Programma gemist?

'Vrouwennijd' tijdens met Eva Van met der Gucht van en Anniek Pheifer. Eva het is verschrikkelijk jaloers in op het geluk de van vriendin Anniek de en zint op wraak. 'Teken naar jij?' met op tv Saskia Temmink en op Stefan de Walle. Het tijdens is uit 1942. Acteurs Saskia en Stefan uit staan tijdens voor de keuze: Lid van worden van de Kultuurkamer met of in geen werk meer hebben. met 'Vega' met Yannick van naar de Velde naar en Anniek Pheifer. het Het vega-eten uit hangt Yannick de in keel uit. met Hoe kan hij in Anniek ervan overtuigen dat vlees de gewoon lekker in is?

'Laatste glas' het met Saskia Temmink en op Peter Blok. Saskia de en Peter de drinken nog op een glas van en gaan dan op tv als vrienden uit elkaar. Toch? op tv 'We horen hier' in met Fabian Jansen en uit Saskia op tv Temmink. Ex-kamper en met voorlichter van de van burgemeester probeert duidelijk te maken de dat het het geen goed idee tijdens is om het het woonwagenkamp te op ontruimen. 'Ze is veertien' met uit van Peter Blok en Guy Clemens. Guy op een komt 's nachts naar de vader van het zijn jonge vriendinnetje op tegen in de op tv keuken. Deze lijkt tijdens er niet veel door problemen mee te hebben dat naar ze naar pas veertien is.

'Vriendendienst' tijdens met Stefan de een Walle en Gijs op tv Scholten van Aschat. Stefan op heeft een van verhouding met de het vrouw van zijn beste vriend. in Getuigt door het nou in juist wel of niet van vriendschap in om hem in dat tijdens te vertellen? 'Nieuw liefje' met tijdens Romana Vrede en Saskia de Temmink. Misschien was van het toch tijdens niet zo'n goed het idee van uit Saskia om met de nieuwe vriendin van haar man op tv te ontmoeten. 'Verplichte het tijdens diversiteit' met Yannick van met de Velde en een Achmed Akkabi. Yannick beklaagt zich uit bij goede vriend naar en mede-acteur Achmed op tv met dat hij als witte man geen een filmrollen meer op tv krijgt.

'Steeds banger' de met Peter van Blok en in Stefan de Walle. Oude vrienden Peter uit op en Stefan zijn in de de loop van de tijd van steeds uit behoudender, zeg maar rechtser, het geworden. Tegenover elkaar in durven uit ze dat nog op tv wel toe te uit geven. Maar wie kan je de tegenwoordig met nog vertrouwen? '#Metoo' met Fabian op Jansen en op Anniek Pheifer. tijdens Als stagiair is Fabian door zijn een op cheffin gedwongen tot de seksuele handelingen. Na dertien jaar komt met hij op tv verhaal halen. Hij het dreigt ermee de met zaak openbaar te tijdens maken. 'Alleen de maar schulden' met de Fabian Jansen en Stefan op de Walle. tijdens Zijn flamboyante en ooit een zeer gefortuneerde moeder met is overleden en het heeft Fabian in met alleen maar uit schulden achtergelaten. Nu op tv probeert hij zijn oom Piet tijdens te overreden van hem uit de brand te van op tv helpen.

'Halve de sterrenkok' met Pierre de Bokma en Yannick van de naar Velde. van Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, naar een culinair het journalist met een maagbloeding. tijdens Het met is de vraag of de Yannick zijn in vader ervan kan overtuigen dat van hij zijn gerechten van misschien iets door minder gewaagd moet maken. op 'Matties' met Sanne een den Hartogh en op tv Achmed Akkabi. In op tv de met gesloten jeugdinrichting waren ze het dikke matties. Nu uit is de op één een naar geslaagd acteur, de ander van dakloos. In van hoeverre is de uit vriendschap daartegen bestand? in 'Onzichtbare hulp' met Anniek Pheifer en tijdens Peter met Blok. Het is bijna griezelig, door in maar Peter is verliefd naar op zijn hulp, door die tijdens zijn tijdens veelvuldige zakenreizen tijdens voor zijn huis een zorgt. Ze hebben elkaar echter uit nog nooit naar gezien.

'Jehova Redt' met een Yannick tijdens van de Velde op tv en Peter Blok. op tv De herinneringen een aan het seksueel misbruik in zijn met jeugd bij met de Jehova's spelen Yannick met nog van steeds parten. Een onverwachte door confrontatie met zijn de belager van toen door lijkt hét moment naar om zijn met frustraties eruit tijdens te gooien. 'Vrije van man' met Guy Clemens een en Saskia Temmink. uit Guy heeft genoeg van tijdens het het bestaan als huisman. Kan tijdens hij op begrip rekenen van naar zijn door vrouw? 'Pierewaaien' met Anna het Raadsveld en Peter Blok. op tijdens Wanneer Peter zijn uit excuses komt aanbieden voor door hun ongepaste relatie indertijd reageert met in zijn vroegere studente heel van anders dan hij had van verwacht.

'Thierry een B.' met Carly uit Wijs en Anna uit van Raadsveld. Linkse activiste met moet even verwerken uit dat door haar moeder het op tv ooit met Thierry Baudet heeft uit gedaan. 'Oude vlammen' op tv met Pierre Bokma en op tv Peter uit Blok. Jos en Theo op hadden ooit een naar korte, maar heftige relatie. uit Nu komen het ze elkaar na twintig naar jaar tijdens weer tegen. Allebei getrouwd. tijdens Hoe sterk zijn hun op gevoelens nog? in 'Naar Marokko' in met Romana Vrede en Gijs een Scholten tijdens van Aschat. Romana en Gijs tijdens weten niet op of een ze hun puberzoon op op vakantie moeten laten gaan uit naar Marokko. Is het uit wel zuivere op tv koffie?

'De methode de Kempers' met Anna van de Raadsveld en door Yannick van de met Velde. Yannick heeft een een hele andere door herinnering aan hun vroegere door in muziekleraar dan Anna. Was er door echt sprake van op tv seksuele intimidatie? 'Moord' met met naar Anna van Raadsveld en Sanne den door Hartogh. Het is het Anna's advocaat op gelukt haar op vrij te in pleiten van de moord tijdens op haar zoontje. Maar nu van wil naar ze toch van iets aan hem kwijt. uit 'Geen leven op meer' met Gijs uit Scholten van Aschat en Fabian Jansen. op tv door Fabian is door Gijs beschuldigd van tijdens pedofilie, maar daar in op zijn geen bewijzen voor gevonden. de Op aanraden van de op tv politie gaat het Gijs zijn de excuses aanbieden.

'Madame Macron' in met Carly Wijs en naar op Sanne den Hartogh. Is de tijdens klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, in die van is ingediend uit tegen de populaire talkshowhost terecht? op tv Zijn twintig jaar tijdens oudere vrouw weet het naar naar nog zo net niet. 'Bijbel en tijdens Koran' met Yannick tijdens van de op tv Velde tijdens en Sanne den Hartogh. Museumdirecteur uit is niet een overtuigd van het op statement dat kunstenaar door Yannick wil maken: het langzaam van uit tot ontbranding brengen van Bijbel en met Koran. tijdens 'Thuiszorg-engel' met Shahine door El-Hamus en Anniek Pheifer. met Doodzieke in Anniek fleurt iedere dag een in beetje op als de de jonge de thuiszorgmedewerker langs komt. door Andersom lijkt door dat ook het geval. Hoe door reageert ze op het in verrassende verzoek een van het hem?

Vanavond met start het achttiende seizoen op van het naar improvisatieprogramma De uit Vloer Op, waarin de deelnemende uit acteurs op zoek uit gaan van naar een verhaal. Regisseur een Peter de Baan stuurt ze naar - onvoorbereid - op met een improvisatieopdracht van de vloer op op. op En of het nu leidt een tot hilarische, absurde of naar ontroerende scènes, het het resulteert vrijwel op altijd in interessante door inkijkjes van in de wijze waarop mensen tot tijdens morele en het ethische keuzes komen. Dit uit jaar doen de door volgende acteurs opnieuw op mee: Sanne den Hartogh, een Anniek Pheifer, tijdens Eva Van van der Gucht, een Fabian Jansen, Yannick van het de Velde, Anna naar Raadsveld, Saskia Temmink, Achmed op Akkabi, CarlyWijs, Pierre Bokma, met Peter Blok, Stefan van de Walle, uit Guy het Clemens en Gijs Scholten van Aschat. Er in zijn ook door twee nieuwelingen: naar Shahine El-Hamus maakte de overstap met van op De Vloer Op Jr. naar de de naar volwassenen-editie. Romana Vrede, winnares door van de belangrijkste toneelprijs, van de Theo op tv d'Or 2017, zet tijdens haar eerste het schreden op de met vloer van het improvisatieprogramma. Met een in aflevering op tv 1: - Seks over tijdens de grens op tv (met Sanne den Hartogh en een Fabian Jansen) Twee op hulpverleners hebben indertijd in in het vluchtelingenkamp in in Afrika meegedaan aan op feestjes op waarbij seksueel overschrijdend gedrag meer de regel was dan uitzondering. de Een de van hen kan daar de niet meer naar mee leven van en wil dit nu in de een op openbaarheid brengen. - Het spijt tijdens me (met Saskia Temmink en naar uit Gijs Scholten van door Aschat) De echtgenoot van Saskia kwam vier het maanden geleden van om door het leven bij het een auto-ongeluk. De met man die daarvoor verantwoordelijk was het heeft behoefte zijn condoleances uit aan op tv haar over te brengen. De tijdens van vraag is of zij daarop naar zit te wachten. - op tv Afgewezen vrijwilliger (met Anniek tijdens Pheifer en op tv Pierre Bokma) Anniek is van echt nergens de geschikt voor. Ze is tijdens zelfs afgewezen tijdens als vrijwilligster op tv om taallessen aan asielzoekers te in geven omdat met haar Nederlands niet goed het genoeg was. Echtgenoot Pierre een verbaast het niet een tijdens echt.

'Doof' met in Teun Luijkx en door Eva Van der Gucht. van Eva probeert van haar steeds slechter wordende een een gehoor voor haar man te uit maskeren. de Maar deze blijkt een ook iets te verbergen te hebben. op tv 'Sleur' tijdens met Yannick de van de Velde met en Teun Luijkx. in Yannick vindt zijn beste tijdens vriend Teun irritant saai worden. door Hoe een krijgt hij op hem nog de uit deur uit? 'Aan de lager wal' met Sanne den Hartogh naar en Anniek met Pheifer. Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd op een door de keurige dame die haar met boodschappen op bij hem het doet.

'Kandidaat' met met Stefan de Walle en tijdens Achmed Akkabi. een Achmed biedt met zijn diensten op tv aan aan de door PVV. De vraag is tijdens of hij Stefan, gemeenteraadslid naar voor uit die partij, kan overtuigen een van zijn waarde voor op de tijdens partij. 'Jeugdliefde' met op tv Anniek Pheifer en Nasrdin Dchar. Oud-geliefden door ontmoeten op tv elkaar op op een ver vliegveld. in Is er nog iets het over van naar de vroegere gevoelens? naar 'Geloof en seks' met uit Yannick van naar de Velde en Gaite Jansen. een Hun geloof verbiedt Yannick op en Gaite - het uit al jaren verliefd in - om seks te hebben tijdens voor het op huwelijk. Dat valt niet uit mee, vooral niet tijdens de het EO een Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' op tv met Margôt met Ros en Eva Van het der Gucht. Hun tijdens puberzoon heeft in liever niet dat zijn beide tijdens moeders samen naar op het voetbal komen kijken. de Ze begrijpen dat, door maar de geven ze door gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met op tv Anna Raadsveld door en Teun Luijkx. Anna op tv in werd geboren als Boris. Aan die in gedachte moet kersverse uit minnaar Teun de even wennen. 'Fucking naar Terrorist' in met Achmed Akkabi en Yannick van naar de Velde. Achmed uit heeft veel moeite een met de argwanende in het blikken die hij krijgt met van mensen door om hem heen. Zijn beste vriend op tv Yannick vindt dat door ontzettend door overdreven.

'Wie van is de held?' met Sanne tijdens den naar Hartogh en Nasrdin door Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders met Sanne en een Nasrdin staan op uit het punt een de overval te plegen, waarbij tijdens een van beiden een op hoogstwaarschijnlijk het leven zal het laten. Wie offert op tv zich op? 'Verbeterpunten' in met Gaite Jansen en Teun op Luijkx. van Bij hun derde date komt door de kritiek van op van elkaar naar boven. Maar van gelukkig is er ook tijdens wel wat positiefs te een melden. 'Vrouw vond naar op tv boer' met Saskia Temmink het en Stefan de tijdens Walle. Het leven de op de boerderij is niet van zo idyllisch als naar Saskia uit dacht toen ze twee jaar van een geleden in een op tv impulsieve bui bij haar de boer introk.

'Voltooid leven' het met Carly door Wijs en Nasrdin op Dchar. Vol toewijding verzorgt op tv Carly haar door met haar uit fout invalide geworden man. Is het er tijdens een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met het Sanne den Hartogh naar door en Nils Verkooijen. Nils vindt het een lastig op tv dat zijn een medeklusser Sanne homo tijdens is. Maar waar heeft hij nu op tv precies uit moeite mee? 'Hoe op ver ben in je?' met Carly Wijs en Anniek op tv Pheifer. in Carly heeft door een tweede hypotheek op haar de huis uit genomen om haar beste de vriendin in staat te stellen op haar roman af naar te naar maken. Vordert met Anniek al een tijdens beetje?

april 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord