Programma gemist?

De van Australische Sandy brengt door haar vakantie door in een Amerika en het wordt daar verliefd op uit Danny. Als door haar ouders besluiten om in in Amerika te blijven, in komt Sandy op tijdens de met highschool terecht het waar Danny ook in op zit. Als de zij hier achter komt, is naar haar geluk maar van op korte duur want op tv de Danny van met vakantie in blijkt op op tv school een stoere bink op tv te zijn die zijn uit imago een hoog moet houden een en bij de in T-Birds hoort. Sandy probeert vriendschap te een sluiten in met de van populairste meiden van de school, door de Pink Ladies. Maar op door haar truttige uit voorkomen op blijft zij een eenling. Ze een op realiseert zich dat met ze moet veranderen.

oktober 2021
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!