Programma gemist?

Bas de Haring bekijkt de economische crisis de de op zijn eigen met manier. Want wat merken wij de er eigenlijk van in uit ons dagelijks leven? door Een filosofische in kijk op het uit fenomeen crisis.Meer met Bas Haring bekijkt de economische de crisis op zijn van eigen tijdens manier. Want wat merken wij tijdens het er eigenlijk van in de ons dagelijks leven? Mogen de we onze op tv huidige situatie eigenlijk op wel crisis door noemen? Zijn wij door ongelukkiger dan in van de jaren van economische voorspoed? het Een filosofische kijk door op het fenomeen door crisis.Minder

Er wordt op ruim baan naar gegeven aan door vertellers met een goed verhaal. het De crisis is met volgens Paul Schnabel de het voorbode de van een ander soort op maatschappij.Meer Er wordt ruim op baan gegeven aan op vertellers op tv met een in goed verhaal. De crisis met is volgens Paul Schnabel met de voorbode van van een op ander soort maatschappij. De verzorgingsstaat op tv loopt ten einde een en maakt plaats voor een de participatiemaatschappij. de Het is tijdens een woord dat sinds de in Algemene Beschouwingen te van pas op en te onpas van valt. Maar wat betekent naar het in de door praktijk?Minder

Speciale afleveringen op waarin naar cabaretier en musicus tijdens Mike Boddé op zoek de naar dwarsverbanden tussen op klassieke en een andere muziek. Vanuit de Koorzaal van tijdens het Concertgebouw in met naar Amsterdam.

Speciale afleveringen de waarin cabaretier uit en musicus Mike Boddé de op zoek uit gaan naar een dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. door op tv Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw een in naar Amsterdam.

Speciale afleveringen tijdens van NTR Academie waarin van cabaretier en musicus het Mike Boddé op de zoek naar dwarsverbanden door tussen klassieke en in andere muziek. uit Vanuit de op tv Koorzaal van tijdens het Concertgebouw in de Amsterdam.

Speciale afleveringen van een naar NTR Academie waarin cabaretier en uit musicus Mike het Boddé op zoek een naar dwarsverbanden een tussen klassieke en andere muziek. van Vanuit de Koorzaal een van het naar Concertgebouw in uit Amsterdam.

Cabaretier Silvester tijdens Zwaneveld gaat in een de speciale naar voorstelling voor de NTR de Academie op zoek naar op het antwoord op tv op zijn vraag: de ben ik een door racist?Meer Cabaretier door Silvester Zwaneveld gaat in een naar speciale door voorstelling voor de NTR op Academie op zoek een naar uit het antwoord op zijn vraag: een ben op tv ik een racist? Sinds het begin een op tv van de zwartepietendiscussie vorig jaar loopt in tijdens hij met die vraag rond. op tv Want het is dé op tv vraag die voor van veel witte Nederlanders de achter dat een verhitte debat schuilt. tijdens Ongewild en tijdens onbewust lijken voorstanders van de het op traditionele Sinterklaasfeest van racisme van beschuldigd te met worden. Hoe kon dat nou gebeuren? met Silvester van probeert vat een te krijgen op in die onderliggende vraag.Minder

In het de NTR Academie krijgen bevlogen tijdens sprekers op een klein half uur het in woord van om hun altijd leerzame verhaal uit te de vertellen.Meer Herman Pleij is op tv cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar het Historische Nederlandse tijdens Letterkunde. Hij is bij door een in breed publiek bekend op tv geworden door het zijn talloze boeken door en optredens, bijvoorbeeld op in tv, waar hij uit graag zijn licht laat op tv schijnen over de Nederlandse tijdens op tv volkscultuur en geschiedenis, maar ook over naar voetbal of schaatsen. op tv Waarom de vinden buitenlanders de Nederlander het gierig? We zijn uit toch naar alleen maar zuinig? in Wat voor de een het geldt als uit een negatieve kwalificatie, is voor naar de ander een deugd. de Herman op tv Pleij vertelt over op de mentaliteitsgeschiedenis van op de Nederlander. Aan de een hand van het cabaretesk vertelde anekdotes en vertellingen op in houdt hij ons een spiegel voor de door over hoe wij ons uit zelf graag zien op tv en hoe wij met onze een helden de en politici omgaan. De Nederlandse op tv in identiteit bestaat niet, tijdens volgens Herman Pleij, maar er zijn op wel collectieve het mentaliteiten door die tot verstrekkende een waardering kunnen leiden. De Nederlander op houdt niet door van gezag, wel van in zeuren en wil zelf naar uit bepalen wat mag en wat niet met van mag. Ons nationale motto is daarom tijdens nog met altijd: 'Moet uit kunnen'.Minder

In de met NTR uit Academie krijgen bevlogen sprekers een klein de half uur het een woord om door hun naar altijd leerzame verhaal uit te vertellen.

In de NTR uit Academie krijgen het bevlogen sprekers een door klein half uur het uit woord om hun het altijd leerzame verhaal uit te in vertellen. Hans van Aarsman: Meer zien? Beter in kijken!

In de de NTR Academie krijgen op tv bevlogen sprekers naar een klein half uur met het tijdens woord om hun altijd leerzame verhaal van te vertellen. Eveline op Crone: Het naar puberbrein.

Bevlogen sprekers krijgen van een in klein half uur het woord uit om hun met altijd leerzame verhaal te met vertellen. In de van eerste het nieuwe uitzending kunstenaar met en beeldenmaker Rob tijdens Scholte.

In NTR Academie het wordt uit ruim baan op gegeven aan vertellers naar met een goed verhaal. Kris Verburgh tijdens is arts op tv en onderzoeker. de Hij is geïnteresseerd in het de verouderingsprocessen in het het menselijk tijdens lichaam.

16:10,In een handomdraai met leer met je je schrijfkramp overwinnen van en jouw unieke verhaal tijdens het vertellen.

1...,Als naar je wilt verklaren waarom dieren op tv probleemgedrag vertonen, moet op tv je een objectieve uit observatie uit doen.

juni 2017
27-03-2015 19:10

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Bas Haring bekijkt de economische crisis op zijn eigen manier. Want wat merken wij er eigenlijk van in ons dagelijks leven? Een filosofische kijk op het fenomeen crisis.Meer Bas Haring bekijkt de economische crisis op zijn eigen manier. Wan...

20-03-2015 19:13

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Er wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. De crisis is volgens Paul Schnabel de voorbode van een ander soort maatschappij.Meer Er wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. De crisis is volgens Paul S...

11-01-2015 18:54

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

04-01-2015 19:12

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek gaan naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

28-12-2014 19:12

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen van NTR Academie waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

21-12-2014 19:08

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen van NTR Academie waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

12-10-2014 19:44

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Cabaretier Silvester Zwaneveld gaat in een speciale voorstelling voor de NTR Academie op zoek naar het antwoord op zijn vraag: ben ik een racist?Meer Cabaretier Silvester Zwaneveld gaat in een speciale voorstelling voor de NTR Academie op z...

05-10-2014 19:45

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen.Meer Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij is bij een breed pu...

28-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen.

21-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Hans Aarsman: Meer zien? Beter kijken!

14-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Eveline Crone: Het puberbrein.

07-09-2014 19:45

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Bevlogen sprekers krijgen een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. In de eerste nieuwe uitzending kunstenaar en beeldenmaker Rob Scholte.

31-08-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In NTR Academie wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. Kris Verburgh is arts en onderzoeker. Hij is geïnteresseerd in de verouderingsprocessen in het menselijk lichaam.

26-06-2014 16:10

do 26 jun 2014

NTR academie - do 26 jun 2014

16:10,In een handomdraai leer je je schrijfkramp overwinnen en jouw unieke verhaal vertellen.

19-06-2014 16:10

Focus op biologie: gedrag bestuderen (do 19 jun 2014

NTR academie - Focus op biologie: gedrag bestuderen (do 19 jun 2014

1...,Als je wilt verklaren waarom dieren probleemgedrag vertonen, moet je een objectieve observatie doen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NTR academie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NTR academie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NTR academie bij NTR academie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NTR academie. Heb je een uitzending van NTR academie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NTR academie gemist

Serie lezingen. Twintig Nederlands(talig)e wetenschappers, schrijvers, visionairen en andere bevlogen sprekers houden een lezing over onderwerpen die bepalen in wat voor tijd wij leven.

Uitzending gemist van NTR academie? Hier kun je alle uitzendingen van NTR academie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord