Programma gemist?

Kennisquiz. tijdens Wie bestijgt de troon door en is naar bij machte deze naar tot het laatst te van behouden? de Aan de hand van een de mooiste royaltymomenten het presenteren Jeroen Snel en Bert tijdens van Leeuwen De uit door Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz de test royalty-experts uit door het op tv hele land op hun kennis het van tijdens de koninklijke familie. Niet de alleen de geschiedenis van een het Koninklijk Huis staat op uit centraal, maar ook het protocol het en de lifestyle van tijdens de koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses door Máxima en op tv hun familie. de Wie overleeft alle spelrondes en de mag aan op tv het eind van tijdens de aflevering plaatsnemen een op de met troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van door de Leeuwen.

Kennisquiz. Wie op tv bestijgt de in troon en de is bij machte deze tot het naar laatst te behouden? in het Aan de hand van de mooiste uit in royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en tijdens Bert van met Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. Deze spannende op kennisquiz test in royalty-experts uit het hele land op de tijdens hun kennis van het de koninklijke familie. Niet alleen de uit een geschiedenis van het Koninklijk tijdens Huis staat centraal, maar het ook het protocol het en de lifestyle uit van koningin de Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses op Máxima en hun tijdens familie. Wie op overleeft alle tijdens spelrondes en mag aan het het eind van de aflevering in in plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen de Snel, Bert naar van naar Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt in de op tv troon en is bij machte met door deze tot het de laatst te behouden? Aan op tv de hand van de mooiste door met royaltymomenten presenteren Jeroen Snel op tv en Bert van Leeuwen De op tv Grootste Royaltykenner. Deze naar met spannende kennisquiz test royalty-experts uit het naar hele land met op hun kennis naar van in de koninklijke familie. uit Niet alleen de geschiedenis van door het op tv Koninklijk Huis staat centraal, maar van ook het in protocol en de lifestyle door van koningin met Beatrix, prins met Willem-Alexander, prinses Máxima en uit hun familie. Wie overleeft alle van spelrondes en mag door aan het tijdens eind van de uit aflevering de plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen de Snel, met Bert van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt met de troon de en is naar bij machte het deze tot het laatst tijdens te behouden? Aan de tijdens hand van de mooiste tijdens royaltymomenten het presenteren Jeroen in Snel en Bert van het Leeuwen De Grootste van Royaltykenner. Deze in spannende kennisquiz test royalty-experts uit het een hele land op naar hun uit kennis van de de koninklijke familie. Niet alleen de de geschiedenis van de het Koninklijk door Huis staat uit centraal, maar ook het op protocol en de lifestyle van een een koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses naar Máxima en door hun familie. Wie overleeft alle op tv spelrondes en mag het aan het uit eind van de aflevering met plaatsnemen van op de tijdens troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert naar van door Leeuwen.

Kennisquiz. van Wie bestijgt de het troon en op is bij machte deze uit tot het door laatst te behouden? van Aan de hand van op tv de mooiste royaltymomenten presenteren door Jeroen Snel en Bert naar van Leeuwen op tv De Grootste een Royaltykenner. Deze in spannende kennisquiz test royalty-experts uit in het hele land op op hun tijdens kennis van de door koninklijke familie. Niet alleen de met geschiedenis tijdens van het Koninklijk Huis op staat de centraal, maar ook uit het protocol en de lifestyle tijdens van koningin Beatrix, tijdens prins Willem-Alexander, prinses Máxima uit en hun familie. de door Wie overleeft alle spelrondes en mag het aan het van eind met van de aflevering plaatsnemen op naar de door troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert het van van Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt op tv de troon en is bij machte uit het deze tot het laatst te behouden? het Aan de hand op van de door mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen door op Snel en Bert van Leeuwen De in op Grootste Royaltykenner. Deze spannende door kennisquiz test royalty-experts uit een het hele land met op hun in kennis van de naar koninklijke familie. Niet alleen de op geschiedenis van naar het Koninklijk Huis staat naar door centraal, maar ook de het protocol en de het lifestyle van van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, op prinses Máxima en hun familie. uit Wie het overleeft alle spelrondes en mag door aan het eind een van de van aflevering plaatsnemen op de door troon? tijdens Presentatie: Jeroen met Snel, Bert van de Leeuwen.

Kennisquiz. de Wie bestijgt de de troon en de is bij machte tijdens deze tot het laatst op tv te behouden? Aan de hand door van naar de mooiste royaltymomenten op tv presenteren Jeroen Snel en op tv Bert van tijdens Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze in spannende kennisquiz uit test royalty-experts op uit het in hele land op hun kennis op tv van de koninklijke familie. met met Niet alleen de geschiedenis van op tv het Koninklijk Huis staat op door centraal, maar ook het protocol en op de lifestyle door van van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, door prinses Máxima de en hun familie. Wie overleeft het alle op tv spelrondes en mag aan het eind in van de aflevering door plaatsnemen tijdens op de troon? Drie royaltykenners op tv binden van de strijd aan tijdens met de tijdens winnares van het afgelopen seizoen, Dieuwke in de Vries uit tijdens Noarburgum. Zij is een op tv de koningin en zit op op de uit troon. Dieuwke speelt met in deze spannende kennisquiz tegen drie uit royaltykenners die tijdens een aanval doen op tijdens tijdens haar positie. Overleeft zij de op tv eerste aflevering of wordt naar ze opgevolgd op door een op nieuwe kenner? met Presentatie: Jeroen Snel, Bert van de Leeuwen.

Wordt het Anne, tijdens studente het uit Tholen, die al voor op tv het tijdens tweede jaar laat zien door ontzettend op tv veel van de Koninklijke Familie van te weten. Of wordt het het nieuwkomer van Jelland die de na een enorme het eindspurt winnaar werd de van de derde in voorronde. Christien, winnares uit voorronde met 1, is op tv natuurlijk ook van een geduchte in kanshebber: in de eerste ronde in liet zij iedereen met uit gemak achter zich. op tv op tv Joop, leraar 'op' op tv Scheveningen, vocht zich in vanuit het publiek een met plek in tijdens de finale, net als op Dieuwke uit naar Noardburgum en Jan uit Maurik, naar die hoge ogen scoorde van met zijn Oranjestad een T-shirt. op tv Zes kandidaten dus naar met een enorme koninklijke kennis met in de op tv Finale van de Grootste uit Royaltykenner van de Nederland. Natuurlijk met Bert naar en Jeroen, een die de in tellen vanavond de pittigste vragen het stellen, omlijst de door de de mooiste beelden van naar de Oranjes.

Hoe op wordt de echtgenoot van het Prinses Amalia straks in genoemd? het En hoe omschrijft Prins door Willem-Alexander de charme het van Prinses de Máxima? Zomaar een paar vragen uit met het de quiz van 1 mei, meteen in na Koninginnedag. In door de zaal uit 100 de bijzondere kandidaten die op de liefde voor de en kennis over de Koninklijke Familie in delen. Zoals Derk een van Jan Thijssen, directeur van het op tv Oranjemuseum in Buren, op of de leden van tijdens naar het Royal Zeeland Team: vijf vriendinnen uit die in de Oranjes werkelijk overal op tv naar toe volgen. naar De de mooiste beelden van op tv de Oranjes, de spannendste het vragen en op tv ultra-deskundige kandidaten. Hét recept de voor een super geslaagd uit programma: de Grootste tijdens Royaltykenner van met Nederland.

Uit Tholen komt het de 17-jarige op Anne Vader, door vorig jaar tot de voorronde op tv gekomen, op maar dit met jaar helemaal voorbereid om van de finale te halen. met Ook Dagmar, weblogster van het 'koninklijke gezinnen' gooit tijdens haar koninklijke tijdens kennis in de strijd. door Onder de bezielende door op tv leiding van Bert en Jeroen de proberen de 100 het royaltykenners een in antwoord te vinden op de een in pittigste koninklijke quizvragen. uit De mooiste, grappigste en ontroerendste op beelden van het de op een Oranjes vormen vanzelfsprekend weer de naar basis van naar de Grootste Royaltykenner het van Nederland.

De met wisselbokaal, het een koninklijke kunstwerk van Ans op Bakker, heeft een jaar op tv lang in de vitrinekast op van uit Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. op tv Logisch dat hij op in aflevering uit 1 alles op tijdens alles gaat de zetten om de op tv prijs weer een met jaar veilig te stellen. uit Onder naar de overige honderd kandidaten bevinden met zich een groot aantal door van oude Royaltybekenden. Maar door ook nieuwe kandidaten strijden dit het jaar in om de titel van Grootste Royaltykenner. tijdens door Zo vond de 12-jarige Janine naar uit Veenendaal haar weg met naar de tijdens EO-studio en dingt de de 73 jarige van mevrouw Hessels het uit Diever mee van naar de met hoofdprijs.

januari 2021
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!