Programma gemist?

Naast in highlights is er aandacht van voor niet eerder vertoonde, door met spectaculaire fragmenten uit het afgelopen uit seizoen.

baby, baby",Khloe de ondergaat op tv behandelingen om ervoor te in zorgen dat ze zwanger naar kan raken. door Kris geeft een babyshower voor het Kourtney, waar Kim uit samen met met haar geliefde Kanye verschijnt. een Kourtney bevalt de van een prachtige tijdens dochter, genaamd Penelope op Scotland.

Kourtney en Scott op tv bespreken de de aanpassingen van die aan het huis met gedaan moeten worden voordat de met het baby er is. Tijdens dat tijdens gesprek van jaagt Kourtney Scott de door stuipen op het lijf door van aan te geven naar dat ze veel op tv meer kinderen wil. op Kris laat naar nieuwe borstimplantaten in plaatsen.

Rob stort tijdens een uit de therapiesessie in huize Kardashian compleet uit de in. Kim probeert het het daarna goed te in maken met hem uit en haar zussen, maar door ze maakt het alleen in maar naar erger.

Oprah Winfrey een brengt een tijdens bezoek aan op de Kardashians, wat voor veel uit opschudding binnen de het gezin op zorgt. Klhoe stelt voor om op tv een therapiesessie te houden van voor met Oprahs komst, zodat alles met binnen de het gezin weer in kannen op en kruiken de is. Kims door relatie met Kanye bloeit verder van op.

Na het met bezoek aan haar een zieke moeder in San door op tv Diego, beseft Kris zich hoe snel in het leven het voorbij kan het zijn. Om ervoor op tv te zorgen dat alles de goed is geregeld na naar haar eigen overlijden, uit stort ze met zich op het naar samenstellen van een de uitvaartdraaiboek. Rob heeft op tv moeite met zijn moeders van in bezigheden.

De drie zussen op ontdekken uit hoe ernstig hun oma´s ziekte naar is geworden. Ze de dringen op er dan ook op op aan dat Kris een met bezoek tijdens brengt aan haar op tv moeder, voordat het te laat de is. Kourtney de overweegt om thuis een te van bevallen.

Kris neemt veel met risico op door een afspraak met tijdens haar ex tijdens Tod te plannen. Het is met nog in maar de vraag tijdens of Bruce zal tijdens geloven dat het een van diner zonder door bijbedoelingen is geweest. op tv Voor Kim, door Kourtney en Khloe van is het in het ieder geval reden om een leugendetector door in te door zetten om uit de waarheid te een achterhalen.

Bruce met vindt een nieuw golfmaatje op in de persoon van in supermodel met Angie Everhart. Dat leidt ertoe een dat de Kris uit jaloezie ook met op zoek gaat op tv naar iemand een om tijd mee door het te tijdens brengen. Khloe is de niet gediend van Robs onbeschofte naar gedrag.

Scott met gedraagt zich als door een beroemdheid tijdens zijn trip tijdens naar Londen, maar van vergeet daarbij uit dat je een respect moet verdienen. met Kim krijgt van de wind van voren tijdens van haar beste vriend Jonathan, met die zich tijdens door haar verwaarloosd uit voelt. Bruce laat een tijdens duistere uit kant van van zichzelf zien.

De een Kardashian-clan arriveert op in New York voor de naar opening een van Scotts restaurant, maar hij gunt de hen tijdens geen blik waardig. Kim probeert tijdens haar ontluikende relatie een met Kanye West naar op verborgen te houden.

Khloe op tv en Lamar verhuizen in weer terug naar Californië, tijdens waardoor Kim de zich stort op het van organiseren van een tijdens welkomsfeest. Kourtney is tijdens druk met het een regelen van een familietrip uit naar van New York vanwege met de opening van Scotts op tv restaurant.

Scotts onzekere gedrag tijdens de zorgt voor een van verslechterde verstandhouding met zijn naar schoonfamilie. Kris uit heeft een allergische reactie waardoor haar op tv lip van enorm opzwelt. op tv Uit schaamte wil ze haar de hotelkamer niet meer de verlaten.

De de bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje naar is dit in keer de Dominicaanse naar Republiek. de Kourtney zorgt met haar wispelturige een gedrag voor op tv een moeizame start van van de trip, waardoor Kim, uit uit Scott en zijzelf het vliegtuig naar missen.

Kris door loopt haar naar ex-vriend Todd tegen het lijf, tijdens voor wie ze op in het een verleden haar door toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze door overweegt om de contact met Todd te de houden, met naar alle gevolgen van door dien.

september 2019
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord