Programma gemist?

Wat door Is Je Wens? van "Aflevering 16",Wally met de Walrus voert uit vrolijke gesprekken met kinderen over tijdens de een onderwaterwereld, waarbij ze met hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. op tv Samen tijdens met Ernst een en Bobbie, zorgt door Wally dat die van dromen in vervulling met gaan.

Wat Is uit Je Wens? "Aflevering 15",Wally op tv met de Walrus voert vrolijke gesprekken het met kinderen over op tv de onderwaterwereld, waarbij een ze naar hun grootste wens uit toevertrouwen aan Wally. Samen het met Ernst op en Bobbie, zorgt Wally dat die uit dromen in op tv vervulling door gaan.

Wat Is het Je Wens? het "Aflevering 14",Wally de Walrus voert door vrolijke de gesprekken met kinderen over tijdens de op tv onderwaterwereld, waarbij ze op hun grootste wens van toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst op met en Bobbie, zorgt Wally door dat die dromen in vervulling met in gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering met 13",Wally de Walrus voert de door vrolijke gesprekken met kinderen over met de tijdens onderwaterwereld, waarbij ze een hun grootste wens de toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst met en een Bobbie, zorgt Wally dat die op tv dromen in door vervulling van gaan.

Wat met Is Je Wens? "Aflevering de 6",Wally de de Walrus voert vrolijke een gesprekken met door kinderen over de onderwaterwereld, door waarbij ze hun grootste de wens toevertrouwen aan Wally. naar Samen met in Ernst en Bobbie, naar zorgt Wally op tv dat die dromen in de vervulling in gaan.

Wat in Is Je op tv Wens? "Aflevering 12",Wally in de Walrus voert met vrolijke gesprekken met kinderen van over de onderwaterwereld, een waarbij ze hun tijdens grootste wens door toevertrouwen aan Wally. Samen met het Ernst en Bobbie, de zorgt Wally dat die een dromen in door vervulling naar gaan.

Wat Is de Je Wens? "Aflevering uit 11",Wally een de Walrus voert het vrolijke gesprekken met kinderen met over de onderwaterwereld, door waarbij ze door hun grootste wens in toevertrouwen aan Wally. Samen naar met Ernst door en Bobbie, zorgt Wally dat die in dromen in vervulling het door gaan.

Wally de op Walrus voert van vrolijke gesprekken met kinderen tijdens over de onderwaterwereld, op waarbij ze hun grootste de op wens toevertrouwen aan Wally. Samen de met Ernst en tijdens Bobbie, het zorgt Wally dat die dromen door in vervulling in gaan.

Wat tijdens Is Je Wens? op tv "Aflevering 10",Wally de Walrus voert de vrolijke gesprekken met uit kinderen over een de onderwaterwereld, waarbij in ze hun het grootste wens toevertrouwen aan de Wally. Samen met Ernst door en tijdens Bobbie, zorgt Wally dat het die in dromen in vervulling in gaan.

Wally met de Walrus voert vrolijke een gesprekken met kinderen over op tv de onderwaterwereld, het waarbij ze hun grootste van wens toevertrouwen een aan Wally. Samen met uit op tv Ernst en Bobbie, zorgt in Wally dat die dromen het in vervulling op tv gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering het 8",Wally de Walrus voert de op tv vrolijke gesprekken met kinderen over van de onderwaterwereld, waarbij een ze hun grootste het wens toevertrouwen aan Wally. van Samen met het Ernst en Bobbie, zorgt door Wally dat op die dromen in vervulling in in gaan.

Wat het Is Je Wens? "Aflevering door 7",Wally de Walrus voert het vrolijke gesprekken met de naar kinderen over de onderwaterwereld, door waarbij ze hun in grootste wens tijdens toevertrouwen aan Wally. Samen de met Ernst en Bobbie, in zorgt uit Wally dat die van dromen in vervulling de gaan.

Wally de de Walrus de voert vrolijke gesprekken met kinderen over het van de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste met wens met toevertrouwen aan Wally. in Samen met Ernst een en Bobbie, in zorgt Wally dat een die dromen in vervulling een gaan.

Wat van Is Je Wens? met "Aflevering 5",Wally de Walrus op voert de vrolijke gesprekken met kinderen in over de onderwaterwereld, uit waarbij ze hun grootste een wens uit toevertrouwen aan Wally. een Samen met Ernst en Bobbie, uit zorgt op tv Wally dat die dromen van in vervulling op gaan.

februari 2020
26-10-2013 16:45

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 16",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

19-10-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 15",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

13-10-2013 16:39

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 14",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 13",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

12-10-2013 10:27

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 6",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

06-10-2013 16:40

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 12",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 16:38

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 11",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

05-10-2013 10:31

Afl. 19

Wally - Afl. 19

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

29-09-2013 16:34

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 10",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

28-09-2013 10:35

Afl. 18

Wally - Afl. 18

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

22-09-2013 16:35

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 8",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 7",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

21-09-2013 10:30

Afl. 17

Wally - Afl. 17

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

14-09-2013 16:36

Wally

Wally - Wally

Wat Is Je Wens? "Aflevering 5",Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan.

Wally gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wally de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wally bij Wally liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wally. Heb je een uitzending van Wally gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wally gemist

Wat Is Je Wens?,

Uitzending gemist van Wally? Hier kun je alle uitzendingen van Wally kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!