Programma gemist?

Presentatrice Wendy van naar Dijk naar en cabaretier Jochem Myjer in zijn te op tv gast. Wendy vertelt naar over haar schooltijd, haar opleiding van tot danseres en naar het begin van naar haar carrière. Verder op tv een praat ze over haar trouwtrauma tijdens en haar naar huwelijk met een Erland Galjaard. Jochem vertelt over zijn met kindertijd, hoe uit hij tijdens zijn vrouw heeft ontmoet tijdens en hoe hun de bruiloft was. Ook de vertelt hij over het strakke tijdens schema met waarin hij leeft tijdens sinds de operatie aan met de tumor in op zijn uit ruggenmerg. En Jochems dochter, die de lijdt door aan narcolepsie, komt ook ter naar sprake.

Linda de tijdens Mol ontvangt in door de vijfde van en laatste aflevering door van Linda's Zomerweek in 2018 presentatrice op tv Wendy van Dijk en naar cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt door over haar schooltijd, haar tijdens opleiding tot danseres naar en het naar begin van haar de carrière. Verder praat ze uit over haar trouwtrauma door en de haar huwelijk uit met Erland. Jochem vertelt over met zijn kindertijd, van hoe hij in zijn vrouw heeft ontmoet en hoe de hun op tv bruiloft was. Ook vertelt het hij over het strakke met uit schema waarin hij leeft sinds de uit operatie aan de het tumor in zijn tijdens nek. Jochems dochter, het die tijdens lijdt aan narcolepsie, in komt er ook ter door sprake. Bekijk alle afleveringen van door Linda's tijdens Zomerweek op uit gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres een Ilse DeLange en in misdaadverslaggever John van den op Heuvel schuiven bij Linda door aan voor het een openhartig gesprek. Ilse op met vertelt over haar recente naar succes: het de bemachtigen van een rol in de uit in Amerikaanse serie 'Nashville'. het Verder vertelt ze over haar op tv jeugd, haar grote de liefde de Bart en waarom de in mening van tijdens haar moeder over haar de muziek zo belangrijk een is. John door spreekt over de bedreigingen tijdens waarmee hij te maken tijdens heeft op tv en over religie. Ook wordt door er gesproken van over de tijdens ontmoeting met zijn de vrouw en de opvoeding door van zijn de kinderen. En wat een heeft hij met discoplaten een uit de jaren het 80?

Linda de van Mol ontvangt in de een naar vierde aflevering van Linda's Zomerweek op 2018 zangeres op Ilse DeLange en een misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse op tv vertelt over een haar recente tijdens succes: het bemachtigen door van een rol in op tv de op Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt uit ze over haar jeugd, op tv haar tijdens grote liefde Bart en waarom naar de mening van van de haar moeder over haar de muziek zo belangrijk is. uit John spreekt over in de bedreigingen waarmee hij op tv te uit maken heeft en over van religie. tijdens Ook wordt er gesproken over tijdens de met ontmoeting met zijn vrouw de en de opvoeding van met zijn kinderen. En wat met heeft hij op met discoplaten uit een de jaren 80? Morgen is naar de laatste aflevering de van in Linda's Zomerweek 2018. het Dan zijn Wendy van Dijk een en door Jochem Myjer een te gast. Lees meer op over welke onderwerpen worden besproken in op tijdens alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende op tv aflevering nu met al via naar gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice de Sophie Hilbrand en op tv presentator en een sportkenner Johan Derksen zijn het te gast. de Sophie vertelt over haar van fijne jeugd in Brabant, haar met relatie met op tv Waldemar Torenstra en van haar burn-out. Johan van vertelt een over zijn gezin en ook in zijn carrière bij het 'VI' komt in ter sprake. Heeft door Johan spijt van de met controversiële op uitspraken die hij in dit het programma met heeft gedaan?

Linda door de Mol het ontvangt in de van derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 tijdens presentatrice naar Sophie Hilbrand en presentator in en sportkenner uit Johan Derksen. Sophie tijdens vertelt over haar fijne jeugd in in Brabant, op tv haar relatie met Waldemar op en haar burn-out. uit Johan vertelt een over zijn naar gezin en ook zijn met carrière bij 'VI' komt naar ter sprake. Heeft Johan van spijt een van zijn controversiële uitspraken door die met hij in dit programma heeft gedaan? De in komende dagen zijn het naar de volgende bekende Nederlanders tijdens te gast in de talkshow door naar van Linda de Mol: - Donderdag 30 op augustus: van Ilse DeLange en John van van naar den Heuvel - Vrijdag 31 het augustus: Wendy uit van Dijk en Jochem Myjer Lees meer met over welke onderwerpen met worden besproken naar in alle uitzendingen op een een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda van ontvangt actrice tijdens Ilse Warringa en olympisch naar schaatser Kjeld Nuis in het de het studio. Linda bespreekt met Ilse onder uit andere met het gigantische succes van 'De uit van Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, met haar een imitatietalent en haar gezin. met Kjeld op vertelt over zijn tijdens carrière, over hoe hij zijn vriendin op tv het Jill veroverde en het over zijn zoon Jax. Ook naar de relatie in met zijn broer en naar hoe hij uit was als naar kind komt ter in sprake.

Linda de de Mol ontvangt in door de tweede aflevering naar van door Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa tijdens van en olympisch schaatser Kjeld Nuis. op tv Linda door bespreekt met Ilse onder andere het tijdens gigantische succes naar van met De Luizenmoeder, haar jeugd in uit het met oosten, haar imitatietalent en haar door gezin. Kjeld vertelt over in met zijn carrière, over het hoe hij zijn vriendin Jill veroverde met en over door zijn tijdens zoon Jax. Ook de relatie met met zijn broer naar en de hoe hij was als door kind komt met ter sprake. De komende dagen zijn de in volgende bekende Nederlanders in te op tv gast in de op tv talkshow van Linda van de Mol: - Woensdag 29 de augustus: Sophie Hilbrand en op tv Johan het Derksen - Donderdag op 30 augustus: Ilse DeLange met en John van den Heuvel - de Vrijdag 31 augustus: de door Wendy van Dijk op en Jochem Myjer Lees meer over welke tijdens tijdens onderwerpen worden besproken met in alle uitzendingen op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa Ollongren naar en presentator Johnny naar de Mol het zijn te gast. het Kajsa een praat over haar bijzondere in vakanties in Zweden, door haar vrouw en kinderen een en haar passie in voor politiek. Johnny vertelt uit hoe het is het om op te naar groeien het in het buitenland, op over de bijzondere een familie waar het hij uitkomt en de speciale op tv band met zijn oma, op tv die Alzheimer had. de uit Ook wordt er gesproken over met zijn grote in liefde, Anouk, tijdens en het opzetten een van zijn stichting Movement on the op tv door Ground.

Deze op tv week ontvangt Linda de het Mol vijf van dagen achter elkaar op om 21:30 uur zeer de uiteenlopende met gasten voor een leuk en openhartig een gesprek. De favoriete in liedjes van de een gasten worden dit het jaar gezongen door door Elske op DeWall. In de vertrouwde, ultieme op zomersetting bijten op minister van Binnenlandse van Zaken naar Kajsa Ollongren en Linda's tijdens eigen neef Johnny de Mol op vanavond een het spits af. Kajsa praat tijdens over haar van bijzondere vakanties in een Zweden, haar vrouw en in kinderen en het haar passie voor politiek. Johnny op tv vertelt hoe in het is om door op te de groeien in het met buitenland, over de bijzondere familie met waar hij uitkomt met tijdens en de speciale in band met zijn oma, op die Alzheimer een had. Ook wordt er gesproken naar over zijn grote liefde, in Anouk, het en het opzetten van zijn naar stichting Movement on the een Ground. De komende dagen het zijn de door volgende mensen te tijdens gast in op Linda's Zomerweek: - door Dinsdag 28 augustus: Ilse Warringa op en Kjeld uit Nuis - Woensdag 29 door augustus: Sophie met Hilbrand en Johan Derksen - Donderdag de 30 augustus: Ilse het DeLange tijdens en John van den Heuvel - van Vrijdag 31 augustus: naar Wendy van Dijk en tijdens naar Jochem Myjer Lees meer over in welke onderwerpen met worden besproken in van alle uitzendingen op naar gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster naar Saskia Noort van en cabaretier Najib Amhali nemen een de op tv laatste plekken op de bank uit in. Saskia het vertelt onder meer hoe uit haar leven als single het een bevalt. Najib is bijzonder openhartig de over zijn in jeugd en zijn gezin, de maar ook over met hoe het is op tv om te vechten tegen tijdens een tijdens verslaving.

Op op tv de laatste avond het van Linda's Zomerweek is uit de bank gereserveerd voor tijdens schrijfster Saskia Noort uit en naar cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt door over hoe op leven als het single bevalt en Najib met is een bijzonder openhartig over zijn het jeugd, zijn gezin het maar ook hoe het met is op tv om te vechten tegen een verslaving. De op tv hele week uit gaat Linda de Mol een openhartige en naar opzienbarende met gesprekken aan. Elke dag spreekt met Linda de met twee uiteenlopende van gasten. Dit seizoen naar ontvangt ze de meest besproken naar vrouw de van het afgelopen jaar Patricia uit Paay met de presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer met Giovanni van naar Bronckhorst zit met actrice van Elise Schaap van op de bank, cabaretière een Claudia de Breij door met topturner Epke Zonderland, de schrijfster Saskia met Noort met een cabaretier Najib Amhali uit en presentatrice Astrid een Joosten met Beau van Erven met Dorens. De gasten zijn naar tijdens dit jaar openhartig over het van alles: een hun carrières, hun -in sommige door gevallen in niet al te leuke- een puberteit, de liefde(s) van van hun door leven, familiebanden, geen onderwerp in blijft onbesproken van op de bank van Linda. Zanger de Wouter Hamel met vertolkt dit jaar de weer de uit favoriete liedjes de van de gasten.

Feyenoord-trainer uit Giovanni van Bronckhorst en actrice uit Elise Schaap op zitten op de praatstoel. met De voetbaltrainer vertelt op tv over de de liefde voor Feyenoord uit en het recente het kampioenschap. de Ook zijn Molukse achtergrond komt de uitgebreid aan bod. van Elise vertelt onder door meer waarom ze van zo gek van is op op het spelen van bijzondere typetjes als naar Ruxandra uit 'Familie met het Kruys'. Verder verrast ze met enkele door briljante in imitaties.

Vanavond een zitten Feyenoord-trainer Giovanni in van Bronckhorst en in actrice Elise Schaap op tijdens de praatstoel in Linda's op Zomerweek. De het voetbaltrainer vertelt over de de door liefde voor Feyenoord in en het recente kampioenschap. Ook zijn een Molukse achtergrond tijdens komt uitgebreid aan bod. met Elise vertelt onder naar andere waarom ze de zo gek is de op het spelen met van door bijzondere typetjes als een Ruxandra uit ‘Familie op Kruys’ en verbaast naar ze met enkele op tv briljante imitaties. De hele tijdens week gaat Linda met de Mol openhartige en van opzienbarende gesprekken aan. van Elke dag spreekt de Linda met twee uit uiteenlopende in gasten. Dit seizoen ontvangt naar ze de meest besproken vrouw op tv van het afgelopen op jaar Patricia Paay uit de met presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni het van Bronckhorst naar zit met tijdens actrice Elise Schaap op tv op de een bank, cabaretière Claudia van de Breij met topturner Epke Zonderland, op tv schrijfster Saskia Noort met met op cabaretier Najib Amhali en de presentatrice een Astrid Joosten met Beau uit van Erven Dorens. De gasten zijn een dit jaar openhartig in over van van alles: hun tijdens carrières, hun -in een sommige gevallen niet al een te uit leuke- puberteit, de van liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen naar onderwerp blijft onbesproken het op de bank van van Linda. uit Zanger Wouter Hamel vertolkt in dit jaar weer van de favoriete naar liedjes van de het gasten.

Cabaretière op Claudia de Breij en een topturner Epke op Zonderland zijn te gast. het Claudia praat het over haar 'heljeugd', de zenuwen het voor tijdens elke show tijdens en het moederschap. Epke spreekt op vol liefde over uit zijn vrouw en door beleeft samen met Claudia op tv naar en Linda zijn de desastreuze Olympische rekstokfinale uit opnieuw.

augustus 2020
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!