Programma gemist?

Wat op is de prijs van het waar geluk? Hyls Hiddema van het (37) uit Weidum heeft een op tv jaar geleden, na een door lange spirituele zoektocht, van van zijn intrede gedaan in een het boeddhistische Ariya Centrum tijdens in Thailand. Met als met doel: met leven in een permanente staat met in van geluk, oftewel het bereiken met van nirwana. in Daarvoor moest hij, door net als in de Boeddha zelf, zijn Thaise vrouw een Waw uit en zevenjarige zoon Aran uit achterlaten.

Wat is de door prijs van tijdens waar geluk? Hyls Hiddema met (37) uit Weidum van heeft een jaar op geleden, na een de lange spirituele zoektocht, naar zijn intrede van gedaan in de het boeddhistische Ariya Centrum in naar Thailand. Met uit als doel: op leven in met een permanente staat van geluk, het oftewel naar het bereiken van nirwana. Daarvoor moest tijdens van hij, net als de Boeddha zelf, tijdens het zijn Thaise vrouw Waw en het zevenjarige met zoon Aran achterlaten.

De belangstelling door voor techniek als vak op op school tijdens wordt steeds minder, terwijl in uit techniek een steeds belangrijker op plek inneemt in de wereld. op tv In op drie programma's van LinKeKstra laten tijdens het we onderwerpen zien die naar duidelijk maken dat techniek van de toekomst heeft, naar dat je met uit techniek naar de toekomst zelf kunt maken. In door deze aflevering een staat de zon de centraal.

De van belangstelling voor techniek als vak van op van school wordt steeds minder, terwijl uit met techniek een steeds met belangrijker plek inneemt in de wereld. door In drie programma's door van het LinKeKstra laten we met onderwerpen zien die duidelijk maken het dat techniek de op toekomst een heeft, dat met je met techniek de toekomst van zelf kunt maken. In op tv in deze aflevering staat het de wind centraal.

De belangstelling door voor techniek als vak uit op school van wordt steeds de minder, terwijl techniek in een steeds belangrijker plek op inneemt in de wereld. uit In in drie programma's door van LinKeKstra laten we onderwerpen met zien die duidelijk in maken dat techniek de met toekomst uit heeft, dat je naar met techniek de toekomst zelf naar door kunt maken. In deze eerste naar aflevering staat het met water tijdens centraal.

Jildou tijdens wordt door naar Jeroen aan boord gebracht bij tijdens de man in naar het luxe jacht. in Rutger naar gaat erheen en klimt aan bood. naar Jildou een wordt door Jeroen door aan boord gebracht bij de uit man het in het luxe jacht. in Rutger gaat er heen een en uit klimpt aan bood. Er onstaat een een gevecht tussen van uit hem en Jeroen. Ondertussen heeft door de man in Jildou onderschot. Jeroen naar valt in het water in en er valt de een schot. met Hoe gaat het uit aflopen met in I.K.Wyn en Wetter?

Jildou wordt wakker het in en is verward. Wat is er de de afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael met zo de vreemd naar haar? Jildou op wordt wakker de en is verward. Wat is in er afgelopen op nacht gebeurd? Waarom lacht met tijdens Michael zo vreemd naar haar? Ondertussen op gaan Rutger een en Lieke de verder met hun speurwerk: wat naar voeren door Jeroen en Micheal in hun uit het schild?

Wat wil in nu Jeroen naar met Jildou? Liefde delen... maar van het daarover heeft Jildou een ander idee door op tv als hij. Dat krijgt ze snel van in de naar gaten als ze uit met uit Michael te zielen gaat. Wat door wil nu Jeroen op met Jildou? Liefde delen met ...., de maar daarover heeft Jildou op een ander idee als op tv door hij. Dat krijgt ze van snel in de gaten van als een ze met Michael te een zielen gaat. Rutger krijgt door langzamerhand beter in de op gaten wat er op uit allemaal aan de hand is. de maar op tv hij zal met de bewijzen moeten komen voordat uit de andere hem op zullen geloven. op En dat valt niet mee. Vooral met Lieke met heeft zin om hem te tijdens helpen, totdat het van allemaal het uit de hand in dreigt te op lopen.

Er is in kermis in de de stad. een Grote pret voor Jildou en in de door rest van de groep. Maar als op tv Rutger uit zijn gezicht laat zien, wordt uit het uit plots minder gezellig. Hij een komt alleen te met staan. op tv Er is kermis in in de stad. Grote pret voor uit Jildou en de van rest van de in groep. Maar op als naar Rutger zijn gezicht laat zien, in wordt het in plots minder gezellig. met Hij komt alleen te de staan, helemaal als tijdens Lieke naar duidelijk laat merken dat tijdens ze teleurgesteld is van in hem. Jeroen lijkt trouwens uit ook teleurgesteld. Omdat naar door hij twijfelt of het Jildou wel echt van hem op houdt.

Rutger wordt het steeds meer onder van druk gezet door door Jeroen en het Michael. Hij naar wordt beschuldigd van het met stelen van door het ondergoed en geld op van de meisjes. Jildou heeft uit nog steeds alleen op maar oog voor op in Jeroen.

Rutger en Jildou een gaan met uit de klas op een zeilkamp. op tv Er zijn twee jongens in de de klas: Jeroen en in het Michael. Jeroen heeft een oogje naar op Jildou de en maakt het leven met van Rutger wel tijdens erg zuur. Rutger het en Jildou de gaan met de klas op een zeilkamp. het Er zijn twee jongens in naar de klas: door Jeroen en Michael. Jeroen met heeft een het oogje op Jildou met en maakt het leven het van met Rutger wel erg zuur. Gelukkig met kan tijdens Rutger goed tijdens met zeilinstructrice Lieke in overweg.

Rutger staat het bij heit en Olivier naar in het land. op tv Hij tijdens haalt de een tape van heid zijn mond. in 's Avonds speelt de door band een stukje het uit van 'nei de sinne'. De SRV-wagen op staat er, stil de en leeg. door Rutger een staat bij heit het en Olivier in het land. Hij de haalt met de tape van heid zijn op mond. op 's Avonds speelt de de band een stukje tijdens van 'nei de op sinne'. op tv De SRV-wagen staat er, stil op tv en leeg. Jildou zingt, uit Kaja is van er niet. een Na een poosje komen de mem van en Kaja binnen. Kaja kijkt een bedrukt. in Haar moeder is ernstig ziek. een Komt het goed naar met haar? Kan in het schoolfeest op tv doorgaan?

De moeder van een Rutger vindt een door envelop met veel op tv geld. tijdens Ze vraagt Rutger of hij een weet waar zijn uit van vader mee bezig is. met De moeder van Rutger vindt door het een envelop met veel door geld. Ze vraagt van Rutger of hij tijdens weet waar van zijn vader mee bezig is. Ondertussen op tv is Jildou een bij Olivier om uit het te zoeken de met met wat voor duistere zaken door Olivier en Rutger in zijn vader eigenlijk bezig op zijn.

Rutger, Jildou met en Kaja hebben van de op tv band compleet en door beginnen te oefenen. tijdens Jildou komt erachter op tv hoe het echt zit met de van moeder van met Kaja maar ze hoort in ook een gesprek van van tussen heit en Olivier. Rutger, een Jildou en Kaja hebben op de band in compleet en tijdens beginnen te oefenen. Jildou komt tijdens erachter hoe uit het echt uit zit met de de moeder van Kaja maar een ze hoort uit ook een gesprek tussen in heit en op Olivier. Dan betrapt ze op tv Rutger en Kaja van in het de loods.

Zullen de audities tijdens de goede op muzikanten opleveren door voor de band? het Komt de moeder van het Rutger achter de met geheime zaakjes de van haar man? Zullen tijdens de audities de goede op muzikanten opleveren voor in de band? door Komt de moeder van een op tv Rutger achter de geheime zaakjes in van haar man? Rutger, in Jildou in en Kaja houden audities op tv op school om de tijdens band compleet te een maken. Vader en van uit moeder hebben ruzie de omdat vader niet vertelt wat er van aan de tijdens hand is. Ondertussen gaan het duistere praktijken de gewoon een door.

mei 2019
04-08-2017 06:25

Hyls een Fries naar Ariya (2/2)

Omrop Fryslân - Hyls een Fries naar Ariya (2/2)

Wat is de prijs van waar geluk? Hyls Hiddema (37) uit Weidum heeft een jaar geleden, na een lange spirituele zoektocht, zijn intrede gedaan in het boeddhistische Ariya Centrum in Thailand. Met als doel: leven in een permanente staat van gel...

