Programma gemist?

Portret tijdens van hoboïst Han met de Vries, die naar zo'n negen op jaar geleden ophield met een optreden en zich het de laatste jaren heeft tijdens toegelegd op op schilderen om 'uit te vinden naar tijdens wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret door van van hoboïst Han de Vries, die op zo'n in negen jaar geleden ophield in met optreden en zich de op laatste jaren heeft uit toegelegd op op schilderen om 'uit te tijdens vinden een wie ik eigenlijk met ben'. De documentaire laat zien door naar hoe Han de Vries in op tv een tijdsbestek van drie door jaar zijn op grenzen verlegt de naar de op tv beeldende kunst om zijn door de met door oorlog getraumatiseerde jeugd met te verwerken.Minder

We kijken met tijdens met Han de Vries naar de naar paradoxen het van zijn bestaan.Meer een We kijken met Han uit de Vries uit naar de paradoxen van zijn bestaan. door Han het de Vries was de een nestor van de Nederlandse met school een der hoboïsten. Hij speelde uit op alle grote concertpodia tijdens ter de wereld, won de Prix d'Exellence naar door en twee Edisons. Na tijdens 42 jaar werk uitgevoerd te met hebben in dat door door anderen was gecomponeerd, vond naar hij het tijd om eindelijk tijdens eens uit wat van zichzelf te laten uit zien. Door te het schilderen komt op tv heel dat tranendal naar uit zijn jeugd naar van het boven. Han de het Vries schildert met door dezelfde toewijding en nauwkeurigheid van als waarmee op tv hij hobo speelde. Naarmate de film op vordert door ontdekken we de donkere van kanten in naar de persoonlijkheid met van De Vries: achter de levensgenieter een en de beroemde door topmusicus op tv schuilt iemand die het worstelt met door de zaken die hem gevormd een hebben. Waarom met heeft De Vries de het behoefte en op tv dat ook aan de met wereld te tonen? Hij naar zegt met over de naar eerste levensjaren waarin hij uit ondergedoken zat een en zijn naoorlogse opvoeding door ouders op tv die op tv voornamelijk met hun eigen in sores door bezig waren : 'Ik speel naar componisten van een grote het harmonie en van van een op tv grote schoonheid op en daar past deze rampenwereld helemaal tijdens niet in. een Maar als je, van zoals nu het geval de is, met niet meer optreedt en de naar tijd hebt op om met even over je schouder te kijken in en ook de een behoefte hebt naar om in expressief te blijven, dan door is dit toch wel een uit goudmijn. op Die ellende is een uit goudmijn'.Minder

14:00,Een naar portret van hoboïst Han een de Vries, die het zo'n 9 op tv jaar geleden ophield met uit optreden en door zich de laatste jaren het heeft toegelegd op het schilderen om 'uit te van vinden wie ik tijdens eigenlijk naar ben'.

januari 2021
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!