Programma gemist?

Kennisquiz. Wie bestijgt door een de troon en is bij machte met deze de tot het laatst te op behouden? Aan door de hand van de de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen in Snel in en Bert van Leeuwen door De Grootste door Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz de test op royalty-experts uit het hele land van op hun kennis van van de koninklijke in familie. Niet uit alleen de geschiedenis de van het Koninklijk Huis staat in centraal, op maar ook het protocol en tijdens de de lifestyle van koningin Beatrix, naar prins Willem-Alexander, van prinses Máxima en hun familie. op Wie met overleeft alle spelrondes en mag uit aan het eind de van de aflevering tijdens plaatsnemen op uit de troon? naar Presentatie: Jeroen Snel, Bert van een de Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt van een de troon en is bij machte naar tijdens deze tot het laatst in te behouden? Aan de tijdens hand een van de mooiste tijdens royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert de van Leeuwen De tijdens Grootste Royaltykenner. van Deze spannende kennisquiz test uit royalty-experts uit het in hele land op een hun kennis het van uit de koninklijke familie. Niet alleen de met geschiedenis door van het Koninklijk Huis in staat centraal, in maar ook het het protocol en de in lifestyle van op koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, op prinses Máxima de en hun familie. Wie door overleeft alle spelrondes met en mag aan het door eind van de aflevering op plaatsnemen op tijdens de troon? Presentatie: Jeroen het in Snel, Bert van door Leeuwen.

Kennisquiz. op Wie bestijgt de troon door en is bij de machte deze tot het door het laatst te behouden? Aan het de hand van het de mooiste royaltymomenten de presenteren Jeroen Snel en naar Bert in van Leeuwen De Grootste het Royaltykenner. Deze spannende van kennisquiz test royalty-experts uit naar het hele land tijdens op tijdens hun kennis van de koninklijke familie. het Niet alleen de de in geschiedenis van het Koninklijk Huis staat de centraal, maar ook naar het protocol en naar de lifestyle op tv van koningin door Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima de van en hun familie. Wie op overleeft alle spelrondes en mag op tv aan het op eind van de aflevering met plaatsnemen op een de troon? Presentatie: Jeroen met Snel, Bert van uit naar Leeuwen.

Kennisquiz. op Wie bestijgt de troon en het is naar bij machte een deze tot het laatst uit te behouden? Aan de met hand van de mooiste door uit royaltymomenten presenteren Jeroen een Snel en Bert van tijdens Leeuwen De uit Grootste Royaltykenner. Deze tijdens spannende kennisquiz test royalty-experts in uit het hele in land op hun kennis van het de koninklijke familie. door Niet alleen de op geschiedenis van het naar uit Koninklijk Huis staat centraal, door maar ook het protocol een en de lifestyle van naar koningin Beatrix, prins op Willem-Alexander, prinses Máxima op en in hun familie. op tv Wie overleeft alle spelrondes en mag op aan het eind van van de de aflevering plaatsnemen op tv op de troon? Presentatie: tijdens Jeroen Snel, Bert naar van uit Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op de de troon en een is bij machte deze tot de het door laatst te behouden? Aan op tv de hand van de mooiste met royaltymomenten door presenteren Jeroen Snel en Bert op tv van door Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze uit spannende kennisquiz test van royalty-experts uit in het hele uit land op de hun kennis van met de koninklijke familie. op Niet alleen de geschiedenis van in het Koninklijk Huis staat naar centraal, maar ook op tv het protocol en met een de lifestyle van koningin in Beatrix, prins op tv Willem-Alexander, prinses Máxima door en hun familie. het Wie overleeft alle spelrondes en door mag de aan het eind van de uit aflevering op plaatsnemen op de troon? Presentatie: in Jeroen op Snel, Bert van naar Leeuwen.

Kennisquiz. door Wie bestijgt de troon naar en is bij een machte deze van tot het laatst te behouden? tijdens uit Aan de hand van op tv de mooiste tijdens royaltymomenten presenteren Jeroen naar Snel en Bert van Leeuwen De de Grootste Royaltykenner. Deze van met spannende kennisquiz test royalty-experts uit het een hele land door op hun kennis van de op tv de koninklijke familie. in Niet alleen de geschiedenis van het op Koninklijk Huis het staat het centraal, maar ook het protocol en het de lifestyle de van koningin Beatrix, door prins Willem-Alexander, prinses Máxima van en met hun familie. Wie naar overleeft alle een spelrondes en mag de aan het eind van de aflevering de plaatsnemen op de het troon? op Presentatie: Jeroen Snel, Bert van tijdens in Leeuwen.

Kennisquiz. Wie uit bestijgt de troon en in is bij de machte deze tot de het laatst te behouden? in Aan de op hand van de mooiste het royaltymomenten presenteren Jeroen de een Snel en Bert van de Leeuwen De Grootste Royaltykenner. uit Deze op tv spannende kennisquiz test op royalty-experts uit het hele land tijdens op hun kennis van uit de koninklijke uit familie. Niet met alleen de geschiedenis van het een een Koninklijk Huis staat centraal, maar op ook het protocol de en de lifestyle van het koningin Beatrix, prins met Willem-Alexander, prinses Máxima een en hun familie. een Wie overleeft alle tijdens door spelrondes en mag aan het eind uit van het de aflevering plaatsnemen op de het troon? op Drie royaltykenners binden op de strijd aan met de door winnares van uit het afgelopen naar seizoen, Dieuwke de de Vries uit Noarburgum. uit Zij is uit de koningin en zit op de tijdens troon. Dieuwke speelt een de in deze spannende kennisquiz tegen de drie royaltykenners die naar een aanval doen op van haar tijdens positie. Overleeft zij de tijdens eerste op tv aflevering of wordt ze opgevolgd door tijdens een nieuwe op kenner? Presentatie: Jeroen een Snel, Bert van het Leeuwen.

Wordt het de Anne, met studente uit Tholen, die al voor op tv het met tweede jaar laat op zien ontzettend veel van de de Koninklijke door Familie te weten. het Of wordt het nieuwkomer het Jelland die na uit een enorme door eindspurt winnaar van werd van de derde voorronde. Christien, een van winnares uit voorronde 1, is op tv natuurlijk ook een door geduchte kanshebber: in de een eerste ronde liet een zij door iedereen met gemak achter tijdens zich. met Joop, leraar 'op' Scheveningen, op tv vocht zich vanuit op het publiek een plek in naar de finale, net naar als Dieuwke uit naar Noardburgum en met Jan naar uit Maurik, die hoge ogen het scoorde met zijn door Oranjestad T-shirt. op Zes kandidaten dus met van een met enorme koninklijke kennis in van de Finale van naar de Grootste tijdens Royaltykenner van Nederland. Natuurlijk met uit Bert en Jeroen, die een de door tellen vanavond de pittigste naar vragen stellen, omlijst door tijdens de mooiste beelden op tv uit van de Oranjes.

Hoe op wordt de echtgenoot uit van Prinses met Amalia straks genoemd? En hoe tijdens omschrijft Prins Willem-Alexander de op charme van Prinses op uit Máxima? Zomaar een paar vragen naar uit de quiz van op tv 1 mei, meteen naar de na Koninginnedag. In de zaal op 100 bijzondere kandidaten die een de liefde op voor en kennis over op de Koninklijke met Familie delen. Zoals Derk tijdens de Jan Thijssen, directeur van het Oranjemuseum het in Buren, op of de leden naar van het Royal tijdens Zeeland Team: vijf op tv vriendinnen die de op tv Oranjes werkelijk overal naar de toe tijdens volgen. De mooiste beelden van de met de Oranjes, de spannendste vragen naar en ultra-deskundige de kandidaten. Hét recept voor naar een super geslaagd programma: op van de Grootste Royaltykenner op tv van Nederland.

Uit Tholen een komt de 17-jarige Anne op Vader, vorig jaar een tot de voorronde het gekomen, maar door dit jaar helemaal voorbereid de om de finale door te halen. van Ook met Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit door haar koninklijke het kennis in in de strijd. Onder de bezielende het naar leiding van Bert en Jeroen proberen in de met 100 royaltykenners een antwoord te van vinden op de tijdens pittigste op tv koninklijke quizvragen. De mooiste, tijdens grappigste en ontroerendste beelden de van het het de Oranjes op tv vormen vanzelfsprekend weer de tijdens basis met van de Grootste uit Royaltykenner van Nederland.

De op tv wisselbokaal, het in koninklijke kunstwerk van Ans uit Bakker, heeft een tijdens jaar lang in in de vitrinekast van met Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. door in Logisch dat hij in aflevering 1 de door alles op alles gaat zetten om door de prijs op weer naar een jaar veilig het te stellen. Onder uit de overige honderd met kandidaten bevinden zich een groot de aantal oude Royaltybekenden. tijdens Maar ook nieuwe tijdens kandidaten met strijden dit jaar tijdens om de titel van Grootste met Royaltykenner. Zo vond de tijdens een 12-jarige Janine uit Veenendaal haar weg door naar de op tv EO-studio en uit dingt de op 73 jarige mevrouw Hessels naar uit Diever mee met naar de met hoofdprijs.

mei 2020
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!