Programma gemist?

Portret van uit hoboïst Han op tv de Vries, die zo'n negen naar jaar geleden met ophield met uit optreden en zich de de laatste het jaren heeft toegelegd op naar schilderen om 'uit te vinden op uit wie ik eigenlijk ben'.Meer met Portret van hoboïst Han uit de door Vries, die zo'n negen jaar in geleden ophield met met optreden en zich in de laatste jaren heeft tijdens toegelegd op tijdens schilderen om 'uit te van vinden wie ik het eigenlijk ben'. De naar het documentaire laat zien hoe naar Han de Vries in een tijdens tijdsbestek van het drie jaar uit zijn grenzen met verlegt naar de beeldende kunst tijdens om zijn van door de tijdens oorlog getraumatiseerde jeugd te het verwerken.Minder

We kijken met met een Han de Vries naar de paradoxen in op van zijn bestaan.Meer We kijken met uit Han de met Vries naar de paradoxen uit van zijn op bestaan. Han met de Vries was de het nestor van de de Nederlandse school der een hoboïsten. met Hij speelde op naar alle grote concertpodia het ter wereld, won tijdens de Prix d'Exellence en twee Edisons. met Na 42 het jaar op werk uitgevoerd te een hebben dat door anderen op tv was gecomponeerd, vond hij het met tijd het om eindelijk eens wat met van zichzelf te laten met zien. Door tijdens te schilderen komt heel met dat naar tranendal uit zijn jeugd naar op tv boven. door Han de Vries schildert met met tijdens dezelfde toewijding en nauwkeurigheid als het waarmee hij hobo speelde. tijdens in Naarmate de film uit vordert ontdekken we de donkere uit kanten in uit de persoonlijkheid op van De Vries: achter tijdens de levensgenieter en de beroemde op topmusicus met schuilt iemand die naar worstelt met van de zaken die hem gevormd hebben. met Waarom heeft De het Vries de behoefte een en dat tijdens ook aan de met wereld te tonen? naar Hij zegt over naar de door eerste levensjaren waarin hij in ondergedoken zat en het zijn naoorlogse opvoeding door op tv ouders die voornamelijk met het uit hun eigen sores bezig tijdens waren : 'Ik speel in componisten van een op grote harmonie een en van een grote op schoonheid en op daar past deze met rampenwereld helemaal het niet in. Maar van als je, zoals nu het geval tijdens is, niet tijdens meer optreedt en met de de tijd hebt om een even over je schouder op tv te kijken tijdens en ook de behoefte hebt om van expressief met te blijven, dan is met dit toch in wel een goudmijn. Die een ellende is in een goudmijn'.Minder

14:00,Een portret in van hoboïst Han de van Vries, die zo'n de op tv 9 jaar geleden op tv ophield met optreden en een zich de laatste de jaren heeft toegelegd op schilderen het om 'uit te van vinden naar wie ik tijdens eigenlijk ben'.

oktober 2019
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!