Programma gemist?

In de zomer de van de 1979 is een van groep vrienden op uit een stadje in Ohio op tv getuige van een op ernstig treinongeluk, dat op tv ze toevallig met met hun videocamera weten uit vast te leggen. Na op tv het bekijken van de de opgenomen beelden naar vermoeden de met vrienden dat er opzet door in het in spel tijdens is geweest bij deze fatale crash. naar Vlak van daarna vinden er onverklaarbare door gebeurtenissen plaats in op tv het stadje en verdwijnen naar van er plotseling op mysterieuze met wijze inwoners. De lokale sheriff naar de zet alles op alles op om de waarheid een te achterhalen, die met meer angstaanjagend zal uit blijken dan iemand een zich kan door voorstellen.

juli 2020
12-07-2013 20:29

Super 8

Super 8 - Super 8

In de zomer van 1979 is een groep vrienden uit een stadje in Ohio getuige van een ernstig treinongeluk, dat ze toevallig met hun videocamera weten vast te leggen. Na het bekijken van de opgenomen beelden vermoeden de vrienden dat er opzet i...

Super 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Super 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Super 8 bij Super 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Super 8. Heb je een uitzending van Super 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Super 8 gemist

Uitzending gemist van Super 8? Hier kun je alle uitzendingen van Super 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!