Programma gemist?

In met de zomer van 1979 is uit een groep van vrienden uit een een stadje in Ohio getuige in van een ernstig een treinongeluk, het dat ze uit toevallig met hun videocamera weten vast naar te leggen. van Na het bekijken van van uit de opgenomen beelden vermoeden de vrienden op dat er opzet door in het spel een is geweest bij op tv een deze fatale crash. Vlak een daarna vinden van er onverklaarbare gebeurtenissen plaats in het op stadje en met verdwijnen van er plotseling op naar mysterieuze wijze inwoners. De lokale tijdens sheriff zet alles het op alles om de in de waarheid te achterhalen, door die meer angstaanjagend met zal blijken dan iemand zich van kan in voorstellen.

oktober 2020
12-07-2013 20:29

Super 8

Super 8 - Super 8

In de zomer van 1979 is een groep vrienden uit een stadje in Ohio getuige van een ernstig treinongeluk, dat ze toevallig met hun videocamera weten vast te leggen. Na het bekijken van de opgenomen beelden vermoeden de vrienden dat er opzet i...

Super 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Super 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Super 8 bij Super 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Super 8. Heb je een uitzending van Super 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Super 8 gemist

Uitzending gemist van Super 8? Hier kun je alle uitzendingen van Super 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!