Programma gemist?

'Vrouwennijd' tijdens met Eva Van der Gucht tijdens en Anniek het Pheifer. een Eva is verschrikkelijk naar jaloers op het een geluk van vriendin Anniek en door zint door op wraak. 'Teken jij?' van met Saskia Temmink en het Stefan op de Walle. Het is 1942. met Acteurs Saskia en Stefan het staan tijdens voor de met keuze: Lid worden van met de Kultuurkamer of in geen werk meer hebben. 'Vega' op met Yannick van naar de Velde tijdens en Anniek het Pheifer. Het vega-eten hangt naar Yannick de keel door uit. Hoe kan hij een in Anniek ervan overtuigen dat vlees op gewoon lekker tijdens is?

'Laatste glas' met met een Saskia Temmink en de Peter Blok. Saskia en met Peter drinken een nog een glas en het gaan dan als vrienden uit het elkaar. Toch? op tv 'We horen hier' het met tijdens Fabian Jansen en Saskia uit Temmink. Ex-kamper de en voorlichter van de van burgemeester probeert duidelijk op te maken uit dat het geen goed idee door is om het woonwagenkamp door te op ontruimen. 'Ze is uit veertien' met Peter door Blok en met Guy Clemens. Guy op komt 's nachts de op vader van zijn jonge naar vriendinnetje tegen in tijdens de tijdens keuken. Deze lijkt er niet veel uit problemen van mee te op hebben dat ze pas veertien uit is.

'Vriendendienst' door met Stefan de met Walle en Gijs Scholten op tv van Aschat. uit Stefan heeft uit een verhouding met de vrouw uit van zijn beste vriend. met Getuigt door het nou juist uit wel of uit niet van vriendschap om hem op tv dat te door vertellen? 'Nieuw in liefje' met Romana Vrede in en Saskia Temmink. Misschien op was het toch niet met zo'n goed idee van van een Saskia om de naar nieuwe vriendin van het haar man te ontmoeten. op tv 'Verplichte diversiteit' door met Yannick van het de Velde en Achmed op Akkabi. Yannick beklaagt in zich op tv bij goede vriend en mede-acteur in Achmed dat hij op als op tv witte man geen filmrollen meer de krijgt.

'Steeds met banger' met Peter Blok uit en met Stefan de Walle. in Oude vrienden Peter naar en Stefan zijn in door de loop van de tijd naar uit steeds behoudender, zeg maar rechtser, door geworden. Tegenover van elkaar durven de ze dat nog wel toe te op tv tijdens geven. Maar wie kan op je tegenwoordig nog het vertrouwen? '#Metoo' op tv met Fabian Jansen met en Anniek Pheifer. op Als stagiair is Fabian door door zijn cheffin van gedwongen tot seksuele handelingen. het Na de dertien jaar komt op hij verhaal halen. Hij dreigt ermee door de van zaak openbaar te maken. van 'Alleen maar de schulden' met tijdens Fabian Jansen en Stefan het de Walle. Zijn flamboyante het en ooit zeer uit gefortuneerde moeder is overleden door en door heeft Fabian met alleen maar naar schulden achtergelaten. Nu tijdens probeert hij door zijn naar oom Piet te overreden hem het uit de brand te uit in helpen.

'Halve op tv sterrenkok' met de Pierre Bokma en Yannick van op tv de Velde. Carpaccio met met kaarsvet tijdens en prikkeldraad, de een culinair journalist op met een maagbloeding. Het is de tijdens vraag op tv of Yannick zijn vader ervan naar uit kan overtuigen dat hij zijn op gerechten van misschien iets minder op gewaagd moet maken. 'Matties' met Sanne uit den tijdens Hartogh en tijdens Achmed Akkabi. In de gesloten jeugdinrichting van waren ze door dikke matties. Nu is in door de één een geslaagd acteur, van de ander dakloos. In met op tv hoeverre is de vriendschap daartegen bestand? in 'Onzichtbare hulp' op tv met Anniek op tv Pheifer en Peter Blok. Het het is op bijna griezelig, maar op Peter is verliefd op met zijn hulp, in die tijdens zijn het veelvuldige zakenreizen voor zijn door huis naar zorgt. Ze hebben elkaar echter naar nog nooit met gezien.

'Jehova Redt' met door naar Yannick van de het Velde en Peter Blok. op tv De herinneringen aan het door seksueel misbruik in zijn met jeugd bij de naar Jehova's door spelen Yannick nog steeds tijdens parten. Een onverwachte tijdens confrontatie in met zijn belager van in toen lijkt hét moment om van zijn op frustraties eruit te van gooien. 'Vrije man' met een Guy het Clemens en Saskia Temmink. Guy naar heeft genoeg van uit het op tv bestaan als huisman. Kan uit hij op het begrip rekenen van zijn vrouw? de 'Pierewaaien' met op Anna Raadsveld door en Peter Blok. Wanneer Peter zijn uit van excuses komt aanbieden voor hun naar ongepaste relatie op tv indertijd reageert zijn vroegere studente het heel anders door dan hij had een verwacht.

'Thierry een B.' met Carly het Wijs en Anna met van Raadsveld. Linkse activiste het moet op tv even verwerken dat haar op tv moeder het het ooit met Thierry Baudet uit heeft gedaan. de 'Oude vlammen' met Pierre Bokma uit en Peter Blok. Jos van en Theo op hadden van ooit een korte, maar heftige met relatie. Nu komen naar ze uit elkaar na twintig jaar weer op tegen. Allebei getrouwd. het Hoe sterk zijn op hun het gevoelens nog? 'Naar Marokko' met het Romana Vrede en Gijs op tv Scholten van op Aschat. Romana met en Gijs naar weten niet of ze hun puberzoon op op vakantie de moeten laten een gaan naar Marokko. met Is het met wel zuivere koffie?

'De methode Kempers' op met de Anna van Raadsveld en van Yannick van naar de Velde. Yannick heeft tijdens een hele van andere herinnering aan van hun vroegere muziekleraar dan Anna. met Was er door echt sprake van seksuele tijdens intimidatie? 'Moord' door met Anna het van Raadsveld en een Sanne den Hartogh. Het door is een Anna's advocaat gelukt haar vrij door te pleiten van van de op tv moord op haar zoontje. Maar van nu wil ze toch de in iets aan hem kwijt. 'Geen in leven meer' tijdens met Gijs Scholten van met Aschat in en Fabian Jansen. Fabian is de door Gijs beschuldigd tijdens van pedofilie, maar daar naar zijn in geen bewijzen voor gevonden. Op door aanraden van uit de politie gaat Gijs tijdens zijn uit excuses aanbieden.

'Madame Macron' met op Carly Wijs en tijdens Sanne den de Hartogh. Is de klacht, door in seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is naar ingediend tegen een de populaire op tv talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar naar oudere vrouw weet een het nog zo net de niet. 'Bijbel en van door Koran' met Yannick van de van Velde tijdens en Sanne den Hartogh. Museumdirecteur in is niet overtuigd uit van het statement door dat de kunstenaar Yannick wil maken: een het langzaam op tot ontbranding brengen van Bijbel een en Koran. 'Thuiszorg-engel' uit met in Shahine El-Hamus en op tv Anniek Pheifer. Doodzieke Anniek fleurt met iedere dag een beetje naar op als de een jonge met thuiszorgmedewerker langs komt. van Andersom lijkt dat ook het op tv een geval. Hoe reageert ze in op het verrassende verzoek van het op hem?

Vanavond uit start het achttiende naar seizoen van het improvisatieprogramma De van op Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs uit op zoek van gaan naar een verhaal. naar Regisseur Peter de in door Baan stuurt ze naar - onvoorbereid - met op tv een improvisatieopdracht de vloer op. in En of het het nu op leidt tot hilarische, absurde door of ontroerende scènes, het op resulteert vrijwel altijd naar in met interessante inkijkjes in een de wijze waarop op tv mensen tot morele en ethische naar uit keuzes komen. Dit jaar doen de volgende door de acteurs opnieuw mee: Sanne tijdens den Hartogh, het Anniek Pheifer, Eva Van der een Gucht, Fabian Jansen, Yannick door van de Velde, uit Anna Raadsveld, naar Saskia Temmink, in Achmed Akkabi, CarlyWijs, met Pierre Bokma, door Peter Blok, Stefan de Walle, Guy in Clemens en een Gijs Scholten van op Aschat. Er zijn tijdens ook twee nieuwelingen: Shahine naar El-Hamus maakte de overstap van van De tijdens Vloer Op Jr. naar tijdens de naar volwassenen-editie. Romana Vrede, door winnares van de belangrijkste op toneelprijs, de Theo op tv d'Or een 2017, zet haar eerste schreden uit op naar de vloer van het improvisatieprogramma. Met met in aflevering 1: - Seks in over de van grens (met Sanne uit den op Hartogh en Fabian Jansen) Twee hulpverleners hebben tijdens indertijd in in het vluchtelingenkamp in Afrika van meegedaan aan feestjes met waarbij door seksueel overschrijdend gedrag meer regel de van was dan uitzondering. Een van hen van kan daar van niet meer mee leven de en wil dit op tv nu van in de openbaarheid brengen. - van Het met spijt me (met Saskia Temmink en het op Gijs Scholten van een Aschat) De echtgenoot van Saskia kwam vier uit maanden geleden om een in het leven bij op tv een auto-ongeluk. De man naar die daarvoor verantwoordelijk was heeft tijdens behoefte zijn op tv condoleances aan het haar over te brengen. De uit vraag is of een zij met daarop zit de te wachten. - Afgewezen vrijwilliger (met Anniek tijdens Pheifer naar en Pierre Bokma) Anniek is echt naar nergens geschikt een voor. Ze met is zelfs een afgewezen als vrijwilligster om door taallessen aan asielzoekers te door geven in omdat haar Nederlands niet goed het genoeg een was. Echtgenoot Pierre verbaast de het niet tijdens echt.

'Doof' met Teun het Luijkx en Eva naar uit Van der Gucht. Eva probeert haar door steeds op tv slechter wordende gehoor op tv voor haar op man te maskeren. Maar deze blijkt met op ook iets te verbergen te hebben. van 'Sleur' van met Yannick van de Velde op tv en Teun Luijkx. naar Yannick uit vindt zijn beste vriend van Teun irritant saai worden. naar Hoe tijdens krijgt hij hem nog de met deur uit? van 'Aan lager in wal' met met Sanne den Hartogh het en Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd de door de op tv keurige dame die naar haar door boodschappen bij hem met doet.

'Kandidaat' uit met Stefan de Walle en het Achmed Akkabi. door Achmed biedt zijn diensten in aan aan de een naar PVV. De vraag door is of hij de Stefan, gemeenteraadslid voor naar die partij, kan overtuigen van zijn door waarde het voor de partij. 'Jeugdliefde' met met uit Anniek Pheifer en Nasrdin op Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar op op een ver op vliegveld. Is er op nog iets over van op tv de in vroegere gevoelens? van 'Geloof en seks' met Yannick naar van de Velde en op naar Gaite Jansen. Hun het geloof verbiedt Yannick en Gaite in - al jaren verliefd tijdens een - om seks te hebben voor op tv het met huwelijk. Dat valt op tv niet mee, een vooral niet tijdens het in EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met Margôt de Ros en uit Eva Van der Gucht. met Hun puberzoon uit heeft liever niet dat met zijn beide moeders met samen in naar het voetbal komen kijken. van Ze op tv begrijpen dat, maar door geven ze de gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met door tijdens Anna Raadsveld en Teun Luijkx. het Anna werd een geboren als de Boris. Aan die gedachte moet tijdens kersverse minnaar Teun van even wennen. naar 'Fucking Terrorist' met Achmed Akkabi het en Yannick van in van de Velde. Achmed heeft veel een moeite met de op tv argwanende blikken die hij in krijgt de van mensen in om hem heen. Zijn beste met vriend de Yannick vindt dat ontzettend de overdreven.

'Wie is de een held?' door met Sanne van den Hartogh en in Nasrdin Dchar. Het uit is 1942. Verzetsstrijders met Sanne en Nasrdin staan op door het punt een overval met te plegen, met waarbij een door van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven op tv zal laten. in Wie offert zich naar op? 'Verbeterpunten' met Gaite in Jansen op en Teun Luijkx. Bij van hun derde date komt met de kritiek door op een elkaar naar boven. Maar gelukkig naar is er ook wel het wat positiefs te met melden. uit 'Vrouw vond boer' met Saskia door Temmink en de Stefan de Walle. Het naar leven tijdens op de boerderij met is niet door zo idyllisch als uit Saskia dacht toen ze twee naar jaar geleden tijdens in een de impulsieve bui bij op haar boer introk.

'Voltooid leven' met een Carly de Wijs en in Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly een haar op tv door haar fout invalide in geworden man. Is een er een grens op aan schuldgevoel? met 'Klussers' met Sanne den Hartogh in een en Nils Verkooijen. Nils vindt van het lastig een dat zijn medeklusser het Sanne homo is. Maar waar van het heeft hij nu precies moeite van mee? 'Hoe met ver ben je?' met met Carly Wijs en een Anniek Pheifer. Carly heeft in een tweede hypotheek tijdens op de haar huis genomen om tijdens haar beste vriendin in op tv door staat te stellen uit haar roman af te van maken. Vordert van Anniek al een uit beetje?

september 2021
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!