Programma gemist?

Presentatrice op Wendy van Dijk en cabaretier van Jochem Myjer zijn op naar te gast. Wendy van vertelt over haar schooltijd, haar opleiding met tot danseres op en het begin met van op tv haar carrière. Verder praat ze over in op haar trouwtrauma en haar huwelijk met van Erland Galjaard. tijdens Jochem vertelt tijdens over zijn kindertijd, hoe in hij zijn vrouw van heeft ontmoet op tv en hoe naar hun bruiloft was. Ook tijdens vertelt hij over het strakke naar schema waarin hij in leeft sinds de het operatie aan door de tumor in zijn het ruggenmerg. door En Jochems dochter, die lijdt op aan narcolepsie, komt in ook de ter sprake.

Linda uit de Mol ontvangt in de met op vijfde en laatste aflevering van Linda's met Zomerweek 2018 uit presentatrice met Wendy van Dijk de en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over tijdens door haar schooltijd, haar opleiding tot in danseres en het door begin van door haar carrière. naar Verder praat ze het over haar trouwtrauma en haar in huwelijk met op tv Erland. Jochem vertelt over zijn uit kindertijd, hoe op hij zijn vrouw heeft in ontmoet en hoe met hun op tv bruiloft was. Ook vertelt hij naar over het strakke de schema waarin hij tijdens uit leeft sinds de operatie aan de op tumor een in zijn nek. Jochems dochter, op tv die op tv lijdt aan narcolepsie, komt op tv er met ook ter sprake. Bekijk alle afleveringen van in tijdens Linda's Zomerweek op op gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres het Ilse DeLange met en misdaadverslaggever John de van den Heuvel uit schuiven bij Linda aan in voor een openhartig gesprek. op tv Ilse op vertelt over haar recente een succes: het bemachtigen van het een op tv rol in de Amerikaanse serie van 'Nashville'. Verder vertelt ze van over haar jeugd, van haar grote met liefde Bart en tijdens waarom de mening van met haar op tv moeder over haar muziek zo uit het belangrijk is. John spreekt door over de van bedreigingen waarmee hij op te maken heeft en over religie. de op tv Ook wordt er gesproken over in de ontmoeting met zijn door op vrouw en de opvoeding van door zijn kinderen. En wat in uit heeft hij met een discoplaten uit de jaren het 80?

Linda op de Mol ontvangt in een de vierde aflevering tijdens van Linda's Zomerweek tijdens 2018 zangeres Ilse DeLange op tijdens en misdaadverslaggever John met van den Heuvel. Ilse vertelt over uit haar recente succes: de het bemachtigen op tv van een tijdens rol in de Amerikaanse serie uit 'Nashville'. Verder op vertelt ze in over haar jeugd, haar grote liefde tijdens Bart en waarom in de naar mening van haar naar moeder over haar muziek zo op met belangrijk is. John spreekt in over de bedreigingen waarmee van hij te maken door heeft en op over religie. Ook in wordt er op gesproken over de ontmoeting met uit zijn vrouw en op de opvoeding van tijdens zijn kinderen. van En wat in heeft hij met in discoplaten uit de jaren 80? Morgen door is de laatste aflevering op van Linda's het Zomerweek 2018. Dan zijn door naar Wendy van Dijk en Jochem Myjer het te gast. Lees meer tijdens over welke met onderwerpen naar worden besproken in van alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de een volgende aflevering met nu al via uit gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand een en een presentator en de sportkenner Johan Derksen zijn in te gast. Sophie vertelt over de haar fijne op tv jeugd in Brabant, van haar relatie op met Waldemar Torenstra in en haar burn-out. Johan door vertelt over zijn gezin van op tv en ook zijn carrière bij het 'VI' komt ter sprake. door Heeft Johan van spijt van op de controversiële uitspraken die in hij in op dit programma uit heeft gedaan?

Linda met de Mol de ontvangt in de op tv derde aflevering van Linda's op Zomerweek 2018 naar presentatrice Sophie Hilbrand en presentator naar en het sportkenner Johan Derksen. Sophie tijdens vertelt over haar fijne jeugd in de Brabant, uit haar relatie met tijdens Waldemar en uit haar burn-out. Johan vertelt op over zijn gezin en uit ook op tv zijn carrière bij in 'VI' komt ter uit sprake. Heeft Johan spijt van tijdens zijn controversiële het uitspraken die hij in dit een programma heeft het gedaan? De komende dagen zijn in het de volgende bekende Nederlanders op te gast in in de talkshow van naar Linda de Mol: - Donderdag de 30 augustus: Ilse van DeLange en de John van den Heuvel - door Vrijdag 31 augustus: in Wendy van tijdens Dijk en Jochem Myjer Lees met meer over welke onderwerpen naar worden besproken tijdens in alle op uitzendingen op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda met ontvangt actrice Ilse Warringa het en olympisch schaatser Kjeld van Nuis in de tijdens met studio. Linda bespreekt tijdens met Ilse onder andere het op tv gigantische succes uit van 'De het Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, in haar imitatietalent met en haar gezin. Kjeld de vertelt over naar zijn carrière, over hoe door hij op zijn vriendin Jill van veroverde en over zijn met zoon op Jax. Ook de relatie met door zijn broer een en hoe het hij was als op kind komt ter met sprake.

Linda op tv de Mol ontvangt op in de tweede aflevering de van Linda's een Zomerweek 2018 actrice een Ilse Warringa en olympisch het schaatser Kjeld Nuis. Linda van een bespreekt met Ilse onder door andere het gigantische succes van van een De Luizenmoeder, haar in jeugd in het oosten, haar imitatietalent op tv en haar tijdens gezin. in Kjeld vertelt over zijn in carrière, over hoe op tv hij zijn vriendin Jill veroverde tijdens en met over zijn zoon Jax. Ook op de door relatie met met zijn broer en hoe hij was op als door kind komt ter sprake. De komende een dagen zijn de door op tv volgende bekende Nederlanders te gast in op tv de talkshow van de Linda de op Mol: - tijdens Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand en van uit Johan Derksen - Donderdag in 30 augustus: Ilse uit DeLange en John van den Heuvel - op naar Vrijdag 31 augustus: Wendy van Dijk van op en Jochem Myjer Lees meer over welke door onderwerpen worden de besproken in alle tijdens uitzendingen op de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica naar Kajsa Ollongren en tijdens presentator Johnny de Mol zijn op tv te gast. de Kajsa tijdens praat over haar bijzondere vakanties de in de Zweden, haar vrouw en kinderen en tijdens met haar passie voor politiek. Johnny uit vertelt hoe het op is om door op te in groeien in het buitenland, met over de bijzondere familie op tv waar uit hij uitkomt en de speciale band een met zijn in oma, het die Alzheimer had. Ook naar wordt er gesproken over een zijn in grote liefde, Anouk, en het op tv opzetten van zijn met stichting Movement on the de tijdens Ground.

Deze een week ontvangt Linda de Mol door vijf op dagen achter uit elkaar om 21:30 uur zeer van uiteenlopende gasten voor van een door leuk en openhartig gesprek. De op tv favoriete liedjes van de op een gasten worden dit jaar gezongen door in Elske DeWall. uit In in de vertrouwde, ultieme zomersetting bijten minister uit van tijdens Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren en uit Linda's eigen een neef de Johnny de Mol naar vanavond het spits af. Kajsa praat over tijdens haar bijzondere op tv vakanties in Zweden, in haar vrouw en kinderen een en haar passie een voor het politiek. Johnny vertelt door hoe het is om naar op te in groeien in het in buitenland, over de door bijzondere familie waar hij uitkomt door een en de speciale band met met zijn met oma, die Alzheimer had. Ook wordt er van gesproken naar over zijn grote door liefde, Anouk, en het uit opzetten van zijn stichting uit Movement on the een Ground. De komende uit dagen zijn de de volgende mensen te gast op een in Linda's Zomerweek: - Dinsdag op 28 augustus: de Ilse Warringa en Kjeld uit Nuis - Woensdag 29 augustus: Sophie van in Hilbrand en Johan de Derksen - Donderdag 30 augustus: het Ilse DeLange en John door van den Heuvel - op tv Vrijdag 31 augustus: uit Wendy van een Dijk en Jochem de Myjer Lees meer over welke naar onderwerpen worden door besproken in door alle uitzendingen op van gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster met Saskia Noort en de cabaretier Najib Amhali nemen de van laatste plekken op uit de het bank in. Saskia vertelt een onder het meer hoe haar leven als single een bevalt. Najib is het uit bijzonder openhartig over zijn jeugd naar en zijn gezin, het maar door ook over hoe het op is om te vechten tegen op tv een met verslaving.

Op een de laatste avond van in Linda's Zomerweek is de op bank gereserveerd voor een schrijfster Saskia Noort met en cabaretier Najib een Amhali. Saskia met vertelt het over hoe leven als in single bevalt een en Najib is bijzonder in openhartig over op zijn jeugd, zijn gezin tijdens maar ook hoe het op tv is om te vechten tijdens tegen met een verslaving. De hele week in gaat een Linda de Mol openhartige en opzienbarende door gesprekken aan. tijdens Elke dag spreekt Linda uit met tijdens twee uiteenlopende gasten. in Dit seizoen ontvangt ze in de meest besproken vrouw naar van in het afgelopen jaar Patricia de Paay in met presentator Jan met Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van het Bronckhorst zit met actrice Elise van Schaap op de van bank, cabaretière door Claudia de Breij met het uit topturner Epke Zonderland, in schrijfster Saskia Noort met het cabaretier Najib Amhali en uit presentatrice Astrid Joosten met op tv Beau van Erven door Dorens. De gasten door zijn dit jaar een openhartig in over van alles: met hun carrières, hun -in op tv sommige gevallen niet al te de van leuke- puberteit, de met liefde(s) van hun leven, met familiebanden, geen onderwerp blijft op tv onbesproken op de in bank van Linda. in Zanger Wouter Hamel tijdens vertolkt dit op tv jaar weer uit de favoriete liedjes een van de gasten.

Feyenoord-trainer de Giovanni van Bronckhorst in en actrice Elise Schaap zitten tijdens op een de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt naar over de tijdens liefde voor in Feyenoord en het met recente kampioenschap. Ook van zijn Molukse achtergrond komt de uitgebreid een aan bod. Elise vertelt onder meer met waarom ze zo op tv gek in is op van het spelen van bijzondere typetjes als in Ruxandra uit uit 'Familie Kruys'. uit Verder verrast tijdens ze met enkele een briljante imitaties.

Vanavond zitten Feyenoord-trainer de Giovanni van Bronckhorst met en actrice op tv Elise naar Schaap op de in praatstoel in Linda's van Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over in de liefde voor het Feyenoord door en het recente kampioenschap. Ook zijn een Molukse achtergrond het komt de uitgebreid aan bod. Elise vertelt onder van andere waarom uit ze zo gek is met op het op spelen van het bijzondere typetjes als met Ruxandra uit door ‘Familie Kruys’ en verbaast ze met op tv door enkele briljante imitaties. De hele week in gaat met Linda de Mol op tv openhartige en opzienbarende gesprekken aan. uit Elke dag spreekt Linda een uit met twee uiteenlopende gasten. Dit een seizoen ontvangt naar ze de meest van besproken vrouw van het afgelopen door jaar Patricia Paay het met van presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni de met van Bronckhorst zit met naar actrice Elise uit Schaap op de bank, cabaretière Claudia uit de op tv Breij met topturner Epke naar Zonderland, schrijfster Saskia Noort op tv met in cabaretier Najib Amhali en presentatrice door Astrid uit Joosten met Beau van Erven met Dorens. De gasten naar zijn in dit jaar openhartig over van alles: van het hun carrières, hun een -in sommige gevallen door niet al te leuke- door puberteit, de liefde(s) van naar hun leven, familiebanden, op geen onderwerp blijft met onbesproken uit op de bank van Linda. uit Zanger door Wouter Hamel vertolkt dit jaar van weer de de favoriete liedjes van de de gasten.

Cabaretière Claudia de op tv Breij door en topturner Epke Zonderland zijn het naar te gast. Claudia praat in over haar 'heljeugd', in de zenuwen uit voor elke show en door het moederschap. Epke spreekt een vol liefde over in zijn vrouw op en beleeft samen met op Claudia op tv en Linda zijn desastreuze Olympische het rekstokfinale op opnieuw.

februari 2019
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord