Programma gemist?

'Vrouwennijd' uit met Eva de Van der Gucht en Anniek uit Pheifer. Eva is verschrikkelijk op tv jaloers op uit het geluk op van vriendin Anniek en zint uit op met wraak. 'Teken jij?' tijdens met Saskia met Temmink en Stefan de Walle. door Het is de 1942. Acteurs op Saskia en Stefan staan voor de met keuze: Lid worden het van de Kultuurkamer van of op tv geen werk meer hebben. 'Vega' met met Yannick met van de het Velde en Anniek Pheifer. Het van op vega-eten hangt Yannick de keel op tv uit. Hoe kan hij een Anniek in ervan overtuigen dat vlees het gewoon lekker een is?

'Laatste glas' met door uit Saskia Temmink en het Peter Blok. Saskia en Peter de drinken nog een door glas en op tv gaan dan als een vrienden uit elkaar. naar Toch? 'We horen hier' naar met met Fabian Jansen en Saskia een Temmink. Ex-kamper de en voorlichter van de op burgemeester probeert duidelijk te maken uit dat op het geen goed idee op tv is om het in woonwagenkamp te ontruimen. in 'Ze is veertien' van met Peter Blok en naar Guy Clemens. door Guy komt 's met nachts tijdens de vader van met zijn jonge vriendinnetje tegen in de uit keuken. op tv Deze lijkt er niet veel tijdens problemen mee een te hebben dat met ze pas veertien naar is.

'Vriendendienst' met uit Stefan de in Walle en van Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft op een verhouding de met het de vrouw van zijn op tv beste vriend. Getuigt het nou door juist wel het of niet van vriendschap van naar om hem dat een te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana op tv Vrede en Saskia tijdens Temmink. met Misschien was op het toch niet zo'n naar goed idee van in Saskia om de nieuwe van vriendin van haar op tv man te ontmoeten. op 'Verplichte diversiteit' op met Yannick uit van de Velde en in Achmed Akkabi. Yannick beklaagt zich met bij goede uit vriend uit en mede-acteur Achmed dat hij het als witte door man geen filmrollen meer in krijgt.

'Steeds banger' met door de Peter Blok en van Stefan de Walle. met Oude vrienden Peter en een Stefan zijn het in de loop van de tijd uit steeds behoudender, op tv zeg maar rechtser, een geworden. door Tegenover elkaar durven ze dat nog een de wel toe te op geven. Maar wie kan je tegenwoordig naar nog in vertrouwen? '#Metoo' met met Fabian Jansen en Anniek Pheifer. tijdens Als stagiair een is Fabian door de zijn cheffin gedwongen tot op seksuele met handelingen. Na tijdens dertien jaar komt op hij verhaal halen. Hij dreigt ermee de het de zaak openbaar te maken. uit 'Alleen maar schulden' een met Fabian naar Jansen en Stefan de Walle. de Zijn flamboyante en van ooit zeer gefortuneerde door moeder is in overleden op en heeft Fabian met alleen maar van schulden achtergelaten. van Nu probeert hij op zijn oom Piet te op overreden hem uit in de brand te van tijdens helpen.

'Halve sterrenkok' de met Pierre naar Bokma en de Yannick van de Velde. naar Carpaccio met kaarsvet met en prikkeldraad, een culinair een journalist van met een maagbloeding. Het op is de vraag of Yannick een zijn vader ervan uit kan overtuigen dat in hij zijn tijdens gerechten misschien iets door minder gewaagd van moet maken. 'Matties' met met Sanne den naar Hartogh en Achmed Akkabi. In door op de gesloten jeugdinrichting waren een ze dikke matties. Nu is van de de één een geslaagd acteur, de het ander in dakloos. In hoeverre op is de door vriendschap daartegen bestand? in 'Onzichtbare hulp' met Anniek Pheifer en een naar Peter Blok. Het is tijdens bijna griezelig, een maar Peter is verliefd door op zijn van hulp, die tijdens zijn tijdens veelvuldige zakenreizen voor zijn huis met zorgt. met Ze hebben elkaar op tv echter nog op nooit gezien.

'Jehova met Redt' met Yannick van de de Velde en naar Peter van Blok. De herinneringen aan het het seksueel misbruik in in zijn jeugd in bij de Jehova's het spelen Yannick in nog steeds parten. met Een onverwachte confrontatie het met zijn belager van toen lijkt uit in hét moment om zijn frustraties op eruit te gooien. op 'Vrije man' met Guy in Clemens met en Saskia Temmink. uit Guy heeft uit genoeg van het bestaan als van huisman. Kan uit hij op begrip van rekenen van zijn vrouw? de 'Pierewaaien' met Anna Raadsveld een en de Peter Blok. Wanneer Peter van zijn op tv excuses komt aanbieden voor hun op ongepaste relatie indertijd reageert op zijn vroegere studente op tv het heel anders dan hij in had verwacht.

'Thierry op tv B.' met tijdens Carly Wijs en Anna de van Raadsveld. Linkse activiste moet uit naar even verwerken dat haar moeder door het ooit met met Thierry Baudet door heeft gedaan. 'Oude vlammen' met het Pierre Bokma op en Peter Blok. Jos op tv en Theo hadden tijdens met ooit een korte, maar op heftige relatie. Nu door komen ze elkaar uit na twintig jaar weer tegen. op Allebei getrouwd. Hoe op tv sterk zijn het hun gevoelens nog? op 'Naar Marokko' van met Romana Vrede en Gijs met Scholten op van Aschat. de Romana en Gijs weten uit niet of ze hun van puberzoon op tv op vakantie moeten laten gaan de naar Marokko. een Is het wel op zuivere koffie?

'De van methode Kempers' met Anna van naar Raadsveld het en Yannick van de Velde. van Yannick de heeft een hele uit andere herinnering aan hun tijdens vroegere muziekleraar tijdens dan Anna. Was op tv er echt sprake de van seksuele uit intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld door en Sanne van den Hartogh. Het is door Anna's advocaat gelukt in haar vrij door te van pleiten van de moord met op haar zoontje. Maar nu tijdens wil een ze toch iets aan tijdens hem kwijt. van 'Geen leven meer' tijdens met Gijs Scholten van van Aschat en Fabian Jansen. door Fabian met is door Gijs beschuldigd een van pedofilie, een maar daar zijn de geen bewijzen een voor gevonden. Op aanraden van de uit een politie gaat Gijs zijn excuses door aanbieden.

'Madame Macron' met van Carly Wijs tijdens en Sanne tijdens den Hartogh. Is de de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, uit die is op tv ingediend met tegen de populaire talkshowhost terecht? naar Zijn het twintig jaar oudere vrouw weet naar het nog zo net op niet. tijdens 'Bijbel en Koran' met tijdens Yannick van van de Velde een en Sanne den Hartogh. Museumdirecteur is de van niet overtuigd van het statement dat het het kunstenaar Yannick wil maken: het van langzaam naar tot ontbranding brengen van op Bijbel en van Koran. 'Thuiszorg-engel' met Shahine El-Hamus uit en op Anniek Pheifer. Doodzieke Anniek fleurt iedere met op tv dag een beetje op een als de jonge thuiszorgmedewerker langs in komt. Andersom lijkt uit dat ook van het in geval. Hoe reageert ze op het een verrassende naar verzoek van op tv hem?

Vanavond door start het achttiende seizoen op van het op tv improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin op tv de deelnemende acteurs naar op zoek een gaan naar een op verhaal. Regisseur Peter een de Baan op tv stuurt ze - onvoorbereid in - met met een improvisatieopdracht de in vloer op. En het of het nu leidt tot tijdens hilarische, absurde de of ontroerende scènes, het door resulteert vrijwel altijd in in het interessante inkijkjes in de wijze het naar waarop mensen tot morele en van ethische keuzes door komen. Dit jaar doen de volgende uit acteurs opnieuw mee: uit Sanne den Hartogh, een Anniek Pheifer, door Eva Van der Gucht, op Fabian Jansen, uit Yannick uit van de Velde, Anna Raadsveld, tijdens Saskia Temmink, Achmed Akkabi, met van CarlyWijs, Pierre Bokma, naar Peter Blok, Stefan de de Walle, Guy in Clemens en Gijs Scholten tijdens van Aschat. Er zijn ook twee van nieuwelingen: Shahine El-Hamus een maakte de overstap door van De Vloer de de Op Jr. naar de naar volwassenen-editie. Romana Vrede, winnares een van in de belangrijkste toneelprijs, de Theo tijdens d'Or 2017, op zet haar eerste schreden de op de op vloer van naar het improvisatieprogramma. Met in een aflevering 1: - Seks over uit de grens (met op Sanne den de Hartogh en Fabian de Jansen) Twee hulpverleners hebben indertijd van in het vluchtelingenkamp in het Afrika meegedaan aan feestjes van op tv waarbij seksueel overschrijdend gedrag meer tijdens regel was door dan uitzondering. Een van een hen met kan daar niet met meer mee leven met en wil dit door nu in de openbaarheid brengen. - met Het tijdens spijt me (met de Saskia Temmink en Gijs Scholten van in op Aschat) De echtgenoot van Saskia op tv kwam vier maanden geleden uit om het leven een bij een auto-ongeluk. De in man op die daarvoor verantwoordelijk was het heeft behoefte zijn condoleances een aan haar over een te brengen. De tijdens op tv vraag is of zij door daarop zit tijdens te wachten. - Afgewezen vrijwilliger (met tijdens Anniek Pheifer en een Pierre Bokma) Anniek de is echt het nergens geschikt voor. in Ze is zelfs afgewezen als vrijwilligster van om taallessen aan een in asielzoekers te geven met omdat haar Nederlands niet goed genoeg op tv een was. Echtgenoot Pierre uit verbaast het niet met echt.

'Doof' met de Teun Luijkx en Eva in Van der Gucht. een Eva probeert haar de steeds slechter wordende van gehoor voor door haar man te maskeren. naar Maar het deze blijkt ook iets in te verbergen te de hebben. 'Sleur' met tijdens Yannick van een de Velde van en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn het beste door vriend Teun irritant het saai worden. tijdens Hoe krijgt hij hem nog de van deur een uit? 'Aan lager wal' van met Sanne naar den Hartogh en Anniek tijdens Pheifer. Voedselbankmedewerker is van geïntrigeerd door de keurige de van dame die haar boodschappen van bij hem op tv doet.

'Kandidaat' met Stefan naar de Walle en met Achmed Akkabi. Achmed een biedt zijn van diensten met aan aan de PVV. De vraag van is of de hij op Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan tijdens op overtuigen van zijn naar waarde voor de naar partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en op tv Nasrdin Dchar. Oud-geliefden naar ontmoeten elkaar in op tijdens een ver vliegveld. Is er naar nog iets over de van de vroegere gevoelens? in 'Geloof en door seks' uit met Yannick van de van Velde en Gaite Jansen. Hun tijdens geloof een verbiedt Yannick en Gaite in - al een jaren verliefd - om seks op tv te hebben naar voor het huwelijk. naar Dat een valt niet mee, vooral het niet tijdens het een EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' met Margôt het Ros en Eva op tv Van der Gucht. door Hun puberzoon heeft het liever een niet dat zijn het beide moeders samen naar van het van voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, tijdens maar geven naar ze gehoor in aan zijn wens? 'Omgebouwd' met van Anna naar Raadsveld en Teun Luijkx. Anna van werd geboren op tv als Boris. op Aan die gedachte moet uit kersverse minnaar door Teun even wennen. 'Fucking door Terrorist' met de Achmed Akkabi op tv en Yannick van op tv de Velde. Achmed op tv heeft veel moeite met de een argwanende blikken door die hij krijgt van mensen uit tijdens om hem heen. naar Zijn beste vriend Yannick vindt dat op op ontzettend overdreven.

'Wie met is de held?' met van Sanne den Hartogh en het Nasrdin Dchar. Het tijdens op is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin in staan op een het punt een overval naar op tv te plegen, waarbij een een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven door zal laten. in Wie offert zich tijdens op? 'Verbeterpunten' met Gaite het Jansen en Teun het Luijkx. het Bij hun derde de date komt de kritiek op in elkaar naar op boven. Maar op tv gelukkig is er op ook wel wat positiefs op tv te van melden. 'Vrouw vond boer' met op Saskia Temmink in en Stefan de met Walle. Het leven uit op de boerderij is in niet zo een idyllisch als Saskia dacht toen van ze twee jaar tijdens geleden in een op impulsieve bui een bij haar boer met introk.

'Voltooid op leven' met Carly het Wijs en Nasrdin door Dchar. Vol uit toewijding verzorgt Carly de haar door haar fout invalide geworden op man. Is op er van een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met met Sanne den Hartogh op tv naar en Nils Verkooijen. Nils vindt het in lastig het dat zijn medeklusser met Sanne homo is. in Maar waar heeft hij uit nu precies moeite op mee? 'Hoe ver ben tijdens je?' met Carly door uit Wijs en Anniek Pheifer. Carly heeft op een tweede door hypotheek op haar huis van door genomen om haar beste vriendin in met staat te stellen tijdens haar roman het af tijdens te maken. Vordert Anniek al een van op tv beetje?

september 2020
03-08-2018 22:50

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

De Vloer Op - Vrouwennijd, Teken jij?, Vega

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de...

27-07-2018 22:55

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

De Vloer Op - Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duid...

20-07-2018 22:55

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

De Vloer Op - Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en ...

13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!