Programma gemist?

'Vrouwennijd' met Eva tijdens Van naar der Gucht en een Anniek Pheifer. op Eva is verschrikkelijk jaloers op op tv het door geluk van vriendin Anniek en tijdens zint van op wraak. 'Teken naar jij?' met Saskia Temmink en Stefan op de in Walle. Het is het 1942. Acteurs Saskia en uit Stefan staan met voor de keuze: Lid op worden van de Kultuurkamer de of geen werk uit in meer hebben. 'Vega' met Yannick de van de de Velde en het Anniek Pheifer. Het vega-eten met hangt Yannick uit de keel uit. Hoe kan hij naar op Anniek ervan overtuigen dat vlees gewoon de lekker uit is?

'Laatste op glas' met Saskia Temmink en tijdens met Peter Blok. Saskia en Peter met drinken nog uit een glas en tijdens gaan dan als tijdens vrienden uit tijdens elkaar. Toch? 'We een horen hier' met door Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper naar en met voorlichter van de van burgemeester probeert duidelijk te met maken door dat het geen goed in idee is om het naar woonwagenkamp door te ontruimen. 'Ze is veertien' met met Peter van Blok en Guy Clemens. uit Guy op komt 's nachts de in vader van zijn jonge vriendinnetje met tegen in de op tv keuken. Deze lijkt door er niet door veel naar problemen mee te hebben dat met ze pas veertien op tv is.

'Vriendendienst' het met Stefan de Walle en op tv Gijs Scholten van een Aschat. Stefan tijdens heeft tijdens een verhouding met de vrouw in van zijn beste vriend. de naar Getuigt het nou uit juist wel of niet van vriendschap naar om hem de dat door te vertellen? 'Nieuw liefje' op met Romana Vrede en Saskia naar tijdens Temmink. Misschien was het uit toch niet een zo'n goed idee van Saskia een om de nieuwe met vriendin van uit haar man te op ontmoeten. 'Verplichte de diversiteit' met Yannick het van de Velde en Achmed door Akkabi. Yannick naar beklaagt zich bij goede vriend uit van en mede-acteur Achmed dat hij als op witte op tv man geen filmrollen meer in krijgt.

'Steeds op tv banger' met Peter Blok uit en Stefan de tijdens Walle. op tv Oude vrienden Peter en door Stefan zijn in de met loop van een de tijd steeds behoudender, van zeg tijdens maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar tijdens durven ze dat nog het wel toe te door uit geven. Maar wie kan een je tegenwoordig nog het vertrouwen? '#Metoo' met in Fabian Jansen en Anniek Pheifer. het Als stagiair is de het Fabian door zijn cheffin tijdens gedwongen tot seksuele handelingen. Na op dertien jaar met komt hij verhaal halen. van Hij dreigt ermee op de zaak een openbaar te een maken. 'Alleen in maar schulden' met Fabian op tv Jansen en Stefan uit de Walle. Zijn flamboyante en een ooit zeer gefortuneerde het op tv moeder is overleden en op tv heeft Fabian met alleen met maar schulden achtergelaten. een Nu probeert hij in zijn oom Piet uit te overreden van hem uit naar de brand te op helpen.

'Halve sterrenkok' uit met Pierre door Bokma en Yannick van met de Velde. Carpaccio met uit kaarsvet van en prikkeldraad, door een culinair journalist met uit een maagbloeding. Het is op tv de vraag of door Yannick zijn vader ervan in kan overtuigen tijdens dat hij het zijn gerechten op tv misschien iets minder gewaagd moet maken. naar 'Matties' met Sanne op den in Hartogh en Achmed op Akkabi. In de van gesloten jeugdinrichting door waren ze dikke door matties. Nu is de de één een uit geslaagd acteur, de ander dakloos. In van hoeverre is de door een vriendschap daartegen bestand? op tv 'Onzichtbare hulp' met Anniek Pheifer en uit Peter Blok. Het een is met bijna griezelig, maar Peter is uit op tv verliefd op zijn hulp, die op tv tijdens van zijn veelvuldige zakenreizen voor zijn op huis zorgt. Ze hebben met elkaar echter nog door nooit op tv gezien.

'Jehova tijdens Redt' met Yannick van op tv de met Velde en Peter Blok. De herinneringen in aan het seksueel naar misbruik door in zijn in jeugd bij de door Jehova's spelen Yannick nog uit steeds parten. op Een onverwachte confrontatie met op tv zijn belager op tv van toen lijkt hét moment in om zijn de frustraties eruit te gooien. 'Vrije uit man' met het Guy het Clemens en Saskia Temmink. Guy naar heeft genoeg van tijdens het bestaan als in huisman. Kan hij op naar begrip rekenen door van zijn vrouw? uit 'Pierewaaien' met in Anna Raadsveld tijdens en Peter Blok. Wanneer Peter van zijn excuses de komt aanbieden voor hun ongepaste met relatie indertijd de reageert zijn vroegere studente door heel anders dan tijdens op tv hij had verwacht.

'Thierry B.' in met Carly uit Wijs en Anna op tv van Raadsveld. Linkse activiste op tv moet even verwerken een dat met haar moeder het naar ooit met Thierry op tv Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met uit Pierre Bokma uit en Peter Blok. door Jos en Theo op hadden uit ooit een korte, op maar heftige relatie. Nu komen ze de elkaar na twintig tijdens jaar weer het tegen. Allebei getrouwd. Hoe van sterk naar zijn hun op tv gevoelens nog? 'Naar Marokko' met in Romana Vrede en Gijs op Scholten van op Aschat. Romana op tv en Gijs weten niet of door ze hun op puberzoon op de vakantie moeten laten van gaan naar Marokko. Is op tv het wel zuivere door koffie?

'De op methode Kempers' met Anna van door op Raadsveld en Yannick van de de Velde. Yannick heeft van een hele andere herinnering een aan hun vroegere op muziekleraar door dan Anna. Was er door echt op sprake van seksuele op intimidatie? 'Moord' met Anna van door Raadsveld naar en Sanne den Hartogh. Het naar is Anna's advocaat met gelukt uit haar vrij te door pleiten van de moord op haar op zoontje. naar Maar nu wil ze naar toch de iets aan hem door kwijt. 'Geen leven meer' met naar Gijs Scholten op van Aschat en Fabian Jansen. van door Fabian is door Gijs in beschuldigd van in pedofilie, maar daar zijn geen bewijzen de voor gevonden. door Op aanraden een van de politie gaat Gijs een zijn excuses met aanbieden.

'Madame Macron' door met Carly Wijs en van een Sanne den Hartogh. Is door de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, uit die door is ingediend tegen de populaire naar talkshowhost terecht? door Zijn twintig jaar oudere door vrouw weet het op het nog zo net niet. op 'Bijbel en tijdens Koran' met Yannick van de het Velde op en Sanne den Hartogh. Museumdirecteur door is niet overtuigd met van het statement de dat kunstenaar Yannick wil een uit maken: het langzaam in tot ontbranding brengen van op Bijbel en Koran. 'Thuiszorg-engel' met een met Shahine El-Hamus en Anniek tijdens Pheifer. Doodzieke Anniek uit fleurt iedere dag naar een beetje op als de met jonge thuiszorgmedewerker naar langs komt. Andersom lijkt naar dat ook het een geval. Hoe reageert uit ze naar op het verrassende van verzoek van een hem?

Vanavond op start het in achttiende seizoen van het door improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin naar de uit deelnemende acteurs de op zoek gaan door naar een verhaal. Regisseur Peter de de Baan stuurt naar ze de - onvoorbereid - de met een improvisatieopdracht de vloer op. een En of op tv het tijdens nu leidt tot hilarische, absurde of een ontroerende scènes, op tv het resulteert van vrijwel altijd in met interessante inkijkjes in de de wijze waarop naar mensen tot morele het en ethische keuzes komen. Dit op tv jaar doen de de volgende acteurs opnieuw door mee: Sanne den Hartogh, een Anniek Pheifer, Eva tijdens Van der Gucht, het Fabian Jansen, op Yannick van de tijdens Velde, Anna Raadsveld, Saskia tijdens Temmink, Achmed op tv Akkabi, CarlyWijs, Pierre door Bokma, uit Peter Blok, Stefan door de Walle, Guy Clemens en Gijs het Scholten van Aschat. Er door zijn ook twee met nieuwelingen: Shahine uit El-Hamus door maakte de overstap van De op tv Vloer Op naar Jr. naar de van volwassenen-editie. Romana Vrede, door winnares van op de belangrijkste toneelprijs, de Theo een d'Or 2017, het zet haar eerste schreden op tijdens de met vloer van het improvisatieprogramma. Met uit in aflevering op 1: - Seks op tv over de grens (met Sanne den op tv Hartogh en door Fabian Jansen) Twee hulpverleners een hebben indertijd in uit het door vluchtelingenkamp in Afrika uit meegedaan aan feestjes waarbij in seksueel overschrijdend gedrag door meer regel was dan uitzondering. het Een van hen op kan de daar niet meer mee leven van uit en wil dit nu in de uit openbaarheid brengen. - Het uit met spijt me (met Saskia Temmink en met in Gijs Scholten van Aschat) De met echtgenoot van Saskia kwam vier de maanden geleden om uit het leven in bij een auto-ongeluk. De in man die daarvoor door verantwoordelijk was van heeft op tv behoefte zijn condoleances aan haar over in te brengen. De uit uit vraag is of zij van daarop zit te wachten. - Afgewezen op tv op tv vrijwilliger (met Anniek door Pheifer en Pierre Bokma) Anniek is echt tijdens nergens geschikt een voor. Ze is in zelfs in afgewezen als vrijwilligster om taallessen het aan asielzoekers te geven tijdens omdat haar op Nederlands niet goed op tv genoeg het was. Echtgenoot Pierre verbaast het niet een van echt.

'Doof' op tv met Teun Luijkx en naar Eva Van naar der Gucht. Eva probeert haar de steeds slechter wordende het van gehoor voor haar man te het maskeren. Maar deze blijkt uit tijdens ook iets te verbergen te met hebben. door 'Sleur' met Yannick van de op tv Velde en Teun de Luijkx. tijdens Yannick vindt zijn op tv beste vriend Teun irritant saai uit worden. Hoe uit krijgt hij hem van nog de deur uit? 'Aan van met lager wal' met Sanne den van Hartogh en op tv Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is van geïntrigeerd door uit de keurige een dame die haar boodschappen bij hem van uit doet.

'Kandidaat' met met Stefan de Walle en uit Achmed Akkabi. Achmed de biedt het zijn diensten naar aan aan de door PVV. De vraag op is of hij het Stefan, gemeenteraadslid voor die met partij, kan overtuigen op van zijn waarde voor de de partij. 'Jeugdliefde' met tijdens de Anniek Pheifer en van Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar de op een ver op vliegveld. Is er nog met iets over van de de een vroegere gevoelens? 'Geloof van en seks' door met Yannick van de Velde met en Gaite Jansen. Hun naar geloof verbiedt Yannick met en met Gaite - al jaren tijdens verliefd - om op tv seks te hebben voor op het huwelijk. naar Dat naar valt niet mee, vooral niet tijdens tijdens het EO de Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met tijdens Margôt met Ros en Eva Van der Gucht. een in Hun puberzoon heeft liever naar niet dat zijn tijdens beide moeders samen naar het van voetbal komen kijken. van Ze de begrijpen dat, maar geven ze de gehoor aan uit zijn wens? 'Omgebouwd' een met van Anna Raadsveld en Teun in Luijkx. Anna werd tijdens geboren als Boris. Aan die door gedachte moet kersverse van minnaar Teun even op wennen. 'Fucking van Terrorist' met van Achmed Akkabi en Yannick met van de Velde. het Achmed op heeft veel moeite met de argwanende met naar blikken die hij krijgt op tv van mensen om hem heen. op Zijn beste op tv vriend Yannick vindt dat op tv ontzettend op overdreven.

'Wie op tv is de held?' uit met Sanne den Hartogh op en Nasrdin op Dchar. Het is 1942. uit Verzetsstrijders Sanne en tijdens Nasrdin de staan op het punt een door overval van te plegen, waarbij een van beiden door hoogstwaarschijnlijk met het leven zal laten. op tv Wie offert zich de op? 'Verbeterpunten' naar met Gaite Jansen door en Teun Luijkx. Bij in hun derde door date komt de door kritiek op elkaar door naar boven. tijdens Maar gelukkig is er ook tijdens wel in wat positiefs te melden. 'Vrouw een vond boer' op met Saskia Temmink en van Stefan de Walle. het Het op tv leven op de boerderij is uit niet zo idyllisch tijdens als Saskia dacht toen uit ze de twee jaar geleden in op een impulsieve met bui bij haar boer uit introk.

'Voltooid leven' het met Carly Wijs een en Nasrdin Dchar. Vol een toewijding verzorgt met Carly naar haar door haar fout invalide geworden het man. Is er van een grens door aan schuldgevoel? 'Klussers' met in Sanne den Hartogh op tijdens en Nils Verkooijen. Nils vindt op tv het lastig dat de zijn medeklusser Sanne homo in is. Maar door waar heeft hij een nu precies moeite op mee? 'Hoe ver het ben uit je?' met Carly Wijs en Anniek in Pheifer. Carly heeft het een met tweede hypotheek op haar huis uit genomen om haar met beste vriendin met in staat te stellen een haar de roman af te maken. naar Vordert Anniek al een een in beetje?

mei 2020
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!