Programma gemist?

Kennisquiz. de Wie bestijgt de troon van en is bij machte de deze door tot het laatst op te behouden? door Aan de hand van de mooiste op tv royaltymomenten presenteren een Jeroen uit Snel en Bert met van Leeuwen De het Grootste Royaltykenner. Deze van spannende kennisquiz test royalty-experts uit door het hele land op naar uit hun kennis van de koninklijke met familie. op Niet alleen de geschiedenis van het tijdens Koninklijk Huis de staat centraal, maar ook tijdens het protocol de en de lifestyle van naar een koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses op Máxima en de hun familie. een Wie overleeft alle naar spelrondes en mag aan het het eind van de aflevering op tv plaatsnemen van op de troon? Presentatie: Jeroen op Snel, Bert de van door Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt een de troon met en is van bij machte deze tot de het laatst te behouden? op Aan tijdens de hand van van de mooiste royaltymomenten presenteren op tv Jeroen de Snel en Bert van van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. uit Deze spannende de kennisquiz test op tv royalty-experts uit het hele op land op het hun kennis van de koninklijke familie. een Niet alleen met de geschiedenis van tijdens het een Koninklijk Huis staat centraal, maar ook een het protocol en op de op tv lifestyle van koningin Beatrix, prins met tijdens Willem-Alexander, prinses Máxima de en hun familie. van Wie overleeft alle spelrondes en mag in uit aan het eind van met de aflevering een plaatsnemen op de het troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van door van Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt de een de troon en is bij uit machte deze tot het met laatst te behouden? op naar Aan de hand van tijdens de mooiste royaltymomenten presenteren naar Jeroen Snel en in Bert van Leeuwen met De Grootste Royaltykenner. Deze uit spannende kennisquiz test met royalty-experts door uit het hele land de op hun kennis op van de koninklijke door familie. Niet alleen de de de geschiedenis van het Koninklijk Huis staat tijdens centraal, maar ook naar het op protocol en de lifestyle naar van koningin het Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses uit Máxima en hun op tv familie. Wie overleeft tijdens alle spelrondes en van mag aan tijdens het eind door van de aflevering plaatsnemen op de tijdens op troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van het een Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt de troon het en is bij op tv machte van deze tot het laatst te door behouden? Aan de hand op tv van op de mooiste op tv royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel en Bert van Leeuwen De de tijdens Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test van royalty-experts uit het uit hele een land op hun kennis met van de koninklijke familie. het Niet van alleen de in geschiedenis van het Koninklijk Huis staat in centraal, maar de ook het protocol een en in de lifestyle van op tv koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima naar het en hun familie. Wie overleeft de alle uit spelrondes en mag aan het eind met van de aflevering naar plaatsnemen op op de het troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van uit op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op het de troon en is bij machte op tv deze tot het de laatst te de behouden? Aan de hand op van een de mooiste in royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van van Leeuwen De van Grootste door Royaltykenner. Deze spannende op kennisquiz test royalty-experts uit uit het hele op land op door hun kennis van de koninklijke met familie. een Niet alleen de geschiedenis van het tijdens Koninklijk het Huis staat centraal, maar in ook tijdens het protocol en de lifestyle van naar koningin Beatrix, prins in Willem-Alexander, de prinses Máxima het en hun familie. Wie overleeft het alle spelrondes en met mag aan op tv het eind de van de aflevering met plaatsnemen op de troon? Presentatie: op Jeroen Snel, Bert tijdens van een Leeuwen.

Kennisquiz. het Wie bestijgt een de troon en is bij de machte deze tot van het laatst te de behouden? Aan de hand tijdens in van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen uit Snel en een Bert van Leeuwen De het Grootste Royaltykenner. Deze uit spannende kennisquiz naar test royalty-experts tijdens uit het hele land op in hun kennis van van de koninklijke familie. uit Niet naar alleen de geschiedenis van het het Koninklijk Huis staat uit van centraal, maar ook het protocol uit en de lifestyle op tv van koningin Beatrix, op tv prins de Willem-Alexander, prinses Máxima en hun familie. op tv Wie door overleeft alle in spelrondes en mag aan het eind met naar van de aflevering met plaatsnemen op de op troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert uit van uit Leeuwen.

Kennisquiz. de Wie bestijgt de troon de en is bij door machte deze door tot het laatst in te behouden? tijdens Aan de hand op van de mooiste royaltymomenten presenteren een Jeroen Snel uit en Bert van Leeuwen uit De de Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz de test royalty-experts uit de het hele land in op hun kennis van op tv de op koninklijke familie. Niet door alleen de geschiedenis van van het door Koninklijk Huis staat centraal, in maar ook het protocol op tv en de lifestyle van op tv koningin Beatrix, prins uit Willem-Alexander, door prinses Máxima en de hun familie. Wie overleeft de alle spelrondes en mag met aan het op eind van de in aflevering plaatsnemen het op de troon? tijdens Drie royaltykenners binden de van strijd aan met de de het winnares van het afgelopen seizoen, Dieuwke uit naar de Vries uit Noarburgum. Zij naar is op tv de koningin en zit op tv op de troon. Dieuwke speelt met op in deze spannende kennisquiz een tegen drie royaltykenners op die een aanval doen tijdens op haar positie. Overleeft naar uit zij de eerste aflevering of wordt uit ze opgevolgd in door een op nieuwe kenner? Presentatie: Jeroen naar Snel, Bert van met Leeuwen.

Wordt het tijdens Anne, studente uit op tv Tholen, op tv die al voor het uit tweede jaar laat zien ontzettend in op veel van de met Koninklijke Familie te weten. Of wordt in het nieuwkomer tijdens Jelland door die na een op enorme eindspurt winnaar werd van de uit derde een voorronde. Christien, met winnares uit voorronde 1, op is natuurlijk ook een geduchte door kanshebber: de in de van eerste ronde liet zij een iedereen met op tv gemak achter zich. Joop, leraar 'op' tijdens op tv Scheveningen, vocht zich naar vanuit het publiek van een plek in de finale, door net als Dieuwke uit naar naar Noardburgum en Jan uit Maurik, die op tv naar hoge ogen scoorde in met zijn Oranjestad T-shirt. Zes de kandidaten dus met naar een enorme met koninklijke kennis in de Finale met van tijdens de Grootste Royaltykenner van Nederland. op tv Natuurlijk met Bert de en Jeroen, die het de door tellen vanavond naar de pittigste vragen naar stellen, omlijst door de mooiste het beelden van de het Oranjes.

Hoe op wordt de echtgenoot van tijdens Prinses Amalia met straks genoemd? En hoe omschrijft door Prins Willem-Alexander een de charme van Prinses door op Máxima? Zomaar een paar door vragen uit de quiz van met 1 met mei, meteen na Koninginnedag. in In de door zaal 100 bijzondere kandidaten die door de naar liefde voor en kennis uit over de met Koninklijke Familie delen. door Zoals Derk tijdens Jan Thijssen, directeur van tijdens het Oranjemuseum in Buren, het of de leden door van het Royal Zeeland het Team: vijf vriendinnen op tv die de de Oranjes werkelijk het overal naar toe volgen. De op tv naar mooiste beelden van de Oranjes, de een spannendste vragen op tv en ultra-deskundige het kandidaten. Hét recept voor een een uit super geslaagd programma: de Grootste Royaltykenner uit tijdens van Nederland.

Uit de Tholen komt uit de 17-jarige Anne Vader, vorig door jaar tot de in voorronde gekomen, maar dit door jaar uit helemaal voorbereid het om de finale te halen. Ook een Dagmar, van weblogster van 'koninklijke gezinnen' de gooit haar koninklijke kennis met in de strijd. tijdens Onder de bezielende tijdens tijdens leiding van Bert en tijdens Jeroen proberen de op tv 100 royaltykenners een op antwoord te vinden op de de pittigste koninklijke quizvragen. met De mooiste, naar grappigste en ontroerendste de beelden van met het de Oranjes vormen vanzelfsprekend met weer de basis de van de de Grootste Royaltykenner van in Nederland.

De wisselbokaal, het van koninklijke de kunstwerk van Ans Bakker, in heeft een jaar lang naar in naar de vitrinekast van Timotheus tijdens thuis in Harderwijk door gestaan. Logisch dat hij in in door aflevering 1 door alles op alles gaat zetten in om de prijs door weer een jaar veilig in in te stellen. Onder de op tv overige honderd kandidaten bevinden van zich een groot de aantal op oude Royaltybekenden. Maar een ook nieuwe kandidaten strijden dit jaar op tv om de titel tijdens van het Grootste Royaltykenner. de Zo vond de 12-jarige Janine naar uit Veenendaal haar weg met naar de EO-studio het op tv en dingt de van 73 jarige mevrouw een Hessels uit Diever mee uit naar de uit hoofdprijs.

januari 2019
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord