Programma gemist?

Naast van highlights is er aandacht van voor niet eerder de vertoonde, spectaculaire fragmenten in uit het het afgelopen seizoen.

baby, baby",Khloe door ondergaat behandelingen door om ervoor te zorgen de dat ze zwanger kan in een raken. Kris geeft op tv een babyshower voor Kourtney, waar Kim op tv samen de met haar geliefde Kanye verschijnt. op Kourtney bevalt in van een prachtige dochter, van de genaamd Penelope Scotland.

Kourtney met en Scott naar bespreken de aanpassingen een die aan het huis gedaan op tv moeten worden een voordat de baby er de is. Tijdens dat gesprek in jaagt in Kourtney Scott de door stuipen op het op tv lijf door aan te geven tijdens dat ze veel van meer uit kinderen wil. de Kris laat nieuwe een borstimplantaten plaatsen.

Rob stort tijdens tijdens de therapiesessie het in van huize Kardashian compleet in. Kim tijdens probeert met het daarna goed te maken met op hem en haar op tv zussen, uit maar ze op tv maakt het alleen uit maar erger.

Oprah Winfrey naar brengt een bezoek naar aan de in Kardashians, wat voor naar veel opschudding binnen naar het gezin zorgt. Klhoe in stelt voor om van een therapiesessie van te houden voor Oprahs uit komst, zodat tijdens alles binnen op tv het gezin weer in kannen en tijdens kruiken op is. Kims relatie met met Kanye bloeit verder naar op.

Na uit het bezoek aan haar zieke door uit moeder in San Diego, beseft Kris naar zich hoe snel van het leven op tv voorbij een kan zijn. Om de ervoor te zorgen dat alles van goed is geregeld na naar haar eigen overlijden, het stort het ze zich op het op samenstellen van een de uitvaartdraaiboek. Rob door heeft moeite met zijn uit moeders uit bezigheden.

De drie zussen op tv ontdekken hoe van ernstig hun oma´s ziekte tijdens in is geworden. Ze uit dringen er dan ook op met aan de dat Kris een bezoek brengt tijdens aan haar moeder, op tv voordat het te laat door is. Kourtney overweegt uit de om thuis te door bevallen.

Kris met neemt veel risico tijdens door een tijdens afspraak met haar ex op Tod te naar plannen. Het is nog maar op de vraag op tv of Bruce op tv zal geloven dat het uit een diner naar zonder bijbedoelingen is geweest. met Voor Kim, Kourtney en Khloe door de is het in het ieder geval reden door om een leugendetector in te zetten op tv op tv om de waarheid te een achterhalen.

Bruce door vindt een nieuw golfmaatje de in de persoon van door supermodel Angie naar Everhart. Dat op tv leidt ertoe dat het Kris uit jaloezie ook op met zoek in gaat naar door iemand om tijd op mee door te brengen. het Khloe is niet gediend van op tv Robs onbeschofte door gedrag.

Scott tijdens gedraagt zich als een door beroemdheid in tijdens zijn trip naar Londen, met maar vergeet daarbij in dat door je respect moet verdienen. in Kim krijgt de wind in van voren van van haar beste tijdens vriend Jonathan, die zich door het haar verwaarloosd tijdens voelt. naar Bruce laat een duistere kant van uit zichzelf door zien.

De van Kardashian-clan arriveert in New de York het voor de opening van Scotts restaurant, op maar hij door gunt in hen geen blik waardig. Kim een probeert haar ontluikende relatie van met het Kanye West verborgen te een houden.

Khloe met en Lamar verhuizen weer het terug een naar Californië, waardoor Kim zich stort in op het organiseren het een van een welkomsfeest. Kourtney is druk op met het de regelen van een de familietrip naar New York tijdens vanwege uit de opening van Scotts de restaurant.

Scotts onzekere van gedrag met zorgt voor een verslechterde verstandhouding op tv met zijn een schoonfamilie. Kris heeft naar een allergische reactie waardoor haar het lip enorm opzwelt. van Uit tijdens schaamte wil ze haar hotelkamer een met niet meer verlaten.

De bestemming voor in het tijdens jaarlijkse gezinsuitje is dit op tv keer de Dominicaanse Republiek. in Kourtney zorgt in met haar op tv wispelturige gedrag voor met een moeizame start van de een de trip, waardoor Kim, Scott en de zijzelf op het vliegtuig missen.

Kris loopt haar een ex-vriend Todd tegen in het lijf, voor een wie ze in het het een verleden haar toenmalige in echtgenoot Robert Kardashian naar verliet. Ze overweegt door om contact met Todd tijdens te in houden, met alle het gevolgen van dien.

januari 2019
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord