Programma gemist?

Bas door Haring bekijkt de economische crisis door op zijn eigen met manier. Want wat een merken wij de er eigenlijk op van in in ons dagelijks leven? Een filosofische naar kijk in op het fenomeen crisis.Meer Bas met Haring een bekijkt de economische crisis op zijn in de eigen manier. Want op wat merken wij er eigenlijk van van in ons dagelijks van uit leven? Mogen we onze het huidige situatie eigenlijk wel crisis met noemen? Zijn wij door ongelukkiger de dan in de jaren door van economische een voorspoed? Een filosofische op kijk op het fenomeen met crisis.Minder

Er wordt ruim uit baan tijdens gegeven aan het vertellers met een goed de verhaal. De met crisis is volgens Paul Schnabel een de het voorbode van een ander soort op maatschappij.Meer het Er wordt ruim baan een gegeven aan vertellers met een het goed verhaal. De een crisis de is volgens Paul Schnabel de naar het voorbode van een ander soort de maatschappij. De verzorgingsstaat van loopt ten einde en het maakt op tv plaats voor de door participatiemaatschappij. Het is op een woord door dat sinds de de Algemene Beschouwingen te pas in en te het onpas valt. Maar van wat betekent het in de een praktijk?Minder

Speciale van afleveringen waarin het cabaretier en musicus Mike Boddé op op zoek naar een dwarsverbanden tussen klassieke en uit andere muziek. Vanuit naar op tv de Koorzaal van het Concertgebouw in op tijdens Amsterdam.

Speciale afleveringen tijdens waarin op cabaretier en musicus door Mike Boddé op op zoek gaan naar dwarsverbanden tussen klassieke op tv en andere muziek. in Vanuit de Koorzaal met het van het Concertgebouw in met Amsterdam.

Speciale uit afleveringen van NTR Academie waarin in cabaretier en tijdens musicus van Mike Boddé op door zoek naar dwarsverbanden tussen uit klassieke en andere muziek. tijdens Vanuit de Koorzaal tijdens van op het Concertgebouw in in Amsterdam.

Speciale afleveringen van de NTR de Academie waarin cabaretier en musicus met Mike Boddé in op zoek naar dwarsverbanden een op tv tussen klassieke en andere muziek. Vanuit tijdens de Koorzaal van op het het Concertgebouw in tijdens Amsterdam.

Cabaretier van Silvester Zwaneveld gaat in naar een naar speciale voorstelling voor de NTR tijdens Academie op met zoek naar het antwoord het op zijn met vraag: ben ik een op tv racist?Meer Cabaretier Silvester Zwaneveld naar gaat in een door speciale voorstelling voor met de de NTR Academie op zoek naar op het een antwoord op uit zijn vraag: ben ik door een racist? Sinds het de begin van uit de zwartepietendiscussie tijdens vorig jaar loopt hij met met die vraag rond. op tv Want het is dé met vraag die voor op tv veel witte Nederlanders de in achter dat verhitte naar debat schuilt. Ongewild en onbewust lijken het voorstanders van het op tv traditionele Sinterklaasfeest op tv van tijdens racisme beschuldigd te worden. Hoe kon tijdens dat op nou gebeuren? in Silvester probeert vat te krijgen in op die onderliggende door vraag.Minder

In de naar NTR Academie het krijgen bevlogen sprekers op een klein naar half uur het woord om hun de altijd door leerzame verhaal te het vertellen.Meer Herman Pleij is cultuurhistoricus het en emeritus in hoogleraar van Historische Nederlandse Letterkunde. Hij uit is bij het een breed publiek bekend het geworden door zijn talloze boeken de en optredens, een bijvoorbeeld op tijdens tv, waar hij graag in zijn licht laat schijnen met door over de Nederlandse volkscultuur het en geschiedenis, maar naar ook over in voetbal of schaatsen. op tv Waarom vinden buitenlanders de Nederlander op gierig? van We zijn toch alleen maar met zuinig? Wat voor de de van een geldt als een negatieve van kwalificatie, door is voor de ander een deugd. door Herman Pleij vertelt een over de in mentaliteitsgeschiedenis van van de Nederlander. Aan de hand op van cabaretesk het vertelde anekdotes op en vertellingen houdt een hij ons een spiegel in voor over hoe van wij ons op zelf graag een zien en hoe wij op tv met onze helden en politici de omgaan. De naar Nederlandse identiteit uit bestaat niet, volgens Herman naar Pleij, maar er zijn tijdens wel collectieve mentaliteiten in die tot de verstrekkende waardering kunnen op tv leiden. De Nederlander houdt een op niet van gezag, in wel van zeuren en wil het zelf bepalen wat tijdens mag en wat op tv niet mag. het Ons nationale motto is daarom de nog uit altijd: 'Moet met kunnen'.Minder

In tijdens de NTR Academie krijgen bevlogen tijdens sprekers een klein op half uur het het woord om uit hun altijd leerzame verhaal van een te vertellen.

In tijdens de NTR Academie krijgen tijdens bevlogen sprekers een het klein half met uur het woord om hun het altijd leerzame op verhaal te vertellen. Hans tijdens Aarsman: Meer zien? uit Beter in kijken!

In de op tv NTR Academie krijgen het bevlogen sprekers een van klein half uur het door in woord om hun altijd op leerzame verhaal te vertellen. Eveline door Crone: Het op tv puberbrein.

Bevlogen sprekers in krijgen een klein half het uur het woord op om op tv hun altijd met leerzame verhaal te vertellen. In een de een eerste nieuwe uitzending tijdens kunstenaar en beeldenmaker Rob van Scholte.

In de NTR Academie tijdens wordt ruim baan het gegeven aan vertellers met een goed tijdens verhaal. in Kris Verburgh op tv is arts en onderzoeker. Hij uit is geïnteresseerd in de een verouderingsprocessen in het op menselijk uit lichaam.

16:10,In met een handomdraai leer je door je schrijfkramp op overwinnen en in jouw unieke verhaal een vertellen.

1...,Als van je wilt verklaren waarom dieren het tijdens probleemgedrag vertonen, moet je tijdens een objectieve in observatie doen.

oktober 2017
27-03-2015 19:10

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Bas Haring bekijkt de economische crisis op zijn eigen manier. Want wat merken wij er eigenlijk van in ons dagelijks leven? Een filosofische kijk op het fenomeen crisis.Meer Bas Haring bekijkt de economische crisis op zijn eigen manier. Wan...

20-03-2015 19:13

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Er wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. De crisis is volgens Paul Schnabel de voorbode van een ander soort maatschappij.Meer Er wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. De crisis is volgens Paul S...

11-01-2015 18:54

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

04-01-2015 19:12

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek gaan naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

28-12-2014 19:12

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen van NTR Academie waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

21-12-2014 19:08

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Speciale afleveringen van NTR Academie waarin cabaretier en musicus Mike Boddé op zoek naar dwarsverbanden tussen klassieke en andere muziek. Vanuit de Koorzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

12-10-2014 19:44

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Cabaretier Silvester Zwaneveld gaat in een speciale voorstelling voor de NTR Academie op zoek naar het antwoord op zijn vraag: ben ik een racist?Meer Cabaretier Silvester Zwaneveld gaat in een speciale voorstelling voor de NTR Academie op z...

05-10-2014 19:45

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen.Meer Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij is bij een breed pu...

28-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen.

21-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Hans Aarsman: Meer zien? Beter kijken!

14-09-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In de NTR Academie krijgen bevlogen sprekers een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. Eveline Crone: Het puberbrein.

07-09-2014 19:45

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

Bevlogen sprekers krijgen een klein half uur het woord om hun altijd leerzame verhaal te vertellen. In de eerste nieuwe uitzending kunstenaar en beeldenmaker Rob Scholte.

31-08-2014 19:46

NTR Academie

NTR academie - NTR Academie

In NTR Academie wordt ruim baan gegeven aan vertellers met een goed verhaal. Kris Verburgh is arts en onderzoeker. Hij is geïnteresseerd in de verouderingsprocessen in het menselijk lichaam.

26-06-2014 16:10

do 26 jun 2014

NTR academie - do 26 jun 2014

16:10,In een handomdraai leer je je schrijfkramp overwinnen en jouw unieke verhaal vertellen.

19-06-2014 16:10

Focus op biologie: gedrag bestuderen (do 19 jun 2014

NTR academie - Focus op biologie: gedrag bestuderen (do 19 jun 2014

1...,Als je wilt verklaren waarom dieren probleemgedrag vertonen, moet je een objectieve observatie doen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NTR academie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NTR academie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NTR academie bij NTR academie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NTR academie. Heb je een uitzending van NTR academie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NTR academie gemist

Serie lezingen. Twintig Nederlands(talig)e wetenschappers, schrijvers, visionairen en andere bevlogen sprekers houden een lezing over onderwerpen die bepalen in wat voor tijd wij leven.

Uitzending gemist van NTR academie? Hier kun je alle uitzendingen van NTR academie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord