Programma gemist?

Chuck van Norland heeft een drukke baan naar als het manager bij Fed Ex. Op op de kerstavond vliegt hij voor zijn in werk door naar Maleisië en raakt hij betrokken door met bij een vliegtuigcrash als het door toestel waarmee op tv hij reist, neerstort in de op van Stille Oceaan. Hij overleeft met de crash naar en spoelt aan op een in onbewoond, tropisch eiland. In door het begin op wordt hij overvallen door door frustraties, het maar naarmate de tijd verstrijkt, een leert hij steeds het beter hoe hij tijdens op tv moet overleven en probeert hij op er naar het beste van op te maken. Daarbij de blijft zijn hoop levend door een op tv in foto van zijn vriendin de Kelly.

juli 2020
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisië en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!