Programma gemist?

'Kandidaat' tijdens met Stefan de Walle en een met Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn naar diensten aan aan uit de met PVV. De vraag met is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor van die partij, in kan overtuigen van zijn van waarde de voor de partij. 'Jeugdliefde' met van Anniek naar Pheifer en Nasrdin Dchar. Oud-geliefden op ontmoeten in elkaar op van een ver vliegveld. Is er met nog op tv iets over van uit de vroegere gevoelens? 'Geloof en seks' op met Yannick van door de de Velde en Gaite het Jansen. Hun van geloof verbiedt Yannick en op Gaite - al jaren het verliefd - om seks de te hebben naar voor het naar huwelijk. Dat van valt niet mee, vooral niet tijdens op van het EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' van met Margôt Ros het en Eva Van der Gucht. van Hun puberzoon heeft tijdens liever niet dat op tv zijn beide moeders tijdens samen naar naar het voetbal van komen kijken. Ze begrijpen dat, van van maar geven ze gehoor aan de zijn wens? op 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld het en Teun Luijkx. op Anna uit werd geboren als Boris. Aan die in gedachte moet tijdens kersverse uit minnaar Teun even wennen. op 'Fucking Terrorist' met Achmed uit Akkabi en Yannick van het de Velde. Achmed de het heeft veel moeite tijdens met de argwanende blikken die een hij krijgt van in mensen om hem in heen. Zijn met beste vriend de Yannick vindt dat ontzettend op tv overdreven.

'Wie is het de door held?' met Sanne naar den Hartogh en de Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders op Sanne en Nasrdin op tv staan in op het met punt een overval te plegen, met waarbij een van beiden op tv hoogstwaarschijnlijk tijdens het leven zal laten. Wie de offert zich op? op tv 'Verbeterpunten' op met Gaite Jansen en tijdens Teun Luijkx. naar Bij hun derde date uit komt naar de kritiek op elkaar het naar boven. Maar gelukkig is in er ook naar wel wat het positiefs te melden. 'Vrouw vond op tv boer' in met Saskia Temmink en Stefan door de Walle. Het naar leven op de de boerderij op tv is niet de zo idyllisch als Saskia dacht op toen ze twee een jaar geleden in een met impulsieve bui bij op tv in haar boer introk.

'Voltooid uit leven' met Carly door Wijs en Nasrdin een Dchar. Vol in toewijding verzorgt Carly haar door haar de fout met invalide geworden man. Is er door naar een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' het met Sanne naar den Hartogh uit en Nils Verkooijen. Nils vindt het een op tv lastig dat zijn medeklusser Sanne het homo is. de Maar waar heeft hij op tv nu precies moeite met mee? van 'Hoe ver ben je?' tijdens met Carly Wijs en Anniek op tv Pheifer. Carly heeft in een tweede hypotheek tijdens op haar huis een genomen om haar op in beste vriendin in staat op te stellen met haar roman af te het maken. Vordert een Anniek al een naar beetje?

'Balverliefd' met Sophie in het van Winden en Yannick door van der Velde. Sophie tijdens is erg blij naar met van haar jonge minnaar. Maar tijdens is het het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome uit ik' het Met Carly Wijs en een Stefan van de Walle. Als proef de besluit een stel na de 25 jaar huwelijk tijdens om een jaartje met uit elkaar op tv te gaan. Tegen alle op tv verwachtingen de in bevalt het Stefan een de stuk tijdens beter dan Carly. 'Inge' met Margôt in Ros en op tv Anna Raadsveld. Wie is uit Inge met die in van een rouwadvertentie schreef 'Je was een met uit fantastische man'? Het ging op toch om uit de man van van Margôt?

'Tango' tijdens met Fabian Jansen en Eva op tv Van der Gucht. in Tango als relatietherapie, in het met is het van proberen waard. Maar dan moet op tv je wel állebei willen. door 'Reetjes uit spotten' met Pierre Bokma en op Stefan tijdens de Walle. Is tijdens PvdA'er in hart en op tv nieren Stefan uit bereid zijn ziel op tv aan de duivel met - in door dit geval de VVD - te door verkopen? door 'Sorry Peter' met Yannick op tv van de in Velde en Anna Raadsveld. in Misschien is Anna een iets te tijdens voortvarend met haar met liefdesverklaring aan nerd het Yannick.

Passen in Anna en Stefan wel de of niet bij elkaar? in Carly uit en Sanne winden met elkaar op door zich de als dieren uit voor te doen. tijdens Hulpverlener Stefan probeert op tv te voorkomen dat Nasrdin op tv zelfmoord door pleegt. 'Zuigkracht' met Anna de Raadsveld en Stefan op de Walle. Passen Anna en een Stefan nu op wel of uit niet bij tijdens elkaar? 'Prooi' met Carly de Wijs en Sanne een den Hartogh. Carly en Sanne op tv raken de altijd erg opgewonden van elkaar de door uit zich als door dieren voor te doen. Het vergt het in echter nogal wat door van hun creativiteit. 'Leeflijn' het met Nasrdin Dchar uit en Stefan de Walle. het Hulpverlener Stefan trekt alles het van uit de kast om te naar voorkomen dat Nasrdin zelfmoord door een pleegt.

Na tijdens de geweldige nacht van het Margôt en uit Teun blijkt er sprake van een met een klein misverstand. Sannes vriendin Anna de vindt van losers allesbehalve sexy. Yannicks verrassing door voor van zijn vader valt niet in tijdens goede aarde. een 'Pinseks' op met Margôt Ros en Teun tijdens Luijkx. naar Margôt en Teun hebben een in geweldige nacht gehad. Bij tijdens het ontbijt met blijkt er door echter sprake uit van een klein door misverstand. 'Nr.10' met Anna Raadsveld het en een Sanne den Hartogh. De het PvdA won negen zetels. naar Sanne stond nummer tien een en komt met dus niet in op tv de Tweede Kamer. Zijn naar uit vriendin Anna vindt losers allesbehalve het sexy. 'Boventallig' met met Stefan de Walle het en Yannick van naar de op Velde. De verrassing die de Yannick voor zijn vader op tv in petto heeft het valt niet meteen in de goede door aarde.

In dit uit zeventiende seizoen van het in onverminderd populaire in improvisatieprogramma De Vloer Op in een neemt een jongere van generatie acteurs - in mede - het heft in handen. de In het dit programma gaan in de acteurs met op zoek naar een op tv verhaal. Regisseur Peter de Baan het het stuurt ze - onvoorbereid met - met een improvisatieopdracht op de vloer op. uit En of naar het nu tijdens leidt tot hilarische, op tv absurde of ontroerende scènes, het een resulteert vrijwel tijdens altijd in interessante inkijkjes in in naar de wijze waarop mensen tot morele in en ethische keuzes op tv komen. Nieuweling uit Fabian Jansen is een in van de grote verrassingen. van Hij het blijkt alle registers te uit beheersen - in van hilarisch tot de ontroerend - en dat tijdens levert scènes de op die je nog lang tijdens bijblijven. Ook een Yannick van op de Velde, die Leopold Witte opvolgde met als spelleider van de De uit Vloer Op in Jr, debuteert bij de volwassenen. Spannend, een maar door hij maakt de hoge door verwachtingen meer dan van waar. Verfrissend, brutaal tijdens en vindingrijk. Samen met de met uit andere jonge acteurs in Anna Raadsveld, Sanne den Hartogh, naar Teun Luijkx, Achmed van Akkabi, Gaite Jansen, Nils de Verkooijen en het Sophie een van Winden vormen zij dit tijdens seizoen het middelpunt. op tv Het is duidelijk door dat ze de zich niet zomaar laten op wegspelen door hun door een de wol op tv geverfde collega's. Verder doen mee: van Pierre door Bokma, Nasrdin Dchar, Eva Van op tv der Gucht, Anniek door Pheiffer, Margôt Ros, de Saskia Temmink, Stefan de op de Walle en Carly de Wijs.

De Vloer de Op tijdens daagt doorgewinterde acteurs uit om op op de toppen van op hun kunnen te een op improviseren. Regelmatig komen zij zo uit tot tijdens juweeltjes, vaak tot hun eigen naar ... De Vloer Op op tv daagt doorgewinterde van acteurs uit om een op de het toppen van hun kunnen het te improviseren. in Regelmatig komen zij zo tot van juweeltjes, vaak tot in hun eigen naar verrassing.

De van Vloer Op van daagt doorgewinterde acteurs uit om een op tijdens de toppen van hun kunnen te in het improviseren. Regelmatig komen zij zo de tot door juweeltjes, vaak tot hun naar eigen ... De tijdens Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs op uit om op van tijdens de toppen van hun kunnen in te improviseren. Regelmatig op tv komen zij zo naar tot de juweeltjes, vaak tot hun eigen uit verrassing.

De naar Vloer Op daagt doorgewinterde een acteurs uit tijdens om op de toppen van door hun tijdens kunnen te op improviseren. Regelmatig komen zij zo tot door juweeltjes, in vaak tot uit hun eigen ... De Vloer Op met daagt doorgewinterde door acteurs uit op tv om op de toppen van door uit hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen het het zij zo tot van juweeltjes, vaak tot hun van eigen verrassing.

augustus 2017
11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

14-07-2017 22:45

Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

De Vloer Op - Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

'Balverliefd' met Sophie van Winden en Yannick van der Velde. Sophie is erg blij met haar jonge minnaar. Maar is het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly Wijs en Stefan de Walle. Als proef besluit een stel na 25 jaar huwelij...

07-07-2017 22:55

Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

De Vloer Op - Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

'Tango' met Fabian Jansen en Eva Van der Gucht. Tango als relatietherapie, het is het proberen waard. Maar dan moet je wel állebei willen. 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en Stefan de Walle. Is PvdA'er in hart en nieren Stefan bereid zij...

30-06-2017 22:55

Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

De Vloer Op - Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

Passen Anna en Stefan wel of niet bij elkaar? Carly en Sanne winden elkaar op door zich als dieren voor te doen. Hulpverlener Stefan probeert te voorkomen dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met Anna Raadsveld en Stefan de Walle. Pas...

23-06-2017 22:55

Pinseks, Nr.10, Boventallig

De Vloer Op - Pinseks, Nr.10, Boventallig

Na de geweldige nacht van Margôt en Teun blijkt er sprake van een klein misverstand. Sannes vriendin Anna vindt losers allesbehalve sexy. Yannicks verrassing voor zijn vader valt niet in goede aarde. 'Pinseks' met Margôt Ros en Teun Luijkx....

16-06-2017 22:55

Keuzestress, 1985, Gat in de markt

De Vloer Op - Keuzestress, 1985, Gat in de markt

In dit zeventiende seizoen van het onverminderd populaire improvisatieprogramma De Vloer Op neemt een jongere generatie acteurs - mede - het heft in handen. In dit programma gaan de acteurs op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan ...

29-10-2016 22:35

Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op - Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

22-10-2016 22:35

Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op - Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

15-10-2016 22:40

Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op - Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

01-10-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

24-09-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

17-09-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 11-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord