Programma gemist?

Portret van hoboïst op naar Han de Vries, een die zo'n negen jaar een geleden ophield met optreden en door zich op de laatste jaren heeft uit toegelegd op schilderen uit om 'uit uit te vinden met wie ik eigenlijk de ben'.Meer Portret van hoboïst Han de het Vries, die zo'n van negen jaar geleden op ophield met het optreden en tijdens zich de laatste jaren op heeft toegelegd op schilderen naar naar om 'uit te in vinden wie ik op tv eigenlijk ben'. De documentaire laat zien met hoe Han uit de Vries in op tv een tijdsbestek van uit drie jaar met zijn grenzen verlegt naar de van beeldende kunst naar om zijn de door de oorlog getraumatiseerde jeugd naar tijdens te verwerken.Minder

We kijken met uit Han de Vries van naar op tv de paradoxen van van zijn bestaan.Meer We kijken tijdens met Han de de Vries naar de paradoxen tijdens van in zijn bestaan. in Han de Vries was de op nestor van de de Nederlandse school der op hoboïsten. Hij naar speelde op uit alle grote concertpodia ter in wereld, won in de Prix d'Exellence en twee op tv Edisons. met Na 42 jaar werk uitgevoerd te naar door hebben dat door anderen was de gecomponeerd, vond de hij het tijd om door eindelijk eens wat door van zichzelf te uit laten zien. van Door te schilderen op tv komt heel dat het tranendal uit zijn jeugd het naar naar boven. Han de Vries schildert het met dezelfde toewijding van en de nauwkeurigheid als waarmee hij hobo speelde. uit Naarmate de tijdens film met vordert ontdekken we de op donkere kanten in de op tv persoonlijkheid van De door Vries: achter de levensgenieter van en uit de beroemde topmusicus het schuilt iemand die worstelt met op de zaken die een hem naar gevormd hebben. Waarom heeft het De op Vries de behoefte tijdens en dat ook uit aan de wereld te op tonen? Hij zegt over de het eerste levensjaren de waarin hij in ondergedoken zat en zijn door naoorlogse in opvoeding door ouders die voornamelijk met uit hun eigen sores de bezig in waren : door 'Ik speel componisten van een op tv grote harmonie en van het uit een grote schoonheid en daar past op tv deze rampenwereld uit helemaal niet in. in Maar als je, het zoals nu het geval met is, door niet meer op tv optreedt en de tijd hebt om op even over op je schouder te kijken uit en ook de op tv behoefte in hebt om expressief een te blijven, dan in is dit toch wel op een goudmijn. Die ellende in is naar een goudmijn'.Minder

14:00,Een op portret van hoboïst van Han de Vries, op die zo'n 9 jaar geleden in ophield op met optreden en zich de met uit laatste jaren heeft toegelegd door op schilderen om 'uit van te vinden door wie ik op eigenlijk ben'.

mei 2020
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!