Programma gemist?

Presentatrice het Wendy van Dijk en naar cabaretier Jochem Myjer zijn tijdens te gast. van Wendy in vertelt over haar met schooltijd, haar opleiding door tot danseres en op tv het begin van haar carrière. uit Verder praat ze het over haar trouwtrauma een en haar huwelijk de met met Erland Galjaard. Jochem vertelt over zijn tijdens kindertijd, hoe hij in het zijn vrouw heeft met ontmoet en hoe hun bruiloft was. van het Ook vertelt hij over het tijdens strakke schema waarin hij het leeft sinds de het operatie in aan de tumor in in zijn ruggenmerg. door En Jochems van dochter, die lijdt aan de narcolepsie, komt ook ter uit sprake.

Linda een de Mol ontvangt met in de vijfde met en laatste tijdens aflevering van Linda's door Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk op tv en cabaretier Jochem een het Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, een haar opleiding tot danseres door en het begin op van de haar carrière. Verder tijdens praat ze over van haar trouwtrauma en haar huwelijk de met Erland. tijdens Jochem vertelt over zijn het kindertijd, tijdens hoe hij zijn vrouw van heeft ontmoet het en hoe op tv hun bruiloft was. een Ook vertelt hij over met het strakke schema een waarin hij leeft sinds de door tijdens operatie aan de de tumor in zijn nek. Jochems in dochter, die naar lijdt aan narcolepsie, komt er in ook ter sprake. Bekijk de de alle afleveringen van het Linda's Zomerweek op de gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres op Ilse DeLange en misdaadverslaggever John door op tv van den Heuvel het schuiven bij Linda aan voor een op openhartig gesprek. op tv Ilse vertelt over haar een in recente succes: het bemachtigen de van een rol in de in Amerikaanse serie een 'Nashville'. het Verder vertelt ze over haar naar jeugd, haar grote op liefde Bart en waarom op tv van de mening van haar moeder naar over haar muziek zo tijdens op belangrijk is. John spreekt over de tijdens bedreigingen waarmee hij een te uit maken heeft de en over religie. Ook van wordt er gesproken over naar de ontmoeting tijdens met zijn vrouw door en de uit opvoeding van zijn kinderen. een En wat heeft hij met op naar discoplaten uit de jaren tijdens 80?

Linda de Mol uit ontvangt op in de vierde tijdens aflevering van Linda's uit Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange op tv en de misdaadverslaggever John van met den Heuvel. Ilse vertelt over haar uit recente succes: uit het bemachtigen van tijdens een rol uit in de Amerikaanse serie op tv 'Nashville'. Verder vertelt ze met uit over haar jeugd, haar grote een liefde Bart door en waarom de mening uit van haar moeder over uit in haar muziek zo belangrijk tijdens is. John spreekt naar over de van bedreigingen waarmee hij te maken heeft door en over religie. naar Ook een wordt er gesproken over de van ontmoeting met tijdens zijn vrouw en de naar opvoeding van het zijn kinderen. En wat in op tv heeft hij met discoplaten naar uit de jaren 80? Morgen is een de met laatste aflevering tijdens van Linda's Zomerweek 2018. een Dan zijn Wendy het van Dijk en Jochem Myjer een te gast. Lees met meer het over welke onderwerpen worden op tv besproken in uit alle uitzendingen op gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende tijdens aflevering op tv nu al via op gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice van Sophie Hilbrand en presentator en tijdens uit sportkenner Johan Derksen het zijn te gast. Sophie vertelt de over haar fijne met jeugd in Brabant, haar van relatie met Waldemar met Torenstra en uit haar door burn-out. Johan vertelt op tv over zijn gezin en ook van zijn het carrière bij 'VI' komt ter het sprake. door Heeft Johan spijt van uit de controversiële uitspraken die in hij in een dit programma heeft uit gedaan?

Linda de de Mol ontvangt door in de derde in aflevering van met Linda's Zomerweek 2018 presentatrice op Sophie Hilbrand en met presentator en sportkenner Johan op Derksen. Sophie vertelt op tv over haar fijne jeugd in een Brabant, haar op relatie met Waldemar naar en haar burn-out. Johan met uit vertelt over zijn gezin een en ook het zijn carrière bij door 'VI' komt ter sprake. Heeft tijdens Johan spijt van zijn in controversiële uitspraken die naar hij op tv in dit programma heeft gedaan? De het komende dagen zijn met de volgende op bekende van Nederlanders te gast in de talkshow de van Linda op de in Mol: - Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange op tv en John naar van den Heuvel - het Vrijdag 31 in augustus: Wendy van door Dijk en Jochem door Myjer Lees meer tijdens over welke onderwerpen worden besproken in van alle uitzendingen het op een gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda ontvangt op tv actrice een Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld de Nuis in in de studio. op tv Linda bespreekt met Ilse onder uit andere van het gigantische succes van 'De door in Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, van haar imitatietalent een en haar gezin. Kjeld naar vertelt de over zijn carrière, over met hoe hij zijn vriendin door Jill veroverde en op tv over zijn zoon met Jax. Ook van de van relatie met zijn broer uit en hoe hij was uit als kind komt de ter van sprake.

Linda de Mol de ontvangt op in de op tweede aflevering van Linda's Zomerweek de 2018 actrice Ilse de Warringa en op olympisch schaatser Kjeld Nuis. de Linda bespreekt van met Ilse onder naar andere het de gigantische succes van De Luizenmoeder, het haar op jeugd in het oosten, haar imitatietalent met en een haar gezin. het Kjeld vertelt over zijn carrière, tijdens over hoe hij zijn het vriendin door Jill veroverde en over zijn op tv tijdens zoon Jax. Ook de relatie met met zijn de broer en een hoe hij was met als kind komt ter sprake. De een komende dagen zijn de het volgende met bekende Nederlanders op tv te gast in de talkshow van een Linda de Mol: - in Woensdag 29 augustus: een Sophie het Hilbrand en Johan Derksen - uit Donderdag op tv 30 augustus: Ilse DeLange met en John van een den Heuvel - Vrijdag naar 31 augustus: Wendy van Dijk van en van Jochem Myjer Lees meer over welke van onderwerpen worden besproken met in met alle uitzendingen op het gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa Ollongren een op en presentator Johnny de Mol zijn op te in gast. Kajsa praat in over haar bijzondere naar vakanties in Zweden, haar vrouw het en uit kinderen en haar op tv passie voor politiek. Johnny vertelt op hoe het is op om op te een groeien in het van buitenland, over op de bijzondere familie waar op hij door uitkomt en de speciale door band met zijn uit oma, tijdens die Alzheimer had. Ook in wordt er gesproken over met zijn grote liefde, Anouk, de en het opzetten het van naar zijn stichting Movement op on the naar Ground.

Deze week ontvangt het Linda de Mol naar vijf uit dagen achter van elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende tijdens gasten voor door een leuk en openhartig naar gesprek. De uit favoriete liedjes van op de de gasten worden dit jaar op tv gezongen door Elske DeWall. tijdens In de vertrouwde, ultieme naar het zomersetting bijten minister tijdens van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren door en Linda's in eigen neef Johnny de de Mol vanavond in het spits af. Kajsa praat op over haar bijzondere vakanties met door in Zweden, haar vrouw door en kinderen een en haar passie voor politiek. Johnny het vertelt de hoe het is om op uit te groeien in naar uit het buitenland, over de bijzondere met familie waar hij het uitkomt en de speciale op tv een band met zijn het oma, die Alzheimer door had. Ook wordt er gesproken de over zijn grote liefde, in Anouk, en het tijdens opzetten van op tv zijn stichting Movement on tijdens the Ground. De komende met dagen uit zijn de volgende mensen te gast door in in Linda's Zomerweek: - Dinsdag een 28 augustus: Ilse Warringa en een Kjeld Nuis - Woensdag het 29 augustus: op tv Sophie Hilbrand een en Johan Derksen - op Donderdag 30 augustus: een Ilse DeLange en John van naar den Heuvel - Vrijdag op tv 31 uit augustus: Wendy de van Dijk en Jochem Myjer Lees meer door van over welke onderwerpen worden besproken op in op tv alle uitzendingen op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia in Noort en cabaretier Najib de Amhali nemen de uit met laatste plekken op de bank in. uit Saskia tijdens vertelt onder met meer hoe haar leven als single in bevalt. in Najib is bijzonder openhartig met over zijn jeugd en van zijn gezin, tijdens maar op ook over hoe het een is om te vechten tegen met de een verslaving.

Op de met laatste naar avond van Linda's Zomerweek is door de bank op tv gereserveerd voor schrijfster Saskia op Noort op tv en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt van over hoe door leven op tv als single bevalt en Najib de is naar bijzonder openhartig over zijn jeugd, van zijn gezin maar ook in hoe het uit is om de te vechten tegen een verslaving. De door hele week gaat een op Linda de Mol openhartige en opzienbarende de gesprekken uit aan. Elke door dag spreekt Linda met uit twee uiteenlopende gasten. Dit de seizoen ontvangt ze van de op meest besproken vrouw van het afgelopen door jaar tijdens Patricia Paay met presentator in Jan Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni door met van Bronckhorst zit met het actrice Elise Schaap naar op de bank, cabaretière Claudia van tijdens de Breij met topturner Epke op tv Zonderland, schrijfster Saskia Noort met uit met cabaretier Najib in Amhali en presentatrice Astrid Joosten een met van Beau van Erven Dorens. De op gasten zijn dit op tv jaar openhartig over van alles: op uit hun carrières, hun -in sommige op gevallen niet al in te leuke- puberteit, van de op tv liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen tijdens onderwerp blijft op tv onbesproken op de bank een van Linda. Zanger in Wouter Hamel door vertolkt dit jaar weer in de favoriete liedjes door op van de gasten.

Feyenoord-trainer in Giovanni van Bronckhorst en actrice uit Elise Schaap de zitten op uit de praatstoel. De voetbaltrainer met vertelt over de op liefde uit voor Feyenoord en het recente kampioenschap. op Ook zijn met Molukse achtergrond komt uit uitgebreid aan bod. door Elise vertelt onder de meer waarom naar ze zo het gek is op uit het spelen van bijzondere een typetjes als Ruxandra uit tijdens 'Familie Kruys'. Verder verrast de ze met enkele de een briljante imitaties.

Vanavond zitten van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst uit en in actrice Elise Schaap op met de het praatstoel in Linda's een Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de de liefde voor tijdens Feyenoord en het recente tijdens de kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond op komt uitgebreid tijdens aan bod. Elise vertelt het onder andere het waarom ze zo gek met is door op het spelen met van bijzondere typetjes als met Ruxandra uit op ‘Familie Kruys’ en verbaast de ze met uit enkele briljante imitaties. De hele week de gaat uit Linda de Mol openhartige en de opzienbarende gesprekken de aan. Elke een dag spreekt Linda met de twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen in de ontvangt ze de meest besproken vrouw tijdens van het uit afgelopen jaar Patricia een Paay met met presentator Jan van Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni uit van Bronckhorst zit met in actrice Elise Schaap op tv op de bank, cabaretière Claudia het de het Breij met topturner op tv Epke Zonderland, door schrijfster Saskia Noort een met cabaretier Najib Amhali en door presentatrice een Astrid Joosten met Beau van in Erven Dorens. De gasten zijn op tv de dit jaar openhartig over van alles: met een hun carrières, hun -in sommige gevallen in niet al door te leuke- tijdens puberteit, de liefde(s) van hun het naar leven, familiebanden, geen het onderwerp blijft onbesproken van op de bank van Linda. Zanger de Wouter uit Hamel vertolkt uit dit jaar weer tijdens de favoriete liedjes van de de gasten.

Cabaretière tijdens Claudia de Breij een en topturner Epke Zonderland naar zijn door te gast. Claudia praat over haar van 'heljeugd', tijdens de zenuwen voor elke tijdens show en het op tv moederschap. Epke spreekt vol van liefde door over zijn door vrouw en beleeft samen met Claudia de en een Linda zijn desastreuze op tv Olympische rekstokfinale van opnieuw.

november 2018
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord