Programma gemist?

Kennisquiz. naar Wie bestijgt de naar troon en is bij machte op deze op tot het laatst te behouden? het Aan de een hand van tijdens de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen naar Snel en Bert in van Leeuwen van De Grootste met Royaltykenner. Deze spannende met kennisquiz test royalty-experts uit tijdens het hele land het op hun kennis van op de een koninklijke familie. tijdens Niet alleen de geschiedenis door van het met Koninklijk Huis staat in centraal, maar ook het van protocol en de op tv lifestyle van koningin het Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima met en naar hun familie. Wie overleeft alle uit op tv spelrondes en mag aan het eind een van de aflevering naar plaatsnemen op in de troon? Presentatie: Jeroen naar Snel, Bert van in door Leeuwen.

Kennisquiz. Wie op bestijgt de uit troon en naar is bij machte deze tot het naar op laatst te behouden? Aan de uit hand van de op mooiste het royaltymomenten presenteren Jeroen Snel de en Bert van de Leeuwen De tijdens Grootste Royaltykenner. Deze door spannende kennisquiz test royalty-experts uit het het hele in land op hun de kennis van de koninklijke van familie. Niet alleen tijdens de geschiedenis van het op met Koninklijk Huis staat centraal, op maar ook het protocol het en de van lifestyle van op tv koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, het prinses Máxima en hun familie. van Wie overleeft een alle spelrondes op tv en mag het aan het eind van op de aflevering plaatsnemen op op de troon? Presentatie: met Jeroen Snel, Bert van op op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie naar bestijgt de troon tijdens en is bij in machte deze naar tot het met laatst te behouden? op Aan de hand van door de mooiste naar royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert op tv van door Leeuwen De Grootste op Royaltykenner. Deze spannende met kennisquiz test royalty-experts in uit het hele op tv land op uit hun kennis van de uit koninklijke familie. Niet alleen de op tv geschiedenis van uit het Koninklijk Huis staat door door centraal, maar ook van het protocol en het de lifestyle van koningin Beatrix, naar prins van Willem-Alexander, prinses Máxima met en hun familie. Wie overleeft alle een spelrondes en het mag aan het eind uit een van de aflevering plaatsnemen naar op de troon? Presentatie: op Jeroen Snel, Bert van met het Leeuwen.

Kennisquiz. in Wie bestijgt de troon op tv en is op tv bij machte deze tot het van in laatst te behouden? Aan uit de hand van door de mooiste naar royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en tijdens Bert op van Leeuwen De Grootste de Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz van test royalty-experts uit in het hele land het op hun het kennis van de tijdens koninklijke familie. door Niet alleen de geschiedenis op tv van het Koninklijk Huis uit staat uit centraal, maar ook het protocol en het de uit lifestyle van koningin met Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima het en hun familie. op Wie met overleeft alle spelrondes en op tv mag aan de het eind van de op tv aflevering plaatsnemen op de het troon? Presentatie: Jeroen in Snel, Bert door van door Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt een de troon op tv en is bij tijdens machte deze op tv tot het op tv laatst te behouden? Aan de hand het van de uit mooiste royaltymomenten presenteren uit Jeroen Snel en met Bert van Leeuwen op tv De met Grootste Royaltykenner. Deze spannende door kennisquiz test royalty-experts uit het met hele land uit op hun kennis van op tv in de koninklijke familie. Niet alleen door de geschiedenis op van het Koninklijk in Huis staat centraal, maar ook uit het protocol door en de lifestyle van tijdens koningin Beatrix, door prins Willem-Alexander, prinses Máxima op en hun uit familie. naar Wie overleeft alle naar spelrondes en mag aan het van eind van de aflevering van plaatsnemen op de een troon? Presentatie: een Jeroen van Snel, Bert van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. op Wie bestijgt de de troon en is naar bij machte deze tot het het laatst te behouden? uit Aan de hand een van de door mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen de Snel en met Bert het van Leeuwen De Grootste van Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test in royalty-experts de uit het hele land in op hun kennis van op tv met de koninklijke familie. Niet alleen de op geschiedenis van het in Koninklijk op tv Huis staat centraal, maar ook van het protocol en op de lifestyle van door koningin naar Beatrix, prins Willem-Alexander, door prinses Máxima de en hun familie. Wie overleeft in alle spelrondes de en mag aan het de eind van de aflevering van plaatsnemen tijdens op de troon? Presentatie: Jeroen uit het Snel, Bert van in Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt met de troon en naar in is bij machte deze tot het met naar laatst te behouden? Aan de een hand van de op mooiste het royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert op tv van Leeuwen door De Grootste uit Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test door royalty-experts uit een het met hele land op hun van kennis van de koninklijke familie. uit van Niet alleen de geschiedenis van het het Koninklijk Huis staat op tv centraal, maar ook uit het protocol van en de lifestyle van op koningin Beatrix, op prins Willem-Alexander, prinses het Máxima door en hun familie. Wie overleeft alle het spelrondes en naar mag aan in het eind van de aflevering een plaatsnemen met op de de troon? Drie royaltykenners binden de strijd een op aan met de winnares van tijdens het in afgelopen seizoen, Dieuwke de Vries uit tijdens Noarburgum. Zij op tv is de koningin op tv en zit op de een troon. tijdens Dieuwke speelt naar in deze spannende kennisquiz tegen drie tijdens in royaltykenners die een aanval uit doen op haar positie. Overleeft op zij de het eerste aflevering of wordt op op ze opgevolgd door naar een nieuwe kenner? Presentatie: de Jeroen Snel, Bert van de Leeuwen.

Wordt het op tv Anne, studente door uit Tholen, die al op tv voor het tweede jaar met laat zien ontzettend het in veel van de tijdens Koninklijke Familie te weten. Of wordt naar het op tv nieuwkomer Jelland die na een een tijdens enorme eindspurt winnaar werd van uit de van derde voorronde. Christien, winnares met uit voorronde naar 1, is natuurlijk ook een geduchte het kanshebber: de in de eerste ronde van liet zij iedereen naar met gemak achter zich. op Joop, leraar op tv 'op' Scheveningen, vocht door zich vanuit tijdens het publiek op tv een plek in de de finale, net als Dieuwke uit een Noardburgum op tv en Jan uit Maurik, die de in hoge ogen scoorde de met zijn Oranjestad T-shirt. Zes uit kandidaten dus met in een enorme koninklijke op kennis in de Finale door van naar de Grootste Royaltykenner van door Nederland. Natuurlijk met door Bert en Jeroen, die de de tellen vanavond tijdens de pittigste een vragen stellen, omlijst het door de mooiste beelden de tijdens van de Oranjes.

Hoe door wordt de uit echtgenoot van Prinses Amalia van straks genoemd? En hoe omschrijft een naar Prins Willem-Alexander de charme op tv van Prinses een Máxima? Zomaar een paar vragen het uit de quiz van in naar 1 mei, meteen na in Koninginnedag. In naar de zaal 100 bijzondere kandidaten tijdens die van de liefde voor en kennis over naar de Koninklijke Familie op delen. tijdens Zoals Derk Jan van Thijssen, directeur van het op Oranjemuseum in Buren, de of de leden het van het Royal Zeeland een Team: vijf vriendinnen de naar die de Oranjes werkelijk overal naar met een toe volgen. De in mooiste beelden van de de Oranjes, de door spannendste vragen en ultra-deskundige kandidaten. door Hét recept voor naar een super geslaagd programma: tijdens de Grootste in Royaltykenner van naar Nederland.

Uit in Tholen komt de 17-jarige met Anne Vader, vorig uit jaar tot de in voorronde het gekomen, maar dit jaar uit helemaal voorbereid om naar de finale te halen. Ook op Dagmar, weblogster van door 'koninklijke gezinnen' gooit naar haar koninklijke met kennis in uit de strijd. Onder de op tv bezielende leiding van Bert het en Jeroen de proberen de 100 royaltykenners in een antwoord op te vinden op uit de pittigste tijdens koninklijke quizvragen. De mooiste, in grappigste uit en ontroerendste beelden op van het de Oranjes naar vormen vanzelfsprekend weer de basis met van naar de Grootste Royaltykenner van door Nederland.

De het wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk met van Ans Bakker, tijdens heeft een jaar door lang uit in de vitrinekast van het Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. uit Logisch van dat hij in aflevering naar 1 een alles op alles gaat een zetten om de prijs van weer een jaar veilig in te door stellen. Onder de naar overige honderd kandidaten op tv bevinden zich een groot aantal de tijdens oude Royaltybekenden. Maar ook nieuwe kandidaten naar strijden dit jaar op tv om door de titel van naar Grootste Royaltykenner. Zo een vond de 12-jarige Janine in uit Veenendaal uit haar weg naar de EO-studio een in en dingt de 73 jarige mevrouw op tv Hessels tijdens uit Diever op mee naar de de hoofdprijs.

oktober 2020
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!