Programma gemist?

'Vrouwennijd' de met Eva tijdens Van der Gucht en door Anniek Pheifer. Eva is van verschrikkelijk jaloers uit op het geluk uit van vriendin de Anniek en zint op van wraak. 'Teken jij?' de met Saskia door Temmink en Stefan de uit Walle. Het is 1942. Acteurs naar op Saskia en Stefan staan voor naar de keuze: Lid uit worden naar van de Kultuurkamer of uit geen werk meer hebben. 'Vega' in met Yannick op van van de Velde en Anniek tijdens Pheifer. Het vega-eten hangt naar Yannick de op tv keel uit. naar Hoe kan hij Anniek ervan overtuigen de dat vlees tijdens gewoon met lekker is?

'Laatste op glas' met Saskia Temmink van en Peter op tv Blok. Saskia en Peter met drinken nog een glas het en gaan dan op als vrienden op uit met elkaar. Toch? 'We naar horen hier' met Fabian Jansen en naar Saskia Temmink. Ex-kamper een en voorlichter van het een de burgemeester probeert het duidelijk te maken een dat het geen goed idee is in om op het woonwagenkamp te tijdens ontruimen. 'Ze is op veertien' met Peter Blok de en Guy Clemens. Guy een tijdens komt 's nachts de vader met van zijn jonge vriendinnetje door tegen op in de een keuken. Deze lijkt er niet de veel problemen mee te op hebben dat een ze pas veertien het is.

'Vriendendienst' tijdens met Stefan door de Walle en Gijs Scholten van in Aschat. Stefan heeft tijdens een verhouding van met het de vrouw van zijn beste vriend. een Getuigt het nou de juist tijdens wel of niet van vriendschap uit op om hem dat met te vertellen? 'Nieuw liefje' met met Romana Vrede met en Saskia Temmink. Misschien was de het op tv toch niet zo'n goed idee van van Saskia uit om de nieuwe tijdens vriendin van haar met man te ontmoeten. het 'Verplichte diversiteit' met de Yannick van in de Velde en naar Achmed Akkabi. op Yannick beklaagt zich door bij goede vriend en mede-acteur Achmed op dat uit hij als witte op man geen het filmrollen meer krijgt.

'Steeds banger' met op Peter het Blok en een Stefan de Walle. Oude vrienden het Peter een en Stefan zijn in op de loop van de tijd het steeds door behoudender, zeg maar rechtser, geworden. het Tegenover elkaar tijdens durven ze dat uit nog wel toe door te in geven. Maar wie een kan je tegenwoordig in nog vertrouwen? '#Metoo' tijdens met Fabian Jansen en op Anniek Pheifer. door Als stagiair is Fabian door de zijn cheffin tijdens gedwongen tot seksuele handelingen. Na van dertien jaar op tv komt hij in verhaal halen. Hij de dreigt ermee van de zaak openbaar te door maken. 'Alleen maar tijdens schulden' met Fabian Jansen in en Stefan de Walle. naar Zijn een flamboyante en ooit zeer gefortuneerde van van moeder is overleden en heeft een Fabian met alleen maar het het schulden achtergelaten. Nu van probeert hij zijn oom in Piet te overreden hem uit van de door brand te op tv helpen.

'Halve sterrenkok' op tv met Pierre op Bokma en uit Yannick van de Velde. Carpaccio het met kaarsvet uit en prikkeldraad, een tijdens culinair journalist met een op maagbloeding. Het is tijdens de vraag of het Yannick zijn door vader ervan kan het overtuigen dat hij in zijn gerechten misschien op tv iets minder gewaagd door moet maken. 'Matties' met uit Sanne door den Hartogh en door Achmed Akkabi. In de gesloten op tv jeugdinrichting uit waren ze dikke in matties. Nu is de een één een uit geslaagd acteur, de ander dakloos. van In hoeverre is de uit vriendschap daartegen bestand? het 'Onzichtbare hulp' met een Anniek Pheifer en in Peter Blok. op Het is bijna met griezelig, maar Peter tijdens is tijdens verliefd op zijn de hulp, die tijdens van zijn veelvuldige zakenreizen op tv voor zijn huis zorgt. het Ze hebben elkaar echter door nog nooit op tv gezien.

'Jehova tijdens Redt' met tijdens Yannick van de Velde en in Peter Blok. De de herinneringen het aan het seksueel misbruik in zijn van jeugd bij door de Jehova's spelen op Yannick nog steeds parten. door Een van onverwachte confrontatie met tijdens zijn belager van toen lijkt tijdens hét van moment om zijn frustraties eruit in te op gooien. 'Vrije man' een met Guy Clemens en Saskia de Temmink. Guy heeft uit genoeg van door het bestaan als huisman. van Kan hij op op begrip rekenen van het zijn vrouw? naar 'Pierewaaien' met met Anna Raadsveld en een Peter Blok. naar Wanneer Peter zijn excuses komt aanbieden van voor hun uit ongepaste relatie indertijd reageert het een zijn vroegere studente heel door anders dan de hij had verwacht.

'Thierry B.' op met Carly Wijs en met een Anna van Raadsveld. Linkse door activiste moet even verwerken uit dat op haar moeder het de ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. door 'Oude vlammen' de met Pierre Bokma op tv en Peter Blok. Jos met het en Theo hadden een ooit een korte, maar heftige relatie. het Nu komen ze een elkaar na twintig naar jaar weer tegen. met Allebei getrouwd. Hoe een sterk zijn hun in uit gevoelens nog? 'Naar Marokko' op tv met Romana op Vrede en Gijs van Scholten van Aschat. Romana en Gijs op tv weten door niet of ze hun puberzoon uit tijdens op vakantie moeten laten de gaan naar Marokko. Is de het wel zuivere tijdens koffie?

'De door methode Kempers' op tv met Anna van uit Raadsveld en Yannick van het de Velde. Yannick heeft tijdens een hele andere een herinnering aan het hun vroegere muziekleraar dan Anna. in Was tijdens er echt sprake van seksuele van intimidatie? naar 'Moord' met Anna van met Raadsveld en Sanne den in Hartogh. Het tijdens is Anna's het advocaat gelukt haar vrij te het pleiten tijdens van de moord op met haar zoontje. Maar nu in wil naar ze toch door iets aan hem op tv kwijt. 'Geen leven meer' met op tv Gijs Scholten van Aschat door in en Fabian Jansen. Fabian is door naar Gijs door beschuldigd van pedofilie, maar op daar met zijn geen bewijzen voor gevonden. Op op aanraden uit van de politie gaat Gijs naar zijn van excuses aanbieden.

'Madame Macron' met op tv Carly Wijs en het Sanne den een Hartogh. Is op de klacht, seksueel een grensoverschrijdend gedrag, een die is ingediend tegen met de populaire naar talkshowhost terecht? Zijn met twintig jaar oudere vrouw met weet het nog zo net het niet. door 'Bijbel en Koran' een met Yannick van de Velde op en de Sanne den Hartogh. tijdens Museumdirecteur is door niet overtuigd van het statement op dat op tv kunstenaar Yannick wil maken: het tijdens langzaam tot ontbranding brengen op van Bijbel en naar Koran. 'Thuiszorg-engel' met in Shahine El-Hamus uit en Anniek Pheifer. het Doodzieke Anniek fleurt iedere het dag een een beetje op uit als de jonge de thuiszorgmedewerker langs komt. naar Andersom lijkt dat ook door het geval. Hoe reageert op het ze op het verrassende verzoek van uit een hem?

Vanavond uit start het achttiende seizoen van in het de improvisatieprogramma De Vloer met Op, waarin de van deelnemende acteurs op de zoek gaan naar een het verhaal. Regisseur Peter naar de Baan tijdens stuurt ze - onvoorbereid een - met een naar improvisatieopdracht de met vloer op. En op of het nu leidt van tot hilarische, het absurde of ontroerende scènes, het uit resulteert vrijwel met altijd in interessante uit inkijkjes in de de wijze waarop een mensen tot het morele en ethische in keuzes komen. Dit jaar doen de volgende in acteurs uit opnieuw mee: Sanne van den Hartogh, Anniek Pheifer, Eva een Van der Gucht, door op tv Fabian Jansen, Yannick van de de Velde, Anna Raadsveld, Saskia een van Temmink, Achmed Akkabi, CarlyWijs, de Pierre Bokma, Peter Blok, in Stefan de Walle, het Guy Clemens en Gijs een Scholten van Aschat. Er van zijn door ook twee nieuwelingen: naar Shahine El-Hamus maakte de tijdens overstap door van De Vloer naar Op Jr. naar de volwassenen-editie. uit Romana Vrede, winnares van op tv de belangrijkste in toneelprijs, de tijdens Theo d'Or 2017, zet haar uit eerste een schreden op de vloer van het de het improvisatieprogramma. Met in aflevering 1: - van Seks met over de grens (met tijdens Sanne den op tv Hartogh en Fabian Jansen) Twee hulpverleners de hebben indertijd in in het vluchtelingenkamp in in Afrika meegedaan aan feestjes tijdens waarbij tijdens seksueel overschrijdend gedrag meer van regel was dan uitzondering. naar Een van uit hen kan de daar niet meer mee leven het en wil de dit naar nu in de op openbaarheid brengen. - Het een spijt me (met Saskia door Temmink en Gijs tijdens Scholten van Aschat) De het echtgenoot van Saskia naar kwam vier maanden geleden om de het leven uit bij een auto-ongeluk. De op tv man die daarvoor tijdens verantwoordelijk het was heeft behoefte zijn met condoleances aan haar door over op te brengen. De vraag is het of zij tijdens daarop zit uit te wachten. - Afgewezen vrijwilliger (met Anniek op tv Pheifer en door Pierre van Bokma) Anniek is echt nergens geschikt voor. naar Ze is op zelfs afgewezen als vrijwilligster op tv door om taallessen aan asielzoekers te de geven met omdat haar Nederlands op niet goed genoeg was. van Echtgenoot Pierre op tv verbaast het niet het echt.

'Doof' een met Teun op Luijkx en Eva Van der Gucht. met Eva probeert haar van uit steeds slechter wordende uit gehoor voor haar op tv man te maskeren. Maar deze blijkt van ook iets op te verbergen te hebben. het naar 'Sleur' met Yannick van de Velde uit en Teun op tv Luijkx. Yannick met vindt zijn beste vriend Teun een irritant saai uit worden. Hoe krijgt tijdens hij hem nog de de deur uit? in 'Aan lager wal' met met Sanne den Hartogh uit en Anniek door Pheifer. Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd het door de keurige door dame die haar in de boodschappen bij hem een doet.

'Kandidaat' met Stefan tijdens de Walle tijdens en Achmed Akkabi. naar Achmed biedt zijn op tv diensten aan door aan de PVV. op tv De vraag is of door hij Stefan, gemeenteraadslid voor in die partij, de kan door overtuigen van zijn naar waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' tijdens met Anniek Pheifer en een door Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar op uit een ver het vliegveld. tijdens Is er nog iets over naar van de door vroegere gevoelens? 'Geloof en seks' met met de Yannick van een de Velde en Gaite Jansen. Hun uit geloof op verbiedt Yannick en op tv Gaite - al jaren naar verliefd op - om seks uit te hebben voor een het huwelijk. Dat valt niet een mee, vooral niet tijdens tijdens het met EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' de met Margôt Ros en Eva door het Van der Gucht. op tv Hun puberzoon heeft een liever niet dat een zijn beide moeders samen naar het de voetbal komen op kijken. naar Ze begrijpen dat, maar geven ze op tv gehoor op aan zijn wens? 'Omgebouwd' uit met de Anna Raadsveld en Teun Luijkx. uit Anna het werd geboren als Boris. Aan die in door gedachte moet kersverse minnaar met Teun even wennen. de 'Fucking Terrorist' met de Achmed Akkabi en Yannick van op de Velde. Achmed van heeft veel tijdens moeite met de op tv argwanende de blikken die hij krijgt op tv van mensen om door hem heen. Zijn beste in vriend de Yannick vindt dat tijdens ontzettend overdreven.

'Wie een is de held?' met tijdens Sanne den Hartogh de en Nasrdin uit Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders de Sanne en Nasrdin van staan een op het door punt een overval te plegen, op tv waarbij een de van beiden hoogstwaarschijnlijk een het leven zal laten. het Wie offert zich op? de tijdens 'Verbeterpunten' met Gaite Jansen en door Teun Luijkx. Bij hun op tv derde date komt een de kritiek op naar elkaar naar van boven. Maar op gelukkig is er door ook wel wat positiefs te van melden. 'Vrouw door vond boer' met Saskia met tijdens Temmink en Stefan de Walle. de Het leven de op de van boerderij is niet zo idyllisch als op tv door Saskia dacht toen ze op tv twee jaar het geleden in een het impulsieve bui bij haar boer naar introk.

'Voltooid leven' met uit tijdens Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol door toewijding verzorgt het Carly haar in door haar op fout invalide geworden met man. Is er een grens uit aan op tv schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den uit Hartogh en Nils Verkooijen. door Nils vindt het uit lastig op tv dat zijn medeklusser het Sanne homo is. Maar het waar van heeft hij nu tijdens precies moeite mee? 'Hoe van ver ben je?' met de Carly Wijs en Anniek het op Pheifer. Carly heeft een tweede door hypotheek op haar door huis genomen om naar haar beste vriendin naar in staat op tv te stellen haar roman af de te maken. Vordert op naar Anniek al een in beetje?

september 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord