Programma gemist?

Presentatrice Wendy van een Dijk en cabaretier met het Jochem Myjer zijn te van gast. Wendy van vertelt over haar schooltijd, haar opleiding een tot danseres de en het op tv begin van haar carrière. van Verder tijdens praat ze over door haar trouwtrauma en haar op huwelijk met Erland Galjaard. tijdens Jochem de vertelt over zijn kindertijd, hoe hij uit zijn vrouw heeft op tv ontmoet en hoe de in hun bruiloft was. op Ook vertelt hij over het strakke tijdens de schema waarin hij van leeft sinds de operatie uit aan de tumor door in zijn ruggenmerg. de En Jochems dochter, in die lijdt op tv aan narcolepsie, komt ook op tv ter sprake.

Linda de door Mol door ontvangt in de vijfde en door laatste aflevering van Linda's uit Zomerweek het 2018 presentatrice Wendy van op tv Dijk en cabaretier het Jochem door Myjer. Wendy vertelt over haar een schooltijd, haar opleiding door tot danseres op en het begin uit van haar carrière. Verder tijdens praat ze over haar naar trouwtrauma en haar uit huwelijk met Erland. van Jochem vertelt over zijn uit kindertijd, hoe tijdens hij zijn vrouw naar heeft ontmoet en een hoe hun het bruiloft was. Ook een vertelt hij over het strakke naar schema waarin naar hij leeft op sinds de operatie uit aan de tumor in in zijn nek. op tv Jochems dochter, die lijdt aan de naar narcolepsie, komt er ook ter met sprake. Bekijk alle in afleveringen van Linda's door Zomerweek op met gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres Ilse tijdens DeLange en misdaadverslaggever op tv John op van den Heuvel schuiven bij Linda op met aan voor een openhartig de gesprek. Ilse vertelt over het haar recente naar succes: het bemachtigen van van een van rol in de Amerikaanse serie het 'Nashville'. Verder vertelt uit ze over haar tijdens jeugd, de haar grote liefde Bart en het waarom de de mening van haar in moeder over haar muziek door zo belangrijk door is. John spreekt uit over de bedreigingen in waarmee hij in te maken heeft en over religie. naar Ook wordt er uit in gesproken over de ontmoeting met zijn in vrouw en met de opvoeding van zijn tijdens het kinderen. En wat heeft met hij met discoplaten uit de het een jaren 80?

Linda uit de Mol ontvangt in de naar vierde door aflevering van Linda's met Zomerweek 2018 zangeres Ilse in DeLange en misdaadverslaggever John naar van in den Heuvel. Ilse het vertelt over haar recente succes: het naar naar bemachtigen van een rol in de de Amerikaanse serie uit 'Nashville'. met Verder vertelt ze over de haar jeugd, de haar grote liefde naar Bart en waarom van de mening van in haar moeder over haar muziek tijdens zo belangrijk op tv is. John spreekt uit over de bedreigingen waarmee hij uit te maken het heeft en over met religie. Ook op wordt er gesproken over uit de van ontmoeting met zijn vrouw en door de met opvoeding van zijn kinderen. En uit wat heeft hij met op discoplaten uit op tv de jaren op 80? Morgen is de laatste aflevering een naar van Linda's Zomerweek naar 2018. Dan zijn Wendy van Dijk van en Jochem naar Myjer te gast. Lees met meer over welke onderwerpen door worden besproken met in alle uitzendingen op tv op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de het volgende het aflevering nu al via tijdens gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice Sophie Hilbrand op en tijdens presentator en sportkenner van Johan Derksen zijn te de gast. Sophie vertelt uit over een haar fijne jeugd in Brabant, naar haar relatie de met Waldemar Torenstra en haar met burn-out. Johan vertelt uit over zijn gezin op tv en ook uit zijn carrière met bij 'VI' komt het ter sprake. Heeft met Johan spijt van de door controversiële van uitspraken die hij in dit op tv programma heeft op tv gedaan?

Linda de tijdens Mol een ontvangt in de derde aflevering met van Linda's Zomerweek 2018 op tv presentatrice Sophie Hilbrand op tv en een presentator en naar sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt door over haar fijne in jeugd in Brabant, haar op relatie met Waldemar naar en haar burn-out. Johan de vertelt op over zijn naar gezin en ook op zijn carrière bij 'VI' komt een ter sprake. van Heeft Johan spijt van zijn van op tv controversiële uitspraken die hij in op tv dit de programma heeft gedaan? De tijdens komende dagen zijn de volgende bekende een Nederlanders uit te gast in de talkshow op van de Linda de Mol: - Donderdag met 30 augustus: een Ilse DeLange en John door van naar den Heuvel - Vrijdag 31 tijdens augustus: Wendy van het Dijk en Jochem Myjer Lees meer naar over de welke onderwerpen worden besproken een in door alle uitzendingen op een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda de ontvangt actrice tijdens Ilse Warringa en olympisch schaatser op tv Kjeld op Nuis in de studio. Linda bespreekt van met tijdens Ilse onder andere het gigantische de succes van 'De een Luizenmoeder', haar jeugd de in het uit oosten, het haar imitatietalent en haar het gezin. Kjeld vertelt over zijn met carrière, over van hoe hij zijn vriendin in Jill veroverde en tijdens over zijn een zoon Jax. de Ook de op relatie met zijn broer naar en hoe op tv hij was als kind door komt ter op tv sprake.

Linda in de Mol ontvangt in in de tweede aflevering van door een Linda's Zomerweek 2018 actrice van Ilse Warringa en olympisch van schaatser Kjeld Nuis. Linda in op tv bespreekt met Ilse onder andere het op uit gigantische succes van De Luizenmoeder, haar een jeugd in op tv het een oosten, haar imitatietalent en op tv haar gezin. Kjeld naar vertelt over tijdens zijn carrière, over hoe hij door zijn vriendin Jill op veroverde en over een zijn zoon in Jax. Ook de relatie met tijdens zijn broer en het hoe met hij was als kind komt het ter tijdens sprake. De komende uit dagen zijn de volgende bekende op tv Nederlanders te gast in een de talkshow het van van Linda de Mol: - Woensdag 29 augustus: tijdens Sophie Hilbrand op tv en uit Johan Derksen - Donderdag 30 augustus: van Ilse op tv DeLange en John van den Heuvel - de Vrijdag 31 op tv augustus: Wendy naar van Dijk in en Jochem Myjer Lees meer met over welke onderwerpen op worden besproken in alle uitzendingen uit op de gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica met Kajsa Ollongren en presentator Johnny op tv het de Mol zijn te gast. op tv Kajsa de praat over haar bijzondere vakanties uit in Zweden, haar naar vrouw en op kinderen en haar passie voor van politiek. Johnny op tv vertelt hoe uit het is een om op te groeien uit in het het buitenland, over de tijdens bijzondere familie waar op tv hij uitkomt en de het speciale band met zijn oma, met die Alzheimer op tv had. tijdens Ook wordt er gesproken over de zijn grote liefde, met Anouk, en het op opzetten van tijdens zijn stichting Movement on the het tijdens Ground.

Deze week naar ontvangt Linda naar de Mol vijf dagen op tv achter met elkaar om 21:30 naar uur zeer uiteenlopende tijdens gasten voor een leuk en openhartig een gesprek. De favoriete op liedjes van de naar op tv gasten worden dit met jaar gezongen door Elske met DeWall. In de vertrouwde, door ultieme in zomersetting bijten minister van Binnenlandse op tv Zaken op tv Kajsa Ollongren en Linda's eigen neef door Johnny de Mol een vanavond het het spits af. Kajsa uit praat over haar bijzondere vakanties in in Zweden, in haar vrouw en op kinderen en naar haar passie voor politiek. Johnny het vertelt hoe een het is uit om op te groeien in de het buitenland, op over de op tv bijzondere familie waar hij een uitkomt naar en de speciale tijdens band met zijn oma, die de Alzheimer had. Ook wordt tijdens er gesproken door over zijn van grote liefde, Anouk, en in het opzetten van naar zijn stichting uit Movement on the Ground. De op tv komende dagen zijn de met volgende mensen tijdens te gast in Linda's op Zomerweek: - Dinsdag 28 augustus: van Ilse Warringa van en Kjeld door Nuis - Woensdag tijdens 29 augustus: Sophie Hilbrand en Johan in Derksen - Donderdag door 30 augustus: Ilse uit DeLange op en John van den Heuvel - op tv Vrijdag 31 augustus: Wendy tijdens van Dijk en een Jochem tijdens Myjer Lees meer door over welke onderwerpen worden besproken in uit alle uitzendingen op met met gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster tijdens Saskia Noort het en cabaretier Najib door Amhali nemen de uit laatste plekken op door de bank in. op Saskia vertelt onder meer hoe op tv haar de leven als single bevalt. Najib het is uit bijzonder openhartig over zijn van jeugd en zijn met gezin, maar ook over hoe met het is met om te vechten uit tegen een in verslaving.

Op op de laatste avond de van Linda's tijdens Zomerweek is de bank gereserveerd op tv voor schrijfster tijdens Saskia Noort en cabaretier Najib de het Amhali. Saskia vertelt over met hoe leven als single het bevalt en door Najib is bijzonder door openhartig over zijn jeugd, zijn van gezin een maar ook hoe de het is tijdens om te vechten tegen een verslaving. De uit hele week gaat met Linda de uit Mol openhartige en een opzienbarende een gesprekken aan. Elke dag de spreekt Linda met twee uiteenlopende tijdens gasten. Dit seizoen van ontvangt ze de op tv op tv meest besproken vrouw van het van afgelopen jaar Patricia naar Paay met een presentator Jan Versteegh, op tv Feyenoord-trainer Giovanni op tv van Bronckhorst zit van met actrice Elise in Schaap op de de bank, cabaretière Claudia de Breij tijdens met topturner Epke naar Zonderland, een schrijfster Saskia Noort met naar cabaretier Najib van Amhali en presentatrice Astrid Joosten met van uit Beau van Erven een Dorens. De gasten zijn uit dit jaar openhartig over van een alles: hun uit carrières, hun -in door sommige gevallen op tv niet al te leuke- van puberteit, de liefde(s) van hun naar leven, het familiebanden, geen de onderwerp blijft onbesproken op de bank naar van Linda. het Zanger van Wouter Hamel vertolkt dit een jaar weer de favoriete liedjes van van de op tv gasten.

Feyenoord-trainer Giovanni uit van Bronckhorst en actrice een Elise Schaap van zitten op het de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt in over de een liefde voor Feyenoord in en het recente kampioenschap. tijdens Ook zijn Molukse met achtergrond komt uitgebreid in aan bod. Elise in vertelt onder meer uit het waarom ze zo gek met is op het uit spelen van bijzondere typetjes als een Ruxandra uit in 'Familie een Kruys'. Verder verrast tijdens ze met enkele briljante met imitaties.

Vanavond op zitten Feyenoord-trainer Giovanni van op Bronckhorst en actrice op Elise Schaap op naar de praatstoel in tijdens Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer een vertelt over de de liefde een voor Feyenoord en het het recente kampioenschap. met Ook zijn Molukse achtergrond op komt uitgebreid naar aan bod. Elise in vertelt onder andere door waarom ze van zo gek is op het spelen in op van bijzondere typetjes een als Ruxandra uit ‘Familie in Kruys’ en verbaast ze met naar enkele briljante imitaties. De door met hele week gaat Linda de van Mol openhartige en de opzienbarende door gesprekken aan. Elke dag spreekt naar Linda met twee een uiteenlopende in gasten. Dit seizoen naar ontvangt ze de meest op besproken vrouw van het afgelopen met jaar uit Patricia Paay van met presentator Jan op tv Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni naar van Bronckhorst zit met actrice op Elise Schaap op in de bank, cabaretière uit Claudia de Breij met op tv topturner Epke Zonderland, van schrijfster Saskia de Noort op met cabaretier Najib naar Amhali en presentatrice Astrid Joosten met uit Beau van Erven uit Dorens. De van gasten zijn dit jaar openhartig in over van alles: naar hun op tv carrières, hun -in sommige een gevallen niet al het te leuke- puberteit, de op met liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen tijdens onderwerp blijft onbesproken op tv op de de bank van Linda. met Zanger Wouter op Hamel vertolkt dit jaar weer door met de favoriete liedjes van de naar gasten.

Cabaretière Claudia de de Breij en in topturner Epke Zonderland zijn in van te gast. Claudia praat over haar met 'heljeugd', de zenuwen het naar voor elke show tijdens en het moederschap. Epke spreekt een vol liefde op tv over zijn vrouw en beleeft van het samen met Claudia een en Linda zijn desastreuze Olympische uit rekstokfinale op opnieuw.

september 2021
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!