Programma gemist?
september 2021
01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

De leugen regeert - Bekijk hier alle afleveringen

De Leugen Regeert is een televisieprogramma van de Nederlandse omroep VARA, waarin journalistieke kwesties aan de orde worden gesteld. Het programma bestaat sinds september 2000 en wordt gepresenteerd door Felix Meurders. Meurders ontvangt ...

De leugen regeert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De leugen regeert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De leugen regeert bij De leugen regeert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De leugen regeert. Heb je een uitzending van De leugen regeert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De leugen regeert gemist

De Leugen Regeert is een televisieprogramma van de Nederlandse omroep VARA, waarin journalistieke kwesties aan de orde worden gesteld. Het programma bestaat sinds september 2000 en wordt gepresenteerd door Felix Meurders. Meurders ontvangt gasten, met wie hij vermeende missers bespreekt. De kwesties worden tevens voorgelegd aan de mediaraad, bestaande uit twee ervaren journalisten (in wisselende formatie). De naam van het programma is een verwijzing naar een citaat van Koningin Beatrix. Tijdens een informeel gesprek zou zij over de Nederlandse journalistiek hebben gezegd dat "de leugen regeert".

Uitzending gemist van De leugen regeert? Hier kun je alle uitzendingen van De leugen regeert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!