Programma gemist?

Naast highlights is op er aandacht voor naar niet eerder in vertoonde, spectaculaire fragmenten uit op tv in het afgelopen seizoen.

baby, uit baby",Khloe ondergaat behandelingen naar om ervoor de te zorgen dat ze op zwanger kan in raken. Kris geeft van een babyshower voor Kourtney, in waar Kim samen de met haar geliefde de Kanye verschijnt. Kourtney het bevalt van een prachtige dochter, de genaamd Penelope van Scotland.

Kourtney en Scott in bespreken het de aanpassingen die aan de het huis gedaan een moeten worden naar voordat de baby er van is. Tijdens van dat gesprek op jaagt Kourtney Scott de stuipen op op het door lijf door aan te geven op tv tijdens dat ze veel meer kinderen op wil. Kris met laat nieuwe borstimplantaten in plaatsen.

Rob uit stort tijdens de therapiesessie een in uit huize Kardashian compleet de in. Kim probeert het het daarna goed op tv te maken met hem en de haar zussen, maar ze tijdens uit maakt het alleen met maar erger.

Oprah in Winfrey brengt in een bezoek aan de Kardashians, tijdens wat voor tijdens veel opschudding binnen het gezin door zorgt. tijdens Klhoe stelt de voor om een therapiesessie te houden naar voor Oprahs op tv komst, het zodat alles binnen het gezin door weer in kannen van en kruiken is. het Kims relatie met Kanye het bloeit verder in op.

Na het in bezoek uit aan haar zieke uit moeder in San Diego, beseft naar Kris tijdens zich hoe snel uit het leven voorbij op kan zijn. Om ervoor te uit zorgen dat alles op tv goed is geregeld na van haar eigen overlijden, tijdens door stort ze zich op het naar samenstellen van een van uitvaartdraaiboek. Rob heeft moeite naar met zijn moeders tijdens op bezigheden.

De drie met zussen ontdekken hoe tijdens ernstig op hun oma´s ziekte is op geworden. Ze dringen er dan in ook op uit aan dat Kris een van naar bezoek brengt aan van haar moeder, voordat het naar te laat is. Kourtney op overweegt om thuis op tv te een bevallen.

Kris van neemt veel risico door de een het afspraak met haar ex het Tod te plannen. Het is een nog maar de op vraag door of Bruce het zal geloven dat het een het diner zonder bijbedoelingen het is geweest. op Voor Kim, op Kourtney en Khloe is het in op tv ieder geval naar reden om een tijdens leugendetector in in te zetten om in de waarheid in te achterhalen.

Bruce vindt met een tijdens nieuw golfmaatje in de persoon de van supermodel Angie Everhart. in door Dat leidt ertoe dat uit Kris uit jaloezie ook een op zoek gaat naar door iemand om tijd naar mee naar door te van brengen. Khloe is niet gediend door van Robs naar onbeschofte gedrag.

Scott in gedraagt zich als een beroemdheid van tijdens van zijn trip naar Londen, naar maar naar vergeet daarbij dat je respect moet in verdienen. Kim krijgt het uit de wind van door voren van haar beste vriend Jonathan, door die zich met door haar verwaarloosd voelt. de op tv Bruce laat een door duistere kant van zichzelf een zien.

De Kardashian-clan in arriveert naar in New York voor de het opening door van Scotts restaurant, maar hij gunt met hen geen blik op waardig. Kim probeert op tv haar ontluikende op tv relatie met Kanye van West verborgen te uit houden.

Khloe het en Lamar het verhuizen weer terug naar tijdens Californië, waardoor Kim zich met stort op het met organiseren van een welkomsfeest. door Kourtney is druk op met het regelen met het van een familietrip met naar New York vanwege de opening tijdens naar van Scotts restaurant.

Scotts de onzekere gedrag zorgt voor een van verslechterde met verstandhouding met de zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische tijdens reactie op waardoor haar lip enorm door opzwelt. Uit door schaamte wil ze van haar hotelkamer niet meer de verlaten.

De naar bestemming voor het met jaarlijkse gezinsuitje is dit uit keer de Dominicaanse Republiek. met uit Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag tijdens voor een moeizame van naar start van de trip, waardoor op Kim, Scott en het zijzelf het vliegtuig tijdens missen.

Kris loopt haar met ex-vriend Todd tegen van het een lijf, voor wie ze in tijdens het door verleden haar toenmalige echtgenoot een Robert Kardashian verliet. tijdens Ze overweegt om contact met met Todd een te houden, met een alle gevolgen op tv van dien.

maart 2019
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord