Programma gemist?

In met de jaren zestig van weet Frank het Abagnale junior vóór van zijn negentiende verjaardag miljoenen dollars aan door valse cheques te uit verzilveren. Hij doet van dit onder andere tijdens door zich tijdens voor op tv te doen als copiloot, waardoor op tv hij ook naar gratis kan de reizen met het op vliegtuig. Wanneer de FBI hem de op een de hielen zit, besluit op tv Frank om op zich met behulp met van een vals diploma voor te naar doen door als dokter. In het ziekenhuis tijdens wordt uit hij verliefd door op Brenda, van wie op de vader het op tv beroep van advocaat een uitoefent. Hierdoor besluit met Frank advocaat in te worden. De FBI blijft echter door op uit zoek naar hem en een het lijkt een in kwestie van tijd uit voordat hij gepakt wordt. op naar Gebaseerd op een tijdens waargebeurd verhaal.

december 2021
28-06-2013 20:29

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can - Catch Me If You Can

In de jaren zestig weet Frank Abagnale junior vóór zijn negentiende verjaardag miljoenen dollars aan valse cheques te verzilveren. Hij doet dit onder andere door zich voor te doen als copiloot, waardoor hij ook gratis kan reizen met het vli...

Catch Me If You Can gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catch Me If You Can de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catch Me If You Can bij Catch Me If You Can liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catch Me If You Can. Heb je een uitzending van Catch Me If You Can gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catch Me If You Can gemist

Uitzending gemist van Catch Me If You Can? Hier kun je alle uitzendingen van Catch Me If You Can kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!