Programma gemist?

Portret van met hoboïst Han de Vries, uit die op zo'n negen jaar van geleden ophield een met optreden en zich de van laatste jaren heeft uit toegelegd op schilderen het om 'uit van te vinden wie van ik eigenlijk ben'.Meer uit Portret van hoboïst Han op tv de van Vries, die zo'n naar negen jaar geleden ophield met de optreden en het zich de een laatste jaren heeft toegelegd naar op schilderen om een 'uit te vinden wie ik het eigenlijk ben'. met De documentaire laat zien tijdens hoe Han de door Vries met in een tijdsbestek van van drie jaar met zijn grenzen verlegt naar in de beeldende kunst om op tv zijn een door de oorlog getraumatiseerde van jeugd te het verwerken.Minder

We kijken met een Han de Vries uit op tv naar de paradoxen van zijn met bestaan.Meer We kijken uit met uit Han de Vries naar in de paradoxen van zijn uit bestaan. uit Han de Vries was de een nestor tijdens van de Nederlandse school der in hoboïsten. Hij een speelde op alle door grote concertpodia ter door wereld, won de Prix d'Exellence naar het en twee Edisons. uit Na 42 jaar werk uitgevoerd te het hebben dat een door anderen was gecomponeerd, naar vond op hij het tijd om op eindelijk eens wat op van zichzelf tijdens te laten zien. Door te uit schilderen komt heel een het dat tranendal uit zijn jeugd de naar boven. Han de door Vries door schildert met dezelfde toewijding en op tv nauwkeurigheid met als waarmee hij op hobo speelde. Naarmate op de film van vordert ontdekken we met de donkere kanten in de op persoonlijkheid van De uit Vries: achter een de levensgenieter met en de beroemde topmusicus schuilt de iemand een die worstelt met de zaken die op hem het gevormd hebben. Waarom heeft door De van Vries de behoefte en uit dat ook aan de tijdens wereld in te tonen? Hij van zegt over de op tv eerste levensjaren waarin hij door ondergedoken zat en op tv zijn naoorlogse tijdens opvoeding door ouders die uit voornamelijk met hun eigen sores uit bezig in waren : 'Ik naar speel componisten met van een grote harmonie met en van een grote met schoonheid met en daar past deze tijdens rampenwereld helemaal een niet in. Maar naar als je, zoals van nu het geval door is, niet meer optreedt in en de tijdens tijd hebt om even over met je schouder van te kijken en ook uit de behoefte hebt tijdens om tijdens expressief te blijven, dan is in dit met toch wel een goudmijn. het Die ellende is een met goudmijn'.Minder

14:00,Een portret van uit naar hoboïst Han de uit Vries, die zo'n 9 tijdens jaar geleden ophield met optreden op tv en zich van de laatste jaren tijdens heeft toegelegd op van schilderen om 'uit de te in vinden wie ik eigenlijk het ben'.

september 2021
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!