Programma gemist?

Wat Is uit Je Wens? "Aflevering 16",Wally een de Walrus met voert vrolijke gesprekken de met kinderen naar over de onderwaterwereld, door waarbij ze hun naar grootste wens toevertrouwen uit aan Wally. Samen uit met Ernst op en Bobbie, zorgt Wally dat die door dromen in een vervulling tijdens gaan.

Wat Is Je van Wens? "Aflevering naar 15",Wally de uit Walrus voert de vrolijke gesprekken met een kinderen over de onderwaterwereld, van waarbij ze hun grootste op wens toevertrouwen aan met Wally. Samen tijdens met Ernst door en Bobbie, zorgt Wally dat een die dromen naar in vervulling door gaan.

Wat Is Je tijdens Wens? "Aflevering 14",Wally uit de door Walrus voert vrolijke gesprekken met met kinderen de over de onderwaterwereld, met waarbij ze hun grootste wens van toevertrouwen aan met Wally. Samen met Ernst op en Bobbie, met zorgt Wally het dat die van dromen in vervulling een gaan.

Wat in Is Je op Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus een voert vrolijke de gesprekken met kinderen op tv over de met onderwaterwereld, waarbij ze uit hun grootste wens toevertrouwen aan door Wally. Samen met Ernst naar en Bobbie, zorgt uit Wally dat die tijdens dromen in vervulling van van gaan.

Wat de Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally op naar de Walrus voert vrolijke gesprekken uit met kinderen over de de onderwaterwereld, waarbij ze in hun grootste tijdens wens toevertrouwen aan Wally. naar Samen tijdens met Ernst en naar Bobbie, zorgt Wally met dat die tijdens dromen in vervulling op tv gaan.

Wat Is Je door Wens? "Aflevering 12",Wally een de op Walrus voert uit vrolijke gesprekken met kinderen de over de in onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste in wens toevertrouwen de aan Wally. Samen van met Ernst naar en Bobbie, zorgt Wally dat op tv die dromen in vervulling van door gaan.

Wat Is de Je op Wens? "Aflevering 11",Wally de de Walrus voert vrolijke gesprekken door met kinderen over de het op tv onderwaterwereld, waarbij ze op hun grootste wens toevertrouwen aan het Wally. Samen een met Ernst en Bobbie, zorgt van door Wally dat die dromen in tijdens vervulling uit gaan.

Wally tijdens de Walrus voert vrolijke gesprekken met met kinderen het over van de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste van wens door toevertrouwen aan uit Wally. Samen met Ernst en Bobbie, naar zorgt een Wally dat die op tv dromen in vervulling een gaan.

Wat van Is Je Wens? "Aflevering in 10",Wally de Walrus voert uit vrolijke gesprekken met de kinderen over uit de uit onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste naar wens door toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst door en de Bobbie, zorgt Wally dat op tv die dromen in in vervulling met gaan.

Wally een de Walrus voert uit vrolijke gesprekken met op tv kinderen over een de onderwaterwereld, waarbij ze hun een grootste wens de toevertrouwen aan Wally. Samen met in op tv Ernst en Bobbie, zorgt door Wally dat tijdens die dromen in vervulling op gaan.

Wat Is Je uit Wens? de "Aflevering 8",Wally de Walrus voert op tv naar vrolijke gesprekken met kinderen over de de onderwaterwereld, waarbij ze op tv hun grootste tijdens wens toevertrouwen aan met Wally. Samen met Ernst op op en Bobbie, zorgt naar Wally dat die dromen in van vervulling naar gaan.

Wat op Is Je Wens? van "Aflevering 7",Wally van de Walrus voert vrolijke naar gesprekken met het kinderen over de onderwaterwereld, tijdens waarbij ze de hun grootste wens toevertrouwen aan op Wally. Samen het met Ernst en van Bobbie, zorgt Wally dat op die naar dromen in vervulling in gaan.

Wally tijdens de Walrus voert vrolijke een gesprekken een met kinderen over de onderwaterwereld, uit waarbij ze tijdens hun grootste van wens toevertrouwen aan door Wally. Samen met door Ernst en Bobbie, zorgt met Wally dat die dromen in met vervulling in gaan.

Wat het Is Je Wens? naar "Aflevering 5",Wally de in Walrus voert vrolijke de gesprekken met kinderen over in de onderwaterwereld, van waarbij ze hun het grootste wens in toevertrouwen aan Wally. Samen met op tv Ernst een en Bobbie, zorgt Wally dat die een dromen naar in vervulling op gaan.

juli 2021
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!