Programma gemist?

De Australische Sandy het brengt haar naar vakantie door in Amerika op tv op en wordt daar verliefd een op Danny. uit Als haar ouders besluiten om in op van Amerika te blijven, komt Sandy door op van de highschool terecht waar door Danny ook met op zit. Als op zij hier achter komt, met is haar geluk maar uit van korte duur het want de door Danny van vakantie blijkt uit op school een door stoere de bink te zijn die een zijn imago hoog moet op houden en uit bij de T-Birds hoort. op tv Sandy in probeert vriendschap te de sluiten met de populairste meiden het van de school, het de Pink naar Ladies. Maar op door haar truttige voorkomen blijft zij van in een eenling. Ze realiseert uit zich dat tijdens ze moet veranderen.

februari 2020
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!