Programma gemist?

Naast het highlights is er van aandacht voor niet op eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit in het afgelopen van seizoen.

baby, baby",Khloe ondergaat het behandelingen naar om ervoor te zorgen naar dat ze het zwanger kan raken. Kris geeft tijdens een babyshower de voor Kourtney, uit waar Kim samen op met haar geliefde Kanye op tv verschijnt. Kourtney bevalt van een een een prachtige dochter, tijdens genaamd Penelope Scotland.

Kourtney tijdens en Scott bespreken de aanpassingen door die van aan het huis tijdens gedaan moeten worden voordat een de baby er is. het Tijdens dat gesprek het jaagt Kourtney Scott op tv de stuipen het op op tv het lijf door een aan te geven dat ze het veel meer kinderen van wil. het Kris laat nieuwe op borstimplantaten plaatsen.

Rob het stort tijdens uit de therapiesessie in huize Kardashian compleet door in. naar Kim probeert het daarna goed door te naar maken met hem en haar op tv zussen, de maar ze maakt in het alleen op maar erger.

Oprah met Winfrey brengt een tijdens bezoek aan de Kardashians, het wat voor op tv veel opschudding binnen de het gezin zorgt. Klhoe van stelt voor om een een therapiesessie te houden op voor Oprahs op tv komst, zodat alles binnen tijdens het gezin op weer in kannen en een kruiken is. Kims op het relatie met Kanye bloeit verder uit op.

Na van het bezoek aan haar naar zieke tijdens moeder in San Diego, beseft op tv Kris een zich hoe snel het de leven voorbij het kan zijn. Om ervoor het te zorgen dat alles uit goed is geregeld na in op tv haar eigen overlijden, stort ze zich op op het samenstellen naar van een naar uitvaartdraaiboek. Rob heeft moeite op met zijn moeders op een bezigheden.

De drie van zussen ontdekken hoe de ernstig hun op tv oma´s ziekte is tijdens geworden. Ze het dringen er dan met ook op aan op tv dat Kris een bezoek het brengt aan haar moeder, voordat het het naar te laat is. in Kourtney overweegt om de thuis te naar bevallen.

Kris neemt naar veel van risico door een afspraak tijdens met haar ex Tod met te plannen. Het is een nog maar de op tv vraag de of Bruce zal de geloven dat het een uit diner met zonder bijbedoelingen is geweest. Voor tijdens Kim, Kourtney op en Khloe is van het in ieder een geval reden het om een leugendetector in te de zetten uit om de waarheid te tijdens achterhalen.

Bruce het vindt een van nieuw golfmaatje in de door persoon van supermodel Angie Everhart. het Dat op leidt ertoe een dat Kris uit jaloezie ook op naar zoek gaat het naar iemand om tijd door mee de door te brengen. Khloe op is niet een gediend van door Robs onbeschofte gedrag.

Scott op gedraagt zich als in een beroemdheid tijdens zijn trip tijdens op naar Londen, maar tijdens vergeet daarbij dat je tijdens respect moet verdienen. Kim krijgt tijdens op de wind van voren van met haar beste vriend op Jonathan, die zich op door haar verwaarloosd het voelt. Bruce laat een de duistere door kant van zichzelf het zien.

De tijdens Kardashian-clan arriveert in het New York voor de uit opening van Scotts op restaurant, maar hij met gunt hen op tv geen blik waardig. Kim door probeert haar door ontluikende relatie met Kanye op West verborgen te op tv houden.

Khloe en de Lamar verhuizen op weer terug op tv naar Californië, waardoor Kim zich de stort op het organiseren een van de een welkomsfeest. Kourtney het is druk met het regelen tijdens van van een familietrip naar New het York op vanwege de opening van van Scotts restaurant.

Scotts onzekere gedrag in op zorgt voor een door verslechterde verstandhouding met tijdens zijn schoonfamilie. Kris heeft een tijdens allergische een reactie waardoor haar lip enorm de opzwelt. Uit het schaamte wil op tv ze haar hotelkamer door niet meer verlaten.

De bestemming voor op het jaarlijkse gezinsuitje in door is dit keer de Dominicaanse een Republiek. uit Kourtney zorgt met haar de wispelturige gedrag voor het een moeizame start van uit de trip, tijdens waardoor Kim, Scott een en zijzelf met het vliegtuig missen.

Kris een loopt haar ex-vriend Todd tegen uit het lijf, voor uit wie de ze in het verleden een haar toenmalige in echtgenoot Robert Kardashian uit verliet. Ze overweegt op om contact met Todd te een houden, op met alle gevolgen van op dien.

juli 2021
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!