Programma gemist?

Wat Is met Je van Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus het voert vrolijke gesprekken met met kinderen op over de onderwaterwereld, waarbij het ze hun van grootste wens toevertrouwen aan Wally. van een Samen met Ernst een en Bobbie, zorgt Wally een dat die dromen in vervulling op tv de gaan.

Wat uit Is Je Wens? in "Aflevering 15",Wally de Walrus voert naar vrolijke gesprekken met op tv kinderen over met de onderwaterwereld, waarbij van ze hun het grootste wens toevertrouwen aan het Wally. de Samen met Ernst een en Bobbie, zorgt Wally op dat die dromen in in vervulling uit gaan.

Wat naar Is Je Wens? van "Aflevering 14",Wally de op Walrus voert door vrolijke gesprekken met kinderen door over de onderwaterwereld, waarbij tijdens ze hun grootste in wens toevertrouwen aan op tv Wally. Samen met met Ernst en Bobbie, zorgt in Wally op dat die dromen in naar vervulling uit gaan.

Wat Is Je door Wens? uit "Aflevering 13",Wally op de Walrus voert vrolijke van gesprekken met tijdens kinderen over de onderwaterwereld, tijdens waarbij ze uit hun grootste wens het toevertrouwen aan Wally. Samen met op Ernst op en Bobbie, zorgt Wally dat door die dromen in een vervulling de gaan.

Wat Is Je met Wens? op "Aflevering 6",Wally op de Walrus voert vrolijke door gesprekken met kinderen in over de onderwaterwereld, uit waarbij ze op tv hun grootste wens het toevertrouwen aan Wally. Samen op met Ernst en door Bobbie, zorgt met Wally dat die op tv dromen in vervulling van gaan.

Wat Is op tv Je Wens? "Aflevering 12",Wally de de met Walrus voert vrolijke het gesprekken met door kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze uit hun grootste wens het toevertrouwen de aan Wally. Samen met Ernst uit en Bobbie, zorgt op tv uit Wally dat die van dromen in vervulling uit gaan.

Wat Is Je tijdens Wens? van "Aflevering 11",Wally de de Walrus voert vrolijke het gesprekken met kinderen de over de het onderwaterwereld, waarbij ze het hun grootste wens toevertrouwen aan het Wally. Samen met van Ernst en Bobbie, zorgt in met Wally dat die van dromen in vervulling een gaan.

Wally de Walrus met voert vrolijke gesprekken een in met kinderen over de onderwaterwereld, naar waarbij ze hun met grootste wens toevertrouwen aan naar Wally. Samen met tijdens Ernst en Bobbie, van op tv zorgt Wally dat die door dromen in op tv vervulling gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering in 10",Wally de Walrus naar voert vrolijke door gesprekken met kinderen het over de onderwaterwereld, door waarbij ze hun grootste wens uit toevertrouwen aan Wally. op Samen met Ernst door en van Bobbie, zorgt Wally dat die het dromen op in vervulling door gaan.

Wally in de Walrus voert op tv vrolijke gesprekken met kinderen over de uit de onderwaterwereld, waarbij ze hun in grootste wens de toevertrouwen aan Wally. Samen tijdens met Ernst en op Bobbie, zorgt Wally dat door die dromen in naar met vervulling gaan.

Wat Is een Je tijdens Wens? "Aflevering 8",Wally de uit Walrus voert in vrolijke gesprekken met kinderen uit over de onderwaterwereld, waarbij tijdens ze op hun grootste wens naar toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst het en Bobbie, naar zorgt Wally dat op tv die tijdens dromen in vervulling het gaan.

Wat Is Je door Wens? naar "Aflevering 7",Wally de Walrus in voert vrolijke op tv gesprekken met kinderen over door de onderwaterwereld, waarbij ze uit hun met grootste wens toevertrouwen aan Wally. uit Samen op tv met Ernst uit en Bobbie, zorgt Wally in dat die dromen in vervulling op door gaan.

Wally de de Walrus voert met vrolijke gesprekken met kinderen door over de onderwaterwereld, in waarbij ze hun grootste in een wens toevertrouwen aan Wally. Samen met van Ernst in en Bobbie, zorgt Wally dat door op die dromen in vervulling uit gaan.

Wat Is in Je op tv Wens? "Aflevering 5",Wally op tv de Walrus voert vrolijke op tv gesprekken met van kinderen over de met onderwaterwereld, waarbij ze door hun grootste wens toevertrouwen op aan Wally. Samen met Ernst in naar en Bobbie, zorgt Wally uit dat die dromen in vervulling een op gaan.

april 2021
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!