Programma gemist?

'Doof' een met Teun Luijkx en Eva naar door Van der Gucht. Eva uit probeert haar op steeds slechter wordende gehoor voor met haar in man te maskeren. Maar deze blijkt tijdens op tv ook iets te verbergen te tijdens hebben. door 'Sleur' met Yannick het van de Velde en Teun Luijkx. met Yannick op vindt zijn beste de vriend Teun irritant saai worden. naar op tv Hoe krijgt hij het hem nog de een deur uit? 'Aan lager op tv wal' met Sanne den Hartogh op en op tv Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker door is geïntrigeerd de door de keurige met dame die haar boodschappen bij hem op naar doet.

'Kandidaat' met Stefan de de Walle tijdens en Achmed naar Akkabi. Achmed biedt zijn in diensten aan van aan de PVV. De in vraag is of een hij Stefan, gemeenteraadslid voor van die partij, op kan overtuigen een van zijn waarde voor met de partij. 'Jeugdliefde' door met Anniek Pheifer de en op tv Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten elkaar het op een ver tijdens vliegveld. het Is er nog met iets over van een de vroegere gevoelens? 'Geloof en een seks' met Yannick in van de Velde op en Gaite naar Jansen. Hun geloof tijdens verbiedt Yannick en Gaite met - al tijdens jaren verliefd - om seks op te hebben door voor tijdens het huwelijk. Dat valt niet het mee, vooral niet tijdens in het EO op Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' op tv met Margôt Ros en uit Eva Van uit der Gucht. Hun puberzoon van heeft door liever niet dat zijn de beide moeders samen naar het het voetbal door komen kijken. Ze begrijpen dat, een door maar geven ze gehoor naar aan zijn wens? met 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en in uit Teun Luijkx. Anna een werd geboren als Boris. Aan met die gedachte het moet kersverse minnaar Teun de even wennen. 'Fucking van Terrorist' het met Achmed Akkabi en Yannick een van de op Velde. Achmed heeft door veel moeite met de uit argwanende blikken uit die hij op tv krijgt van mensen door om hem heen. Zijn beste vriend op Yannick op tv vindt dat ontzettend uit overdreven.

'Wie een is de het held?' met Sanne tijdens den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het van tijdens is 1942. Verzetsstrijders van Sanne en Nasrdin op staan op het punt een overval door van te plegen, waarbij het een van beiden in hoogstwaarschijnlijk het leven met zal laten. Wie offert zich met op? 'Verbeterpunten' met van Gaite Jansen en het Teun Luijkx. Bij hun tijdens derde date komt van de het kritiek op elkaar naar boven. op van Maar gelukkig is er met ook wel wat positiefs op tv te melden. tijdens 'Vrouw vond boer' met in Saskia Temmink en de Stefan de Walle. Het tijdens leven op de het boerderij is de niet het zo idyllisch als een Saskia dacht toen ze twee jaar een geleden van in een impulsieve bui naar bij haar de boer introk.

'Voltooid op tv leven' met Carly door Wijs en Nasrdin Dchar. Vol van toewijding verzorgt Carly de haar door haar op tv fout invalide geworden van van man. Is er een grens aan in op tv schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh met en Nils het Verkooijen. Nils het vindt het het lastig dat zijn medeklusser door Sanne homo is. Maar met waar heeft met hij nu naar precies moeite mee? 'Hoe ver van ben tijdens je?' met Carly naar Wijs en Anniek Pheifer. Carly door heeft een het tweede hypotheek op haar de huis genomen om een haar beste vriendin op in staat tijdens te stellen haar op roman af te maken. van Vordert Anniek al een op de beetje?

'Balverliefd' met op tv Sophie de van Winden en Yannick met van der naar Velde. Sophie is op erg blij met haar jonge op minnaar. op Maar is het wel allemaal zo een van ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly een Wijs van en Stefan de Walle. Als van proef besluit op een met stel na 25 jaar huwelijk om met met een jaartje uit een elkaar te gaan. Tegen op tv alle verwachtingen in in bevalt het in Stefan een stuk beter het dan Carly. 'Inge' een met Margôt Ros en Anna de Raadsveld. Wie is met in Inge die in een door rouwadvertentie schreef uit 'Je was een fantastische naar man'? Het tijdens ging toch om de man van de op Margôt?

'Tango' met Fabian naar Jansen en Eva op tv met Van der Gucht. Tango door als relatietherapie, het is het naar een proberen waard. Maar dan moet je tijdens wel door állebei willen. 'Reetjes spotten' met in Pierre Bokma en met de Stefan de Walle. Is in PvdA'er in hart en nieren het Stefan bereid naar zijn ziel het aan de duivel in - in dit het geval de VVD - te van verkopen? 'Sorry een Peter' op tv met Yannick van de Velde en tijdens Anna Raadsveld. Misschien naar is op Anna iets te het voortvarend met haar uit liefdesverklaring aan nerd tijdens Yannick.

Passen op Anna en Stefan wel op tv of niet bij elkaar? tijdens het Carly en Sanne op winden elkaar op door een zich als dieren naar voor te doen. Hulpverlener naar Stefan probeert van te voorkomen het dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met een Anna Raadsveld door en Stefan de op tv Walle. in Passen Anna en het Stefan nu wel op of niet bij met elkaar? 'Prooi' met Carly Wijs en met Sanne den Hartogh. op tv Carly en Sanne op tv op tv raken altijd erg opgewonden van op elkaar door in zich als dieren voor te de doen. in Het vergt een echter nogal wat van hun een creativiteit. 'Leeflijn' door met Nasrdin Dchar een en Stefan de Walle. een Hulpverlener Stefan het trekt alles uit de uit kast om te voorkomen het dat Nasrdin door zelfmoord naar pleegt.

Na in de geweldige nacht van van Margôt en Teun blijkt een in er sprake van naar een klein misverstand. Sannes vriendin tijdens Anna vindt op losers allesbehalve van sexy. Yannicks verrassing het voor zijn vader valt niet uit in tijdens goede aarde. 'Pinseks' met met Margôt Ros en Teun Luijkx. de Margôt en de Teun hebben een geweldige van op tv nacht gehad. Bij het ontbijt de blijkt er echter sprake door van door een klein misverstand. 'Nr.10' het met Anna Raadsveld het en Sanne den in Hartogh. De in PvdA won negen zetels. door Sanne stond nummer tijdens tien tijdens en komt dus niet in het de Tweede Kamer. een Zijn vriendin Anna vindt met losers allesbehalve de sexy. 'Boventallig' met Stefan naar de Walle het en Yannick van tijdens de Velde. op tv De verrassing die Yannick voor het zijn vader de in petto het heeft valt niet meteen in tijdens goede de aarde.

In dit een zeventiende seizoen van met het onverminderd door populaire improvisatieprogramma De Vloer naar Op uit neemt een jongere van generatie acteurs - mede - uit het op tv heft in handen. In dit programma door van gaan de acteurs op zoek naar naar een verhaal. op Regisseur Peter de een Baan stuurt ze het - onvoorbereid - met van op een improvisatieopdracht de vloer tijdens op. En of het nu in leidt tot op tv hilarische, absurde door of ontroerende scènes, het tijdens resulteert de vrijwel altijd in interessante naar inkijkjes in tijdens de wijze waarop mensen op tot morele en een ethische keuzes komen. Nieuweling Fabian tijdens Jansen is in een van de grote de verrassingen. Hij blijkt op tv alle registers te uit beheersen - van hilarisch van op tot ontroerend - en dat levert met naar scènes op die een je nog lang de bijblijven. Ook Yannick van de een Velde, die Leopold Witte opvolgde uit als spelleider met van De Vloer Op op tv het Jr, debuteert bij de volwassenen. Spannend, met maar hij maakt uit de een hoge verwachtingen meer in dan waar. Verfrissend, brutaal en naar het vindingrijk. Samen met de een andere jonge acteurs Anna het Raadsveld, Sanne den Hartogh, Teun naar Luijkx, op tv Achmed Akkabi, Gaite Jansen, Nils het Verkooijen en op Sophie van Winden in vormen zij uit dit seizoen door het middelpunt. Het is met duidelijk dat uit ze zich niet zomaar laten wegspelen van door hun op tv door uit de wol geverfde van collega's. Verder doen mee: Pierre Bokma, Nasrdin op Dchar, Eva Van door van der Gucht, Anniek Pheiffer, in Margôt Ros, Saskia Temmink, Stefan op de de Walle en Carly tijdens Wijs.

De door Vloer Op in daagt doorgewinterde acteurs uit met om op de toppen van uit hun tijdens kunnen te improviseren. Regelmatig komen door zij zo tot in juweeltjes, vaak tot op tv hun door eigen ... De Vloer Op door daagt doorgewinterde door acteurs uit door om op het de toppen van hun kunnen met te improviseren. Regelmatig door komen in zij zo tot juweeltjes, vaak van tot hun eigen op verrassing.

De uit Vloer Op daagt doorgewinterde met acteurs van uit om op de het toppen van hun naar kunnen te improviseren. door Regelmatig komen op zij zo tot uit juweeltjes, vaak tot hun eigen de ... De Vloer Op met daagt doorgewinterde acteurs van uit het om op de in toppen van hun kunnen te het improviseren. Regelmatig komen de een zij zo tot juweeltjes, vaak tot tijdens hun de eigen verrassing.

De Vloer Op op daagt doorgewinterde op tv acteurs uit een om op de toppen van het hun kunnen te tijdens improviseren. Regelmatig van komen zij zo de tot juweeltjes, tijdens vaak tot op tv hun eigen ... door De Vloer Op daagt van doorgewinterde acteurs uit in om op van de toppen van hun kunnen de te improviseren. Regelmatig uit komen zij zo in tot juweeltjes, vaak tijdens tot hun eigen op verrassing.

december 2017
18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

14-07-2017 22:45

Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

De Vloer Op - Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

'Balverliefd' met Sophie van Winden en Yannick van der Velde. Sophie is erg blij met haar jonge minnaar. Maar is het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly Wijs en Stefan de Walle. Als proef besluit een stel na 25 jaar huwelij...

07-07-2017 22:55

Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

De Vloer Op - Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

'Tango' met Fabian Jansen en Eva Van der Gucht. Tango als relatietherapie, het is het proberen waard. Maar dan moet je wel állebei willen. 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en Stefan de Walle. Is PvdA'er in hart en nieren Stefan bereid zij...

30-06-2017 22:55

Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

De Vloer Op - Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

Passen Anna en Stefan wel of niet bij elkaar? Carly en Sanne winden elkaar op door zich als dieren voor te doen. Hulpverlener Stefan probeert te voorkomen dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met Anna Raadsveld en Stefan de Walle. Pas...

23-06-2017 22:55

Pinseks, Nr.10, Boventallig

De Vloer Op - Pinseks, Nr.10, Boventallig

Na de geweldige nacht van Margôt en Teun blijkt er sprake van een klein misverstand. Sannes vriendin Anna vindt losers allesbehalve sexy. Yannicks verrassing voor zijn vader valt niet in goede aarde. 'Pinseks' met Margôt Ros en Teun Luijkx....

16-06-2017 22:55

Keuzestress, 1985, Gat in de markt

De Vloer Op - Keuzestress, 1985, Gat in de markt

In dit zeventiende seizoen van het onverminderd populaire improvisatieprogramma De Vloer Op neemt een jongere generatie acteurs - mede - het heft in handen. In dit programma gaan de acteurs op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan ...

29-10-2016 22:35

Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op - Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

22-10-2016 22:35

Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op - Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

15-10-2016 22:40

Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op - Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

01-10-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

24-09-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord