Programma gemist?

'Vrouwennijd' met van Eva Van der met Gucht en het Anniek Pheifer. Eva is een verschrikkelijk jaloers op door het in geluk van vriendin Anniek en uit zint in op wraak. 'Teken jij?' op tv met Saskia op Temmink en Stefan de op Walle. Het is 1942. een Acteurs naar Saskia en Stefan staan op voor de keuze: Lid worden een van door de Kultuurkamer op of geen werk meer hebben. in 'Vega' met op Yannick van de van Velde en op Anniek Pheifer. Het vega-eten hangt uit Yannick de keel uit. op Hoe kan hij op Anniek ervan overtuigen tijdens uit dat vlees gewoon uit lekker is?

'Laatste naar glas' met Saskia Temmink het en tijdens Peter Blok. Saskia en Peter door drinken het nog een glas en gaan in dan als het vrienden uit elkaar. met Toch? 'We horen door hier' met Fabian Jansen en op Saskia Temmink. Ex-kamper door en voorlichter uit van de burgemeester probeert uit duidelijk te van maken de dat het geen goed idee naar is om het woonwagenkamp een een te ontruimen. 'Ze is veertien' met in Peter in Blok en Guy Clemens. door Guy komt een 's nachts het de vader van door zijn jonge vriendinnetje tegen in de naar keuken. in Deze lijkt er niet veel op problemen met mee te in hebben dat ze pas veertien van is.

'Vriendendienst' uit met Stefan de Walle op tv en Gijs Scholten van door Aschat. Stefan de heeft een verhouding door met de een vrouw van zijn de beste vriend. met Getuigt het nou juist in wel of niet van vriendschap op tv het om hem dat te vertellen? in 'Nieuw liefje' met de Romana Vrede naar en Saskia het Temmink. Misschien was het door toch niet zo'n goed van idee van Saskia om naar met de nieuwe vriendin van haar het man te een ontmoeten. 'Verplichte met diversiteit' met Yannick door van de Velde en Achmed Akkabi. tijdens op tv Yannick beklaagt zich bij goede het vriend en mede-acteur Achmed op dat hij door als witte man in geen door filmrollen meer krijgt.

'Steeds tijdens banger' met naar Peter Blok en Stefan met de Walle. Oude vrienden het Peter en Stefan op zijn in de van loop van van de tijd steeds behoudender, van zeg maar rechtser, geworden. een een Tegenover elkaar durven ze dat nog tijdens wel toe de te de geven. Maar wie tijdens kan je tegenwoordig nog de vertrouwen? '#Metoo' met Fabian naar Jansen en Anniek op Pheifer. Als door stagiair is tijdens Fabian door zijn cheffin gedwongen uit tot door seksuele handelingen. Na dertien jaar naar komt hij verhaal halen. met Hij op dreigt ermee door de zaak openbaar te in maken. 'Alleen maar schulden' met uit Fabian de Jansen en Stefan met de Walle. Zijn flamboyante en een ooit zeer naar gefortuneerde uit moeder is overleden en heeft Fabian van met op tv alleen maar schulden met achtergelaten. Nu probeert op hij zijn het oom Piet te op tv overreden hem uit de naar brand te het helpen.

'Halve sterrenkok' door met het Pierre Bokma en Yannick een van de Velde. het Carpaccio met kaarsvet en het prikkeldraad, naar een culinair journalist met een maagbloeding. door Het is de op tijdens vraag of Yannick zijn vader ervan een van kan overtuigen dat hij zijn gerechten het misschien iets uit minder gewaagd moet maken. naar 'Matties' met Sanne een den een Hartogh en tijdens Achmed Akkabi. In de van gesloten jeugdinrichting door waren ze dikke naar matties. Nu is met de één een van geslaagd acteur, de ander het dakloos. In op tv hoeverre is de vriendschap tijdens daartegen bestand? 'Onzichtbare tijdens hulp' met Anniek Pheifer in en een Peter Blok. Het is bijna griezelig, door maar Peter is een verliefd op een zijn hulp, die het tijdens zijn veelvuldige tijdens zakenreizen voor zijn huis naar zorgt. de Ze hebben elkaar echter nog van een nooit gezien.

'Jehova op tv Redt' met Yannick van de uit Velde naar en Peter Blok. op tv De herinneringen aan door het seksueel in misbruik in zijn jeugd bij de in Jehova's spelen met Yannick nog steeds op parten. de Een onverwachte confrontatie met zijn belager een van toen lijkt in hét moment om een naar zijn frustraties eruit te gooien. de 'Vrije man' tijdens met Guy Clemens een en Saskia Temmink. door Guy heeft genoeg van het in bestaan als het huisman. Kan hij op tijdens begrip rekenen naar van zijn vrouw? de 'Pierewaaien' met Anna tijdens Raadsveld en Peter de Blok. Wanneer Peter zijn naar door excuses komt aanbieden uit voor hun ongepaste relatie indertijd reageert naar door zijn vroegere studente uit heel anders dan naar hij had verwacht.

'Thierry B.' met naar met Carly Wijs en uit Anna van Raadsveld. Linkse activiste de moet even verwerken dat naar haar moeder van het ooit met Thierry met Baudet heeft uit gedaan. 'Oude tijdens vlammen' met Pierre een Bokma en een Peter Blok. Jos en Theo hadden tijdens ooit een van korte, maar door heftige relatie. Nu tijdens komen ze elkaar na twintig met jaar weer tegen. in uit Allebei getrouwd. Hoe op sterk zijn hun door gevoelens nog? 'Naar tijdens Marokko' met Romana Vrede en Gijs door naar Scholten van Aschat. Romana in en Gijs weten met niet of ze hun puberzoon op tv op vakantie tijdens moeten laten gaan naar naar door Marokko. Is het wel door zuivere koffie?

'De methode Kempers' op het met Anna van Raadsveld en naar Yannick van de op tv Velde. Yannick heeft een het door hele andere herinnering aan hun vroegere met muziekleraar dan Anna. met Was er naar echt met sprake van seksuele tijdens intimidatie? 'Moord' met Anna van van Raadsveld van en Sanne den Hartogh. Het in is Anna's advocaat een gelukt haar vrij te het een pleiten van de moord met op haar door zoontje. Maar nu wil ze een toch iets aan hem de kwijt. door 'Geen leven naar meer' met Gijs Scholten van een Aschat uit en Fabian Jansen. Fabian is door uit Gijs tijdens beschuldigd van pedofilie, maar daar op zijn geen het bewijzen voor gevonden. in Op aanraden de van de uit politie gaat Gijs op zijn excuses aanbieden.

'Madame naar Macron' met uit Carly Wijs en Sanne den Hartogh. met de Is de klacht, seksueel naar grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend van tegen de populaire op tv een talkshowhost terecht? Zijn de twintig jaar oudere vrouw weet het de nog op zo net niet. 'Bijbel naar en van Koran' met Yannick van de Velde door en Sanne met den tijdens Hartogh. Museumdirecteur is niet uit overtuigd van het statement tijdens dat kunstenaar Yannick de wil maken: het langzaam naar tot ontbranding brengen door uit van Bijbel en de Koran. 'Thuiszorg-engel' met Shahine El-Hamus in en Anniek Pheifer. Doodzieke op tv Anniek fleurt iedere naar dag een beetje naar op als op de jonge een thuiszorgmedewerker langs uit komt. Andersom lijkt dat ook een het geval. op Hoe reageert ze op het op verrassende verzoek van van van hem?

Vanavond start het tijdens in achttiende seizoen van het de improvisatieprogramma De de Vloer Op, waarin op de deelnemende acteurs op zoek gaan tijdens van naar een verhaal. Regisseur op Peter de Baan stuurt op tv ze - onvoorbereid - naar met een met improvisatieopdracht op de vloer op. En met of het nu uit leidt tot hilarische, absurde op of ontroerende scènes, het het een resulteert vrijwel altijd in in interessante inkijkjes op in de wijze tijdens waarop mensen tot morele en ethische op keuzes komen. Dit jaar op tv doen in de volgende acteurs opnieuw het mee: Sanne den Hartogh, naar Anniek Pheifer, Eva naar Van der Gucht, een Fabian Jansen, op tv Yannick in van de Velde, Anna Raadsveld, Saskia tijdens Temmink, met Achmed Akkabi, op tv CarlyWijs, Pierre Bokma, Peter Blok, Stefan uit de uit Walle, Guy Clemens en door Gijs Scholten van van Aschat. Er zijn ook twee in nieuwelingen: met Shahine El-Hamus in maakte de overstap van De naar Vloer het Op Jr. naar de volwassenen-editie. Romana uit Vrede, het winnares van de een belangrijkste toneelprijs, de het Theo d'Or 2017, zet haar het tijdens eerste schreden op de vloer van op het van improvisatieprogramma. Met in aflevering tijdens 1: - Seks met over de grens (met Sanne den naar Hartogh en van Fabian Jansen) Twee hulpverleners uit hebben met indertijd in het op tv vluchtelingenkamp in Afrika een meegedaan aan feestjes waarbij seksueel het overschrijdend gedrag meer uit regel door was dan uitzondering. Een uit van hen uit kan daar niet meer mee leven van en wil dit het nu in de uit van openbaarheid brengen. - Het een spijt me (met Saskia Temmink en van Gijs uit Scholten van in Aschat) De echtgenoot van met Saskia kwam vier op maanden geleden om de het leven bij een het auto-ongeluk. De naar man die daarvoor verantwoordelijk was door heeft behoefte zijn condoleances het aan haar van over te in brengen. De vraag is op of zij daarop zit in te wachten. - Afgewezen in vrijwilliger op tv (met Anniek Pheifer en Pierre een Bokma) Anniek is tijdens echt nergens tijdens geschikt voor. Ze is tijdens zelfs afgewezen als vrijwilligster met een om taallessen aan door asielzoekers te geven omdat haar met Nederlands niet goed met genoeg op tv was. Echtgenoot Pierre verbaast de het niet op echt.

'Doof' uit met Teun Luijkx en Eva van Van der Gucht. een de Eva probeert haar steeds slechter van wordende gehoor voor tijdens haar man te door maskeren. Maar op deze blijkt het ook iets te het verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick uit van de de Velde en Teun Luijkx. door uit Yannick vindt zijn het beste vriend Teun naar irritant saai worden. Hoe een krijgt hij in hem nog de deur een uit? 'Aan lager wal' met door Sanne den Hartogh van en Anniek Pheifer. uit Voedselbankmedewerker de is geïntrigeerd uit door de keurige dame op die haar boodschappen van bij hem op doet.

'Kandidaat' tijdens met Stefan de Walle en een met Achmed Akkabi. Achmed van biedt zijn diensten de aan aan de van PVV. De vraag is of in hij Stefan, gemeenteraadslid voor uit die partij, kan in overtuigen van de zijn waarde het voor de partij. 'Jeugdliefde' tijdens met Anniek naar Pheifer en uit Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar van op een ver naar vliegveld. Is er nog naar de iets over van de vroegere naar gevoelens? 'Geloof met en seks' het met Yannick van de Velde door en Gaite Jansen. Hun uit geloof het verbiedt Yannick en Gaite uit - tijdens al jaren verliefd - door om seks te hebben voor het door het huwelijk. Dat uit valt niet mee, vooral een niet tijdens het EO tijdens Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met Margôt tijdens Ros en een Eva op tv Van der Gucht. Hun puberzoon het heeft op tv liever niet dat zijn beide van moeders samen naar naar het voetbal het komen kijken. Ze begrijpen uit dat, maar geven van ze gehoor met aan zijn wens? van 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld van en Teun Luijkx. Anna een werd geboren tijdens als Boris. het Aan die gedachte de moet kersverse minnaar Teun even naar wennen. 'Fucking het Terrorist' met Achmed de Akkabi uit en Yannick van de op tv Velde. Achmed heeft tijdens veel moeite met de argwanende het blikken die hij een een krijgt van mensen in om hem heen. Zijn beste vriend de door Yannick vindt dat de ontzettend overdreven.

'Wie is de met held?' met van Sanne den Hartogh en het Nasrdin van Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders tijdens Sanne en Nasrdin op staan op het in punt een overval de te tijdens plegen, waarbij naar een van beiden met hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie in offert op zich op? 'Verbeterpunten' met op Gaite Jansen en Teun door Luijkx. Bij hun de derde date met komt de kritiek een op tijdens elkaar naar boven. Maar gelukkig is tijdens met er ook wel een wat positiefs te melden. op 'Vrouw vond boer' met het Saskia Temmink en Stefan naar de in Walle. Het leven op de door boerderij naar is niet zo idyllisch als op Saskia dacht toen van ze twee met jaar geleden in tijdens een met impulsieve bui bij haar boer naar introk.

'Voltooid met leven' met Carly Wijs en uit Nasrdin Dchar. Vol tijdens toewijding op tv verzorgt Carly haar uit door haar tijdens fout invalide geworden man. uit Is er op tv een grens aan een schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne met den Hartogh door en Nils Verkooijen. Nils vindt naar het lastig dat zijn uit medeklusser op tv Sanne homo op is. Maar waar heeft uit hij nu in precies moeite mee? 'Hoe door ver ben je?' met Carly de in Wijs en Anniek uit Pheifer. Carly heeft een tweede in hypotheek op door haar huis genomen om haar op tv beste uit vriendin in staat te op stellen haar roman uit af te op tv maken. Vordert met Anniek al een in beetje?

juni 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord