Programma gemist?

Kennisquiz. Wie bestijgt door de op tv troon en is bij door machte deze tot het naar laatst te behouden? van Aan tijdens de hand van op de mooiste royaltymomenten presenteren een Jeroen Snel en Bert de door van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. op Deze spannende kennisquiz op tv test een royalty-experts uit het met hele land op hun kennis met van een de koninklijke familie. Niet alleen de op geschiedenis van het met Koninklijk Huis staat het door centraal, maar ook het met protocol en de lifestyle het van van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, op tv prinses Máxima op tv en hun familie. Wie overleeft door alle spelrondes en de mag aan het van eind van de aflevering in plaatsnemen op tijdens de troon? uit Presentatie: Jeroen Snel, de Bert van in Leeuwen.

Kennisquiz. Wie met bestijgt in de troon en is bij naar machte deze tot het op tv laatst te naar behouden? Aan de hand uit van de mooiste een royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel en in Bert van Leeuwen van De Grootste Royaltykenner. in Deze spannende naar kennisquiz test op tv royalty-experts uit het hele van land op hun uit kennis van de koninklijke van familie. Niet alleen op de tijdens geschiedenis van het Koninklijk naar Huis staat centraal, maar het ook het het protocol en van de lifestyle van koningin Beatrix, het prins Willem-Alexander, tijdens prinses Máxima en het hun familie. Wie naar overleeft alle spelrondes en mag naar aan het eind uit van de aflevering in plaatsnemen in op de troon? Presentatie: Jeroen met Snel, Bert het van het Leeuwen.

Kennisquiz. op tv Wie bestijgt van de troon en is bij van machte deze tot tijdens het een laatst te behouden? op tv Aan de hand van de het mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel de en Bert van Leeuwen De een Grootste Royaltykenner. naar Deze spannende kennisquiz met test royalty-experts uit het van een hele land op de hun kennis van de koninklijke familie. een Niet alleen de het het geschiedenis van het Koninklijk Huis staat een centraal, door maar ook uit het protocol en het de lifestyle van koningin Beatrix, van prins op tv Willem-Alexander, prinses Máxima en hun familie. door Wie een overleeft alle spelrondes en mag tijdens aan het eind tijdens van de aflevering van plaatsnemen op de de een troon? Presentatie: Jeroen Snel, Bert naar van van Leeuwen.

Kennisquiz. het Wie bestijgt de met troon en is bij machte uit deze een tot het laatst te behouden? tijdens naar Aan de hand van de mooiste met royaltymomenten presenteren Jeroen van Snel en het Bert van Leeuwen uit De Grootste op Royaltykenner. Deze spannende in kennisquiz test royalty-experts uit het op tv hele land op tv op in hun kennis van de koninklijke tijdens familie. met Niet alleen de geschiedenis een van het Koninklijk Huis staat in op centraal, maar ook het met protocol en de door lifestyle van op tv koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, op tv prinses Máxima en hun familie. van Wie overleeft op tv alle het spelrondes en mag aan het uit eind van de aflevering door plaatsnemen op door de troon? een Presentatie: Jeroen Snel, Bert het van naar Leeuwen.

Kennisquiz. in Wie bestijgt de naar troon en is bij machte op deze tot het op laatst door te behouden? Aan de hand in van de mooiste door royaltymomenten presenteren Jeroen door Snel en Bert het van Leeuwen De van Grootste Royaltykenner. Deze het het spannende kennisquiz test royalty-experts uit uit het hele door land op hun kennis van van de koninklijke familie. van tijdens Niet alleen de geschiedenis van het door Koninklijk van Huis staat centraal, van maar ook het protocol en naar de lifestyle tijdens van koningin Beatrix, op tv prins Willem-Alexander, prinses de Máxima en hun naar familie. Wie overleeft op tv alle tijdens spelrondes en mag aan het uit eind van op tv de aflevering met plaatsnemen op de troon? Presentatie: Jeroen in Snel, Bert het van door Leeuwen.

Kennisquiz. naar Wie bestijgt de de troon en is bij machte de deze tot een het uit laatst te behouden? Aan de hand op van de de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen met Snel uit en Bert van Leeuwen in De met Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test naar royalty-experts uit door het hele in land op hun de kennis van de koninklijke familie. van een Niet alleen de geschiedenis van het van Koninklijk uit Huis staat op centraal, maar ook het in protocol en de lifestyle het van door koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses de Máxima en hun naar familie. tijdens Wie overleeft alle spelrondes in en mag aan het van eind van de van aflevering plaatsnemen op de de op troon? Presentatie: Jeroen Snel, op Bert van op Leeuwen.

Kennisquiz. uit Wie bestijgt een de troon en is bij de machte deze tot naar het in laatst te behouden? Aan de hand de van de mooiste het naar royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert tijdens van het Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze naar spannende op kennisquiz test royalty-experts uit uit het hele land op op hun kennis van uit naar de koninklijke familie. Niet met alleen de geschiedenis op van het Koninklijk de Huis staat centraal, maar ook in het protocol in en van de lifestyle van koningin uit Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses op Máxima en hun uit familie. Wie overleeft tijdens alle een spelrondes en mag aan het eind uit met van de aflevering plaatsnemen een op de in troon? Drie royaltykenners binden de strijd het een aan met de winnares van in het afgelopen met seizoen, Dieuwke de Vries uit van Noarburgum. tijdens Zij is het de koningin en zit op de naar troon. tijdens Dieuwke speelt in deze in spannende kennisquiz de tegen drie naar royaltykenners die een aanval doen uit op haar positie. Overleeft het zij tijdens de eerste aflevering of wordt door in ze opgevolgd door een tijdens nieuwe kenner? Presentatie: Jeroen Snel, naar Bert van tijdens Leeuwen.

Wordt het op tv Anne, studente van uit Tholen, die al tijdens voor het tweede uit jaar de laat zien ontzettend veel het van de Koninklijke Familie in te weten. Of wordt van het nieuwkomer Jelland het die naar na een enorme eindspurt door winnaar werd van tijdens de een derde voorronde. Christien, winnares uit voorronde met 1, door is natuurlijk ook een het geduchte uit kanshebber: in de eerste ronde van liet zij iedereen tijdens met een gemak achter zich. Joop, leraar uit 'op' Scheveningen, vocht naar zich op vanuit het publiek een plek door in het de finale, net als Dieuwke van uit Noardburgum en tijdens Jan uit Maurik, een die hoge ogen scoorde op met zijn Oranjestad naar T-shirt. in Zes kandidaten dus op tv met een enorme met koninklijke kennis in in de Finale van de Grootste de Royaltykenner van Nederland. op tv Natuurlijk met in Bert en Jeroen, het die het de tellen vanavond de met pittigste vragen stellen, uit omlijst door de mooiste uit beelden tijdens van de Oranjes.

Hoe van wordt de met echtgenoot van Prinses op Amalia straks genoemd? van En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander van de charme van in Prinses Máxima? door Zomaar een paar vragen op tv uit de quiz van van 1 mei, meteen in na het Koninginnedag. In de zaal 100 een uit bijzondere kandidaten die op de liefde voor en kennis de over op tv de Koninklijke Familie delen. Zoals uit Derk Jan Thijssen, naar directeur van naar het Oranjemuseum in Buren, tijdens of de tijdens leden van het met Royal Zeeland Team: vijf een vriendinnen die de de Oranjes werkelijk overal naar de toe volgen. door De mooiste beelden van door de op tv Oranjes, de spannendste vragen en in naar ultra-deskundige kandidaten. Hét recept voor tijdens een super geslaagd uit programma: de in Grootste Royaltykenner op tv van Nederland.

Uit door Tholen komt naar de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar met tot de het voorronde gekomen, maar op dit jaar helemaal voorbereid uit om een de finale te op halen. Ook Dagmar, weblogster met van 'koninklijke gezinnen' gooit de haar koninklijke tijdens kennis in in de strijd. een Onder de bezielende in leiding van Bert en Jeroen proberen op tv de van 100 royaltykenners uit een antwoord te op vinden op de pittigste uit koninklijke quizvragen. uit De mooiste, grappigste en ontroerendste beelden in van het de in Oranjes vormen vanzelfsprekend naar weer de basis naar op tv van de Grootste Royaltykenner van met Nederland.

De wisselbokaal, het het uit koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft het een jaar door lang in de vitrinekast op naar van Timotheus thuis in de Harderwijk gestaan. Logisch op dat hij in aflevering 1 op alles naar op alles op tv gaat zetten om uit de prijs weer tijdens een jaar veilig te stellen. Onder op de overige honderd door kandidaten bevinden zich van uit een groot aantal oude Royaltybekenden. Maar naar ook nieuwe van kandidaten met strijden dit jaar om de het titel van Grootste naar Royaltykenner. Zo vond op de 12-jarige Janine naar uit Veenendaal haar uit weg naar de tijdens EO-studio en door dingt de 73 jarige de mevrouw Hessels door uit Diever mee naar met de in hoofdprijs.

september 2017
28-05-2011 20:00

Aflevering 21

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 21

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

21-05-2011 20:05

Aflevering 20

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 20

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

14-05-2011 20:05

Aflevering 19

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 19

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

07-05-2011 20:05

Aflevering 18

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 18

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

30-04-2011 20:05

Aflevering 17

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 17

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

23-04-2011 20:05

Aflevering 16

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 16

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

16-04-2011 20:05

Aflevering 15

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 15

Kennisquiz. Wie bestijgt de troon en is bij machte deze tot het laatst te behouden? Aan de hand van de mooiste royaltymomenten presenteren Jeroen Snel en Bert van Leeuwen De Grootste Royaltykenner. Deze spannende kennisquiz test royalty-exp...

08-05-2010 20:15

Aflevering 14

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 14

Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winn...

01-05-2010 20:15

Aflevering 13

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 13

Hoe wordt de echtgenoot van Prinses Amalia straks genoemd? En hoe omschrijft Prins Willem-Alexander de charme van Prinses Máxima? Zomaar een paar vragen uit de quiz van 1 mei, meteen na Koninginnedag. In de zaal 100 bijzondere kandidaten di...

24-04-2010 20:20

Aflevering 12

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 12

Uit Tholen komt de 17-jarige Anne Vader, vorig jaar tot de voorronde gekomen, maar dit jaar helemaal voorbereid om de finale te halen. Ook Dagmar, weblogster van 'koninklijke gezinnen' gooit haar koninklijke kennis in de strijd. Onder de be...

17-04-2010 20:15

Aflevering 11

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Aflevering 11

De wisselbokaal, het koninklijke kunstwerk van Ans Bakker, heeft een jaar lang in de vitrinekast van Timotheus thuis in Harderwijk gestaan. Logisch dat hij in aflevering 1 alles op alles gaat zetten om de prijs weer een jaar veilig te stell...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland - Bekijk hier alle afleveringen

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zulle...

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grootste Royaltykenner van Nederland bij De Grootste Royaltykenner van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grootste Royaltykenner van Nederland. Heb je een uitzending van De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grootste Royaltykenner van Nederland gemist

De Grootste Royaltykenner van Nederland is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO) en wordt gepresenteerd door Jeroen Snel (Blauw Bloed) en Bert van Leeuwen (Het Familiediner). In De Grootste Royaltykenner van Nederland zullen royaltykenners uit elke provincie het tegen elkaar opnemen in zes voorrondes. In de grote finaleshow op Koninginnedag strijden de zes winnaars uit de voorrondes eerst tegen elkaar. De winnaar speelt verder om de titel tegen de winnaar die voortkomt uit de quizronde met de zes bekende royaltydeskundigen.

Uitzending gemist van De Grootste Royaltykenner van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Grootste Royaltykenner van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-05-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord