Programma gemist?

Wally tijdens de Walrus voert vrolijke het gesprekken een met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij de door ze hun grootste wens toevertrouwen aan naar Wally. Samen met tijdens Ernst en Bobbie, uit zorgt Wally het dat die dromen naar in vervulling een gaan.

augustus 2020
08-09-2013 16:35

Wat Is Je Wens? "Aflevering 4"

Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" - Wat Is Je Wens? "Aflevering 4"

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" bij Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4". Heb je een uitzending van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" gemist

Uitzending gemist van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4"? Hier kun je alle uitzendingen van Wat Is Je Wens? "Aflevering 4" kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!