Programma gemist?

In tijdens de zomer van 1979 is een een groep vrienden met uit in een stadje tijdens in Ohio getuige van een met ernstig treinongeluk, dat een ze toevallig met hun uit videocamera weten naar vast te uit leggen. Na het bekijken van tijdens de naar opgenomen beelden vermoeden van de vrienden dat er opzet tijdens in het spel op tv is uit geweest bij tijdens deze fatale crash. Vlak daarna door vinden er naar onverklaarbare gebeurtenissen plaats in door het in stadje en verdwijnen er op plotseling op in mysterieuze wijze inwoners. De lokale sheriff uit in zet alles op alles om de de waarheid een te achterhalen, op die meer angstaanjagend zal een blijken dan iemand zich door kan in voorstellen.

augustus 2021
12-07-2013 20:29

Super 8

Super 8 - Super 8

In de zomer van 1979 is een groep vrienden uit een stadje in Ohio getuige van een ernstig treinongeluk, dat ze toevallig met hun videocamera weten vast te leggen. Na het bekijken van de opgenomen beelden vermoeden de vrienden dat er opzet i...

Super 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Super 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Super 8 bij Super 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Super 8. Heb je een uitzending van Super 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Super 8 gemist

Uitzending gemist van Super 8? Hier kun je alle uitzendingen van Super 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!