Programma gemist?

Chuck Norland in heeft een een drukke baan als in manager bij op tv Fed Ex. Op kerstavond van vliegt hij voor zijn werk het uit naar Maleisië en door raakt hij betrokken het bij een vliegtuigcrash als tijdens het toestel naar waarmee hij reist, uit neerstort in de Stille Oceaan. van Hij overleeft de crash in en op spoelt aan op het een onbewoond, tropisch het eiland. In in het begin wordt hij uit overvallen door frustraties, tijdens maar naarmate de tijd verstrijkt, van leert hij van steeds beter de hoe hij moet overleven en op tv met probeert hij er het met beste van op te maken. Daarbij blijft een zijn hoop levend uit door een foto van de zijn vriendin met Kelly.

oktober 2020
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisië en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!