Programma gemist?

Presentatrice tijdens Wendy van Dijk en van cabaretier Jochem in Myjer zijn te een gast. Wendy vertelt over tijdens haar door schooltijd, haar opleiding tot op tv danseres en het begin van van haar carrière. tijdens Verder praat ze over een haar door trouwtrauma en haar in huwelijk met Erland een Galjaard. Jochem vertelt over zijn van kindertijd, hoe hij in zijn vrouw heeft tijdens ontmoet en de hoe hun een bruiloft was. Ook vertelt hij op tv over van het strakke schema waarin hij op tv leeft op tv sinds de operatie een aan de tumor in zijn een in ruggenmerg. En Jochems dochter, die lijdt met aan narcolepsie, komt uit ook ter op sprake.

Linda de de Mol ontvangt in uit de vijfde en laatste door aflevering uit van Linda's uit Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van de Dijk en naar cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over van haar schooltijd, haar van op opleiding tot danseres en het begin door van door haar carrière. Verder op tv praat ze over haar met trouwtrauma en haar huwelijk in met Erland. een Jochem vertelt over zijn van kindertijd, door hoe hij zijn een vrouw heeft ontmoet en hoe naar het hun bruiloft was. Ook vertelt hij naar over van het strakke uit schema waarin hij leeft sinds een de operatie op tv aan de door tumor in zijn nek. Jochems in dochter, de die lijdt aan narcolepsie, komt er met ook ter naar sprake. Bekijk van alle afleveringen van Linda's Zomerweek met op in gids.tv/3169/zomerweek-terugkijken.

Zangeres de Ilse DeLange en van misdaadverslaggever John van met den Heuvel schuiven bij Linda een aan voor een tijdens uit openhartig gesprek. Ilse vertelt tijdens over haar van recente succes: het van bemachtigen van een rol tijdens in de op tv Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt naar ze over naar haar jeugd, met haar grote liefde Bart en het waarom de mening naar van door haar moeder over haar muziek naar zo belangrijk uit is. John spreekt over de door bedreigingen op waarmee hij te maken heeft een en over religie. met Ook de wordt er gesproken over een de ontmoeting de met zijn vrouw en de naar in opvoeding van zijn kinderen. En wat op tv heeft op hij met discoplaten de uit de uit jaren 80?

Linda in de Mol ontvangt naar in de vierde van aflevering van Linda's Zomerweek 2018 het zangeres door Ilse DeLange en misdaadverslaggever uit John van het den Heuvel. Ilse vertelt naar over haar in recente succes: het een bemachtigen van een rol naar in de Amerikaanse uit serie 'Nashville'. Verder vertelt in ze over haar de jeugd, tijdens haar grote liefde Bart en waarom naar de het mening van haar moeder over de haar muziek zo tijdens belangrijk is. op tv John uit spreekt over de bedreigingen de waarmee hij te uit maken heeft en van over religie. Ook wordt er op tv gesproken over de de een ontmoeting met zijn vrouw met en de opvoeding op van zijn kinderen. En tijdens wat heeft hij op met discoplaten uit de met de jaren 80? Morgen is de de laatste aflevering van Linda's Zomerweek met 2018. Dan naar zijn Wendy van Dijk door en Jochem door Myjer te gast. Lees van meer over door welke onderwerpen worden besproken in uit naar alle uitzendingen op in gids.tv/3073/lindas-zomerweek. Bekijk de volgende met aflevering nu al via het gids.tv/3169/zomerweek-vooruitkijken.

Presentatrice het Sophie Hilbrand en in presentator en sportkenner Johan met Derksen op zijn te gast. van Sophie vertelt over haar met fijne jeugd door in Brabant, haar relatie tijdens met Waldemar Torenstra en haar een naar burn-out. Johan vertelt over een zijn gezin en ook het zijn carrière bij 'VI' in het komt ter sprake. Heeft uit Johan spijt van de door controversiële uitspraken met die hij in dit uit programma van heeft gedaan?

Linda het de Mol van ontvangt in de derde aflevering uit van Linda's naar Zomerweek 2018 presentatrice Sophie op tv Hilbrand en naar presentator en sportkenner Johan met Derksen. Sophie vertelt over het haar fijne jeugd in met een Brabant, haar relatie met de Waldemar en haar burn-out. Johan een door vertelt over zijn het gezin en ook zijn carrière bij uit 'VI' het komt ter sprake. een Heeft Johan spijt van zijn tijdens controversiële uitspraken naar die hij in van dit programma met heeft gedaan? De op tv komende dagen zijn de volgende bekende met uit Nederlanders te gast van in de talkshow een van Linda de Mol: - Donderdag 30 in op tv augustus: Ilse DeLange en John tijdens van den Heuvel - Vrijdag met 31 augustus: tijdens Wendy van op tv Dijk en Jochem Myjer Lees meer naar over welke de onderwerpen worden op besproken in alle uitzendingen op tijdens tijdens gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Linda op tv ontvangt actrice Ilse Warringa en op in olympisch schaatser Kjeld Nuis in de het studio. Linda het bespreekt met uit Ilse onder andere het gigantische op tv succes van 'De een Luizenmoeder', haar door jeugd in op tv het oosten, haar op imitatietalent en haar gezin. Kjeld de van vertelt over zijn carrière, over op hoe hij zijn door vriendin naar Jill veroverde en op tv over zijn zoon Jax. Ook tijdens de op relatie met zijn op tv broer en hoe hij door was als kind uit komt ter in sprake.

Linda de een Mol ontvangt in op tv de tweede aflevering naar van Linda's Zomerweek met 2018 naar actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser op tijdens Kjeld Nuis. Linda bespreekt een met Ilse onder andere de het gigantische tijdens succes van De Luizenmoeder, in haar jeugd in de het oosten, het haar imitatietalent en haar gezin. in Kjeld vertelt uit over zijn carrière, tijdens over hoe uit hij zijn vriendin Jill een veroverde en over zijn het zoon Jax. op tv Ook de door relatie met zijn broer op en hoe hij was van als tijdens kind komt ter sprake. De komende met dagen zijn de door in volgende bekende Nederlanders naar te gast in de talkshow van op een Linda de Mol: - Woensdag 29 op augustus: Sophie Hilbrand naar en Johan Derksen - Donderdag uit 30 tijdens augustus: Ilse DeLange en de John van den in Heuvel - op tv Vrijdag 31 augustus: Wendy van Dijk uit en Jochem Myjer Lees van meer op over welke het onderwerpen worden besproken in alle tijdens uitzendingen op tijdens gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Politica Kajsa van Ollongren en in presentator Johnny de Mol in zijn te gast. Kajsa tijdens praat over van haar een bijzondere vakanties in op tv Zweden, haar vrouw en door kinderen en haar passie voor een politiek. met Johnny vertelt hoe uit het is met om op te groeien van in het buitenland, over de tijdens bijzondere familie door waar hij uitkomt uit en de speciale op band met zijn door oma, die Alzheimer had. naar met Ook wordt er gesproken over zijn op grote een liefde, Anouk, en het door opzetten van zijn stichting de Movement on the tijdens door Ground.

Deze week het ontvangt met Linda de Mol vijf dagen achter de tijdens elkaar om 21:30 uur door zeer uiteenlopende gasten voor in een leuk van en openhartig gesprek. De naar favoriete liedjes van uit de gasten tijdens worden dit jaar gezongen op door van Elske DeWall. In de met vertrouwde, ultieme met zomersetting bijten minister een van Binnenlandse Zaken met Kajsa Ollongren en Linda's eigen de neef tijdens Johnny de Mol op tv vanavond het spits af. Kajsa in praat over haar bijzondere naar vakanties in Zweden, het haar vrouw en de kinderen en haar het passie voor politiek. Johnny uit vertelt hoe het door is om op de te groeien de in het buitenland, over naar de bijzondere in familie waar in hij uitkomt en de speciale door op tv band met zijn oma, een die Alzheimer had. Ook wordt er een van gesproken over zijn grote naar liefde, Anouk, en het opzetten tijdens van zijn stichting een Movement door on the tijdens Ground. De komende dagen uit zijn de volgende naar mensen te gast uit in Linda's Zomerweek: - van Dinsdag 28 augustus: Ilse uit Warringa en van Kjeld Nuis - Woensdag 29 augustus: Sophie op Hilbrand en Johan naar met Derksen - Donderdag 30 augustus: Ilse het DeLange en uit John van uit den Heuvel - Vrijdag met 31 augustus: Wendy van Dijk door en Jochem Myjer Lees meer naar over het welke onderwerpen worden in besproken in alle uitzendingen door op op tv gids.tv/3073/lindas-zomerweek.

Schrijfster Saskia Noort de de en cabaretier Najib Amhali nemen de op tv tijdens laatste plekken op de bank op in. Saskia vertelt van onder meer hoe op haar de leven als single bevalt. Najib naar is bijzonder het openhartig over zijn met jeugd en zijn gezin, van maar ook over hoe op tv het is de om te vechten van tegen tijdens een verslaving.

Op de laatste op tv avond van uit Linda's Zomerweek is de met bank gereserveerd tijdens voor schrijfster Saskia uit Noort en in cabaretier Najib Amhali. in Saskia vertelt uit over hoe leven het als single bevalt en door Najib is bijzonder van openhartig over zijn tijdens jeugd, zijn gezin de maar ook hoe het op is tijdens om te vechten tegen een verslaving. De in hele de week gaat Linda de op Mol openhartige en in opzienbarende gesprekken op tv aan. Elke dag spreekt Linda in in met twee uiteenlopende gasten. van Dit seizoen ontvangt het ze de meest besproken vrouw tijdens van het het afgelopen jaar Patricia tijdens Paay met presentator Jan met Versteegh, Feyenoord-trainer Giovanni tijdens met van Bronckhorst zit met actrice uit Elise Schaap op de uit bank, uit cabaretière Claudia de Breij van met topturner Epke uit Zonderland, tijdens schrijfster Saskia Noort met een cabaretier Najib het Amhali en presentatrice Astrid Joosten met een Beau van het Erven een Dorens. De gasten zijn dit jaar uit openhartig over een van alles: hun op carrières, hun -in van sommige gevallen niet al te van de leuke- puberteit, de liefde(s) van hun door leven, familiebanden, op tv geen van onderwerp blijft onbesproken van op de bank van Linda. naar Zanger Wouter Hamel naar vertolkt dit van jaar weer de naar favoriete liedjes van het de gasten.

Feyenoord-trainer door Giovanni van een Bronckhorst en actrice Elise de Schaap zitten op de een praatstoel. De voetbaltrainer vertelt de over de liefde naar voor Feyenoord naar en door het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse uit achtergrond komt uitgebreid de aan bod. een Elise in vertelt onder meer waarom met ze zo gek is op op tv het spelen tijdens van van bijzondere typetjes als Ruxandra tijdens uit 'Familie Kruys'. Verder op tv verrast ze met enkele door briljante door imitaties.

Vanavond zitten in Feyenoord-trainer van Giovanni van Bronckhorst uit en actrice Elise tijdens Schaap op de naar praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer tijdens uit vertelt over de liefde de voor Feyenoord uit en het recente kampioenschap. Ook zijn in Molukse een achtergrond komt uitgebreid aan bod. het naar Elise vertelt onder andere waarom in ze met zo gek is op het op spelen van bijzondere typetjes door als de Ruxandra uit de ‘Familie Kruys’ en een verbaast ze met enkele briljante imitaties. De de hele week een gaat Linda de Mol door openhartige uit en opzienbarende gesprekken in aan. Elke dag het spreekt Linda naar met twee uiteenlopende gasten. Dit seizoen naar ontvangt een ze de meest besproken vrouw een van het met afgelopen jaar tijdens Patricia Paay met met presentator Jan Versteegh, van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst met zit een met actrice Elise Schaap op op de bank, op cabaretière Claudia het de Breij met uit topturner Epke Zonderland, het schrijfster Saskia Noort met op tv cabaretier Najib Amhali en door presentatrice Astrid door Joosten met Beau met van Erven Dorens. De gasten zijn op dit jaar openhartig uit over tijdens van alles: hun door carrières, hun van -in sommige gevallen niet al te van in leuke- puberteit, de de liefde(s) van hun leven, familiebanden, geen naar door onderwerp blijft onbesproken op op de bank van Linda. in Zanger Wouter Hamel vertolkt op dit tijdens jaar weer de favoriete naar liedjes van de met gasten.

Cabaretière met Claudia de Breij in en topturner Epke naar Zonderland zijn te gast. van Claudia praat over haar met 'heljeugd', de zenuwen het voor elke de show en het uit moederschap. Epke de spreekt vol liefde over de zijn vrouw en beleeft het samen met Claudia met in en Linda zijn op desastreuze Olympische rekstokfinale de opnieuw.

december 2019
03-09-2018 14:12

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer zijn te gast. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Verder praat ze over haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland Galjaard...

31-08-2018 22:36

Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Wendy van Dijk en Jochem Myjer

Linda de Mol ontvangt in de vijfde en laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Jochem Myjer. Wendy vertelt over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière. Ve...

31-08-2018 14:02

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel schuiven bij Linda aan voor een openhartig gesprek. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze o...

30-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashvill...

30-08-2018 14:07

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen zijn te gast. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar Torenstra en haar burn-out. Johan vertelt over zijn gezin en ook zijn carrièr...

29-08-2018 21:35

Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Johan Derksen & Sophie Hilbrand

Linda de Mol ontvangt in de derde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 presentatrice Sophie Hilbrand en presentator en sportkenner Johan Derksen. Sophie vertelt over haar fijne jeugd in Brabant, haar relatie met Waldemar en haar burn-out....

29-08-2018 14:07

Afl. 2

Linda's Zomerweek - Afl. 2

Linda ontvangt actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis in de studio. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van 'De Luizenmoeder', haar jeugd in het oosten, haar imitatietalent en haar gezin. Kjeld vert...

28-08-2018 21:36

Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Ilse Warringa & Kjeld Nuis

Linda de Mol ontvangt in de tweede aflevering van Linda's Zomerweek 2018 actrice Ilse Warringa en olympisch schaatser Kjeld Nuis. Linda bespreekt met Ilse onder andere het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar jeugd in het oosten, ...

28-08-2018 14:04

Afl. 1

Linda's Zomerweek - Afl. 1

Politica Kajsa Ollongren en presentator Johnny de Mol zijn te gast. Kajsa praat over haar bijzondere vakanties in Zweden, haar vrouw en kinderen en haar passie voor politiek. Johnny vertelt hoe het is om op te groeien in het buitenland, ove...

27-08-2018 21:32

Terug: Linda's Zomerweek

Linda's Zomerweek - Terug: Linda's Zomerweek

Deze week ontvangt Linda de Mol vijf dagen achter elkaar om 21:30 uur zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall. In de vertrouwde, ultieme zo...

04-09-2017 14:49

Afl. 5

Linda's Zomerweek - Afl. 5

Schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali nemen de laatste plekken op de bank in. Saskia vertelt onder meer hoe haar leven als single bevalt. Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd en zijn gezin, maar ook over hoe het is om...

01-09-2017 21:33

Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Saskia Noort & Najib Amhali

Op de laatste avond van Linda's Zomerweek is de bank gereserveerd voor schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Saskia vertelt over hoe leven als single bevalt en Najib is bijzonder openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar oo...

01-09-2017 13:54

Afl. 4

Linda's Zomerweek - Afl. 4

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap zitten op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise ve...

31-08-2017 21:31

Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Linda's Zomerweek - Linda's Zomerweek: Giovanni van Bronckhorst & Elise Schaap

Vanavond zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel in Linda's Zomerweek. De voetbaltrainer vertelt over de liefde voor Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond kom...

31-08-2017 14:02

Afl. 3

Linda's Zomerweek - Afl. 3

Cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland zijn te gast. Claudia praat over haar 'heljeugd', de zenuwen voor elke show en het moederschap. Epke spreekt vol liefde over zijn vrouw en beleeft samen met Claudia en Linda zijn des...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Linda's Zomerweek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Linda's Zomerweek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Linda's Zomerweek bij Linda's Zomerweek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Linda's Zomerweek. Heb je een uitzending van Linda's Zomerweek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Linda's Zomerweek gemist

Uitzending gemist van Linda's Zomerweek? Hier kun je alle uitzendingen van Linda's Zomerweek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 03-09-2018 om 14:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!