Programma gemist?

Chuck de Norland heeft een drukke met baan als manager naar bij Fed Ex. met Op de kerstavond vliegt hij voor naar zijn werk naar het Maleisië en raakt hij betrokken het bij een de vliegtuigcrash het als het toestel waarmee hij het reist, neerstort in in de Stille Oceaan. Hij op overleeft de crash de en spoelt tijdens aan het op een onbewoond, tropisch eiland. In een het van begin wordt hij in overvallen door frustraties, maar door naarmate op de tijd verstrijkt, leert uit hij steeds tijdens beter hoe hij naar moet overleven en probeert hij er met het op beste van te maken. Daarbij een blijft zijn in hoop levend het door een foto van zijn van met vriendin Kelly.

februari 2020
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisië en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!