Programma gemist?

Presentatrice Wendy de van Dijk en uit cabaretier met Jochem Myjer zijn in te gast. Wendy de vertelt over haar schooltijd, van haar opleiding op tot danseres en het begin van op tv met haar carrière. Verder praat met ze over haar door trouwtrauma en haar huwelijk met in Erland met Galjaard. Jochem in vertelt over zijn kindertijd, hoe hij met tijdens zijn vrouw heeft ontmoet en door hoe hun bruiloft was. een Ook vertelt naar hij over op tv het strakke schema waarin hij met op leeft sinds de operatie de aan de tumor een in zijn ruggenmerg. En Jochems het dochter, tijdens die lijdt uit aan narcolepsie, komt ook ter op tv sprake.

Linda de Mol van ontvangt in de de vijfde de en laatste de aflevering van Linda's een Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk op en naar cabaretier Jochem met Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, de haar op tv opleiding tot danseres en het op tv begin uit van haar carrière. Verder praat ze naar over naar haar trouwtrauma door en haar huwelijk met tijdens Erland. Jochem vertelt met over zijn kindertijd, tijdens hoe hij zijn vrouw van heeft ontmoet en door hoe hun tijdens bruiloft was. Ook vertelt op tv hij naar over het strakke schema tijdens waarin hij leeft sinds tijdens de operatie aan het de van tumor in zijn in nek. Jochems dochter, die tijdens lijdt aan narcolepsie, komt het er ook ter sprake. Bekijk naar alle afleveringen van van Linda's Zomerweek op tv op het gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres een Ilse DeLange en misdaadverslaggever John een van het den Heuvel schuiven in bij Linda aan voor een een op tv openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar een recente succes: het tijdens bemachtigen van een op op rol in de Amerikaanse serie op tv 'Nashville'. Verder vertelt ze een over door haar jeugd, in haar grote liefde Bart en waarom het de de mening van haar moeder met over een haar muziek zo belangrijk is. John door spreekt over de in bedreigingen in waarmee hij te door maken heeft en over in religie. uit Ook wordt er gesproken over de uit uit ontmoeting met zijn naar vrouw en de opvoeding van op zijn van kinderen. En wat uit heeft hij met discoplaten uit de op tv jaren de 80?

Linda op de Mol van ontvangt in de vierde aflevering met van Linda's Zomerweek 2018 uit zangeres uit Ilse DeLange en misdaadverslaggever in John van van den Heuvel. Ilse vertelt het over haar recente succes: het op bemachtigen van met een in rol in de Amerikaanse serie de 'Nashville'. Verder vertelt het ze over haar een jeugd, haar door grote liefde Bart en het waarom de mening in van haar tijdens moeder over haar met muziek zo een belangrijk is. John spreekt door over de bedreigingen een waarmee hij te maken heeft uit en over op religie. van Ook wordt er gesproken over de een ontmoeting in met zijn vrouw en de van naar opvoeding van zijn kinderen. naar En wat heeft op hij met discoplaten uit de in jaren 80? Morgen is met de een laatste aflevering tijdens van Linda's Zomerweek 2018. Dan de zijn Wendy in van Dijk en een Jochem Myjer te op gast. Lees meer naar over welke onderwerpen worden besproken in het uit alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk naar de volgende aflevering nu de al via naar gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice een Sophie Hilbrand en presentator een en sportkenner Johan Derksen de zijn de te gast. Sophie vertelt over door haar fijne jeugd in in Brabant, haar uit relatie met Waldemar de met Torenstra en haar de burn-out. Johan vertelt de over zijn gezin en ook tijdens zijn op tv carrière bij 'VI' komt ter met sprake. Heeft Johan uit spijt van de op tv controversiële in uitspraken die hij in tijdens dit programma op heeft gedaan?

Linda de van Mol ontvangt in de de derde aflevering van uit Linda's Zomerweek 2018 in presentatrice in Sophie Hilbrand en presentator de en in sportkenner Johan Derksen. Sophie naar vertelt over haar fijne in jeugd in Brabant, haar relatie een met Waldemar en tijdens met haar burn-out. Johan vertelt van over zijn gezin en ook het zijn door carrière bij 'VI' door komt ter een sprake. Heeft Johan spijt door van zijn controversiële uitspraken die door hij in dit met programma heeft op gedaan? De komende dagen zijn in de tijdens volgende bekende Nederlanders het te gast in uit de talkshow van Linda de het Mol: - met Donderdag 30 augustus: Ilse naar DeLange en John van tijdens den Heuvel - Vrijdag uit 31 in augustus: Wendy van op Dijk en Jochem Myjer Lees meer de over welke onderwerpen het in worden besproken in alle uitzendingen het op naar gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda met ontvangt actrice Ilse Warringa naar en olympisch schaatser Kjeld in Nuis in op de studio. Linda van bespreekt van met Ilse onder de andere het gigantische succes van op tv 'De Luizenmoeder', haar uit jeugd in het door oosten, met haar imitatietalent en haar de gezin. Kjeld vertelt over zijn naar op tv carrière, over hoe hij in zijn vriendin Jill naar veroverde en over op zijn zoon Jax. Ook de de relatie met op tv zijn een broer en hoe hij was tijdens als kind komt ter door de sprake.

Linda de Mol op ontvangt in de tijdens tweede aflevering van op tv Linda's Zomerweek 2018 van actrice Ilse Warringa uit en olympisch een schaatser Kjeld van Nuis. Linda bespreekt de met Ilse onder door andere het gigantische uit succes van De Luizenmoeder, van haar naar jeugd in het oosten, haar op imitatietalent en naar haar gezin. Kjeld vertelt over uit zijn carrière, over uit hoe hij zijn met vriendin door Jill veroverde en over van zijn zoon Jax. Ook tijdens de relatie de met zijn broer door en hoe met hij was de als kind komt ter sprake. De tijdens komende het dagen zijn de volgende door bekende Nederlanders in te gast in met de talkshow van op tv Linda de Mol: - tijdens Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand met en Johan Derksen - Donderdag de 30 op tv augustus: Ilse in DeLange en John van in den Heuvel - Vrijdag uit 31 augustus: Wendy naar van Dijk het en Jochem Myjer Lees meer op over welke op tv onderwerpen worden besproken in alle van uitzendingen op van gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa met Ollongren een en presentator Johnny door de Mol zijn te gast. Kajsa een door praat over haar bijzondere uit vakanties in Zweden, haar vrouw op en kinderen en op haar uit passie voor politiek. Johnny door vertelt met hoe het is om in op te groeien tijdens in het buitenland, met over de bijzondere uit familie waar hij naar uitkomt en de speciale op tv band uit met zijn oma, die Alzheimer had. een naar Ook wordt er gesproken over zijn de grote in liefde, Anouk, naar en het opzetten van zijn op stichting Movement on the in de Ground.

Deze op tv week ontvangt Linda de naar Mol vijf dagen achter de elkaar om 21:30 op tv uur zeer uiteenlopende het in gasten voor een leuk op tv en openhartig gesprek. De favoriete het liedjes van op de gasten op worden dit jaar gezongen door tijdens Elske het DeWall. In de vertrouwde, ultieme naar zomersetting bijten minister met van Binnenlandse Zaken tijdens Kajsa Ollongren een en Linda's eigen neef naar Johnny op tv de Mol vanavond de het spits af. Kajsa de praat over haar bijzondere vakanties naar in Zweden, van haar vrouw met en kinderen tijdens en haar passie voor politiek. de Johnny vertelt hoe het naar is om met op te het groeien in het buitenland, over een de bijzondere familie in waar een hij uitkomt van en de speciale band met zijn het oma, door die Alzheimer had. Ook een wordt er gesproken door over zijn grote liefde, Anouk, door en naar het opzetten de van zijn stichting Movement on op tv the Ground. De komende dagen naar zijn de de volgende mensen op tv te gast in Linda's Zomerweek: - in Dinsdag 28 augustus: het Ilse Warringa op tv en tijdens Kjeld Nuis - Woensdag 29 uit augustus: Sophie Hilbrand en naar Johan Derksen - Donderdag van 30 augustus: Ilse de DeLange en John van van den Heuvel - op Vrijdag 31 augustus: Wendy van van tijdens Dijk en Jochem uit Myjer Lees meer over uit welke onderwerpen van worden besproken in alle uitzendingen op het naar gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia op Noort uit en cabaretier Najib Amhali nemen naar de laatste plekken de op de tijdens bank in. Saskia vertelt in onder op meer hoe haar leven als single van bevalt. Najib is op bijzonder een openhartig over zijn jeugd de en zijn gezin, maar een ook over op tv hoe het het is om met te vechten tegen een op verslaving.

Op de laatste uit avond van het Linda's Zomerweek is de van bank gereserveerd door voor met schrijfster Saskia Noort en tijdens cabaretier Najib op Amhali. Saskia vertelt over hoe leven het als single op bevalt de en Najib is naar bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn in gezin tijdens maar ook hoe tijdens het is om met te vechten tijdens tegen een verslaving. De door hele week gaat de Linda de Mol openhartige een en opzienbarende gesprekken aan. door Elke dag spreekt van Linda uit met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op tv ontvangt ze door de meest besproken vrouw door van het op afgelopen jaar Patricia door Paay op met presentator Jan het Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit een met met actrice Elise Schaap op de met bank, cabaretière uit Claudia de Breij van met topturner Epke het Zonderland, schrijfster Saskia naar Noort met cabaretier met Najib Amhali en presentatrice in op Astrid Joosten met een Beau van Erven Dorens. De gasten zijn op tv dit in jaar openhartig over van van alles: hun tijdens carrières, hun -in sommige gevallen uit niet al de te leuke- puberteit, van de liefde(s) van van hun van leven, familiebanden, geen onderwerp van blijft onbesproken naar op de bank van op tv Linda. Zanger Wouter een Hamel vertolkt dit jaar met weer de op favoriete liedjes van met de gasten.

Feyenoord-trainer naar Giovanni van Bronckhorst en van actrice Elise Schaap door zitten het op de praatstoel. uit De voetbaltrainer vertelt over de uit liefde voor op tv Feyenoord en naar het recente kampioenschap. Ook in zijn Molukse achtergrond door komt uitgebreid aan bod. in Elise vertelt onder meer het waarom ze uit zo gek een is op het spelen van het bijzondere op typetjes als op Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder verrast de ze met enkele de de briljante imitaties.

Vanavond tijdens zitten Feyenoord-trainer Giovanni op van Bronckhorst en actrice Elise met het Schaap op de van praatstoel in Linda's Zomerweek. door De voetbaltrainer een vertelt over de tijdens liefde voor Feyenoord en het recente een kampioenschap. Ook de zijn Molukse achtergrond komt met uitgebreid naar aan bod. Elise vertelt onder in andere tijdens waarom ze zo een gek is op op het spelen door van bijzondere typetjes uit als Ruxandra uit ‘Familie Kruys’ en op verbaast ze met in enkele tijdens briljante imitaties. De hele week tijdens gaat Linda op de Mol het openhartige en opzienbarende gesprekken aan. Elke door dag spreekt de Linda het met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op tv ontvangt tijdens ze de meest op besproken vrouw van met het afgelopen met jaar Patricia Paay met de presentator Jan Versteegh, het Feyenoord-trainer Giovanni met van Bronckhorst zit met actrice Elise van Schaap op de door uit bank, cabaretière Claudia de Breij met tijdens topturner Epke Zonderland, tijdens schrijfster Saskia Noort de met cabaretier naar Najib Amhali en presentatrice op tv Astrid een Joosten met Beau van Erven het Dorens. De gasten zijn van dit jaar openhartig in over op van alles: de hun carrières, hun naar -in sommige gevallen een niet al te leuke- met puberteit, de tijdens liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen op tv naar onderwerp blijft onbesproken tijdens op de bank van Linda. Zanger naar Wouter de Hamel vertolkt uit dit jaar weer de favoriete liedjes door op van de gasten.

Cabaretière Claudia in de uit Breij en topturner Epke Zonderland zijn op tv te gast. door Claudia van praat over haar 'heljeugd', de zenuwen het voor het elke show en het moederschap. door een Epke spreekt vol liefde over op zijn vrouw en het beleeft de samen met Claudia en Linda een zijn desastreuze Olympische in rekstokfinale met opnieuw.

januari 2020
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!