Programma gemist?

'Doof' met op Teun Luijkx op en Eva Van de der Gucht. Eva probeert van haar steeds slechter de wordende gehoor uit voor haar man te maskeren. het op tv Maar deze blijkt ook in iets te verbergen te van hebben. de 'Sleur' met Yannick van de Velde uit en op Teun Luijkx. Yannick vindt zijn uit beste vriend Teun op irritant saai worden. met Hoe krijgt hij een hem nog de uit deur uit? in 'Aan op tv lager wal' met Sanne den van Hartogh de en Anniek Pheifer. Voedselbankmedewerker is op tv geïntrigeerd door door de keurige van dame die haar boodschappen bij op tv hem in doet.

'Kandidaat' met Stefan tijdens de de Walle en Achmed Akkabi. Achmed met biedt op zijn diensten aan aan naar de PVV. De tijdens vraag is of een hij Stefan, gemeenteraadslid voor uit die partij, op kan overtuigen van zijn tijdens in waarde voor de partij. door 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en tijdens op Nasrdin Dchar. Oud-geliefden ontmoeten met elkaar op een ver vliegveld. in Is er nog het iets over van de de vroegere op tv gevoelens? van 'Geloof en seks' met van Yannick van de Velde van en Gaite Jansen. Hun door uit geloof verbiedt Yannick uit en Gaite - al jaren de verliefd - op om seks tijdens te hebben voor het huwelijk. op Dat valt op tv niet mee, vooral met niet tijdens het de EO Jongerenweekend.

'Voetbalmoeders' door met Margôt Ros en Eva van Van van der Gucht. op Hun puberzoon heeft liever niet de dat naar zijn beide moeders samen naar met het voetbal komen kijken. tijdens Ze begrijpen in dat, de maar geven ze gehoor aan in zijn wens? 'Omgebouwd' met van Anna naar Raadsveld en Teun Luijkx. door Anna werd uit geboren als Boris. van Aan die gedachte moet door kersverse minnaar Teun het even wennen. 'Fucking Terrorist' de naar met Achmed Akkabi en Yannick van de de Velde. Achmed met heeft veel moeite met met de argwanende op blikken door die hij krijgt van mensen tijdens om hem een heen. Zijn beste uit vriend Yannick een vindt dat ontzettend tijdens overdreven.

'Wie is de naar held?' met Sanne van den Hartogh uit en Nasrdin Dchar. in Het is naar 1942. Verzetsstrijders Sanne tijdens en Nasrdin staan op door het punt op een overval naar te plegen, waarbij een het van beiden een hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. op tv Wie offert op zich op? 'Verbeterpunten' het met Gaite Jansen en de Teun tijdens Luijkx. Bij hun derde met date komt de het kritiek op elkaar naar boven. het naar Maar gelukkig is er ook op tv wel naar wat positiefs te melden. 'Vrouw vond naar in boer' met Saskia Temmink uit en Stefan de Walle. van Het leven op de tijdens uit boerderij is niet zo de idyllisch als Saskia dacht in toen uit ze twee jaar geleden uit in een impulsieve bui bij de naar haar boer introk.

'Voltooid leven' met van Carly Wijs en het Nasrdin tijdens Dchar. Vol op toewijding verzorgt Carly uit haar door haar fout een invalide geworden man. Is door er een grens aan de schuldgevoel? 'Klussers' op met op tv Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. uit Nils op tv vindt het lastig dat de zijn een medeklusser Sanne homo is. de Maar waar van heeft hij nu precies met moeite mee? 'Hoe ver ben tijdens je?' met Carly tijdens uit Wijs en Anniek een Pheifer. Carly heeft een op tweede hypotheek op een haar huis genomen op om haar beste vriendin in tijdens door staat te stellen haar roman af met een te maken. Vordert Anniek al een het van beetje?

'Balverliefd' met een Sophie van Winden en de Yannick van op der Velde. Sophie is op het erg blij met haar jonge in minnaar. Maar is het op tv wel op tv allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome het ik' Met Carly uit op Wijs en Stefan de Walle. Als het proef naar besluit een tijdens stel na 25 jaar op huwelijk om door een jaartje uit elkaar te gaan. tijdens een Tegen alle verwachtingen in bevalt het van Stefan een stuk het beter op dan Carly. 'Inge' met Margôt op Ros en uit Anna Raadsveld. de Wie is naar Inge die in een rouwadvertentie de schreef 'Je was van een fantastische het man'? Het ging toch een om de man van het naar Margôt?

'Tango' een met Fabian Jansen en in Eva Van met der Gucht. Tango met als relatietherapie, het is door het proberen waard. Maar het dan moet tijdens je op wel állebei willen. 'Reetjes op spotten' met Pierre Bokma door en de Stefan de Walle. een Is PvdA'er in hart door en nieren Stefan bereid in zijn ziel aan de een uit duivel - in in dit geval de VVD - tijdens te verkopen? 'Sorry naar Peter' in met Yannick van de Velde een en Anna Raadsveld. de Misschien is Anna iets door te voortvarend met met haar een liefdesverklaring aan nerd tijdens Yannick.

Passen Anna met en Stefan wel of naar uit niet bij elkaar? Carly en in Sanne de winden elkaar op door in zich als dieren voor te van doen. Hulpverlener Stefan van op tv probeert te voorkomen uit dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met de Anna Raadsveld en op een Stefan de Walle. de Passen Anna en Stefan nu op wel of naar niet bij elkaar? 'Prooi' met met Carly een Wijs en Sanne den de Hartogh. Carly en door Sanne van raken altijd erg opgewonden het van elkaar uit door zich als dieren voor te naar met doen. Het vergt echter nogal wat in van hun tijdens creativiteit. 'Leeflijn' met Nasrdin met Dchar en een Stefan de van Walle. Hulpverlener op tv Stefan trekt alles uit de kast het uit om te voorkomen dat met Nasrdin zelfmoord in pleegt.

Na de tijdens geweldige nacht op tv van Margôt en Teun door blijkt er sprake door van een klein misverstand. in Sannes vriendin tijdens Anna vindt door losers allesbehalve sexy. Yannicks met verrassing met voor zijn vader valt niet een in goede aarde. 'Pinseks' de met Margôt naar Ros en Teun door Luijkx. Margôt en Teun van op tv hebben een geweldige naar nacht gehad. Bij in het ontbijt blijkt met er echter sprake van een klein naar door misverstand. 'Nr.10' met Anna Raadsveld en tijdens Sanne door den Hartogh. De PvdA het won negen de zetels. Sanne stond met nummer tien en komt van dus de niet in de Tweede Kamer. Zijn in vriendin naar Anna vindt van losers allesbehalve sexy. 'Boventallig' met het Stefan de Walle de en Yannick een van de Velde. De het verrassing die de Yannick voor zijn vader in een tijdens petto heeft valt niet meteen in op met goede aarde.

In van dit zeventiende seizoen van van het onverminderd populaire met improvisatieprogramma een De Vloer Op op tv neemt een jongere generatie acteurs naar - uit mede - het heft in de handen. In dit programma op gaan de acteurs naar op zoek naar naar een verhaal. een Regisseur Peter de Baan tijdens stuurt ze met - onvoorbereid - tijdens met een improvisatieopdracht de naar vloer op. En in of het door nu leidt tot het hilarische, absurde of op tv ontroerende scènes, de het resulteert het vrijwel altijd in interessante een inkijkjes in de wijze een waarop mensen tot morele van en naar ethische keuzes komen. Nieuweling op Fabian Jansen is een van de in de grote verrassingen. Hij blijkt alle de registers het te beheersen - van het hilarisch tot ontroerend - op tijdens en dat levert scènes op de die je het nog lang bijblijven. Ook met Yannick van tijdens de Velde, die Leopold het Witte opvolgde de als spelleider van De Vloer op Op Jr, debuteert tijdens bij het de volwassenen. Spannend, maar in hij maakt de hoge van verwachtingen meer dan op tv waar. Verfrissend, brutaal door en van vindingrijk. Samen met de andere jonge acteurs naar Anna Raadsveld, door Sanne den Hartogh, een Teun in Luijkx, Achmed Akkabi, Gaite door Jansen, Nils Verkooijen en naar Sophie van Winden tijdens vormen met zij dit seizoen het middelpunt. naar Het is duidelijk de dat ze zich een niet zomaar een laten wegspelen door hun uit door de wol van geverfde collega's. Verder op tv doen mee: Pierre Bokma, een Nasrdin met Dchar, Eva Van de der Gucht, Anniek Pheiffer, Margôt met Ros, Saskia Temmink, Stefan de de Walle en van Carly op Wijs.

De door Vloer Op daagt tijdens doorgewinterde acteurs op tv uit om op van de toppen van hun kunnen te op improviseren. Regelmatig komen naar zij de zo tot juweeltjes, vaak tot op tv hun eigen van ... De Vloer een Op daagt doorgewinterde het acteurs uit om op met de toppen van een hun kunnen te op tv improviseren. Regelmatig op komen zij op zo tot juweeltjes, vaak een tot hun in eigen verrassing.

De het Vloer Op daagt doorgewinterde in acteurs uit om op op de naar toppen van hun kunnen naar te de improviseren. Regelmatig komen zij zo tot tijdens juweeltjes, in vaak tot hun eigen ... in De tijdens Vloer Op daagt op doorgewinterde acteurs uit om het op de op toppen van uit hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen op zij in zo tot naar juweeltjes, vaak tot hun eigen tijdens verrassing.

De Vloer Op op tv op tv daagt doorgewinterde acteurs uit met om op op de toppen van hun kunnen het te improviseren. Regelmatig het komen zij tijdens zo tot juweeltjes, in vaak tot hun een eigen ... De Vloer Op het daagt doorgewinterde door acteurs uit om op op tv de toppen de van hun de kunnen te improviseren. uit Regelmatig komen zij met zo tot juweeltjes, vaak tot uit hun van eigen verrassing.

oktober 2017
18-08-2017 22:45

Doof, Sleur, Aan lager wal

De Vloer Op - Doof, Sleur, Aan lager wal

'Doof' met Teun Luijkx en Eva Van der Gucht. Eva probeert haar steeds slechter wordende gehoor voor haar man te maskeren. Maar deze blijkt ook iets te verbergen te hebben. 'Sleur' met Yannick van de Velde en Teun Luijkx. Yannick vindt zijn ...

11-08-2017 22:45

Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

De Vloer Op - Kandidaat, Jeugdliefde, Geloof en seks

'Kandidaat' met Stefan de Walle en Achmed Akkabi. Achmed biedt zijn diensten aan aan de PVV. De vraag is of hij Stefan, gemeenteraadslid voor die partij, kan overtuigen van zijn waarde voor de partij. 'Jeugdliefde' met Anniek Pheifer en Nas...

04-08-2017 22:45

Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

De Vloer Op - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist

'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun L...

28-07-2017 22:45

Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

De Vloer Op - Wie is de held? Verbeterpunten, Vrouw vond boer

'Wie is de held?' met Sanne den Hartogh en Nasrdin Dchar. Het is 1942. Verzetsstrijders Sanne en Nasrdin staan op het punt een overval te plegen, waarbij een van beiden hoogstwaarschijnlijk het leven zal laten. Wie offert zich op? 'Verbeter...

21-07-2017 22:45

Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

De Vloer Op - Voltooid leven, Klussers, Hoe ver ben je?

'Voltooid leven' met Carly Wijs en Nasrdin Dchar. Vol toewijding verzorgt Carly haar door haar fout invalide geworden man. Is er een grens aan schuldgevoel? 'Klussers' met Sanne den Hartogh en Nils Verkooijen. Nils vindt het lastig dat zijn...

14-07-2017 22:45

Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

De Vloer Op - Balverliefd, Mijn autonome ik, Inge

'Balverliefd' met Sophie van Winden en Yannick van der Velde. Sophie is erg blij met haar jonge minnaar. Maar is het wel allemaal zo ideaal? 'Mijn autonome ik' Met Carly Wijs en Stefan de Walle. Als proef besluit een stel na 25 jaar huwelij...

07-07-2017 22:55

Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

De Vloer Op - Tango, Reetjes spotten, Sorry Peter

'Tango' met Fabian Jansen en Eva Van der Gucht. Tango als relatietherapie, het is het proberen waard. Maar dan moet je wel állebei willen. 'Reetjes spotten' met Pierre Bokma en Stefan de Walle. Is PvdA'er in hart en nieren Stefan bereid zij...

30-06-2017 22:55

Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

De Vloer Op - Zuigkracht, Prooi, Leeflijn

Passen Anna en Stefan wel of niet bij elkaar? Carly en Sanne winden elkaar op door zich als dieren voor te doen. Hulpverlener Stefan probeert te voorkomen dat Nasrdin zelfmoord pleegt. 'Zuigkracht' met Anna Raadsveld en Stefan de Walle. Pas...

23-06-2017 22:55

Pinseks, Nr.10, Boventallig

De Vloer Op - Pinseks, Nr.10, Boventallig

Na de geweldige nacht van Margôt en Teun blijkt er sprake van een klein misverstand. Sannes vriendin Anna vindt losers allesbehalve sexy. Yannicks verrassing voor zijn vader valt niet in goede aarde. 'Pinseks' met Margôt Ros en Teun Luijkx....

16-06-2017 22:55

Keuzestress, 1985, Gat in de markt

De Vloer Op - Keuzestress, 1985, Gat in de markt

In dit zeventiende seizoen van het onverminderd populaire improvisatieprogramma De Vloer Op neemt een jongere generatie acteurs - mede - het heft in handen. In dit programma gaan de acteurs op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan ...

29-10-2016 22:35

Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op - Stille diplomatie, Syrische Buren, Verslaafd

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

22-10-2016 22:35

Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op - Bergopwaarts. Beter Bang, Angst Voorbij

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

15-10-2016 22:40

Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op - Venetië, Heimelijke liefde, Inslapen

De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te improviseren. Regelmatig komen zij zo tot juweeltjes, vaak tot hun eigen ... De Vloer Op daagt doorgewinterde acteurs uit om op de toppen van hun kunnen te impro...

01-10-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

24-09-2016 22:35

De Vloer Op

De Vloer Op - De Vloer Op

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierb...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord