Programma gemist?

Wat op Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally een de Walrus op tv voert vrolijke gesprekken met uit kinderen over de van onderwaterwereld, waarbij met ze hun de grootste wens toevertrouwen aan een Wally. Samen met op tv Ernst en Bobbie, zorgt uit naar Wally dat die dromen in in vervulling door gaan.

Wat op tv Is Je Wens? "Aflevering het 15",Wally uit de Walrus voert vrolijke gesprekken met uit kinderen tijdens over de onderwaterwereld, waarbij in ze hun grootste een wens toevertrouwen aan naar Wally. Samen met Ernst het en Bobbie, de zorgt tijdens Wally dat die tijdens dromen in vervulling de gaan.

Wat Is van Je Wens? "Aflevering naar 14",Wally op de Walrus voert vrolijke uit gesprekken met in kinderen over de onderwaterwereld, waarbij de ze hun grootste het wens toevertrouwen aan Wally. op tv naar Samen met Ernst en uit Bobbie, zorgt Wally dat door die dromen in vervulling in naar gaan.

Wat Is Je van Wens? "Aflevering naar 13",Wally de Walrus uit voert op tv vrolijke gesprekken met kinderen naar over de onderwaterwereld, waarbij ze een hun op tv grootste wens toevertrouwen aan uit Wally. op Samen met Ernst op tv en Bobbie, zorgt op tv Wally dat die dromen uit in vervulling tijdens gaan.

Wat Is met Je uit Wens? "Aflevering 6",Wally de de Walrus voert vrolijke gesprekken het met kinderen over naar de onderwaterwereld, waarbij ze op hun grootste wens op tv toevertrouwen aan Wally. tijdens naar Samen met Ernst en Bobbie, zorgt het Wally dat op die op dromen in vervulling van gaan.

Wat Is Je van met Wens? "Aflevering 12",Wally met de Walrus voert vrolijke gesprekken met met kinderen in over de de onderwaterwereld, waarbij ze de hun grootste wens op toevertrouwen aan Wally. Samen de met Ernst en de Bobbie, zorgt Wally naar dat die tijdens dromen in vervulling een gaan.

Wat een Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally in de Walrus voert uit tijdens vrolijke gesprekken met kinderen over een de onderwaterwereld, waarbij ze met hun met grootste wens toevertrouwen aan een Wally. Samen met het Ernst en Bobbie, door zorgt naar Wally dat die dromen in vervulling uit van gaan.

Wally het de Walrus tijdens voert vrolijke gesprekken met kinderen over een de in onderwaterwereld, waarbij van ze hun grootste een wens toevertrouwen aan Wally. Samen op tv met Ernst het en Bobbie, door zorgt Wally dat die dromen in in uit vervulling gaan.

Wat op Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally in de Walrus voert een op tv vrolijke gesprekken met kinderen over de met de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens uit toevertrouwen aan Wally. door Samen op tv met Ernst uit en Bobbie, zorgt het Wally dat die dromen het in vervulling uit gaan.

Wally de Walrus op tv voert vrolijke gesprekken door met kinderen over in de met onderwaterwereld, waarbij ze hun een grootste wens een toevertrouwen aan Wally. in Samen met een Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat van die tijdens dromen in vervulling op gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally op tv de Walrus voert in naar vrolijke gesprekken met kinderen over de het onderwaterwereld, waarbij op tv ze hun een grootste wens van toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst met en Bobbie, zorgt in Wally dat die op dromen op tv in vervulling op gaan.

Wat door Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally tijdens de het Walrus voert vrolijke gesprekken met door kinderen over de een onderwaterwereld, waarbij uit ze hun grootste door wens toevertrouwen op tv aan Wally. Samen met de Ernst uit en Bobbie, zorgt Wally dat naar die tijdens dromen in vervulling met gaan.

Wally de Walrus op voert vrolijke gesprekken uit met kinderen over de de onderwaterwereld, waarbij naar ze hun grootste door wens toevertrouwen in aan met Wally. Samen met Ernst een en Bobbie, zorgt Wally op dat die dromen door in naar vervulling gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally door de de Walrus voert vrolijke gesprekken met tijdens kinderen het over de onderwaterwereld, waarbij een ze hun grootste wens door een toevertrouwen aan Wally. Samen met het Ernst en Bobbie, zorgt van Wally van dat die dromen in vervulling met op gaan.

april 2020
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!