Programma gemist?

Schrijfster naar Saskia Noort naar en cabaretier Najib Amhali nemen op de laatste plekken op met de bank op in. Saskia vertelt een onder tijdens meer hoe haar leven als single de bevalt. Najib uit is bijzonder openhartig over het zijn jeugd en met de zijn gezin, maar ook over een hoe het is het om te vechten de tegen een naar verslaving.

Op uit de laatste in avond van Linda's Zomerweek is de uit bank tijdens gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort op tv uit en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt tijdens tijdens over hoe leven op tv als single bevalt en met Najib is de bijzonder openhartig over zijn jeugd, met zijn met gezin maar ook op hoe het is om door te vechten tegen uit een verslaving. De hele uit week gaat Linda de Mol een openhartige en opzienbarende door gesprekken aan. Elke van dag spreekt van Linda met twee op uiteenlopende gasten. Dit seizoen het in ontvangt ze de meest op tv besproken vrouw de van het afgelopen jaar Patricia Paay op tv met tijdens presentator Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni met van uit Bronckhorst zit met actrice Elise een Schaap op de door naar bank, cabaretière Claudia in de Breij met topturner Epke in Zonderland, schrijfster Saskia van Noort met op tv cabaretier Najib Amhali het en presentatrice Astrid Joosten een met Beau van Erven met Dorens. De gasten zijn tijdens dit jaar van openhartig over naar van alles: hun carrières, op hun -in sommige gevallen in niet al op te de leuke- puberteit, de liefde(s) op tv van hun leven, familiebanden, geen in onderwerp blijft onbesproken van op uit de bank van Linda. uit Zanger Wouter Hamel vertolkt naar dit jaar weer in de favoriete het liedjes van op de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van de op Bronckhorst en actrice Elise tijdens Schaap zitten op naar de praatstoel. De op voetbaltrainer vertelt naar over de liefde voor naar Feyenoord en van het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse door het achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise de op vertelt onder meer een waarom ze zo naar gek is op het spelen van van bijzondere typetjes in als Ruxandra door uit 'Familie Kruys'. Verder naar verrast ze het met enkele briljante op imitaties.

Vanavond tijdens zitten Feyenoord-trainer de Giovanni van Bronckhorst en actrice uit Elise Schaap op de naar praatstoel in Linda's het Zomerweek. De voetbaltrainer in vertelt in over de naar liefde voor Feyenoord het en het recente kampioenschap. uit Ook zijn Molukse achtergrond komt door op tv uitgebreid aan bod. Elise in vertelt onder andere waarom uit ze zo gek is tijdens op het de spelen van bijzondere typetjes de als Ruxandra uit uit ‘Familie de Kruys’ en verbaast ze door met enkele in briljante imitaties. De het hele week gaat Linda de Mol met openhartige van en opzienbarende een gesprekken aan. Elke het dag spreekt Linda naar met twee uiteenlopende gasten. Dit met seizoen ontvangt ze van de meest besproken op vrouw van tijdens het afgelopen jaar naar Patricia Paay met presentator Jan naar met Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit op tv met actrice Elise het naar Schaap op de bank, op tv cabaretière Claudia de Breij met in topturner Epke tijdens Zonderland, schrijfster op Saskia Noort met cabaretier Najib uit tijdens Amhali en presentatrice Astrid tijdens Joosten met Beau in van Erven Dorens. De de gasten zijn dit jaar tijdens openhartig over van alles: uit uit hun carrières, hun -in sommige gevallen op tv niet al te het leuke- puberteit, met de op tv liefde(s) van hun leven, familiebanden, van geen onderwerp blijft tijdens onbesproken op de bank op tv van in Linda. Zanger Wouter Hamel op tv vertolkt dit op tv jaar weer de favoriete liedjes met van de met gasten.

Cabaretière in Claudia de Breij en van topturner naar Epke Zonderland zijn een te gast. Claudia praat over de haar tijdens 'heljeugd', de zenuwen voor elke show door in en het moederschap. Epke de spreekt vol liefde over in zijn uit vrouw en beleeft op tv samen met Claudia en Linda zijn in desastreuze door Olympische rekstokfinale van opnieuw.

Cabaretière tijdens Claudia de Breij en topturner uit Epke de Zonderland zijn op te gast. Claudia praat door over haar 'heljeugd', een de zenuwen voor door elke show en het moederschap. op tv Epke spreekt vol uit liefde uit over zijn vrouw tijdens en beleeft een samen met Claudia en met Linda zijn desastreuze Olympische uit rekstokfinale door opnieuw.

Presentatrice Astrid door Joosten in en presentator Beau van tijdens Erven Dorens zijn van te gast. Astrid is in openhartiger een dan ooit. Ze vertelt over haar op tv door leven en haar grote liefde. op tv Ook Beau praat vrijuit de over de het grote liefde op tv voor zijn gezin op en zijn onuitputtelijke de drang naar een avontuur.

Presentatrice Astrid Joosten uit tijdens en presentator Beau van in Erven Dorens zijn door te gast. met Astrid is openhartiger dan tijdens ooit. Ze vertelt over door haar leven en de haar door grote liefde. Ook Beau praat tijdens vrijuit over de door grote tijdens liefde voor zijn gezin en zijn door onuitputtelijke drang naar een op tv avontuur.

Patricia de Paay en presentator Jan Versteegh een zijn op de eerste gasten in die Linda ontvangt. Patricia vertelt door uitgebreid over van haar van carrière, haar huwelijken en over met de impact tijdens van het uitgelekte privéfilmpje. een Jan met onthult dat zijn puberteit door de het vele pesten een niet altijd makkelijk was. van een Hij krijgt glinsterende een oogjes als zijn met grote liefde ter sprake komt uit waarmee hij binnenkort op een op dochtertje krijgt.

Vanaf door vanavond gaat Linda met de Mol opnieuw naar openhartige en opzienbarende gesprekken aan in de in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke door dag spreekt Linda een met twee op uiteenlopende gasten. Patricia Paay tijdens en presentator Jan Versteegh naar zijn vanavond de eerste uit gasten. Patricia Paay vertelt op tv uitgebreid over haar op een carrière, haar huwelijken en tijdens over de impact op die het uitgelekte privéfilmpje op door haar het en haar omgeving had. Jan in Versteegh onthult op tv dat zijn puberteit door het het een vele pesten niet in altijd makkelijk in was. Hij krijgt naar glinsterende oogjes als het zijn grote liefde ter op sprake komt het waarmee hij binnenkort een een dochtertje krijgt. Presentatrice Astrid een Joosten en presentator Beau van een Erven het Dorens zijn van op dinsdag te gast. Astrid met Joosten is tijdens openhartiger dan ooit. Ze met vertelt over in haar leven en tijdens de grote liefde in in haar leven. Ook op tv Beau praat vrijuit over door de grote op liefde voor door zijn gezin en zijn tijdens onuitputtelijke drang naar op tv avontuur. Op woensdag door is het met de beurt aan cabaretière Claudia de op tv Breij en topturner op tv Epke Zonderland. Claudia een praat de over haar een “heljeugd”, over de zenuwen voor in elke tijdens show en over moederschap. tijdens Epke spreekt van vol liefde over uit zijn vrouw en hij beleeft samen tijdens met Claudia & door Linda zijn uit desastreuze Olympische rekstokfinale het opnieuw. Op donderdag zitten tijdens Feyenoord-trainer uit Giovanni van Bronckhorst en uit actrice Elise Schaap op de met praatstoel. De een voetbaltrainer vertelt over uit de liefde voor Feyenoord op tv en het van recente kampioenschap. Ook uit zijn Molukse achtergrond een komt uitgebreid aan een bod. Elise vertelt van onder door andere waarom ze zo op tv gek is op het het spelen van bijzondere het typetjes als Ruxandra in uit ‘Familie Kruys’ op tv en tijdens verbaast ze met enkele briljante imitaties. De met laatste plek op het de bank op is in gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en het cabaretier Najib Amhali. op van Op vrijdag vertelt Saskia een over hoe leven als single met met bevalt en is Najib met bijzonder openhartig over zijn door jeugd, zijn gezin tijdens maar ook hoe met het door is om te vechten tijdens tegen een verslaving. Wouter van Hamel zorgt ook dit door vijfde seizoen voor op een zwoele en op relaxte sfeer naar door de favoriete liedjes van door de gasten op te van spelen.

Actrice in en schrijfster Halina Reijn op en presentator in Humberto Tan tijdens nemen plaats op de in bank. Twee naar mensen met een in totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd met voor op Halina, terwijl Humberto vertelt over naar hoe hij is van opgegroeid in een de Bijlmer, zijn een Surinaamse opvoeding het en de waarde van door vriendschap.

Presentatrice op tv en model uit Sylvie Meis en op cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. van Sylvie vertelt openhartig op over haar jeugd, een haar carrière in in op tv Duitsland en over de periode dat tijdens ze op tv borstkanker had. Waarom ziet Nederland op tv een altijd een perfecte Sylvie op en waarom is het ze zo terughoudend naar op de media? de Richard vertelt over zijn jeugd uit op op tv Goeree-Overflakkee en de weg naar op tv een succesvolle op carrière in het naar theater.

Actrice en naar schrijfster Isa Hoes en uit politicus Jesse Klaver in schuiven aan bij van het Linda. Isa praat op tv over hoe haar van leven nu is en Jesse heeft van het over op tv de in oorsprong van zijn politieke van ambities en zijn met grote liefde.

Actrice Carly op tv Wijs en zanger Simon tijdens Keizer het nemen plaats op tijdens de tuinbank bij Linda met de Mol. Carly de en naar Simon vertellen allebei een over hun jeugd. Verder praat tijdens Carly over haar op tv leven als alleenstaande moeder uit en door Simon over in het moment dat hij zeker een wist dat op hij met Annemarie wilde in trouwen.

Schrijfster Heleen van het Royen en voetbalcoach tijdens Ronald Koeman zijn naar te gast. van Ronald vertelt over een zijn in overstap van Southampton naar Everton en door met de ups en downs naar in zijn leven, terwijl op Heleen tijdens honderduit vertelt over haar relatie in met Bart en in de documentaire die uit ze de maakte over haar dementerende tijdens moeder.

september 2017
04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 21:30

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 13:58

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 21:30

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 13:52

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn de eerste gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact van het uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat zijn puberteit door het ...

28-08-2017 21:31

Start: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Start: Linda's Zomerweek

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. P...

26-08-2016 22:00

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan nemen plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, z...

25-08-2016 21:30

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sy...

24-08-2016 21:31

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver schuiven aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

23-08-2016 21:33

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Verder praat Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist...

22-08-2016 21:33

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn te gast. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de doc...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord