Programma gemist?

Portret een van hoboïst Han de Vries, naar die zo'n negen op jaar de geleden ophield met optreden en op zich in de laatste jaren het heeft toegelegd op schilderen om de tijdens 'uit te vinden wie ik eigenlijk naar ben'.Meer tijdens Portret van hoboïst door Han de tijdens Vries, die zo'n negen uit jaar geleden ophield tijdens met optreden en zich tijdens de laatste jaren heeft tijdens tijdens toegelegd op schilderen om 'uit te naar vinden wie door ik eigenlijk een ben'. De documentaire laat zien tijdens hoe het Han de Vries in een op tv op tv tijdsbestek van drie jaar zijn naar grenzen naar verlegt naar de beeldende kunst tijdens om zijn door de door oorlog op tv getraumatiseerde jeugd te de verwerken.Minder

We kijken met van Han de een Vries naar de paradoxen een naar van zijn bestaan.Meer We kijken uit met Han een de Vries naar de op paradoxen op tv van zijn bestaan. het Han de Vries was de nestor tijdens van de de Nederlandse school der in hoboïsten. Hij speelde het op alle grote concertpodia door ter wereld, won op tv naar de Prix d'Exellence en twee op tv Edisons. op tv Na 42 jaar werk uitgevoerd te van van hebben dat door anderen in was gecomponeerd, vond hij het van tijd om door eindelijk eens in wat van zichzelf te laten de zien. Door door te schilderen op tv komt heel dat tranendal het uit van zijn jeugd naar boven. Han de het Vries van schildert met dezelfde toewijding en het nauwkeurigheid als tijdens waarmee hij hobo speelde. het Naarmate de van film van vordert ontdekken we op tv de donkere kanten in uit de persoonlijkheid het van De Vries: achter de in levensgenieter op en de beroemde topmusicus schuilt de iemand met die worstelt met de zaken een die in hem gevormd hebben. Waarom heeft De in Vries de behoefte op tv tijdens en dat ook door aan de wereld naar te tonen? Hij zegt op over de door eerste levensjaren waarin hij ondergedoken zat de en zijn naoorlogse op opvoeding door tijdens ouders op tv die voornamelijk met in hun eigen sores bezig waren op tv : 'Ik op speel componisten van een tijdens grote harmonie tijdens en van een grote van schoonheid en daar op past een deze rampenwereld helemaal niet in. Maar op als het je, zoals nu het met geval is, niet het meer optreedt en de van tijd hebt om op tv even over een je naar schouder te kijken en ook de het behoefte door hebt om expressief door te blijven, op dan is dit van toch wel een goudmijn. Die ellende op tv is een op tv goudmijn'.Minder

14:00,Een portret met van hoboïst Han de een Vries, van die zo'n 9 jaar naar geleden ophield de met optreden door en zich de met laatste jaren heeft toegelegd op door schilderen om 'uit te naar vinden wie ik door eigenlijk door ben'.

mei 2021
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!