Programma gemist?

Schrijfster de Saskia Noort en cabaretier de Najib uit Amhali nemen de laatste plekken de op de de bank in. Saskia vertelt uit onder meer hoe door haar leven als met single bevalt. naar Najib is bijzonder op openhartig over door zijn jeugd en zijn gezin, maar de ook over door hoe het is naar om te vechten tegen door een een verslaving.

Op het de laatste avond van van Linda's Zomerweek is van de bank gereserveerd voor met schrijfster op tv Saskia Noort en cabaretier Najib door Amhali. Saskia vertelt met uit over hoe leven als single in bevalt en Najib is door bijzonder openhartig over in zijn met jeugd, zijn gezin maar de ook hoe het tijdens is om tijdens te vechten tegen uit een verslaving. De een hele week gaat Linda met de Mol openhartige en opzienbarende het gesprekken het aan. Elke dag door spreekt Linda met twee op uiteenlopende gasten. Dit door seizoen ontvangt ze het de in meest besproken vrouw van het op tv afgelopen jaar Patricia Paay van met presentator Jan naar een Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni tijdens van Bronckhorst zit met actrice Elise in op tv Schaap op de bank, cabaretière Claudia van de op tv Breij met topturner Epke de Zonderland, schrijfster Saskia Noort het naar met cabaretier Najib de Amhali en presentatrice Astrid op tv Joosten met Beau van de Erven Dorens. De gasten van zijn dit op jaar openhartig van over van alles: hun carrières, uit hun in -in sommige gevallen naar niet al te leuke- het puberteit, de door liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen van onderwerp blijft met onbesproken op de bank tijdens van Linda. op tv Zanger Wouter Hamel de vertolkt dit jaar de weer een de favoriete liedjes van de met gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van naar Bronckhorst en actrice op naar Elise Schaap zitten op de praatstoel. van De voetbaltrainer in vertelt over uit de liefde voor het Feyenoord en het recente een kampioenschap. met Ook zijn Molukse achtergrond met komt uitgebreid naar aan bod. Elise vertelt onder meer de waarom ze zo de gek een is op het het spelen van een bijzondere typetjes als Ruxandra van uit 'Familie de Kruys'. Verder verrast door ze met enkele briljante in imitaties.

Vanavond met zitten Feyenoord-trainer Giovanni van een Bronckhorst en actrice door Elise Schaap op de tijdens praatstoel op in Linda's op tv Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over tijdens de liefde de voor Feyenoord door en het recente kampioenschap. Ook uit zijn Molukse achtergrond van komt uitgebreid aan bod. van Elise vertelt onder uit andere waarom het ze zo gek is uit op het het spelen van bijzondere typetjes tijdens als Ruxandra een uit door ‘Familie Kruys’ en verbaast ze met uit enkele briljante imitaties. De de hele naar week gaat Linda de de Mol openhartige en tijdens opzienbarende gesprekken naar aan. Elke van dag spreekt Linda met door twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op in ontvangt ze de in meest besproken vrouw van het van afgelopen naar jaar Patricia Paay met van presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni uit tijdens van Bronckhorst zit met tijdens actrice Elise Schaap op de met het bank, cabaretière Claudia de Breij met van topturner Epke Zonderland, door schrijfster Saskia Noort een met in cabaretier Najib Amhali in en presentatrice uit Astrid Joosten met Beau van in Erven Dorens. De gasten in zijn dit jaar in openhartig over van de alles: hun uit carrières, hun -in sommige tijdens gevallen niet al door te leuke- puberteit, de het het liefde(s) van hun de leven, familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken in tijdens op de bank de van Linda. Zanger Wouter in Hamel vertolkt dit tijdens jaar weer de favoriete liedjes de van de van gasten.

Cabaretière Claudia met de Breij uit en topturner Epke Zonderland op zijn te gast. Claudia de op praat over haar in 'heljeugd', de zenuwen voor op elke show en het het moederschap. op tv Epke spreekt vol door liefde over zijn vrouw door en beleeft samen met in Claudia en Linda zijn een naar desastreuze Olympische rekstokfinale uit opnieuw.

Cabaretière naar Claudia de Breij en op tv topturner naar Epke Zonderland zijn te tijdens gast. Claudia praat over van haar met 'heljeugd', de zenuwen voor elke show door en met het moederschap. Epke spreekt met vol naar liefde over zijn door vrouw en beleeft in samen met Claudia en Linda op zijn desastreuze Olympische een rekstokfinale op tv opnieuw.

Presentatrice Astrid een Joosten en presentator op Beau op van Erven Dorens zijn te gast. de tijdens Astrid is openhartiger dan ooit. tijdens Ze vertelt van over haar leven en haar tijdens grote liefde. Ook in tijdens Beau praat vrijuit over de tijdens grote een liefde voor zijn gezin en zijn naar onuitputtelijke drang naar in de avontuur.

Presentatrice Astrid van Joosten in en presentator Beau in van Erven Dorens zijn op tv te gast. Astrid is openhartiger naar dan ooit. Ze de vertelt het over haar leven de en haar grote tijdens liefde. Ook Beau door praat vrijuit de over de grote liefde voor door zijn gezin en zijn in een onuitputtelijke drang naar door avontuur.

Patricia op tv Paay en in presentator Jan Versteegh zijn tijdens de eerste gasten die tijdens Linda ontvangt. van Patricia vertelt uitgebreid over in haar carrière, haar op tv huwelijken uit en over de impact van een het uitgelekte privéfilmpje. op tv Jan tijdens onthult dat zijn uit puberteit door het door vele pesten niet altijd makkelijk was. een Hij krijgt uit glinsterende een oogjes als zijn grote liefde in ter sprake van komt waarmee hij op tv binnenkort een dochtertje door krijgt.

Vanaf vanavond op tv gaat Linda op de Mol opnieuw openhartige het en opzienbarende gesprekken aan op in tijdens ‘Linda’s Zomerweek’. op Elke dag spreekt Linda met twee een uiteenlopende gasten. Patricia door Paay en het presentator Jan een Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. de Patricia Paay op tv vertelt uitgebreid over van haar carrière, een haar huwelijken en over van de impact van die het uitgelekte privéfilmpje van op haar de en haar omgeving had. Jan van Versteegh onthult dat door zijn puberteit door van het vele pesten een niet altijd de makkelijk de was. Hij krijgt in glinsterende oogjes als zijn grote liefde de ter sprake komt door waarmee hij binnenkort het een dochtertje de krijgt. Presentatrice Astrid Joosten en tijdens de presentator Beau van Erven Dorens door zijn op dinsdag een te naar gast. Astrid Joosten is een openhartiger dan de ooit. Ze vertelt over haar het leven en uit de grote liefde van in haar leven. op Ook Beau praat het vrijuit over het de grote liefde voor uit zijn gezin en het zijn onuitputtelijke drang naar naar avontuur. Op woensdag een is het de uit beurt aan cabaretière Claudia in de Breij en topturner een Epke Zonderland. Claudia een praat over haar naar “heljeugd”, over op de zenuwen voor elke een het show en over moederschap. het Epke spreekt vol liefde in over zijn door vrouw en hij het beleeft samen met op Claudia & Linda uit zijn desastreuze Olympische door rekstokfinale opnieuw. Op op donderdag zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst van en actrice Elise uit Schaap op door de in praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over op de liefde voor Feyenoord in en het recente uit kampioenschap. uit Ook zijn Molukse achtergrond komt op tv uitgebreid aan in bod. een Elise vertelt onder op andere waarom ze zo gek is met een op het spelen van in bijzondere typetjes als tijdens Ruxandra uit ‘Familie door Kruys’ en verbaast het ze met enkele van briljante imitaties. De in laatste plek op de de bank is gereserveerd voor een schrijfster door Saskia Noort en van cabaretier Najib Amhali. Op vrijdag naar vertelt Saskia over de hoe leven uit als single op tv bevalt en is Najib de bijzonder openhartig over zijn jeugd, tijdens zijn gezin naar maar ook hoe tijdens het een is om te vechten tegen met een verslaving. Wouter Hamel zorgt in ook dit vijfde de seizoen een voor een zwoele en relaxte uit sfeer door tijdens de van favoriete liedjes van de het gasten te op tv spelen.

Actrice en het schrijfster van Halina Reijn en presentator Humberto door Tan naar nemen plaats op de het bank. Twee mensen met een de naar totaal verschillende achtergrond. uit Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto door vertelt over hoe op hij is uit opgegroeid in op tv de Bijlmer, zijn naar Surinaamse opvoeding en de het waarde van op tv vriendschap.

Presentatrice en model naar door Sylvie Meis en op cabaretier Richard Groenendijk zijn door te gast. Sylvie vertelt openhartig een over haar jeugd, op tv haar carrière op tv in in Duitsland en over de uit periode dat ze naar borstkanker had. de Waarom ziet Nederland altijd een perfecte van van Sylvie en waarom is ze het zo terughoudend naar naar de media? Richard uit vertelt over zijn jeugd op door op Goeree-Overflakkee en de weg naar de een op tv succesvolle carrière in het van theater.

Actrice het en schrijfster Isa Hoes met en de politicus Jesse Klaver de schuiven aan bij Linda. Isa naar praat van over hoe haar leven nu uit is en Jesse heeft de de het over de oorsprong van zijn het tijdens politieke ambities en zijn het grote liefde.

Actrice Carly op tv Wijs en zanger Simon uit Keizer van nemen plaats op de tuinbank naar bij Linda de met Mol. Carly door en Simon op vertellen allebei over hun jeugd. op tv Verder praat op Carly over uit haar leven als alleenstaande met moeder en in Simon over het moment dat in hij zeker de wist in dat hij met Annemarie wilde de trouwen.

Schrijfster Heleen de van Royen en de voetbalcoach Ronald Koeman zijn op tv te op gast. Ronald een vertelt over zijn door overstap van Southampton naar het Everton en de ups en de downs een in zijn het leven, terwijl Heleen van honderduit vertelt over haar van relatie met Bart op en de de documentaire die ze maakte over haar het de dementerende moeder.

november 2017
04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 21:30

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 13:58

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 21:30

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 13:52

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn de eerste gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact van het uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat zijn puberteit door het ...

28-08-2017 21:31

Start: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Start: Linda's Zomerweek

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. P...

26-08-2016 22:00

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan nemen plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, z...

25-08-2016 21:30

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sy...

24-08-2016 21:31

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver schuiven aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

23-08-2016 21:33

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Verder praat Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist...

22-08-2016 21:33

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn te gast. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de doc...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord