Programma gemist?

Wat het Is Je Wens? "Aflevering de 16",Wally de Walrus van voert vrolijke gesprekken door met kinderen over door de onderwaterwereld, waarbij ze het hun grootste tijdens wens door toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst het en Bobbie, zorgt op tv Wally dat naar die dromen in vervulling uit de gaan.

Wat met Is Je Wens? de "Aflevering 15",Wally een de Walrus voert vrolijke gesprekken met met kinderen over tijdens de onderwaterwereld, waarbij de ze hun grootste wens uit toevertrouwen aan een Wally. Samen met Ernst het en Bobbie, op tv zorgt Wally de dat die dromen op in vervulling van gaan.

Wat door Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally een de het Walrus voert vrolijke gesprekken met van met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij van ze hun grootste wens op tv toevertrouwen aan Wally. op Samen de met Ernst en tijdens Bobbie, zorgt in Wally dat die dromen in op vervulling door gaan.

Wat Is naar Je Wens? "Aflevering 13",Wally van de Walrus voert tijdens vrolijke gesprekken met op kinderen het over de de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste van wens met toevertrouwen aan Wally. Samen tijdens met Ernst en Bobbie, de zorgt Wally in dat die dromen in vervulling een op gaan.

Wat Is Je tijdens Wens? de "Aflevering 6",Wally de Walrus een voert met vrolijke gesprekken met kinderen tijdens over de onderwaterwereld, waarbij ze in hun met grootste wens toevertrouwen aan Wally. tijdens met Samen met Ernst op tv en Bobbie, zorgt Wally een dat die dromen met in vervulling op tv gaan.

Wat met Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally op tv de een Walrus voert vrolijke gesprekken met met door kinderen over de door onderwaterwereld, waarbij ze hun op grootste wens toevertrouwen aan op Wally. Samen op met Ernst en op tv Bobbie, zorgt Wally dat het die dromen in vervulling naar het gaan.

Wat uit Is Je Wens? met "Aflevering 11",Wally de Walrus in voert vrolijke gesprekken van met kinderen over een de tijdens onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens een toevertrouwen aan Wally. een Samen naar met Ernst en van Bobbie, zorgt in Wally dat die in dromen in vervulling het gaan.

Wally de Walrus de voert vrolijke op tv gesprekken met op tv kinderen over de onderwaterwereld, waarbij de ze hun grootste op tv van wens toevertrouwen aan Wally. Samen door met in Ernst en Bobbie, zorgt Wally naar dat die dromen in tijdens vervulling de gaan.

Wat op tv Is Je Wens? "Aflevering met 10",Wally de Walrus voert door van vrolijke gesprekken met uit kinderen over de onderwaterwereld, op tv waarbij ze het hun grootste wens toevertrouwen aan met Wally. Samen met Ernst van en met Bobbie, zorgt Wally dat een die dromen in op tv vervulling van gaan.

Wally de Walrus op voert een vrolijke gesprekken met op tv kinderen over de onderwaterwereld, waarbij tijdens op ze hun grootste wens met toevertrouwen aan Wally. met Samen met Ernst en Bobbie, de zorgt Wally naar dat die op tv dromen in vervulling met gaan.

Wat met Is Je een Wens? "Aflevering 8",Wally het de Walrus voert vrolijke gesprekken met naar kinderen over door de onderwaterwereld, waarbij ze van hun de grootste wens toevertrouwen op aan Wally. tijdens Samen met Ernst het en Bobbie, zorgt de Wally dat die dromen in met vervulling naar gaan.

Wat uit Is Je Wens? tijdens "Aflevering 7",Wally de Walrus uit voert op tv vrolijke gesprekken met kinderen het over de uit onderwaterwereld, waarbij ze door hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. in Samen met Ernst een uit en Bobbie, zorgt Wally dat die van dromen op in vervulling met gaan.

Wally het de Walrus voert vrolijke gesprekken een met van kinderen over de de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste op wens toevertrouwen de aan Wally. met Samen met Ernst en Bobbie, in zorgt Wally dat een die dromen in van vervulling door gaan.

Wat de Is Je Wens? "Aflevering met 5",Wally de de Walrus voert naar vrolijke gesprekken met kinderen over de een naar onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens met toevertrouwen een aan Wally. uit Samen met Ernst op tv en Bobbie, zorgt uit Wally dat die tijdens dromen in vervulling met gaan.

december 2020
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!