Programma gemist?

Kennisquiz. in Wie bestijgt de de troon en is van bij machte deze tot het in met laatst te behouden? Aan de hand de van van de mooiste royaltymomenten in presenteren Jeroen door Snel en Bert van uit Leeuwen De Grootste naar Royaltykenner. Deze spannende in kennisquiz test royalty-experts uit in het hele een land op naar hun kennis van de door koninklijke familie. Niet met alleen de geschiedenis van tijdens het in Koninklijk Huis staat op centraal, maar ook uit het protocol en een de lifestyle van koningin van Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses het Máxima en hun naar familie. Wie de overleeft alle spelrondes een en mag tijdens aan het eind van de naar aflevering plaatsnemen op in de tijdens troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert van in tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. met Wie bestijgt de troon uit en is bij uit machte deze tot het in laatst te behouden? een met Aan de hand van het de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen op Snel en Bert op van op tv Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze het van spannende kennisquiz test royalty-experts uit het naar hele land op met hun kennis van naar de koninklijke naar familie. Niet door alleen de in geschiedenis van het Koninklijk Huis in staat in centraal, maar ook het protocol door en de uit lifestyle van het koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima op tv en hun familie. de het Wie overleeft alle op tv spelrondes en mag aan het van eind van een de aflevering plaatsnemen op een de troon? Presentatie: Jeroen de Snel, Bert van uit uit Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt op tv de het troon en door is bij machte op deze tot het laatst in te behouden? Aan tijdens de hand van de mooiste naar royaltymomenten presenteren op Jeroen Snel en uit Bert van Leeuwen naar De Grootste van Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz tijdens test royalty-experts uit het uit van hele land op het hun kennis van de koninklijke familie. in Niet alleen de een geschiedenis tijdens van het met Koninklijk Huis staat een centraal, maar ook het het protocol en de lifestyle het van door koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses in Máxima en met hun familie. Wie overleeft alle uit spelrondes en mag van van aan het eind naar van de aflevering met plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen op tv Snel, Bert van van tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. in Wie bestijgt de troon en de is bij naar machte deze tot het door laatst te behouden? op Aan het de hand naar van de mooiste royaltymomenten met presenteren Jeroen naar Snel en Bert van met Leeuwen De Grootste door Royaltykenner. Deze spannende van kennisquiz test met royalty-experts uit het tijdens hele land op hun kennis van op de koninklijke op familie. Niet alleen met de geschiedenis van op het op Koninklijk Huis staat uit centraal, maar ook van het protocol en de lifestyle uit van koningin Beatrix, prins door Willem-Alexander, prinses van Máxima tijdens en hun familie. Wie overleeft de alle op spelrondes en mag aan het op eind van de uit aflevering plaatsnemen met op de troon? Presentatie: Jeroen naar Snel, Bert van op tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. Wie van bestijgt de met troon en het is bij machte op deze tot het laatst te tijdens behouden? Aan de een hand van een de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel en Bert tijdens met van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. tijdens Deze spannende door kennisquiz test royalty-experts uit het op tv hele op land op naar hun kennis van de naar koninklijke familie. in Niet alleen de geschiedenis van van het Koninklijk een Huis staat van centraal, maar ook tijdens het protocol en de lifestyle van naar een koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima op van en hun familie. Wie overleeft alle het spelrondes en een mag op aan het eind van de de aflevering plaatsnemen op in de troon? Presentatie: met Jeroen een Snel, Bert van op Leeuwen.

Kennisquiz. naar Wie bestijgt van de troon en uit is bij machte deze van tot het laatst te behouden? op Aan de uit hand van naar de mooiste royaltymomenten naar presenteren Jeroen Snel en Bert uit van Leeuwen De tijdens het Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test op van royalty-experts uit het het hele land op van hun kennis van de koninklijke het familie. Niet tijdens alleen de geschiedenis door van het Koninklijk Huis door staat centraal, maar ook een het op protocol en de lifestyle naar van koningin Beatrix, van prins Willem-Alexander, prinses Máxima de en hun familie. naar Wie het overleeft alle door spelrondes en mag uit aan het eind van de op aflevering plaatsnemen op op tv de troon? Presentatie: naar Jeroen Snel, Bert op tv van tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. Wie het bestijgt de in troon en in is bij machte deze tot het door laatst te uit behouden? Aan de hand tijdens van de uit mooiste royaltymomenten presenteren in Jeroen Snel en de Bert van tijdens Leeuwen De in Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test de royalty-experts uit in het hele land op van hun uit kennis van de de koninklijke familie. het Niet alleen de geschiedenis van het de Koninklijk Huis op staat centraal, maar op tv ook naar het protocol en de lifestyle van naar door koningin Beatrix, prins van Willem-Alexander, prinses Máxima een en hun familie. Wie overleeft door alle het spelrondes en mag op tv aan het eind van van de aflevering plaatsnemen op in de het troon? Drie royaltykenners binden naar de strijd aan met tijdens de winnares van met het afgelopen seizoen, de Dieuwke de Vries uit een Noarburgum. Zij is het de koningin en de in zit op de naar troon. Dieuwke speelt in deze het spannende een kennisquiz tegen drie in royaltykenners die een aanval doen op op tv haar positie. tijdens Overleeft op tv zij de eerste aflevering of op wordt ze opgevolgd door naar een met nieuwe kenner? Presentatie: op Jeroen Snel, Bert van door Leeuwen.

Wordt het op Anne, studente uit het Tholen, die al van voor van het tweede jaar laat het zien ontzettend een veel van de Koninklijke van Familie te weten. in Of wordt tijdens het nieuwkomer Jelland die van na een enorme eindspurt winnaar naar van werd van de derde voorronde. van Christien, de winnares uit voorronde op 1, is natuurlijk ook een door geduchte kanshebber: het in de eerste ronde tijdens liet zij iedereen een met op gemak achter zich. Joop, de leraar 'op' Scheveningen, vocht op zich vanuit het publiek naar een plek in in de op tv finale, net als Dieuwke uit het Noardburgum en een Jan uit naar Maurik, die hoge ogen scoorde op tv met tijdens zijn Oranjestad in T-shirt. Zes kandidaten dus een met een enorme koninklijke door kennis in het de Finale van de Grootste door de Royaltykenner van Nederland. Natuurlijk met in Bert en Jeroen, die op de op tellen vanavond in de pittigste vragen stellen, omlijst door het de mooiste beelden op tv in van de Oranjes.

Hoe wordt op tv de echtgenoot van met Prinses op tv Amalia straks genoemd? En hoe de omschrijft tijdens Prins Willem-Alexander de charme van Prinses van Máxima? Zomaar een door paar vragen uit uit een de quiz van 1 mei, van meteen na Koninginnedag. In naar de het zaal 100 bijzondere kandidaten die met met de liefde voor en door kennis over de Koninklijke Familie naar delen. Zoals in Derk tijdens Jan Thijssen, directeur van van het Oranjemuseum het in Buren, of de leden door van een het Royal Zeeland Team: vijf met vriendinnen die een de Oranjes werkelijk naar overal naar toe volgen. van De het mooiste beelden van de Oranjes, het de in spannendste vragen en ultra-deskundige naar kandidaten. Hét recept voor tijdens een super met geslaagd programma: de Grootste Royaltykenner uit van van Nederland.

Uit Tholen komt met de 17-jarige Anne naar Vader, vorig jaar tijdens tot de de voorronde gekomen, op tv maar dit jaar helemaal voorbereid door om de finale in te een halen. Ook Dagmar, weblogster van in 'koninklijke gezinnen' uit gooit van haar koninklijke kennis in op tv de strijd. van Onder de bezielende leiding uit van Bert en Jeroen proberen op tv de 100 royaltykenners met door een antwoord te vinden op de naar van pittigste koninklijke quizvragen. De mooiste, grappigste een de en ontroerendste beelden met van het de de Oranjes vormen vanzelfsprekend weer op tv de basis in van de Grootste Royaltykenner van uit Nederland.

De wisselbokaal, van het koninklijke van kunstwerk van Ans Bakker, op heeft een een jaar lang in de op vitrinekast van Timotheus door thuis in een Harderwijk gestaan. met Logisch dat hij in uit aflevering 1 alles op door alles gaat zetten het om door de prijs weer een door jaar veilig te in stellen. Onder de de overige honderd in kandidaten bevinden zich een een groot aantal oude Royaltybekenden. Maar uit op tv ook nieuwe kandidaten strijden dit jaar de om de titel op van Grootste Royaltykenner. in Zo vond de met 12-jarige Janine van uit Veenendaal haar naar weg een naar de EO-studio op tv en dingt de 73 jarige mevrouw in Hessels door uit Diever tijdens mee naar de van hoofdprijs.

februari 2020
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!