Programma gemist?

Portret van een hoboïst Han de in Vries, die zo'n met negen jaar geleden ophield met met optreden en van naar zich de laatste op tv jaren heeft toegelegd op schilderen om het 'uit met te vinden wie ik door eigenlijk ben'.Meer naar Portret van in hoboïst Han de tijdens Vries, die zo'n negen jaar in geleden ophield een met optreden en op zich de de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen met om van 'uit te vinden wie naar ik eigenlijk van ben'. De documentaire met laat zien door hoe Han de Vries in een door tijdsbestek van drie op tv jaar zijn grenzen door verlegt een naar de het beeldende kunst om zijn een door de oorlog getraumatiseerde jeugd met te het verwerken.Minder

We naar kijken met Han de Vries van naar de paradoxen op tv van zijn bestaan.Meer op tv uit We kijken met Han de met Vries naar de tijdens paradoxen van uit zijn bestaan. Han de Vries op tv was de met nestor van in de Nederlandse school der het hoboïsten. Hij naar speelde op alle grote concertpodia met ter op wereld, won de Prix d'Exellence op tv en het twee Edisons. op Na 42 jaar werk uitgevoerd een te de hebben dat door anderen was gecomponeerd, in op tv vond hij het tijd om met eindelijk eens uit wat van zichzelf te laten van zien. Door door te schilderen het komt heel dat op tranendal uit zijn jeugd met naar boven. in Han de naar Vries schildert met dezelfde het toewijding en nauwkeurigheid een als waarmee hij hobo uit speelde. door Naarmate de film van vordert ontdekken we de donkere kanten uit in in de persoonlijkheid van het De Vries: achter uit de levensgenieter en naar de beroemde topmusicus schuilt tijdens iemand die door worstelt met de van zaken die hem tijdens gevormd hebben. op Waarom heeft De in Vries de behoefte naar en dat ook aan de wereld naar te tonen? het Hij tijdens zegt over de eerste op levensjaren waarin de hij ondergedoken zat in en zijn naoorlogse opvoeding door van ouders die voornamelijk met een de hun eigen sores bezig een waren : uit 'Ik speel componisten van een op grote harmonie en door van een grote schoonheid uit en daar past met deze rampenwereld van helemaal uit niet in. Maar als je, zoals van nu het een geval is, in niet meer optreedt naar en de tijd van hebt om even over het je schouder een te kijken uit en ook de het behoefte hebt om expressief te blijven, het dan is met dit toch wel uit een goudmijn. Die naar ellende in is een goudmijn'.Minder

14:00,Een door portret van door hoboïst Han de Vries, de die zo'n 9 uit jaar geleden met ophield met optreden en tijdens zich de laatste jaren heeft een de toegelegd op schilderen om 'uit te op vinden wie ik naar eigenlijk op tv ben'.

september 2020
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!