Programma gemist?

Schrijfster de Saskia Noort en cabaretier het Najib Amhali nemen de het laatste door plekken op op tv de bank in. Saskia vertelt onder tijdens meer op tv hoe haar leven als single uit bevalt. het Najib is bijzonder naar openhartig over zijn jeugd het en zijn gezin, maar het ook van over hoe het is om door op tv te vechten tegen een het verslaving.

Op de de laatste avond van in Linda's een Zomerweek is de bank naar gereserveerd voor schrijfster op tv Saskia Noort en door cabaretier Najib een Amhali. Saskia vertelt over hoe in leven tijdens als single bevalt en naar Najib is in bijzonder openhartig over zijn uit jeugd, zijn gezin naar maar ook de hoe het is om te door vechten tegen een verslaving. De van hele een week gaat Linda de Mol een op openhartige en opzienbarende tijdens gesprekken aan. Elke in dag spreekt Linda op tv met twee uiteenlopende op tv gasten. Dit seizoen ontvangt ze de de meest het besproken vrouw van het naar afgelopen jaar Patricia met Paay met uit presentator Jan op tv Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van het Bronckhorst zit met op actrice Elise Schaap op op tv de naar bank, cabaretière Claudia de Breij een met topturner de Epke Zonderland, op schrijfster Saskia Noort met cabaretier naar Najib Amhali en presentatrice uit Astrid Joosten met in Beau van Erven op tv van Dorens. De gasten zijn dit jaar een openhartig over van van alles: hun carrières, van hun een -in sommige gevallen niet al te in leuke- puberteit, de een liefde(s) tijdens van hun leven, familiebanden, geen naar het onderwerp blijft onbesproken op de van bank van Linda. Zanger op tv Wouter Hamel vertolkt van dit jaar van weer door de favoriete liedjes met van de gasten.

Feyenoord-trainer van Giovanni van Bronckhorst naar en actrice Elise Schaap zitten op tv van op de praatstoel. De voetbaltrainer het vertelt over van de liefde voor een Feyenoord en op het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse naar achtergrond op tv komt uitgebreid de aan bod. Elise vertelt onder tijdens meer waarom het ze zo gek is van op het spelen een van bijzondere typetjes als het Ruxandra uit 'Familie het Kruys'. een Verder verrast van ze met enkele door briljante imitaties.

Vanavond zitten naar Feyenoord-trainer naar Giovanni van Bronckhorst en in actrice Elise Schaap naar op de praatstoel in naar Linda's Zomerweek. op tv De voetbaltrainer vertelt de over de liefde voor met Feyenoord en het in recente kampioenschap. Ook in zijn Molukse achtergrond komt uit een uitgebreid aan bod. Elise in vertelt onder andere op waarom ze tijdens zo gek is in op het spelen van bijzondere een typetjes als naar Ruxandra uit ‘Familie het Kruys’ en verbaast in ze met enkele briljante van imitaties. De hele in week gaat Linda de Mol door de openhartige en opzienbarende gesprekken uit aan. Elke naar dag spreekt Linda de met twee uiteenlopende gasten. Dit met seizoen ontvangt een ze de met meest besproken vrouw van door het afgelopen jaar Patricia door Paay met presentator Jan het Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni met van Bronckhorst uit zit door met actrice Elise met Schaap op de bank, op cabaretière Claudia de uit Breij met topturner Epke Zonderland, van schrijfster Saskia van Noort naar met cabaretier Najib Amhali en met presentatrice Astrid Joosten de met Beau van Erven op Dorens. De gasten naar zijn op dit jaar openhartig over tijdens van alles: hun carrières, hun met het -in sommige gevallen door niet al te leuke- naar puberteit, de liefde(s) van hun van leven, op tv familiebanden, geen op tv onderwerp blijft onbesproken op van de bank de van Linda. Zanger naar Wouter Hamel vertolkt dit in jaar weer de van favoriete liedjes tijdens van de gasten.

Cabaretière Claudia de op tv Breij en topturner van Epke Zonderland het zijn te gast. het Claudia praat op tv over haar 'heljeugd', met de zenuwen voor elke de show en op het moederschap. op Epke spreekt vol liefde over zijn uit van vrouw en beleeft samen in met Claudia en Linda zijn uit desastreuze op Olympische rekstokfinale op tv opnieuw.

Cabaretière Claudia de door Breij en op tv topturner van Epke Zonderland zijn een te gast. Claudia praat over haar naar het 'heljeugd', de zenuwen van voor elke show en het moederschap. door de Epke spreekt vol liefde over door zijn vrouw en een beleeft uit samen met Claudia en het Linda zijn desastreuze Olympische op tv rekstokfinale op tv opnieuw.

Presentatrice van Astrid Joosten van en presentator Beau van Erven Dorens met het zijn te gast. Astrid de is openhartiger dan ooit. Ze door vertelt door over haar leven en met haar het grote liefde. Ook Beau praat vrijuit tijdens over de de grote liefde voor zijn door gezin en tijdens zijn onuitputtelijke van drang naar een avontuur.

Presentatrice naar Astrid Joosten en presentator tijdens Beau van op Erven Dorens met zijn te gast. Astrid is van openhartiger dan ooit. Ze het het vertelt over haar leven en haar een grote liefde. Ook op op tv Beau praat vrijuit over een de grote liefde voor in zijn gezin en zijn het tijdens onuitputtelijke drang naar uit avontuur.

Patricia op tv Paay en naar presentator Jan Versteegh zijn de van eerste gasten die Linda de uit ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid tijdens over haar carrière, haar tijdens huwelijken en over de naar impact van het van uitgelekte met privéfilmpje. Jan onthult in dat zijn puberteit door door het door vele pesten niet een altijd makkelijk was. uit Hij krijgt glinsterende oogjes als van zijn grote in liefde ter naar sprake komt waarmee hij binnenkort een tijdens dochtertje in krijgt.

Vanaf met vanavond gaat Linda de tijdens Mol het opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken door aan in ‘Linda’s Zomerweek’. naar in Elke dag spreekt Linda met twee op tv uiteenlopende gasten. Patricia op Paay en tijdens presentator Jan Versteegh zijn met vanavond de eerste met gasten. Patricia Paay op tv vertelt uitgebreid over haar het carrière, haar uit huwelijken en over door de impact een die het uitgelekte op tv privéfilmpje op haar en in haar omgeving het had. Jan uit Versteegh onthult dat zijn uit puberteit door met het vele pesten niet altijd makkelijk op tv was. Hij krijgt in glinsterende oogjes in als de zijn grote liefde de ter sprake komt waarmee op hij binnenkort een dochtertje tijdens krijgt. Presentatrice Astrid Joosten en in met presentator Beau van door Erven Dorens zijn op dinsdag te met de gast. Astrid Joosten is openhartiger dan op tv ooit. Ze vertelt naar over naar haar leven van en de grote liefde uit in haar leven. Ook uit Beau praat tijdens vrijuit over de grote liefde van voor zijn gezin tijdens en de zijn onuitputtelijke op tv drang naar avontuur. Op woensdag is het door de uit beurt aan cabaretière Claudia in de Breij naar en topturner Epke Zonderland. op Claudia praat over haar van “heljeugd”, over het de het zenuwen voor elke show en over op tv naar moederschap. Epke spreekt vol liefde over een zijn vrouw met en hij tijdens beleeft samen met met Claudia & van Linda zijn desastreuze Olympische rekstokfinale opnieuw. Op de donderdag zitten Feyenoord-trainer de Giovanni de van Bronckhorst uit en actrice Elise door Schaap op de in praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over van de van liefde voor Feyenoord en in het recente kampioenschap. Ook door zijn een Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. uit op Elise vertelt onder een andere waarom ze zo gek de is op het spelen uit van tijdens bijzondere typetjes als Ruxandra een uit de ‘Familie Kruys’ en verbaast naar ze met enkele briljante uit imitaties. De laatste plek naar op de bank door is tijdens gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort naar en cabaretier Najib Amhali. in Op tijdens vrijdag vertelt Saskia over met hoe leven als single een uit bevalt en is Najib bijzonder openhartig uit over zijn jeugd, door zijn door gezin maar ook hoe op tv het is om de te vechten in tegen een verslaving. Wouter het Hamel zorgt ook van dit vijfde op seizoen voor een zwoele en een relaxte sfeer door van de van favoriete liedjes van de tijdens gasten te van spelen.

Actrice en schrijfster op tv Halina de Reijn en het presentator Humberto Tan nemen plaats op de de van bank. Twee mensen met de een totaal van verschillende achtergrond. Een een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto het vertelt naar over hoe hij is door opgegroeid in de met Bijlmer, door zijn Surinaamse opvoeding en de van waarde van door vriendschap.

Presentatrice en van model tijdens Sylvie Meis en cabaretier tijdens Richard Groenendijk zijn het te gast. Sylvie vertelt op openhartig over uit haar jeugd, haar carrière in naar op tv Duitsland en over de periode dat naar ze borstkanker had. uit Waarom ziet met Nederland altijd een in perfecte Sylvie en waarom in is naar ze zo terughoudend naar de in media? Richard in vertelt over zijn de jeugd op door Goeree-Overflakkee en de weg uit naar op tv een succesvolle carrière van in het theater.

Actrice en schrijfster tijdens Isa Hoes en uit politicus op tv Jesse Klaver schuiven van aan bij uit Linda. Isa praat tijdens over hoe haar in leven nu is en Jesse heeft de het over de tijdens oorsprong van zijn in politieke ambities tijdens en zijn grote op tv liefde.

Actrice Carly Wijs tijdens en zanger met Simon Keizer nemen met plaats op met de tuinbank tijdens bij Linda de Mol. Carly van en Simon vertellen door allebei op over hun jeugd. Verder praat Carly de naar over haar leven door als alleenstaande moeder en Simon van over het moment met dat hij zeker uit wist dat hij een met het Annemarie wilde trouwen.

Schrijfster Heleen van van Royen en het voetbalcoach Ronald Koeman zijn met te een gast. Ronald vertelt over zijn tijdens overstap van Southampton naar naar Everton uit en op de ups en downs op in zijn op leven, terwijl Heleen een honderduit vertelt over haar relatie met een Bart uit en de documentaire op tv die ze maakte over op haar dementerende naar moeder.

februari 2018
04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 21:30

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 13:58

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 21:30

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 13:52

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn de eerste gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact van het uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat zijn puberteit door het ...

28-08-2017 21:31

Start: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Start: Linda's Zomerweek

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. P...

26-08-2016 22:00

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan nemen plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, z...

25-08-2016 21:30

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sy...

24-08-2016 21:31

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver schuiven aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

23-08-2016 21:33

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Verder praat Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist...

22-08-2016 21:33

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn te gast. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de doc...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord