Programma gemist?

'Vrouwennijd' met Eva tijdens Van een der Gucht en Anniek Pheifer. van Eva van is verschrikkelijk het jaloers op het geluk van van vriendin op Anniek en zint op tijdens wraak. 'Teken jij?' met Saskia de Temmink en uit Stefan de in Walle. Het van is 1942. Acteurs Saskia en Stefan naar staan een voor de keuze: Lid worden op tv van de met Kultuurkamer op of geen werk meer hebben. uit 'Vega' met Yannick op tv van de Velde in en Anniek van Pheifer. Het vega-eten hangt Yannick met de keel de uit. Hoe met kan hij Anniek in ervan overtuigen uit dat vlees gewoon lekker van is?

'Laatste glas' een met Saskia Temmink en naar Peter Blok. Saskia in op en Peter drinken op tv nog een glas en een gaan dan als vrienden uit op van elkaar. Toch? 'We horen hier' in met Fabian Jansen op en Saskia tijdens Temmink. Ex-kamper met en voorlichter van de burgemeester probeert een duidelijk op tv te maken door dat het geen goed idee met is om met het woonwagenkamp te ontruimen. 'Ze uit is veertien' de met Peter Blok en met Guy de Clemens. Guy naar komt 's nachts de vader het van zijn jonge de vriendinnetje van tegen in de keuken. Deze lijkt de er niet veel de problemen mee een te hebben dat ze de in pas veertien is.

'Vriendendienst' op tv met Stefan de Walle en van tijdens Gijs Scholten van Aschat. Stefan tijdens heeft een verhouding met de de vrouw van naar zijn beste vriend. met Getuigt met het nou juist wel of uit niet door van vriendschap om tijdens hem dat te het vertellen? 'Nieuw in liefje' met Romana een Vrede en Saskia op Temmink. Misschien was het een toch niet zo'n goed idee tijdens uit van Saskia om de nieuwe vriendin op van haar man op tv te van ontmoeten. 'Verplichte diversiteit' met Yannick tijdens van de Velde uit en Achmed door Akkabi. de Yannick beklaagt zich in bij goede vriend en mede-acteur van Achmed dat hij uit als witte door man geen tijdens filmrollen meer krijgt.

'Steeds met banger' met Peter Blok en uit Stefan in de Walle. Oude vrienden Peter een en Stefan zijn het in de loop het van van de tijd steeds de behoudender, zeg maar rechtser, een geworden. Tegenover elkaar durven van ze op tv dat nog wel toe te de geven. Maar het wie kan op je tegenwoordig nog vertrouwen? een '#Metoo' met het Fabian Jansen en een Anniek Pheifer. Als stagiair naar is Fabian van door zijn het cheffin gedwongen tot seksuele handelingen. Na een naar dertien jaar komt hij verhaal halen. naar Hij dreigt ermee uit de zaak op openbaar te maken. van 'Alleen maar schulden' op tv met op Fabian Jansen en Stefan de op Walle. de Zijn flamboyante en ooit zeer gefortuneerde op moeder het is overleden en heeft naar Fabian het met alleen maar met schulden achtergelaten. Nu probeert hij zijn tijdens tijdens oom Piet te overreden hem uit het de door brand te op tv helpen.

'Halve sterrenkok' met van Pierre met Bokma en Yannick van de naar op tv Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, op een culinair journalist in met op een maagbloeding. Het is de naar vraag of Yannick de zijn van vader ervan kan overtuigen dat in hij van zijn gerechten tijdens misschien iets minder gewaagd moet de maken. op tv 'Matties' met Sanne uit den Hartogh en Achmed in Akkabi. In op de gesloten jeugdinrichting waren ze dikke de van matties. Nu is de uit één een geslaagd op tv acteur, de ander een dakloos. In in hoeverre is de vriendschap daartegen op tv bestand? 'Onzichtbare hulp' met het Anniek Pheifer en in Peter met Blok. Het is bijna griezelig, met maar Peter is op verliefd op uit zijn hulp, die uit tijdens zijn van veelvuldige zakenreizen uit voor zijn huis zorgt. de Ze hebben in elkaar echter nog nooit uit gezien.

'Jehova van Redt' met Yannick van van de Velde en van Peter Blok. De herinneringen de aan het seksueel van misbruik in zijn op tv jeugd van bij de Jehova's de spelen Yannick nog in steeds parten. Een onverwachte confrontatie op met zijn op belager van door toen lijkt hét door moment om zijn het frustraties eruit het te gooien. 'Vrije man' met Guy een Clemens door en Saskia Temmink. Guy heeft met genoeg van het tijdens bestaan als huisman. een Kan hij op door begrip in rekenen van door zijn vrouw? 'Pierewaaien' een met Anna Raadsveld uit en Peter Blok. een Wanneer Peter zijn excuses komt aanbieden door voor naar hun ongepaste relatie indertijd een reageert zijn door vroegere studente heel met anders dan de hij had verwacht.

'Thierry het B.' met Carly Wijs en uit Anna met van Raadsveld. het Linkse activiste moet even verwerken uit dat haar moeder het door ooit met op tv Thierry Baudet heeft gedaan. tijdens 'Oude vlammen' het met Pierre met Bokma en in Peter Blok. Jos en van Theo hadden ooit een korte, van maar heftige tijdens relatie. Nu komen ze in elkaar na naar twintig jaar weer tegen. op Allebei getrouwd. door Hoe sterk door zijn hun gevoelens de nog? 'Naar met Marokko' met Romana Vrede en door Gijs Scholten van de Aschat. Romana en Gijs uit naar weten niet of door ze hun puberzoon een op vakantie moeten laten gaan in naar Marokko. met Is het wel het zuivere koffie?

'De uit methode Kempers' met Anna de van Raadsveld en Yannick tijdens van de Velde. door Yannick heeft een de hele andere tijdens herinnering aan hun met vroegere muziekleraar tijdens dan Anna. een Was er echt sprake van op seksuele met intimidatie? 'Moord' met door Anna van Raadsveld van en Sanne den Hartogh. in Het is Anna's in advocaat gelukt haar vrij uit te door pleiten van de het moord op haar zoontje. Maar nu het wil door ze toch iets aan hem de kwijt. de 'Geen leven het meer' met Gijs Scholten in van Aschat en Fabian Jansen. in Fabian is van door uit Gijs beschuldigd van pedofilie, van maar daar zijn het geen bewijzen voor gevonden. in Op van aanraden van de politie gaat Gijs met op zijn excuses aanbieden.

'Madame de Macron' met tijdens Carly Wijs en Sanne den Hartogh. op tv Is de klacht, een seksueel op grensoverschrijdend gedrag, in die is ingediend op tv tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn in op twintig jaar oudere vrouw weet het van nog zo net op niet. 'Bijbel een en Koran' de met Yannick van de Velde de en Sanne den naar Hartogh. Museumdirecteur een is niet overtuigd van op het op tv statement dat kunstenaar Yannick op wil maken: met het langzaam naar tot ontbranding brengen van Bijbel uit en Koran. 'Thuiszorg-engel' met het Shahine naar El-Hamus en Anniek Pheifer. op tv Doodzieke Anniek fleurt iedere naar dag een beetje met op als de het jonge thuiszorgmedewerker langs naar het komt. Andersom lijkt dat ook het op geval. de Hoe reageert ze op het door verrassende met verzoek van een hem?

Vanavond uit start het met achttiende seizoen van tijdens het improvisatieprogramma De Vloer Op, naar waarin de deelnemende het acteurs op zoek naar gaan het naar een verhaal. Regisseur de Peter de Baan stuurt naar ze - onvoorbereid - tijdens met uit een improvisatieopdracht de vloer uit op. En of het met nu uit leidt tot de hilarische, absurde of tijdens ontroerende scènes, het resulteert vrijwel tijdens altijd in interessante inkijkjes met in de een wijze waarop mensen van tot tijdens morele en ethische keuzes komen. Dit een jaar doen de volgende in acteurs opnieuw van mee: Sanne den in Hartogh, door Anniek Pheifer, Eva Van der Gucht, de Fabian Jansen, Yannick op tv van van de Velde, Anna Raadsveld, Saskia tijdens Temmink, op tv Achmed Akkabi, CarlyWijs, door Pierre Bokma, Peter Blok, Stefan tijdens de de Walle, Guy Clemens en de Gijs Scholten op tv van Aschat. Er zijn tijdens ook twee nieuwelingen: Shahine in El-Hamus met maakte de overstap van De Vloer met met Op Jr. naar de volwassenen-editie. Romana het Vrede, winnares van door de belangrijkste een toneelprijs, de in Theo d'Or een 2017, zet haar eerste schreden op de de vloer van uit het improvisatieprogramma. Met in van aflevering met 1: - Seks over de grens tijdens (met Sanne den op tv Hartogh naar en Fabian Jansen) Twee van hulpverleners hebben een indertijd in het door vluchtelingenkamp in Afrika meegedaan door aan feestjes waarbij seksueel door overschrijdend gedrag meer door regel op tv was dan uitzondering. Een door van hen kan daar niet naar in meer mee leven en wil de dit nu op tv in de met openbaarheid brengen. - Het spijt me van (met Saskia Temmink op tv en Gijs op tv Scholten van Aschat) De de echtgenoot van Saskia kwam van vier maanden geleden om tijdens het leven door bij een auto-ongeluk. De van man die daarvoor naar verantwoordelijk het was heeft op behoefte zijn condoleances aan haar met over te naar brengen. De vraag is of met een zij daarop zit te wachten. - Afgewezen van met vrijwilliger (met Anniek de Pheifer en Pierre Bokma) Anniek is op echt nergens geschikt met voor. Ze is zelfs op afgewezen als naar vrijwilligster om taallessen aan tijdens asielzoekers tijdens te geven omdat haar op Nederlands het niet goed genoeg van was. Echtgenoot Pierre verbaast het uit niet met echt.

'Doof' met Teun door Luijkx en Eva op Van der uit Gucht. Eva probeert van haar steeds slechter op wordende gehoor voor van haar in man te maskeren. Maar met deze blijkt tijdens ook iets te met verbergen te hebben. 'Sleur' van met Yannick van uit de Velde en Teun Luijkx. met Yannick tijdens vindt zijn beste vriend met Teun irritant saai worden. uit het Hoe krijgt hij hem nog de naar deur uit? op 'Aan lager met wal' met Sanne op den Hartogh en Anniek Pheifer. op tv Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd een door de in keurige dame die haar het boodschappen bij hem een tijdens doet.

'Kandidaat' op met Stefan de op Walle en Achmed Akkabi. het Achmed biedt in zijn diensten door aan aan de PVV. De op vraag is door of hij op Stefan, gemeenteraadslid voor het die partij, kan met overtuigen van zijn het waarde voor de partij. naar 'Jeugdliefde' met in Anniek Pheifer en Nasrdin Dchar. op Oud-geliefden ontmoeten tijdens elkaar op op een ver vliegveld. Is uit er nog iets over van van op de vroegere gevoelens? 'Geloof en door seks' met Yannick van een de Velde en naar Gaite Jansen. op tv Hun geloof verbiedt van Yannick en Gaite een - al door jaren verliefd - door om seks te hebben van voor het uit huwelijk. Dat valt niet mee, op tv vooral niet op tijdens het van EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met Margôt de Ros en Eva tijdens Van der het Gucht. Hun puberzoon heeft het liever niet in dat op zijn beide moeders samen naar op tv het voetbal komen in kijken. Ze begrijpen dat, tijdens maar geven op tv ze gehoor de aan zijn door wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en tijdens Teun Luijkx. Anna op tv werd op geboren als Boris. Aan die naar naar gedachte moet kersverse minnaar in Teun even wennen. met 'Fucking Terrorist' een met Achmed Akkabi en Yannick van van de uit Velde. Achmed op heeft veel moeite met door de argwanende blikken die hij tijdens krijgt van door mensen om hem met heen. Zijn uit beste vriend het Yannick vindt dat ontzettend door overdreven.

'Wie is van de held?' met tijdens Sanne den Hartogh van en Nasrdin Dchar. het Het uit is 1942. Verzetsstrijders een Sanne en Nasrdin staan op het het punt een de overval te met plegen, waarbij een van op tv beiden hoogstwaarschijnlijk het de leven zal laten. op Wie offert van zich op? 'Verbeterpunten' met in Gaite tijdens Jansen en Teun Luijkx. een Bij hun derde date naar komt de kritiek tijdens op elkaar naar boven. het Maar gelukkig is uit er ook uit wel wat positiefs van te melden. 'Vrouw de vond boer' met naar Saskia Temmink op en Stefan de Walle. in Het leven op naar de boerderij is niet op tv zo idyllisch in als Saskia naar dacht toen ze op twee jaar geleden in een op impulsieve bui in bij haar boer naar introk.

'Voltooid leven' tijdens met Carly naar Wijs en Nasrdin Dchar. Vol een toewijding verzorgt tijdens Carly haar op door haar fout invalide geworden het man. de Is er tijdens een grens aan op schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den de Hartogh en Nils Verkooijen. tijdens Nils door vindt het lastig dat zijn tijdens op medeklusser Sanne homo is. op tv Maar waar heeft hij tijdens nu precies op tv moeite mee? naar 'Hoe ver ben je?' in met Carly Wijs een en Anniek met Pheifer. Carly heeft een tweede de hypotheek op een haar huis genomen om uit haar beste vriendin in in staat tijdens te stellen haar roman af de te maken. Vordert op tv Anniek al naar een op beetje?

januari 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 03-08-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord