Programma gemist?

Presentatrice Wendy van in Dijk en cabaretier tijdens Jochem Myjer uit zijn door te gast. Wendy vertelt over door haar schooltijd, haar opleiding op tv tot danseres in en het begin van de haar carrière. naar Verder praat ze van over haar trouwtrauma op en haar huwelijk met het Erland Galjaard. met Jochem vertelt door over zijn kindertijd, hoe hij door zijn vrouw de heeft ontmoet uit en hoe hun bruiloft naar was. een Ook vertelt hij over het het strakke schema waarin hij het leeft sinds de door operatie aan de de tumor tijdens in zijn met ruggenmerg. En Jochems in dochter, die lijdt uit aan narcolepsie, komt ook ter door sprake.

Linda de het Mol ontvangt een in de vijfde en laatste van aflevering naar van Linda's door Zomerweek 2018 presentatrice met Wendy van Dijk en cabaretier tijdens Jochem Myjer. Wendy uit vertelt over haar schooltijd, haar het opleiding tot danseres uit en het op tv begin van tijdens haar carrière. het Verder praat ze in over haar trouwtrauma en haar tijdens huwelijk met Erland. door Jochem een vertelt over zijn kindertijd, hoe op hij zijn vrouw heeft op uit ontmoet en hoe hun bruiloft op was. Ook met vertelt hij tijdens over het strakke schema naar waarin hij leeft sinds op tv de de operatie aan de tumor in op zijn nek. Jochems dochter, met die de lijdt aan op tv narcolepsie, komt er ook ter naar sprake. Bekijk alle op afleveringen van tijdens Linda's Zomerweek op door gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres op tv Ilse DeLange en op tv misdaadverslaggever John van den Heuvel met schuiven tijdens bij Linda aan het voor een het openhartig gesprek. Ilse vertelt op tv over haar recente succes: van het bemachtigen van op tv een rol in de tijdens Amerikaanse serie 'Nashville'. naar Verder vertelt ze naar over in haar jeugd, haar naar grote liefde Bart en waarom de de mening van in van haar moeder over haar in muziek zo belangrijk naar is. John spreekt uit over de bedreigingen op waarmee hij te maken tijdens heeft en over religie. van Ook wordt met er gesproken over uit de ontmoeting van met zijn vrouw en de de opvoeding van op tv zijn kinderen. van En wat heeft de hij met discoplaten uit de op tv jaren uit 80?

Linda de van Mol de ontvangt in de vierde de aflevering van op tv Linda's Zomerweek 2018 op tv zangeres Ilse DeLange en van misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse uit vertelt naar over haar recente succes: het tijdens een bemachtigen van een rol het in de Amerikaanse serie van 'Nashville'. Verder vertelt ze op over haar van jeugd, haar grote van liefde naar Bart en waarom op de mening van haar moeder door over haar muziek zo door belangrijk het is. John van spreekt over de bedreigingen naar waarmee hij te tijdens maken heeft het en over religie. Ook wordt een er gesproken de over de naar ontmoeting met zijn vrouw en het de opvoeding op tv van zijn kinderen. En naar wat heeft hij met op discoplaten uit van de jaren 80? Morgen is een de naar laatste aflevering op tv van Linda's Zomerweek op 2018. Dan zijn Wendy van Dijk in en op tv Jochem Myjer te gast. Lees meer door over een welke onderwerpen worden op besproken in alle het uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de het volgende in aflevering nu al van via gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice tijdens Sophie Hilbrand het en presentator en de sportkenner Johan Derksen op zijn te gast. Sophie vertelt in over haar in fijne jeugd in door Brabant, haar naar relatie met Waldemar Torenstra en haar uit burn-out. de Johan vertelt over zijn gezin op tv en ook het zijn carrière bij 'VI' het komt uit ter sprake. uit Heeft Johan spijt met van de controversiële uitspraken die door hij naar in dit programma heeft op tv gedaan?

Linda op tv de Mol op ontvangt in de derde aflevering van uit door Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie in Hilbrand en het presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie de vertelt over uit haar fijne jeugd het in Brabant, haar relatie een tijdens met Waldemar en haar op burn-out. Johan vertelt over het zijn uit gezin en ook zijn carrière met bij van 'VI' komt ter sprake. de Heeft Johan uit spijt van zijn controversiële uitspraken die op tv in hij in dit programma heeft gedaan? De een komende dagen met zijn de volgende bekende met in Nederlanders te gast in de talkshow tijdens een van Linda de Mol: - van Donderdag 30 augustus: in Ilse DeLange en John van tijdens den Heuvel - van Vrijdag 31 uit augustus: Wendy van Dijk en met het Jochem Myjer Lees meer over welke door onderwerpen worden uit besproken in alle het uitzendingen op door gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt door actrice Ilse Warringa en van olympisch schaatser door Kjeld Nuis in de naar studio. van Linda bespreekt met Ilse tijdens onder andere in het gigantische succes van tijdens 'De Luizenmoeder', tijdens haar jeugd in het oosten, een tijdens haar imitatietalent en haar de gezin. Kjeld vertelt over zijn op een carrière, over hoe hij zijn vriendin naar Jill veroverde op en over door zijn zoon Jax. op Ook de op relatie met zijn broer en in hoe van hij was als kind komt ter met op sprake.

Linda de op Mol in ontvangt in de tweede aflevering van naar Linda's een Zomerweek 2018 actrice op tv Ilse Warringa en op tv olympisch schaatser Kjeld op Nuis. Linda bespreekt op tv met Ilse onder van andere het gigantische met succes van De Luizenmoeder, uit haar jeugd in het met oosten, haar door imitatietalent uit en haar gezin. uit Kjeld vertelt over uit zijn carrière, over de hoe hij zijn op tv vriendin Jill veroverde en naar over zijn op tv zoon Jax. Ook van de relatie met met zijn broer en hoe het hij was als kind komt een ter sprake. De uit komende dagen zijn de van volgende bekende op tv Nederlanders te gast in een naar de talkshow van Linda van de Mol: - Woensdag op tv 29 augustus: Sophie Hilbrand in en Johan Derksen - Donderdag uit 30 augustus: van Ilse DeLange en met John van den Heuvel - op tv de Vrijdag 31 augustus: Wendy van naar Dijk door en Jochem Myjer Lees meer over welke op tv onderwerpen worden door besproken in alle uitzendingen van de op gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa Ollongren een en presentator Johnny tijdens tijdens de Mol zijn te gast. met Kajsa praat het over haar bijzondere vakanties op tv in de Zweden, haar vrouw en kinderen de en haar passie op tv voor politiek. Johnny vertelt een hoe een het is om op op tv te groeien in het het buitenland, over de de tijdens bijzondere familie waar hij uitkomt in en de tijdens speciale band met zijn oma, uit die in Alzheimer had. Ook een wordt er gesproken over zijn het grote van liefde, Anouk, en het opzetten van van zijn stichting naar Movement on the naar in Ground.

Deze week met ontvangt Linda de Mol door het vijf dagen achter elkaar om 21:30 het uur naar zeer uiteenlopende gasten voor in een leuk en openhartig van gesprek. tijdens De favoriete liedjes van de met gasten worden een dit jaar in gezongen door Elske DeWall. tijdens In de vertrouwde, een ultieme zomersetting bijten minister op tv naar van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren de en Linda's eigen uit neef Johnny de Mol tijdens vanavond het spits naar af. Kajsa praat door over haar bijzondere door vakanties de in Zweden, haar vrouw op en kinderen op tv en haar passie op voor politiek. Johnny de vertelt hoe het is om op van te groeien met in het het buitenland, over tijdens de bijzondere familie op tv waar hij uitkomt en naar de speciale band het met zijn oma, die Alzheimer van had. Ook uit wordt er gesproken over zijn een grote de liefde, Anouk, op en het opzetten van zijn stichting naar Movement on the tijdens Ground. De komende dagen van zijn de op tv volgende mensen met te gast in een Linda's Zomerweek: - tijdens Dinsdag 28 augustus: Ilse met Warringa en Kjeld Nuis - het Woensdag 29 augustus: Sophie een Hilbrand in en Johan Derksen - Donderdag 30 naar augustus: Ilse DeLange naar en John op tv van den Heuvel - Vrijdag in de 31 augustus: Wendy van Dijk door en Jochem met Myjer Lees meer over welke de onderwerpen worden besproken op tv in alle uitzendingen op op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia van Noort en door cabaretier Najib Amhali nemen de door laatste plekken op door naar de bank in. Saskia vertelt onder op meer hoe haar uit leven een als single bevalt. Najib in is bijzonder openhartig over het op tv zijn jeugd en zijn gezin, maar op een ook over hoe het is om door te vechten het tegen een uit verslaving.

Op de laatste het tijdens avond van Linda's Zomerweek is van de bank gereserveerd voor een schrijfster Saskia uit Noort tijdens en cabaretier Najib Amhali. van Saskia vertelt over de hoe leven als single bevalt met en Najib is van bijzonder openhartig van over het zijn jeugd, zijn gezin een maar ook de hoe het is het om te vechten tegen een verslaving. De het hele naar week gaat Linda tijdens de Mol openhartige en opzienbarende in uit gesprekken aan. Elke dag op spreekt Linda op tv met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op ontvangt in ze de het meest besproken vrouw van het het afgelopen jaar Patricia Paay uit met presentator Jan de Versteegh, naar Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst met zit met actrice Elise op tv in Schaap op de tijdens bank, cabaretière Claudia het de Breij met topturner Epke Zonderland, met door schrijfster Saskia Noort met cabaretier Najib van Amhali en op tv presentatrice Astrid op tv Joosten met in Beau van Erven Dorens. De gasten zijn in dit van jaar openhartig uit over van alles: hun carrières, hun op tv -in sommige een gevallen niet in al te leuke- puberteit, de het het liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen de onderwerp blijft onbesproken de op door de bank van Linda. Zanger met Wouter met Hamel vertolkt dit jaar het weer op de favoriete liedjes van de tijdens gasten.

Feyenoord-trainer naar Giovanni van het Bronckhorst en actrice Elise het Schaap zitten op de praatstoel. van De naar voetbaltrainer vertelt over de op tv liefde voor Feyenoord op tv en in het recente kampioenschap. Ook uit zijn Molukse achtergrond naar komt uitgebreid in aan bod. Elise tijdens vertelt onder meer de waarom ze zo gek van is op het in spelen van op tv bijzondere typetjes als op Ruxandra uit 'Familie Kruys'. op Verder verrast ze met enkele met briljante een imitaties.

Vanavond van zitten Feyenoord-trainer Giovanni uit van Bronckhorst en door actrice Elise Schaap op de tijdens praatstoel in Linda's met Zomerweek. De voetbaltrainer het vertelt over de op tv een liefde voor Feyenoord en het door recente kampioenschap. Ook van zijn Molukse achtergrond door komt uitgebreid het aan bod. Elise de vertelt onder op tv andere waarom ze zo in gek is op op het spelen van bijzondere typetjes het als Ruxandra uit uit ‘Familie Kruys’ het en verbaast ze met op tv op enkele briljante imitaties. De hele week gaat van op Linda de Mol openhartige en opzienbarende door gesprekken naar aan. Elke uit dag spreekt Linda met twee uiteenlopende op gasten. Dit seizoen de op tv ontvangt ze de meest op besproken vrouw van het het afgelopen jaar Patricia Paay uit met de presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer op tv Giovanni van Bronckhorst zit tijdens op met actrice Elise Schaap op een de in bank, cabaretière Claudia naar de Breij met topturner de Epke Zonderland, schrijfster Saskia met Noort met cabaretier naar Najib door Amhali en presentatrice Astrid Joosten met door Beau van Erven naar Dorens. De gasten zijn een dit jaar met openhartig over van op alles: hun carrières, in hun -in het sommige gevallen niet het al te van leuke- puberteit, de liefde(s) op van hun leven, familiebanden, geen uit onderwerp blijft onbesproken het op de bank in naar van Linda. Zanger uit Wouter Hamel vertolkt dit jaar weer de de favoriete door liedjes van de van gasten.

Cabaretière op tv Claudia de Breij en op tv topturner Epke het Zonderland zijn tijdens te gast. Claudia praat over van haar 'heljeugd', de zenuwen in van voor elke show en het naar moederschap. Epke spreekt vol een liefde het over zijn vrouw en uit beleeft samen met tijdens Claudia en Linda tijdens zijn desastreuze de Olympische rekstokfinale naar opnieuw.

september 2019
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord