Programma gemist?

In de door zomer van uit 1979 is een groep vrienden een uit een stadje in in op tv Ohio getuige van een ernstig van een treinongeluk, dat ze toevallig met hun een een videocamera weten vast te leggen. op Na het op bekijken van de in opgenomen beelden het vermoeden de vrienden het dat er opzet in het in spel is geweest naar bij naar deze fatale crash. Vlak op daarna vinden er onverklaarbare uit gebeurtenissen het plaats in het stadje en verdwijnen naar er plotseling naar op mysterieuze wijze van inwoners. De lokale sheriff door zet alles een op alles om met de waarheid te in achterhalen, tijdens die meer angstaanjagend zal tijdens blijken dan iemand zich de kan met voorstellen.

maart 2021
12-07-2013 20:29

Super 8

Super 8 - Super 8

In de zomer van 1979 is een groep vrienden uit een stadje in Ohio getuige van een ernstig treinongeluk, dat ze toevallig met hun videocamera weten vast te leggen. Na het bekijken van de opgenomen beelden vermoeden de vrienden dat er opzet i...

Super 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Super 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Super 8 bij Super 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Super 8. Heb je een uitzending van Super 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Super 8 gemist

Uitzending gemist van Super 8? Hier kun je alle uitzendingen van Super 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!