Programma gemist?

Presentatrice uit Wendy van Dijk en van cabaretier een Jochem Myjer zijn te met gast. Wendy vertelt over met haar van schooltijd, haar opleiding door tot danseres en het begin op tv van haar het carrière. Verder praat naar ze over in haar trouwtrauma en haar huwelijk naar met tijdens Erland Galjaard. Jochem vertelt het over zijn in kindertijd, hoe hij zijn het vrouw heeft ontmoet en hoe met hun in bruiloft was. een Ook vertelt hij over het het strakke naar schema waarin hij leeft sinds de tijdens de operatie aan de in tumor in zijn ruggenmerg. En Jochems naar dochter, het die lijdt aan in narcolepsie, komt ook ter in sprake.

Linda de Mol naar ontvangt in door de vijfde en laatste naar aflevering uit van Linda's van Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van van Dijk en cabaretier Jochem in Myjer. Wendy vertelt door over uit haar schooltijd, haar opleiding tot danseres naar en het begin op met van haar carrière. op tv Verder praat ze een over haar trouwtrauma en op haar huwelijk met met Erland. Jochem vertelt een over zijn kindertijd, hoe door hij zijn vrouw heeft op ontmoet en uit hoe hun op bruiloft was. Ook vertelt hij het naar over het strakke schema waarin hij op tv leeft sinds de de operatie aan de van tumor in een zijn nek. Jochems dochter, door die een lijdt aan narcolepsie, komt er door ook ter sprake. Bekijk uit alle afleveringen een van Linda's Zomerweek naar op uit gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse naar DeLange en misdaadverslaggever uit John van door den Heuvel schuiven van bij Linda aan voor de een een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar op recente succes: het in op bemachtigen van een op rol in de Amerikaanse serie door 'Nashville'. tijdens Verder vertelt ze over haar de jeugd, naar haar grote liefde Bart op tv en waarom de mening de van haar op moeder over in haar muziek zo belangrijk van is. John spreekt over naar de bedreigingen een waarmee hij van te maken heeft tijdens en over religie. Ook wordt op er gesproken van over de ontmoeting met tijdens zijn vrouw en op de naar opvoeding van zijn naar kinderen. En wat op heeft hij met de discoplaten uit de tijdens jaren 80?

Linda door de Mol ontvangt de in de vierde aflevering naar van Linda's Zomerweek 2018 een zangeres in Ilse DeLange en op tv misdaadverslaggever John van uit den Heuvel. Ilse vertelt op tv over haar recente succes: het de bemachtigen een van een rol in tijdens de Amerikaanse serie op tv 'Nashville'. Verder vertelt ze een op tv over haar jeugd, haar grote liefde op tv Bart met en waarom door de mening van de haar moeder over haar muziek zo door belangrijk is. John door spreekt over de door van bedreigingen waarmee hij te door maken heeft en over religie. het Ook tijdens wordt er gesproken met over de ontmoeting het met zijn vrouw op en de opvoeding van van zijn kinderen. En tijdens wat heeft hij naar met discoplaten het uit de jaren op 80? Morgen is de laatste aflevering op tv van tijdens Linda's Zomerweek het 2018. Dan zijn Wendy van in Dijk en Jochem Myjer het te uit gast. Lees meer over welke onderwerpen in worden besproken in tijdens naar alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende het aflevering nu van al via op tv gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice uit Sophie Hilbrand en presentator en de sportkenner Johan uit Derksen zijn uit te gast. Sophie vertelt uit over haar fijne jeugd een in een Brabant, haar relatie met Waldemar op tv Torenstra naar en haar burn-out. het Johan vertelt over zijn gezin op tv en ook op zijn carrière bij in 'VI' op tv komt ter sprake. Heeft een Johan spijt van het de controversiële uitspraken die uit hij in dit programma in heeft op tv gedaan?

Linda tijdens de Mol ontvangt in de in de derde aflevering van Linda's met Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand uit en een presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie naar vertelt het over haar fijne jeugd op tv in Brabant, haar de relatie met door Waldemar en haar burn-out. met Johan uit vertelt over zijn gezin de en ook zijn door carrière bij 'VI' komt ter de de sprake. Heeft Johan spijt van zijn het controversiële uitspraken die naar hij de in dit een programma heeft gedaan? De in komende dagen zijn de van volgende bekende tijdens Nederlanders te gast in de talkshow tijdens van Linda uit de uit Mol: - Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange het en John van op tv den Heuvel - naar Vrijdag 31 augustus: op tv Wendy van door Dijk en Jochem naar Myjer Lees meer van over welke onderwerpen tijdens worden besproken in alle uitzendingen op met de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt op tv actrice Ilse Warringa op tv en olympisch schaatser van Kjeld Nuis in de op tv studio. naar Linda bespreekt met naar Ilse onder andere met het gigantische succes van 'De in Luizenmoeder', haar op jeugd in op het oosten, haar imitatietalent en naar het haar gezin. Kjeld vertelt over zijn op tv carrière, over tijdens hoe hij zijn vriendin op tv het Jill veroverde en over zijn zoon van Jax. Ook tijdens de relatie met zijn het broer op en hoe hij naar was als kind komt het ter op tv sprake.

Linda de Mol op ontvangt in de naar tweede met aflevering van op tv Linda's Zomerweek 2018 een actrice Ilse Warringa naar en olympisch schaatser Kjeld Nuis. van Linda bespreekt met het Ilse onder andere het een uit gigantische succes van De uit Luizenmoeder, haar jeugd in naar het oosten, in haar imitatietalent en haar gezin. het de Kjeld vertelt over zijn carrière, door over hoe hij zijn op tv vriendin Jill veroverde de en op tv over zijn zoon Jax. Ook tijdens de de relatie met zijn broer op en hoe hij was in de als kind komt ter uit sprake. De komende dagen zijn tijdens de volgende tijdens bekende Nederlanders te gast naar in het de talkshow van Linda de Mol: - tijdens het Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand in en Johan Derksen - door Donderdag 30 in augustus: Ilse DeLange en John met van de den Heuvel - van Vrijdag 31 augustus: Wendy van naar Dijk en Jochem Myjer Lees het meer over door welke onderwerpen worden van besproken in tijdens alle uitzendingen op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa naar Ollongren de en presentator Johnny op de Mol zijn te gast. op Kajsa praat over in haar bijzondere vakanties op in Zweden, haar van vrouw en kinderen en het door haar passie voor politiek. de Johnny vertelt hoe uit het is om op te in groeien in uit het buitenland, over de in op tv bijzondere familie waar hij een uitkomt en het de speciale band met zijn oma, op die Alzheimer had. van Ook wordt tijdens er gesproken over uit zijn grote een liefde, Anouk, met en het opzetten van in zijn stichting Movement op on the in Ground.

Deze week ontvangt de Linda de het Mol vijf dagen achter een elkaar om tijdens 21:30 het uur zeer uiteenlopende gasten voor een het leuk en openhartig tijdens gesprek. De favoriete uit liedjes van van de tijdens gasten worden dit jaar op tv gezongen door Elske DeWall. door In tijdens de vertrouwde, ultieme zomersetting bijten minister van van Binnenlandse Zaken een Kajsa op Ollongren en uit Linda's eigen neef Johnny de Mol op vanavond het in spits het af. Kajsa praat over van haar bijzondere vakanties in Zweden, van haar met vrouw en kinderen en haar in passie voor politiek. in Johnny vertelt hoe uit het is om op op tv van te groeien in het tijdens buitenland, over de bijzondere het familie waar een hij uitkomt en de met speciale band met zijn op tv door oma, die Alzheimer had. Ook het wordt er gesproken over tijdens zijn grote liefde, Anouk, met en het een opzetten van zijn het stichting Movement on the de Ground. De de komende dagen zijn de volgende uit van mensen te gast in een Linda's Zomerweek: - Dinsdag naar 28 augustus: Ilse Warringa en in Kjeld op Nuis - Woensdag 29 op tv augustus: Sophie Hilbrand en Johan in uit Derksen - Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange van van en John van den Heuvel - met Vrijdag 31 door augustus: Wendy een van Dijk en Jochem door Myjer Lees meer over welke onderwerpen door worden besproken van in alle uitzendingen op naar op gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster op tv Saskia Noort en cabaretier Najib een Amhali door nemen de laatste plekken op de de de bank in. Saskia vertelt het onder uit meer hoe haar leven een als single bevalt. Najib in is bijzonder openhartig over op tv zijn in jeugd en zijn de gezin, maar ook over door hoe op het is om te vechten door tegen een op tv verslaving.

Op op tv de laatste avond van Linda's in Zomerweek de is de bank gereserveerd voor de schrijfster uit Saskia Noort en tijdens cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt het over hoe leven naar als single bevalt in naar en Najib is van bijzonder openhartig over de zijn jeugd, zijn gezin maar tijdens ook hoe naar het is om van te vechten tegen een verslaving. De uit op tv hele week gaat Linda de Mol van openhartige en opzienbarende tijdens gesprekken aan. de Elke dag op spreekt Linda met twee van uiteenlopende gasten. Dit seizoen tijdens ontvangt ze op de door meest besproken vrouw van naar het afgelopen jaar Patricia Paay in met een presentator Jan op tv Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni op tv van Bronckhorst zit met met actrice Elise tijdens Schaap op de bank, cabaretière Claudia het de Breij met een met topturner Epke Zonderland, de schrijfster Saskia Noort met met cabaretier Najib met Amhali en presentatrice Astrid op Joosten met een Beau van Erven Dorens. De met gasten zijn dit jaar openhartig op over van van alles: het hun carrières, hun het -in sommige gevallen niet al te met de leuke- puberteit, de liefde(s) van hun naar een leven, familiebanden, geen onderwerp blijft naar onbesproken op op tv de bank van Linda. Zanger van Wouter Hamel door vertolkt dit jaar weer het de in favoriete liedjes van de met gasten.

Feyenoord-trainer door Giovanni van Bronckhorst en op actrice Elise Schaap zitten door op de praatstoel. de De voetbaltrainer door vertelt over de liefde in voor Feyenoord de en van het recente kampioenschap. van Ook zijn Molukse achtergrond komt in uitgebreid aan uit bod. Elise vertelt onder met meer waarom ze zo op gek op is op het spelen van op bijzondere naar typetjes als van Ruxandra uit 'Familie Kruys'. een Verder verrast ze met enkele in briljante het imitaties.

Vanavond zitten een Feyenoord-trainer op tv Giovanni van Bronckhorst en in actrice Elise Schaap op de een praatstoel in de Linda's Zomerweek. de De voetbaltrainer uit vertelt over de liefde van voor Feyenoord en het recente met kampioenschap. de Ook zijn Molukse achtergrond tijdens komt uitgebreid het aan bod. in Elise vertelt onder andere waarom in ze zo op gek is op een het spelen van van bijzondere typetjes als Ruxandra op tv uit door ‘Familie Kruys’ en verbaast ze uit met enkele briljante imitaties. De naar hele naar week gaat Linda met de Mol tijdens openhartige en opzienbarende gesprekken naar aan. Elke dag in spreekt Linda met met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen een ontvangt ze de een meest van besproken vrouw van een het afgelopen jaar Patricia Paay uit met presentator Jan van Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni in van Bronckhorst zit een de met actrice Elise op Schaap op de op tv bank, cabaretière Claudia de de Breij met topturner van Epke Zonderland, het schrijfster Saskia Noort met cabaretier Najib uit Amhali en tijdens presentatrice Astrid Joosten in met Beau van Erven naar Dorens. De naar gasten zijn de dit jaar openhartig over van van alles: uit hun carrières, hun -in sommige gevallen door tijdens niet al te leuke- puberteit, een de liefde(s) van hun naar leven, familiebanden, geen van het onderwerp blijft onbesproken op de naar bank van Linda. Zanger van Wouter Hamel van vertolkt van dit jaar weer de favoriete liedjes in van de naar gasten.

Cabaretière Claudia tijdens de Breij uit en topturner Epke Zonderland zijn uit te gast. het Claudia praat met over haar 'heljeugd', met de zenuwen voor tijdens elke show en het het moederschap. uit Epke spreekt vol liefde over zijn tijdens vrouw en beleeft uit samen met Claudia van in en Linda zijn desastreuze tijdens Olympische rekstokfinale uit opnieuw.

september 2018
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord