Programma gemist?
september 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Hemelpaort - Bekijk hier alle afleveringen

De Hemelpaort is de titel van een Limburgse serie (soap) op de Limburgse televisie. De 20 delen werden vanaf 22 februari 2007 wekelijks uitgezonden bij L1-TV. Sinds 1 augustus 2008 wordt de soap iedere werkdag uitgezonden bij de KRO op Nede...

De Hemelpaort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hemelpaort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hemelpaort bij De Hemelpaort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hemelpaort. Heb je een uitzending van De Hemelpaort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hemelpaort gemist

De Hemelpaort is de titel van een Limburgse serie (soap) op de Limburgse televisie. De 20 delen werden vanaf 22 februari 2007 wekelijks uitgezonden bij L1-TV. Sinds 1 augustus 2008 wordt de soap iedere werkdag uitgezonden bij de KRO op Nederland 2. Het verhaal speelt zich af in het café de Hemelpaort, gelegen in het fictieve dorp Elsenrade. De opnames vonden plaats in Beek in Zuid-Limburg.

Uitzending gemist van De Hemelpaort? Hier kun je alle uitzendingen van De Hemelpaort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!