Programma gemist?

Kennisquiz. Wie bestijgt het de troon en uit is bij op machte deze tot het het de laatst te behouden? de Aan de hand van de mooiste van in royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en van Bert van Leeuwen op De Grootste Royaltykenner. de Deze spannende uit kennisquiz test royalty-experts uit naar het hele land een op hun kennis naar van de uit koninklijke familie. Niet tijdens alleen de geschiedenis het van het Koninklijk Huis staat uit centraal, op tv maar ook het protocol en het de lifestyle door van koningin Beatrix, op tv prins een Willem-Alexander, prinses Máxima en het hun familie. Wie in overleeft alle een spelrondes en mag aan tijdens het eind de van de aflevering plaatsnemen op op de troon? de Presentatie: Jeroen Snel, Bert naar van in Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt de troon het en is bij een machte uit deze tot het laatst tijdens te behouden? Aan de de hand van van de mooiste tijdens royaltymomenten presenteren Jeroen Snel een en Bert van Leeuwen een De Grootste een Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz naar test royalty-experts het uit het hele land op uit hun kennis van de de de koninklijke familie. Niet alleen met de geschiedenis van het door Koninklijk Huis van staat centraal, maar uit ook het protocol in en op de lifestyle van koningin Beatrix, in prins Willem-Alexander, prinses Máxima op tv en een hun familie. Wie het overleeft alle spelrondes en mag naar aan in het eind van naar de aflevering plaatsnemen de op de op tv troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert met van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie met bestijgt de de troon en is bij machte op deze tot door het met laatst te behouden? het Aan de hand van de uit mooiste van royaltymomenten presenteren Jeroen Snel in en Bert van Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. een Deze spannende de kennisquiz test de royalty-experts uit het hele land op tijdens hun de kennis van de op koninklijke familie. Niet door alleen de geschiedenis tijdens van het Koninklijk Huis van staat met centraal, maar ook het de protocol en de het lifestyle van uit koningin Beatrix, prins door Willem-Alexander, prinses Máxima een en hun familie. Wie overleeft alle op tv spelrondes en tijdens mag uit aan het eind met van de aflevering plaatsnemen op tv op de troon? Presentatie: Jeroen een Snel, Bert een van het Leeuwen.

Kennisquiz. van Wie bestijgt van de troon en is bij machte op tv deze tot het op laatst een te behouden? Aan door de hand tijdens van de mooiste naar royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert uit van tijdens Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test door royalty-experts uit uit het naar hele land op hun kennis in van in de koninklijke familie. Niet alleen door de geschiedenis van in het Koninklijk Huis van staat door centraal, maar ook het protocol en op de lifestyle van naar koningin Beatrix, naar prins naar Willem-Alexander, prinses Máxima en hun van familie. Wie het overleeft alle spelrondes en mag op aan door het eind van met de aflevering in plaatsnemen op de van troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert een van door Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op de troon en naar is bij machte met deze de tot het laatst te behouden? uit Aan de naar hand tijdens van de mooiste royaltymomenten presenteren naar Jeroen Snel van en Bert van Leeuwen De van Grootste Royaltykenner. door Deze spannende kennisquiz test door royalty-experts uit van het hele land op op hun kennis door van op tv de koninklijke familie. Niet naar alleen de geschiedenis in van het Koninklijk Huis staat tijdens centraal, maar ook uit het door protocol en de in lifestyle van door koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses met Máxima en hun het familie. Wie overleeft alle in spelrondes en mag op door aan het eind van de aflevering de plaatsnemen de op de troon? op Presentatie: Jeroen Snel, Bert op van door Leeuwen.

Kennisquiz. naar Wie bestijgt de troon en door is bij in machte deze tot door het laatst op te behouden? tijdens Aan de hand van de mooiste naar royaltymomenten presenteren Jeroen op tv op tv Snel en Bert op van Leeuwen De de Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz de test royalty-experts uit uit het hele land uit op hun kennis van uit de door koninklijke familie. Niet uit alleen de geschiedenis een van het Koninklijk Huis door staat centraal, maar ook de het protocol op tv en de lifestyle van de koningin een Beatrix, prins Willem-Alexander, naar prinses Máxima en hun de familie. Wie naar overleeft alle de spelrondes en mag aan het op eind van de het aflevering plaatsnemen het op de troon? Presentatie: tijdens Jeroen op Snel, Bert van tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. de Wie bestijgt de troon en een is het bij machte deze tot de het laatst te met behouden? Aan de hand van van de op mooiste met royaltymomenten presenteren Jeroen op tv Snel en Bert van van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. in Deze spannende naar kennisquiz test royalty-experts een uit het hele naar land op hun op tv kennis van de op koninklijke familie. door Niet alleen de geschiedenis van een het op Koninklijk Huis staat centraal, maar tijdens ook het door protocol en de in lifestyle van koningin een Beatrix, prins in Willem-Alexander, prinses Máxima door en hun familie. Wie in overleeft alle spelrondes een en mag aan op tv het eind de van de aflevering plaatsnemen het op de troon? Drie op royaltykenners binden in de strijd aan met de tijdens tijdens winnares van het afgelopen naar seizoen, Dieuwke de op Vries uit Noarburgum. Zij met is op tv de koningin en tijdens zit op de op troon. Dieuwke speelt in met deze spannende kennisquiz in tegen drie royaltykenners die op tv een aanval doen op naar haar een positie. Overleeft zij de eerste op tv aflevering of wordt een ze opgevolgd van door een nieuwe kenner? uit van Presentatie: Jeroen Snel, Bert van in Leeuwen.

Wordt door het Anne, studente uit een Tholen, uit die al voor het met tweede jaar in laat zien ontzettend veel door van de Koninklijke Familie tijdens te weten. Of wordt de het nieuwkomer met Jelland met die na een enorme eindspurt uit winnaar werd een van de derde voorronde. Christien, op tv tijdens winnares uit voorronde van 1, is natuurlijk ook een door geduchte kanshebber: in in de eerste ronde naar liet zij iedereen met tijdens gemak uit achter zich. Joop, leraar op tv 'op' Scheveningen, van vocht zich met vanuit het publiek een een plek in de het finale, net als Dieuwke uit in Noardburgum en de Jan uit uit Maurik, die hoge ogen het scoorde met zijn een Oranjestad T-shirt. in Zes kandidaten door dus met een van enorme koninklijke kennis in tijdens de Finale van de Grootste het Royaltykenner de van Nederland. Natuurlijk op tv met Bert op tv en Jeroen, die de van tellen vanavond de met pittigste vragen stellen, met omlijst door de mooiste beelden het van de in Oranjes.

Hoe wordt het de echtgenoot van Prinses een Amalia straks het genoemd? in En hoe omschrijft in Prins Willem-Alexander de charme van Prinses een Máxima? Zomaar een het paar op tv vragen uit op tv de quiz van tijdens 1 mei, meteen na Koninginnedag. In met de een zaal 100 bijzondere kandidaten op die de op liefde voor en op tv kennis over de Koninklijke het Familie delen. Zoals Derk met Jan Thijssen, in directeur van het Oranjemuseum een in met Buren, of de een leden van het Royal door Zeeland Team: op tv vijf vriendinnen die de Oranjes tijdens op tv werkelijk overal naar toe een volgen. De mooiste een beelden van de Oranjes, door de spannendste vragen en het ultra-deskundige kandidaten. Hét een recept voor een een super de geslaagd programma: de naar Grootste Royaltykenner van naar Nederland.

Uit Tholen komt naar de de 17-jarige Anne Vader, vorig tijdens jaar tot de voorronde het gekomen, maar dit in jaar helemaal uit voorbereid met om de finale in te halen. Ook Dagmar, weblogster de van 'koninklijke gezinnen' gooit in haar koninklijke van kennis in door de strijd. Onder de bezielende een de leiding van Bert en Jeroen uit proberen de 100 royaltykenners op tv een tijdens antwoord te de vinden op de de pittigste koninklijke quizvragen. De mooiste, een grappigste en ontroerendste naar beelden van het de het Oranjes vormen op vanzelfsprekend weer de basis in van de op Grootste Royaltykenner van uit Nederland.

De wisselbokaal, het uit tijdens koninklijke kunstwerk van door Ans Bakker, heeft een van jaar lang in de vitrinekast uit van Timotheus thuis met in Harderwijk gestaan. de Logisch op tv dat hij naar in aflevering 1 de alles op alles gaat een zetten om de op tv prijs weer een de jaar veilig te stellen. Onder door de overige honderd met kandidaten een bevinden zich tijdens een groot aantal oude Royaltybekenden. een Maar ook nieuwe kandidaten in strijden tijdens dit jaar om de de titel op van Grootste Royaltykenner. Zo vond door de in 12-jarige Janine uit het Veenendaal haar weg met naar de EO-studio en dingt de door 73 jarige uit mevrouw van Hessels uit Diever mee naar de naar tijdens hoofdprijs.

oktober 2019
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!