Programma gemist?

In tijdens de zomer van op 1979 is een groep vrienden op uit een van stadje in Ohio getuige het van een in ernstig treinongeluk, op tv dat ze toevallig met hun op videocamera weten in vast te leggen. Na met het het bekijken van de opgenomen naar beelden tijdens vermoeden de vrienden dat er opzet met in het spel in is naar geweest bij deze fatale van crash. Vlak daarna vinden van er op onverklaarbare gebeurtenissen in plaats in het stadje in en verdwijnen er plotseling de op mysterieuze wijze van inwoners. De naar lokale sheriff zet alles op op alles om op tv de waarheid te achterhalen, door die meer angstaanjagend naar zal door blijken dan iemand zich de kan het voorstellen.

februari 2020
12-07-2013 20:29

Super 8

Super 8 - Super 8

In de zomer van 1979 is een groep vrienden uit een stadje in Ohio getuige van een ernstig treinongeluk, dat ze toevallig met hun videocamera weten vast te leggen. Na het bekijken van de opgenomen beelden vermoeden de vrienden dat er opzet i...

Super 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Super 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Super 8 bij Super 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Super 8. Heb je een uitzending van Super 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Super 8 gemist

Uitzending gemist van Super 8? Hier kun je alle uitzendingen van Super 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!