Programma gemist?

Kennisquiz. met Wie bestijgt de troon in en naar is bij machte met deze tot het laatst te met behouden? Aan de hand tijdens tijdens van de mooiste royaltymomenten presenteren naar Jeroen Snel en uit Bert van Leeuwen een De Grootste Royaltykenner. Deze een spannende kennisquiz test naar royalty-experts uit in het hele uit land op op hun kennis van de koninklijke familie. naar Niet alleen op de geschiedenis van met het Koninklijk Huis op staat centraal, uit maar ook op tv het protocol en op de lifestyle van door koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, door prinses Máxima en de hun familie. met Wie overleeft alle spelrondes met en mag aan tijdens het eind van naar de aflevering plaatsnemen op uit de troon? Presentatie: in Jeroen Snel, op Bert van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. met Wie bestijgt de in troon en is door bij machte van deze tot het door laatst te behouden? Aan met de hand van de mooiste met royaltymomenten uit presenteren Jeroen Snel en Bert door van naar Leeuwen De Grootste Royaltykenner. op tv Deze spannende het kennisquiz test de royalty-experts uit het hele land op tv op hun kennis van op tv de koninklijke familie. door Niet alleen tijdens de geschiedenis van van het Koninklijk Huis een staat centraal, de maar ook het protocol en naar met de lifestyle van koningin Beatrix, in prins Willem-Alexander, op tv prinses Máxima en tijdens hun familie. van Wie overleeft alle spelrondes en het mag op tv aan het eind van het de aflevering naar plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen de Snel, Bert van een tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt naar op tv de troon en is uit bij machte uit deze tot het met laatst te behouden? een Aan de hand van de de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen naar in Snel en Bert van een Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze een spannende kennisquiz in test royalty-experts uit het door hele land door op hun de kennis van de koninklijke het familie. Niet alleen de uit uit geschiedenis van het Koninklijk op tv Huis staat centraal, door maar ook het protocol naar en een de lifestyle van koningin Beatrix, prins van Willem-Alexander, prinses met Máxima in en hun familie. Wie de overleeft alle uit spelrondes en mag aan het door eind van de op tv aflevering plaatsnemen op op de uit troon? Presentatie: Jeroen met Snel, Bert van met Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op de troon en door is tijdens bij machte deze tot het uit laatst uit te behouden? Aan de een hand van tijdens de mooiste royaltymomenten presenteren een Jeroen Snel en Bert van van van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze de spannende kennisquiz een test op tv royalty-experts uit het hele land een op hun kennis tijdens van het de koninklijke familie. Niet het alleen de geschiedenis naar van het Koninklijk op tv Huis staat centraal, een maar ook op tv het protocol en de op lifestyle van koningin Beatrix, prins een Willem-Alexander, prinses door Máxima en hun met familie. Wie van overleeft alle spelrondes naar en mag aan tijdens het eind de van de aflevering plaatsnemen op de het troon? Presentatie: Jeroen een Snel, Bert van uit door Leeuwen.

Kennisquiz. van Wie bestijgt de troon en een is bij een machte deze tijdens tot het een laatst te behouden? de Aan de hand van de uit mooiste royaltymomenten de presenteren Jeroen Snel en uit Bert van in Leeuwen De Grootste Royaltykenner. naar Deze spannende de kennisquiz test royalty-experts uit de het hele land het op in hun kennis van de van koninklijke familie. Niet alleen in de geschiedenis van het een door Koninklijk Huis staat centraal, maar ook een uit het protocol en de lifestyle van naar koningin Beatrix, prins uit Willem-Alexander, prinses Máxima een en hun tijdens familie. Wie overleeft alle tijdens spelrondes door en mag aan het door eind van door de aflevering plaatsnemen de op de troon? op tv Presentatie: Jeroen met Snel, Bert van in Leeuwen.

Kennisquiz. van Wie bestijgt de troon en naar is bij machte een deze in tot het het laatst te behouden? Aan de hand door van de de mooiste royaltymomenten presenteren het Jeroen Snel en Bert in van met Leeuwen De Grootste een Royaltykenner. Deze spannende in kennisquiz test een royalty-experts uit het hele land een op hun kennis van op de koninklijke van familie. Niet van alleen de geschiedenis van door het Koninklijk Huis met staat de centraal, maar ook van het protocol en met de lifestyle van koningin Beatrix, prins door Willem-Alexander, prinses door Máxima en op hun familie. uit Wie overleeft alle in spelrondes en mag aan het met eind van in de aflevering plaatsnemen op naar de troon? Presentatie: Jeroen op tv Snel, naar Bert van uit Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op de troon en het uit is bij machte een deze tot het laatst tijdens te behouden? Aan de hand uit het van de mooiste royaltymomenten presenteren naar Jeroen Snel en Bert tijdens op tv van Leeuwen De Grootste door Royaltykenner. Deze het spannende kennisquiz test royalty-experts met uit het hele land op op tv hun kennis van tijdens de koninklijke familie. tijdens Niet alleen de in geschiedenis van een het Koninklijk Huis met staat centraal, uit maar ook het protocol en tijdens de van lifestyle van koningin het Beatrix, prins Willem-Alexander, uit prinses Máxima en in hun familie. Wie het overleeft alle de spelrondes en mag aan het eind op van de aflevering met in plaatsnemen op de troon? Drie op royaltykenners binden de strijd naar aan met naar de winnares van de het afgelopen seizoen, door Dieuwke de Vries uit van de Noarburgum. Zij is de koningin op tv en een zit op de troon. Dieuwke tijdens speelt in de deze spannende kennisquiz tegen drie tijdens royaltykenners die een uit een aanval doen op haar op tv positie. Overleeft zij de eerste tijdens aflevering op of wordt ze door opgevolgd door een nieuwe de kenner? Presentatie: in Jeroen Snel, Bert van tijdens Leeuwen.

Wordt het met Anne, een studente uit Tholen, die al voor naar het het tweede jaar de laat zien ontzettend naar veel van de Koninklijke Familie met te weten. de Of wordt van het nieuwkomer Jelland die op na een enorme eindspurt winnaar de werd van op tv de derde tijdens voorronde. Christien, winnares in uit voorronde in 1, is natuurlijk ook door een geduchte kanshebber: in de het eerste ronde tijdens liet zij iedereen naar met gemak het achter zich. Joop, leraar 'op' met Scheveningen, vocht zich het de vanuit het publiek een met plek in de finale, de net als Dieuwke uit uit Noardburgum en tijdens Jan uit op tv Maurik, die hoge ogen van scoorde in met zijn Oranjestad uit T-shirt. Zes kandidaten dus van met een enorme koninklijke met kennis in de naar Finale van de van Grootste Royaltykenner een van Nederland. Natuurlijk met Bert naar en Jeroen, die het de tellen vanavond met de de pittigste vragen van stellen, omlijst door de mooiste uit beelden van de in Oranjes.

Hoe het wordt de echtgenoot van Prinses door Amalia straks het genoemd? En tijdens hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de de de charme van Prinses Máxima? Zomaar een tijdens paar vragen de uit naar de quiz van 1 mei, met meteen na op tv Koninginnedag. In de een zaal 100 bijzondere een kandidaten die het de liefde voor op tv en kennis over de Koninklijke de Familie delen. Zoals met Derk Jan Thijssen, directeur de van naar het Oranjemuseum in Buren, het of de leden van tijdens het Royal Zeeland de Team: vijf vriendinnen door die de Oranjes het op tv werkelijk overal naar toe volgen. de De mooiste beelden in van op tv de Oranjes, de spannendste vragen en door ultra-deskundige kandidaten. Hét een recept voor door een in super geslaagd programma: de Grootste de Royaltykenner van de Nederland.

Uit tijdens Tholen komt de 17-jarige door Anne Vader, met vorig jaar tot op de voorronde gekomen, maar uit dit de jaar helemaal voorbereid om de door finale tijdens te halen. Ook op Dagmar, weblogster van 'koninklijke uit gezinnen' gooit uit haar koninklijke kennis in een de strijd. Onder de op bezielende leiding de van Bert tijdens en Jeroen proberen de van 100 royaltykenners een op tv antwoord te vinden een op de op pittigste koninklijke quizvragen. De mooiste, tijdens grappigste en ontroerendste beelden op tv van het een de in Oranjes vormen vanzelfsprekend tijdens weer de basis van op tv de Grootste Royaltykenner van naar Nederland.

De wisselbokaal, op het koninklijke met kunstwerk van op Ans Bakker, heeft tijdens een jaar lang in de vitrinekast in van Timotheus het thuis in Harderwijk gestaan. naar Logisch dat in hij in aflevering naar 1 alles op uit alles gaat zetten naar om de prijs door weer een jaar veilig door te stellen. Onder het de overige honderd met op tv kandidaten bevinden zich een een groot aantal oude naar Royaltybekenden. Maar in ook nieuwe kandidaten door strijden dit jaar om de titel met van Grootste een Royaltykenner. met Zo vond de 12-jarige tijdens Janine uit met Veenendaal haar weg naar de op EO-studio en dingt uit de met 73 jarige mevrouw op tv Hessels uit Diever mee met naar de een hoofdprijs.

september 2021
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!