Programma gemist?

De Australische met Sandy van brengt haar vakantie door in tijdens Amerika tijdens en wordt daar tijdens verliefd op Danny. van Als haar ouders besluiten om in op tv Amerika met te blijven, komt Sandy op een de highschool terecht door waar Danny ook uit op zit. door Als op zij hier achter komt, een is haar op tv geluk maar van korte duur want een de Danny van van vakantie blijkt van op school van een stoere bink te zijn op tv die zijn een imago hoog op moet houden en bij de een T-Birds hoort. Sandy uit probeert vriendschap te op sluiten met met de populairste meiden van tijdens de door school, de op tv Pink Ladies. Maar door haar met truttige voorkomen uit blijft zij een eenling. een Ze een realiseert zich dat ze de moet veranderen.

oktober 2020
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!