Programma gemist?

Presentatrice Wendy van van Dijk en cabaretier een een Jochem Myjer zijn te gast. Wendy tijdens vertelt een over haar schooltijd, haar opleiding naar tot van danseres en het op begin van haar carrière. Verder een praat ze over op tv uit haar trouwtrauma en haar huwelijk de met Erland Galjaard. Jochem met door vertelt over zijn kindertijd, hoe hij van door zijn vrouw heeft ontmoet en hoe in hun bruiloft de was. uit Ook vertelt hij over uit het strakke schema waarin hij in tijdens leeft sinds de operatie een aan de tumor in tijdens zijn ruggenmerg. En Jochems het dochter, op tv die lijdt aan op tv narcolepsie, komt het ook ter sprake.

Linda de Mol met in ontvangt in de vijfde uit en laatste aflevering van Linda's uit Zomerweek 2018 presentatrice in Wendy van tijdens Dijk en cabaretier door Jochem Myjer. Wendy de vertelt over het haar schooltijd, haar opleiding op tv tot danseres uit en het begin van haar in carrière. Verder op tv praat ze naar over haar trouwtrauma en haar tijdens huwelijk met Erland. Jochem door vertelt tijdens over zijn van kindertijd, hoe hij naar zijn vrouw heeft ontmoet en hoe op tv door hun bruiloft was. Ook vertelt hij de over het strakke tijdens schema waarin met hij leeft van sinds de met operatie aan de tumor in van zijn nek. uit Jochems dochter, die een lijdt aan narcolepsie, naar komt er ook met ter sprake. Bekijk alle door afleveringen van Linda's Zomerweek het op op gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres met Ilse DeLange op tv en misdaadverslaggever John van den op Heuvel schuiven op bij Linda een aan voor een op tv openhartig gesprek. Ilse vertelt over op tv haar recente een succes: het in bemachtigen van een rol in de het Amerikaanse serie een 'Nashville'. uit Verder vertelt ze over haar de jeugd, uit haar grote liefde een Bart en waarom de mening een van tijdens haar moeder over haar muziek tijdens zo belangrijk is. John op tv spreekt naar over de bedreigingen van waarmee hij uit te maken heeft uit en over religie. Ook wordt met er gesproken over op tv de tijdens ontmoeting met zijn vrouw het en de opvoeding door van zijn kinderen. En wat uit heeft hij het met discoplaten uit naar de naar jaren 80?

Linda de door Mol ontvangt uit in de vierde aflevering uit van Linda's van Zomerweek 2018 tijdens zangeres Ilse DeLange met en misdaadverslaggever John van den in Heuvel. Ilse vertelt op tv over haar recente door succes: het in bemachtigen van een rol door in de op Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt in ze over haar jeugd, in haar met grote liefde Bart en waarom op tv de op tv mening van haar moeder de over naar haar muziek zo belangrijk is. John op tv met spreekt over de bedreigingen het waarmee hij met te maken heeft en over religie. naar Ook wordt naar er gesproken over met de ontmoeting met zijn een het vrouw en de opvoeding op tv van zijn kinderen. naar En wat heeft uit hij met met discoplaten uit de jaren 80? Morgen op tv is door de laatste aflevering van Linda's in Zomerweek 2018. een Dan zijn Wendy van Dijk naar en Jochem van Myjer van te gast. Lees meer over welke onderwerpen door worden besproken uit in naar alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de met volgende aflevering nu door al via uit gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand op tv en een presentator en sportkenner Johan Derksen de zijn uit te gast. door Sophie vertelt over haar fijne op jeugd op in Brabant, haar relatie met Waldemar van Torenstra en op tv haar burn-out. Johan door vertelt over zijn gezin de en het ook zijn carrière bij 'VI' uit op tv komt ter sprake. Heeft Johan een spijt van de op tv controversiële uitspraken naar die hij met in dit programma heeft naar gedaan?

Linda op tv de Mol ontvangt in de naar in derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 van de presentatrice Sophie Hilbrand en presentator van en sportkenner de Johan Derksen. Sophie uit vertelt over haar naar fijne jeugd in het Brabant, haar relatie met Waldemar door en haar van burn-out. Johan vertelt over van zijn gezin en ook tijdens zijn het carrière bij 'VI' komt ter door uit sprake. Heeft Johan spijt de van zijn controversiële uitspraken van die hij in dit het programma heeft gedaan? De het komende naar dagen zijn de volgende bekende de een Nederlanders te gast door in de talkshow de van Linda de Mol: - Donderdag 30 op augustus: Ilse de DeLange en John naar van den Heuvel - naar Vrijdag 31 augustus: Wendy van van Dijk en naar Jochem op Myjer Lees meer het over welke onderwerpen uit worden besproken in alle uitzendingen op de de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt naar actrice Ilse een Warringa en olympisch op schaatser Kjeld Nuis in de een studio. Linda met bespreekt de met Ilse onder andere het uit gigantische met succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd uit op tv in het oosten, haar imitatietalent en het haar gezin. Kjeld de vertelt over uit zijn van carrière, over hoe hij op tv zijn vriendin tijdens Jill veroverde en naar over zijn zoon Jax. Ook in de relatie met in zijn broer en hoe met hij was als in de kind komt ter het sprake.

Linda op tv de Mol ontvangt in de tijdens tweede aflevering van op tv tijdens Linda's Zomerweek 2018 naar actrice Ilse Warringa en olympisch een schaatser Kjeld Nuis. tijdens Linda bespreekt met door Ilse onder op andere het gigantische van succes van De van Luizenmoeder, haar jeugd een in het naar oosten, haar imitatietalent op tv en haar gezin. Kjeld vertelt over met zijn carrière, een over op hoe hij zijn vriendin Jill op veroverde en over zijn op zoon door Jax. Ook de tijdens relatie met zijn broer een en tijdens hoe hij was als kind op komt in ter sprake. De komende de dagen zijn de volgende bekende door Nederlanders te een gast in de de talkshow van Linda de Mol: - een Woensdag in 29 augustus: Sophie tijdens Hilbrand en op Johan Derksen - Donderdag naar 30 augustus: Ilse DeLange de en John een van den Heuvel - Vrijdag 31 tijdens augustus: Wendy van op Dijk en op tv Jochem Myjer Lees meer over door welke onderwerpen worden besproken met in alle uitzendingen tijdens op naar gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa Ollongren van en naar presentator Johnny op de Mol zijn te gast. door Kajsa praat naar over haar een bijzondere vakanties in Zweden, naar haar vrouw en kinderen op tv en op tv haar passie voor politiek. Johnny met vertelt hoe door het is om op een te groeien in op het in buitenland, over de bijzondere familie waar van hij uitkomt tijdens en de speciale band tijdens met de zijn oma, die Alzheimer had. door van Ook wordt er gesproken over uit zijn grote liefde, op tv Anouk, en het het opzetten van zijn uit stichting Movement on op tv the naar Ground.

Deze op week ontvangt van Linda de Mol vijf dagen in achter elkaar de om 21:30 uur zeer op tv uiteenlopende gasten voor een het leuk en uit openhartig gesprek. De favoriete het liedjes van de op met gasten worden dit jaar gezongen door in uit Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme van zomersetting bijten een minister door van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren op tv en Linda's eigen op tv neef Johnny de de Mol vanavond het het spits door af. Kajsa praat over op tv haar bijzondere vakanties in Zweden, haar de de vrouw en kinderen en haar het passie van voor politiek. Johnny vertelt hoe het tijdens is om met op te een groeien in het buitenland, het over de bijzondere met familie waar hij op uitkomt op tv en de speciale band op met zijn oma, die Alzheimer naar op had. Ook wordt er gesproken over op tv zijn grote een liefde, Anouk, en het opzetten uit naar van zijn stichting Movement on the tijdens Ground. De komende dagen het zijn naar de volgende mensen te gast van uit in Linda's Zomerweek: - Dinsdag 28 augustus: tijdens Ilse in Warringa en Kjeld Nuis - Woensdag tijdens 29 augustus: van Sophie Hilbrand van en Johan Derksen - de Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange in en John van van den Heuvel - het Vrijdag 31 augustus: Wendy door op van Dijk en Jochem naar Myjer Lees meer op tv over welke onderwerpen worden een besproken in alle op tv uitzendingen op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia Noort op op tv en cabaretier Najib Amhali nemen van de van laatste plekken op de bank een in. Saskia vertelt een onder het meer hoe haar leven als door single uit bevalt. Najib is bijzonder tijdens openhartig over zijn van jeugd en zijn gezin, maar de ook over hoe een het is om tijdens te vechten tegen door een met verslaving.

Op een de laatste avond van Linda's op tv tijdens Zomerweek is de bank gereserveerd door voor schrijfster Saskia door Noort de en cabaretier Najib een Amhali. Saskia vertelt over hoe leven op als single op tv bevalt en Najib het is bijzonder openhartig tijdens over zijn uit jeugd, zijn gezin het maar ook door hoe het is om te door vechten tegen van een verslaving. De het hele week gaat Linda de het Mol openhartige op tv en opzienbarende het gesprekken aan. Elke dag spreekt in Linda met twee uiteenlopende op gasten. Dit de seizoen op ontvangt ze de in meest besproken vrouw op tv van het afgelopen met jaar Patricia Paay met presentator in Jan Versteegh, Feyenoord-trainer uit Giovanni van Bronckhorst zit een met actrice het Elise Schaap op de naar bank, cabaretière op tv Claudia de Breij tijdens met topturner uit Epke Zonderland, schrijfster in Saskia Noort met de cabaretier Najib Amhali door en presentatrice Astrid Joosten de met Beau op tv van Erven Dorens. De uit gasten zijn in dit jaar openhartig het over van alles: hun carrières, het hun -in sommige gevallen tijdens niet al te naar leuke- puberteit, de door van liefde(s) van hun leven, familiebanden, naar geen onderwerp blijft onbesproken uit op op de bank van Linda. Zanger tijdens Wouter Hamel vertolkt met in dit jaar weer de favoriete de liedjes in van de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van het het Bronckhorst en actrice Elise door Schaap zitten op de op tv praatstoel. De op tv voetbaltrainer vertelt over van de liefde voor de Feyenoord en het recente de kampioenschap. op Ook zijn Molukse achtergrond de komt uitgebreid het aan bod. Elise vertelt onder uit meer de waarom ze zo gek is op uit het spelen van in bijzondere tijdens typetjes als op tv Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder met verrast ze naar met enkele de briljante imitaties.

Vanavond tijdens zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op tv en actrice Elise op Schaap op de op tv tijdens praatstoel in Linda's Zomerweek. een De voetbaltrainer vertelt tijdens over de liefde voor door Feyenoord en het in recente kampioenschap. tijdens Ook zijn Molukse achtergrond komt het door uitgebreid aan bod. Elise vertelt in onder andere waarom van ze zo gek is met op het spelen uit van bijzondere een typetjes als door Ruxandra uit ‘Familie Kruys’ en door de verbaast ze met enkele door briljante imitaties. De naar hele week gaat Linda het de Mol openhartige een en opzienbarende op gesprekken aan. Elke dag spreekt uit Linda met op tv twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen een ontvangt ze tijdens de meest met besproken vrouw van het afgelopen de in jaar Patricia Paay met presentator Jan in Versteegh, met Feyenoord-trainer Giovanni naar van Bronckhorst zit een met actrice Elise een Schaap op de bank, cabaretière Claudia door naar de Breij met topturner Epke op tv Zonderland, schrijfster in Saskia Noort van met cabaretier Najib Amhali naar en presentatrice Astrid Joosten met van de Beau van Erven Dorens. De met gasten zijn dit de jaar openhartig over van alles: van hun op tv carrières, hun -in in sommige gevallen in niet al te leuke- puberteit, op tv de liefde(s) tijdens van hun leven, het familiebanden, geen onderwerp een blijft onbesproken op in de bank uit van Linda. Zanger Wouter met Hamel vertolkt dit jaar op tv weer de favoriete liedjes op van naar de gasten.

Cabaretière Claudia de het Breij en het topturner Epke Zonderland door zijn te gast. Claudia op praat op over haar 'heljeugd', de door zenuwen voor elke het show en met het moederschap. Epke spreekt vol van liefde over zijn door vrouw en beleeft de samen door met Claudia en Linda op tv zijn desastreuze Olympische het rekstokfinale in opnieuw.

april 2020
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!