28-07-2017 06:25

Hyls een Fries naar Ariya (1/2)

Omrop Fryslân - Hyls een Fries naar Ariya (1/2)

Wat is de prijs van waar geluk? Hyls Hiddema (37) uit Weidum heeft een jaar geleden, na een lange spirituele zoektocht, zijn intrede gedaan in het boeddhistische Ariya Centrum in Thailand. Met als doel: leven in een permanente staat van gel...

21-07-2017 05:45

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

14-07-2017 06:30

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

07-07-2017 06:30

Oeral Technyk

Omrop Fryslân - Oeral Technyk

De belangstelling voor techniek als vak op school wordt steeds minder, terwijl techniek een steeds belangrijker plek inneemt in de wereld. In drie programma's van LinKeKstra laten we onderwerpen zien die duidelijk maken dat techniek de toek...

30-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Jildou wordt door Jeroen aan boord gebracht bij de man in het luxe jacht. Rutger gaat erheen en klimt aan bood. Jildou wordt door Jeroen aan boord gebracht bij de man in het luxe jacht. Rutger gaat er heen en klimpt aan bood. Er onstaat een...

23-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Jildou wordt wakker en is verward. Wat is er afgelopen nacht gebeurd? Waarom lacht Michael zo vreemd naar haar? Ondertussen gaan...

16-06-2017 06:35

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen... maar daarover heeft Jildou een ander idee als hij. Dat krijgt ze snel in de gaten als ze met Michael te zielen gaat. Wat wil nu Jeroen met Jildou? Liefde delen ...., maar daarover heeft Jildou e...

09-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de groep. Maar als Rutger zijn gezicht laat zien, wordt het plots minder gezellig. Hij komt alleen te staan. Er is kermis in de stad. Grote pret voor Jildou en de rest van de gr...

02-06-2017 06:30

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger wordt steeds meer onder druk gezet door Jeroen en Michael. Hij wordt beschuldigd van het stelen van het ondergoed en geld van de meisjes. Jildou heeft nog steeds alleen maar oog voor Jeroen.

26-05-2017 06:25

I.K. Wyn en wetter

Omrop Fryslân - I.K. Wyn en wetter

Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jongens in de klas: Jeroen en Michael. Jeroen heeft een oogje op Jildou en maakt het leven van Rutger wel erg zuur. Rutger en Jildou gaan met de klas op zeilkamp. Er zijn twee jong...

19-05-2017 06:25

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape van heid zijn mond. 's Avonds speelt de band een stukje van 'nei de sinne'. De SRV-wagen staat er, stil en leeg. Rutger staat bij heit en Olivier in het land. Hij haalt de tape...

12-05-2017 06:20

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. De moeder van Rutger vindt een envelop met veel geld. Ze vraagt Rutger of hij weet waar zijn vader mee bezig is. Ondertussen is...

28-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en beginnen te oefenen. Jildou komt erachter hoe het echt zit met de moeder van Kaja maar ze hoort ook een gesprek tussen heit en Olivier. Rutger, Jildou en Kaja hebben de band compleet en begi...

21-04-2017 06:15

I.K.

Omrop Fryslân - I.K.

Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaakjes van haar man? Zullen de audities de goede muzikanten opleveren voor de band? Komt de moeder van Rutger achter de geheime zaak...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Omrop Fryslân gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Omrop Fryslân de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Omrop Fryslân bij Omrop Fryslân liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Omrop Fryslân. Heb je een uitzending van Omrop Fryslân gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Omrop Fryslân gemist

Omrop Fryslân

Uitzending gemist van Omrop Fryslân? Hier kun je alle uitzendingen van Omrop Fryslân kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 04-08-2017 om 06:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord