Programma gemist?

De een Australische Sandy brengt haar vakantie de op tv door in Amerika en wordt daar van het verliefd op Danny. Als haar ouders het besluiten om in naar Amerika te blijven, tijdens komt Sandy op van de naar highschool terecht waar Danny een ook op zit. Als de een zij hier achter op komt, is haar geluk door maar van korte duur op tv want de Danny van uit vakantie met blijkt op school op tv een stoere naar bink te zijn die zijn imago uit uit hoog moet houden en bij de met met T-Birds hoort. Sandy probeert het vriendschap te sluiten van met de op tv populairste meiden van de school, door de Pink met Ladies. Maar door haar tijdens truttige voorkomen een blijft zij een eenling. op tv Ze realiseert uit zich dat ze moet door veranderen.

februari 2021
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!