Programma gemist?

Wat Is een Je de Wens? "Aflevering 16",Wally de het Walrus voert vrolijke gesprekken het met kinderen van over de onderwaterwereld, op tv waarbij ze hun grootste wens van toevertrouwen aan door Wally. de Samen met Ernst en Bobbie, op zorgt Wally dat in die een dromen in vervulling in gaan.

Wat Is Je uit Wens? op "Aflevering 15",Wally de Walrus naar voert vrolijke gesprekken met uit kinderen op over de met onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste naar wens toevertrouwen aan op Wally. Samen van met Ernst een en Bobbie, zorgt Wally dat die het een dromen in vervulling de gaan.

Wat Is uit Je tijdens Wens? "Aflevering 14",Wally de op tv Walrus voert vrolijke naar gesprekken met kinderen over de naar onderwaterwereld, waarbij ze door hun grootste tijdens wens met toevertrouwen aan Wally. Samen met het Ernst en tijdens Bobbie, zorgt Wally dat op die naar dromen in vervulling in gaan.

Wat uit Is Je Wens? een "Aflevering 13",Wally de Walrus naar voert vrolijke gesprekken in met kinderen over de een onderwaterwereld, waarbij ze met een hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. een op Samen met Ernst en Bobbie, zorgt een Wally dat met die de dromen in vervulling op tv gaan.

Wat tijdens Is Je Wens? "Aflevering naar 6",Wally de naar Walrus voert vrolijke het gesprekken met kinderen over de de onderwaterwereld, waarbij ze naar hun van grootste wens toevertrouwen aan de Wally. Samen tijdens met Ernst en Bobbie, zorgt door Wally dat naar die dromen in vervulling naar met gaan.

Wat Is van Je Wens? in "Aflevering 12",Wally de naar Walrus voert vrolijke gesprekken met uit kinderen uit over de uit onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste met wens op toevertrouwen aan Wally. Samen uit met Ernst op tv en Bobbie, zorgt Wally dat die van dromen in vervulling op tv van gaan.

Wat Is Je het naar Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus de voert vrolijke gesprekken met met de kinderen over de onderwaterwereld, waarbij het ze hun grootste naar wens toevertrouwen aan Wally. van Samen met Ernst uit en Bobbie, zorgt naar Wally dat van die dromen in tijdens vervulling met gaan.

Wally op de Walrus voert vrolijke gesprekken uit met naar kinderen over de onderwaterwereld, met waarbij ze hun door grootste wens het toevertrouwen aan op tv Wally. Samen met Ernst en naar Bobbie, zorgt met Wally dat tijdens die dromen in naar vervulling gaan.

Wat Is Je met Wens? "Aflevering 10",Wally met de Walrus voert op tv vrolijke door gesprekken met kinderen in over de onderwaterwereld, met waarbij ze hun grootste naar wens toevertrouwen aan Wally. in Samen met uit Ernst en Bobbie, op tv zorgt Wally dat die het dromen in vervulling van het gaan.

Wally de op Walrus voert vrolijke gesprekken met met kinderen het over de op onderwaterwereld, waarbij ze hun met grootste de wens toevertrouwen aan naar Wally. Samen met Ernst met en Bobbie, zorgt in Wally dat die het dromen in vervulling van gaan.

Wat op Is Je Wens? het "Aflevering 8",Wally de Walrus voert met vrolijke door gesprekken met in kinderen over de onderwaterwereld, naar waarbij ze hun grootste wens uit toevertrouwen aan naar Wally. in Samen met Ernst en Bobbie, zorgt een Wally dat die door dromen naar in vervulling op gaan.

Wat Is Je in Wens? "Aflevering op 7",Wally de Walrus met voert de vrolijke gesprekken met kinderen over op de onderwaterwereld, waarbij ze van een hun grootste wens toevertrouwen aan op tv Wally. door Samen met Ernst op en Bobbie, zorgt Wally dat die door dromen in op vervulling de gaan.

Wally het de Walrus voert vrolijke gesprekken het met met kinderen over de uit onderwaterwereld, waarbij uit ze hun grootste de wens toevertrouwen aan Wally. Samen op tv met Ernst en van Bobbie, zorgt Wally in dat die dromen in van met vervulling gaan.

Wat Is het Je Wens? de "Aflevering 5",Wally op de Walrus voert vrolijke gesprekken met het kinderen over op de onderwaterwereld, waarbij ze met hun grootste wens op toevertrouwen tijdens aan Wally. Samen met Ernst een en Bobbie, door zorgt Wally dat de die van dromen in vervulling het gaan.

januari 2020
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!