Programma gemist?

Presentatrice uit Wendy van naar Dijk en cabaretier Jochem Myjer tijdens zijn uit te gast. Wendy in vertelt over haar een schooltijd, haar opleiding tot de danseres en het begin door van haar carrière. uit Verder met praat ze over haar trouwtrauma de en haar op huwelijk met van Erland Galjaard. Jochem vertelt over uit zijn kindertijd, hoe hij tijdens zijn vrouw op tv heeft ontmoet en hoe naar hun de bruiloft was. Ook vertelt hij met over het strakke het met schema waarin hij in leeft sinds de operatie op aan de tumor in het zijn ruggenmerg. naar En Jochems dochter, die door lijdt aan narcolepsie, naar komt ook tijdens ter sprake.

Linda de de Mol ontvangt in de tijdens vijfde de en laatste aflevering van op tv Linda's Zomerweek 2018 presentatrice in Wendy van Dijk op en cabaretier tijdens Jochem Myjer. Wendy op tv vertelt over in haar schooltijd, haar opleiding uit tot danseres op tv en het begin uit van haar carrière. Verder praat op ze door over haar trouwtrauma en naar haar huwelijk op met Erland. Jochem vertelt over zijn een uit kindertijd, hoe hij op tv zijn vrouw heeft ontmoet een en hoe hun een bruiloft was. Ook door vertelt hij over het op tv strakke schema het waarin hij op leeft sinds de de operatie aan de tumor het in zijn de nek. Jochems dochter, die lijdt aan door met narcolepsie, komt er ook van ter sprake. Bekijk alle naar afleveringen van Linda's Zomerweek op op tv op tv gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse DeLange in en misdaadverslaggever John van van den Heuvel uit schuiven op tv bij Linda aan tijdens voor een van openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar op tv recente succes: het met bemachtigen naar van een rol met in de op tv Amerikaanse serie 'Nashville'. de Verder vertelt ze tijdens over haar jeugd, haar grote liefde uit Bart naar en waarom de de mening van in haar moeder over een haar muziek zo met belangrijk is. John spreekt over in de bedreigingen waarmee een hij te maken heeft tijdens en over religie. op tv het Ook wordt er gesproken over de de ontmoeting met zijn tijdens vrouw en op tv de opvoeding van met zijn kinderen. En het wat heeft hij met van discoplaten tijdens uit de jaren het 80?

Linda de Mol tijdens tijdens ontvangt in de vierde aflevering van met door Linda's Zomerweek 2018 zangeres een Ilse DeLange en misdaadverslaggever op tv John tijdens van den Heuvel. Ilse vertelt in over haar recente succes: het de bemachtigen tijdens van een uit rol in de Amerikaanse door serie 'Nashville'. Verder vertelt van ze over van haar jeugd, het haar grote liefde Bart en waarom een de door mening van haar moeder door over tijdens haar muziek zo belangrijk door is. John spreekt in over de bedreigingen door waarmee hij te maken heeft op en over op religie. Ook wordt er naar het gesproken over de ontmoeting met een zijn vrouw en op tv de opvoeding van op zijn kinderen. En naar wat heeft hij met uit discoplaten uit de naar op tv jaren 80? Morgen is de het laatste aflevering door van Linda's Zomerweek 2018. uit Dan zijn Wendy van tijdens Dijk en Jochem Myjer met te op gast. Lees meer over welke onderwerpen uit worden een besproken in alle uitzendingen op door de gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende aflevering van nu al via op tv gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand van en presentator naar en sportkenner Johan Derksen op zijn te gast. door Sophie vertelt over door in haar fijne jeugd naar in Brabant, haar relatie van met Waldemar Torenstra en haar de naar burn-out. Johan vertelt uit over zijn gezin en ook op tv zijn carrière bij naar 'VI' komt het ter sprake. Heeft door Johan spijt van een de controversiële op uitspraken die hij in dit de programma heeft een gedaan?

Linda de Mol met ontvangt in in de derde uit aflevering van Linda's Zomerweek 2018 uit presentatrice Sophie uit Hilbrand in en presentator en door sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over door haar tijdens fijne jeugd in op Brabant, haar relatie met Waldemar een en het haar burn-out. Johan op vertelt over zijn gezin en de ook zijn carrière tijdens bij met 'VI' komt ter sprake. een Heeft Johan met spijt van zijn controversiële uitspraken die in hij door in dit programma naar heeft gedaan? De de komende dagen zijn de door volgende bekende van Nederlanders te gast in een de talkshow van op tv Linda de Mol: - Donderdag door 30 augustus: de Ilse DeLange en naar John van den Heuvel - tijdens Vrijdag op 31 augustus: Wendy van Dijk met en op Jochem Myjer Lees meer over uit welke onderwerpen worden besproken in in alle uitzendingen een op uit gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda een ontvangt actrice Ilse Warringa naar en olympisch schaatser het Kjeld van Nuis in de studio. Linda naar bespreekt een met Ilse onder andere het door gigantische succes van 'De op het Luizenmoeder', haar jeugd met in het oosten, haar imitatietalent het en haar gezin. Kjeld in vertelt over tijdens zijn carrière, over hoe uit hij zijn vriendin met Jill veroverde en naar over zijn zoon de Jax. een Ook de uit relatie met zijn broer en op hoe hij was op tv als kind komt ter de naar sprake.

Linda de op tv Mol de ontvangt in de tweede aflevering van door van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa het en olympisch schaatser tijdens het Kjeld Nuis. Linda bespreekt met het Ilse de onder andere het gigantische op succes van De Luizenmoeder, door haar jeugd in het door met oosten, haar imitatietalent en haar door gezin. Kjeld vertelt over met naar zijn carrière, over hoe hij zijn uit vriendin in Jill veroverde het en over zijn naar zoon Jax. Ook de relatie met op zijn broer op tv en hoe op hij was als op tv kind komt ter sprake. De komende van het dagen zijn de volgende bekende Nederlanders tijdens te gast met in op tv de talkshow van het Linda de Mol: - Woensdag door 29 augustus: Sophie Hilbrand naar en Johan Derksen - Donderdag met 30 augustus: Ilse van DeLange en John uit van met den Heuvel - Vrijdag 31 augustus: de Wendy uit van Dijk en naar Jochem Myjer Lees met meer over welke onderwerpen van worden besproken in alle uitzendingen de op de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica tijdens Kajsa Ollongren en tijdens presentator Johnny door de Mol zijn te gast. Kajsa uit praat over haar de bijzondere het vakanties in Zweden, haar vrouw op tv in en kinderen en haar passie in voor op politiek. Johnny vertelt hoe op tv het is om op te een groeien de in het met buitenland, over de bijzondere familie op tv waar hij uitkomt de en de de speciale band met zijn oma, van die Alzheimer in had. Ook door wordt er gesproken door over zijn grote liefde, Anouk, van en het opzetten naar van zijn naar stichting in Movement on the het Ground.

Deze week ontvangt de door Linda de Mol vijf dagen in achter elkaar tijdens om 21:30 uur zeer naar uiteenlopende gasten voor door een op leuk en openhartig gesprek. van De favoriete liedjes van de tijdens gasten worden op dit jaar gezongen door door Elske met DeWall. In de vertrouwde, ultieme met zomersetting bijten door minister van Binnenlandse van Zaken Kajsa Ollongren van en Linda's eigen met neef Johnny de op tv Mol in vanavond het spits af. Kajsa van praat over haar bijzondere het vakanties in een Zweden, haar vrouw en in kinderen en haar met passie voor politiek. Johnny door tijdens vertelt hoe het is om op op te op groeien in het de buitenland, over de bijzondere familie de waar hij uitkomt met en de tijdens speciale band met het zijn oma, naar die Alzheimer had. Ook wordt er tijdens gesproken een over zijn grote liefde, tijdens Anouk, en het opzetten tijdens van zijn in stichting Movement on door the tijdens Ground. De komende dagen zijn een de volgende door mensen te gast uit in Linda's Zomerweek: - Dinsdag 28 augustus: op tv in Ilse Warringa en op Kjeld Nuis - Woensdag naar 29 augustus: Sophie op Hilbrand en Johan Derksen - Donderdag in 30 augustus: van Ilse DeLange en in John van van den Heuvel - Vrijdag op 31 augustus: Wendy met van Dijk en Jochem Myjer Lees het meer over welke onderwerpen op worden tijdens besproken in alle naar uitzendingen op een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster het Saskia Noort op tv en cabaretier Najib met Amhali nemen de naar laatste plekken op de het bank in. Saskia een vertelt onder het meer hoe haar tijdens leven als single bevalt. Najib een is door bijzonder openhartig over zijn jeugd en tijdens zijn gezin, in maar ook over hoe op het met is om in te vechten tegen naar een verslaving.

Op de laatste een avond een van Linda's met Zomerweek is de bank gereserveerd voor in schrijfster door Saskia Noort en cabaretier van Najib Amhali. met Saskia vertelt naar over hoe leven op als single bevalt en Najib op tv is bijzonder openhartig over op tv zijn jeugd, van zijn gezin uit maar ook hoe het is uit om te vechten naar tegen een naar verslaving. De hele van week gaat door Linda de Mol openhartige en het opzienbarende gesprekken uit aan. Elke dag in spreekt Linda met twee uiteenlopende op gasten. tijdens Dit seizoen uit ontvangt ze de door meest besproken vrouw van op het afgelopen jaar Patricia Paay in met met presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer in Giovanni van een Bronckhorst zit met actrice in Elise Schaap op met de de bank, cabaretière Claudia de Breij met op tv met topturner Epke Zonderland, naar schrijfster Saskia Noort een met cabaretier Najib Amhali uit en presentatrice met Astrid Joosten met Beau van een Erven Dorens. De gasten tijdens zijn dit jaar openhartig uit over van door alles: hun een carrières, hun van -in sommige gevallen een niet al te leuke- puberteit, de uit liefde(s) van hun de leven, familiebanden, uit geen onderwerp blijft een onbesproken een op de bank van Linda. van Zanger door Wouter Hamel vertolkt van dit jaar weer uit de favoriete liedjes van de het gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van van Bronckhorst en de actrice Elise met Schaap zitten op de praatstoel. in De voetbaltrainer een vertelt over door de liefde voor Feyenoord van en het recente kampioenschap. van op tv Ook zijn Molukse achtergrond komt op tv uitgebreid tijdens aan bod. Elise vertelt onder meer door waarom ze zo op gek is van op op het spelen van bijzondere uit typetjes als Ruxandra op uit 'Familie de Kruys'. Verder verrast ze met een enkele briljante op tv imitaties.

Vanavond zitten Feyenoord-trainer door Giovanni van door Bronckhorst en naar actrice Elise Schaap op de naar praatstoel op tv in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer naar in vertelt over de tijdens liefde voor Feyenoord en uit het recente door kampioenschap. Ook zijn door Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. tijdens Elise vertelt van onder andere waarom ze de zo op gek is in op het spelen van op bijzondere typetjes op tv als Ruxandra uit op tv ‘Familie Kruys’ en verbaast het ze met enkele briljante imitaties. De door hele week door gaat Linda op de Mol openhartige en een opzienbarende in gesprekken aan. Elke met dag spreekt Linda met uit twee uiteenlopende gasten. met Dit seizoen ontvangt ze de de door meest besproken vrouw van het afgelopen op tv jaar Patricia het Paay met presentator Jan van Versteegh, Feyenoord-trainer tijdens Giovanni het van Bronckhorst zit met actrice de Elise van Schaap op de bank, cabaretière het Claudia de Breij in met een topturner Epke Zonderland, naar schrijfster Saskia Noort met met cabaretier Najib met Amhali en presentatrice Astrid Joosten met tijdens het Beau van Erven Dorens. De gasten zijn de uit dit jaar openhartig over van uit alles: hun het carrières, hun -in sommige met gevallen niet al te uit leuke- puberteit, de een liefde(s) naar van hun leven, familiebanden, geen met onderwerp blijft op tv onbesproken op met de bank van Linda. Zanger naar op tv Wouter Hamel vertolkt een dit jaar weer naar de favoriete liedjes van de de gasten.

Cabaretière in Claudia de op tv Breij en topturner Epke een Zonderland zijn op te gast. Claudia praat tijdens over haar 'heljeugd', de zenuwen de voor elke uit show en het moederschap. in Epke spreekt vol een liefde over zijn uit vrouw en een beleeft samen met het Claudia en in Linda zijn van desastreuze Olympische rekstokfinale de opnieuw.

november 2018
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord