Programma gemist?

Regisseur de Thomas Blom onderzoekt of het naar huidige Nederlandse uit asielbeleid de uit internationale kinderrechten respecteert. van De Koninklijke Marechaussee toont van hoe uit ze te werk gaat bij het op tv tijdens uitzetten van kinderen. Journalist Sinan Can tijdens reist naar Armenië, een waar op Marianna (11) na zes jaar op in Nederland met met met haar moeder en broertje van een nieuw bestaan moet door opbouwen. op tv Haar vader is tijdens de met uitzetting van tijdens het gezin gescheiden en tijdens naar een ander land op tv met gestuurd. Ze hebben geen de afscheid van uit hem kunnen nemen. In deze door laatste aflevering blijkt op dat met alle bezochte kinderen vergelijkbare problemen hebben op en dezelfde door vragen stellen over naar de manier door waarop ze Nederland met zijn uitgezet.

Regisseur Thomas de Blom laat zien uit hoe de politieke wens op om naar de stroom asielzoekers in tijdens te dammen uit leidde tot een een afschrikbeleid. Daardoor werden zelfs uitgeprocedeerde op tv in gezinnen met kinderen op straat gezet. de De tijdens Angolese moeder Louise Ferreira vocht naar dit beleid aan uit het en won de juridische strijd. Veel in heeft met ze daar zelf uit niet aan gehad. De makers de bezoeken haar een in een in sloppenwijk van Luanda, van waar ze woont van met haar twee tijdens in Nederland opgegroeide een kinderen.

Regisseur Arjanne tijdens Laan laat een zien wat angst, onveiligheid en naar onzekerheid naar met asielkinderen door doet. Journalist Sinan Can de zoekt de in Zwolle geboren in Arbesa (11) op in de die met haar naar familie een jaar geleden een is uitgezet met naar Kosovo, en tijdens daar blijkt dat tijdens uitgezette kinderen geestelijk lang niet zo uit flexibel op tv zijn als jarenlang tijdens is gedacht.

Regisseur op Floris-Jan van Luyn laat in zien wat tijdens er overblijft van toekomstdromen als in kinderen moeten het terugkeren naar met landen met gewapende naar conflicten. Journalist Sinan Can bezoekt met Ahmed de (14) die met tijdens zijn familie vanuit Dronten werd tijdens uitgezet op naar de Iraakse stad op Kirkuk. De olierijke stad naar is de op tv nieuwe frontlininie in tijdens een nieuwe gevechtsronde in een met Irak en het geweld de komt angstvallig de dichtbij. Ook reist Can het naar Kabul in Afghanistan. Daar op leven Ali in (12) en zijn door familie de dagelijks in angst de omdat ze sinds hun de uitzetting door de Taliban bedreigd uit worden. door Datzelfde lot is Maryam (20) van het beschoren. Nu het uit geweld in Afghanistan oplaait worden het zij en haar uit familie als westerse op tv collaborateurs uit gezien.

21:10),Documentaire met Wat blijft er over de van toekomstdromen als in kinderen moeten terugkeren met naar in landen met gewapende het conflicten?

augustus 2020
05-03-2019 23:20

Rechteloze Kinderen

Uitgezet - Rechteloze Kinderen

Regisseur Thomas Blom onderzoekt of het huidige Nederlandse asielbeleid de internationale kinderrechten respecteert. De Koninklijke Marechaussee toont hoe ze te werk gaat bij het uitzetten van kinderen. Journalist Sinan Can reist naar Armen...

26-02-2019 23:10

Opgejaagde kinderen

Uitgezet - Opgejaagde kinderen

Regisseur Thomas Blom laat zien hoe de politieke wens om de stroom asielzoekers in te dammen leidde tot een afschrikbeleid. Daardoor werden zelfs uitgeprocedeerde gezinnen met kinderen op straat gezet. De Angolese moeder Louise Ferreira voc...

19-02-2019 23:20

Bange kinderen

Uitgezet - Bange kinderen

Regisseur Arjanne Laan laat zien wat angst, onveiligheid en onzekerheid met asielkinderen doet. Journalist Sinan Can zoekt de in Zwolle geboren Arbesa (11) op die met haar familie een jaar geleden is uitgezet naar Kosovo, en daar blijkt dat...

12-02-2019 23:20

Oorlogskinderen

Uitgezet - Oorlogskinderen

Regisseur Floris-Jan van Luyn laat zien wat er overblijft van toekomstdromen als kinderen moeten terugkeren naar landen met gewapende conflicten. Journalist Sinan Can bezoekt Ahmed (14) die met zijn familie vanuit Dronten werd uitgezet naar...

26-06-2013 21:10

Oorlogskinderen (wo 26 jun 2013

Uitgezet - Oorlogskinderen  (wo 26 jun 2013

21:10),Documentaire Wat blijft er over van toekomstdromen als kinderen moeten terugkeren naar landen met gewapende conflicten?

Uitgezet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitgezet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitgezet bij Uitgezet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitgezet. Heb je een uitzending van Uitgezet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitgezet gemist

‘Uitgezet’, een vierdelige documentaireserie over het lot van uitgezette asielkinderen, wordt uitgezonden op woensdag 26 juni en 3, 10 en 17 juli, om 21.15 uur bij de VARA op Nederland 2.

Uitzending gemist van Uitgezet? Hier kun je alle uitzendingen van Uitgezet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 05-03-2019 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!