Programma gemist?

'Doof' op met Teun Luijkx van en Eva Van de der Gucht. Eva probeert haar met steeds slechter een wordende gehoor voor haar door man te in maskeren. Maar deze de blijkt ook iets te van verbergen te door hebben. 'Sleur' met in Yannick op tv van de Velde en de Teun Luijkx. Yannick vindt zijn met een beste vriend Teun in irritant saai worden. Hoe krijgt het hij hem een nog de deur uit? een 'Aan lager wal' op tv met Sanne op den Hartogh tijdens en Anniek Pheifer. op Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd door een de keurige het dame die haar boodschappen bij hem uit van doet.

'Kandidaat' uit met Stefan de Walle en met tijdens Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn de diensten de aan aan de in PVV. De vraag is of hij tijdens Stefan, gemeenteraadslid voor door die partij, een kan op overtuigen van zijn waarde op voor de op tv partij. 'Jeugdliefde' met op Anniek Pheifer en Nasrdin op tv Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar op een een ver van vliegveld. naar Is er nog iets over van met de vroegere gevoelens? uit 'Geloof en op seks' met door Yannick van de Velde en naar Gaite Jansen. de Hun geloof verbiedt Yannick het en met Gaite - al tijdens jaren verliefd naar - om seks het te hebben voor het huwelijk. door Dat valt tijdens niet mee, vooral niet tijdens naar het EO naar Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met een Margôt Ros naar en Eva Van der uit Gucht. uit Hun puberzoon heeft liever niet dat naar zijn beide moeders met samen het naar het voetbal op tv komen kijken. Ze begrijpen dat, door maar geven tijdens ze gehoor tijdens aan zijn wens? uit 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en uit Teun Luijkx. tijdens Anna werd het geboren als op tv Boris. Aan die gedachte moet in kersverse minnaar op tv Teun even wennen. 'Fucking Terrorist' in de met Achmed Akkabi en een Yannick van de door Velde. Achmed naar heeft veel moeite met de argwanende door in blikken die hij krijgt tijdens van mensen om hem heen. van door Zijn beste vriend Yannick vindt de dat op tv ontzettend overdreven.

'Wie op is de held?' met door Sanne den op tv Hartogh en van Nasrdin Dchar. Het is op tv 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin door staan op het naar punt het een overval te tijdens plegen, waarbij een van de beiden hoogstwaarschijnlijk op het leven uit zal laten. Wie offert zich het op? 'Verbeterpunten' een met Gaite de Jansen en Teun Luijkx. Bij hun van derde de date komt de kritiek op met in elkaar naar boven. Maar een gelukkig is er ook wel naar een wat positiefs te op melden. 'Vrouw vond boer' met een Saskia Temmink en Stefan in de Walle. Het uit leven uit op de boerderij is op niet zo het idyllisch als naar Saskia dacht toen ze tijdens twee jaar naar geleden in een impulsieve van bui bij haar boer op tv introk.

'Voltooid leven' door met Carly Wijs met en op tv Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt door Carly haar door haar uit fout invalide het geworden man. op Is er uit een grens aan schuldgevoel? van 'Klussers' met Sanne den uit Hartogh en het Nils Verkooijen. Nils tijdens vindt het het lastig dat zijn medeklusser Sanne homo uit is. op tv Maar waar uit heeft hij nu met precies moeite mee? 'Hoe ver naar ben op tv je?' met Carly Wijs en uit Anniek van Pheifer. Carly heeft een tweede hypotheek op tv op haar huis op naar genomen om haar tijdens beste vriendin in staat te van stellen haar roman in af te maken. van Vordert Anniek al een op de beetje?

'Balverliefd' met Sophie uit van Winden en door Yannick van der door Velde. Sophie is een erg de blij met haar jonge op tv minnaar. Maar is in het wel allemaal tijdens zo ideaal? 'Mijn met autonome de ik' Met Carly van Wijs en Stefan de Walle. op Als proef besluit uit een stel na 25 van jaar huwelijk uit om een tijdens jaartje uit een elkaar te gaan. Tegen alle verwachtingen de op tv in bevalt het Stefan een stuk de beter van dan Carly. 'Inge' met met Margôt een Ros en Anna Raadsveld. Wie tijdens is Inge die op in een rouwadvertentie schreef op 'Je was van een fantastische man'? Het de met ging toch om de man van uit met Margôt?

'Tango' door met Fabian Jansen en Eva uit Van op der Gucht. Tango als relatietherapie, door tijdens het is het proberen waard. met Maar dan moet in je wel állebei tijdens willen. een 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en een het Stefan de Walle. Is PvdA'er in naar hart op en nieren Stefan door bereid zijn ziel aan het de duivel - in naar dit in geval de het VVD - te verkopen? 'Sorry met Peter' met Yannick op van de Velde en op van Anna Raadsveld. Misschien is Anna door iets te voortvarend naar met haar tijdens liefdesverklaring aan nerd de Yannick.

Passen Anna met en Stefan wel door of niet bij van elkaar? Carly en met Sanne in winden elkaar op door zich de als dieren voor te het doen. de Hulpverlener Stefan probeert te van voorkomen dat een Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met op Anna Raadsveld een en Stefan de Walle. de Passen Anna op tv en Stefan op nu wel of niet door bij elkaar? 'Prooi' met tijdens op tv Carly Wijs en Sanne den Hartogh. door van Carly en Sanne op tv raken altijd erg opgewonden van elkaar het door zich met als naar dieren voor te doen. Het de vergt door echter nogal wat van hun van creativiteit. op 'Leeflijn' met Nasrdin Dchar en op Stefan de tijdens Walle. Hulpverlener Stefan trekt met alles op tv uit de kast om te het voorkomen dat Nasrdin zelfmoord het tijdens pleegt.

Na de naar geweldige nacht van uit Margôt een en Teun blijkt er sprake uit van een klein misverstand. het Sannes in vriendin Anna vindt losers allesbehalve een sexy. met Yannicks verrassing voor met zijn vader valt niet in met goede aarde. het 'Pinseks' met uit Margôt Ros tijdens en Teun Luijkx. Margôt en het Teun hebben in een geweldige tijdens nacht gehad. Bij het ontbijt op blijkt er echter sprake in van de een klein misverstand. 'Nr.10' uit met Anna Raadsveld en tijdens Sanne het den Hartogh. De PvdA door won negen zetels. Sanne met stond met nummer tien en komt dus op tv niet met in de Tweede met Kamer. Zijn vriendin Anna vindt uit losers allesbehalve het sexy. door 'Boventallig' met Stefan de Walle het en Yannick met van de Velde. De verrassing naar die tijdens Yannick voor zijn vader in een petto met heeft valt de niet meteen in goede in aarde.

In dit zeventiende tijdens seizoen van van het onverminderd naar populaire improvisatieprogramma met De Vloer Op neemt een in jongere generatie op acteurs - mede uit - het de heft in handen. In dit programma de door gaan de acteurs op uit zoek naar een verhaal. Regisseur een Peter de Baan uit stuurt ze - door onvoorbereid - van met een improvisatieopdracht door de vloer op. naar En of naar het nu leidt tot op hilarische, absurde of met ontroerende scènes, het op resulteert vrijwel altijd tijdens in interessante tijdens inkijkjes in de het wijze waarop mensen op tv tot morele van en ethische keuzes komen. Nieuweling in Fabian Jansen is een door van de uit grote verrassingen. Hij tijdens blijkt alle registers te op tv beheersen - van uit hilarisch het tot ontroerend - en dat levert in scènes op tijdens die je nog van lang door bijblijven. Ook Yannick van uit de Velde, die Leopold op tv Witte opvolgde als tijdens spelleider van door De Vloer Op Jr, debuteert bij op tv de volwassenen. Spannend, in maar hij maakt met de hoge verwachtingen naar meer dan op waar. door Verfrissend, brutaal en met vindingrijk. Samen met de de andere jonge acteurs in Anna Raadsveld, Sanne den uit Hartogh, Teun Luijkx, Achmed tijdens Akkabi, Gaite Jansen, Nils uit Verkooijen de en Sophie van Winden tijdens vormen zij dit seizoen in het de middelpunt. Het van is duidelijk dat ze de zich niet zomaar laten wegspelen uit door op tv hun door de uit wol geverfde van collega's. Verder doen mee: een Pierre Bokma, Nasrdin Dchar, Eva tijdens Van met der Gucht, Anniek Pheiffer, Margôt Ros, op Saskia Temmink, op tv Stefan de een Walle en Carly op tv Wijs.

De op Vloer Op van daagt doorgewinterde acteurs uit om op een de op tv toppen van hun kunnen het te improviseren. Regelmatig komen door zij zo uit tot juweeltjes, op vaak tot hun in eigen ... De Vloer Op met daagt doorgewinterde acteurs het uit op tv om op de door toppen van hun kunnen te door op tv improviseren. Regelmatig komen zij zo tot in juweeltjes, vaak tot de tijdens hun eigen verrassing.

De Vloer Op tijdens naar daagt doorgewinterde acteurs uit om op tijdens op de toppen van hun kunnen te met een improviseren. Regelmatig komen zij zo tot het juweeltjes, vaak tot met hun eigen ... op tv De Vloer Op de daagt doorgewinterde acteurs een uit om op het de door toppen van hun kunnen tijdens te op improviseren. Regelmatig komen zij zo het tot van juweeltjes, vaak tot hun eigen een verrassing.

De Vloer de Op het daagt doorgewinterde acteurs uit om op tv op de toppen op tv van hun kunnen te op improviseren. Regelmatig van komen tijdens zij zo tot een juweeltjes, vaak tot hun eigen tijdens ... De Vloer Op van daagt doorgewinterde op acteurs op uit om op de toppen van in hun een kunnen te improviseren. Regelmatig een komen uit zij zo tot naar juweeltjes, vaak tot hun eigen van verrassing.

maart 2018
18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

14-07-2017 22:45

Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

De Vloer Op - Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

'Balverliefd' met Sophie van Winden en Yannick van der Velde. Sophie is erg blij met haar jonge minnaar. Maar is het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly Wijs en Stefan de Walle. Als proef besluit een stel na 25 jaar huwelij...

07-07-2017 22:55

Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

De Vloer Op - Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

'Tango' met Fabian Jansen en Eva Van der Gucht. Tango als relatietherapie, het is het proberen waard. Maar dan moet je wel állebei willen. 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en Stefan de Walle. Is PvdA'er in hart en nieren Stefan bereid zij...

30-06-2017 22:55

Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

De Vloer Op - Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

Passen Anna en Stefan wel of niet bij elkaar? Carly en Sanne winden elkaar op door zich als dieren voor te doen. Hulpverlener Stefan probeert te voorkomen dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met Anna Raadsveld en Stefan de Walle. Pas...

23-06-2017 22:55

Pinseks, Nr.10, Boventallig

De Vloer Op - Pinseks, Nr.10, Boventallig

Na de geweldige nacht van Margôt en Teun blijkt er sprake van een klein misverstand. Sannes vriendin Anna vindt losers allesbehalve sexy. Yannicks verrassing voor zijn vader valt niet in goede aarde. 'Pinseks' met Margôt Ros en Teun Luijkx....

16-06-2017 22:55

Keuzestress, 1985, Gat in de markt

De Vloer Op - Keuzestress, 1985, Gat in de markt

In dit zeventiende seizoen van het onverminderd populaire improvisatieprogramma De Vloer Op neemt een jongere generatie acteurs - mede - het heft in handen. In dit programma gaan de acteurs op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan ...

29-10-2016 22:35

Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op - Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

22-10-2016 22:35

Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op - Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

15-10-2016 22:40

Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op - Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

01-10-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

24-09-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord