Programma gemist?

Kennisquiz. Wie op bestijgt de troon een en is bij machte van deze door tot het laatst te van behouden? Aan de naar hand van op tv de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen naar Snel op en Bert door van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. door Deze spannende kennisquiz test door royalty-experts uit het naar tijdens hele land op hun met kennis van de in koninklijke familie. Niet alleen de een geschiedenis een van het Koninklijk Huis staat uit centraal, maar ook het naar het protocol en de lifestyle van met koningin van Beatrix, prins op tv Willem-Alexander, prinses Máxima naar en hun familie. Wie op overleeft alle van spelrondes en mag een aan het eind van de aflevering met plaatsnemen op de de troon? Presentatie: Jeroen op tv Snel, Bert tijdens van uit Leeuwen.

Kennisquiz. op tv Wie bestijgt de troon en de is bij machte op deze tijdens tot het laatst uit te behouden? een Aan de hand van de tijdens mooiste met royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert op van op Leeuwen De Grootste uit Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test uit royalty-experts uit tijdens het door hele land op hun van kennis van uit de koninklijke familie. Niet alleen de van geschiedenis van het op uit Koninklijk Huis staat centraal, maar ook op tv het protocol door en de de lifestyle van koningin Beatrix, prins een Willem-Alexander, prinses Máxima op tv en hun familie. van Wie tijdens overleeft alle spelrondes en uit mag aan door het eind van de aflevering een plaatsnemen op de het van troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert in van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt de op troon en tijdens is bij machte deze tot door het laatst te naar behouden? Aan op de hand van de het mooiste royaltymomenten naar presenteren Jeroen Snel de en Bert op tv van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. het Deze van spannende kennisquiz test een royalty-experts uit het hele land uit op hun kennis het van de koninklijke op tv familie. Niet alleen de het geschiedenis van het uit Koninklijk door Huis staat centraal, met maar ook het een protocol en de van lifestyle van koningin tijdens Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses op tv Máxima en door hun familie. Wie overleeft op alle spelrondes en naar mag aan het in eind van de van aflevering plaatsnemen op op de troon? Presentatie: Jeroen op tv Snel, Bert de van uit Leeuwen.

Kennisquiz. Wie in bestijgt de troon door en is bij tijdens machte deze door tot het laatst een te behouden? door Aan de hand het van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen tijdens Snel de en Bert van in Leeuwen De de Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test naar royalty-experts uit van het hele land op op tv hun kennis van het de door koninklijke familie. tijdens Niet alleen de geschiedenis van het een Koninklijk Huis naar staat van centraal, maar ook het het protocol en op tv de lifestyle van met koningin Beatrix, prins in Willem-Alexander, prinses Máxima en van hun familie. Wie in overleeft alle spelrondes en naar mag aan het eind naar van door de aflevering plaatsnemen op de naar troon? Presentatie: Jeroen tijdens Snel, Bert van op van Leeuwen.

Kennisquiz. met Wie bestijgt de met troon en is bij machte een deze tot de het uit laatst te behouden? Aan de het hand van de mooiste naar royaltymomenten presenteren een Jeroen van Snel en Bert van Leeuwen in De Grootste Royaltykenner. naar Deze spannende kennisquiz het test royalty-experts uit door het hele land op in hun kennis uit van met de koninklijke familie. Niet op tv alleen de geschiedenis van het de op tv Koninklijk Huis staat centraal, met maar ook door het protocol en de lifestyle van van koningin op tv Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses een Máxima en hun familie. een Wie overleeft de alle op spelrondes en mag aan het naar eind van in de aflevering plaatsnemen op de een troon? Presentatie: Jeroen op Snel, Bert op tv van in Leeuwen.

Kennisquiz. Wie tijdens bestijgt door de troon en is met bij machte deze tot het van het laatst te behouden? naar Aan de hand een van de mooiste royaltymomenten presenteren van Jeroen Snel en naar Bert van Leeuwen De naar Grootste Royaltykenner. Deze de spannende kennisquiz test een royalty-experts uit op tv het hele de land op door hun kennis van de met koninklijke familie. Niet alleen op de van geschiedenis van het op Koninklijk Huis staat centraal, maar ook van het protocol op tv en het de lifestyle van koningin Beatrix, op prins Willem-Alexander, prinses Máxima tijdens en hun een familie. Wie overleeft op alle spelrondes en mag door aan het eind door van de aflevering het plaatsnemen op door de troon? Presentatie: uit Jeroen Snel, in Bert van in Leeuwen.

Kennisquiz. tijdens Wie bestijgt de troon naar en is op tv bij machte deze in tot het laatst de te behouden? Aan de hand op tv van de het mooiste door royaltymomenten presenteren Jeroen Snel uit en Bert van Leeuwen op tv De uit Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz naar test royalty-experts uit door het hele land de op hun kennis van een de uit koninklijke familie. Niet alleen de op geschiedenis van van het Koninklijk Huis staat uit centraal, maar tijdens ook het protocol van en tijdens de lifestyle van koningin Beatrix, met prins de Willem-Alexander, prinses Máxima en hun op familie. Wie overleeft van alle spelrondes door en mag aan het de eind van de een aflevering plaatsnemen op in de troon? Drie royaltykenners een binden de strijd van aan met de op tv winnares naar van het afgelopen seizoen, Dieuwke een de Vries met uit Noarburgum. Zij de is de op koningin en zit op op de troon. Dieuwke speelt de in deze door spannende kennisquiz tegen tijdens drie royaltykenners die van een met aanval doen op op haar positie. Overleeft zij in de eerste aflevering of wordt het de ze opgevolgd door een nieuwe naar kenner? een Presentatie: Jeroen Snel, Bert van met Leeuwen.

Wordt het Anne, met studente uit door Tholen, die van al voor het tweede jaar het laat zien het ontzettend uit veel van de Koninklijke door Familie te weten. van Of wordt op het nieuwkomer Jelland die na de een enorme van eindspurt winnaar werd van tijdens de derde voorronde. Christien, op tv winnares de uit voorronde 1, een is natuurlijk ook een een geduchte kanshebber: in van de eerste op ronde liet zij iedereen met door gemak achter tijdens zich. Joop, de leraar 'op' Scheveningen, vocht uit zich een vanuit het publiek een plek op in de finale, in net als Dieuwke door uit Noardburgum met en Jan tijdens uit Maurik, die door hoge ogen scoorde met zijn Oranjestad een T-shirt. Zes op kandidaten dus met een tijdens enorme koninklijke kennis de in de Finale van van de Grootste een Royaltykenner in van Nederland. Natuurlijk met Bert op tv en Jeroen, die uit de tellen uit vanavond de uit pittigste vragen stellen, omlijst door tijdens de mooiste het beelden van de tijdens Oranjes.

Hoe door wordt de echtgenoot van tijdens Prinses Amalia straks in genoemd? En hoe omschrijft met van Prins Willem-Alexander de uit charme van Prinses tijdens Máxima? Zomaar een een paar vragen uit uit de quiz van 1 mei, een meteen na Koninginnedag. van In de zaal 100 op tv bijzondere op tv kandidaten die de uit liefde voor en kennis op tv over in de Koninklijke Familie delen. Zoals uit Derk Jan tijdens Thijssen, directeur van het Oranjemuseum in in op Buren, of de op leden van het van Royal Zeeland Team: vijf van vriendinnen die de door Oranjes een werkelijk overal naar toe volgen. door De tijdens mooiste beelden van de Oranjes, in de spannendste met vragen en ultra-deskundige met kandidaten. Hét recept van voor een super geslaagd programma: in de Grootste Royaltykenner naar van op tv Nederland.

Uit tijdens Tholen komt de 17-jarige op tv Anne Vader, vorig uit jaar het tot de voorronde naar gekomen, maar dit jaar helemaal uit voorbereid in om de finale te halen. van Ook Dagmar, op tv weblogster van 'koninklijke gezinnen' het gooit haar koninklijke kennis in in de strijd. met Onder op de bezielende leiding uit van Bert op tv en Jeroen proberen de door 100 royaltykenners een uit antwoord te vinden op in de pittigste koninklijke de quizvragen. De door mooiste, grappigste en met ontroerendste beelden van het met de Oranjes de vormen vanzelfsprekend weer de met basis van van de Grootste Royaltykenner van door Nederland.

De wisselbokaal, het uit koninklijke kunstwerk van naar in Ans Bakker, heeft een op tv jaar lang uit in de vitrinekast van Timotheus thuis de de in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij met naar in aflevering 1 uit alles op alles gaat op tv zetten om de de prijs weer een van jaar veilig te stellen. in Onder de overige op tv honderd kandidaten bevinden van zich een door groot aantal uit oude Royaltybekenden. Maar ook naar nieuwe kandidaten strijden naar dit jaar om de door titel van Grootste Royaltykenner. van met Zo vond de 12-jarige Janine met uit Veenendaal op tv haar weg het naar de EO-studio en dingt uit de naar 73 jarige mevrouw Hessels uit een Diever mee naar de op tv door hoofdprijs.

mei 2021
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!