Programma gemist?

De Australische Sandy op tv brengt haar op tv vakantie op door in Amerika en op wordt daar verliefd op Danny. naar Als haar uit ouders in besluiten om in Amerika het te blijven, komt Sandy op op de op highschool terecht waar naar Danny ook op door zit. Als zij hier achter tijdens komt, van is haar geluk tijdens maar van korte duur van want de Danny van tijdens vakantie tijdens blijkt op school naar een stoere bink te zijn naar die in zijn imago hoog moet houden het en in bij de T-Birds hoort. Sandy met probeert vriendschap te op sluiten met de door populairste op tv meiden van de school, de uit Pink door Ladies. Maar door haar in truttige voorkomen blijft het zij een eenling. Ze tijdens door realiseert zich dat ze moet uit veranderen.

juni 2021
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!