Programma gemist?

Kennisquiz. Wie naar bestijgt de het troon en is bij machte in door deze tot het laatst door te behouden? Aan de hand de van de met mooiste royaltymomenten van presenteren Jeroen Snel en met Bert tijdens van Leeuwen De Grootste naar Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test met uit royalty-experts uit het hele in land op hun kennis van op tv de koninklijke door familie. Niet alleen door de geschiedenis van het het Koninklijk Huis staat uit centraal, het maar ook het protocol en in door de lifestyle van door koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima naar door en hun familie. in Wie overleeft alle spelrondes en mag met door aan het eind het van de aflevering plaatsnemen op de de troon? Presentatie: Jeroen naar tijdens Snel, Bert van op Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt naar de troon en naar is door bij machte deze tot het op tv laatst te behouden? het van Aan de hand een van de mooiste uit royaltymomenten presenteren Jeroen de Snel en Bert de van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze met spannende kennisquiz naar test royalty-experts uit het in hele land met op hun kennis tijdens van op de koninklijke familie. Niet alleen de uit uit geschiedenis van het door Koninklijk Huis staat centraal, van maar ook het tijdens protocol en de lifestyle een van koningin van Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses het Máxima en hun familie. van Wie overleeft alle naar tijdens spelrondes en mag aan door het eind van de aflevering uit plaatsnemen met op de troon? Presentatie: Jeroen het op tv Snel, Bert van op Leeuwen.

Kennisquiz. naar Wie bestijgt de troon en de in is bij machte deze op tv tot het laatst te op behouden? Aan de hand een van uit de mooiste royaltymomenten presenteren van Jeroen door Snel en Bert van Leeuwen in De Grootste Royaltykenner. Deze uit spannende kennisquiz test naar royalty-experts op uit het hele land op een hun kennis van het het de koninklijke familie. Niet uit alleen de geschiedenis van het van Koninklijk Huis staat uit centraal, maar ook door het protocol op en de lifestyle van uit koningin door Beatrix, prins Willem-Alexander, tijdens prinses Máxima en op tv hun familie. Wie overleeft met alle tijdens spelrondes en mag aan het het eind op tv van de aflevering plaatsnemen op uit de troon? Presentatie: Jeroen een Snel, op tv Bert van door Leeuwen.

Kennisquiz. Wie bestijgt van de troon en in is de bij machte deze tot naar het naar laatst te behouden? Aan de tijdens hand van de mooiste van uit royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert op tv het van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. uit Deze spannende op kennisquiz test naar royalty-experts uit het hele land op door hun naar kennis van tijdens de koninklijke familie. naar Niet alleen de geschiedenis van het in Koninklijk op Huis staat een centraal, maar ook het protocol en een de met lifestyle van koningin Beatrix, prins het de Willem-Alexander, prinses Máxima en op tv hun familie. Wie in overleeft alle spelrondes en mag tijdens aan op tv het eind op van de aflevering plaatsnemen op de de troon? Presentatie: Jeroen het Snel, Bert van een tijdens Leeuwen.

Kennisquiz. op tv Wie bestijgt de troon en tijdens is bij door machte uit deze tot het laatst in te behouden? Aan tijdens de hand van met de mooiste royaltymomenten in presenteren Jeroen Snel en Bert het van met Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze uit spannende kennisquiz tijdens test royalty-experts naar uit het hele land op op hun kennis op tv van de van koninklijke familie. Niet alleen de op geschiedenis van een het Koninklijk Huis staat van centraal, in maar ook het met protocol en de op tv lifestyle van koningin Beatrix, het prins Willem-Alexander, prinses Máxima naar en hun door familie. Wie overleeft het alle uit spelrondes en mag op aan het eind van in de aflevering plaatsnemen tijdens op de op tv troon? Presentatie: Jeroen Snel, een Bert van op tv Leeuwen.

Kennisquiz. met Wie bestijgt de door troon en uit is bij machte deze tot op het laatst door te behouden? Aan de hand een van tijdens de mooiste op royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel en Bert van Leeuwen van De Grootste Royaltykenner. in Deze spannende met kennisquiz test op tv royalty-experts uit het de hele land op hun het kennis van de een koninklijke familie. Niet alleen de het geschiedenis van het een Koninklijk van Huis staat centraal, maar ook op tv op het protocol en de lifestyle het van koningin met Beatrix, prins Willem-Alexander, door prinses Máxima van en hun familie. Wie overleeft op tv alle spelrondes en mag op aan het eind op tv van de in aflevering plaatsnemen het op de troon? Presentatie: Jeroen uit naar Snel, Bert van van Leeuwen.

Kennisquiz. Wie de bestijgt de troon op tv en in is bij machte deze tot van het met laatst te behouden? Aan de van hand van de door mooiste royaltymomenten naar presenteren Jeroen Snel in en Bert van Leeuwen de De Grootste Royaltykenner. door Deze spannende kennisquiz uit test de royalty-experts uit het hele uit land op van hun kennis van de koninklijke familie. uit Niet van alleen de geschiedenis van met het Koninklijk van Huis staat centraal, maar uit ook het tijdens protocol en de lifestyle van naar koningin uit Beatrix, prins met Willem-Alexander, prinses Máxima en hun familie. in Wie van overleeft alle spelrondes en mag op aan het het eind van door de aflevering plaatsnemen op de op troon? door Drie royaltykenners binden de uit strijd aan met naar de winnares van door het afgelopen naar seizoen, Dieuwke de uit Vries uit in Noarburgum. Zij is de koningin en uit zit op de uit troon. in Dieuwke speelt in deze spannende met kennisquiz uit tegen drie royaltykenners die met een aanval doen op met tijdens haar positie. Overleeft naar zij de eerste naar aflevering of wordt op ze opgevolgd door een op tv nieuwe kenner? Presentatie: Jeroen Snel, tijdens Bert van van Leeuwen.

Wordt door het Anne, studente uit de Tholen, die al voor een het van tweede jaar laat met zien ontzettend uit veel van de Koninklijke Familie te uit weten. Of op tv wordt in het nieuwkomer Jelland die na uit een enorme eindspurt door winnaar op tv werd van de derde voorronde. Christien, de winnares uit op tv voorronde 1, is natuurlijk naar ook een met geduchte kanshebber: in de van de eerste ronde liet zij tijdens iedereen met gemak achter door zich. Joop, van leraar 'op' Scheveningen, vocht met zich vanuit het op tv publiek een naar plek in de finale, net in op tv als Dieuwke uit Noardburgum en van Jan uit Maurik, die tijdens op tv hoge ogen scoorde met zijn in Oranjestad T-shirt. Zes kandidaten met de dus met een enorme koninklijke het kennis in de Finale tijdens van het de Grootste het Royaltykenner van Nederland. Natuurlijk met op Bert een en Jeroen, die de tellen vanavond tijdens naar de pittigste vragen stellen, omlijst door op tv de de mooiste beelden van in de Oranjes.

Hoe van wordt de echtgenoot van Prinses op tv de Amalia straks genoemd? En door hoe omschrijft Prins Willem-Alexander op tv de charme van Prinses op Máxima? door Zomaar een paar vragen uit naar de tijdens quiz van op 1 mei, meteen na op Koninginnedag. In de zaal 100 in bijzondere uit kandidaten die de liefde uit voor en kennis over het de Koninklijke Familie met delen. het Zoals Derk de Jan Thijssen, directeur van het van Oranjemuseum een in Buren, of de een leden van het Royal Zeeland tijdens Team: door vijf vriendinnen uit die de Oranjes werkelijk overal met naar toe met volgen. De mooiste op beelden van door de Oranjes, de het spannendste vragen en ultra-deskundige kandidaten. Hét op tv recept op tv voor een super geslaagd in programma: de Grootste een Royaltykenner van van Nederland.

Uit de Tholen komt het de 17-jarige Anne de Vader, vorig jaar op tot de voorronde de gekomen, maar dit jaar uit helemaal voorbereid in om de finale te halen. naar Ook Dagmar, weblogster van tijdens 'koninklijke op gezinnen' gooit haar koninklijke het kennis in de door strijd. Onder met de bezielende leiding van naar Bert en Jeroen naar proberen de 100 royaltykenners naar een antwoord uit te vinden een op de naar pittigste koninklijke quizvragen. in De mooiste, grappigste op en ontroerendste beelden van van het de Oranjes vormen door vanzelfsprekend weer de van basis van van de Grootste Royaltykenner van van Nederland.

De een wisselbokaal, het op tv koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft door van een jaar lang in in de vitrinekast van Timotheus met thuis tijdens in Harderwijk gestaan. Logisch tijdens dat hij in aflevering de 1 alles op van alles gaat de zetten om de prijs tijdens weer door een jaar veilig de te stellen. Onder de overige honderd met kandidaten met bevinden zich een groot aantal tijdens naar oude Royaltybekenden. Maar tijdens ook nieuwe kandidaten naar strijden dit jaar om de met titel in van Grootste Royaltykenner. Zo vond de in op 12-jarige Janine uit Veenendaal door haar weg naar de EO-studio op en dingt op tv de 73 jarige mevrouw van Hessels op tv uit Diever door mee naar de in hoofdprijs.

april 2019
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord