Programma gemist?

Portret een van hoboïst Han de Vries, van die zo'n negen naar jaar geleden naar ophield in met optreden en naar zich de laatste jaren heeft toegelegd van op het schilderen om 'uit te in vinden wie met ik eigenlijk ben'.Meer Portret met van hoboïst van Han de Vries, een die zo'n negen jaar tijdens geleden ophield met met optreden en met zich de laatste jaren heeft naar toegelegd de op schilderen om 'uit te door vinden van wie ik eigenlijk ben'. in De uit documentaire laat zien hoe Han de op op Vries in een tijdsbestek van tijdens drie jaar zijn op tv grenzen verlegt naar de tijdens beeldende door kunst om zijn van door de oorlog getraumatiseerde door jeugd met te verwerken.Minder

We kijken met in Han de tijdens Vries de naar de paradoxen van op zijn bestaan.Meer van We kijken met Han de door Vries naar naar de paradoxen door van zijn bestaan. Han naar de Vries door was de nestor van met de Nederlandse in school der hoboïsten. Hij speelde op van op tv alle grote concertpodia ter wereld, won de naar de Prix d'Exellence van en twee Edisons. Na 42 de jaar de werk uitgevoerd te hebben dat door door anderen was het gecomponeerd, een vond hij het tijd om eindelijk naar van eens wat van zichzelf te laten naar een zien. Door te op schilderen komt heel dat de tranendal uit zijn jeugd door naar boven. Han de op tv Vries schildert met uit tijdens dezelfde toewijding en nauwkeurigheid een als waarmee hij hobo speelde. naar Naarmate uit de film vordert ontdekken we in de donkere kanten uit in de in persoonlijkheid van een De Vries: achter de levensgenieter van en de beroemde de topmusicus naar schuilt iemand die worstelt met met de zaken van die van hem gevormd hebben. het Waarom heeft De Vries de door behoefte de en dat ook aan de het wereld te op tonen? Hij zegt op over de eerste levensjaren waarin in hij ondergedoken zat het en zijn met naoorlogse opvoeding door ouders uit in die voornamelijk met hun met eigen sores bezig waren : tijdens 'Ik speel uit componisten van een grote van van harmonie en van een een grote schoonheid en daar past uit door deze rampenwereld helemaal niet het in. Maar als je, zoals door nu het geval in is, niet uit meer door optreedt en de uit tijd hebt om even over tijdens je schouder te kijken tijdens en op tv ook de uit behoefte hebt om expressief te in blijven, dan is de dit toch wel met een goudmijn. tijdens Die ellende is tijdens een goudmijn'.Minder

14:00,Een portret tijdens van hoboïst Han de door Vries, van die zo'n 9 jaar geleden het ophield met uit optreden tijdens en zich de laatste jaren op tv heeft toegelegd tijdens op schilderen om 'uit te in naar vinden wie ik eigenlijk naar ben'.

januari 2020
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!