Programma gemist?

Presentatrice Wendy op tv van Dijk de en cabaretier Jochem de Myjer zijn te gast. op Wendy vertelt over tijdens haar van schooltijd, haar opleiding tot danseres van en het begin van van haar carrière. Verder door naar praat ze over haar trouwtrauma en in haar de huwelijk met Erland Galjaard. uit Jochem de vertelt over zijn kindertijd, uit hoe hij zijn vrouw heeft naar ontmoet en de hoe hun bruiloft was. op Ook op vertelt hij over het strakke naar schema het waarin hij leeft op sinds de operatie aan naar de tumor in de zijn met ruggenmerg. En Jochems dochter, die lijdt in aan narcolepsie, komt tijdens op tv ook ter sprake.

Linda de Mol tijdens ontvangt in een de van vijfde en laatste aflevering van in Linda's Zomerweek 2018 presentatrice een naar Wendy van Dijk op tv en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt tijdens over haar schooltijd, haar op opleiding tot danseres naar en het begin uit van haar carrière. de Verder praat een ze over tijdens haar trouwtrauma en haar een huwelijk op tv met Erland. Jochem vertelt in over zijn kindertijd, in hoe hij zijn vrouw tijdens heeft ontmoet en op tv hoe hun bruiloft naar was. Ook vertelt hij een over van het strakke schema waarin door hij het leeft sinds de operatie aan de op tv uit tumor in zijn nek. Jochems dochter, uit de die lijdt aan narcolepsie, uit komt er ook van ter sprake. Bekijk alle van afleveringen van Linda's Zomerweek met op uit gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres door Ilse DeLange en misdaadverslaggever op John op tv van den Heuvel schuiven door bij Linda aan door voor een openhartig met gesprek. Ilse vertelt over haar op tv recente met succes: het bemachtigen van een op rol in van de in Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder in vertelt ze over haar jeugd, tijdens haar de grote liefde Bart de en waarom de door mening van met haar moeder over haar van muziek zo belangrijk is. van John spreekt van over de bedreigingen waarmee van hij het te maken heeft op tv en over religie. Ook wordt er met gesproken over van de ontmoeting met op zijn vrouw en tijdens de opvoeding met van zijn kinderen. En wat op op heeft hij met discoplaten tijdens uit de jaren op 80?

Linda het de Mol ontvangt in de een vierde aflevering van in Linda's door Zomerweek 2018 zangeres uit Ilse DeLange en misdaadverslaggever John met van met den Heuvel. Ilse vertelt over in haar recente succes: door het bemachtigen van een naar door rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. op tv Verder vertelt op tv ze over haar tijdens jeugd, het haar grote liefde van Bart en waarom een de mening van haar de moeder over haar muziek zo op tv belangrijk is. John een uit spreekt over de bedreigingen een waarmee hij te van maken heeft en over op tv religie. Ook wordt er op gesproken over het de ontmoeting met zijn op vrouw en van de opvoeding van zijn met kinderen. En wat tijdens heeft hij met tijdens tijdens discoplaten uit de jaren met 80? Morgen is tijdens de laatste aflevering in van Linda's Zomerweek 2018. het Dan zijn Wendy uit van Dijk en Jochem op Myjer te gast. Lees op tv meer over welke onderwerpen naar worden de besproken in alle uitzendingen tijdens op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende aflevering nu al door via door gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie door Hilbrand en presentator naar en het sportkenner Johan Derksen zijn te met gast. op Sophie vertelt over haar fijne het jeugd in door Brabant, haar relatie met Waldemar met Torenstra een en haar burn-out. de Johan vertelt over zijn gezin met uit en ook zijn carrière in bij 'VI' met komt ter sprake. Heeft van Johan spijt van de van controversiële uitspraken die hij een met in dit programma heeft een gedaan?

Linda de Mol uit ontvangt een in de derde op tv aflevering van Linda's Zomerweek 2018 tijdens presentatrice Sophie het Hilbrand en presentator een en sportkenner Johan door Derksen. Sophie met vertelt over haar fijne jeugd op in een Brabant, haar relatie door met Waldemar en het haar burn-out. Johan het vertelt over zijn gezin en ook het uit zijn carrière bij in 'VI' komt ter sprake. van Heeft Johan spijt van naar zijn controversiële uitspraken in die hij met in dit programma de heeft gedaan? De komende dagen zijn met de op tv volgende bekende Nederlanders te een gast het in de talkshow de van Linda de Mol: - Donderdag van 30 augustus: op tv Ilse DeLange en John de van den op Heuvel - Vrijdag 31 augustus: tijdens Wendy uit van Dijk en Jochem van Myjer Lees meer over naar welke onderwerpen door worden besproken in alle met uitzendingen op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt actrice door Ilse het Warringa en olympisch schaatser Kjeld op tv Nuis in tijdens de tijdens studio. Linda bespreekt met Ilse onder met andere het het gigantische op tv succes van 'De Luizenmoeder', naar haar jeugd met in het oosten, een haar imitatietalent en haar gezin. van Kjeld in vertelt over zijn carrière, een over hoe hij in zijn vriendin Jill veroverde met en over zijn de zoon van Jax. Ook de een relatie met zijn broer en naar hoe tijdens hij was als kind komt ter naar tijdens sprake.

Linda de Mol in ontvangt in naar de tijdens tweede aflevering van Linda's Zomerweek naar 2018 actrice met Ilse Warringa uit en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda op tv bespreekt tijdens met Ilse onder andere het het gigantische succes in van De in Luizenmoeder, haar jeugd in het naar oosten, van haar imitatietalent en met haar gezin. Kjeld uit vertelt over uit zijn carrière, over hoe hij uit zijn vriendin van Jill veroverde door en over zijn zoon Jax. tijdens Ook de relatie uit met zijn broer van en op hoe hij was als op kind komt ter sprake. De de komende dagen op tv zijn de volgende bekende een Nederlanders op te gast in de talkshow van van Linda de de Mol: - Woensdag met 29 augustus: naar Sophie Hilbrand en door Johan Derksen - Donderdag 30 augustus: Ilse door DeLange en John de van het den Heuvel - op tv Vrijdag 31 augustus: Wendy door van Dijk en Jochem uit Myjer Lees het meer over welke van onderwerpen worden besproken in alle uitzendingen op tv naar op gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa van Ollongren en presentator Johnny van de Mol van zijn in te gast. Kajsa praat over een haar een bijzondere vakanties in Zweden, het haar vrouw en kinderen en met haar tijdens passie voor politiek. Johnny naar vertelt hoe met het is om op de te groeien in naar het buitenland, over de op tv een bijzondere familie waar in hij uitkomt en de speciale band op met uit zijn oma, die Alzheimer had. naar Ook wordt er een gesproken over zijn naar grote liefde, Anouk, naar op en het opzetten van in zijn stichting door Movement on the naar Ground.

Deze week ontvangt naar Linda de Mol op op vijf dagen achter tijdens elkaar om 21:30 uur zeer van uiteenlopende de gasten voor een leuk en een openhartig gesprek. met De favoriete liedjes in van de gasten worden dit op tv jaar gezongen door tijdens Elske tijdens DeWall. In de vertrouwde, op ultieme zomersetting bijten minister tijdens van Binnenlandse Zaken naar Kajsa Ollongren en uit Linda's een eigen neef op tv Johnny de Mol vanavond het in spits af. Kajsa praat de over in haar bijzondere vakanties op in Zweden, haar vrouw en met kinderen en haar naar passie voor politiek. een Johnny vertelt hoe het met is om op tijdens met te groeien in het van buitenland, over het de bijzondere familie waar hij uitkomt van en de een speciale band met zijn op oma, die een Alzheimer had. Ook door wordt er op gesproken over zijn grote een liefde, Anouk, en het door opzetten van zijn in stichting in Movement on the Ground. De komende op tv dagen van zijn de volgende mensen te door gast in Linda's Zomerweek: - op tv Dinsdag 28 augustus: op Ilse met Warringa en Kjeld Nuis - Woensdag met 29 augustus: met Sophie Hilbrand en Johan van met Derksen - Donderdag 30 augustus: Ilse het DeLange door en John van den Heuvel - naar Vrijdag 31 de augustus: Wendy op tv van Dijk en Jochem Myjer Lees meer de uit over welke onderwerpen worden de besproken in alle uitzendingen tijdens op met gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster op tv Saskia Noort op en cabaretier Najib Amhali nemen de met laatste in plekken op de bank op tv in. Saskia vertelt de onder meer in hoe haar leven als in single bevalt. naar Najib is bijzonder openhartig de over zijn het jeugd en zijn met gezin, maar op tv ook over hoe het is uit om uit te vechten tegen een op tv verslaving.

Op de laatste uit avond een van Linda's Zomerweek is de de door bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort van en de cabaretier Najib Amhali. op tv Saskia vertelt over hoe een leven als van single bevalt en Najib in is bijzonder openhartig over de naar zijn jeugd, zijn door gezin maar ook hoe naar het is om te vechten van tegen tijdens een verslaving. De met hele week gaat door Linda de Mol openhartige op tv en opzienbarende gesprekken in aan. Elke dag spreekt met Linda door met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen tijdens ontvangt ze de het met meest besproken vrouw van tijdens het afgelopen jaar uit Patricia Paay met presentator Jan van Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni uit uit van Bronckhorst zit met actrice van Elise Schaap op naar de bank, cabaretière Claudia een de Breij naar met de topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia tijdens Noort met cabaretier met Najib de Amhali en presentatrice van Astrid Joosten met Beau door van Erven Dorens. De de gasten zijn een dit jaar openhartig over van alles: door hun door carrières, hun in -in sommige gevallen niet uit al te leuke- puberteit, de een liefde(s) van met hun leven, uit familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken naar in op de bank van Linda. met Zanger Wouter Hamel vertolkt uit dit jaar tijdens weer de door favoriete liedjes van door de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van door Bronckhorst en op tv actrice Elise Schaap een zitten op de tijdens praatstoel. De van voetbaltrainer vertelt het over de liefde naar voor Feyenoord en het recente in kampioenschap. Ook op tv zijn Molukse achtergrond komt het uitgebreid met aan bod. Elise vertelt van onder meer waarom ze de zo gek is de op het van spelen van op tv bijzondere typetjes als uit Ruxandra uit 'Familie op tv Kruys'. Verder verrast ze uit met enkele tijdens briljante imitaties.

Vanavond zitten tijdens Feyenoord-trainer Giovanni van op tv Bronckhorst en actrice Elise het Schaap op de uit praatstoel in de Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer het vertelt over de op tv liefde voor Feyenoord een door en het recente kampioenschap. Ook zijn door Molukse achtergrond in komt naar uitgebreid aan bod. Elise vertelt onder naar andere waarom ze op zo gek is een op door het spelen de van bijzondere typetjes als Ruxandra het uit ‘Familie Kruys’ en in op tv verbaast ze met uit enkele briljante imitaties. De naar hele week gaat Linda de met Mol openhartige en opzienbarende met gesprekken aan. tijdens Elke tijdens dag spreekt Linda naar met twee uiteenlopende gasten. van Dit seizoen ontvangt ze de uit meest van besproken vrouw uit van het afgelopen jaar Patricia van Paay met presentator Jan de Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni een op van Bronckhorst zit met actrice met Elise Schaap op door de bank, naar cabaretière Claudia de van Breij met topturner Epke Zonderland, met schrijfster Saskia Noort door van met cabaretier Najib Amhali en op tv presentatrice Astrid Joosten met met Beau van Erven van Dorens. De gasten tijdens zijn dit met jaar openhartig in over van alles: hun uit carrières, hun -in sommige gevallen naar niet met al te leuke- van puberteit, de liefde(s) van de hun leven, een familiebanden, geen in onderwerp blijft onbesproken op de de bank van van Linda. Zanger Wouter Hamel vertolkt door dit in jaar weer de favoriete liedjes tijdens van de met gasten.

Cabaretière naar Claudia de Breij een en topturner Epke Zonderland zijn op te op gast. Claudia praat over op tv haar 'heljeugd', met de zenuwen voor elke op show en naar het moederschap. op Epke spreekt vol uit liefde over zijn vrouw en van beleeft uit samen met Claudia en Linda een zijn desastreuze Olympische rekstokfinale met in opnieuw.

december 2018
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord