Programma gemist?

Kennisquiz. van Wie bestijgt de met troon en is de bij machte door deze tot het laatst het te behouden? Aan van de hand van uit de mooiste door royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert de met van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. in Deze spannende kennisquiz test in royalty-experts uit het naar hele land in op hun kennis van met door de koninklijke familie. Niet alleen de door geschiedenis het van het Koninklijk Huis staat met centraal, maar op ook het in protocol en naar de lifestyle van de koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, met prinses Máxima en hun de familie. Wie een overleeft alle tijdens spelrondes en mag aan het een eind van de aflevering door de plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen op Snel, Bert van naar naar Leeuwen.

Kennisquiz. Wie in bestijgt de de troon en het is bij machte deze van tot het laatst te behouden? uit Aan de de hand van de mooiste tijdens royaltymomenten presenteren Jeroen op tv Snel en Bert door van van Leeuwen De Grootste de Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test een royalty-experts uit door het hele in land op hun naar kennis van de koninklijke van familie. Niet alleen in de geschiedenis uit van het Koninklijk Huis staat van centraal, maar van ook op tv het protocol en de op lifestyle van koningin Beatrix, op prins Willem-Alexander, prinses Máxima in en hun familie. in naar Wie overleeft alle spelrondes op en mag in aan het eind van de het aflevering in plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen op het Snel, Bert van in Leeuwen.

Kennisquiz. een Wie bestijgt de troon en naar in is bij machte deze tot het het laatst te uit behouden? Aan het de hand van een de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen op Snel en Bert het van Leeuwen De met Grootste het Royaltykenner. Deze op spannende kennisquiz test in royalty-experts uit het hele land uit op hun kennis de van de tijdens koninklijke familie. met Niet alleen de op tv geschiedenis van het met Koninklijk Huis staat centraal, maar ook naar het protocol in en de lifestyle met van koningin Beatrix, met prins op Willem-Alexander, prinses Máxima en hun met familie. Wie het overleeft alle de spelrondes en mag aan door het eind uit van de aflevering plaatsnemen in op de op tv troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van de het Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt een naar de troon en is bij van machte deze tot tijdens het laatst te behouden? uit Aan op de hand van de op mooiste royaltymomenten op presenteren Jeroen Snel en naar Bert van Leeuwen De op Grootste de Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz op tv test met royalty-experts uit het hele land het op naar hun kennis van de op koninklijke familie. Niet alleen de door geschiedenis van met het Koninklijk Huis staat door centraal, uit maar ook op tv het protocol en de lifestyle de van koningin Beatrix, op tv prins Willem-Alexander, op tv prinses Máxima en het hun familie. de Wie overleeft alle het spelrondes en mag aan het tijdens eind van tijdens de aflevering tijdens plaatsnemen op de troon? Presentatie: in Jeroen Snel, op tv Bert van op Leeuwen.

Kennisquiz. Wie op bestijgt de troon naar en is bij machte van deze tot het met een laatst te behouden? Aan de uit hand van in de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen naar Snel en Bert uit van Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. tijdens Deze spannende het kennisquiz test naar royalty-experts uit het hele de land op hun een kennis van de koninklijke familie. het de Niet alleen de geschiedenis van een het Koninklijk Huis naar staat centraal, maar van ook het protocol en uit de het lifestyle van het koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima in en hun familie. uit op tv Wie overleeft alle naar spelrondes en mag aan uit het eind naar van de aflevering de plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen door door Snel, Bert van van Leeuwen.

Kennisquiz. Wie naar bestijgt de troon en van is bij machte de deze tot van het de laatst te behouden? Aan de in hand van de mooiste op tv royaltymomenten met presenteren Jeroen in Snel en Bert van Leeuwen de De door Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test op royalty-experts uit het van het hele land op hun kennis van in de koninklijke van familie. Niet alleen de uit geschiedenis van het uit Koninklijk Huis staat tijdens centraal, een maar ook het protocol en het een de lifestyle van koningin Beatrix, tijdens prins op Willem-Alexander, prinses Máxima en hun op familie. Wie het overleeft alle op spelrondes en mag het aan het eind uit van de aflevering plaatsnemen op op tv de troon? op tv Presentatie: Jeroen Snel, Bert van van naar Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt in de troon en is bij het machte deze in tot het laatst te behouden? met Aan de hand naar van tijdens de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen de op tv Snel en Bert van Leeuwen De door Grootste Royaltykenner. van Deze spannende kennisquiz op tv test royalty-experts uit een het naar hele land op hun kennis een van de koninklijke familie. naar tijdens Niet alleen de geschiedenis tijdens van het Koninklijk Huis in staat centraal, maar ook een het door protocol en op tv de lifestyle van koningin Beatrix, prins tijdens Willem-Alexander, op prinses Máxima en hun familie. in Wie overleeft in alle de spelrondes en mag aan in het eind van de de aflevering plaatsnemen op de van van troon? Drie royaltykenners binden de uit strijd door aan met de winnares van tijdens het afgelopen seizoen, Dieuwke uit de Vries uit een Noarburgum. Zij tijdens is een de koningin en zit op de op op tv troon. Dieuwke speelt in op tv deze spannende kennisquiz door tegen drie het royaltykenners die een aanval doen op uit haar positie. Overleeft door zij de eerste door aflevering of wordt op tv ze tijdens opgevolgd door een nieuwe kenner? een Presentatie: Jeroen Snel, een Bert van door Leeuwen.

Wordt op het Anne, studente uit in Tholen, die al voor het het tweede door jaar laat zien ontzettend door veel op van de het Koninklijke Familie te weten. Of wordt van het met nieuwkomer Jelland die na een in enorme eindspurt de winnaar met werd van de derde voorronde. Christien, naar winnares uit voorronde tijdens 1, is natuurlijk op ook een een geduchte kanshebber: naar in de een eerste ronde liet uit zij iedereen met gemak op tv achter zich. Joop, leraar uit 'op' Scheveningen, vocht door zich vanuit het met publiek een in plek in het de finale, net als het Dieuwke uit Noardburgum en Jan in uit Maurik, die met op hoge ogen scoorde met zijn de Oranjestad uit T-shirt. Zes kandidaten dus met een met enorme koninklijke door kennis in de Finale een van de in Grootste door Royaltykenner van Nederland. uit Natuurlijk met Bert en Jeroen, die door de met tellen vanavond de van pittigste vragen met stellen, omlijst door de mooiste beelden met de van de Oranjes.

Hoe tijdens wordt de echtgenoot op tv van Prinses Amalia straks genoemd? met En met hoe omschrijft Prins Willem-Alexander uit de charme van het Prinses Máxima? Zomaar een met paar vragen uit uit naar de quiz van 1 mei, meteen tijdens tijdens na Koninginnedag. In de tijdens zaal 100 de bijzondere kandidaten die de het liefde voor en kennis over in de op tv Koninklijke Familie delen. een Zoals Derk Jan Thijssen, in directeur van het Oranjemuseum met in Buren, in of de leden met van het het Royal Zeeland Team: de vijf vriendinnen die de Oranjes het werkelijk tijdens overal naar toe tijdens volgen. De mooiste beelden van een de Oranjes, in de spannendste van vragen en in ultra-deskundige kandidaten. Hét tijdens recept voor een super geslaagd een programma: de Grootste Royaltykenner op van door Nederland.

Uit een Tholen komt het de 17-jarige Anne Vader, vorig de jaar tot in de voorronde gekomen, met maar dit jaar helemaal voorbereid op tv op om de finale te halen. met Ook de Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' een gooit haar koninklijke naar kennis in tijdens de strijd. Onder op tv de bezielende tijdens leiding van Bert en Jeroen een proberen de 100 royaltykenners uit een op tv antwoord te vinden op naar de de pittigste koninklijke quizvragen. De mooiste, het grappigste en in ontroerendste beelden een van het de in Oranjes vormen vanzelfsprekend weer de op basis met van de Grootste Royaltykenner in van Nederland.

De op wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk door van Ans een Bakker, heeft een het jaar lang in de met vitrinekast van tijdens Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. van naar Logisch dat hij door in aflevering 1 de alles op alles gaat in zetten om van de prijs weer een jaar door veilig te in stellen. Onder de overige honderd met kandidaten bevinden zich met een in groot aantal uit oude Royaltybekenden. Maar ook nieuwe kandidaten van strijden uit dit jaar om op de titel van Grootste Royaltykenner. in Zo vond op tv de 12-jarige met Janine uit Veenendaal haar naar weg naar de naar EO-studio en door dingt de 73 jarige een mevrouw Hessels met uit Diever mee naar de de met hoofdprijs.

juli 2019
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord