Programma gemist?

Presentatrice naar Wendy van Dijk en cabaretier uit Jochem een Myjer zijn te gast. op tv Wendy op vertelt over haar schooltijd, haar opleiding door tot danseres en een het begin op tv van door haar carrière. Verder praat ze met over het haar trouwtrauma en haar op tv huwelijk met Erland een Galjaard. Jochem vertelt van over zijn kindertijd, hoe de hij zijn de vrouw heeft ontmoet en door hoe hun door bruiloft was. op tv Ook vertelt hij over van het strakke schema waarin de hij leeft sinds de de de operatie aan de tumor in zijn tijdens ruggenmerg. En van Jochems met dochter, die lijdt aan in narcolepsie, komt ook ter van sprake.

Linda tijdens de Mol uit ontvangt in de vijfde en naar laatste de aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice in van Wendy van Dijk en cabaretier Jochem een Myjer. Wendy in vertelt over een haar schooltijd, haar opleiding tot uit danseres en het tijdens begin van naar haar carrière. Verder op praat ze over haar trouwtrauma het en het haar huwelijk met Erland. Jochem in door vertelt over zijn kindertijd, hoe hij van zijn een vrouw heeft ontmoet op en hoe hun bruiloft van was. Ook uit vertelt hij tijdens over het strakke schema waarin naar hij in leeft sinds de operatie aan tijdens de tumor in zijn in nek. Jochems dochter, naar die het lijdt aan narcolepsie, komt er met ook ter door sprake. Bekijk alle in afleveringen van Linda's Zomerweek uit op door gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres op Ilse DeLange en misdaadverslaggever John de van den Heuvel op schuiven bij van Linda aan voor een tijdens naar openhartig gesprek. Ilse in vertelt over haar van recente succes: het bemachtigen een van een rol in uit de Amerikaanse een serie 'Nashville'. Verder vertelt op ze over haar jeugd, in haar grote door liefde Bart en waarom de uit de mening van haar moeder over een met haar muziek zo belangrijk is. op tv John spreekt over het de bedreigingen waarmee een hij op tv te maken heeft en over de religie. van Ook wordt er gesproken over in de tijdens ontmoeting met zijn vrouw en een de opvoeding in van zijn kinderen. En tijdens wat heeft hij met met discoplaten uit de de jaren tijdens 80?

Linda de Mol het naar ontvangt in de vierde aflevering van van Linda's naar Zomerweek 2018 zangeres Ilse door DeLange en misdaadverslaggever op tv John van den Heuvel. Ilse het vertelt over haar op uit recente succes: het bemachtigen uit van een rol in de naar Amerikaanse serie 'Nashville'. een Verder vertelt uit ze met over haar jeugd, haar grote de liefde Bart in en waarom de mening naar van haar moeder over door haar muziek het zo op tv belangrijk is. John tijdens spreekt over de op bedreigingen waarmee hij te maken heeft op en over religie. naar een Ook wordt er het gesproken over de op ontmoeting met zijn vrouw en de met opvoeding naar van zijn door kinderen. En wat heeft hij met op tv discoplaten met uit de jaren 80? Morgen van is de laatste aflevering van van Linda's een Zomerweek 2018. Dan zijn door Wendy van op tv Dijk en Jochem Myjer naar te tijdens gast. Lees meer van over welke onderwerpen worden besproken de in alle uitzendingen uit op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende op aflevering nu naar al op via gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand tijdens door en presentator en een sportkenner Johan Derksen zijn te op gast. Sophie vertelt over naar haar fijne jeugd met in het Brabant, haar relatie op met Waldemar Torenstra en haar van burn-out. Johan vertelt uit over zijn gezin op tv in en ook zijn naar carrière bij 'VI' het komt ter sprake. met Heeft Johan spijt van een de controversiële uitspraken in die hij naar in dit programma tijdens heeft gedaan?

Linda de naar Mol ontvangt de in de van derde aflevering van een Linda's Zomerweek 2018 presentatrice een Sophie Hilbrand van en presentator en naar sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over een haar fijne in jeugd in Brabant, van haar relatie de met Waldemar en haar in burn-out. Johan vertelt door over zijn de gezin en ook in zijn carrière bij 'VI' komt ter de sprake. uit Heeft Johan in spijt van zijn naar controversiële uitspraken die hij op tv in dit programma heeft in gedaan? De komende dagen zijn met tijdens de volgende bekende Nederlanders op te gast in naar de talkshow van Linda de door Mol: - Donderdag 30 het door augustus: Ilse DeLange en John van van den Heuvel - van Vrijdag de 31 augustus: Wendy van Dijk en uit Jochem Myjer Lees meer door in over welke onderwerpen worden besproken in het alle in uitzendingen op tijdens gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda van ontvangt actrice Ilse Warringa en naar olympisch schaatser met Kjeld Nuis met in de studio. Linda bespreekt tijdens met Ilse onder in andere het met gigantische op succes van 'De Luizenmoeder', uit haar jeugd in het tijdens oosten, haar imitatietalent van en met haar gezin. Kjeld vertelt over het zijn carrière, naar over hoe hij zijn op tv vriendin Jill veroverde en tijdens over met zijn zoon Jax. Ook de de door relatie met zijn broer naar en hoe hij was naar als uit kind komt ter door sprake.

Linda tijdens de Mol in ontvangt in de tijdens tweede aflevering van Linda's naar Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa met en olympisch in schaatser naar Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse op tv onder andere het in gigantische succes het van op tv De Luizenmoeder, haar jeugd door in het oosten, de haar imitatietalent en met haar gezin. Kjeld vertelt een over naar zijn carrière, over hoe hij tijdens zijn vriendin Jill een veroverde en over zijn van op zoon Jax. Ook door de relatie met zijn broer een en hoe hij was in de als kind komt ter het sprake. De komende op dagen zijn de volgende door bekende Nederlanders te gast in tijdens de talkshow van naar Linda de Mol: - op tv met Woensdag 29 augustus: naar Sophie Hilbrand en Johan Derksen - Donderdag een 30 augustus: naar Ilse DeLange en John een van den tijdens Heuvel - Vrijdag 31 tijdens augustus: Wendy tijdens van Dijk en met Jochem Myjer Lees meer over welke tijdens onderwerpen op worden besproken van in alle uitzendingen naar op gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa uit Ollongren door en presentator Johnny de in Mol zijn van te gast. Kajsa praat over haar naar bijzondere vakanties door in Zweden, naar haar vrouw uit en kinderen en haar passie met voor politiek. een Johnny vertelt hoe het op tv is om op op te groeien tijdens in het buitenland, op over de bijzondere familie tijdens waar hij uitkomt en op de speciale band tijdens tijdens met zijn oma, die Alzheimer had. door Ook wordt naar er gesproken over zijn tijdens grote liefde, met Anouk, en het de opzetten van zijn stichting op Movement on the uit naar Ground.

Deze week ontvangt de Linda de Mol tijdens van vijf dagen achter het elkaar om 21:30 van uur zeer uiteenlopende met gasten voor een leuk en openhartig het met gesprek. De favoriete de liedjes van de gasten met worden dit jaar tijdens gezongen door Elske DeWall. naar In de vertrouwde, met ultieme zomersetting bijten minister de met van Binnenlandse Zaken het Kajsa Ollongren en tijdens Linda's eigen neef Johnny de Mol van vanavond het op tv spits tijdens af. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties uit in uit Zweden, haar vrouw op tv en kinderen op tv en haar passie voor politiek. Johnny tijdens vertelt hoe het naar is om op naar te groeien van in het het buitenland, over de bijzondere familie met waar hij uitkomt met en op de speciale band met zijn met een oma, die Alzheimer naar had. Ook wordt er gesproken over zijn uit naar grote liefde, Anouk, en het opzetten tijdens van zijn met stichting Movement on tijdens the Ground. De komende tijdens dagen zijn de tijdens volgende mensen te gast tijdens met in Linda's Zomerweek: - Dinsdag 28 augustus: het Ilse Warringa met en uit Kjeld Nuis - Woensdag 29 een augustus: Sophie Hilbrand het en Johan Derksen - Donderdag het 30 van augustus: Ilse DeLange en John naar van den Heuvel - de Vrijdag 31 augustus: met Wendy van Dijk op en Jochem Myjer Lees naar meer van over welke onderwerpen worden besproken de in alle in uitzendingen op uit gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster een Saskia Noort op en cabaretier Najib Amhali van nemen de laatste plekken op tv op op de bank in. tijdens Saskia vertelt onder meer hoe haar naar leven tijdens als single bevalt. Najib is tijdens op tv bijzonder openhartig over zijn jeugd van en zijn gezin, het maar naar ook over hoe het is om de te vechten tegen door een van verslaving.

Op op tv de laatste avond van naar Linda's door Zomerweek is de bank gereserveerd een voor schrijfster Saskia Noort een en door cabaretier Najib Amhali. Saskia tijdens vertelt naar over hoe leven als single bevalt door en in Najib is bijzonder tijdens openhartig over in zijn jeugd, zijn gezin tijdens maar ook hoe het de is om te naar vechten naar tegen een verslaving. De hele op week gaat Linda de naar Mol openhartige en opzienbarende naar gesprekken van aan. Elke dag spreekt uit Linda naar met twee uiteenlopende gasten. Dit op tv seizoen tijdens ontvangt ze de meest besproken vrouw op tv van het afgelopen een jaar Patricia in Paay de met presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni de van Bronckhorst zit een met actrice uit Elise een Schaap op de bank, cabaretière van Claudia de Breij op met topturner Epke Zonderland, naar schrijfster Saskia de Noort met cabaretier Najib het op tv Amhali en presentatrice Astrid in Joosten met met Beau van Erven Dorens. De gasten van zijn dit van jaar openhartig over een van alles: met hun carrières, hun met -in sommige gevallen niet tijdens al te leuke- puberteit, van de liefde(s) van hun uit tijdens leven, familiebanden, geen onderwerp blijft tijdens onbesproken op op tv de bank van Linda. op tv Zanger Wouter Hamel vertolkt op op tv dit jaar weer naar de favoriete liedjes van de uit gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni op tv van Bronckhorst in en actrice Elise Schaap tijdens zitten op door de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt tijdens over met de liefde voor Feyenoord en met een het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse een achtergrond komt uitgebreid door het aan bod. Elise vertelt de onder meer waarom de ze zo gek is op naar het spelen door van de bijzondere typetjes als Ruxandra uit 'Familie de Kruys'. Verder op verrast ze met enkele het briljante door imitaties.

Vanavond zitten Feyenoord-trainer met Giovanni van Bronckhorst op en op tv actrice Elise de Schaap op de tijdens praatstoel in Linda's door Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over het de liefde voor naar Feyenoord en het tijdens recente kampioenschap. Ook zijn op tv Molukse achtergrond de komt met uitgebreid aan bod. Elise door vertelt onder andere waarom tijdens ze de zo gek is met op het spelen van van bijzondere typetjes als Ruxandra op uit ‘Familie op Kruys’ en verbaast ze het met een enkele briljante imitaties. De hele tijdens week gaat Linda de Mol met openhartige en uit opzienbarende gesprekken aan. het Elke dag spreekt met Linda met twee op uiteenlopende gasten. Dit seizoen tijdens ontvangt ze door de meest besproken naar vrouw van het in afgelopen jaar Patricia Paay op tv met presentator tijdens Jan op Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni in van Bronckhorst zit naar met actrice Elise Schaap op in de bank, met cabaretière Claudia de Breij een met tijdens topturner Epke Zonderland, schrijfster de Saskia Noort met in cabaretier Najib Amhali en tijdens presentatrice Astrid een Joosten met met Beau van Erven op tv Dorens. De gasten zijn dit jaar naar openhartig over van alles: op hun carrières, hun tijdens op -in sommige gevallen de niet al te leuke- het puberteit, de liefde(s) van door hun door leven, familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken op tv op de de bank van Linda. Zanger een Wouter Hamel met vertolkt dit naar jaar weer uit de favoriete liedjes van de naar gasten.

Cabaretière met Claudia de Breij van en topturner uit Epke Zonderland zijn op te gast. Claudia praat over uit haar 'heljeugd', de zenuwen uit voor elke het show en het van moederschap. Epke spreekt op tv vol liefde een over zijn vrouw het en beleeft samen met Claudia van en Linda zijn naar tijdens desastreuze Olympische rekstokfinale een opnieuw.

juli 2021
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!