Programma gemist?

In de het jaren een zestig weet Frank de Abagnale junior vóór zijn negentiende verjaardag tijdens miljoenen dollars aan de het valse cheques te verzilveren. Hij uit doet in dit onder andere door zich tijdens voor te doen tijdens als copiloot, waardoor hij op tv ook gratis naar kan reizen op tv met het de vliegtuig. Wanneer de FBI hem naar op de hielen zit, de van besluit Frank om zich op tv met behulp van een de vals het diploma voor te van doen als dokter. In het de ziekenhuis wordt een hij verliefd op Brenda, op van op tv wie de vader het beroep van de advocaat naar uitoefent. Hierdoor besluit in Frank advocaat te worden. De op FBI blijft naar echter op zoek op naar hem het en het lijkt naar een kwestie van tijd met voordat hij naar gepakt wordt. Gebaseerd op van een op waargebeurd verhaal.

maart 2021
28-06-2013 20:29

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can - Catch Me If You Can

In de jaren zestig weet Frank Abagnale junior vóór zijn negentiende verjaardag miljoenen dollars aan valse cheques te verzilveren. Hij doet dit onder andere door zich voor te doen als copiloot, waardoor hij ook gratis kan reizen met het vli...

Catch Me If You Can gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catch Me If You Can de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catch Me If You Can bij Catch Me If You Can liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catch Me If You Can. Heb je een uitzending van Catch Me If You Can gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catch Me If You Can gemist

Uitzending gemist van Catch Me If You Can? Hier kun je alle uitzendingen van Catch Me If You Can kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!