Programma gemist?

Chuck met Norland heeft door een drukke baan als manager bij de met Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij tijdens naar voor zijn werk naar naar Maleisiƫ en raakt door hij betrokken bij een een vliegtuigcrash als het toestel tijdens waarmee hij reist, met neerstort op in de een Stille Oceaan. Hij met overleeft de crash de en spoelt aan op een onbewoond, uit tropisch naar eiland. In het het begin wordt hij overvallen door in van frustraties, maar naarmate de naar tijd verstrijkt, leert van hij steeds op beter hoe hij op moet overleven en probeert hij naar er met het beste van op tv te maken. Daarbij blijft zijn hoop door levend naar door een een foto van zijn vriendin tijdens Kelly.

juni 2021
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisiƫ en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!