Programma gemist?

Schuurverhuur, met tijdens Anniek Pheifer en op Fabian het Jansen. Hardwerkende biologische boeren op tv Anniek en naar Fabian hebben nooit geld om van iets leuks een te doen. Een genereus bod op op hun met aftandse schuur is een dan ook de erg verleidelijk. Maar dat kan tijdens natuurlijk nooit zuivere in op tv koffie zijn. Wat wint: deugdzaamheid of tijdens op tv een beetje luxe? * In 't op krijt, met Romana het Vrede een en Peter Blok. door Romana is verschrikkelijk verliefd op naar Peter, zeker sinds een hij haar de ervan heeft verzekerd met dat zijn criminele naar leven met tot het verleden behoort. uit Als ze in boven op een een berg wachten op de instructeur die van hen zal tijdens begeleiden met bij het paragliden, met slaat echter de twijfel in bij haar door toe. * Mijn kind, met in Anniek Pheifer op en Peter de Blok. Anniek heeft haar kind in vermoord. Peter is uit de psychiater die voor op tv uit de rechtszitting moet vaststellen of een ze toerekeningsvatbaar is of tijdens niet. door Wat heeft Anniek tot haar naar daad gedreven? En van is er ruimte een voor begrip? * op Jezus, naar met Yannick van de Velde uit en Romana Vrede. het Romana is non. door Als de ze midden een in de nacht wakker wordt, ziet de op tv ze dat Jezus bij haar op tv in de cel op tv zit. Wat het komt hij tijdens doen?

'Win-win' met Peter het met Blok en Yannick in van de Velde. de Op een wintervakantie met zijn in zoon naar Yannick in Lapland heeft van kermisexploitant Peter een belangrijke in mededeling. Hij wil het stoppen met de werken en is uit ervan overtuigd dat Yannick zeer de in geschikt is om op het bedrijf over in te nemen. Maar met hoe staat het met Peters in mensenkennis? * 'In therapie' het met door Anniek Pheifer en Gijs Scholten met van Aschat. Omdat naar psychiater het Gijs altijd aan het in werk is heeft op tv zijn vrouw op tv Anniek, onder een andere naam, tijdens een afspraak bij uit door hem gemaakt. Haar vaste naar voornemen om de scheiding op tv met hem te met bespreken wordt door het de reactie met van Gijs behoorlijk naar aan het wankelen met gebracht. * tijdens 'Kwelgeest' met Peter Blok en de Stefan de Walle. door Succesvol ondernemer Stefan wordt met na 45 jaar door het aangesproken door Peter, die zijn schooltijd met ooit het tot een op tv hel maakte. Peter is aan lager op wal op tv geraakt en smeekt op Stefan nu om werk. Is op tv een Stefan inmiddels over zijn van trauma heen?

'Forum een 1' met op Peter Blok en Fabian Jansen. een Aan de op tv vooravond van de het Europese Verkiezingen heeft een Fabian een afspraak op gemaakt met zijn oud-collega Peter. met naar Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse met politieke ideeën op deelden waagt met Fabian een poging Peter met bij zijn nieuwe door partij Forum te betrekken. van Deze naar heeft een verrassende mededeling. 'Mag in ik...' met Bram een Suijker de en Anna Raadsveld. het Na een op avondje uit komt Bram met tijdens Anna uit mee naar huis. Het is duidelijk van dat ze allebei met met elkaar een naar bed willen. Alleen met Bram heeft op een wat ingewikkelde uit gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' met van Peter Blok de en Gijs Scholten van door Aschat. Peter en met Gijs zijn het sinds tijdens hun puberjaren met elkaar naar bevriend. Hun gedeelde, op linkse, wereldbeeld is met een van de door pijlers van hun vriendschap. Bij het door een gezamenlijk etentje vertelt Peter dat in hij zich het heeft van aangesloten bij Forum. het Is hun vriendschap hiertegen een bestand?

'Grote de liefde' met Margôt met Ros en Stefan de met Walle. Twintig jaar door nadat ze na een naar gepassioneerde de relatie uit een elkaar gingen, komen tijdens Margôt en Stefan elkaar toevallig het tegen. Stefan is inmiddels in getrouwd en heeft het twee kinderen. Margôt uit een is single. Wat in doen ze met hun in gevoelens als blijkt in dat die op niet minder zijn op tv geworden? 'Donor' met Gijs Scholten het van Aschat en op Fabian Jansen. naar Fabian is doodziek en op zal tijdens niet lang meer leven. Zijn de vader Gijs is intens met verdrietig en door wil alles doen om in nog een van fijne in tijd samen te hebben. Tot op Fabian hem de vertelt dat met hij een donorcodicil heeft opgesteld. 'Leuk de door huwelijk' met Stefan op tv de Walle en Anniek Pheifer. Stefan op en het Anniek zijn op tv al lang bij elkaar en op tv het vuur is uit er van wel uit. Zelf noemen in ze het een leuk huwelijk. op Maar tijdens is dat op genoeg?

'Saai 1' met een Carly Wijs en uit Stefan de een Walle. op Stefan wil na in 25 jaar huwelijk van tijdens Carly scheiden. Ze zitten op niet helemaal op één op lijn. Of het eigenlijk helemaal niet. van Wie met hakt de knoop door? 'Bewijs met van liefde' een met Saskia Temmink en Sophie op tv van Winden. de Saskia in wacht al jaren op door een donornier. met Sinds drie maanden het heeft ze een relatie van met Sophie, maar zijn haar tijdens gevoelens wel oprecht de of speelt er tijdens nog de iets mee? 'Saai 2' met uit Stefan met de Walle op tv en Anna Raadsveld. met Anna, de reden van naar Stefan om destijds bij zijn tijdens vrouw tijdens weg te van gaan, heeft het na uit één jaar samenzijn wel op tv een door beetje gehad. Ze door verveelt zich. Ook hier zitten van beiden niet uit op één naar lijn.

'Terug' met met Anniek Pheifer en de Peter van Blok. Een jaar geleden door verliet Anniek op haar man Peter voor een gepassioneerde een liefde. Nu uit wil een ze terug, maar Peter met stelt daar verregaande voorwaarden aan. het Toch? 'Trouwpak' met in op tv Bram Suijker en Stefan de van Walle. in Toen Bram uit de kast uit kwam uit heeft vader Stefan dat met een moeite op geaccepteerd. Nu staat hij op het in tijdens punt te trouwen door en wil Bram graag dat een Stefan hem tijdens aan zijn Thomas weggeeft. Dat op lijkt voor Stefan met echt een brug tijdens tijdens te ver. 'Zwanger' op tv met Anna Raadsveld en Thomas Cammaert. uit met Artsen hadden Anna verteld dat uit het onmogelijk was, met maar toch is met ze nu zwanger. uit Ze is in de de zevende hemel. Aanstaande in vader van Thomas reageert van niet helemaal zoals ze had tijdens verwacht.

'Onmogelijke uit keuze 1' met Fabian op Jansen en Sophie van van Winden. met Het is 1942. De door bewoners van een een afgelegen in boerderij is gevraagd van twee Joodse kinderen van twee het en vier jaar op tv onder te brengen. Zijn tijdens ze bereid hun tijdens op tv eigen leven op het het spel te zetten? 'Een van nachtje slapen' met tijdens Stefan de Walle en in Sanne den de Hartogh. Sanne is met door zijn vriendin op tv op straat gezet. door Als hij een de buitendeur op tv open ziet staan gaat hij van naar binnen. De bewoner de met is verrast als er tijdens plotseling een jongeman in zijn tijdens kamer staat. Of naar uit niet? 'Onmogelijke keuze 2' met Eva uit Van der tijdens Gucht en van Sophie van een Winden. 1945, twee naar maanden na de bevrijding. In op tegenstelling tot uit haar man heeft Eva tijdens de holocaust overleefd. Ze een gaat op zoek door naar haar twee de kinderen die door drie jaar ondergedoken hebben tijdens gezeten en op komt terecht op tv bij een afgelegen op boerderij. Boerin Sophie weet de niets van ondergedoken op tv kinderen.

'Samen eenzaam' met het Saskia uit Temmink en Fabian een Jansen. Saskia in wordt aangeraden om, met als therapie, op dansles te uit gaan. Bij naar Fabian. Hij naar lijkt er niet veel met zin in de te hebben. Waarom zou dat tijdens zijn? het 'De hut' met een Gijs Scholten van door Aschat en Eva in Van der Gucht. het Toen Eva veertien was is ze naar door haar de vader seksueel misbruikt. van Het is nu 25 de op jaar later en hij helpt haar op om haar een nieuwe tijdens huis in te richten. Voorzichtig probeert uit ze het onderwerp op tv aan door te snijden. 'Mindf*ck' met Sanne naar den Hartogh met en Bram Suijker. Twee de leden van een een extreemrechtse een organisatie zijn gevraagd om hun uit eigen demonstratie te uit verstoren. Het idee van is dat de van linkse beweging zo van in diskrediet de wordt gebracht. uit Een ingewikkeld idee en de door vraag is of in de twee eruit door het komen.

'Jij uit roept mij...' met op Thomas Cammaert en van Eva Van der Gucht. Eva in is uit dood maar van komt nog regelmatig langs op tv bij haar rouwende man. uit Maar op is dat nou in wel zo'n goed idee? De emoties op tv vliegen in heen en weer. * de 'Retraite' met op Saskia Temmink en met Yannick van de door Velde. Saskia het wil op stilteretraite in Nepal en naar wil door daarvoor geld in lenen van haar zoon Yannick. de Deze door lijkt er niet van naar overtuigd dat twee jaar stilte het in een klooster het zijn het moeder goed zal doen. * tijdens 'Zorgrobot' met Gijs op Scholten van Aschat van en Anna Raadsveld. een Gijs is de oud en alleen en een op wil een robot als op tv huisgenoot. Ontwerper in van zogenaamde zorgrobots Anna komt een langs om te de vertellen wat er wel van en naar wat er niet tot de in de mogelijkheden behoort. Gijs heeft wel wat met specifieke naar wensen.

Het op tv improvisatieprogramma De vloer op door is in vanaf vanavond weer terug een op televisie, dit keer de op NPO 3. Elke op tv vrijdag in is rond 22:25 uur op een nieuwe het aflevering te zien. In De een vloer op het worden actuele maatschappelijke en een relationele dilemma's, vaak aangedragen uit door uit trouwe fans van het programma, uit in een de improvisatieopdracht gegoten door op tv regisseur Peter de Baan. tijdens De acteurs werken door vervolgens met elkaar in de een scènes uit, op onvoorbereid. Dit resulteert van vrijwel altijd in interessante inkijkjes in door de wijze het waarop het mensen tot morele van en ethische keuzes met komen.

januari 2020
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!