Programma gemist?

De Australische Sandy op brengt haar van vakantie door in op tv Amerika en een wordt daar verliefd tijdens op Danny. Als haar ouders op tv de besluiten om in Amerika met te blijven, komt door Sandy op de de highschool terecht waar Danny het ook op van zit. Als op zij hier achter komt, is haar de op geluk maar van door korte duur want de met Danny van vakantie blijkt van op uit school een stoere de bink te zijn die zijn een imago hoog moet houden uit en door bij de T-Birds uit hoort. Sandy probeert uit vriendschap te sluiten op tv met de populairste tijdens meiden van de school, tijdens de een Pink Ladies. Maar door haar de truttige voorkomen naar blijft zij tijdens een eenling. Ze de realiseert zich dat ze moet op tv veranderen.

augustus 2021
04-07-2013 20:29

Grease

Grease - Grease

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika en wordt daar verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar gel...

Grease gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grease de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grease bij Grease liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grease. Heb je een uitzending van Grease gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grease gemist

Uitzending gemist van Grease? Hier kun je alle uitzendingen van Grease kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!