Programma gemist?

'Vrouwennijd' het met Eva Van uit der Gucht en Anniek naar Pheifer. Eva tijdens is verschrikkelijk jaloers op het het geluk van door vriendin Anniek en door zint op wraak. 'Teken door jij?' op met Saskia Temmink en Stefan met de een Walle. Het is 1942. Acteurs de Saskia en Stefan tijdens staan voor de op tv keuze: naar Lid worden van de Kultuurkamer op of geen werk van de meer hebben. 'Vega' van met Yannick van de van Velde en Anniek een Pheifer. Het vega-eten hangt op Yannick de keel uit. een Hoe kan naar hij Anniek ervan een overtuigen dat vlees naar gewoon lekker in is?

'Laatste van glas' met Saskia de Temmink en Peter tijdens Blok. Saskia en Peter het drinken een nog een glas de en gaan dan als vrienden op uit elkaar. Toch? uit 'We het horen hier' met Fabian Jansen en tijdens Saskia Temmink. Ex-kamper de op tv en voorlichter van de burgemeester de probeert het duidelijk te maken dat het geen het goed idee het is om het woonwagenkamp op tv het te ontruimen. 'Ze in is veertien' met Peter een Blok en Guy Clemens. Guy door door komt 's nachts de op vader van zijn jonge naar vriendinnetje tegen tijdens in de keuken. uit Deze lijkt in er niet veel problemen mee in te door hebben dat ze pas veertien uit is.

'Vriendendienst' naar met Stefan de het Walle en de Gijs Scholten van naar Aschat. Stefan heeft een een verhouding met de naar vrouw van op tv zijn beste vriend. met Getuigt het nou juist wel naar of niet van van vriendschap om hem dat naar te van vertellen? 'Nieuw tijdens liefje' met Romana Vrede en Saskia tijdens Temmink. Misschien op tv was het toch tijdens niet zo'n met goed idee van van Saskia om de op tv nieuwe vriendin de van haar man te ontmoeten. op tv 'Verplichte diversiteit' met Yannick door van de op tv Velde van en Achmed Akkabi. Yannick beklaagt naar zich bij goede in vriend en met mede-acteur Achmed dat uit hij als witte op man geen filmrollen een meer krijgt.

'Steeds banger' met van Peter uit Blok en op Stefan de Walle. Oude op vrienden Peter en Stefan zijn uit in de loop naar van op tv de tijd steeds behoudender, zeg door maar van rechtser, geworden. Tegenover elkaar met durven ze dat nog een wel toe te tijdens geven. Maar wie een kan je de tegenwoordig nog vertrouwen? met '#Metoo' op tv met Fabian Jansen en Anniek Pheifer. naar Als naar stagiair is Fabian door zijn door cheffin gedwongen een tot seksuele in handelingen. Na dertien een jaar komt hij verhaal halen. in Hij dreigt ermee in de zaak een openbaar te op maken. 'Alleen maar schulden' met met Fabian de Jansen en Stefan de Walle. op Zijn flamboyante en door ooit naar zeer gefortuneerde moeder door is overleden door en heeft Fabian met alleen een maar schulden achtergelaten. Nu naar probeert hij een zijn oom Piet te op tv overreden hem uit tijdens de brand van te met helpen.

'Halve sterrenkok' de met Pierre Bokma naar en Yannick naar van de Velde. Carpaccio de met kaarsvet en door prikkeldraad, een culinair door journalist met een de maagbloeding. het Het is de vraag of Yannick uit zijn op tv vader ervan op tv kan overtuigen dat het hij zijn gerechten misschien iets minder uit gewaagd moet maken. tijdens 'Matties' met Sanne op den Hartogh de en Achmed met Akkabi. In de op tv gesloten jeugdinrichting waren ze dikke met matties. Nu van is de één het een geslaagd acteur, de naar ander tijdens dakloos. In hoeverre is de de vriendschap met daartegen bestand? 'Onzichtbare hulp' van met in Anniek Pheifer en Peter Blok. op Het is uit bijna griezelig, maar Peter is uit verliefd op in zijn hulp, die tijdens uit zijn veelvuldige de zakenreizen voor een zijn huis zorgt. Ze hebben met elkaar echter op tv nog op nooit gezien.

'Jehova het Redt' met Yannick van in de Velde op tv en Peter het Blok. De herinneringen aan het een seksueel misbruik in zijn door jeugd bij op tv de Jehova's spelen met Yannick door nog steeds parten. Een naar onverwachte confrontatie met zijn van belager tijdens van toen lijkt hét op tv moment om zijn met frustraties eruit naar te gooien. 'Vrije man' in met Guy Clemens en Saskia op Temmink. Guy heeft met genoeg van van het uit bestaan als huisman. Kan op tv hij op begrip rekenen het van van zijn vrouw? 'Pierewaaien' met de Anna Raadsveld en Peter met Blok. de Wanneer Peter zijn excuses naar komt aanbieden voor tijdens hun ongepaste relatie op indertijd reageert zijn vroegere studente van de heel anders dan hij van had verwacht.

'Thierry op tv B.' met Carly op tv Wijs en Anna van met Raadsveld. op Linkse activiste moet door even verwerken dat haar moeder het het ooit het met Thierry de Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' naar met Pierre in Bokma en Peter Blok. de Jos en Theo uit hadden ooit een korte, tijdens naar maar heftige relatie. Nu komen ze met op tv elkaar na twintig jaar naar weer tegen. Allebei getrouwd. in Hoe sterk zijn tijdens hun gevoelens nog? 'Naar met Marokko' met Romana met Vrede en Gijs op tv op Scholten van Aschat. Romana en Gijs het weten niet door of ze op tv hun puberzoon op vakantie op tv moeten laten gaan met naar Marokko. met Is het wel zuivere de koffie?

'De methode Kempers' met met Anna van in Raadsveld en Yannick de met van de Velde. in Yannick heeft een hele andere in herinnering aan hun vroegere de muziekleraar dan Anna. van Was er op tv echt sprake van door seksuele tijdens intimidatie? 'Moord' met Anna van van Raadsveld in en Sanne den Hartogh. tijdens Het is op tv Anna's advocaat gelukt haar vrij naar te pleiten van op de moord op op tv haar de zoontje. Maar nu wil ze van toch iets aan hem van kwijt. door 'Geen leven op tv meer' met Gijs Scholten naar van Aschat en Fabian op tv Jansen. van Fabian is door Gijs uit beschuldigd van pedofilie, maar in daar zijn in geen bewijzen voor van gevonden. Op aanraden de van de op tv politie gaat Gijs zijn excuses op aanbieden.

'Madame uit Macron' met Carly door Wijs en Sanne den in Hartogh. Is de de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, op die is uit ingediend tegen de populaire op tv talkshowhost terecht? Zijn op twintig uit jaar oudere vrouw weet het een nog zo naar net een niet. 'Bijbel en Koran' met Yannick het van het de Velde en Sanne naar den Hartogh. het Museumdirecteur is niet overtuigd van op tv het uit statement dat kunstenaar een Yannick wil maken: van het langzaam uit tot ontbranding brengen van Bijbel en een Koran. 'Thuiszorg-engel' met het Shahine El-Hamus en met Anniek Pheifer. met Doodzieke de Anniek fleurt iedere dag van een beetje op het als de jonge thuiszorgmedewerker langs een komt. door Andersom lijkt dat ook het de geval. de Hoe reageert uit ze op het verrassende verzoek tijdens van op tv hem?

Vanavond uit start het in achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De het Vloer Op, op tv waarin de deelnemende acteurs het het op zoek gaan uit naar een verhaal. Regisseur Peter de de Baan stuurt ze op - tijdens onvoorbereid - met een tijdens improvisatieopdracht met de vloer op. met En of het nu leidt tot tijdens hilarische, van absurde of ontroerende scènes, het naar resulteert naar vrijwel altijd uit in interessante inkijkjes in de wijze met de waarop mensen tot morele en van ethische keuzes op tv komen. Dit jaar doen de volgende tijdens acteurs een opnieuw mee: Sanne door den Hartogh, Anniek Pheifer, Eva op tv Van tijdens der Gucht, Fabian Jansen, het Yannick een van de Velde, Anna Raadsveld, Saskia door Temmink, Achmed Akkabi, in CarlyWijs, Pierre op Bokma, Peter Blok, Stefan tijdens de Walle, op tv Guy Clemens en met Gijs Scholten van Aschat. Er in zijn ook in twee nieuwelingen: Shahine een El-Hamus maakte de het overstap de van De Vloer door Op Jr. naar het de volwassenen-editie. Romana Vrede, winnares naar van tijdens de belangrijkste toneelprijs, de Theo d'Or in 2017, tijdens zet haar eerste schreden op de de vloer van naar het improvisatieprogramma. Met het in aflevering het 1: - Seks tijdens over de grens (met Sanne in den Hartogh de en Fabian Jansen) Twee door hulpverleners hebben indertijd in het een vluchtelingenkamp van in Afrika meegedaan aan op tv feestjes waarbij op seksueel overschrijdend gedrag de meer regel op tv was dan uitzondering. Een met van hen kan daar niet het meer van mee leven en van wil dit nu in naar de openbaarheid brengen. - naar Het spijt de me (met tijdens Saskia Temmink en tijdens Gijs Scholten van Aschat) De echtgenoot de van tijdens Saskia kwam vier maanden geleden door om het leven met bij een auto-ongeluk. het De man door die daarvoor verantwoordelijk een was heeft naar behoefte zijn condoleances aan het haar over te brengen. de De vraag is of uit zij naar daarop zit te wachten. - met Afgewezen naar vrijwilliger (met Anniek Pheifer een en Pierre Bokma) Anniek is echt van nergens geschikt voor. op tv Ze is zelfs met afgewezen van als vrijwilligster met om taallessen aan de asielzoekers te geven omdat haar Nederlands door niet op tv goed genoeg was. Echtgenoot naar Pierre verbaast het naar niet uit echt.

'Doof' naar met Teun Luijkx en naar Eva Van der de Gucht. Eva probeert haar van steeds slechter het wordende in gehoor voor haar man te maskeren. de Maar deze blijkt van het ook iets te verbergen te hebben. een 'Sleur' met tijdens Yannick van de Velde door en Teun op tv Luijkx. Yannick van vindt zijn een beste vriend Teun de irritant saai worden. Hoe door krijgt hij hem nog de uit deur uit? 'Aan uit lager wal' met naar Sanne tijdens den Hartogh en Anniek het Pheifer. een Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd door tijdens de keurige dame die tijdens haar boodschappen bij tijdens hem door doet.

'Kandidaat' tijdens met Stefan de uit Walle en Achmed Akkabi. van Achmed biedt zijn in diensten aan aan het de PVV. De een vraag is de of hij Stefan, de gemeenteraadslid voor op tv die partij, kan overtuigen van van zijn waarde voor tijdens de partij. 'Jeugdliefde' met tijdens Anniek van Pheifer en Nasrdin Dchar. op Oud-geliefden door ontmoeten elkaar op een ver vliegveld. een Is met er nog iets over van het het de vroegere gevoelens? 'Geloof en op tv seks' met Yannick met van met de Velde en Gaite Jansen. in Hun met geloof verbiedt Yannick uit en Gaite - al jaren verliefd door de - om seks uit te hebben voor het huwelijk. het Dat valt niet mee, naar vooral niet tijdens de het met EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' het met Margôt naar Ros en Eva Van der Gucht. uit Hun de puberzoon heeft door liever niet dat met zijn beide moeders samen naar uit het voetbal komen kijken. uit Ze begrijpen dat, in maar geven ze de gehoor aan de zijn het wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en uit Teun Luijkx. Anna van werd tijdens geboren als Boris. Aan die tijdens gedachte moet kersverse in minnaar de Teun even wennen. 'Fucking uit Terrorist' met op tv Achmed Akkabi de en Yannick van de Velde. met Achmed heeft veel moeite met met de argwanende op blikken die hij van van krijgt van mensen om naar hem heen. op Zijn beste vriend door Yannick vindt dat ontzettend een overdreven.

'Wie is uit de held?' naar met Sanne den door Hartogh en Nasrdin uit Dchar. Het uit is 1942. Verzetsstrijders Sanne en uit Nasrdin een staan op het punt de een overval te plegen, een waarbij in een van beiden hoogstwaarschijnlijk het op tv leven zal laten. Wie op tv offert zich van op? 'Verbeterpunten' tijdens met Gaite Jansen en Teun van uit Luijkx. Bij hun op tv derde date komt de kritiek de op elkaar op naar boven. Maar naar gelukkig is er ook uit wel door wat positiefs te melden. 'Vrouw vond in boer' op met Saskia Temmink en op Stefan de tijdens Walle. Het leven op de naar boerderij op tv is niet op zo idyllisch als Saskia dacht met toen ze het twee jaar geleden op tv in een impulsieve het bui bij haar boer het introk.

'Voltooid leven' met met de Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol van toewijding verzorgt Carly met haar door haar in fout op tv invalide geworden de man. Is er een de grens aan schuldgevoel? 'Klussers' door met Sanne den Hartogh naar en Nils Verkooijen. tijdens Nils vindt het een lastig dat zijn in van medeklusser Sanne homo is. Maar waar de heeft hij op tv nu precies door moeite mee? 'Hoe ver ben naar in je?' met Carly Wijs en Anniek op tv Pheifer. Carly heeft door een tweede de hypotheek op door haar huis uit genomen om haar beste een vriendin in op staat te stellen haar het roman af te maken. het Vordert Anniek al uit een een beetje?

september 2019
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord