De naar drie zussen ontdekken door hoe ernstig naar hun oma´s ziekte is op tv geworden. Ze dringen er in dan ook op aan de dat Kris de een bezoek brengt aan op tv haar moeder, met voordat het te laat de is. Kourtney overweegt met om thuis te tijdens op bevallen.

Kris het neemt veel in risico door een afspraak met het haar van ex Tod te plannen. Het naar is het nog maar de vraag of het Bruce uit zal geloven dat het een een diner zonder in bijbedoelingen is geweest. met Voor Kim, Kourtney de en Khloe is op het in ieder geval reden de om uit een leugendetector uit in te zetten om de waarheid op tv de te achterhalen.

Bruce het vindt een in nieuw golfmaatje in op tv de persoon van supermodel Angie Everhart. een Dat leidt op tv ertoe dat Kris met uit jaloezie ook op op tv op tv zoek gaat naar iemand om het tijd mee op tv door te brengen. Khloe in is door niet gediend van Robs onbeschofte van gedrag.

Scott gedraagt zich het het als een beroemdheid tijdens zijn naar trip naar Londen, maar naar vergeet daarbij dat naar met je respect moet verdienen. Kim op krijgt de wind in van voren tijdens van haar op tv beste vriend Jonathan, die op tv zich door haar verwaarloosd met voelt. van Bruce laat een uit duistere kant van zichzelf het zien.

De met Kardashian-clan arriveert in naar New York voor met de opening van Scotts restaurant, uit maar hij gunt een hen op geen blik waardig. Kim probeert in haar op tv ontluikende relatie met Kanye West tijdens verborgen te een houden.

Khloe met en Lamar verhuizen in weer terug door naar Californië, waardoor Kim naar zich stort op het organiseren tijdens van een welkomsfeest. tijdens Kourtney is tijdens druk met het regelen tijdens de van een familietrip op tv naar New York vanwege de opening een van door Scotts restaurant.

Scotts met onzekere gedrag zorgt voor het een verslechterde verstandhouding met van door zijn schoonfamilie. Kris heeft het een allergische reactie waardoor haar op tv lip enorm in opzwelt. Uit schaamte wil de ze haar uit hotelkamer niet meer door verlaten.

De op tv bestemming voor op tv het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer een de Dominicaanse door Republiek. met Kourtney zorgt met haar uit wispelturige gedrag voor een van moeizame start van de een een trip, waardoor Kim, Scott uit en zijzelf het vliegtuig met missen.

Kris van loopt haar ex-vriend van Todd tegen het lijf, een voor wie ze in naar het tijdens verleden haar toenmalige echtgenoot Robert op tv Kardashian verliet. tijdens Ze overweegt om contact naar met Todd te uit houden, door met alle tijdens gevolgen van dien.

april 2021
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!