Programma gemist?

Chuck uit Norland heeft een drukke uit baan als manager bij naar Fed Ex. in Op kerstavond naar vliegt hij voor zijn een werk naar Maleisië op tv en van raakt hij betrokken bij een tijdens vliegtuigcrash als het toestel de waarmee hij reist, door neerstort op in de Stille Oceaan. Hij een het overleeft de crash en een spoelt aan op een op onbewoond, tropisch eiland. In door het begin naar wordt hij overvallen een door frustraties, maar naarmate naar de tijd op verstrijkt, leert hij een steeds beter hoe hij het moet op tv overleven en probeert hij tijdens er het beste van het in te maken. Daarbij blijft zijn hoop de levend door door een foto van zijn in in vriendin Kelly.

oktober 2019
05-07-2013 20:29

Cast Away

Cast Away - Cast Away

Chuck Norland heeft een drukke baan als manager bij Fed Ex. Op kerstavond vliegt hij voor zijn werk naar Maleisië en raakt hij betrokken bij een vliegtuigcrash als het toestel waarmee hij reist, neerstort in de Stille Oceaan. Hij overleeft ...

Cast Away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cast Away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cast Away bij Cast Away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cast Away. Heb je een uitzending van Cast Away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cast Away gemist

Uitzending gemist van Cast Away? Hier kun je alle uitzendingen van Cast Away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!