Programma gemist?

Chuck tijdens Norland heeft het een drukke baan als manager de bij op tv Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij het voor op tv zijn werk van naar Maleisië en raakt tijdens hij betrokken bij door een vliegtuigcrash tijdens als het toestel waarmee naar hij reist, neerstort in de de Stille Oceaan. Hij uit door overleeft de crash uit en spoelt aan uit op een onbewoond, tropisch door eiland. In het in begin wordt hij een overvallen door frustraties, maar naarmate op de tijd de verstrijkt, tijdens leert hij steeds beter hoe hij in moet overleven en op probeert hij de er het beste tijdens van te maken. in Daarbij met blijft zijn hoop levend door een de in foto van zijn vriendin tijdens Kelly.

maart 2021
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisië en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!