Programma gemist?

Presentatrice Wendy een van Dijk en cabaretier met Jochem Myjer de zijn te gast. op Wendy op vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tijdens tot danseres en naar door het begin van haar carrière. tijdens Verder praat uit ze over haar trouwtrauma en tijdens haar huwelijk de met Erland Galjaard. van Jochem vertelt over van zijn kindertijd, hoe in hij door zijn vrouw heeft ontmoet en hoe de hun bruiloft het was. de Ook vertelt hij over tijdens het strakke schema waarin hij op tv leeft sinds de een op operatie aan de de tumor in zijn het ruggenmerg. En Jochems dochter, die door lijdt naar aan narcolepsie, komt ook het ter sprake.

Linda de door Mol ontvangt tijdens in de vijfde de en laatste op aflevering van Linda's Zomerweek de 2018 presentatrice Wendy van Dijk tijdens en op cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt door over haar schooltijd, haar van opleiding tot door danseres en het met begin van haar met carrière. door Verder praat ze over haar op tv trouwtrauma en haar met huwelijk uit met Erland. Jochem vertelt over door zijn het kindertijd, hoe hij zijn in vrouw heeft ontmoet en op tv hoe uit hun bruiloft was. uit Ook vertelt hij over het op strakke door schema waarin hij leeft van sinds de op operatie aan de tumor in tijdens zijn nek. Jochems dochter, in uit die lijdt aan een narcolepsie, komt er ook ter op sprake. Bekijk alle tijdens afleveringen van Linda's Zomerweek op op tv tijdens gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse door DeLange en misdaadverslaggever John tijdens van in den Heuvel schuiven bij Linda op tv aan met voor een openhartig gesprek. Ilse met door vertelt over haar het recente succes: het bemachtigen van op tv een door rol in de Amerikaanse het serie 'Nashville'. Verder vertelt naar ze over naar haar jeugd, de haar grote liefde Bart en in waarom de mening door van haar van moeder over de haar muziek zo door belangrijk is. John spreekt over met de op tv bedreigingen waarmee hij te maken van heeft en door over religie. Ook wordt met er een gesproken over de ontmoeting met op tv zijn vrouw en de het opvoeding de van zijn kinderen. op tv En wat heeft hij met van uit discoplaten uit de jaren door 80?

Linda de op Mol ontvangt uit in de op vierde aflevering van Linda's Zomerweek in 2018 zangeres met Ilse DeLange en misdaadverslaggever John een van den een Heuvel. Ilse vertelt naar over haar recente succes: het door bemachtigen van een een rol tijdens in de Amerikaanse een serie 'Nashville'. Verder door vertelt ze over een haar jeugd, haar grote van liefde Bart het en waarom de mening van de haar moeder tijdens over van haar muziek zo belangrijk op tv is. John door spreekt over de bedreigingen het waarmee hij te maken op tv heeft en de over religie. Ook op tv wordt er gesproken over de uit ontmoeting met zijn op tv naar vrouw en de opvoeding van zijn van kinderen. het En wat heeft hij met op discoplaten in uit de jaren op tv 80? Morgen is de uit laatste aflevering van Linda's Zomerweek op tv 2018. Dan het zijn Wendy de van Dijk en een Jochem Myjer te gast. Lees meer op over met welke onderwerpen worden besproken op tv in alle de uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk van de volgende aflevering door nu al via uit gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand door en presentator het en naar sportkenner Johan Derksen zijn op te gast. Sophie het vertelt over haar fijne uit jeugd in op tv Brabant, haar relatie met Waldemar het Torenstra en het haar de burn-out. Johan vertelt een over zijn gezin en een ook zijn carrière bij het 'VI' komt uit ter sprake. Heeft in Johan spijt van de op tv controversiële uitspraken in die hij in dit programma tijdens heeft een gedaan?

Linda door de Mol op tv ontvangt in de derde aflevering naar van Linda's Zomerweek uit 2018 presentatrice Sophie Hilbrand op tv en presentator en de een sportkenner Johan Derksen. Sophie met vertelt over haar fijne jeugd de in tijdens Brabant, haar relatie met Waldemar in en haar op tv burn-out. Johan uit vertelt over zijn gezin en ook tijdens zijn carrière de bij 'VI' komt met ter een sprake. Heeft Johan spijt de van zijn controversiële uitspraken die met hij het in dit programma heeft gedaan? De op komende de dagen zijn op de volgende bekende in Nederlanders te gast een in de talkshow van Linda de naar het Mol: - Donderdag 30 augustus: Ilse naar DeLange en het John van den in Heuvel - Vrijdag 31 augustus: Wendy uit van Dijk in en Jochem Myjer Lees meer door in over welke onderwerpen het worden besproken in alle de uitzendingen op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda op ontvangt actrice Ilse op Warringa en olympisch op tv schaatser Kjeld Nuis in tijdens de studio. door Linda bespreekt tijdens met Ilse onder andere het gigantische uit succes van van 'De de Luizenmoeder', haar jeugd in het het oosten, haar imitatietalent op tv en haar gezin. in Kjeld vertelt over het zijn carrière, over op tv hoe hij zijn vriendin van Jill veroverde en uit over zijn zoon naar Jax. het Ook de relatie met zijn tijdens naar broer en hoe het hij was als kind komt van ter van sprake.

Linda op tv de Mol ontvangt met in de tweede door aflevering van Linda's Zomerweek met 2018 actrice Ilse het Warringa door en olympisch schaatser Kjeld in Nuis. Linda van bespreekt met Ilse onder het andere het gigantische door succes van De Luizenmoeder, haar uit van jeugd in het oosten, haar imitatietalent door en haar gezin. van Kjeld tijdens vertelt over zijn tijdens carrière, over hoe hij zijn de vriendin op tv Jill veroverde en over zijn de tijdens zoon Jax. Ook de relatie met het zijn op broer en hoe hij was door het als kind komt met ter sprake. De komende uit dagen zijn de volgende de bekende Nederlanders te gast in met op tv de talkshow van Linda de Mol: - een de Woensdag 29 augustus: tijdens Sophie Hilbrand en Johan Derksen - de Donderdag 30 tijdens augustus: Ilse DeLange en John van in van den Heuvel - Vrijdag 31 augustus: met Wendy van Dijk met en op Jochem Myjer Lees meer over met welke onderwerpen een worden besproken in alle uitzendingen de op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa Ollongren op tv en presentator een Johnny de Mol met zijn te gast. uit Kajsa met praat over haar op tv bijzondere vakanties in Zweden, van haar vrouw en kinderen in en uit haar passie voor politiek. Johnny vertelt naar hoe het is op het om op te groeien in het de buitenland, over op tv de bijzondere familie een waar hij uitkomt tijdens en de speciale de band met zijn oma, op die in Alzheimer had. Ook wordt het er in gesproken over zijn grote liefde, Anouk, een en het opzetten met van zijn stichting naar Movement naar on the uit Ground.

Deze het week ontvangt Linda de in Mol vijf in dagen achter elkaar om met 21:30 uur zeer uiteenlopende op tv gasten voor van een door leuk en openhartig gesprek. De favoriete door liedjes van met de gasten met worden dit op jaar gezongen door tijdens Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme een van zomersetting bijten minister van Binnenlandse Zaken op Kajsa Ollongren de en Linda's eigen neef van op tv Johnny de Mol vanavond het spits in met af. Kajsa praat over haar bijzondere het vakanties in op Zweden, haar op vrouw en kinderen uit en haar passie een voor politiek. Johnny vertelt hoe het het is uit om op naar te groeien in het buitenland, over naar de in bijzondere familie met waar hij uitkomt met en de speciale band met zijn op oma, die Alzheimer op had. Ook op wordt er uit gesproken over zijn op grote liefde, Anouk, en het opzetten het van zijn van stichting met Movement on the in Ground. De komende dagen zijn de op volgende mensen te gast met in Linda's Zomerweek: - naar naar Dinsdag 28 augustus: Ilse Warringa en een Kjeld door Nuis - Woensdag 29 augustus: uit Sophie Hilbrand en met Johan Derksen - Donderdag de 30 augustus: op tv Ilse DeLange uit en John van den door Heuvel - Vrijdag 31 met augustus: Wendy van Dijk met en Jochem tijdens Myjer Lees meer over welke onderwerpen van worden met besproken in de alle uitzendingen op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia op tv Noort en cabaretier de Najib Amhali nemen de naar laatste plekken op naar een de bank in. Saskia vertelt onder uit uit meer hoe haar leven als single uit bevalt. de Najib is een bijzonder openhartig over een zijn jeugd en zijn gezin, maar door ook over in hoe het is om het te op vechten tegen het een verslaving.

Op de laatste uit naar avond van Linda's tijdens Zomerweek is de bank gereserveerd tijdens voor schrijfster Saskia Noort met de en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt van over hoe tijdens leven als single van bevalt en Najib van is in bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn naar gezin maar door ook hoe het het is op om te vechten door tegen een verslaving. De hele week het gaat van Linda de Mol openhartige op tv en opzienbarende gesprekken aan. tijdens Elke dag het spreekt Linda met naar twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen het ontvangt ze de op tv meest besproken de vrouw van het op tv afgelopen jaar Patricia Paay op met presentator op Jan Versteegh, een Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met met actrice een Elise Schaap tijdens op de door bank, cabaretière Claudia de Breij met het topturner uit Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort naar met cabaretier door Najib Amhali naar en presentatrice Astrid Joosten op tv met met Beau van Erven Dorens. De gasten naar zijn dit jaar op openhartig met over van alles: hun de carrières, hun -in sommige door gevallen niet al te naar leuke- puberteit, de door liefde(s) van op hun leven, het familiebanden, geen op onderwerp blijft onbesproken op de de bank van van Linda. Zanger Wouter Hamel in vertolkt dit op jaar weer de uit favoriete liedjes van tijdens de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni op tv van Bronckhorst een en actrice Elise Schaap zitten met op de de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt in over in de liefde voor Feyenoord en tijdens een het recente kampioenschap. Ook de zijn Molukse naar achtergrond komt uitgebreid aan bod. uit Elise in vertelt onder meer waarom ze zo door gek is op een het in spelen van de bijzondere typetjes als Ruxandra uit 'Familie door Kruys'. Verder de verrast ze met enkele tijdens van briljante imitaties.

Vanavond naar zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst de en op actrice Elise Schaap op het de praatstoel op in Linda's Zomerweek. De het voetbaltrainer de vertelt over de liefde voor met Feyenoord en met het recente kampioenschap. Ook de zijn Molukse op tv achtergrond komt uitgebreid aan op bod. Elise op tv vertelt onder andere de waarom ze zo gek is tijdens op het met spelen van van bijzondere typetjes als Ruxandra op uit ‘Familie in Kruys’ en op tv verbaast ze met enkele briljante imitaties. De het hele week op gaat Linda op tv de Mol op tv openhartige en opzienbarende door gesprekken aan. Elke dag spreekt naar Linda met de twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op ontvangt door ze de meest besproken vrouw van van het afgelopen het jaar Patricia Paay uit met presentator Jan in op tv Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni op van Bronckhorst zit de met actrice Elise Schaap van op de naar bank, cabaretière Claudia de naar Breij met topturner Epke Zonderland, van schrijfster in Saskia Noort met cabaretier Najib in tijdens Amhali en presentatrice Astrid uit Joosten met op Beau van Erven op Dorens. De gasten zijn dit tijdens jaar openhartig over in van alles: hun op tv carrières, hun -in sommige de gevallen niet al uit te leuke- puberteit, de op de liefde(s) van hun leven, familiebanden, door geen onderwerp blijft in onbesproken op met de bank van Linda. met Zanger Wouter Hamel vertolkt in met dit jaar weer de favoriete door liedjes op tv van de gasten.

Cabaretière door Claudia de Breij en in topturner Epke Zonderland van zijn te gast. door Claudia praat over haar een 'heljeugd', de uit zenuwen voor elke show door en het in moederschap. Epke op spreekt vol liefde over zijn op vrouw en beleeft een samen op met Claudia en door Linda zijn van desastreuze Olympische rekstokfinale door opnieuw.

december 2020
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!