Programma gemist?

Naast highlights is tijdens uit er aandacht voor niet tijdens eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het het door afgelopen seizoen.

baby, de baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor in te zorgen uit dat ze met zwanger kan raken. de Kris geeft een babyshower voor uit van Kourtney, waar Kim samen met haar het geliefde Kanye verschijnt. het Kourtney bevalt van een een prachtige dochter, met genaamd Penelope tijdens Scotland.

Kourtney en Scott de bespreken de aanpassingen de de die aan het huis gedaan de moeten met worden voordat de met baby er is. een Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney uit Scott tijdens de stuipen op het lijf in door aan te de geven dat tijdens ze veel meer kinderen een wil. Kris laat het nieuwe borstimplantaten het plaatsen.

Rob stort tijdens tijdens op de therapiesessie in huize naar Kardashian compleet in. op tv Kim probeert het daarna door goed te van maken met hem en op tv haar zussen, maar ze een maakt het van alleen maar het erger.

Oprah Winfrey van brengt een bezoek aan de de Kardashians, op wat voor veel op tv opschudding binnen naar het gezin zorgt. uit Klhoe stelt voor om op tv een therapiesessie op tv te houden voor Oprahs een komst, het zodat alles binnen het gezin op tv weer in kannen en met tijdens kruiken is. Kims een relatie met Kanye door bloeit verder op.

Na het bezoek naar aan haar met zieke moeder in met San Diego, naar beseft Kris tijdens zich hoe snel het leven tijdens voorbij kan op tv zijn. Om ervoor te met zorgen dat tijdens alles goed van is geregeld na haar op eigen overlijden, een stort ze zich op het op samenstellen op van een uitvaartdraaiboek. Rob heeft moeite op tv met zijn moeders naar naar bezigheden.

De drie zussen met ontdekken hoe ernstig de hun oma´s door ziekte is tijdens geworden. Ze dringen er met dan ook op een aan in dat Kris een bezoek door brengt aan haar naar moeder, voordat het met te laat een is. Kourtney overweegt om thuis te met een bevallen.

Kris neemt op veel risico door het een afspraak het met haar ex het Tod te plannen. Het is de door nog maar de op tv vraag of Bruce uit zal geloven dat het een met diner zonder bijbedoelingen het is op tv geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe met is van het in ieder geval het reden op om een leugendetector in door te zetten om door de waarheid te tijdens achterhalen.

Bruce tijdens vindt een nieuw tijdens golfmaatje in de persoon op tv van de supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe op tv naar dat Kris uit jaloezie ook de op zoek op gaat naar iemand om tijd de mee door op tv te brengen. Khloe is uit niet gediend van met Robs onbeschofte op tv gedrag.

Scott gedraagt de zich als een beroemdheid een tijdens zijn op tv trip naar van Londen, maar door vergeet daarbij dat je op respect moet verdienen. met Kim krijgt de wind van van voren van van haar beste vriend de Jonathan, die op tv zich door haar verwaarloosd voelt. van Bruce laat een door duistere een kant van zichzelf op tv zien.

De het Kardashian-clan arriveert naar in New York voor de door opening van op tv Scotts restaurant, maar tijdens hij gunt de hen geen blik in waardig. Kim probeert haar ontluikende uit relatie naar met Kanye West op verborgen te houden.

Khloe en Lamar in verhuizen uit weer terug naar Californië, waardoor het met Kim zich stort op het organiseren naar tijdens van een welkomsfeest. Kourtney is het druk met naar het regelen van op een familietrip de naar New York het vanwege de opening van Scotts naar restaurant.

Scotts uit onzekere gedrag zorgt op voor een verslechterde verstandhouding met op tv zijn schoonfamilie. op Kris heeft in een allergische reactie een waardoor haar tijdens lip enorm opzwelt. Uit op tv schaamte wil ze de haar hotelkamer niet meer het verlaten.

De op bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje het is dit naar keer de een Dominicaanse Republiek. het Kourtney zorgt met haar wispelturige een gedrag voor een moeizame met start van de van op trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het het vliegtuig uit missen.

Kris loopt door haar ex-vriend Todd door tegen het het lijf, voor op wie ze in het verleden haar uit toenmalige de echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze op tv overweegt door om contact met Todd in te houden, met alle het gevolgen van een dien.

oktober 2017
30-08-2013 18:04

Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Dishing it out special"

Naast highlights is er aandacht voor niet eerder vertoonde, spectaculaire fragmenten uit het afgelopen seizoen.

29-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Baby

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Baby

baby, baby",Khloe ondergaat behandelingen om ervoor te zorgen dat ze zwanger kan raken. Kris geeft een babyshower voor Kourtney, waar Kim samen met haar geliefde Kanye verschijnt. Kourtney bevalt van een prachtige dochter, genaamd Penelope ...

28-08-2013 18:34

Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Cuts both ways"

Kourtney en Scott bespreken de aanpassingen die aan het huis gedaan moeten worden voordat de baby er is. Tijdens dat gesprek jaagt Kourtney Scott de stuipen op het lijf door aan te geven dat ze veel meer kinderen wil. Kris laat nieuwe borst...

27-08-2013 18:33

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 2"

Rob stort tijdens de therapiesessie in huize Kardashian compleet in. Kim probeert het daarna goed te maken met hem en haar zussen, maar ze maakt het alleen maar erger.

26-08-2013 18:02

Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Kardashian therapy part 1"

Oprah Winfrey brengt een bezoek aan de Kardashians, wat voor veel opschudding binnen het gezin zorgt. Klhoe stelt voor om een therapiesessie te houden voor Oprahs komst, zodat alles binnen het gezin weer in kannen en kruiken is. Kims relati...

23-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Tales from the Kardashian krypt"

Na het bezoek aan haar zieke moeder in San Diego, beseft Kris zich hoe snel het leven voorbij kan zijn. Om ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld na haar eigen overlijden, stort ze zich op het samenstellen van een uitvaartdraaiboek. Ro...

22-08-2013 18:32

Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Mothers & daughters"

De drie zussen ontdekken hoe ernstig hun oma´s ziekte is geworden. Ze dringen er dan ook op aan dat Kris een bezoek brengt aan haar moeder, voordat het te laat is. Kourtney overweegt om thuis te bevallen.

21-08-2013 18:30

Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Parent trapped"

Kris neemt veel risico door een afspraak met haar ex Tod te plannen. Het is nog maar de vraag of Bruce zal geloven dat het een diner zonder bijbedoelingen is geweest. Voor Kim, Kourtney en Khloe is het in ieder geval reden om een leugendete...

19-08-2013 18:50

Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Affairs of the Everheart"

Bruce vindt een nieuw golfmaatje in de persoon van supermodel Angie Everhart. Dat leidt ertoe dat Kris uit jaloezie ook op zoek gaat naar iemand om tijd mee door te brengen. Khloe is niet gediend van Robs onbeschofte gedrag.

15-08-2013 19:01

Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The royal treatment"

Scott gedraagt zich als een beroemdheid tijdens zijn trip naar Londen, maar vergeet daarbij dat je respect moet verdienen. Kim krijgt de wind van voren van haar beste vriend Jonathan, die zich door haar verwaarloosd voelt. Bruce laat een du...

13-08-2013 18:59

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 2"

De Kardashian-clan arriveert in New York voor de opening van Scotts restaurant, maar hij gunt hen geen blik waardig. Kim probeert haar ontluikende relatie met Kanye West verborgen te houden.

09-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "Sometimes you need to adjust part 1"

Khloe en Lamar verhuizen weer terug naar Californië, waardoor Kim zich stort op het organiseren van een welkomsfeest. Kourtney is druk met het regelen van een familietrip naar New York vanwege de opening van Scotts restaurant.

07-08-2013 19:00

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 2"

Scotts onzekere gedrag zorgt voor een verslechterde verstandhouding met zijn schoonfamilie. Kris heeft een allergische reactie waardoor haar lip enorm opzwelt. Uit schaamte wil ze haar hotelkamer niet meer verlaten.

05-08-2013 19:04

Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The Dominican Republic part 1"

De bestemming voor het jaarlijkse gezinsuitje is dit keer de Dominicaanse Republiek. Kourtney zorgt met haar wispelturige gedrag voor een moeizame start van de trip, waardoor Kim, Scott en zijzelf het vliegtuig missen.

01-08-2013 18:58

Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Keeping Up With The Kardashians - Keeping Up With The Kardashians "The man in the memoir"

Kris loopt haar ex-vriend Todd tegen het lijf, voor wie ze in het verleden haar toenmalige echtgenoot Robert Kardashian verliet. Ze overweegt om contact met Todd te houden, met alle gevolgen van dien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keeping Up With The Kardashians de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keeping Up With The Kardashians bij Keeping Up With The Kardashians liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keeping Up With The Kardashians. Heb je een uitzending van Keeping Up With The Kardashians gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keeping Up With The Kardashians gemist

Uitzending gemist van Keeping Up With The Kardashians? Hier kun je alle uitzendingen van Keeping Up With The Kardashians kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 30-08-2013 om 18:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord