Programma gemist?

'Vrouwennijd' met Eva in Van der door Gucht en Anniek Pheifer. met Eva is verschrikkelijk het jaloers op het op tv in geluk van vriendin Anniek en zint een op wraak. de 'Teken jij?' met het Saskia Temmink en de Stefan de van Walle. Het is 1942. Acteurs in met Saskia en Stefan een staan voor de keuze: Lid naar worden van de de Kultuurkamer op of geen werk meer op hebben. 'Vega' met door Yannick van op de Velde en de Anniek Pheifer. Het vega-eten hangt door Yannick de de keel uit. in Hoe kan hij Anniek ervan de overtuigen dat vlees het gewoon tijdens lekker is?

'Laatste met glas' met de Saskia Temmink en de Peter Blok. Saskia en Peter door drinken nog op tv een glas uit en gaan dan als vrienden uit met elkaar. Toch? 'We op horen tijdens hier' met Fabian in Jansen en Saskia Temmink. van Ex-kamper en op tv voorlichter van de burgemeester probeert het duidelijk te maken op dat het geen met de goed idee is om het woonwagenkamp door te ontruimen. 'Ze in is veertien' de met Peter Blok en het een Guy Clemens. Guy komt 's nachts naar de uit vader van zijn naar jonge vriendinnetje tegen in de in keuken. Deze lijkt op er naar niet veel problemen mee te van op hebben dat ze pas tijdens veertien is.

'Vriendendienst' met van Stefan van de Walle en Gijs Scholten van tijdens Aschat. Stefan heeft de een verhouding het met van de vrouw van het zijn beste vriend. Getuigt het het nou juist wel het of niet van naar vriendschap een om hem dat te vertellen? 'Nieuw uit liefje' met Romana op Vrede en Saskia een Temmink. Misschien was een tijdens het toch niet zo'n goed uit idee in van Saskia om de door nieuwe vriendin uit van haar man te met ontmoeten. 'Verplichte diversiteit' met tijdens Yannick naar van de Velde en Achmed Akkabi. uit een Yannick beklaagt zich tijdens bij goede vriend en op tv mede-acteur Achmed op tv dat hij als witte man geen door een filmrollen meer krijgt.

'Steeds uit banger' met Peter Blok en de Stefan de Walle. een Oude vrienden Peter de met en Stefan zijn in de loop in het van de tijd steeds het behoudender, zeg maar door rechtser, geworden. Tegenover elkaar een durven met ze dat nog de wel toe te geven. een Maar wie kan van je tegenwoordig nog vertrouwen? '#Metoo' tijdens door met Fabian Jansen naar en Anniek Pheifer. Als stagiair is door Fabian op tv door zijn in cheffin gedwongen tot seksuele handelingen. tijdens Na de dertien jaar komt hij verhaal op halen. Hij met dreigt ermee op de zaak openbaar te maken. naar 'Alleen maar een schulden' met naar Fabian Jansen en Stefan de uit Walle. Zijn flamboyante de en ooit met zeer gefortuneerde moeder een is overleden en het heeft Fabian met van alleen maar schulden tijdens achtergelaten. Nu probeert een hij zijn oom een Piet te met overreden hem uit de brand te tijdens op helpen.

'Halve sterrenkok' met het Pierre Bokma en een Yannick van uit de Velde. Carpaccio een met kaarsvet van en prikkeldraad, door een culinair journalist met uit een maagbloeding. Het is de de vraag op tv of Yannick zijn vader ervan naar kan overtuigen naar dat hij met zijn gerechten misschien de iets minder gewaagd moet maken. de 'Matties' met het Sanne den Hartogh en van Achmed van Akkabi. In de gesloten jeugdinrichting op tv waren ze naar dikke matties. Nu met is de de één een door geslaagd acteur, de ander dakloos. In op hoeverre is de door vriendschap daartegen de bestand? een 'Onzichtbare hulp' met Anniek Pheifer op en Peter Blok. een Het is bijna griezelig, in maar uit Peter is verliefd op zijn op tv tijdens hulp, die tijdens zijn van veelvuldige zakenreizen op voor zijn huis zorgt. Ze hebben uit naar elkaar echter nog nooit van gezien.

'Jehova in Redt' met Yannick een van de Velde een en Peter Blok. De een herinneringen aan het tijdens seksueel misbruik in zijn van jeugd bij de op Jehova's spelen naar Yannick tijdens nog steeds parten. Een de onverwachte confrontatie met naar zijn belager van de toen lijkt hét moment om het tijdens zijn frustraties eruit te gooien. 'Vrije van man' met op Guy Clemens door en Saskia Temmink. door Guy heeft genoeg in van het bestaan in als huisman. Kan hij op op begrip rekenen met van zijn de vrouw? 'Pierewaaien' met Anna Raadsveld in en Peter met Blok. Wanneer de Peter zijn excuses uit komt aanbieden voor hun ongepaste tijdens relatie indertijd reageert een zijn vroegere een studente heel op anders dan hij had een verwacht.

'Thierry B.' op met Carly uit Wijs en het Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet van even verwerken naar dat tijdens haar moeder het ooit met Thierry van door Baudet heeft gedaan. naar 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en op tv Peter Blok. Jos het door en Theo hadden ooit een korte, tijdens maar heftige op tv relatie. Nu komen ze op tv elkaar op na twintig jaar weer tegen. met Allebei getrouwd. Hoe met sterk in zijn hun gevoelens nog? van 'Naar op tv Marokko' met Romana Vrede en door Gijs Scholten van Aschat. op tv Romana en van Gijs weten niet door of door ze hun puberzoon op van vakantie moeten laten gaan naar het tijdens Marokko. Is het wel zuivere het koffie?

'De de methode Kempers' met Anna op van door Raadsveld en Yannick naar van de Velde. Yannick heeft uit een van hele andere herinnering aan hun de vroegere de muziekleraar dan Anna. Was van er echt sprake van seksuele met intimidatie? in 'Moord' met Anna een van Raadsveld en Sanne tijdens den Hartogh. Het is in Anna's advocaat gelukt tijdens haar vrij te de pleiten van in de op tv moord op haar zoontje. het Maar nu op tv wil ze toch iets aan hem het kwijt. 'Geen met leven meer' op met Gijs Scholten van van Aschat van en Fabian Jansen. naar Fabian is door Gijs uit beschuldigd van pedofilie, het maar daar zijn tijdens geen bewijzen voor van gevonden. Op uit aanraden van de politie gaat tijdens Gijs zijn door excuses aanbieden.

'Madame uit Macron' met Carly Wijs en tijdens Sanne naar den Hartogh. Is het de klacht, uit seksueel grensoverschrijdend gedrag, die naar is ingediend met tegen de populaire een talkshowhost terecht? Zijn twintig het jaar oudere vrouw naar weet het nog zo naar net op tv niet. 'Bijbel en Koran' met Yannick door van met de Velde en Sanne de den Hartogh. Museumdirecteur is het niet tijdens overtuigd van op het statement dat kunstenaar een Yannick wil maken: het langzaam door een tot ontbranding brengen van Bijbel en met Koran. 'Thuiszorg-engel' met op Shahine El-Hamus en het een Anniek Pheifer. Doodzieke Anniek van fleurt iedere dag een de beetje op met als de jonge thuiszorgmedewerker langs op komt. Andersom lijkt de dat ook door het naar geval. Hoe reageert ze met op het verrassende naar verzoek van de hem?

Vanavond start het van met achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De door Vloer Op, waarin het de deelnemende acteurs in op zoek gaan naar naar een verhaal. in Regisseur Peter met de Baan tijdens stuurt ze - door onvoorbereid - met een improvisatieopdracht van de van vloer op. van En of het nu een leidt tot hilarische, een absurde of ontroerende in scènes, het resulteert vrijwel altijd een van in interessante inkijkjes in de tijdens wijze waarop mensen van tot de morele en ethische keuzes komen. Dit een jaar met doen de volgende acteurs opnieuw door mee: Sanne den op tv Hartogh, met Anniek Pheifer, Eva de Van der Gucht, Fabian Jansen, het Yannick van de een Velde, de Anna Raadsveld, Saskia in Temmink, Achmed Akkabi, CarlyWijs, Pierre de Bokma, Peter Blok, Stefan een de met Walle, Guy Clemens en Gijs met Scholten van Aschat. Er van zijn naar ook twee het nieuwelingen: Shahine El-Hamus maakte op de overstap van De Vloer in Op van Jr. naar de volwassenen-editie. van Romana Vrede, winnares van uit de met belangrijkste toneelprijs, de naar Theo d'Or 2017, zet haar in tijdens eerste schreden op de vloer van op het improvisatieprogramma. Met op in aflevering in 1: - Seks over de grens van (met op tv Sanne den Hartogh en Fabian op tv Jansen) Twee hulpverleners hebben met naar indertijd in het vluchtelingenkamp in tijdens Afrika meegedaan door aan feestjes waarbij seksueel overschrijdend van gedrag meer regel een was dan uitzondering. op Een van op hen kan daar in niet op meer mee leven op tv en wil dit het nu in de openbaarheid brengen. - uit Het spijt me in (met een Saskia Temmink en de Gijs Scholten van Aschat) De de echtgenoot van Saskia kwam vier de maanden geleden op tv om door het leven bij een auto-ongeluk. de De man die daarvoor op het verantwoordelijk was heeft behoefte zijn condoleances uit door aan haar over uit te brengen. De op tv vraag is of op zij daarop zit te wachten. - Afgewezen op tv vrijwilliger (met Anniek tijdens Pheifer op tv en Pierre op Bokma) Anniek is echt nergens geschikt voor. op tv Ze is naar zelfs afgewezen als uit vrijwilligster om taallessen aan de op tv asielzoekers te geven tijdens omdat haar Nederlands niet naar goed genoeg was. Echtgenoot Pierre van verbaast het niet op tv naar echt.

'Doof' de met Teun Luijkx en Eva tijdens Van het der Gucht. Eva probeert haar op tv steeds slechter van wordende gehoor voor door haar tijdens man te maskeren. Maar deze blijkt een ook tijdens iets te het verbergen te hebben. 'Sleur' tijdens met Yannick op tv van de Velde en het Teun Luijkx. Yannick vindt een zijn beste in vriend Teun door irritant saai worden. Hoe door krijgt hij hem nog de de deur uit? een 'Aan lager het wal' met uit Sanne den Hartogh en op tv Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is uit geïntrigeerd naar door de keurige dame een die haar boodschappen naar bij hem van doet.

'Kandidaat' met door Stefan de Walle een en Achmed een Akkabi. Achmed biedt zijn uit diensten het aan aan de PVV. een De vraag in is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor van die partij, van kan overtuigen van zijn met in waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' de met Anniek het Pheifer en in Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten in elkaar op op een ver vliegveld. het Is er nog een iets over van tijdens de vroegere gevoelens? 'Geloof en seks' naar met Yannick uit van van de Velde en Gaite Jansen. Hun het geloof de verbiedt Yannick en Gaite op tv - van al jaren verliefd - om seks in te hebben op voor het huwelijk. de Dat valt met niet mee, vooral het niet tijdens het EO een Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met door Margôt Ros de en Eva Van der Gucht. de Hun puberzoon heeft op tv liever niet dat op tv zijn beide op moeders samen naar het op in voetbal komen kijken. Ze tijdens begrijpen dat, maar geven ze uit gehoor aan tijdens zijn wens? naar 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en de Teun Luijkx. Anna van met werd geboren als Boris. Aan die op tv met gedachte moet kersverse minnaar Teun op even wennen. 'Fucking Terrorist' tijdens met Achmed Akkabi op tv en uit Yannick van de Velde. Achmed van heeft de veel moeite met de op tv argwanende blikken die op tv hij uit krijgt van mensen een om hem heen. Zijn beste van vriend Yannick vindt een dat ontzettend een overdreven.

'Wie is de van held?' met Sanne de in den Hartogh en Nasrdin van Dchar. Het is 1942. op tv Verzetsstrijders Sanne in en Nasrdin staan naar op het punt naar een overval te plegen, in waarbij tijdens een van beiden hoogstwaarschijnlijk het met leven het zal laten. Wie offert de zich op? 'Verbeterpunten' met Gaite de Jansen en tijdens Teun Luijkx. Bij van hun naar derde date komt in de kritiek op elkaar naar boven. de op Maar gelukkig is er ook de wel door wat positiefs te melden. 'Vrouw met vond boer' met Saskia met Temmink en het Stefan de Walle. Het uit tijdens leven op de door boerderij is niet met zo idyllisch als Saskia van dacht toen ze naar twee jaar geleden de in een met impulsieve bui bij haar boer een introk.

'Voltooid leven' met met op Carly Wijs en de Nasrdin Dchar. Vol tijdens toewijding verzorgt Carly uit haar door haar fout invalide met geworden man. Is er een op een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met in Sanne het den Hartogh en met Nils Verkooijen. Nils vindt het een lastig dat zijn door medeklusser in Sanne homo is. Maar van waar heeft hij nu door precies moeite op tv mee? op tv 'Hoe ver ben je?' met Carly op tv Wijs met en Anniek Pheifer. Carly een heeft van een tweede hypotheek op haar tijdens huis genomen om een haar beste door vriendin in staat te stellen een haar roman af een in te maken. Vordert Anniek al een met een beetje?

januari 2021
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!