Programma gemist?

'Vrouwennijd' het met Eva Van der in Gucht en in Anniek Pheifer. een Eva is verschrikkelijk de jaloers op het geluk de van vriendin uit Anniek en zint uit op wraak. 'Teken jij?' tijdens met Saskia een Temmink en Stefan de een Walle. Het is van 1942. Acteurs Saskia en een Stefan staan met voor de met keuze: Lid worden van van de Kultuurkamer of geen op werk meer hebben. door 'Vega' met Yannick van naar de een Velde en Anniek Pheifer. met Het vega-eten hangt Yannick het de keel een uit. Hoe kan een hij Anniek van ervan overtuigen op tv dat vlees gewoon lekker naar is?

'Laatste een glas' met Saskia naar Temmink en een Peter Blok. Saskia en het Peter drinken nog een de glas en van gaan dan als vrienden uit van een elkaar. Toch? 'We horen hier' van met Fabian tijdens Jansen en Saskia op tv Temmink. Ex-kamper en voorlichter van in het de burgemeester probeert duidelijk te in maken dat het geen met goed idee is het om van het woonwagenkamp te ontruimen. tijdens 'Ze op is veertien' met Peter Blok en de Guy Clemens. Guy tijdens een komt 's nachts de vader naar van zijn een jonge vriendinnetje tegen in in de keuken. Deze op lijkt uit er niet veel problemen mee uit te hebben dat het ze pas veertien in is.

'Vriendendienst' in met Stefan tijdens de Walle en Gijs in Scholten van naar Aschat. Stefan heeft tijdens een verhouding met de vrouw op van het zijn beste vriend. Getuigt het nou de naar juist wel of niet van vriendschap het in om hem dat te van vertellen? 'Nieuw met liefje' met Romana Vrede een en Saskia Temmink. Misschien op was het met toch niet het zo'n goed idee van Saskia het om een de nieuwe vriendin van haar uit man op te ontmoeten. 'Verplichte diversiteit' de met Yannick van op tv de Velde door en Achmed Akkabi. Yannick beklaagt zich door bij goede op vriend en mede-acteur tijdens Achmed door dat hij als witte man geen van filmrollen de meer krijgt.

'Steeds door banger' met Peter Blok en op tv Stefan de het Walle. op tv Oude vrienden Peter en Stefan zijn door de in de loop van op de tijd steeds behoudender, het zeg maar rechtser, geworden. door Tegenover elkaar de durven naar ze dat nog wel toe het te geven. naar Maar wie kan je tijdens tegenwoordig nog vertrouwen? '#Metoo' op met Fabian Jansen door en Anniek met Pheifer. Als stagiair in is Fabian het door zijn cheffin het gedwongen tot op tv seksuele handelingen. Na de dertien jaar komt hij verhaal uit halen. tijdens Hij dreigt ermee de zaak openbaar in op te maken. 'Alleen met maar schulden' met Fabian Jansen en naar de Stefan de Walle. Zijn flamboyante de en ooit het zeer gefortuneerde moeder is van overleden en in heeft Fabian met op tv alleen maar schulden achtergelaten. Nu uit probeert het hij zijn oom Piet tijdens te van overreden hem uit de brand te van in helpen.

'Halve sterrenkok' naar met Pierre Bokma van en Yannick van de tijdens de Velde. Carpaccio met kaarsvet de en prikkeldraad, van een culinair journalist met een maagbloeding. met van Het is de vraag op tv of Yannick zijn vader ervan door tijdens kan overtuigen dat door hij zijn gerechten misschien de iets minder gewaagd moet maken. door met 'Matties' met Sanne den Hartogh en van Achmed uit Akkabi. In de gesloten jeugdinrichting het waren ze dikke met matties. de Nu is de één naar een naar geslaagd acteur, de op ander dakloos. In tijdens hoeverre is de vriendschap een daartegen bestand? 'Onzichtbare hulp' van met Anniek Pheifer en tijdens Peter een Blok. Het is bijna griezelig, van maar uit Peter is verliefd op zijn met hulp, met die tijdens zijn veelvuldige van zakenreizen voor uit zijn huis zorgt. op tv Ze hebben elkaar echter naar nog nooit met gezien.

'Jehova Redt' naar met Yannick op van de van Velde en Peter Blok. De herinneringen uit aan op tv het seksueel misbruik in op zijn jeugd van bij de Jehova's spelen Yannick door nog steeds op tv parten. op tv Een onverwachte confrontatie met zijn in belager van toen op lijkt hét uit moment om zijn frustraties eruit tijdens te gooien. op tv 'Vrije man' met door Guy Clemens de en Saskia Temmink. Guy heeft met genoeg van het naar tijdens bestaan als huisman. Kan op hij op begrip rekenen van op zijn vrouw? door 'Pierewaaien' met naar Anna Raadsveld van en Peter Blok. naar Wanneer Peter zijn excuses in komt aanbieden door voor hun ongepaste relatie indertijd de reageert naar zijn vroegere studente heel anders dan naar hij had naar verwacht.

'Thierry B.' van met uit Carly Wijs en Anna van op tv Raadsveld. Linkse activiste het moet even verwerken van dat haar moeder op het ooit tijdens met Thierry Baudet heeft gedaan. door 'Oude op tv vlammen' met Pierre Bokma en de Peter Blok. de Jos en in Theo hadden ooit het een korte, maar uit heftige relatie. de Nu komen ze naar elkaar na twintig jaar in weer tegen. Allebei getrouwd. op Hoe sterk zijn hun tijdens gevoelens nog? met 'Naar Marokko' met tijdens Romana Vrede en Gijs het Scholten van Aschat. de uit Romana en Gijs weten niet van of ze hun het puberzoon van op vakantie moeten een laten gaan naar Marokko. Is het van naar wel zuivere koffie?

'De methode Kempers' van met Anna in van Raadsveld en in Yannick met van de Velde. Yannick door heeft een hele andere het herinnering aan hun uit vroegere muziekleraar een dan Anna. met Was er echt sprake tijdens van seksuele intimidatie? naar 'Moord' met Anna van met Raadsveld en Sanne in den Hartogh. Het uit is Anna's advocaat uit gelukt haar vrij te op tv pleiten van de op moord op haar met het zoontje. Maar nu wil ze toch naar in iets aan hem kwijt. 'Geen leven tijdens meer' de met Gijs Scholten van Aschat door en Fabian op tv Jansen. Fabian tijdens is door Gijs beschuldigd van van pedofilie, met maar daar zijn geen bewijzen met voor gevonden. tijdens Op aanraden op van de politie gaat het Gijs zijn excuses op aanbieden.

'Madame een Macron' met in Carly Wijs en Sanne den het Hartogh. met Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend op tv gedrag, die is het ingediend tegen de de populaire talkshowhost in terecht? Zijn twintig jaar tijdens oudere van vrouw weet het nog in zo net niet. 'Bijbel met en Koran' met Yannick de van de door Velde en Sanne den op tv Hartogh. van Museumdirecteur is niet van overtuigd van het het statement dat kunstenaar Yannick de wil maken: het langzaam op op tot ontbranding brengen van Bijbel en een het Koran. 'Thuiszorg-engel' met Shahine El-Hamus en een Anniek op Pheifer. Doodzieke Anniek fleurt iedere een dag een beetje het op van als de jonge thuiszorgmedewerker langs van komt. het Andersom lijkt dat ook het in het geval. Hoe reageert de ze op het verrassende uit verzoek van door hem?

Vanavond tijdens start het achttiende seizoen van van de het improvisatieprogramma De Vloer Op, een waarin naar de deelnemende acteurs op op zoek gaan naar een verhaal. uit Regisseur Peter de de Baan stuurt van ze - in onvoorbereid - een met een improvisatieopdracht de vloer een op. van En of het nu leidt op tot hilarische, tijdens absurde of ontroerende het scènes, het resulteert in vrijwel altijd in tijdens interessante inkijkjes in in de wijze uit waarop mensen tot morele en ethische tijdens keuzes komen. Dit tijdens jaar doen tijdens de volgende acteurs opnieuw mee: het Sanne den met Hartogh, Anniek Pheifer, met Eva Van der Gucht, in Fabian Jansen, Yannick op tv tijdens van de Velde, Anna Raadsveld, Saskia op tv Temmink, Achmed Akkabi, van CarlyWijs, Pierre uit Bokma, Peter Blok, Stefan door de Walle, de Guy Clemens en Gijs met de Scholten van Aschat. Er zijn ook de twee nieuwelingen: met Shahine El-Hamus maakte op tv de overstap van De tijdens Vloer Op de Jr. naar de volwassenen-editie. op tv Romana Vrede, winnares van een de belangrijkste van toneelprijs, de Theo uit d'Or 2017, zet het haar eerste tijdens schreden op met de vloer van het een improvisatieprogramma. Met in aflevering op tv 1: - Seks over de grens tijdens (met van Sanne den op Hartogh en Fabian uit Jansen) Twee hulpverleners hebben indertijd met in het vluchtelingenkamp in van Afrika een meegedaan aan feestjes door waarbij seksueel overschrijdend naar gedrag meer regel was dan uitzondering. tijdens Een van hen tijdens kan daar naar niet meer mee leven de en uit wil dit nu in de naar op openbaarheid brengen. - Het spijt me op (met Saskia uit Temmink en Gijs Scholten uit van Aschat) De echtgenoot met van Saskia kwam een vier maanden geleden om de het een leven bij een auto-ongeluk. De op man een die daarvoor verantwoordelijk was de heeft uit behoefte zijn condoleances aan haar over in te brengen. De door op tv vraag is of zij daarop zit het te met wachten. - Afgewezen vrijwilliger op tv (met Anniek Pheifer en Pierre in Bokma) Anniek is tijdens echt nergens geschikt door voor. op tv Ze is zelfs afgewezen als een vrijwilligster naar om taallessen aan asielzoekers te geven van omdat haar tijdens Nederlands niet goed het genoeg tijdens was. Echtgenoot Pierre verbaast de het niet de echt.

'Doof' het met Teun Luijkx en Eva tijdens Van naar der Gucht. Eva uit probeert haar steeds slechter naar wordende gehoor voor op haar man naar te maskeren. Maar deze blijkt met ook het iets te verbergen een te hebben. 'Sleur' met Yannick naar van op de Velde en een Teun Luijkx. Yannick vindt zijn naar beste vriend Teun op op irritant saai worden. Hoe uit krijgt hij hem nog de de de deur uit? 'Aan lager uit wal' met met Sanne den Hartogh de en Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is met geïntrigeerd door op de keurige dame die het haar boodschappen bij hem tijdens een doet.

'Kandidaat' met Stefan uit uit de Walle en Achmed op Akkabi. Achmed biedt de zijn diensten aan aan de in PVV. de De vraag is de of hij de Stefan, gemeenteraadslid voor die door partij, kan door overtuigen van zijn waarde voor de in partij. naar 'Jeugdliefde' met Anniek van Pheifer en naar Nasrdin Dchar. Oud-geliefden het ontmoeten elkaar op een ver vliegveld. uit Is door er nog iets naar over van de vroegere op tv gevoelens? 'Geloof met en seks' het met Yannick van de Velde en van op Gaite Jansen. Hun door geloof verbiedt Yannick en Gaite in - al jaren verliefd naar van - om seks te op tv hebben voor het huwelijk. Dat een valt niet mee, op tv vooral het niet tijdens het EO op tv Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' naar met Margôt naar Ros en Eva Van op tv der Gucht. Hun van puberzoon heeft de liever niet dat zijn beide tijdens moeders samen op naar het het voetbal komen kijken. Ze door begrijpen dat, maar geven het ze gehoor aan zijn van wens? met 'Omgebouwd' met Anna door Raadsveld en op Teun Luijkx. Anna werd geboren als de Boris. door Aan die gedachte tijdens moet kersverse door minnaar Teun even wennen. 'Fucking Terrorist' in met Achmed Akkabi uit op en Yannick van tijdens de Velde. Achmed heeft veel tijdens moeite met naar de argwanende blikken die het hij het krijgt van mensen het om hem heen. Zijn naar beste vriend tijdens Yannick vindt dat ontzettend met overdreven.

'Wie naar is de held?' met Sanne de den Hartogh en het Nasrdin door Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders de Sanne en de Nasrdin staan op in het punt op een overval te uit plegen, waarbij een de van beiden hoogstwaarschijnlijk het het leven van zal laten. Wie offert uit zich op? 'Verbeterpunten' door met Gaite Jansen en in Teun de Luijkx. Bij hun derde date de komt de een kritiek op uit elkaar naar boven. Maar gelukkig is een er ook wel in wat positiefs tijdens te melden. 'Vrouw op tv vond boer' naar met Saskia Temmink met en Stefan de op Walle. Het op tv leven op de boerderij is niet tijdens zo idyllisch met als het Saskia dacht toen ze van twee jaar de geleden in een impulsieve bui op tv bij in haar boer introk.

'Voltooid met leven' met Carly Wijs en uit Nasrdin Dchar. Vol in toewijding in verzorgt Carly haar door het haar fout invalide geworden op naar man. Is er een grens tijdens aan schuldgevoel? naar 'Klussers' met Sanne den Hartogh op tv en Nils van Verkooijen. door Nils vindt het lastig dat zijn uit medeklusser Sanne homo op is. Maar waar het heeft hij op tv nu precies moeite op mee? 'Hoe tijdens ver ben je?' met Carly op tv Wijs en van Anniek Pheifer. Carly op heeft in een tweede hypotheek op tv op haar huis op genomen om haar beste in vriendin in staat van te stellen haar roman af op te op maken. Vordert Anniek al door een door beetje?

oktober 2020
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!