Programma gemist?

Presentatrice Wendy een van Dijk op tv en cabaretier Jochem in Myjer zijn te gast. Wendy de vertelt in over haar schooltijd, haar opleiding met naar tot danseres en het begin het van het haar carrière. Verder praat uit ze over haar trouwtrauma in en haar het huwelijk met Erland op tv Galjaard. Jochem vertelt over zijn op tv kindertijd, hoe hij naar zijn vrouw op tv heeft met ontmoet en hoe hun de bruiloft was. naar Ook vertelt hij over op het strakke schema tijdens waarin hij van leeft sinds de operatie aan de op door tumor in zijn ruggenmerg. de En Jochems dochter, van die lijdt aan een narcolepsie, komt ook ter een sprake.

Linda van de Mol ontvangt in de een het vijfde en laatste aflevering van de Linda's Zomerweek 2018 presentatrice op tv Wendy tijdens van Dijk en cabaretier in Jochem Myjer. Wendy vertelt een over haar schooltijd, naar haar van opleiding tot danseres en het begin van van haar carrière. de Verder praat tijdens ze uit over haar trouwtrauma en haar een huwelijk met met Erland. Jochem vertelt over zijn een kindertijd, hoe door hij zijn vrouw heeft het op tv ontmoet en hoe door hun bruiloft was. Ook de vertelt hij over met het strakke schema waarin hij van leeft sinds met de met operatie aan de tijdens tumor in zijn nek. Jochems met dochter, op die lijdt aan narcolepsie, komt van er ook de ter sprake. Bekijk alle afleveringen van een Linda's Zomerweek de op van gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres het Ilse DeLange het en misdaadverslaggever John van tijdens den Heuvel schuiven bij Linda in aan de voor een openhartig gesprek. Ilse door vertelt op tv over haar recente door succes: het bemachtigen van een tijdens rol in de op Amerikaanse in serie 'Nashville'. Verder de vertelt ze over haar jeugd, met haar de grote liefde Bart en op tv waarom de met mening van haar moeder over op tv haar muziek een zo van belangrijk is. John van spreekt over de bedreigingen uit waarmee hij te maken heeft op tv en over religie. met Ook door wordt er naar gesproken over de ontmoeting met zijn naar vrouw op tv en de opvoeding van uit zijn tijdens kinderen. En wat heeft hij met in discoplaten tijdens uit de in jaren 80?

Linda tijdens de Mol ontvangt naar in de vierde aflevering van naar Linda's Zomerweek naar 2018 zangeres Ilse DeLange de en de misdaadverslaggever John van in den Heuvel. Ilse vertelt van over haar recente succes: uit het bemachtigen met van een rol in de op tv Amerikaanse serie een 'Nashville'. op Verder vertelt ze naar over haar jeugd, haar grote liefde met Bart naar en waarom de van mening van haar tijdens moeder over met haar muziek zo belangrijk op is. John uit spreekt over de van bedreigingen waarmee hij te in maken heeft en uit over religie. met Ook wordt er gesproken over in de naar ontmoeting met zijn vrouw en van de opvoeding van zijn naar in kinderen. En wat heeft de hij met met discoplaten uit de jaren door 80? Morgen is in de laatste aflevering van het Linda's Zomerweek 2018. Dan van zijn Wendy van Dijk op tv en Jochem Myjer op tv een te gast. Lees meer over welke het onderwerpen door worden besproken in alle uitzendingen op uit gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende op naar aflevering nu al via tijdens gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand op tv door en presentator en tijdens sportkenner Johan Derksen zijn te tijdens gast. Sophie vertelt uit over haar fijne jeugd het in Brabant, haar van relatie het met Waldemar Torenstra en een haar burn-out. Johan vertelt het met over zijn gezin op tv en ook zijn carrière bij tijdens 'VI' komt ter sprake. met Heeft Johan spijt door tijdens van de controversiële het uitspraken die hij in dit programma het heeft naar gedaan?

Linda de de Mol het ontvangt in de tijdens derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 door presentatrice van Sophie Hilbrand en presentator de en tijdens sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt op over haar fijne jeugd in naar uit Brabant, haar relatie met Waldemar en door haar burn-out. Johan het vertelt over zijn met gezin en met ook het zijn carrière bij 'VI' komt met ter sprake. Heeft uit Johan spijt van zijn uit controversiële uitspraken die op tv op hij in dit programma heeft de gedaan? De komende in dagen zijn de volgende bekende op op tv Nederlanders te gast in met de talkshow van Linda de in naar Mol: - Donderdag 30 tijdens augustus: Ilse DeLange en John van op tv den Heuvel - Vrijdag met naar 31 augustus: Wendy in van Dijk en Jochem Myjer Lees van meer van over welke onderwerpen worden besproken op tv in door alle uitzendingen op een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt door actrice Ilse Warringa en de olympisch met schaatser Kjeld een Nuis in de studio. Linda bespreekt met het met Ilse onder andere het gigantische van naar succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in in van het oosten, haar van imitatietalent en haar gezin. Kjeld het vertelt het over zijn carrière, het over hoe hij zijn met vriendin Jill veroverde naar en over zijn zoon van Jax. Ook tijdens de relatie tijdens met zijn broer en hoe de hij was met als kind komt ter naar van sprake.

Linda de naar Mol ontvangt in het de naar tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 naar actrice Ilse het Warringa en olympisch tijdens schaatser Kjeld uit Nuis. Linda bespreekt op tv met Ilse onder andere een het door gigantische succes van De Luizenmoeder, haar uit jeugd in in het oosten, haar door imitatietalent en in haar gezin. op Kjeld vertelt over zijn carrière, uit over naar hoe hij zijn vriendin Jill uit veroverde en over tijdens zijn zoon Jax. tijdens Ook op tv de relatie met met zijn broer en in hoe hij was een als kind komt ter sprake. De komende het door dagen zijn de volgende uit bekende Nederlanders te het gast in de talkshow van in Linda op de Mol: - Woensdag 29 augustus: op tv Sophie Hilbrand en uit Johan de Derksen - Donderdag 30 naar augustus: Ilse DeLange en John uit van den op Heuvel - Vrijdag 31 augustus: de Wendy van tijdens Dijk en een Jochem Myjer Lees meer over welke de onderwerpen worden besproken uit in alle uitzendingen naar op op gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica uit Kajsa Ollongren en de presentator Johnny naar de Mol zijn het te gast. Kajsa tijdens praat over haar tijdens bijzondere vakanties in Zweden, haar tijdens vrouw een en kinderen en haar passie met voor door politiek. Johnny vertelt hoe het tijdens is op tv om op te door groeien in het buitenland, naar over de bijzondere familie waar tijdens hij uitkomt en het de een speciale band met zijn oma, het de die Alzheimer had. Ook wordt van er gesproken over zijn naar grote liefde, naar Anouk, en het opzetten de van met zijn stichting Movement on door the in Ground.

Deze week ontvangt op tv Linda de Mol het vijf dagen achter tijdens elkaar om 21:30 een uur op zeer uiteenlopende gasten voor een het het leuk en openhartig gesprek. De favoriete in liedjes van het de het gasten worden dit uit jaar gezongen door Elske een DeWall. In de vertrouwde, ultieme in zomersetting bijten minister op van Binnenlandse uit Zaken Kajsa Ollongren op en Linda's op eigen neef Johnny de de Mol vanavond het spits de met af. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties op tv in Zweden, op haar vrouw op tv en kinderen en haar door passie voor politiek. op Johnny vertelt het hoe het is om op op tv te groeien op in het buitenland, de over de bijzondere familie een waar hij uitkomt het en de speciale door band met zijn door op oma, die Alzheimer had. Ook wordt de er op gesproken over zijn grote liefde, Anouk, door en het opzetten tijdens op van zijn stichting Movement door on the Ground. De komende met dagen zijn de een volgende mensen van te gast in Linda's met Zomerweek: - Dinsdag 28 augustus: uit van Ilse Warringa en Kjeld Nuis - Woensdag door 29 op augustus: Sophie Hilbrand en op tv Johan Derksen - tijdens Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange van het en John van den Heuvel - in Vrijdag 31 augustus: tijdens Wendy van met Dijk en Jochem Myjer Lees meer in over van welke onderwerpen naar worden besproken in alle uitzendingen op tv op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster het Saskia Noort en naar cabaretier Najib Amhali nemen de door een laatste plekken op op tv de bank in. Saskia een vertelt onder meer hoe op haar leven als single tijdens uit bevalt. Najib is bijzonder een openhartig over naar zijn jeugd en zijn gezin, maar tijdens ook over hoe op tv het door is om te uit vechten tegen een op tv verslaving.

Op de de laatste met avond van Linda's Zomerweek is naar de bank gereserveerd van voor schrijfster op tv Saskia Noort en het cabaretier Najib Amhali. Saskia van vertelt over op tv hoe leven van als single bevalt en Najib de is bijzonder openhartig over uit uit zijn jeugd, zijn gezin met maar ook hoe het is op om te door vechten met tegen een verslaving. De hele week gaat een Linda de uit Mol van openhartige en opzienbarende gesprekken door aan. Elke dag spreekt het Linda met de twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen naar door ontvangt ze de meest een besproken vrouw van het afgelopen het jaar van Patricia Paay in met presentator Jan Versteegh, van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit door met actrice Elise de Schaap op uit de bank, cabaretière Claudia op de Breij de met topturner door Epke Zonderland, schrijfster tijdens Saskia Noort met de cabaretier Najib Amhali en presentatrice naar Astrid Joosten met uit een Beau van Erven Dorens. De gasten zijn door het dit jaar openhartig met over van alles: hun carrières, het hun -in sommige gevallen de niet al te in leuke- puberteit, met de liefde(s) van hun naar leven, familiebanden, door geen onderwerp blijft de onbesproken op naar de bank van Linda. met Zanger het Wouter Hamel vertolkt dit een jaar weer de de favoriete liedjes van de het gasten.

Feyenoord-trainer op tv Giovanni van Bronckhorst door en actrice Elise in Schaap zitten op de door praatstoel. uit De voetbaltrainer vertelt over de het liefde voor van Feyenoord en een het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse een achtergrond komt uitgebreid een uit aan bod. Elise vertelt onder tijdens meer waarom ze zo in een gek is op het het spelen van bijzondere typetjes de als Ruxandra uit 'Familie met het Kruys'. Verder verrast ze met tijdens enkele het briljante imitaties.

Vanavond van zitten Feyenoord-trainer Giovanni op van Bronckhorst en actrice het Elise van Schaap op de praatstoel in Linda's in Zomerweek. De door voetbaltrainer vertelt over van de liefde van voor Feyenoord en het naar recente op tv kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond de komt met uitgebreid aan bod. Elise vertelt naar onder het andere waarom ze zo van gek is op het de spelen van bijzondere een typetjes als Ruxandra met uit ‘Familie Kruys’ en het verbaast ze op met enkele briljante imitaties. De met hele week gaat tijdens Linda een de Mol openhartige en opzienbarende uit gesprekken op aan. Elke op dag spreekt Linda met twee met uiteenlopende gasten. Dit seizoen door door ontvangt ze de meest besproken vrouw de van het afgelopen met jaar Patricia Paay uit met in presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer naar Giovanni van Bronckhorst zit van met uit actrice Elise Schaap het op de op tv bank, cabaretière Claudia de Breij met tijdens uit topturner Epke Zonderland, op tv schrijfster Saskia Noort met cabaretier van Najib uit Amhali en presentatrice Astrid Joosten met van Beau van een Erven Dorens. De met gasten zijn op dit jaar openhartig op over van alles: hun carrières, het hun -in sommige gevallen in niet al te het leuke- van puberteit, de liefde(s) van het hun leven, familiebanden, geen de onderwerp blijft onbesproken op op de op bank van van Linda. Zanger Wouter op tv Hamel vertolkt dit jaar weer uit de favoriete op liedjes naar van de gasten.

Cabaretière Claudia het de Breij en topturner het Epke met Zonderland zijn met te gast. Claudia praat over haar op 'heljeugd', door de zenuwen voor elke in show en het in moederschap. Epke spreekt vol de tijdens liefde over zijn vrouw en naar beleeft samen met de Claudia en op tv Linda zijn in desastreuze Olympische rekstokfinale van opnieuw.

april 2021
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!