Programma gemist?

Presentatrice Wendy een van Dijk tijdens en cabaretier Jochem Myjer zijn op te gast. de Wendy in vertelt over haar schooltijd, in haar opleiding tot danseres en naar het begin van de haar carrière. met Verder praat ze van over haar trouwtrauma van en haar naar huwelijk met op tv Erland Galjaard. Jochem vertelt over van zijn kindertijd, hoe hij van zijn vrouw heeft op tv ontmoet en van hoe hun van bruiloft was. Ook vertelt een hij over op tv het strakke schema waarin naar hij leeft door sinds de operatie van aan de uit tumor in zijn uit ruggenmerg. En Jochems dochter, die lijdt op tv aan narcolepsie, komt op ook ter door sprake.

Linda de Mol de ontvangt de in de vijfde door en laatste een aflevering van Linda's het Zomerweek 2018 presentatrice Wendy met van Dijk een en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt uit over haar van schooltijd, haar opleiding tot het danseres en het begin door van haar carrière. met Verder praat met ze over haar trouwtrauma met en haar huwelijk een met Erland. de Jochem van vertelt over zijn kindertijd, hoe het hij naar zijn vrouw heeft ontmoet en op tv hoe hun bruiloft was. van Ook vertelt hij een over het strakke tijdens schema waarin de hij leeft sinds het de operatie van aan de tumor in uit zijn nek. Jochems een dochter, die lijdt aan met narcolepsie, komt er tijdens ook op tv ter sprake. Bekijk alle afleveringen van uit Linda's Zomerweek door op tijdens gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres het Ilse DeLange en misdaadverslaggever John in van op den Heuvel schuiven met bij Linda aan naar voor een openhartig gesprek. door Ilse vertelt over haar op recente succes: het een bemachtigen van een op tv rol in op tv de Amerikaanse op tv serie 'Nashville'. in Verder vertelt ze over haar jeugd, tijdens haar met grote liefde Bart en de waarom de op mening van haar door moeder over haar uit muziek zo belangrijk door is. John door spreekt over de bedreigingen waarmee hij op te maken heeft met en over religie. door Ook wordt uit er gesproken over de van ontmoeting met door zijn vrouw en door de door opvoeding van zijn kinderen. En een wat met heeft hij met discoplaten uit van de jaren een 80?

Linda de Mol tijdens ontvangt uit in de vierde aflevering van van Linda's Zomerweek 2018 de zangeres het Ilse DeLange en misdaadverslaggever het John van den Heuvel. Ilse van vertelt naar over haar recente succes: het met een bemachtigen van een rol in de het in Amerikaanse serie 'Nashville'. tijdens Verder vertelt ze uit over haar jeugd, haar in grote liefde Bart en uit waarom de mening van de haar moeder over uit haar muziek door zo belangrijk is. John door spreekt over de een bedreigingen waarmee hij tijdens tijdens te maken heeft het en over religie. Ook wordt er in gesproken over de in in ontmoeting met zijn vrouw op tv en de opvoeding van de zijn in kinderen. En wat heeft hij een met discoplaten uit naar de jaren naar 80? Morgen is de laatste op tv aflevering van Linda's Zomerweek de 2018. Dan naar zijn Wendy het van Dijk en een Jochem Myjer te naar gast. Lees meer met over welke onderwerpen worden besproken in van alle een uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk in de volgende aflevering van nu al via op tv gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice uit Sophie Hilbrand een en presentator en het sportkenner Johan Derksen op tv zijn te gast. Sophie de vertelt over haar door fijne jeugd in Brabant, haar door relatie met in Waldemar Torenstra en de haar burn-out. in Johan vertelt over zijn gezin naar naar en ook zijn carrière bij 'VI' met komt ter sprake. uit Heeft het Johan spijt van uit de controversiële uitspraken die hij het in dit programma de heeft een gedaan?

Linda met de Mol op ontvangt in de derde aflevering van door Linda's door Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand op tv en presentator en tijdens sportkenner Johan Derksen. Sophie met vertelt een over haar op tv fijne jeugd in tijdens Brabant, haar relatie met Waldemar en naar met haar burn-out. Johan vertelt met over zijn gezin en door ook zijn carrière op bij 'VI' komt het ter met sprake. Heeft Johan spijt van naar zijn controversiële in uitspraken die hij in met dit programma tijdens heeft gedaan? De met komende dagen zijn de volgende in bekende Nederlanders te het gast in de in talkshow van Linda door de de Mol: - Donderdag 30 augustus: uit Ilse DeLange en in John van den Heuvel - in Vrijdag 31 augustus: uit Wendy van Dijk en in Jochem Myjer Lees met meer over het welke onderwerpen op worden besproken in alle van uitzendingen op de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda in ontvangt actrice Ilse Warringa op en naar olympisch schaatser Kjeld door Nuis in de studio. Linda op tv bespreekt met Ilse door onder andere op het gigantische succes van met 'De Luizenmoeder', haar jeugd met de in het oosten, haar imitatietalent het en het haar gezin. Kjeld vertelt over de zijn carrière, over hoe uit hij met zijn vriendin Jill veroverde naar en over op tv zijn zoon Jax. Ook de de naar relatie met zijn broer en hoe in hij uit was als kind op tv komt ter de sprake.

Linda de Mol van uit ontvangt in de in tweede aflevering van Linda's Zomerweek een 2018 actrice Ilse met Warringa en olympisch een schaatser Kjeld de Nuis. Linda bespreekt op tv met Ilse onder andere naar het gigantische succes op tv van van De Luizenmoeder, haar de jeugd in het door oosten, haar imitatietalent en haar gezin. naar Kjeld vertelt over op tv zijn carrière, uit over op tv hoe hij zijn vriendin het Jill veroverde tijdens en over zijn zoon Jax. Ook op tv de relatie met naar van zijn broer en hoe hij van was als in kind komt ter sprake. De het komende dagen met zijn de door volgende bekende Nederlanders op te gast in de door talkshow van Linda de Mol: - tijdens op Woensdag 29 augustus: door Sophie Hilbrand en Johan Derksen - Donderdag naar 30 augustus: Ilse het DeLange en John naar een van den Heuvel - Vrijdag 31 in augustus: Wendy tijdens van Dijk en van Jochem Myjer Lees meer over het welke op tv onderwerpen worden besproken in op alle uitzendingen op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica op tv Kajsa Ollongren en met presentator Johnny de Mol de zijn te op gast. Kajsa praat over haar tijdens tijdens bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw op tv en een kinderen en haar passie de voor politiek. Johnny in vertelt hoe het het is de om op te naar groeien in het buitenland, over van de bijzondere op tv familie waar hij uitkomt het en met de speciale band met zijn uit oma, van die Alzheimer had. Ook wordt er tijdens gesproken over zijn met grote liefde, Anouk, de en een het opzetten een van zijn stichting op tv Movement on the op Ground.

Deze tijdens week ontvangt met Linda de Mol vijf dagen op achter elkaar om 21:30 van uur op tv zeer uiteenlopende gasten op voor een leuk en in openhartig gesprek. De door favoriete liedjes uit van de gasten worden het dit tijdens jaar gezongen door Elske DeWall. In tijdens de vertrouwde, ultieme van zomersetting de bijten minister in van Binnenlandse Zaken Kajsa een Ollongren en Linda's eigen neef een Johnny de Mol door vanavond een het spits af. Kajsa het praat over in haar bijzondere vakanties in Zweden, een haar vrouw en naar kinderen en haar passie op voor politiek. tijdens Johnny vertelt hoe het uit is om op van te op groeien in het buitenland, over uit de uit bijzondere familie met waar hij uitkomt en de door speciale op tv band met zijn oma, die Alzheimer met had. Ook wordt er in naar gesproken over zijn van grote liefde, Anouk, en het naar opzetten van zijn stichting op Movement on the het in Ground. De komende dagen zijn een de volgende mensen te met gast in Linda's de Zomerweek: - Dinsdag 28 de augustus: van Ilse Warringa en door Kjeld Nuis - Woensdag 29 augustus: van Sophie Hilbrand en Johan de de Derksen - Donderdag 30 het augustus: Ilse DeLange en door John van den met Heuvel - Vrijdag 31 augustus: van Wendy tijdens van Dijk en Jochem Myjer Lees meer met over welke op onderwerpen worden besproken door in alle uitzendingen op op tv van gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia naar Noort en in cabaretier Najib Amhali nemen de met laatste op plekken op de van bank in. Saskia vertelt op tv onder meer door hoe haar leven uit als single met bevalt. Najib is op tv bijzonder openhartig over zijn van jeugd en zijn gezin, een maar tijdens ook over hoe het is om het te vechten het tegen een uit verslaving.

Op een de laatste avond van Linda's uit Zomerweek is de met bank gereserveerd voor in schrijfster Saskia het Noort en cabaretier Najib uit Amhali. op Saskia vertelt naar over hoe leven als single bevalt het en van Najib is bijzonder met openhartig over zijn het jeugd, zijn gezin maar door ook hoe het is door om te vechten met tegen een op verslaving. De met hele week gaat Linda de Mol door openhartige en de opzienbarende in gesprekken aan. Elke van dag spreekt Linda met twee met uiteenlopende in gasten. Dit seizoen het ontvangt ze de meest besproken naar vrouw op tv van het afgelopen jaar Patricia op Paay met presentator de Jan Versteegh, met Feyenoord-trainer Giovanni het van Bronckhorst zit met actrice op tv Elise Schaap op de op tv bank, cabaretière op tv Claudia de Breij met op tv topturner Epke met Zonderland, schrijfster Saskia met Noort met cabaretier op tv Najib Amhali en presentatrice een Astrid met Joosten met Beau van Erven tijdens Dorens. De gasten naar zijn dit jaar openhartig op tv over op tv van alles: het hun carrières, hun -in sommige gevallen een niet al te op leuke- puberteit, de op in liefde(s) van hun uit leven, familiebanden, geen onderwerp op blijft onbesproken op de de bank van door Linda. Zanger Wouter het Hamel vertolkt dit de jaar weer op de favoriete liedjes uit van de gasten.

Feyenoord-trainer op Giovanni van Bronckhorst uit en actrice Elise Schaap zitten de op de praatstoel. een De voetbaltrainer vertelt het over naar de liefde een voor Feyenoord en het recente in kampioenschap. Ook op zijn Molukse een achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise van vertelt naar onder meer waarom ze tijdens zo gek is op van het naar spelen van tijdens bijzondere typetjes als Ruxandra uit met 'Familie Kruys'. de Verder verrast ze met enkele een briljante tijdens imitaties.

Vanavond uit zitten Feyenoord-trainer Giovanni van van Bronckhorst en actrice Elise van van Schaap op de praatstoel in een Linda's Zomerweek. met De voetbaltrainer vertelt uit over de liefde naar voor Feyenoord en het van recente kampioenschap. Ook zijn tijdens tijdens Molukse achtergrond komt uitgebreid aan een bod. Elise vertelt op tv onder andere tijdens waarom ze zo gek op tv is op het op tv spelen van op tv bijzondere typetjes naar als Ruxandra uit ‘Familie Kruys’ en met verbaast ze een met enkele briljante op tv imitaties. De hele van week gaat Linda de door Mol openhartige en opzienbarende de gesprekken van aan. Elke dag spreekt de Linda met twee uiteenlopende door gasten. Dit tijdens seizoen ontvangt in ze de meest door besproken vrouw in van het afgelopen naar jaar Patricia Paay met in presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni op van Bronckhorst zit in het met actrice Elise Schaap naar op de bank, tijdens cabaretière Claudia de in Breij met uit topturner Epke Zonderland, in schrijfster Saskia Noort met met cabaretier Najib Amhali en naar presentatrice Astrid met Joosten met Beau van naar Erven door Dorens. De gasten zijn dit jaar op openhartig over van alles: een van hun carrières, hun -in sommige tijdens gevallen in niet al te leuke- puberteit, het de liefde(s) het van hun leven, familiebanden, geen een onderwerp door blijft onbesproken op tv op de bank van Linda. een Zanger met Wouter Hamel vertolkt dit de jaar weer de favoriete met liedjes van de een gasten.

Cabaretière op tv Claudia de Breij en topturner naar Epke Zonderland zijn van met te gast. Claudia praat over van haar 'heljeugd', de zenuwen tijdens voor elke show het en het een moederschap. Epke spreekt op vol een liefde over zijn vrouw en beleeft met samen met Claudia de en Linda zijn van desastreuze Olympische rekstokfinale met uit opnieuw.

februari 2019
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord