Programma gemist?

Presentatrice naar Wendy van Dijk tijdens en cabaretier naar Jochem Myjer zijn te gast. Wendy van naar vertelt over haar schooltijd, uit haar opleiding tot danseres en met het tijdens begin van haar van carrière. Verder praat ze over op tv haar trouwtrauma door en haar op tv huwelijk met Erland Galjaard. in Jochem het vertelt over zijn kindertijd, het hoe hij de zijn vrouw heeft ontmoet en het hoe hun tijdens bruiloft was. Ook vertelt met hij over het strakke in schema waarin hij op tv leeft sinds naar de operatie door aan de tijdens tumor in zijn op tv ruggenmerg. En Jochems dochter, die in lijdt aan door narcolepsie, komt met ook ter sprake.

Linda van de Mol ontvangt in de uit vijfde en op tv laatste aflevering van de Linda's Zomerweek 2018 uit presentatrice Wendy van van Dijk tijdens en cabaretier Jochem Myjer. Wendy een vertelt over haar schooltijd, op haar opleiding tot danseres tijdens en het begin op de van haar carrière. op Verder praat ze over haar trouwtrauma door en door haar huwelijk met Erland. Jochem tijdens naar vertelt over zijn kindertijd, hoe hij de van zijn vrouw heeft ontmoet en uit hoe hun bruiloft was. een Ook vertelt hij met tijdens over het strakke schema waarin met hij leeft door sinds de operatie van aan de tumor in door zijn op tv nek. Jochems dochter, die tijdens lijdt aan narcolepsie, door komt er uit ook ter sprake. Bekijk van alle afleveringen van in Linda's Zomerweek op in gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres met Ilse DeLange en misdaadverslaggever John uit van den Heuvel uit schuiven bij in Linda tijdens aan voor een op openhartig gesprek. Ilse vertelt over een haar recente succes: het tijdens tijdens bemachtigen van een rol van in de Amerikaanse serie 'Nashville'. in Verder op vertelt ze over van haar jeugd, haar grote liefde op Bart en waarom op de uit mening van haar moeder over naar haar muziek zo op tv belangrijk tijdens is. John spreekt in over de bedreigingen waarmee het hij te op maken heeft en de over religie. Ook wordt er van gesproken naar over de uit ontmoeting met zijn vrouw op tv en de opvoeding van naar zijn een kinderen. En wat een heeft hij met een discoplaten uit de jaren de 80?

Linda de naar Mol ontvangt uit in de vierde aflevering naar van Linda's Zomerweek uit 2018 op tv zangeres Ilse DeLange een en misdaadverslaggever John van met den Heuvel. Ilse vertelt in over haar recente uit succes: het op bemachtigen van een rol uit in de Amerikaanse serie naar 'Nashville'. Verder vertelt ze tijdens het over haar jeugd, haar grote liefde tijdens Bart en met waarom de tijdens mening van op haar moeder over haar muziek zo het belangrijk de is. John spreekt over in de bedreigingen de waarmee hij te maken heeft op tv naar en over religie. Ook wordt er op tv gesproken over de de ontmoeting met het zijn vrouw en de op tv opvoeding van zijn het kinderen. En uit wat tijdens heeft hij met discoplaten op tv uit de uit jaren 80? Morgen is de laatste op aflevering van de Linda's Zomerweek op 2018. Dan zijn in Wendy van Dijk en Jochem door Myjer in te gast. Lees meer een over welke onderwerpen het worden besproken in van alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk op de volgende aflevering nu tijdens al via tijdens gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice uit Sophie Hilbrand en presentator en met sportkenner Johan het Derksen zijn te naar gast. uit Sophie vertelt over haar de fijne jeugd in Brabant, op haar relatie met Waldemar op Torenstra en van haar burn-out. Johan vertelt in over zijn gezin uit en ook zijn een carrière bij de 'VI' komt ter sprake. op tv op Heeft Johan spijt van tijdens de controversiële de uitspraken die hij in dit programma op heeft een gedaan?

Linda de in Mol ontvangt in de het de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 naar met presentatrice Sophie Hilbrand en presentator tijdens en sportkenner Johan het Derksen. Sophie uit vertelt over haar fijne in jeugd in Brabant, tijdens haar relatie met het Waldemar en haar door burn-out. Johan vertelt over zijn het de gezin en ook met zijn carrière bij van 'VI' komt ter op tv sprake. Heeft Johan spijt van de zijn op tv controversiële uitspraken die hij in dit een programma heeft met gedaan? De komende dagen door zijn de volgende bekende de Nederlanders op te gast in de talkshow naar het van Linda de Mol: - Donderdag 30 op augustus: Ilse DeLange op en John een van den Heuvel - Vrijdag van 31 augustus: het Wendy van de Dijk en Jochem het Myjer Lees meer over welke naar onderwerpen worden een besproken in alle uitzendingen van op een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda op ontvangt actrice door Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld naar Nuis een in de studio. Linda een bespreekt met Ilse onder van een andere het gigantische succes van 'De op met Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, naar haar imitatietalent het en haar gezin. Kjeld het vertelt over zijn met in carrière, over hoe hij zijn door vriendin Jill veroverde de en over zijn met zoon Jax. op tv Ook de relatie op tv met zijn broer en hoe de hij was het als naar kind komt ter het sprake.

Linda de met Mol ontvangt in de van tweede aflevering naar van Linda's Zomerweek de 2018 het actrice Ilse Warringa door en olympisch schaatser Kjeld Nuis. door Linda bespreekt met op tv Ilse onder andere naar het gigantische succes tijdens van De Luizenmoeder, van haar jeugd op in het oosten, haar imitatietalent in en van haar gezin. Kjeld vertelt door over met zijn carrière, over hoe in hij zijn van vriendin Jill veroverde op en over zijn zoon Jax. op tv Ook de uit relatie met uit zijn broer en hoe uit hij was als kind komt van ter sprake. De op tv komende van dagen zijn de volgende met bekende Nederlanders de te gast in de de talkshow van Linda de van Mol: - in Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand en het Johan Derksen - met Donderdag 30 door augustus: Ilse naar DeLange en John op tv van den Heuvel - Vrijdag 31 door augustus: Wendy op tv van Dijk en van Jochem Myjer Lees meer het over welke van onderwerpen worden besproken in alle uitzendingen een op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica van Kajsa Ollongren en presentator de Johnny de Mol naar zijn te de gast. Kajsa praat over haar op tv bijzondere vakanties door in op Zweden, haar vrouw op tv en kinderen en op haar passie voor politiek. Johnny vertelt op tv hoe het tijdens is om uit op te groeien in het het buitenland, naar over de bijzondere familie waar uit met hij uitkomt en de speciale naar band met zijn naar oma, die Alzheimer op tv had. Ook wordt van er gesproken over het zijn tijdens grote liefde, Anouk, en het een opzetten van met zijn stichting naar Movement on the op tv Ground.

Deze de week ontvangt de Linda de Mol op vijf dagen achter elkaar de om 21:30 op tv uur zeer uiteenlopende tijdens gasten voor een leuk in en openhartig gesprek. De favoriete door liedjes de van de gasten op worden dit jaar het gezongen door Elske DeWall. In in de vertrouwde, met ultieme zomersetting naar bijten minister op tv van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren en de van Linda's eigen neef Johnny naar de Mol door vanavond het spits af. Kajsa praat een over haar bijzondere van vakanties in van Zweden, haar uit vrouw en kinderen in en haar passie in voor politiek. Johnny vertelt hoe het de is om op de het te groeien in het in buitenland, over de bijzondere familie door met waar hij uitkomt op en de speciale band naar met zijn oma, die Alzheimer een had. Ook wordt van er gesproken over zijn de uit grote liefde, Anouk, in en het opzetten van het zijn stichting Movement tijdens on the Ground. De het komende dagen zijn de volgende door mensen te tijdens gast in Linda's Zomerweek: - met Dinsdag 28 van augustus: Ilse Warringa en het de Kjeld Nuis - Woensdag naar 29 augustus: Sophie Hilbrand en Johan een Derksen - door Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange op op en John van den Heuvel - het Vrijdag 31 in augustus: Wendy van naar Dijk en uit Jochem Myjer Lees meer over op welke onderwerpen met worden besproken in naar alle uitzendingen op naar gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia op tv Noort en uit cabaretier Najib Amhali het nemen de naar laatste plekken op uit de bank in. op Saskia vertelt onder een meer hoe haar op tv leven als single een bevalt. Najib is op bijzonder openhartig over tijdens zijn jeugd en zijn gezin, maar tijdens ook over hoe naar het is om uit te vechten tegen op tv een de verslaving.

Op de door laatste door avond van Linda's Zomerweek uit is de bank een gereserveerd voor schrijfster Saskia uit Noort en cabaretier Najib de Amhali. Saskia op vertelt over op tv hoe leven als de single bevalt en Najib is in de bijzonder openhartig over zijn naar jeugd, zijn gezin maar uit ook in hoe het is om te met vechten tegen een verslaving. De met hele week het gaat Linda op tv de Mol openhartige uit en opzienbarende gesprekken aan. uit Elke dag spreekt Linda van met twee uiteenlopende een gasten. op tv Dit seizoen ontvangt ze de op tv meest besproken met vrouw van het afgelopen uit jaar Patricia in Paay met uit presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer van Giovanni van Bronckhorst een zit met actrice Elise in Schaap tijdens op de bank, cabaretière tijdens Claudia de de Breij met topturner Epke door Zonderland, schrijfster tijdens Saskia Noort met de cabaretier Najib Amhali en de presentatrice Astrid Joosten met van Beau van uit Erven Dorens. De gasten zijn uit dit tijdens jaar openhartig het over van alles: hun carrières, hun naar -in sommige gevallen een niet al een te het leuke- puberteit, de liefde(s) van hun naar leven, familiebanden, het geen onderwerp blijft in onbesproken op op tv de bank van Linda. Zanger met Wouter Hamel naar vertolkt dit jaar weer naar de op tv favoriete liedjes van de van gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van op tv Bronckhorst en uit actrice Elise Schaap zitten op tv op de de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt de van over de liefde voor Feyenoord in en met het recente kampioenschap. de Ook zijn Molukse achtergrond het komt uitgebreid met aan bod. Elise een vertelt onder meer waarom naar ze zo gek is op met het spelen van in bijzondere het typetjes als Ruxandra uit de 'Familie Kruys'. op tv Verder verrast van ze met enkele briljante een imitaties.

Vanavond met zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op tv en actrice een Elise Schaap tijdens op de praatstoel in door Linda's Zomerweek. De door voetbaltrainer vertelt op tv over de liefde voor Feyenoord de en het in recente op tv kampioenschap. Ook zijn Molukse een achtergrond komt met uitgebreid aan bod. Elise vertelt onder een andere waarom het ze zo gek is uit uit op het spelen van bijzondere typetjes door als Ruxandra uit een de ‘Familie Kruys’ en verbaast ze uit met door enkele briljante imitaties. De hele week uit gaat Linda de met Mol openhartige uit en opzienbarende gesprekken aan. Elke naar op tv dag spreekt Linda met twee uiteenlopende in gasten. van Dit seizoen ontvangt ze door de meest besproken vrouw naar van het van afgelopen uit jaar Patricia Paay met presentator Jan de Versteegh, Feyenoord-trainer op Giovanni het van Bronckhorst zit met actrice Elise door Schaap op de met bank, met cabaretière Claudia tijdens de Breij met topturner Epke tijdens Zonderland, op schrijfster Saskia Noort door met cabaretier Najib Amhali van en presentatrice Astrid Joosten met met Beau met van Erven Dorens. De gasten een zijn dit met jaar openhartig over een van alles: hun door carrières, hun op tv -in sommige gevallen niet de al te leuke- puberteit, de op tv van liefde(s) van hun leven, familiebanden, met geen van onderwerp blijft onbesproken op tv op de bank op van Linda. Zanger Wouter de Hamel vertolkt dit jaar het weer op de favoriete liedjes van de van gasten.

Cabaretière naar Claudia de Breij en tijdens topturner Epke Zonderland zijn met te gast. Claudia tijdens praat over haar een naar 'heljeugd', de zenuwen voor elke het show en met het moederschap. Epke spreekt vol het liefde over het zijn vrouw en beleeft met samen met een Claudia en Linda zijn op tv desastreuze op tv Olympische rekstokfinale in opnieuw.

april 2021
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!