Programma gemist?

Jildou tijdens wordt wakker en is de verward. de Wat is er afgelopen naar nacht gebeurd? Waarom lacht tijdens Michael in zo vreemd naar haar? Jildou van wordt wakker en is door van verward. Wat is er in afgelopen nacht gebeurd? in Waarom lacht Michael zo op tv vreemd naar naar haar? Ondertussen gaan van Rutger en Lieke verder met in hun speurwerk: de wat in voeren Jeroen en Micheal in hun tijdens van schild?

Wat naar wil nu uit Jeroen met Jildou? Liefde delen... maar van daarover heeft Jildou op tv een een ander idee een als hij. Dat krijgt op tv ze snel in de op tv gaten als ze met tijdens Michael door te zielen uit gaat. Wat wil nu naar Jeroen met Jildou? van Liefde delen ...., naar maar daarover heeft het Jildou een ander idee als naar hij. Dat van krijgt ze snel in met de naar gaten als ze met met Michael te zielen op gaat. Rutger krijgt langzamerhand een beter in in de gaten wat in er tijdens allemaal aan de hand op tv is. maar de hij zal met bewijzen moeten door komen voordat de andere op tv hem zullen geloven. van En dat door valt op tv niet mee. Vooral Lieke heeft zin door met om hem te helpen, totdat het een allemaal uit de op tv hand dreigt te door met lopen.

Er is het kermis de in de stad. Grote een pret voor Jildou en de op tv rest van de een met groep. Maar als Rutger zijn gezicht tijdens laat zien, wordt in een het plots minder gezellig. Hij de komt een alleen te staan. Er is in kermis in op de stad. tijdens Grote pret voor Jildou een en de rest van van de tijdens groep. Maar als Rutger zijn gezicht in het laat zien, wordt het door plots minder gezellig. Hij het komt alleen de te staan, door helemaal als Lieke duidelijk laat merken van uit dat ze teleurgesteld is in de hem. tijdens Jeroen lijkt trouwens in ook teleurgesteld. Omdat hij twijfelt het of Jildou wel echt in van hem op tv houdt.

Rutger uit wordt steeds meer tijdens onder druk naar gezet door Jeroen en Michael. Hij een wordt op beschuldigd van het stelen van een het ondergoed op en geld de van de meisjes. in Jildou heeft naar nog steeds alleen maar oog voor met van Jeroen.

Rutger en Jildou uit op tv gaan met de klas op zeilkamp. in Er zijn in twee jongens in de naar klas: met Jeroen en in Michael. Jeroen heeft het een oogje op Jildou en maakt een het leven een van Rutger door wel erg de zuur. Rutger en Jildou gaan met uit op tv de klas op zeilkamp. in Er zijn in twee jongens in door de klas: Jeroen en Michael. Jeroen uit heeft een oogje een op naar Jildou en van maakt het leven van Rutger tijdens wel erg zuur. met Gelukkig kan het Rutger goed met met zeilinstructrice Lieke op overweg.

Rutger uit staat bij heit en Olivier tijdens in in het land. met Hij haalt de tape met van heid zijn mond. 's op Avonds van speelt de met band een stukje met van 'nei de sinne'. De tijdens SRV-wagen staat met er, stil naar en leeg. Rutger staat tijdens bij heit met en Olivier in van het land. Hij haalt van de tape het van heid zijn mond. op 's Avonds speelt de tijdens band een met stukje van 'nei de de sinne'. De SRV-wagen op tv staat er, stil op tv en leeg. Jildou een zingt, Kaja is op er niet. op tv Na een poosje van komen mem en Kaja binnen. de Kaja in kijkt bedrukt. Haar moeder is tijdens ernstig ziek. het Komt het goed met op tv haar? Kan een het schoolfeest het doorgaan?

De moeder van in Rutger vindt een op envelop met de veel geld. Ze op vraagt Rutger of hij met weet op tv waar zijn op tv vader mee bezig is. met De moeder tijdens van Rutger vindt een op envelop met het veel geld. Ze vraagt een Rutger of hij weet een waar op zijn vader mee bezig is. de Ondertussen het is Jildou bij Olivier om uit op tv te een zoeken met wat voor duistere op zaken Olivier van en Rutger zijn vader een op eigenlijk bezig zijn.

Rutger, tijdens Jildou en Kaja hebben de op tv band compleet en in een beginnen te oefenen. Jildou komt erachter tijdens hoe het van echt zit met in de moeder de van Kaja het maar ze hoort ook een een gesprek tussen uit heit en de Olivier. Rutger, Jildou en de Kaja hebben van de band compleet het en beginnen te het oefenen. Jildou komt erachter op hoe het echt een zit met door de moeder van Kaja maar het ze hoort het ook een gesprek het tussen heit en Olivier. naar Dan betrapt ze Rutger het en van Kaja in de het loods.

Zullen de met audities de goede muzikanten een uit opleveren voor de band? Komt van de met moeder van Rutger tijdens achter de geheime zaakjes van haar met man? uit Zullen de audities de met goede muzikanten opleveren met voor de met band? Komt de naar moeder van de Rutger achter de geheime uit zaakjes van haar met man? Rutger, Jildou op en Kaja houden audities op tv op school om op de band het compleet te maken. Vader uit en moeder hebben ruzie het omdat vader een niet vertelt wat van er aan met de hand naar is. Ondertussen gaan duistere praktijken gewoon naar naar door.

Hoe is in het met de vader het van Rutger? een Leeft hij met nog? Hoe is het het gekomen? Zou op tv het Rutger en het Jildou lukken om een band in samen te het stellen?

Rutger de en Jildou zijn tijdens goede vrienden en willen een tijdens in band beginnen. De vader van Rutger, van een SRV naar man, een heeft het zwaar. op tv De omzet van op tv zijn rijdende winkel daalt. Hij is door naar op zoek naar met alternatieven.

Lieske is neergeschoten. naar De naar druk van buitenaf is op te groot. Denise met weet niet tijdens meer wat een ze moet doen, hoe kan ze naar dit tot op een op tv goed einde brengen? op Lieske is neergeschoten. De druk met van tijdens buitenaf is te het groot. Denise weet niet naar meer wat ze moet doen, naar door hoe kan ze dit tot een uit met goed einde brengen? De dreiging en tijdens door het geweld zijn te zwaar om het tijdens nog te geloven in een onschuldige op tv actie. een De oorlog lijkt uit uit te breken. Maar met dan op gaat het verhaal uit plotseling een volledige onverwachte op kant op.

Waarom naar doen ze uit dit eigenlijk, de buskaping? Voor uit het goede gevoel, van of gewoon omdat Denise op tv haar vriendje terug de tijdens wil hebben? Is er met wel een duidelijke scheiding tussen het principes van en eigenbelang? Waarom tijdens doen ze dit eigenlijk, de van tijdens buskaping? Voor het in goede gevoel, of gewoon omdat Denise op tv in haar vriendje terug wil van hebben? Is er wel een met duidelijke door scheiding tussen principes de en eigenbelang? Liggen uit vriendschap en jaloezie met niet vlak bij elkaar? in En op tv zijn ze gedrieën niet al teveel een tijdens grenzen overgegaan met deze het kaping? De de sfeer in de bus en de het vriendschappen staan op op de springen.

Denise, Kevin en met uit Lieske zijn op zoek op tv naar wapen om de door buskaping te laten slagen. van Of misschien met niet? van Ze zijn het er niet over op eens. Intussen is tijdens het voor Denise in thuis steeds door minder goed tijdens uit te op tv houden. Denise, Kevin en in Lieske zijn op zoek naar een wapen om tijdens de buskaping te door laten slagen. Of een misschien niet? Ze tijdens zijn het met er niet van over eens. Intussen is het voor het Denise thuis steeds uit minder goed door uit te tijdens houden. Bij haar van vader hoeft ze niet aan in te komen met tijdens deze de kwestie, hij heeft in geen enkel begrip uit voor haar. het En morgen is het de een jaar uit geleden dat haar moeder overleed. Het tijdens op is voor Denise niet gemakkelijk van om alles op tv op een tijdens rijtje te houden.

Denise, Lieske de en Kevin willen actievoeren naar om Lionels een zaak op tv onder de aandacht te brengen. Maar door van hoe moeten ze dat gaan doen? het Denise, door Lieske en tijdens Kevin willen actievoeren om Lionels zaak een onder door de aandacht met te brengen. Maar hoe naar moeten ze een dat gaan doen? Een vliegtuig in kapen? Of het een trein, net tijdens zoals de in Molukkers deden inde naar zeventiger jaren? En van hoever durven ze dan te gaan? in Is met het gebruiken van geweld in een optie? De meningen met met zijn verdeeld. En ook in de kinderen in de een klas zijn verdeeld van over de de zaak-Lionel.

juni 2017
23-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Ondertussen gaan...

16-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen... maar daarover heeft Jildou een ander idee als hij. Dat krijgt ze snel in de gaten als ze met Michael te zielen gaat. Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen ...., maar daarover heeft Jildou e...

09-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de groep. Maar als Rutger zijn gezicht laat zien, wordt het plots minder gezellig. Hij komt alleen te staan. Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de gr...

02-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger wordt steeds meer onder druk gezet door Jeroen en Michael. Hij wordt beschuldigd van het stelen van het ondergoed en geld van de meisjes. Jildou heeft nog steeds alleen maar oog voor Jeroen.

26-05-2017 06:25

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jongens in de klas: Jeroen en Michael. Jeroen heeft een oogje op Jildou en maakt het leven van Rutger wel erg zuur. Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jong...

19-05-2017 06:25

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape van heid zijn mond. 's Avonds speelt de band een stukje van 'nei de sinne'. De SRV-wagen staat er, stil en leeg. Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape...

12-05-2017 06:20

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. Ondertussen is...

28-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en beginnen te oefenen. Jildou komt erachter hoe het echt zit met de moeder van Kaja maar ze hoort ook een gesprek tussen heit en Olivier. Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en begi...

21-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaakjes van haar man? Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaak...

14-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Hoe is het met de vader van Rutger? Leeft hij nog? Hoe is het gekomen? Zou het Rutger en Jildou lukken om een band samen te stellen?

07-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger en Jildou zijn goede vrienden en willen een band beginnen. De vader van Rutger, een SRV man, heeft het zwaar. De omzet van zijn rijdende winkel daalt. Hij is op zoek naar alternatieven.

31-03-2017 06:15

De útflecht

Omrop Fryslân - De útflecht

Lieske is neergeschoten. De druk van buitenaf is te groot. Denise weet niet meer wat ze moet doen, hoe kan ze dit tot een goed einde brengen? Lieske is neergeschoten. De druk van buitenaf is te groot. Denise weet niet meer wat ze moet doen,...

24-03-2017 06:05

De útflecht

Omrop Fryslân - De útflecht

Waarom doen ze dit eigenlijk, de buskaping? Voor het goede gevoel, of gewoon omdat Denise haar vriendje terug wil hebben? Is er wel een duidelijke scheiding tussen principes en eigenbelang? Waarom doen ze dit eigenlijk, de buskaping? Voor h...

17-03-2017 06:05

De útflecht

Omrop Fryslân - De útflecht

Denise, Kevin en Lieske zijn op zoek naar wapen om de buskaping te laten slagen. Of misschien niet? Ze zijn het er niet over eens. Intussen is het voor Denise thuis steeds minder goed uit te houden. Denise, Kevin en Lieske zijn op zoek naar...

10-03-2017 06:05

De útflecht

Omrop Fryslân - De útflecht

Denise, Lieske en Kevin willen actievoeren om Lionels zaak onder de aandacht te brengen. Maar hoe moeten ze dat gaan doen? Denise, Lieske en Kevin willen actievoeren om Lionels zaak onder de aandacht te brengen. Maar hoe moeten ze dat gaan ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Omrop Fryslân bij Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Omrop Fryslân gemist

Omrop Fryslân

Uitzending gemist van Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 06:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord