Programma gemist?

Schrijfster Saskia Noort uit en op cabaretier Najib Amhali nemen de de naar laatste plekken op de bank tijdens in. Saskia op tv vertelt onder meer van hoe haar leven als single uit bevalt. Najib het is een bijzonder openhartig over zijn jeugd en met zijn gezin, in maar ook uit over hoe het is om het te vechten tegen op een door verslaving.

Op door de laatste avond van door Linda's een Zomerweek is de bank gereserveerd op tv voor schrijfster naar Saskia Noort en een cabaretier Najib Amhali. Saskia door vertelt over van hoe leven als single tijdens bevalt en de Najib is bijzonder in openhartig over zijn door jeugd, zijn gezin maar ook door tijdens hoe het is een om te vechten tegen een verslaving. De tijdens uit hele week gaat naar Linda de Mol openhartige de en opzienbarende op tv gesprekken aan. Elke dag spreekt Linda het met twee uiteenlopende naar gasten. door Dit seizoen met ontvangt ze de meest besproken vrouw tijdens met van het afgelopen jaar Patricia Paay het met in presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van van uit Bronckhorst zit met door actrice Elise Schaap op naar de bank, cabaretière met Claudia de Breij door met een topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort op met cabaretier in Najib Amhali in en presentatrice Astrid Joosten met een door Beau van Erven uit Dorens. De gasten zijn met dit jaar openhartig over van op tv alles: hun carrières, hun uit -in sommige met gevallen niet al op tv te leuke- puberteit, een de op liefde(s) van hun door leven, familiebanden, geen onderwerp blijft onbesproken op op naar de bank van van Linda. Zanger het Wouter Hamel vertolkt dit jaar weer door de favoriete tijdens liedjes naar van de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van met Bronckhorst en actrice door uit Elise Schaap zitten op de van praatstoel. De tijdens voetbaltrainer vertelt over de door liefde voor Feyenoord op tv en het recente op kampioenschap. Ook zijn de Molukse achtergrond komt uitgebreid door op tv aan bod. Elise vertelt de onder meer waarom naar ze zo gek is op naar het spelen uit van het bijzondere typetjes als op Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder met verrast ze met op enkele briljante op tv imitaties.

Vanavond het zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op en met actrice Elise de Schaap op de praatstoel in op tv Linda's met Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over op tv de liefde in voor Feyenoord en het recente uit kampioenschap. Ook zijn in op tv Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. de tijdens Elise vertelt onder andere uit waarom ze door zo gek is op een het spelen van bijzondere door typetjes op als Ruxandra uit een ‘Familie Kruys’ en van verbaast ze met enkele briljante op tv imitaties. De hele week gaat door Linda tijdens de Mol openhartige en door opzienbarende van gesprekken aan. Elke dag van spreekt Linda met twee het uiteenlopende gasten. Dit seizoen in ontvangt ze de naar meest naar besproken vrouw van het het afgelopen jaar Patricia in Paay met presentator Jan een van Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst van zit een met actrice Elise Schaap het op de bank, cabaretière Claudia het door de Breij met topturner door Epke Zonderland, schrijfster Saskia met Noort met cabaretier Najib met op Amhali en presentatrice in Astrid Joosten met Beau tijdens van Erven Dorens. De uit gasten zijn een dit jaar openhartig over van alles: naar hun carrières, uit hun op tv -in sommige gevallen niet al de te leuke- puberteit, tijdens de liefde(s) van een hun leven, familiebanden, geen uit met onderwerp blijft onbesproken op tv op de bank het van Linda. Zanger Wouter Hamel vertolkt op van dit jaar weer de favoriete op liedjes het van de gasten.

Cabaretière van Claudia de Breij de en topturner van Epke Zonderland zijn te gast. tijdens Claudia praat van over haar 'heljeugd', de van zenuwen voor elke een show met en het moederschap. Epke spreekt vol het liefde over het zijn vrouw en een beleeft de samen met Claudia en Linda uit zijn desastreuze Olympische in rekstokfinale op opnieuw.

Cabaretière met Claudia de Breij tijdens en topturner tijdens Epke Zonderland zijn te gast. Claudia op praat over uit haar 'heljeugd', de zenuwen door voor op tv elke show en het moederschap. een Epke van spreekt vol door liefde over zijn van vrouw en beleeft naar samen met Claudia en de Linda zijn desastreuze Olympische het rekstokfinale naar opnieuw.

Presentatrice op tv Astrid Joosten en in presentator Beau van op Erven Dorens zijn met te gast. Astrid is op openhartiger dan ooit. naar Ze vertelt door over haar uit leven en haar grote in liefde. Ook Beau praat een vrijuit het over de grote liefde voor zijn in gezin en op zijn onuitputtelijke uit drang naar het avontuur.

Presentatrice Astrid de Joosten en presentator uit Beau van Erven Dorens het zijn te gast. tijdens Astrid is het openhartiger dan ooit. Ze de vertelt over haar uit leven en op haar grote liefde. Ook in Beau praat vrijuit uit over de tijdens grote liefde het voor zijn gezin en door zijn door onuitputtelijke drang naar tijdens avontuur.

Patricia Paay de en presentator op tv Jan Versteegh zijn de eerste het uit gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt op tv uitgebreid over op haar carrière, haar huwelijken op tv en over van de impact in van het uitgelekte privéfilmpje. een Jan onthult dat zijn naar puberteit op door het het vele pesten niet altijd tijdens makkelijk was. Hij een krijgt glinsterende oogjes als zijn in grote liefde een ter sprake komt waarmee op uit hij binnenkort een dochtertje in krijgt.

Vanaf een vanavond gaat Linda de het Mol tijdens opnieuw openhartige en van opzienbarende gesprekken aan naar in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag tijdens spreekt met Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay op en presentator een Jan op Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. in Patricia Paay vertelt het van uitgebreid over haar carrière, uit haar huwelijken op tv en over de impact de die het door uitgelekte privéfilmpje op haar en haar op omgeving het had. Jan Versteegh de onthult dat zijn puberteit tijdens door het vele uit pesten niet altijd van makkelijk was. Hij naar krijgt glinsterende oogjes naar als het zijn grote liefde ter op sprake komt op tv waarmee hij binnenkort een dochtertje krijgt. Presentatrice het Astrid Joosten de en presentator met Beau van naar Erven Dorens zijn op dinsdag te een de gast. Astrid Joosten het is openhartiger dan ooit. Ze vertelt op over haar het leven en de het grote liefde door in haar leven. Ook Beau uit praat op vrijuit over de grote tijdens liefde met voor zijn gezin en uit zijn onuitputtelijke drang door naar avontuur. Op de woensdag is het de beurt aan met cabaretière tijdens Claudia de naar Breij en topturner een Epke Zonderland. Claudia praat het over haar “heljeugd”, tijdens over de zenuwen voor van elke show en op over moederschap. Epke spreekt een vol liefde het over zijn vrouw op tv en tijdens hij beleeft samen met Claudia uit & Linda op tv zijn desastreuze Olympische rekstokfinale opnieuw. Op het donderdag van zitten Feyenoord-trainer Giovanni van door Bronckhorst de en actrice Elise in Schaap op de praatstoel. De tijdens voetbaltrainer vertelt over in de liefde voor van Feyenoord en het uit recente door kampioenschap. Ook zijn een Molukse achtergrond komt uitgebreid in aan bod. uit Elise vertelt onder andere waarom ze uit zo gek een is uit op het spelen van bijzondere typetjes een als het Ruxandra uit ‘Familie Kruys’ en in verbaast ze met met enkele het briljante imitaties. De tijdens laatste plek op de bank de is gereserveerd voor door schrijfster Saskia Noort en in tijdens cabaretier Najib Amhali. Op vrijdag uit vertelt Saskia over in hoe leven een als single bevalt met en is Najib naar bijzonder openhartig met over zijn jeugd, zijn het gezin maar ook hoe uit het de is om te vechten tegen op een uit verslaving. Wouter Hamel zorgt de ook dit vijfde tijdens seizoen voor een zwoele op tv en relaxte sfeer door tijdens de favoriete naar liedjes van de gasten te met met spelen.

Actrice in en schrijfster Halina Reijn en met presentator een Humberto Tan nemen plaats van op de bank. Twee in op mensen met een totaal van verschillende achtergrond. Een hippiejeugd door voor Halina, terwijl Humberto het vertelt tijdens over hoe hij is op tv opgegroeid op in de Bijlmer, een zijn Surinaamse opvoeding en de het waarde van op vriendschap.

Presentatrice in en model Sylvie op tv Meis en cabaretier Richard Groenendijk in zijn in te gast. Sylvie vertelt met openhartig over in haar jeugd, op haar carrière in Duitsland en uit over de in periode dat ze borstkanker tijdens had. de Waarom ziet Nederland altijd naar een perfecte Sylvie en waarom op tv door is ze zo op terughoudend naar de media? Richard vertelt uit over zijn uit jeugd op Goeree-Overflakkee en uit de op tv weg naar een succesvolle carrière uit in de het theater.

Actrice en schrijfster een Isa Hoes het en politicus op tv Jesse Klaver schuiven in aan bij Linda. Isa praat het in over hoe haar met leven nu is en Jesse naar heeft het over de in oorsprong van op tv zijn politieke ambities en een zijn grote met liefde.

Actrice Carly door Wijs en zanger op Simon Keizer nemen plaats de het op de tuinbank bij Linda naar de Mol. Carly van en Simon in vertellen allebei van over hun jeugd. Verder praat Carly uit over haar uit leven als alleenstaande moeder op tv en Simon in over van het moment dat naar hij zeker wist uit dat hij met met Annemarie wilde trouwen.

Schrijfster op Heleen van Royen en in voetbalcoach tijdens Ronald Koeman zijn in te gast. Ronald op tv vertelt over zijn overstap naar van Southampton naar Everton de en de in ups en door downs in zijn leven, terwijl door Heleen uit honderduit vertelt over in haar relatie met Bart en met de naar documentaire die ze maakte over haar in dementerende een moeder.

maart 2018
04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 21:30

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 13:58

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 21:30

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 13:52

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn de eerste gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact van het uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat zijn puberteit door het ...

28-08-2017 21:31

Start: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Start: Linda's Zomerweek

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. P...

26-08-2016 22:00

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan nemen plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, z...

25-08-2016 21:30

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sy...

24-08-2016 21:31

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver schuiven aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

23-08-2016 21:33

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Verder praat Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist...

22-08-2016 21:33

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn te gast. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de doc...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord