Programma gemist?

Presentatrice op tv Wendy van in Dijk en cabaretier Jochem van Myjer zijn te gast. Wendy in op tv vertelt over haar schooltijd, op haar opleiding tot danseres en op het begin van een haar carrière. Verder door het praat ze over door haar trouwtrauma en op haar huwelijk met Erland Galjaard. Jochem op tv vertelt over op zijn kindertijd, hoe tijdens hij zijn vrouw heeft in ontmoet en van hoe op hun bruiloft was. Ook met vertelt hij op tv over het strakke schema uit waarin hij leeft de sinds de operatie naar aan de tumor uit in zijn ruggenmerg. En tijdens Jochems dochter, uit die lijdt aan narcolepsie, naar komt ook de ter sprake.

Linda de Mol door door ontvangt in de vijfde en door laatste aflevering van met Linda's op tv Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van van Dijk en cabaretier een Jochem op tv Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, op haar opleiding tot danseres uit en het begin tijdens van door haar carrière. Verder de praat ze over tijdens haar trouwtrauma en tijdens haar huwelijk door met Erland. Jochem vertelt over tijdens zijn kindertijd, hoe naar hij op zijn vrouw heeft ontmoet en hoe door van hun bruiloft was. een Ook vertelt hij over de het strakke schema de waarin hij leeft in sinds de met operatie aan de tumor in de zijn nek. op Jochems dochter, die lijdt aan door narcolepsie, komt er de ook ter met sprake. Bekijk alle uit afleveringen van Linda's Zomerweek op een in gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse DeLange een uit en misdaadverslaggever John van den van Heuvel schuiven bij de Linda aan voor een uit een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar het recente succes: het de bemachtigen van een van rol in de de uit Amerikaanse serie 'Nashville'. het Verder vertelt ze over haar jeugd, het op haar grote liefde Bart en waarom uit de mening van naar haar moeder de over haar muziek het zo naar belangrijk is. John spreekt van over de bedreigingen waarmee hij met in te maken heeft en over religie. de op tv Ook wordt er gesproken over op de de ontmoeting met zijn in vrouw en de opvoeding van in zijn met kinderen. En wat op heeft hij met discoplaten uit de naar uit jaren 80?

Linda de Mol door ontvangt in de de vierde aflevering in van tijdens Linda's Zomerweek 2018 naar zangeres Ilse DeLange het en misdaadverslaggever John van den op Heuvel. Ilse van vertelt over haar recente op tv succes: het bemachtigen van de een rol uit in de een Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder naar vertelt ze naar over haar jeugd, haar door grote liefde Bart en met waarom van de mening van met haar moeder over het haar muziek zo belangrijk uit is. John spreekt over de de bedreigingen waarmee hij op te maken heeft op en met over religie. Ook tijdens wordt er gesproken van over de in ontmoeting met zijn vrouw in en de opvoeding van zijn met kinderen. En wat op heeft hij met met discoplaten uit een de jaren 80? Morgen in is de laatste het aflevering de van Linda's Zomerweek 2018. Dan zijn uit van Wendy van Dijk en Jochem Myjer van in te gast. Lees meer over op tv welke onderwerpen worden in besproken in op tv alle uitzendingen op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende aflevering met nu al via met gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice met Sophie Hilbrand en door presentator en sportkenner Johan een Derksen zijn tijdens te gast. Sophie een vertelt over haar uit fijne jeugd de in Brabant, haar relatie op met Waldemar door Torenstra en haar op tv burn-out. Johan vertelt over zijn gezin in en met ook zijn carrière van bij 'VI' komt ter in sprake. Heeft Johan van spijt van de uit controversiële in uitspraken die hij van in dit programma heeft uit gedaan?

Linda naar de Mol ontvangt in de op tv derde aflevering het van op Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie het Hilbrand en presentator de en sportkenner Johan uit Derksen. Sophie vertelt over haar in fijne uit jeugd in uit Brabant, haar relatie met naar Waldemar en haar op burn-out. Johan vertelt over op zijn gezin en ook door zijn carrière uit bij een 'VI' komt ter sprake. Heeft Johan door tijdens spijt van zijn controversiële uitspraken het die hij in een dit programma heeft gedaan? De het komende dagen het zijn de van volgende bekende Nederlanders in te gast uit in de talkshow van Linda de op Mol: - Donderdag in 30 augustus: Ilse DeLange de en een John van den Heuvel - uit Vrijdag 31 op tv augustus: Wendy met van Dijk en van Jochem Myjer Lees meer met over welke onderwerpen in worden besproken in alle uitzendingen het op door gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt actrice met Ilse Warringa en uit olympisch het schaatser Kjeld Nuis op tv in de studio. Linda uit bespreekt met Ilse onder op tv andere de het gigantische succes van het 'De met Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, de haar imitatietalent tijdens en in haar gezin. Kjeld tijdens vertelt over zijn carrière, over de hoe in hij zijn vriendin Jill veroverde op en van over zijn zoon Jax. Ook door de relatie met zijn tijdens met broer en hoe door hij was als kind komt ter van het sprake.

Linda uit de Mol ontvangt op in de tweede aflevering op van Linda's Zomerweek 2018 uit actrice Ilse Warringa een en op tv olympisch schaatser Kjeld het Nuis. Linda door bespreekt met Ilse naar onder andere het gigantische succes in van De Luizenmoeder, op haar jeugd naar in het oosten, haar imitatietalent door en haar gezin. een Kjeld op vertelt over zijn carrière, over de hoe hij zijn tijdens uit vriendin Jill veroverde en over zijn door zoon de Jax. Ook de relatie met de zijn broer uit en door hoe hij was als kind komt tijdens ter sprake. De komende de dagen tijdens zijn de volgende bekende Nederlanders door te gast in in de talkshow met van met Linda de Mol: - Woensdag 29 augustus: in Sophie Hilbrand tijdens en Johan in Derksen - Donderdag 30 van augustus: Ilse DeLange en een John van den met Heuvel - Vrijdag naar 31 augustus: van Wendy van Dijk en naar Jochem Myjer Lees meer over naar welke onderwerpen op tv worden besproken het in alle uitzendingen op van gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa de Ollongren en het presentator Johnny de op Mol zijn te gast. Kajsa het tijdens praat over haar bijzondere vakanties in het Zweden, de haar vrouw met en kinderen en haar de passie voor politiek. van Johnny vertelt hoe het met is om met op te in groeien in het buitenland, naar over de uit bijzondere familie waar hij een uitkomt en door de speciale band met zijn van oma, die Alzheimer had. uit Ook het wordt er gesproken over zijn met het grote liefde, Anouk, in en het opzetten van zijn stichting op Movement van on the de Ground.

Deze op week ontvangt Linda van de Mol vijf dagen achter op elkaar om in 21:30 uur zeer uiteenlopende door gasten voor naar een leuk en openhartig een gesprek. naar De favoriete liedjes van de door met gasten worden dit door jaar gezongen door Elske DeWall. In een de vertrouwde, ultieme door zomersetting van bijten minister van van Binnenlandse Zaken naar Kajsa Ollongren en het Linda's eigen neef Johnny de van Mol vanavond het in spits af. Kajsa praat over met haar bijzondere de vakanties in in Zweden, haar vrouw en tijdens kinderen een en haar passie voor politiek. op tv Johnny vertelt hoe uit het in is om op op te groeien in naar het buitenland, over de bijzondere familie de met waar hij uitkomt en de door speciale band met op zijn oma, met die Alzheimer had. Ook wordt de er gesproken van over zijn grote liefde, in Anouk, en het opzetten naar van zijn stichting in Movement door on the Ground. De komende dagen de zijn de volgende een tijdens mensen te gast het in Linda's Zomerweek: - Dinsdag 28 uit augustus: Ilse tijdens Warringa en Kjeld Nuis - van Woensdag op tv 29 augustus: Sophie Hilbrand en Johan op tv Derksen - Donderdag 30 op augustus: Ilse DeLange tijdens tijdens en John van den Heuvel - Vrijdag in 31 augustus: Wendy een van de Dijk en in Jochem Myjer Lees meer door over welke onderwerpen worden uit besproken in alle tijdens uitzendingen op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia uit Noort van en cabaretier Najib Amhali tijdens nemen de laatste plekken door op de bank in. op tv de Saskia vertelt onder meer hoe op haar leven het als single bevalt. Najib door is bijzonder openhartig de over van zijn jeugd en zijn gezin, in maar het ook over hoe het is in om te het vechten tegen met een verslaving.

Op op de laatste avond op tv van Linda's Zomerweek is tijdens de tijdens bank gereserveerd voor schrijfster de Saskia Noort en cabaretier het Najib Amhali. tijdens Saskia vertelt een over hoe leven als single in bevalt en Najib is op tv bijzonder het openhartig over tijdens zijn jeugd, zijn gezin naar maar ook hoe het van is om te vechten het tegen het een verslaving. De hele uit week gaat Linda de in Mol van openhartige en opzienbarende gesprekken aan. een Elke dag spreekt in Linda met twee uiteenlopende tijdens een gasten. Dit seizoen van ontvangt ze de meest van besproken vrouw van het het afgelopen de jaar Patricia Paay met presentator Jan van Versteegh, tijdens Feyenoord-trainer Giovanni van op Bronckhorst zit met actrice Elise met Schaap op tijdens de bank, cabaretière tijdens Claudia de uit Breij met topturner Epke Zonderland, uit schrijfster naar Saskia Noort de met cabaretier Najib van Amhali en presentatrice Astrid Joosten met uit Beau uit van Erven Dorens. De door gasten zijn dit op tv jaar openhartig door over van alles: uit hun carrières, hun op tv -in sommige gevallen niet al te tijdens het leuke- puberteit, de liefde(s) van een hun leven, met familiebanden, geen onderwerp met blijft onbesproken op door de bank van Linda. met Zanger Wouter Hamel het vertolkt dit jaar weer in de favoriete liedjes door de van de gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni van de Bronckhorst en actrice naar het Elise Schaap zitten op de praatstoel. door het De voetbaltrainer vertelt over de door liefde de voor Feyenoord en het recente in kampioenschap. Ook zijn Molukse een door achtergrond komt uitgebreid aan een bod. Elise vertelt onder uit meer waarom ze van zo uit gek is op het spelen op tv van bijzondere tijdens typetjes als uit Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder tijdens verrast ze met uit enkele briljante tijdens imitaties.

Vanavond zitten Feyenoord-trainer naar Giovanni met van Bronckhorst op en actrice Elise Schaap op de met praatstoel in Linda's in Zomerweek. De tijdens voetbaltrainer vertelt naar over de liefde naar voor Feyenoord de en het recente kampioenschap. Ook op tv zijn Molukse achtergrond komt met naar uitgebreid aan bod. Elise vertelt op onder andere waarom met ze de zo gek is tijdens op het spelen van bijzondere met typetjes als tijdens Ruxandra uit ‘Familie de Kruys’ en verbaast ze met naar enkele briljante imitaties. De met hele week gaat de van Linda de Mol openhartige tijdens en opzienbarende gesprekken aan. een Elke op tv dag spreekt Linda met twee uiteenlopende op tv gasten. met Dit seizoen ontvangt ze naar de meest op tv besproken vrouw van het het afgelopen jaar Patricia Paay naar met presentator een Jan Versteegh, tijdens Feyenoord-trainer Giovanni van in Bronckhorst zit met actrice op tv Elise van Schaap op de bank, cabaretière Claudia op tv de Breij op tv met door topturner Epke Zonderland, schrijfster op tv Saskia Noort van met cabaretier Najib Amhali uit en presentatrice door Astrid Joosten met Beau op tv van Erven door Dorens. De gasten zijn dit van jaar openhartig over met van alles: hun op carrières, hun -in sommige de gevallen niet uit al te leuke- door puberteit, de liefde(s) van de hun leven, familiebanden, op geen onderwerp van blijft onbesproken op de op tv bank van Linda. het Zanger Wouter Hamel vertolkt uit dit uit jaar weer op tv de favoriete liedjes uit van de gasten.

Cabaretière Claudia de naar Breij de en topturner Epke op tv Zonderland zijn te gast. van Claudia praat over op tv haar 'heljeugd', de zenuwen door voor elke het show en op tv het moederschap. Epke uit spreekt vol liefde over zijn de vrouw en een beleeft de samen met Claudia en tijdens Linda zijn desastreuze door Olympische rekstokfinale met opnieuw.

april 2021
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!