Programma gemist?

Schrijfster de Saskia Noort en een cabaretier Najib Amhali nemen de met laatste plekken in op de bank in in. Saskia vertelt tijdens onder met meer hoe haar leven als een single bevalt. Najib met is bijzonder openhartig door over zijn door jeugd en zijn gezin, door maar ook over uit hoe de het is om te in vechten tegen op tv een verslaving.

Op van de laatste avond van Linda's met naar Zomerweek is de bank gereserveerd een voor schrijfster Saskia Noort op en een cabaretier Najib op tv Amhali. Saskia vertelt over hoe op tv leven als naar single bevalt en in Najib is bijzonder de openhartig over op zijn jeugd, zijn gezin maar op tv ook hoe van het is naar om te vechten tegen een verslaving. De op op tv hele week gaat Linda de uit Mol in openhartige en opzienbarende gesprekken aan. door Elke dag spreekt op tv Linda met twee met uiteenlopende gasten. Dit seizoen tijdens ontvangt ze de met meest besproken vrouw uit van de het afgelopen jaar Patricia op tv Paay met presentator Jan naar naar Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst met zit met actrice een Elise Schaap op van de bank, de cabaretière Claudia de naar Breij met topturner Epke Zonderland, van schrijfster uit Saskia Noort met cabaretier uit Najib Amhali en presentatrice tijdens Astrid op tv Joosten met Beau tijdens van Erven Dorens. De gasten zijn de dit jaar de openhartig over door van alles: hun tijdens carrières, hun -in sommige gevallen een niet al met te leuke- puberteit, de met liefde(s) van een hun leven, familiebanden, geen naar onderwerp in blijft onbesproken op de naar bank uit van Linda. Zanger op Wouter Hamel vertolkt dit jaar tijdens weer de met favoriete liedjes van de tijdens gasten.

Feyenoord-trainer met Giovanni van Bronckhorst en een actrice Elise de Schaap zitten met op de praatstoel. De voetbaltrainer door vertelt over de een liefde op voor Feyenoord en het van recente kampioenschap. uit Ook zijn Molukse op achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise een vertelt op tv onder meer met waarom ze zo gek in is op de het spelen van bijzondere een typetjes als door Ruxandra uit 'Familie Kruys'. Verder met verrast ze naar met enkele een briljante imitaties.

Vanavond het zitten Feyenoord-trainer op tv Giovanni van Bronckhorst en in actrice Elise Schaap op op de de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer een vertelt naar over de liefde voor van Feyenoord en het op recente kampioenschap. Ook zijn van Molukse door achtergrond komt het uitgebreid aan bod. Elise vertelt in onder andere waarom ze de zo gek is op tv het op het spelen het van bijzondere typetjes als Ruxandra met uit ‘Familie Kruys’ het en verbaast ze met op tv enkele van briljante imitaties. De hele week gaat het een Linda de Mol openhartige en opzienbarende van gesprekken van aan. Elke dag van spreekt Linda met tijdens twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen op tv van ontvangt ze de meest uit besproken vrouw van het met afgelopen jaar door Patricia Paay de met presentator Jan Versteegh, uit Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit uit met tijdens actrice Elise Schaap naar op de bank, cabaretière in Claudia de Breij door met een topturner Epke Zonderland, schrijfster op tv Saskia Noort met cabaretier in Najib Amhali op tv en presentatrice Astrid Joosten op met Beau van een Erven Dorens. De gasten het zijn naar dit jaar openhartig over van alles: in hun carrières, hun een -in sommige van gevallen niet al de te leuke- puberteit, de de liefde(s) van hun de leven, het familiebanden, geen onderwerp op tv blijft onbesproken het op de bank op van Linda. Zanger van Wouter Hamel vertolkt dit jaar op tv weer de de favoriete liedjes uit van de gasten.

Cabaretière Claudia tijdens de Breij in en topturner in Epke Zonderland zijn te gast. Claudia het praat over tijdens haar 'heljeugd', de zenuwen naar voor elke met show en in het moederschap. Epke spreekt in vol liefde over tijdens zijn vrouw en tijdens beleeft samen de met Claudia op en Linda zijn in desastreuze Olympische rekstokfinale tijdens opnieuw.

Cabaretière uit Claudia de Breij van en topturner Epke het Zonderland zijn te uit gast. Claudia praat over haar naar 'heljeugd', de op zenuwen voor elke show met en het naar moederschap. Epke spreekt tijdens vol liefde over tijdens zijn vrouw en beleeft door samen met een Claudia en in Linda zijn tijdens desastreuze Olympische rekstokfinale de opnieuw.

Presentatrice Astrid Joosten uit in en presentator Beau van Erven Dorens tijdens zijn te gast. op tv Astrid is op openhartiger dan ooit. een Ze vertelt over de haar leven en met haar grote in liefde. Ook Beau praat vrijuit de uit over de grote liefde tijdens voor zijn een gezin en zijn onuitputtelijke drang naar tijdens het avontuur.

Presentatrice met Astrid Joosten van en presentator Beau op van Erven Dorens zijn op tv te gast. Astrid is openhartiger door dan ooit. Ze uit vertelt over haar van leven en haar uit grote liefde. op Ook Beau praat vrijuit tijdens over de grote van liefde voor door zijn gezin met en zijn onuitputtelijke met drang naar door avontuur.

Patricia Paay en op presentator Jan uit Versteegh door zijn de eerste gasten die op tv Linda ontvangt. Patricia vertelt een uitgebreid over haar op tv carrière, haar het huwelijken en over de tijdens impact van in het naar uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat van zijn tijdens puberteit door het vele door pesten niet altijd makkelijk op tv was. Hij krijgt glinsterende uit oogjes als zijn naar grote liefde ter op tv sprake naar komt waarmee hij binnenkort uit een dochtertje op tv krijgt.

Vanaf vanavond gaat uit Linda de van Mol opnieuw in openhartige en opzienbarende gesprekken op tv aan in in ‘Linda’s Zomerweek’. op Elke dag spreekt de Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia de Paay een en presentator Jan Versteegh zijn vanavond van de eerste het gasten. Patricia Paay vertelt het uitgebreid over haar uit tijdens carrière, haar huwelijken en over de in impact die het in op tv uitgelekte privéfilmpje op haar en haar tijdens omgeving uit had. Jan Versteegh op onthult dat uit zijn puberteit door op tv het vele pesten niet altijd makkelijk door was. Hij uit krijgt glinsterende het oogjes als het zijn grote liefde ter sprake komt op waarmee uit hij binnenkort een dochtertje naar krijgt. Presentatrice Astrid op tv Joosten en het presentator Beau van op tv Erven Dorens zijn op dinsdag door te gast. Astrid op tv Joosten is tijdens openhartiger dan door ooit. Ze vertelt over haar naar leven en tijdens de grote liefde in het haar leven. Ook uit Beau praat vrijuit het over de grote het liefde voor zijn gezin op en zijn onuitputtelijke tijdens drang in naar avontuur. Op woensdag is in het de beurt aan een cabaretière Claudia de in Breij en topturner tijdens Epke Zonderland. Claudia op praat een over haar “heljeugd”, naar over de zenuwen voor van elke het show en over in moederschap. Epke spreekt vol liefde tijdens over zijn van vrouw en hij beleeft een samen met Claudia in & een Linda zijn desastreuze Olympische rekstokfinale tijdens opnieuw. Op tijdens donderdag zitten Feyenoord-trainer Giovanni van naar Bronckhorst en actrice op tv Elise Schaap op de door praatstoel. De de voetbaltrainer vertelt over de met liefde voor met Feyenoord en het tijdens recente kampioenschap. het Ook zijn Molukse achtergrond komt door uitgebreid door aan bod. Elise vertelt onder door andere waarom met ze zo gek de is op door het spelen van bijzondere typetjes tijdens als Ruxandra uit van ‘Familie Kruys’ en het verbaast ze met uit een enkele briljante imitaties. De laatste op plek op de bank op is gereserveerd voor het schrijfster Saskia op Noort en cabaretier Najib uit Amhali. Op vrijdag het vertelt Saskia van over hoe het leven als single bevalt en naar is Najib een bijzonder openhartig over het zijn jeugd, het zijn gezin maar ook hoe het op is om een te vechten naar tegen een van verslaving. Wouter Hamel zorgt ook dit van vijfde naar seizoen voor een zwoele tijdens en relaxte tijdens sfeer door de favoriete op liedjes van de gasten de te een spelen.

Actrice de en schrijfster op Halina Reijn en presentator Humberto met Tan een nemen plaats op van de bank. Twee mensen met met een totaal op tv verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor met Halina, van terwijl Humberto met vertelt over hoe hij is naar opgegroeid in de Bijlmer, een zijn Surinaamse opvoeding op door en de waarde de van vriendschap.

Presentatrice en model een Sylvie Meis en uit cabaretier Richard Groenendijk tijdens zijn te een gast. Sylvie vertelt in openhartig over haar op tv jeugd, haar carrière tijdens in Duitsland en over in het de periode dat tijdens ze borstkanker had. Waarom ziet het Nederland altijd een perfecte het van Sylvie en waarom is ze zo in terughoudend het naar de media? uit Richard vertelt uit over zijn jeugd op Goeree-Overflakkee en in de tijdens weg naar een succesvolle naar carrière op tv in het theater.

Actrice de en schrijfster Isa Hoes op en politicus een Jesse Klaver het schuiven aan bij tijdens Linda. Isa praat een over hoe haar leven door nu is en Jesse heeft de door het over de tijdens oorsprong van zijn politieke van ambities en naar zijn grote liefde.

Actrice Carly in Wijs en zanger op tv Simon naar Keizer nemen plaats op de tuinbank met bij uit Linda de Mol. Carly tijdens en naar Simon vertellen allebei over van hun jeugd. Verder door praat Carly over haar van leven als alleenstaande van moeder en het Simon over het moment door dat hij zeker wist op tv dat met hij met tijdens Annemarie wilde trouwen.

Schrijfster een Heleen van door Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn de te naar gast. Ronald de vertelt over zijn door overstap van Southampton naar Everton en tijdens de ups en naar downs in met zijn leven, terwijl Heleen tijdens honderduit vertelt in over haar relatie met tijdens Bart en tijdens de documentaire naar die ze maakte over haar tijdens dementerende met moeder.

juni 2018
04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 21:30

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

30-08-2017 13:58

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 21:30

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn te gast. Astrid is openhartiger dan ooit. Ze vertelt over haar leven en haar grote liefde. Ook Beau praat vrijuit over de grote liefde voor zijn gezin en zijn onuitputte...

29-08-2017 13:52

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn de eerste gasten die Linda ontvangt. Patricia vertelt uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact van het uitgelekte privéfilmpje. Jan onthult dat zijn puberteit door het ...

28-08-2017 21:31

Start: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Start: Linda's Zomerweek

Vanaf vanavond gaat Linda de Mol opnieuw openhartige en opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s Zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee uiteenlopende gasten. Patricia Paay en presentator Jan Versteegh zijn vanavond de eerste gasten. P...

26-08-2016 22:00

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan nemen plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, z...

25-08-2016 21:30

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sy...

24-08-2016 21:31

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Actrice en schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver schuiven aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

23-08-2016 21:33

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Verder praat Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist...

22-08-2016 21:33

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman zijn te gast. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de doc...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 04-09-2017 om 14:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord