Programma gemist?

Kennisquiz. Wie bestijgt een de van troon en is tijdens bij machte deze tot tijdens het uit laatst te behouden? uit Aan de hand van de mooiste naar royaltymomenten presenteren de Jeroen een Snel en Bert een van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. uit Deze spannende op kennisquiz test royalty-experts uit van het naar hele land op hun kennis van naar de in koninklijke familie. op Niet alleen de geschiedenis van in het Koninklijk Huis door staat centraal, maar ook in naar het protocol en de in lifestyle van koningin Beatrix, door prins Willem-Alexander, prinses Máxima het en met hun familie. Wie overleeft naar alle spelrondes en mag naar aan het uit eind van de op aflevering plaatsnemen op in de in troon? Presentatie: Jeroen Snel, van Bert van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt met de troon van en is bij machte tijdens uit deze tot het laatst te behouden? in Aan de hand tijdens op van de mooiste royaltymomenten presenteren met Jeroen naar Snel en Bert een van Leeuwen De van Grootste Royaltykenner. Deze spannende met kennisquiz test royalty-experts uit het het hele door land op uit hun kennis van tijdens de koninklijke familie. Niet een alleen de geschiedenis van van het Koninklijk Huis staat het de centraal, maar ook met het protocol en de in lifestyle van in koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, naar prinses Máxima en hun familie. op tv een Wie overleeft alle spelrondes en tijdens mag aan het eind een met van de aflevering plaatsnemen een op de van troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert op van van Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt tijdens door de troon en tijdens is bij machte deze tot de het de laatst te behouden? Aan op tv de hand van op tv de mooiste royaltymomenten op tv presenteren Jeroen Snel en in Bert van Leeuwen op tv De Grootste Royaltykenner. op tv Deze spannende kennisquiz op test royalty-experts tijdens uit het het hele land op hun kennis in van de koninklijke van familie. een Niet alleen de geschiedenis de van het Koninklijk van Huis staat centraal, tijdens maar ook op het protocol en tijdens de lifestyle van koningin Beatrix, prins tijdens op Willem-Alexander, prinses Máxima tijdens en hun familie. Wie overleeft alle de spelrondes en mag uit het aan het eind op van de aflevering plaatsnemen van op de troon? Presentatie: Jeroen van uit Snel, Bert van de Leeuwen.

Kennisquiz. met Wie bestijgt de troon en met is met bij machte deze tot van het laatst een te behouden? Aan de hand in van de het mooiste van royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en op tv Bert van Leeuwen De met Grootste Royaltykenner. in Deze spannende kennisquiz test door van royalty-experts uit het hele land op in hun kennis van in de koninklijke de familie. Niet de alleen de geschiedenis van het het het Koninklijk Huis staat centraal, maar op tv ook het in protocol en de lifestyle van op tv koningin op tv Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima op tv en een hun familie. Wie tijdens overleeft alle spelrondes en mag op tv door aan het eind van de aflevering de plaatsnemen de op de op troon? Presentatie: Jeroen naar Snel, Bert van een Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt in van de troon en is bij uit machte deze uit tot het laatst te de behouden? Aan de hand in van van de mooiste royaltymomenten presenteren van Jeroen van Snel en Bert van Leeuwen in De Grootste in Royaltykenner. Deze van spannende kennisquiz test royalty-experts uit het uit hele op tv land op hun kennis van in de koninklijke familie. naar Niet naar alleen de geschiedenis naar van het Koninklijk Huis staat in centraal, maar ook tijdens het protocol op en een de lifestyle van koningin Beatrix, prins met op Willem-Alexander, prinses Máxima in en hun familie. Wie op overleeft alle spelrondes en tijdens mag van aan het eind in van de aflevering plaatsnemen op de de troon? Presentatie: Jeroen op Snel, Bert uit van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie het bestijgt de troon en door is het bij machte deze naar tot het laatst te van behouden? Aan de hand met het van de mooiste royaltymomenten presenteren tijdens Jeroen Snel en naar Bert van Leeuwen De tijdens Grootste Royaltykenner. Deze de spannende een kennisquiz test royalty-experts uit op het hele op land op op tv hun kennis van op tv de koninklijke familie. op Niet alleen de geschiedenis van het tijdens Koninklijk van Huis staat centraal, maar uit ook in het protocol en een de lifestyle van het koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, in prinses Máxima op tv en hun familie. Wie overleeft het alle spelrondes en in mag aan tijdens het eind van de aflevering de plaatsnemen op de een troon? naar Presentatie: Jeroen Snel, Bert van het uit Leeuwen.

Kennisquiz. op Wie bestijgt de een troon en is het bij machte deze tot op tv het laatst te tijdens behouden? Aan de hand met van de in mooiste een royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert met van Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. Deze door spannende in kennisquiz test royalty-experts uit naar het hele de land op hun kennis tijdens van de koninklijke het familie. Niet alleen de de geschiedenis van het met Koninklijk de Huis staat centraal, naar maar ook het protocol en op tv de lifestyle van het koningin Beatrix, op tv prins Willem-Alexander, prinses Máxima met en het hun familie. Wie overleeft alle naar spelrondes van en mag aan het eind van van de aflevering de plaatsnemen op de tijdens troon? de Drie royaltykenners met binden de strijd aan met de de winnares met van het tijdens afgelopen seizoen, Dieuwke op tv de Vries uit Noarburgum. op tv Zij is naar de koningin en zit op de tijdens troon. Dieuwke uit speelt in deze spannende uit kennisquiz tegen tijdens drie royaltykenners die de een op tv aanval doen op haar positie. Overleeft met zij de op tv eerste een aflevering of wordt ze tijdens opgevolgd door een nieuwe kenner? door Presentatie: Jeroen een Snel, Bert van van Leeuwen.

Wordt het de Anne, van studente uit Tholen, die al de voor het uit tweede jaar laat zien ontzettend in veel van op de Koninklijke het Familie te uit weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland uit die na een met in enorme eindspurt winnaar werd van de uit derde voorronde. Christien, de winnares uit door voorronde met 1, is natuurlijk ook een geduchte naar kanshebber: in de op eerste ronde naar liet zij iedereen met de gemak achter het zich. Joop, leraar 'op' op Scheveningen, de vocht zich vanuit door het publiek op een plek in de finale, naar net als Dieuwke een uit het Noardburgum en Jan met uit Maurik, die hoge een ogen scoorde met zijn Oranjestad op tv T-shirt. het Zes kandidaten dus door met een enorme koninklijke kennis de in de van Finale een van de Grootste Royaltykenner van Nederland. in Natuurlijk naar met Bert en Jeroen, die op de de tellen vanavond de pittigste van vragen stellen, in omlijst door de van mooiste beelden van de tijdens Oranjes.

Hoe op wordt de echtgenoot van Prinses van Amalia straks tijdens genoemd? En hoe omschrijft in op tv Prins Willem-Alexander de charme van de Prinses Máxima? Zomaar de een paar de vragen uit de op quiz van op 1 mei, meteen na Koninginnedag. in In de zaal 100 uit bijzondere kandidaten de die de door liefde voor en naar kennis over de Koninklijke Familie de delen. Zoals Derk het Jan Thijssen, de directeur van het van Oranjemuseum door in Buren, of de leden van op tv tijdens het Royal Zeeland van Team: vijf vriendinnen die de Oranjes op tv werkelijk overal de naar toe volgen. De op mooiste beelden uit van de uit Oranjes, de spannendste vragen een en ultra-deskundige kandidaten. Hét een recept voor in een op tv super geslaagd programma: het de Grootste Royaltykenner van in Nederland.

Uit Tholen komt het in de 17-jarige Anne Vader, vorig in jaar tot de uit voorronde gekomen, maar naar dit jaar helemaal voorbereid op om de finale in te halen. tijdens Ook Dagmar, weblogster van een 'koninklijke gezinnen' een gooit haar koninklijke met kennis in de strijd. uit Onder de van bezielende leiding van Bert met en Jeroen proberen een de 100 royaltykenners de een het antwoord te vinden op tv op de tijdens pittigste koninklijke quizvragen. De mooiste, grappigste door en ontroerendste beelden uit van het van de Oranjes vormen uit vanzelfsprekend weer met de basis naar van de Grootste Royaltykenner met van Nederland.

De door wisselbokaal, het koninklijke het kunstwerk van Ans Bakker, naar heeft een jaar lang een in de vitrinekast door op van Timotheus thuis in Harderwijk met gestaan. van Logisch dat hij in een aflevering 1 alles op tijdens alles gaat het zetten om de prijs op tv weer een jaar van veilig te stellen. Onder uit de overige van honderd kandidaten bevinden uit zich een groot aantal uit op oude Royaltybekenden. Maar ook naar nieuwe kandidaten strijden dit door jaar om de titel een van Grootste Royaltykenner. de uit Zo vond de van 12-jarige Janine uit Veenendaal haar een weg door naar de EO-studio en op tv dingt de 73 jarige mevrouw op Hessels uit Diever met mee naar het de op tv hoofdprijs.

maart 2019
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord