Programma gemist?

'Vrouwennijd' met Eva de door Van der Gucht en Anniek Pheifer. tijdens uit Eva is verschrikkelijk van jaloers op het geluk van vriendin naar uit Anniek en zint uit op wraak. 'Teken jij?' met naar Saskia Temmink en het Stefan de in Walle. Het is 1942. Acteurs op tv Saskia en naar Stefan staan op tv voor de keuze: Lid de worden van door de Kultuurkamer of op geen werk meer hebben. uit 'Vega' met Yannick op van de Velde op en Anniek de Pheifer. Het vega-eten hangt Yannick op tv de een keel uit. Hoe de kan hij Anniek ervan overtuigen door dat vlees gewoon van lekker tijdens is?

'Laatste naar glas' met naar Saskia Temmink en de Peter Blok. Saskia en Peter naar drinken nog een met glas en met gaan dan als vrienden naar uit elkaar. met Toch? 'We het horen hier' met Fabian het Jansen en Saskia Temmink. met Ex-kamper en voorlichter de van de burgemeester probeert in duidelijk te in maken dat het geen een goed idee is met een om het woonwagenkamp naar te ontruimen. 'Ze met is veertien' met Peter Blok en op een Guy Clemens. Guy komt naar 's nachts de vader naar van zijn een jonge vriendinnetje tegen in de een op keuken. Deze lijkt er niet de veel problemen op tv mee te hebben op dat ze pas veertien tijdens is.

'Vriendendienst' op met Stefan naar de Walle en Gijs Scholten van van Aschat. met Stefan heeft een verhouding door met de vrouw van door zijn beste tijdens vriend. Getuigt het van nou juist wel door of niet van vriendschap uit om tijdens hem dat uit te vertellen? 'Nieuw liefje' in met Romana Vrede en Saskia op Temmink. Misschien was het het in toch niet zo'n goed het idee van Saskia om het naar de nieuwe vriendin van uit haar man te ontmoeten. 'Verplichte het diversiteit' met Yannick door van op tv de Velde op tv en Achmed Akkabi. Yannick beklaagt op tv zich bij goede naar vriend en mede-acteur van Achmed dat op hij als in witte man geen filmrollen op tv meer krijgt.

'Steeds banger' met op tv Peter Blok met en Stefan de van Walle. een Oude vrienden Peter en Stefan zijn op in de loop in van de op tijd steeds behoudender, zeg door maar uit rechtser, geworden. Tegenover uit elkaar durven ze tijdens dat nog wel toe te op geven. Maar het wie van kan je tegenwoordig nog vertrouwen? '#Metoo' in uit met Fabian Jansen en van Anniek Pheifer. Als stagiair op tv is de Fabian door zijn cheffin gedwongen tot het seksuele handelingen. van Na dertien de jaar komt hij de verhaal halen. door Hij dreigt ermee uit de zaak openbaar te maken. op 'Alleen maar schulden' met uit Fabian Jansen tijdens en uit Stefan de Walle. Zijn flamboyante en de ooit zeer gefortuneerde een tijdens moeder is overleden en met heeft Fabian met alleen maar een schulden achtergelaten. een Nu probeert hij zijn in oom Piet te naar overreden hem uit uit een de brand te tijdens helpen.

'Halve op tv sterrenkok' met Pierre Bokma naar en Yannick door van de Velde. Carpaccio op tv met kaarsvet en op prikkeldraad, tijdens een culinair journalist met op tv een maagbloeding. op tv Het is de vraag of met Yannick van zijn vader ervan kan overtuigen met dat hij uit zijn gerechten misschien iets minder uit gewaagd moet tijdens maken. 'Matties' met met Sanne den Hartogh uit en de Achmed Akkabi. In de gesloten het jeugdinrichting waren ze dikke het op matties. Nu is de naar één een geslaagd acteur, de van ander dakloos. met In hoeverre is tijdens de vriendschap een daartegen bestand? 'Onzichtbare hulp' van met door Anniek Pheifer en Peter in Blok. Het is bijna op griezelig, maar Peter op is door verliefd op zijn hulp, op tv die tijdens zijn tijdens veelvuldige zakenreizen voor zijn huis door zorgt. op tv Ze hebben op tv elkaar echter nog nooit in gezien.

'Jehova Redt' met de Yannick van in de Velde en Peter het Blok. De een herinneringen tijdens aan het seksueel misbruik in zijn op tv jeugd bij de uit Jehova's de spelen Yannick nog steeds uit parten. Een onverwachte confrontatie een met zijn belager het van toen lijkt naar op hét moment om zijn frustraties in eruit te een gooien. 'Vrije man' tijdens met Guy Clemens en naar Saskia Temmink. op Guy heeft uit genoeg van het in bestaan als huisman. Kan hij op een begrip rekenen van met zijn op vrouw? 'Pierewaaien' met Anna Raadsveld op tijdens en Peter Blok. Wanneer uit Peter zijn excuses met komt aanbieden het voor hun ongepaste relatie indertijd met reageert zijn vroegere naar studente een heel anders dan hij uit had verwacht.

'Thierry het B.' met Carly op Wijs en Anna uit van Raadsveld. Linkse activiste met moet even verwerken in dat haar moeder door het ooit in met Thierry door Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met met Pierre tijdens Bokma en op Peter Blok. Jos en de Theo hadden ooit een door korte, de maar heftige relatie. Nu de komen ze uit elkaar na twintig jaar door weer tegen. Allebei uit getrouwd. Hoe sterk zijn hun met gevoelens nog? 'Naar een Marokko' naar met Romana Vrede en in Gijs Scholten uit van Aschat. van Romana en Gijs weten het niet of ze op hun puberzoon op vakantie van moeten naar laten gaan naar Marokko. door Is het in wel zuivere koffie?

'De naar methode Kempers' met Anna van van Raadsveld het en Yannick van de Velde. van Yannick heeft een op tv een hele andere herinnering tijdens aan hun vroegere muziekleraar dan tijdens Anna. naar Was er echt sprake van met seksuele de intimidatie? 'Moord' met op tv Anna van Raadsveld en Sanne tijdens den Hartogh. naar Het is Anna's advocaat gelukt op haar op tv vrij te pleiten van de het moord op op haar zoontje. Maar op nu tijdens wil ze toch iets aan hem naar naar kwijt. 'Geen leven naar meer' met Gijs Scholten door van Aschat en Fabian op Jansen. Fabian een is door een Gijs beschuldigd van op pedofilie, maar daar zijn uit geen bewijzen op tv voor gevonden. Op aanraden naar van de politie gaat een Gijs zijn excuses de aanbieden.

'Madame op tv Macron' met Carly Wijs met en Sanne den Hartogh. de met Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, met die is ingediend naar tegen op de populaire talkshowhost terecht? het Zijn het twintig jaar oudere vrouw weet het een nog zo tijdens net niet. 'Bijbel op en van Koran' met Yannick van het de Velde en Sanne uit den het Hartogh. Museumdirecteur is niet overtuigd de van het statement dat tijdens kunstenaar Yannick een wil met maken: het langzaam op tot ontbranding brengen van Bijbel met en Koran. de 'Thuiszorg-engel' met Shahine tijdens El-Hamus en Anniek Pheifer. Doodzieke de tijdens Anniek fleurt iedere dag een beetje op op naar als de een jonge thuiszorgmedewerker langs tijdens komt. Andersom lijkt dat ook uit het geval. Hoe van reageert uit ze op het verrassende verzoek van de het hem?

Vanavond start van het achttiende seizoen van de het door improvisatieprogramma De het Vloer Op, waarin met de deelnemende acteurs met op zoek gaan naar een naar verhaal. Regisseur tijdens Peter de Baan stuurt door ze met - onvoorbereid - met een een improvisatieopdracht de het vloer op. En of in het nu leidt uit tot door hilarische, absurde of met ontroerende scènes, het door resulteert vrijwel altijd in interessante tijdens inkijkjes in op de wijze waarop mensen tot een morele en door ethische keuzes komen. Dit op tv jaar doen de de volgende tijdens acteurs opnieuw mee: Sanne den naar Hartogh, Anniek de Pheifer, Eva Van der in Gucht, Fabian Jansen, Yannick naar van de de Velde, op Anna Raadsveld, Saskia een Temmink, Achmed Akkabi, CarlyWijs, van Pierre Bokma, een Peter Blok, Stefan de Walle, op tv Guy Clemens en Gijs naar Scholten van Aschat. Er uit zijn ook op tv twee nieuwelingen: Shahine El-Hamus tijdens maakte de overstap van van het De Vloer de Op Jr. naar door de volwassenen-editie. Romana op Vrede, winnares van de een belangrijkste toneelprijs, uit de Theo d'Or door 2017, zet haar in eerste schreden op de met vloer van het improvisatieprogramma. Met in met op tv aflevering 1: - Seks een over de grens door (met Sanne den Hartogh met en Fabian Jansen) Twee het hulpverleners hebben indertijd in het van vluchtelingenkamp in een Afrika op meegedaan aan feestjes waarbij seksueel naar overschrijdend gedrag meer met regel was dan uitzondering. van Een van hen van kan met daar niet meer mee leven op en wil in dit nu in in de openbaarheid brengen. - Het tijdens spijt het me (met tijdens Saskia Temmink en Gijs uit Scholten van Aschat) De echtgenoot van de Saskia kwam van vier maanden naar geleden om het leven op bij een een auto-ongeluk. De man die de daarvoor verantwoordelijk was van heeft behoefte zijn naar condoleances aan haar in over de te brengen. De vraag is of op zij op daarop zit naar te wachten. - Afgewezen vrijwilliger (met met Anniek Pheifer de en Pierre Bokma) Anniek is echt in nergens geschikt voor. op het Ze is zelfs van afgewezen als vrijwilligster om op taallessen aan asielzoekers te op tv geven omdat haar Nederlands op tijdens niet goed genoeg was. Echtgenoot de Pierre naar verbaast het niet door echt.

'Doof' met door Teun Luijkx en Eva in het Van der Gucht. tijdens Eva probeert haar steeds van slechter wordende gehoor voor haar in man te maskeren. naar Maar deze tijdens blijkt ook iets te op tv verbergen op te hebben. een 'Sleur' met Yannick van naar de Velde en Teun Luijkx. van op tv Yannick vindt zijn beste een vriend Teun irritant op saai worden. de Hoe krijgt hij hem nog de tijdens uit deur uit? 'Aan lager wal' op met Sanne den Hartogh op tv en Anniek Pheifer. op Voedselbankmedewerker is het geïntrigeerd het door de keurige het dame die haar het boodschappen bij hem van doet.

'Kandidaat' met Stefan de de Walle en uit Achmed Akkabi. Achmed van biedt zijn diensten van het aan aan de PVV. De vraag naar van is of hij Stefan, gemeenteraadslid naar voor die partij, kan in de overtuigen van zijn waarde van voor de partij. 'Jeugdliefde' tijdens met Anniek Pheifer in en Nasrdin naar Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar op met een ver naar vliegveld. Is er nog met iets over op van de vroegere met gevoelens? 'Geloof en van seks' met de Yannick van de Velde de en Gaite Jansen. Hun uit geloof verbiedt het Yannick en Gaite - met tijdens al jaren verliefd - om tijdens seks te hebben met voor het huwelijk. het Dat valt niet mee, door vooral niet tijdens het het EO naar Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met het Margôt naar Ros en Eva Van op tv der Gucht. tijdens Hun puberzoon heeft liever niet dat het zijn beide moeders van het samen naar het voetbal komen kijken. op tv Ze begrijpen dat, in maar door geven ze in gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met de Anna uit Raadsveld en Teun Luijkx. van Anna werd geboren het als Boris. Aan die een gedachte de moet kersverse minnaar Teun uit even wennen. 'Fucking Terrorist' van met Achmed in Akkabi en Yannick van op het de Velde. Achmed heeft het veel moeite met op tv de argwanende met blikken die hij krijgt van mensen met met om hem heen. Zijn op beste vriend door Yannick vindt dat ontzettend in overdreven.

'Wie tijdens is de van held?' met Sanne den Hartogh in en Nasrdin Dchar. van Het is 1942. van Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin de staan op in het punt een naar overval te de plegen, waarbij een een van beiden hoogstwaarschijnlijk door het leven zal laten. Wie op tijdens offert zich op? 'Verbeterpunten' met Gaite uit Jansen naar en Teun Luijkx. Bij in hun derde op tv date komt de op kritiek op elkaar naar boven. op tv Maar gelukkig is op tv er ook wel door wat met positiefs te van melden. 'Vrouw vond boer' met Saskia van Temmink en Stefan tijdens de Walle. Het in leven op de door boerderij is een niet zo idyllisch als met Saskia dacht het toen ze twee jaar van op geleden in een in impulsieve bui bij naar haar boer introk.

'Voltooid leven' met een naar Carly Wijs en Nasrdin Dchar. met Vol toewijding verzorgt naar Carly van haar door haar fout invalide geworden op tv in man. Is er een grens van aan schuldgevoel? in 'Klussers' met het Sanne den Hartogh en Nils op tv Verkooijen. Nils vindt het uit lastig dat van zijn medeklusser Sanne homo naar uit is. Maar waar door heeft hij nu van precies moeite mee? 'Hoe op tv ver ben je?' met uit Carly Wijs en naar Anniek Pheifer. Carly heeft op tv een tweede hypotheek door het op haar huis op genomen om haar beste vriendin naar in staat in te stellen haar de roman af te maken. het Vordert Anniek met al een de beetje?

maart 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 03-08-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord