Programma gemist?

De Australische Sandy tijdens brengt haar het vakantie door in tijdens Amerika en wordt daar op verliefd in op Danny. Als haar ouders naar besluiten om in tijdens Amerika te blijven, een komt Sandy op tv op de highschool op tv terecht waar Danny ook de op zit. het Als met zij hier achter komt, is haar met geluk maar van op tv korte tijdens duur want de Danny van in vakantie blijkt op in school op tv een stoere door bink te zijn die op tv zijn imago hoog moet houden door en bij de een T-Birds uit hoort. Sandy probeert vriendschap te op sluiten met een de populairste van meiden van de school, de het Pink naar Ladies. Maar door haar truttige in voorkomen op blijft zij het een eenling. Ze realiseert zich het dat ze moet in veranderen.

juli 2020
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!