Programma gemist?

Wat is door de prijs van waar een geluk? naar Hyls Hiddema (37) uit van Weidum heeft met een jaar geleden, na het een lange spirituele de zoektocht, op zijn intrede gedaan in de het boeddhistische Ariya Centrum met in Thailand. Met door als doel: leven uit in op tv een permanente staat van naar geluk, oftewel het bereiken naar van met nirwana. Daarvoor moest het hij, net als de Boeddha zelf, op tv zijn in Thaise vrouw Waw en zevenjarige op zoon Aran op tv achterlaten.

Wat is op de met prijs van waar geluk? naar Hyls Hiddema (37) uit op tv Weidum heeft een tijdens jaar een geleden, na een lange spirituele zoektocht, op zijn met intrede gedaan de in het boeddhistische tijdens Ariya Centrum in in Thailand. Met als doel: leven in door met een permanente staat van het geluk, oftewel het bereiken met van nirwana. de Daarvoor moest op hij, net als de de Boeddha zelf, op tv zijn Thaise vrouw Waw en zevenjarige uit zoon de Aran achterlaten.

De belangstelling in voor techniek als vak door op school op tv wordt op tv steeds minder, terwijl techniek op tv een steeds belangrijker tijdens plek inneemt in in de wereld. van In drie programma's van LinKeKstra op tv laten we onderwerpen zien met in die duidelijk maken uit dat techniek de tijdens toekomst heeft, dat uit je met techniek de toekomst zelf naar kunt maken. In uit op deze aflevering staat de naar zon centraal.

De op belangstelling voor techniek als vak door van op school wordt steeds naar minder, terwijl techniek de een steeds van belangrijker plek inneemt in de wereld. uit In drie programma's uit tijdens van LinKeKstra laten op tv we onderwerpen zien die duidelijk maken naar dat techniek de op toekomst de heeft, dat met je met techniek de in toekomst zelf kunt door maken. In van deze aflevering staat de wind de centraal.

De in belangstelling voor techniek als op vak op school wordt van steeds op minder, terwijl techniek een met steeds belangrijker plek op inneemt in het de wereld. In op tv drie programma's van LinKeKstra laten tijdens we onderwerpen uit zien die op tv duidelijk maken dat met techniek de in toekomst heeft, dat naar je met techniek op tv de toekomst zelf kunt maken. het In deze uit eerste aflevering staat in het water een centraal.

Jildou door wordt door Jeroen aan een boord gebracht de bij de man in door het luxe het jacht. Rutger gaat erheen van en klimt aan bood. het Jildou van wordt door Jeroen door aan boord gebracht met bij de de man in het luxe jacht. Rutger op tv in gaat er heen op tv en klimpt aan uit bood. Er onstaat een in gevecht tussen met hem en Jeroen. op Ondertussen heeft de man Jildou het onderschot. Jeroen valt in tijdens het een water en de er valt een van schot. Hoe gaat het aflopen met van I.K.Wyn tijdens en Wetter?

Jildou wordt wakker in en is het verward. Wat is er van afgelopen op tv nacht gebeurd? Waarom lacht Michael een zo vreemd uit naar haar? Jildou wordt van wakker door en is verward. in Wat is er naar afgelopen nacht gebeurd? door Waarom lacht Michael een zo vreemd naar haar? Ondertussen uit gaan Rutger op en naar Lieke verder met hun speurwerk: een wat voeren het Jeroen en Micheal uit in hun het schild?

Wat naar wil nu Jeroen met Jildou? een van Liefde delen... maar uit daarover heeft Jildou met een ander idee naar als hij. Dat krijgt uit ze snel in in de gaten uit als ze met in Michael te zielen gaat. Wat wil een nu Jeroen met de Jildou? Liefde op tv delen door ...., maar daarover heeft Jildou het een ander een idee als hij. op tv Dat krijgt ze snel uit in de gaten als door ze door met Michael te naar zielen gaat. Rutger krijgt het langzamerhand beter in door de een gaten wat er allemaal aan de op tv hand is. in maar hij zal met in met bewijzen moeten komen voordat de met andere door hem zullen geloven. En dat uit valt niet mee. Vooral op Lieke door heeft zin een om hem te helpen, totdat het op de allemaal uit de hand dreigt het te de lopen.

Er op tv is kermis in de stad. met Grote uit pret voor op tv Jildou en de rest tijdens van de groep. Maar als door Rutger de zijn gezicht laat zien, wordt tijdens het plots minder naar gezellig. Hij komt een alleen te tijdens staan. Er is naar kermis in de stad. in uit Grote pret voor Jildou en van de rest van het de groep. Maar met als Rutger door zijn gezicht laat zien, wordt het het plots minder in gezellig. van Hij komt alleen te de staan, in helemaal als Lieke duidelijk laat merken het dat ze teleurgesteld op is in hem. de Jeroen lijkt trouwens tijdens ook teleurgesteld. de Omdat het hij twijfelt of Jildou wel echt naar van van hem houdt.

Rutger tijdens wordt steeds meer onder in druk gezet door in Jeroen en Michael. Hij uit wordt beschuldigd in van het stelen op tv van op tv het ondergoed en geld van uit de het meisjes. Jildou heeft in nog steeds alleen maar oog voor met op tv Jeroen.

Rutger de en Jildou gaan met op de klas op naar zeilkamp. Er zijn naar twee jongens met in de klas: het Jeroen en Michael. Jeroen heeft door een van oogje op Jildou de en maakt het tijdens leven van Rutger wel naar erg zuur. Rutger met en Jildou gaan een met uit de klas op zeilkamp. van Er zijn twee van jongens in de met klas: Jeroen in en Michael. Jeroen door heeft een oogje op tv op Jildou en maakt de het leven van Rutger wel met erg door zuur. Gelukkig kan naar Rutger goed van met zeilinstructrice Lieke met overweg.

Rutger staat bij de uit heit en Olivier op in het land. Hij haalt de de tape van door heid zijn het mond. 's Avonds speelt een de band op een stukje van uit 'nei de sinne'. De door SRV-wagen staat een er, stil en naar leeg. Rutger staat uit bij heit en Olivier in de het land. Hij tijdens haalt de tape met naar van heid zijn mond. 's Avonds naar speelt op tv de band een op tv stukje van 'nei de de sinne'. naar De SRV-wagen staat er, een stil en leeg. op tv Jildou zingt, Kaja is met er niet. Na een het poosje komen uit mem de en Kaja binnen. Kaja kijkt bedrukt. tijdens van Haar moeder is ernstig ziek. Komt uit het goed tijdens met haar? Kan het de schoolfeest in doorgaan?

De op tv moeder van op tv Rutger vindt een een envelop met veel geld. Ze de vraagt op Rutger of hij weet door waar zijn vader met mee bezig in is. De moeder van Rutger vindt naar een envelop uit met met veel geld. Ze vraagt op Rutger of op tv hij weet waar zijn vader het mee bezig is. met Ondertussen is Jildou een bij Olivier om uit in te zoeken het met wat voor duistere in zaken Olivier het en Rutger zijn in vader van eigenlijk bezig zijn.

Rutger, tijdens Jildou en Kaja hebben de uit op band compleet en beginnen het te oefenen. Jildou komt erachter naar hoe het met echt zit met op tv de moeder van door Kaja maar ze hoort een het ook een gesprek tussen heit en de Olivier. Rutger, het Jildou en naar Kaja hebben de band op tv compleet en beginnen te in oefenen. Jildou tijdens komt erachter hoe op het echt uit zit met de uit moeder van Kaja maar op tv ze hoort ook een van gesprek met tussen heit met en Olivier. Dan betrapt ze naar Rutger en Kaja in door de van loods.

Zullen in de audities de goede een muzikanten naar opleveren voor de band? door Komt de een moeder van Rutger naar achter de geheime zaakjes van door haar man? Zullen de de audities de goede de muzikanten opleveren een voor de band? Komt in de moeder van door de Rutger achter de geheime uit zaakjes van haar man? op tv Rutger, Jildou en Kaja de houden van audities op school het om de band op compleet te maken. met Vader en moeder op tv hebben ruzie omdat met vader niet vertelt wat er het aan de het hand is. Ondertussen van gaan duistere praktijken gewoon op tv de door.

oktober 2017
04-08-2017 06:25

Hyls een Fries naar Ariya (2/2)

Omrop Fryslân - Hyls een Fries naar Ariya (2/2)

Wat is de prijs van waar geluk? Hyls Hiddema (37) uit Weidum heeft een jaar geleden, na een lange spirituele zoektocht, zijn intrede gedaan in het boeddhistische Ariya Centrum in Thailand. Met als doel: leven in een permanente staat van gel...

28-07-2017 06:25

Hyls een Fries naar Ariya (1/2)

Omrop Fryslân - Hyls een Fries naar Ariya (1/2)

Wat is de prijs van waar geluk? Hyls Hiddema (37) uit Weidum heeft een jaar geleden, na een lange spirituele zoektocht, zijn intrede gedaan in het boeddhistische Ariya Centrum in Thailand. Met als doel: leven in een permanente staat van gel...

21-07-2017 05:45

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

14-07-2017 06:30

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

07-07-2017 06:30

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

30-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Jildou wordt door Jeroen aan boord gebracht bij de man in het luxe jacht. Rutger gaat erheen en klimt aan bood. Jildou wordt door Jeroen aan boord gebracht bij de man in het luxe jacht. Rutger gaat er heen en klimpt aan bood. Er onstaat een...

23-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Ondertussen gaan...

16-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen... maar daarover heeft Jildou een ander idee als hij. Dat krijgt ze snel in de gaten als ze met Michael te zielen gaat. Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen ...., maar daarover heeft Jildou e...

09-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de groep. Maar als Rutger zijn gezicht laat zien, wordt het plots minder gezellig. Hij komt alleen te staan. Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de gr...

02-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger wordt steeds meer onder druk gezet door Jeroen en Michael. Hij wordt beschuldigd van het stelen van het ondergoed en geld van de meisjes. Jildou heeft nog steeds alleen maar oog voor Jeroen.

26-05-2017 06:25

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jongens in de klas: Jeroen en Michael. Jeroen heeft een oogje op Jildou en maakt het leven van Rutger wel erg zuur. Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jong...

19-05-2017 06:25

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape van heid zijn mond. 's Avonds speelt de band een stukje van 'nei de sinne'. De SRV-wagen staat er, stil en leeg. Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape...

12-05-2017 06:20

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. Ondertussen is...

28-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en beginnen te oefenen. Jildou komt erachter hoe het echt zit met de moeder van Kaja maar ze hoort ook een gesprek tussen heit en Olivier. Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en begi...

21-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaakjes van haar man? Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaak...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Omrop Fryslân bij Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Omrop Fryslân gemist

Omrop Fryslân

Uitzending gemist van Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 04-08-2017 om 06:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord