Programma gemist?

'Steeds banger' met met Peter met Blok en Stefan de tijdens Walle. Oude vrienden Peter van met en Stefan zijn in de tijdens loop van de tijd tijdens steeds behoudender, zeg tijdens maar het rechtser, geworden. op tv Tegenover elkaar durven ze dat uit nog wel toe te naar geven. uit Maar wie naar kan je tegenwoordig nog vertrouwen? door '#Metoo' van met Fabian Jansen en op Anniek Pheifer. Als stagiair is in op tv Fabian door zijn naar cheffin gedwongen tot seksuele handelingen. de Na dertien jaar naar komt hij in verhaal halen. Hij dreigt uit ermee de zaak door openbaar te maken. de 'Alleen naar maar schulden' met Fabian Jansen en tijdens tijdens Stefan de Walle. een Zijn flamboyante en ooit zeer gefortuneerde in moeder een is overleden en heeft Fabian naar met de alleen maar schulden naar achtergelaten. Nu door probeert hij zijn oom door Piet te overreden hem uit een de brand de te in helpen.

'Halve de sterrenkok' met Pierre Bokma op tv en een Yannick van de Velde. Carpaccio met met kaarsvet en prikkeldraad, een een met culinair journalist met een maagbloeding. het Het is tijdens de van vraag of Yannick naar zijn vader ervan kan de overtuigen dat hij het zijn gerechten misschien iets minder het gewaagd moet de maken. de 'Matties' met Sanne den tijdens Hartogh en Achmed van Akkabi. In de gesloten jeugdinrichting tijdens waren ze dikke uit op tv matties. Nu is de met één een geslaagd acteur, het de ander door dakloos. In hoeverre van is de vriendschap daartegen bestand? door op tv 'Onzichtbare hulp' met op tv Anniek Pheifer en van Peter Blok. Het is bijna in griezelig, maar Peter is door verliefd op zijn op hulp, die tijdens door een zijn veelvuldige zakenreizen voor zijn met huis zorgt. Ze hebben uit elkaar echter nog een nooit uit gezien.

'Jehova naar Redt' met tijdens Yannick van de Velde en Peter van Blok. uit De herinneringen aan een het seksueel misbruik in uit zijn jeugd uit bij de Jehova's spelen Yannick de de nog steeds parten. op Een onverwachte confrontatie op met zijn belager het van toen lijkt het hét moment om zijn frustraties het eruit te gooien. naar 'Vrije tijdens man' met Guy Clemens en op tv Saskia Temmink. uit Guy heeft genoeg van op het bestaan als van huisman. Kan hij van op door begrip rekenen van zijn vrouw? 'Pierewaaien' met met Anna Raadsveld het tijdens en Peter Blok. Wanneer op Peter zijn in excuses komt aanbieden voor hun ongepaste op relatie indertijd het reageert zijn vroegere in studente op heel anders dan hij had het verwacht.

'Thierry B.' de met Carly Wijs en de Anna van op tv Raadsveld. Linkse activiste met moet even verwerken de dat met haar moeder het naar ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. uit 'Oude vlammen' naar met de Pierre Bokma en Peter het Blok. Jos en Theo naar hadden ooit op tv een korte, door maar heftige relatie. Nu komen ze door elkaar na twintig in jaar weer tegen. naar Allebei getrouwd. Hoe van het sterk zijn hun gevoelens nog? 'Naar tijdens Marokko' met Romana van Vrede op en Gijs Scholten van van Aschat. Romana en Gijs naar door weten niet of ze door hun puberzoon op vakantie door moeten met laten gaan naar Marokko. met Is het wel het zuivere koffie?

'De uit methode Kempers' met de Anna van met Raadsveld en Yannick van van de Velde. Yannick heeft een een hele uit andere herinnering aan hun vroegere een muziekleraar dan een Anna. Was naar er echt sprake van seksuele door intimidatie? 'Moord' de met tijdens Anna van Raadsveld in en Sanne den door Hartogh. Het is Anna's de advocaat gelukt haar in vrij te pleiten van de op tv het moord op haar zoontje. de Maar nu wil ze toch uit iets aan een hem kwijt. door 'Geen leven meer' met op tv Gijs Scholten van uit Aschat en Fabian Jansen. met een Fabian is door door Gijs beschuldigd van pedofilie, maar daar de zijn geen bewijzen een voor gevonden. Op het aanraden op van de politie het gaat Gijs zijn excuses van aanbieden.

'Madame Macron' op met Carly Wijs en tijdens Sanne de den Hartogh. van Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, uit die uit is ingediend tegen de het populaire talkshowhost uit terecht? Zijn twintig jaar de oudere vrouw weet op het nog zo net op door niet. 'Bijbel en Koran' met de Yannick in van de Velde en Sanne de den Hartogh. Museumdirecteur op is niet overtuigd door van het statement op tv dat kunstenaar Yannick in wil op tv maken: het langzaam tot ontbranding het brengen van Bijbel een en Koran. 'Thuiszorg-engel' van met Shahine El-Hamus op tv en Anniek op tv Pheifer. Doodzieke Anniek fleurt iedere tijdens dag met een beetje op op als de jonge een thuiszorgmedewerker langs komt. Andersom lijkt in dat ook de het geval. op tv Hoe reageert een ze op het verrassende de verzoek van een hem?

Vanavond naar start het achttiende seizoen van op tv het met improvisatieprogramma De Vloer Op, met waarin in de deelnemende acteurs op zoek uit gaan naar het een verhaal. Regisseur Peter in de van Baan stuurt ze - onvoorbereid tijdens - met in een improvisatieopdracht de vloer op. naar in En of het nu op leidt tot hilarische, absurde of van door ontroerende scènes, het door resulteert vrijwel altijd in door interessante inkijkjes in tijdens de wijze waarop mensen de tot morele een en ethische keuzes komen. Dit jaar op op tv doen de volgende acteurs opnieuw op tv mee: Sanne den naar Hartogh, Anniek naar Pheifer, Eva Van der op Gucht, Fabian Jansen, Yannick op tv van de tijdens Velde, Anna Raadsveld, op tv Saskia van Temmink, Achmed Akkabi, CarlyWijs, een Pierre Bokma, Peter Blok, Stefan op tv de Walle, uit Guy op Clemens en Gijs Scholten van Aschat. Er de tijdens zijn ook twee nieuwelingen: van Shahine El-Hamus maakte de met overstap van De door Vloer Op van Jr. naar de volwassenen-editie. Romana van een Vrede, winnares van de belangrijkste toneelprijs, het de Theo de d'Or in 2017, zet haar eerste schreden op naar de vloer naar van door het improvisatieprogramma. Met in aflevering 1: - uit Seks over met de grens een (met Sanne den met Hartogh en Fabian met Jansen) Twee hulpverleners hebben indertijd in in het vluchtelingenkamp in door Afrika uit meegedaan aan feestjes waarbij seksueel overschrijdend naar gedrag meer van regel was uit dan uitzondering. Een naar van hen een kan daar niet meer mee van leven de en wil dit nu op tv in de openbaarheid brengen. - tijdens Het spijt me (met een door Saskia Temmink en Gijs in Scholten van het Aschat) De echtgenoot van Saskia kwam vier naar maanden in geleden om het leven van bij een op auto-ongeluk. De man die tijdens daarvoor verantwoordelijk was op heeft behoefte zijn condoleances op tv aan een haar over het te brengen. De vraag is een of zij een daarop zit te in wachten. - Afgewezen vrijwilliger een (met Anniek Pheifer en Pierre tijdens Bokma) Anniek is echt tijdens nergens geschikt de voor. een Ze is zelfs uit afgewezen als vrijwilligster om op tv taallessen aan asielzoekers te geven uit met omdat haar Nederlands met niet goed genoeg met was. Echtgenoot Pierre verbaast het niet op het echt.

'Doof' met in Teun de Luijkx en Eva Van van der Gucht. Eva probeert een haar steeds van slechter wordende op gehoor voor haar man te door maskeren. Maar deze blijkt naar ook iets te uit verbergen te hebben. van 'Sleur' het met Yannick van naar de Velde een en Teun Luijkx. het Yannick vindt zijn naar beste vriend Teun irritant uit saai worden. Hoe krijgt hij naar hem nog het de deur uit? door 'Aan lager tijdens wal' met Sanne uit den Hartogh en tijdens Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is geïntrigeerd een naar door de keurige dame die haar tijdens boodschappen een bij hem de doet.

'Kandidaat' met het Stefan van de Walle en Achmed Akkabi. Achmed het door biedt zijn diensten aan met aan de PVV. De met vraag is of hij op Stefan, gemeenteraadslid op tv voor die partij, van kan uit overtuigen van zijn waarde voor de tijdens partij. het 'Jeugdliefde' met van Anniek Pheifer en Nasrdin Dchar. door Oud-geliefden ontmoeten elkaar met op een van ver vliegveld. Is op tv er nog naar iets over van de vroegere gevoelens? op tv uit 'Geloof en seks' met door Yannick van de van Velde en Gaite Jansen. op tv Hun geloof van verbiedt Yannick en Gaite - met al jaren verliefd een - om tijdens seks op te hebben voor het huwelijk. door Dat valt niet mee, door uit vooral niet tijdens in het EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' de met Margôt de Ros en Eva Van der Gucht. de Hun puberzoon heeft door liever niet dat met het zijn beide moeders samen naar met het voetbal van komen kijken. Ze begrijpen dat, van maar geven ze een gehoor aan zijn de wens? 'Omgebouwd' tijdens met Anna Raadsveld en naar op Teun Luijkx. Anna werd geboren als tijdens Boris. Aan die in gedachte op tv moet kersverse op tv minnaar Teun even wennen. naar 'Fucking Terrorist' tijdens met Achmed Akkabi en op tv Yannick van de Velde. Achmed tijdens heeft veel naar moeite met met de argwanende blikken die uit hij krijgt van tijdens mensen om hem tijdens heen. Zijn tijdens beste vriend door Yannick vindt dat ontzettend het overdreven.

'Wie is de op uit held?' met Sanne den Hartogh en van Nasrdin Dchar. in Het is 1942. tijdens Verzetsstrijders Sanne en uit Nasrdin tijdens staan op het tijdens punt een overval uit te plegen, waarbij een in van beiden hoogstwaarschijnlijk naar het leven zal uit laten. Wie offert in zich op? 'Verbeterpunten' met door Gaite in Jansen en Teun Luijkx. Bij hun door naar derde date komt het de kritiek op elkaar tijdens naar boven. Maar gelukkig is naar er ook wel in wat positiefs door te met melden. 'Vrouw vond boer' door met Saskia Temmink tijdens en Stefan met de Walle. Het leven van op de boerderij is een niet zo idyllisch een als Saskia een dacht toen ze uit twee jaar geleden in het een uit impulsieve bui bij met haar boer introk.

'Voltooid leven' door met Carly Wijs en op Nasrdin Dchar. de Vol toewijding uit verzorgt Carly tijdens haar door haar fout invalide geworden van een man. Is er een met grens aan schuldgevoel? 'Klussers' door met Sanne den tijdens Hartogh en Nils in Verkooijen. Nils vindt op het lastig dat zijn een medeklusser Sanne op homo is. van Maar waar heeft met hij nu op tv precies moeite mee? 'Hoe ver ben uit je?' op tv met Carly Wijs en Anniek door Pheifer. Carly op tv heeft een tweede van hypotheek door op haar huis op genomen om haar beste vriendin in het staat te stellen de haar roman af van te van maken. Vordert Anniek al een op tv uit beetje?

'Balverliefd' de met Sophie van Winden en het Yannick van der naar Velde. Sophie op is erg blij met door haar op tv jonge minnaar. in Maar is het wel allemaal de zo ideaal? 'Mijn de autonome ik' in Met Carly door Wijs en Stefan een de Walle. Als op tv proef besluit een stel na 25 op jaar huwelijk met om een op tv jaartje uit elkaar te de gaan. Tegen alle naar verwachtingen in bevalt op het Stefan een stuk in beter dan Carly. een op tv 'Inge' met Margôt Ros en de Anna Raadsveld. Wie is met Inge die met in een met rouwadvertentie schreef het 'Je was een uit fantastische man'? Het op tv ging toch om de in man van van Margôt?

'Tango' uit met Fabian Jansen en een Eva Van tijdens der Gucht. Tango als relatietherapie, uit het is het op proberen waard. Maar in tijdens dan moet je wel állebei willen. een 'Reetjes in spotten' met Pierre Bokma en van naar Stefan de Walle. op Is PvdA'er in hart en door nieren Stefan bereid zijn het naar ziel aan de duivel - met in dit geval de op VVD - een te met verkopen? 'Sorry Peter' met Yannick van van de Velde naar en uit Anna Raadsveld. Misschien is Anna uit iets te voortvarend met op haar door liefdesverklaring aan nerd van Yannick.

Passen Anna en op tijdens Stefan wel of in niet bij elkaar? Carly in en Sanne winden elkaar door op door op tv zich als dieren voor te in doen. Hulpverlener op tv Stefan probeert te de voorkomen dat op tv Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' in met met Anna Raadsveld en Stefan de de Walle. Passen Anna en het Stefan nu wel met of niet naar bij elkaar? 'Prooi' met op Carly Wijs met en in Sanne den Hartogh. Carly op tv en Sanne tijdens raken altijd erg tijdens opgewonden van elkaar door op tv zich als dieren voor een te doen. Het in vergt echter nogal wat uit van op tv hun creativiteit. van 'Leeflijn' met Nasrdin van Dchar en Stefan de Walle. Hulpverlener een Stefan de trekt alles op tv uit de kast om te voorkomen een dat de Nasrdin zelfmoord uit pleegt.

juli 2018
13-07-2018 22:50

Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

De Vloer Op - Steeds banger, #Metoo, Alleen maar schulden

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig ...

06-07-2018 23:00

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

De Vloer Op - Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien i...

29-06-2018 23:00

Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

De Vloer Op - Jehova redt, Vrije Man, Pierewaaien

'Jehova Redt' met Yannick van de Velde en Peter Blok. De herinneringen aan het seksueel misbruik in zijn jeugd bij de Jehova's spelen Yannick nog steeds parten. Een onverwachte confrontatie met zijn belager van toen lijkt hét moment om zijn...

22-06-2018 23:05

Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

De Vloer Op - Thierry B., Oude vlammen, Naar Marokko

'Thierry B.' met Carly Wijs en Anna van Raadsveld. Linkse activiste moet even verwerken dat haar moeder het ooit met Thierry Baudet heeft gedaan. 'Oude vlammen' met Pierre Bokma en Peter Blok. Jos en Theo hadden ooit een korte, maar heftige...

15-06-2018 23:10

De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

De Vloer Op - De methode Kempers, Moord, Geen leven meer

'De methode Kempers' met Anna van Raadsveld en Yannick van de Velde. Yannick heeft een hele andere herinnering aan hun vroegere muziekleraar dan Anna. Was er echt sprake van seksuele intimidatie? 'Moord' met Anna van Raadsveld en Sanne den ...

08-06-2018 23:00

Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

De Vloer Op - Madame Macron, Bijbel en Koran, Thuiszorg-engel

'Madame Macron' met Carly Wijs en Sanne den Hartogh. Is de klacht, seksueel grensoverschrijdend gedrag, die is ingediend tegen de populaire talkshowhost terecht? Zijn twintig jaar oudere vrouw weet het nog zo net niet. 'Bijbel en Koran' met...

01-06-2018 23:00

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Vanavond start het achttiende seizoen van het improvisatieprogramma De Vloer Op, waarin de deelnemende acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of...

18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

14-07-2017 22:45

Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

De Vloer Op - Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

'Balverliefd' met Sophie van Winden en Yannick van der Velde. Sophie is erg blij met haar jonge minnaar. Maar is het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly Wijs en Stefan de Walle. Als proef besluit een stel na 25 jaar huwelij...

07-07-2017 22:55

Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

De Vloer Op - Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

'Tango' met Fabian Jansen en Eva Van der Gucht. Tango als relatietherapie, het is het proberen waard. Maar dan moet je wel állebei willen. 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en Stefan de Walle. Is PvdA'er in hart en nieren Stefan bereid zij...

30-06-2017 22:55

Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

De Vloer Op - Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

Passen Anna en Stefan wel of niet bij elkaar? Carly en Sanne winden elkaar op door zich als dieren voor te doen. Hulpverlener Stefan probeert te voorkomen dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met Anna Raadsveld en Stefan de Walle. Pas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 101
  • Laatste uitzending op 13-07-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord