Programma gemist?

Presentatrice een Wendy van tijdens Dijk en cabaretier Jochem tijdens Myjer zijn te het gast. Wendy vertelt over haar op tv schooltijd, haar opleiding uit tot danseres en naar het begin van van haar carrière. Verder het praat ze over uit haar trouwtrauma en op haar tijdens huwelijk met de Erland Galjaard. Jochem vertelt over in zijn door kindertijd, hoe hij zijn tijdens vrouw heeft ontmoet en hoe in hun bruiloft was. uit Ook vertelt hij op over het strakke tijdens schema uit waarin hij leeft door sinds de operatie aan de een tumor in zijn tijdens ruggenmerg. En Jochems naar dochter, die lijdt door aan narcolepsie, komt tijdens ook ter uit sprake.

Linda de Mol uit ontvangt in de op vijfde en laatste het aflevering in van Linda's Zomerweek de 2018 presentatrice Wendy van met Dijk en cabaretier Jochem de Myjer. Wendy een vertelt over haar schooltijd, haar op tv tijdens opleiding tot danseres en het in begin tijdens van haar carrière. Verder op tv praat ze over haar door trouwtrauma en haar huwelijk op tv met door Erland. Jochem vertelt over zijn naar kindertijd, de hoe hij met zijn vrouw heeft ontmoet en hoe van hun in bruiloft was. Ook vertelt hij door over op tv het strakke schema met waarin hij leeft sinds in de operatie tijdens aan de tumor in van zijn nek. Jochems door dochter, die tijdens lijdt aan narcolepsie, komt er het op ook ter sprake. Bekijk uit alle afleveringen van Linda's Zomerweek het op op gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse in DeLange en misdaadverslaggever in John van het den Heuvel schuiven het bij Linda aan voor van een tijdens openhartig gesprek. Ilse vertelt over een haar van recente succes: het bemachtigen van een op tv uit rol in de Amerikaanse uit serie 'Nashville'. Verder vertelt ze de over haar op tv jeugd, haar grote het liefde Bart naar en waarom het de mening van de haar moeder over haar muziek zo naar een belangrijk is. John spreekt over van de bedreigingen een waarmee hij te het maken heeft en door over religie. een Ook wordt er naar gesproken over de ontmoeting met tijdens zijn vrouw en uit de opvoeding van het zijn kinderen. En wat een tijdens heeft hij met discoplaten uit uit de jaren op 80?

Linda op tv de Mol op tv ontvangt in de naar vierde aflevering van de Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange de en misdaadverslaggever John de van de den Heuvel. Ilse vertelt van over haar het recente succes: het bemachtigen naar van een rol in door de Amerikaanse naar serie 'Nashville'. Verder naar vertelt ze over haar jeugd, het haar van grote liefde Bart en in waarom de mening van tijdens haar uit moeder over haar naar muziek zo op belangrijk is. John spreekt over de de bedreigingen waarmee een hij te het maken heeft en over religie. naar in Ook wordt er tijdens gesproken over de ontmoeting met op zijn tijdens vrouw en de de opvoeding van zijn kinderen. van En wat heeft hij een met discoplaten tijdens uit de jaren 80? Morgen is in de van laatste aflevering van tijdens Linda's Zomerweek 2018. het Dan zijn Wendy van Dijk tijdens en Jochem door Myjer door te gast. Lees meer over welke naar onderwerpen worden besproken in tijdens alle in uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de door volgende aflevering nu tijdens al via op gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand uit en presentator en op tv van sportkenner Johan Derksen zijn met te gast. Sophie vertelt over uit haar fijne jeugd tijdens het in Brabant, haar relatie met van Waldemar Torenstra en van haar burn-out. op Johan vertelt over zijn gezin in en ook zijn naar carrière de bij 'VI' komt de ter sprake. Heeft Johan spijt door van op tv de controversiële uitspraken die naar hij in dit door programma op heeft gedaan?

Linda met de Mol een ontvangt in de derde aflevering van van Linda's Zomerweek een 2018 presentatrice Sophie Hilbrand uit en presentator en in sportkenner Johan in Derksen. Sophie vertelt de over haar fijne jeugd met in Brabant, haar de relatie met Waldemar naar en haar burn-out. op Johan vertelt over zijn op tv uit gezin en ook zijn door carrière bij 'VI' komt met ter door sprake. Heeft Johan spijt van op tv zijn controversiële uitspraken uit die naar hij in dit programma op heeft gedaan? De komende dagen uit zijn in de volgende bekende in Nederlanders te gast in de de talkshow de van Linda de Mol: - Donderdag 30 in augustus: Ilse DeLange de en John naar van den Heuvel - de Vrijdag in 31 augustus: Wendy van Dijk met en uit Jochem Myjer Lees meer over welke onderwerpen de worden besproken door in alle uitzendingen op op door gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda op tv ontvangt actrice Ilse Warringa en de olympisch schaatser op tv Kjeld Nuis in op de studio. Linda in bespreekt in met Ilse onder andere het op tv gigantische succes naar van 'De Luizenmoeder', de haar jeugd in naar het oosten, uit haar imitatietalent en haar gezin. naar Kjeld vertelt over een zijn van carrière, over hoe hij tijdens zijn vriendin een Jill veroverde en over zijn zoon het Jax. Ook de de op tv relatie met zijn op tv broer en hoe uit hij was als uit kind komt ter op tv sprake.

Linda de uit Mol ontvangt de in de tweede aflevering de van door Linda's Zomerweek 2018 actrice het Ilse Warringa op en olympisch schaatser Kjeld door Nuis. Linda bespreekt met door Ilse onder andere een het een gigantische succes van De tijdens Luizenmoeder, haar jeugd in uit het de oosten, haar imitatietalent en haar gezin. op door Kjeld vertelt over zijn carrière, over op in hoe hij zijn het vriendin Jill veroverde uit en over zijn zoon Jax. in Ook tijdens de relatie met zijn naar broer en hoe hij was de met als kind komt ter sprake. De de komende dagen zijn de met tijdens volgende bekende Nederlanders te gast de in de talkshow van een Linda de Mol: - door Woensdag 29 door augustus: door Sophie Hilbrand en van Johan Derksen - Donderdag van 30 augustus: Ilse DeLange het en John van den Heuvel - door Vrijdag uit 31 augustus: Wendy van naar Dijk en een Jochem Myjer Lees meer over welke de onderwerpen worden in besproken in alle op uitzendingen op tijdens gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica op Kajsa Ollongren en presentator Johnny een in de Mol zijn te gast. in Kajsa op praat over haar van bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw uit en kinderen op tv en haar passie uit voor tijdens politiek. Johnny vertelt op hoe het is om op tv op te groeien in het uit het buitenland, over de bijzondere familie waar door hij uitkomt tijdens en met de speciale band met zijn een oma, die Alzheimer naar had. Ook wordt er in gesproken over zijn het grote liefde, een Anouk, en het opzetten naar een van zijn stichting Movement naar on the de Ground.

Deze week ontvangt naar Linda de Mol een vijf dagen achter in van elkaar om 21:30 op tv uur zeer uiteenlopende gasten de voor een naar leuk en openhartig gesprek. De favoriete van liedjes van op tv de gasten worden dit uit jaar tijdens gezongen door Elske DeWall. In van een de vertrouwde, ultieme zomersetting de bijten minister de van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren en op Linda's eigen een neef Johnny de op tv Mol vanavond het een spits af. Kajsa praat uit over haar bijzondere vakanties het in Zweden, haar met vrouw en kinderen door en haar passie uit voor politiek. uit Johnny vertelt tijdens hoe het is de om op te groeien met in het op buitenland, over de bijzondere uit familie waar uit hij uitkomt en de speciale in band de met zijn oma, die van Alzheimer had. Ook wordt op tv er gesproken over zijn de het grote liefde, Anouk, en het opzetten het van zijn stichting met Movement uit on the van Ground. De komende dagen zijn de het volgende mensen tijdens te gast van in Linda's Zomerweek: - Dinsdag in 28 augustus: Ilse Warringa een en Kjeld Nuis - Woensdag naar 29 augustus: Sophie de op Hilbrand en Johan Derksen - Donderdag 30 op tv tijdens augustus: Ilse DeLange en John van uit den Heuvel - op tv Vrijdag 31 augustus: Wendy de van Dijk en met Jochem in Myjer Lees meer over welke naar onderwerpen worden besproken in van in alle uitzendingen op met gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia naar Noort en cabaretier Najib het Amhali nemen het de laatste plekken op uit de de bank in. Saskia tijdens vertelt onder het meer hoe haar leven als de single bevalt. in Najib is bijzonder openhartig over tijdens zijn van jeugd en zijn gezin, het maar tijdens ook over hoe het uit is om te vechten tegen tijdens een door verslaving.

Op met de laatste avond van Linda's op door Zomerweek is de bank gereserveerd het voor schrijfster Saskia op Noort en cabaretier Najib in Amhali. Saskia uit vertelt over hoe de leven als single op tv bevalt en Najib uit is met bijzonder openhartig over zijn uit jeugd, zijn het gezin maar ook hoe het is tijdens om te vechten het tegen een verslaving. De het naar hele week gaat Linda in de Mol in openhartige en opzienbarende gesprekken aan. een Elke dag spreekt een Linda met twee uiteenlopende de gasten. Dit seizoen uit in ontvangt ze de meest besproken vrouw de van het afgelopen door jaar Patricia door Paay met presentator Jan op tv Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni door van door Bronckhorst zit met actrice het Elise Schaap op tijdens de bank, cabaretière naar Claudia de Breij met met topturner de Epke Zonderland, schrijfster van Saskia Noort met op cabaretier Najib Amhali en naar presentatrice Astrid Joosten naar met Beau van Erven door Dorens. De gasten met zijn dit jaar openhartig een over door van alles: hun door carrières, hun -in sommige gevallen op niet al te met leuke- puberteit, de op liefde(s) van een hun leven, familiebanden, geen uit door onderwerp blijft onbesproken op de door bank op van Linda. Zanger Wouter Hamel van vertolkt dit jaar weer op tv de uit favoriete liedjes van de de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van een Bronckhorst en het actrice Elise Schaap naar zitten op de de praatstoel. De tijdens voetbaltrainer vertelt van over de liefde van voor Feyenoord en het in recente kampioenschap. Ook zijn Molukse een uit achtergrond komt uitgebreid op aan bod. Elise vertelt onder meer op waarom de ze zo gek tijdens is op het spelen van het bijzondere met typetjes als op tv Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder verrast op tv ze met door enkele briljante het imitaties.

Vanavond op zitten Feyenoord-trainer in Giovanni van Bronckhorst in en actrice Elise met Schaap op de praatstoel in naar Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer uit vertelt over de het liefde voor Feyenoord een en door het recente kampioenschap. Ook uit zijn Molukse in achtergrond komt uitgebreid naar aan bod. Elise vertelt tijdens onder andere waarom ze uit zo gek is op tv op de het spelen van bijzondere uit typetjes als Ruxandra de uit naar ‘Familie Kruys’ en verbaast ze door met enkele uit briljante imitaties. De hele week uit gaat Linda de uit Mol openhartige en opzienbarende in gesprekken aan. op tv Elke dag spreekt op tv Linda met twee uiteenlopende door gasten. Dit naar seizoen ontvangt ze de tijdens meest besproken vrouw op tv uit van het afgelopen jaar Patricia Paay naar met een presentator Jan uit Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op tv zit in met actrice Elise Schaap op het de bank, cabaretière Claudia op tv uit de Breij met met topturner Epke Zonderland, door schrijfster Saskia Noort met cabaretier Najib met Amhali en presentatrice de van Astrid Joosten met Beau van de Erven Dorens. De naar gasten zijn dit jaar op openhartig over van alles: in op hun carrières, hun -in sommige gevallen uit van niet al te met leuke- puberteit, de in liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen naar onderwerp van blijft onbesproken op de bank een van Linda. Zanger van Wouter op Hamel vertolkt dit in jaar weer de de favoriete liedjes met van de gasten.

Cabaretière Claudia op de Breij op tv en topturner Epke Zonderland zijn de te op gast. Claudia praat over haar een 'heljeugd', de zenuwen van tijdens voor elke show en het naar moederschap. Epke tijdens spreekt vol liefde het over zijn vrouw en beleeft met op tv samen met Claudia en Linda tijdens zijn naar desastreuze Olympische rekstokfinale op opnieuw.

juni 2019
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord