Programma gemist?

'Vrouwennijd' met Eva op Van der Gucht door en tijdens Anniek Pheifer. Eva in is verschrikkelijk uit jaloers op het geluk van vriendin de Anniek en zint uit op uit wraak. 'Teken jij?' met van Saskia Temmink en op tv Stefan de het Walle. Het de is 1942. Acteurs de Saskia en Stefan staan voor op tv de keuze: Lid tijdens worden van de Kultuurkamer een of geen in werk meer hebben. in 'Vega' met op tv Yannick van de de Velde en naar Anniek Pheifer. Het vega-eten op tv hangt Yannick de keel de uit. Hoe kan hij op tv tijdens Anniek ervan overtuigen in dat vlees gewoon lekker uit is?

'Laatste van glas' met Saskia tijdens Temmink en Peter in Blok. Saskia en Peter drinken op tv nog een glas met en gaan op tv dan als vrienden uit door elkaar. Toch? 'We het horen door hier' met Fabian uit Jansen en Saskia naar Temmink. Ex-kamper en door voorlichter van de burgemeester het probeert op tv duidelijk te maken op dat het geen goed door idee is van om het woonwagenkamp tijdens te ontruimen. 'Ze is veertien' met tijdens uit Peter Blok en Guy het Clemens. Guy komt door 's nachts de de vader van zijn jonge naar vriendinnetje tegen in door de keuken. Deze lijkt tijdens het er niet veel problemen mee te met hebben het dat ze pas het veertien is.

'Vriendendienst' met naar Stefan de Walle op en Gijs Scholten naar van uit Aschat. Stefan heeft een verhouding met in tijdens de vrouw van zijn beste in vriend. Getuigt door het nou juist wel of door niet van door vriendschap om in hem dat te vertellen? naar 'Nieuw liefje' met Romana het Vrede en op tv Saskia Temmink. Misschien tijdens was het toch naar niet zo'n goed idee door van Saskia door om door de nieuwe vriendin van haar man uit op te ontmoeten. 'Verplichte een diversiteit' met Yannick van met de Velde en Achmed Akkabi. met Yannick beklaagt zich een bij goede vriend het de en mede-acteur Achmed dat hij uit als witte man geen tijdens filmrollen de meer krijgt.

'Steeds uit banger' met Peter tijdens Blok en Stefan de Walle. op van Oude vrienden Peter en Stefan zijn uit in het de loop van de van tijd steeds behoudender, uit zeg maar rechtser, op tv geworden. Tegenover op elkaar durven ze op tv dat nog wel toe te een uit geven. Maar wie kan je uit tegenwoordig nog vertrouwen? '#Metoo' in met Fabian op Jansen en Anniek Pheifer. tijdens Als tijdens stagiair is Fabian door zijn in op tv cheffin gedwongen tot seksuele handelingen. Na in dertien jaar komt naar hij verhaal halen. het uit Hij dreigt ermee met de zaak openbaar door te maken. 'Alleen maar schulden' met het in Fabian Jansen en Stefan de een Walle. van Zijn flamboyante en ooit met zeer gefortuneerde moeder door is overleden en heeft van Fabian met alleen van maar schulden achtergelaten. Nu tijdens probeert hij zijn in oom Piet te van met overreden hem uit de brand het te het helpen.

'Halve in sterrenkok' met Pierre Bokma op en Yannick van van de op Velde. Carpaccio met kaarsvet op tv en prikkeldraad, de een culinair journalist met een in maagbloeding. Het is de een vraag een of Yannick zijn door vader ervan kan overtuigen dat op hij zijn met gerechten het misschien iets minder gewaagd moet door maken. 'Matties' met Sanne met den op Hartogh en Achmed Akkabi. op In de door gesloten jeugdinrichting waren ze dikke met matties. Nu is het de één een de geslaagd met acteur, de ander dakloos. In van van hoeverre is de vriendschap daartegen tijdens bestand? 'Onzichtbare hulp' naar met Anniek op tv Pheifer en Peter met Blok. Het is in bijna griezelig, maar op Peter is verliefd op zijn het hulp, die van tijdens zijn veelvuldige zakenreizen naar voor zijn huis uit zorgt. tijdens Ze hebben naar elkaar echter nog nooit de gezien.

'Jehova Redt' op met Yannick naar van de Velde in en Peter tijdens Blok. De herinneringen aan een het seksueel misbruik een in zijn jeugd bij de tijdens Jehova's spelen van Yannick van nog steeds parten. Een met onverwachte confrontatie met door zijn belager van toen naar lijkt hét naar moment om zijn frustraties eruit in te gooien. een 'Vrije man' met met Guy Clemens in en Saskia Temmink. Guy heeft uit op genoeg van het bestaan op als huisman. Kan hij op op begrip in rekenen van naar zijn vrouw? 'Pierewaaien' op tv met Anna Raadsveld en op tv Peter Blok. uit Wanneer Peter zijn excuses komt aanbieden door uit voor hun ongepaste relatie op indertijd reageert zijn vroegere een studente heel anders dan door tijdens hij had verwacht.

'Thierry B.' een met Carly Wijs en uit Anna van Raadsveld. met Linkse door activiste moet even tijdens verwerken dat haar moeder een het ooit een met Thierry met Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' het met Pierre Bokma en uit Peter Blok. de Jos en Theo hadden op ooit een een korte, maar heftige met relatie. tijdens Nu komen ze elkaar na met twintig jaar weer tegen. op tv op Allebei getrouwd. Hoe sterk zijn naar hun gevoelens nog? 'Naar in Marokko' uit met Romana Vrede een en Gijs naar Scholten van Aschat. Romana en de Gijs op weten niet of ze hun van puberzoon op vakantie uit moeten laten naar gaan naar Marokko. naar Is het wel naar zuivere koffie?

'De van methode Kempers' met Anna van de Raadsveld en Yannick uit van met de Velde. Yannick heeft uit een op tv hele andere herinnering aan hun de vroegere muziekleraar dan Anna. uit Was door er echt in sprake van seksuele intimidatie? door 'Moord' met Anna uit van Raadsveld in en Sanne den Hartogh. van Het is Anna's advocaat gelukt met haar in vrij te door pleiten van de van moord op haar zoontje. Maar nu het met wil ze toch iets aan door hem op tv kwijt. 'Geen leven meer' met op tv Gijs Scholten van tijdens Aschat en met Fabian Jansen. Fabian is tijdens door Gijs beschuldigd het van pedofilie, in maar daar een zijn geen bewijzen voor gevonden. op Op aanraden van op de politie naar gaat Gijs zijn excuses op tv aanbieden.

'Madame Macron' in met Carly Wijs en door met Sanne den Hartogh. Is uit de klacht, seksueel in grensoverschrijdend gedrag, die is naar ingediend tegen op de populaire talkshowhost terecht? Zijn de twintig jaar door oudere naar vrouw weet het met nog zo net de niet. 'Bijbel en Koran' in met Yannick van van de Velde op tv en Sanne den Hartogh. de Museumdirecteur is niet met overtuigd van het door statement dat van kunstenaar Yannick wil maken: het in langzaam tot ontbranding brengen op met van Bijbel en Koran. tijdens 'Thuiszorg-engel' met Shahine op El-Hamus en Anniek tijdens Pheifer. Doodzieke Anniek naar fleurt iedere dag een beetje in op als de op tv jonge thuiszorgmedewerker op tv langs komt. met Andersom lijkt dat uit ook het geval. naar Hoe reageert van ze op het verrassende verzoek van op van hem?

Vanavond start op tv het achttiende seizoen van in het door improvisatieprogramma De Vloer Op, in waarin de deelnemende acteurs de het op zoek gaan naar een verhaal. uit Regisseur Peter het de Baan stuurt ze naar - onvoorbereid in - uit met een improvisatieopdracht de van vloer op. in En of het het nu leidt tot hilarische, een absurde of tijdens ontroerende scènes, het resulteert uit vrijwel altijd in interessante inkijkjes uit in op de wijze waarop mensen van tot morele en ethische op tv keuzes in komen. Dit jaar door doen de volgende acteurs door opnieuw mee: op Sanne den Hartogh, van Anniek Pheifer, Eva Van der Gucht, op Fabian Jansen, van Yannick van op de Velde, Anna Raadsveld, Saskia op Temmink, op Achmed Akkabi, naar CarlyWijs, Pierre Bokma, Peter van Blok, Stefan de een Walle, Guy Clemens en Gijs door met Scholten van Aschat. Er zijn ook twee van de nieuwelingen: Shahine El-Hamus maakte de overstap tijdens van De Vloer op tv Op Jr. op tv naar de uit volwassenen-editie. Romana een Vrede, winnares van de belangrijkste op toneelprijs, de Theo tijdens d'Or het 2017, zet haar door eerste schreden op met de vloer van het improvisatieprogramma. Met met in aflevering een 1: - Seks op over de grens (met tijdens Sanne den Hartogh in en Fabian Jansen) Twee hulpverleners naar hebben indertijd in een het op tv vluchtelingenkamp in Afrika op tv meegedaan aan feestjes waarbij seksueel het overschrijdend gedrag uit meer regel was dan uitzondering. met uit Een van hen kan daar met niet meer mee leven uit en wil naar dit nu in de het openbaarheid op tv brengen. - Het de spijt me (met het Saskia Temmink en Gijs in Scholten van uit Aschat) De echtgenoot van het Saskia kwam vier in maanden geleden om het leven bij naar een het auto-ongeluk. De in man die daarvoor verantwoordelijk was op heeft behoefte uit zijn condoleances aan naar haar over op tv te brengen. De in vraag is of door zij daarop zit te wachten. - Afgewezen in vrijwilliger (met Anniek naar Pheifer de en Pierre Bokma) Anniek met is echt op nergens geschikt voor. de Ze is zelfs afgewezen door als vrijwilligster om taallessen op aan naar asielzoekers te geven omdat haar in Nederlands niet goed genoeg in was. op Echtgenoot Pierre verbaast het niet uit op echt.

'Doof' met uit Teun Luijkx en Eva uit Van met der Gucht. Eva probeert haar op steeds slechter wordende de gehoor voor haar een man te op maskeren. Maar deze naar blijkt ook tijdens iets te met verbergen te hebben. tijdens 'Sleur' met Yannick van de Velde uit en in Teun Luijkx. Yannick op tv vindt zijn met beste vriend Teun door irritant saai worden. Hoe van krijgt hij hem nog de het deur op tv uit? 'Aan lager door wal' met op tv Sanne den Hartogh en Anniek Pheifer. de Voedselbankmedewerker is de geïntrigeerd door de keurige door een dame die haar boodschappen bij hem een naar doet.

'Kandidaat' een met Stefan de Walle en tijdens Achmed in Akkabi. Achmed biedt zijn op tv diensten aan aan de de PVV. De door vraag is of hij door een Stefan, gemeenteraadslid voor het die partij, kan het overtuigen van zijn waarde voor de door partij. tijdens 'Jeugdliefde' met naar Anniek Pheifer en Nasrdin Dchar. Oud-geliefden de ontmoeten elkaar op van een naar ver vliegveld. Is het er nog iets over tijdens van de vroegere gevoelens? door 'Geloof en seks' in met Yannick tijdens van de Velde op en tijdens Gaite Jansen. Hun geloof verbiedt Yannick van en Gaite - van al naar jaren verliefd - om de seks te hebben voor op met het huwelijk. Dat valt niet uit mee, vooral niet met tijdens het EO met Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met van Margôt in Ros en Eva Van der een Gucht. Hun puberzoon heeft van liever niet dat in zijn een beide moeders samen naar het uit voetbal uit komen kijken. Ze begrijpen dat, door maar geven een ze gehoor aan zijn met op tv wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld naar en Teun Luijkx. uit Anna werd geboren de als Boris. Aan die met gedachte moet kersverse met minnaar Teun even het wennen. door 'Fucking Terrorist' tijdens met Achmed Akkabi en Yannick uit van de op Velde. Achmed op heeft veel moeite met de argwanende door blikken een die hij krijgt van van mensen het om hem heen. Zijn beste vriend in Yannick vindt dat in op tv ontzettend overdreven.

'Wie is de naar held?' met Sanne op den naar Hartogh en Nasrdin Dchar. Het van uit is 1942. Verzetsstrijders Sanne op en Nasrdin door staan op het punt een een overval te plegen, uit waarbij een op tv van beiden een hoogstwaarschijnlijk het leven zal op tv laten. Wie offert zich op? de 'Verbeterpunten' de met Gaite Jansen en Teun van Luijkx. met Bij hun derde date een komt het de kritiek op elkaar naar boven. op Maar gelukkig naar is er ook een wel wat positiefs te op tv melden. 'Vrouw vond met boer' met op tv Saskia Temmink en Stefan tijdens de Walle. Het uit leven op de van door boerderij is niet zo idyllisch uit als een Saskia dacht toen ze twee jaar tijdens geleden in met een impulsieve met bui bij haar boer in introk.

'Voltooid met leven' met Carly in Wijs en het Nasrdin Dchar. Vol toewijding tijdens verzorgt Carly haar door het haar fout invalide geworden naar man. Is het er een grens op aan uit schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den door Hartogh en Nils een Verkooijen. van Nils vindt het lastig dat zijn naar medeklusser Sanne van homo is. Maar de waar heeft van hij nu met precies moeite mee? 'Hoe ver door ben tijdens je?' met Carly met Wijs en Anniek naar Pheifer. Carly heeft een op tweede hypotheek op haar een huis genomen om een haar beste door vriendin in op tv staat te stellen haar roman af de te op maken. Vordert Anniek al met een op tv beetje?

mei 2021
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!