Programma gemist?

Portret van hoboïst een door Han de Vries, die tijdens zo'n negen met jaar geleden ophield met optreden en in zich de laatste door jaren heeft toegelegd naar op schilderen in om 'uit het te vinden wie op tv ik eigenlijk ben'.Meer Portret van op hoboïst Han de de Vries, die met zo'n op negen jaar geleden ophield door met optreden en zich de van laatste jaren heeft het tijdens toegelegd op schilderen op om 'uit te tijdens vinden wie ik eigenlijk tijdens ben'. De op tv documentaire laat zien hoe Han de van Vries in tijdens een tijdsbestek van van drie jaar zijn grenzen op tv verlegt naar door de een beeldende kunst om zijn door de met van oorlog getraumatiseerde jeugd te door verwerken.Minder

We op tv kijken met Han in de Vries naar de paradoxen uit van van zijn bestaan.Meer van We kijken met Han de Vries met naar de een paradoxen van zijn in bestaan. Han het de Vries naar was de nestor van de Nederlandse uit school op der hoboïsten. naar Hij speelde op alle grote concertpodia de ter wereld, op tv won de Prix d'Exellence het en door twee Edisons. de Na 42 jaar werk op uitgevoerd te hebben de dat door anderen door was gecomponeerd, vond hij op tv het tijd om uit eindelijk eens wat met van van zichzelf te laten zien. naar Door te schilderen het komt heel dat tijdens tranendal uit zijn jeugd naar naar tijdens boven. Han de Vries schildert naar met door dezelfde toewijding en uit nauwkeurigheid als waarmee hij door hobo speelde. naar Naarmate de film vordert ontdekken op tv we de donkere kanten naar in de persoonlijkheid door op van De Vries: achter de het levensgenieter en de beroemde van topmusicus schuilt iemand de die worstelt met op tv de zaken op tv die hem in gevormd hebben. naar Waarom heeft De Vries de uit behoefte en dat op ook aan uit de wereld te tonen? in Hij uit zegt over de eerste levensjaren uit waarin hij met ondergedoken zat van en zijn naoorlogse opvoeding door door ouders die voornamelijk met naar het hun eigen sores bezig waren : uit 'Ik speel componisten uit van tijdens een grote harmonie en van op een op tv grote schoonheid en daar een past deze rampenwereld uit helemaal niet tijdens in. Maar als je, zoals naar op tv nu het geval is, niet meer op optreedt van en de tijd uit hebt om even over je het schouder te kijken van en ook met de de behoefte hebt om expressief te blijven, in dan is dit op toch op wel een goudmijn. van Die ellende is een naar goudmijn'.Minder

14:00,Een uit portret van uit hoboïst Han de in Vries, die zo'n van 9 jaar geleden ophield met het optreden van en zich de laatste tijdens jaren heeft toegelegd op schilderen tijdens om op 'uit te vinden van wie ik eigenlijk met ben'.

oktober 2020
24-04-2016 15:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.Meer Portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n negen jaar gel...

30-06-2015 00:00

Die ellende is een goudmijn

Die ellende is een goudmijn - Die ellende is een goudmijn

We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan.Meer We kijken met Han de Vries naar de paradoxen van zijn bestaan. Han de Vries was de nestor van de Nederlandse school der hoboïsten. Hij speelde op alle grote concertpodia ter...

23-06-2013 14:00

zo 23 jun 2013

Die ellende is een goudmijn - zo 23 jun 2013

14:00,Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om 'uit te vinden wie ik eigenlijk ben'.

Die ellende is een goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die ellende is een goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die ellende is een goudmijn bij Die ellende is een goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die ellende is een goudmijn. Heb je een uitzending van Die ellende is een goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die ellende is een goudmijn gemist

Een portret van hoboïst Han de Vries, die zo'n 9 jaar geleden ophield met optreden en zich de laatste jaren heeft toegelegd op schilderen om "uit te vinden wie ik eigenlijk ben". De documentaire laat zien hoe Han de Vries in een tijdsbestek van 3 jaar zijn grenzen verlegt naar de beeldende kunst om zijn door de oorlog getraumatiseerde jeugd te verwerken.

Uitzending gemist van Die ellende is een goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Die ellende is een goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!