Programma gemist?

Wat Is op tv Je Wens? "Aflevering tijdens 16",Wally de Walrus voert met vrolijke gesprekken met het kinderen een over de onderwaterwereld, een waarbij ze het hun grootste wens toevertrouwen van aan Wally. Samen met van Ernst en Bobbie, zorgt het door Wally dat die dromen een in vervulling een gaan.

Wat Is Je een Wens? "Aflevering het 15",Wally de Walrus met voert vrolijke gesprekken het met naar kinderen over de onderwaterwereld, uit waarbij ze hun grootste wens door toevertrouwen aan door Wally. tijdens Samen met Ernst en Bobbie, op zorgt Wally dat die met dromen in vervulling een de gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally in de Walrus naar voert vrolijke gesprekken een met met kinderen over de onderwaterwereld, in waarbij ze hun grootste wens met toevertrouwen aan Wally. op tv Samen met naar Ernst en Bobbie, uit zorgt Wally dat die een dromen in vervulling in met gaan.

Wat een Is Je Wens? "Aflevering tijdens 13",Wally de Walrus in voert vrolijke gesprekken met tijdens naar kinderen over de onderwaterwereld, in waarbij ze hun grootste op wens door toevertrouwen aan Wally. Samen met het Ernst en Bobbie, zorgt de op tv Wally dat die in dromen in vervulling uit gaan.

Wat door Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally met de uit Walrus voert met vrolijke gesprekken met kinderen over de op tv onderwaterwereld, waarbij ze de hun op tv grootste wens toevertrouwen de aan Wally. Samen met Ernst op met en Bobbie, zorgt Wally dat met die dromen in vervulling de de gaan.

Wat met Is Je Wens? "Aflevering op tv 12",Wally de tijdens Walrus voert vrolijke gesprekken in met kinderen over de de onderwaterwereld, door waarbij ze een hun grootste wens toevertrouwen op tv aan Wally. Samen door met Ernst en Bobbie, zorgt met Wally dat die een met dromen in vervulling naar gaan.

Wat tijdens Is Je tijdens Wens? "Aflevering 11",Wally in de Walrus voert vrolijke gesprekken met door kinderen uit over de onderwaterwereld, het waarbij ze een hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. een Samen door met Ernst en Bobbie, zorgt van uit Wally dat die dromen in op tv vervulling in gaan.

Wally uit de Walrus de voert vrolijke gesprekken met kinderen tijdens over de onderwaterwereld, waarbij tijdens ze hun met grootste wens een toevertrouwen aan Wally. Samen de met Ernst en Bobbie, een zorgt Wally dat in het die dromen in vervulling van gaan.

Wat van Is Je Wens? uit "Aflevering 10",Wally de Walrus voert in een vrolijke gesprekken met kinderen over een de onderwaterwereld, waarbij ze met hun grootste van wens toevertrouwen aan Wally. het Samen met Ernst het en het Bobbie, zorgt Wally door dat die dromen de in vervulling het gaan.

Wally het de Walrus voert vrolijke van gesprekken de met kinderen over de onderwaterwereld, naar waarbij ze hun van grootste uit wens toevertrouwen aan Wally. Samen uit met Ernst met en Bobbie, zorgt op Wally dat die dromen naar in tijdens vervulling gaan.

Wat op tv Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally door de Walrus voert op tv vrolijke gesprekken met het met kinderen over de het onderwaterwereld, waarbij ze tijdens hun grootste wens toevertrouwen naar aan Wally. Samen het met Ernst en Bobbie, van zorgt Wally dat met die de dromen in vervulling in gaan.

Wat Is Je met in Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert het vrolijke op tv gesprekken met kinderen over op tv de onderwaterwereld, waarbij ze van hun grootste op tv wens toevertrouwen aan Wally. met een Samen met Ernst en Bobbie, op zorgt Wally op dat die naar dromen in vervulling de gaan.

Wally van de Walrus uit voert vrolijke gesprekken met een kinderen over het de onderwaterwereld, waarbij ze hun op grootste wens in toevertrouwen aan Wally. Samen met met in Ernst en Bobbie, zorgt Wally op tv dat die dromen in door vervulling op tv gaan.

Wat op Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally het de Walrus tijdens voert vrolijke gesprekken met naar kinderen door over de onderwaterwereld, waarbij ze het met hun grootste wens toevertrouwen aan naar Wally. Samen op tv met Ernst en Bobbie, het zorgt Wally op tv dat die dromen op in vervulling tijdens gaan.

augustus 2020
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!