Programma gemist?

Presentatrice Wendy van uit op tv Dijk en cabaretier uit Jochem Myjer zijn te gast. Wendy in op tv vertelt over haar schooltijd, op haar opleiding tot naar danseres en het begin van een haar in carrière. Verder van praat ze over naar haar trouwtrauma en haar huwelijk door met Erland op tv Galjaard. Jochem vertelt over zijn met door kindertijd, hoe hij in zijn vrouw heeft met ontmoet en hoe hun op tv bruiloft was. Ook vertelt tijdens hij over het strakke op tv in schema waarin hij in leeft sinds de van operatie aan de op tv tumor in zijn op ruggenmerg. En Jochems dochter, die de lijdt aan een narcolepsie, komt ook tijdens ter sprake.

Linda in de Mol het ontvangt in de in vijfde en laatste aflevering een van Linda's Zomerweek 2018 op presentatrice Wendy van Dijk tijdens het en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt door over haar schooltijd, naar haar opleiding tot het danseres en tijdens het begin van het haar carrière. Verder praat uit ze over haar de trouwtrauma tijdens en haar huwelijk met Erland. Jochem op tv vertelt van over zijn kindertijd, hoe hij tijdens zijn vrouw heeft het ontmoet en tijdens hoe hun de bruiloft was. van Ook vertelt hij door over het strakke schema naar waarin hij leeft sinds het de operatie aan tijdens de tumor in op zijn tijdens nek. Jochems dochter, die tijdens lijdt aan narcolepsie, komt een er ook ter sprake. Bekijk naar door alle afleveringen van in Linda's Zomerweek op met gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres in Ilse DeLange tijdens en misdaadverslaggever John van den in Heuvel schuiven bij Linda tijdens aan op tv voor een openhartig op gesprek. Ilse vertelt tijdens over haar in recente succes: het met bemachtigen van een rol in in de Amerikaanse in serie 'Nashville'. Verder van vertelt ze op tv over haar jeugd, haar grote liefde op Bart en waarom een de in mening van haar in moeder over haar naar muziek zo belangrijk is. John van uit spreekt over de door bedreigingen waarmee hij door te maken heeft en over religie. uit Ook wordt er de naar gesproken over de ontmoeting met zijn van vrouw en de uit opvoeding van een zijn kinderen. op tv En wat heeft uit hij met discoplaten met uit de jaren in 80?

Linda de Mol op tv ontvangt in de naar vierde aflevering van op tv met Linda's Zomerweek 2018 zangeres in Ilse DeLange en in misdaadverslaggever John van den op tv Heuvel. Ilse op tv vertelt over haar recente van succes: het bemachtigen van met een rol in tijdens de Amerikaanse serie 'Nashville'. met Verder vertelt ze van over haar met jeugd, haar van grote liefde Bart en door waarom de mening van een haar moeder een over haar muziek met zo belangrijk is. uit John op spreekt over de bedreigingen waarmee hij de te naar maken heeft en over religie. een door Ook wordt er gesproken over het de ontmoeting op tv met zijn tijdens vrouw en de een opvoeding van zijn kinderen. En het wat heeft hij een met tijdens discoplaten uit de jaren de 80? Morgen is de laatste aflevering op van Linda's Zomerweek in door 2018. Dan zijn Wendy van een Dijk en Jochem uit Myjer te gast. Lees meer naar van over welke onderwerpen worden besproken in op tv van alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende door aflevering nu door al via van gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice een Sophie Hilbrand met en presentator en sportkenner Johan Derksen door zijn te gast. een Sophie vertelt over op tv haar uit fijne jeugd in Brabant, tijdens haar relatie met Waldemar het Torenstra en met haar burn-out. Johan vertelt het over van zijn gezin en uit ook zijn carrière bij het 'VI' door komt ter sprake. Heeft in Johan spijt van de de controversiële uitspraken door die hij op in dit programma heeft het gedaan?

Linda de Mol het ontvangt in de in derde aflevering een van Linda's Zomerweek uit 2018 van presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en in sportkenner Johan in Derksen. Sophie vertelt over van haar fijne jeugd in uit Brabant, haar het relatie in met Waldemar en de haar burn-out. Johan vertelt door over zijn gezin en tijdens ook zijn carrière in bij 'VI' de komt ter uit sprake. Heeft Johan spijt van zijn met naar controversiële uitspraken die in hij in dit programma een heeft gedaan? De komende op tv dagen zijn de volgende op tv bekende Nederlanders met te gast in de uit talkshow van Linda een de van Mol: - Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange van en John van met in den Heuvel - Vrijdag 31 augustus: naar Wendy van Dijk en het de Jochem Myjer Lees meer door over welke onderwerpen worden in besproken in alle uitzendingen op tijdens het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda een ontvangt actrice Ilse op Warringa en olympisch schaatser met Kjeld Nuis in de naar studio. Linda op tv bespreekt met Ilse met onder andere een het gigantische succes met van 'De Luizenmoeder', haar jeugd naar in het oosten, in haar imitatietalent en de haar gezin. Kjeld door vertelt een over zijn met carrière, over hoe op tv hij zijn vriendin Jill veroverde op en op over zijn zoon op tv Jax. Ook de relatie tijdens met zijn broer en hoe met van hij was als kind op komt ter op sprake.

Linda door de Mol ontvangt in de van de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 door actrice uit Ilse Warringa en op olympisch schaatser de Kjeld Nuis. Linda bespreekt met op tv Ilse onder een andere het gigantische in succes van De een Luizenmoeder, haar jeugd tijdens in het oosten, haar het imitatietalent en haar gezin. met Kjeld op vertelt over zijn carrière, over het hoe hij zijn van vriendin Jill veroverde uit en over naar zijn zoon op tv Jax. Ook de relatie met op zijn broer met en door hoe hij was als kind komt het ter sprake. De van komende dagen naar zijn de volgende bekende op Nederlanders te naar gast in de talkshow van op op tv Linda de Mol: - het Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand en met de Johan Derksen - Donderdag 30 op augustus: Ilse DeLange een en John de van den Heuvel - van Vrijdag 31 augustus: Wendy van Dijk op tv en Jochem Myjer Lees een meer op tv over welke de onderwerpen worden besproken in naar alle uitzendingen op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa uit Ollongren en presentator een Johnny de Mol zijn op tv te uit gast. Kajsa het praat over haar bijzondere vakanties van in een Zweden, haar vrouw een en kinderen en de haar passie voor op tv politiek. Johnny vertelt hoe het is het om op te met groeien tijdens in het buitenland, over de in op tv bijzondere familie waar hij uitkomt en uit uit de speciale band met zijn van oma, die van Alzheimer had. Ook in wordt er op tv gesproken over zijn grote liefde, Anouk, op tv de en het opzetten van op zijn stichting Movement met on the door Ground.

Deze week het ontvangt Linda de uit Mol een vijf dagen achter uit elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende van gasten op tv voor een naar leuk en openhartig gesprek. met De favoriete van liedjes van de gasten worden een dit van jaar gezongen door Elske tijdens DeWall. In de vertrouwde, ultieme van zomersetting met bijten minister tijdens van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren op tv en Linda's eigen neef tijdens Johnny de de Mol uit vanavond het spits af. Kajsa praat naar over door haar bijzondere vakanties in Zweden, haar van vrouw op tv en kinderen de en haar passie voor politiek. Johnny op met vertelt hoe het is om op het de te groeien in het tijdens buitenland, over de bijzondere familie van waar een hij uitkomt en door de speciale band met zijn een oma, die Alzheimer op had. Ook wordt naar er gesproken een over zijn naar grote liefde, Anouk, en het van opzetten een van zijn stichting Movement on naar the Ground. De komende de dagen zijn de in volgende mensen op tv te gast in Linda's Zomerweek: - in Dinsdag de 28 augustus: Ilse Warringa en op Kjeld Nuis - van Woensdag 29 tijdens augustus: Sophie Hilbrand in en Johan Derksen - Donderdag 30 van augustus: uit Ilse DeLange de en John van den met Heuvel - Vrijdag 31 augustus: Wendy door tijdens van Dijk en met Jochem Myjer Lees meer over met welke onderwerpen worden besproken in tijdens de alle uitzendingen op de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster van Saskia Noort en uit cabaretier Najib Amhali uit nemen de door laatste plekken op de het bank in. Saskia naar vertelt onder meer hoe haar het leven als single de het bevalt. Najib is bijzonder openhartig over een zijn jeugd op tv en zijn een gezin, maar ook over het hoe op tv het is om te vechten het tegen een op verslaving.

Op van de laatste naar avond van Linda's Zomerweek is de de bank gereserveerd voor door schrijfster Saskia met Noort en cabaretier de Najib Amhali. Saskia de vertelt over hoe door leven als single door bevalt en Najib uit is bijzonder openhartig over in zijn jeugd, van zijn gezin op maar ook van hoe het is naar om te vechten tegen een van verslaving. De hele week gaat de Linda het de Mol openhartige en opzienbarende tijdens gesprekken in aan. Elke dag spreekt Linda de met twee de uiteenlopende gasten. het Dit seizoen ontvangt van ze de meest besproken op tv vrouw tijdens van het afgelopen jaar naar Patricia Paay met presentator het Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni de van een Bronckhorst zit in met actrice Elise Schaap op met de van bank, cabaretière Claudia de met Breij met tijdens topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort van tijdens met cabaretier Najib Amhali in en presentatrice in Astrid Joosten met op tv Beau van Erven Dorens. De gasten op tv zijn dit een jaar openhartig over de van alles: hun carrières, met hun door -in sommige gevallen van niet al te leuke- puberteit, de van liefde(s) van hun de het leven, familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken naar naar op de bank van Linda. Zanger van Wouter Hamel op tv vertolkt van dit jaar weer de favoriete liedjes van in van de gasten.

Feyenoord-trainer in Giovanni van Bronckhorst door en actrice Elise Schaap zitten op tv op door de praatstoel. het De voetbaltrainer vertelt over de van liefde tijdens voor Feyenoord en het recente de kampioenschap. Ook zijn van Molukse achtergrond komt tijdens uitgebreid aan bod. door Elise vertelt met onder meer waarom ze zo op gek is op de op het spelen van bijzondere typetjes als in Ruxandra uit 'Familie van Kruys'. Verder door verrast naar ze met enkele briljante een imitaties.

Vanavond zitten naar Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst het en actrice Elise op tv Schaap op met de praatstoel in Linda's op Zomerweek. De op voetbaltrainer vertelt met over de liefde voor Feyenoord op tv en het het recente kampioenschap. Ook op tv zijn Molukse achtergrond in komt het uitgebreid aan bod. Elise vertelt onder op tv andere op waarom ze zo gek het is op het uit spelen van bijzondere van typetjes als Ruxandra naar uit ‘Familie door Kruys’ en verbaast met ze met op enkele briljante imitaties. De hele week gaat op tv Linda het de Mol met openhartige en opzienbarende gesprekken aan. Elke van dag spreekt in Linda met twee uit uiteenlopende gasten. Dit op tv seizoen ontvangt ze de naar meest besproken op tv vrouw naar van het afgelopen jaar Patricia Paay naar met presentator Jan van Versteegh, Feyenoord-trainer op Giovanni van uit Bronckhorst zit met actrice Elise de Schaap op uit de bank, cabaretière Claudia tijdens de Breij in met topturner Epke uit Zonderland, schrijfster Saskia een Noort met cabaretier Najib een Amhali tijdens en presentatrice door Astrid Joosten met Beau van Erven naar Dorens. De gasten zijn tijdens dit jaar openhartig op over een van alles: op hun carrières, hun -in uit sommige gevallen op niet al te leuke- puberteit, in de liefde(s) van hun uit leven, met familiebanden, geen onderwerp blijft naar onbesproken op de bank op tv van van Linda. Zanger Wouter het Hamel vertolkt dit jaar op tv weer de op favoriete liedjes van het de gasten.

Cabaretière Claudia uit de Breij en topturner op Epke Zonderland zijn uit op tv te gast. Claudia praat over haar naar 'heljeugd', uit de zenuwen voor naar elke show op en het moederschap. Epke spreekt vol met liefde over de zijn vrouw en beleeft een samen met Claudia de en Linda op tv zijn desastreuze een Olympische rekstokfinale de opnieuw.

januari 2020
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!