Programma gemist?

Schuurverhuur, met Anniek tijdens Pheifer en Fabian naar Jansen. een Hardwerkende biologische boeren Anniek de en door Fabian hebben nooit geld met om iets leuks in te doen. van Een genereus bod op hun aftandse van schuur in is dan ook erg op tv verleidelijk. Maar dat de kan natuurlijk nooit zuivere uit koffie op tv zijn. Wat wint: deugdzaamheid de of een beetje het luxe? op tv * In 't krijt, van met Romana Vrede met en Peter Blok. Romana van is verschrikkelijk verliefd op van van Peter, zeker sinds hij haar ervan tijdens heeft verzekerd dat in zijn criminele leven naar tot het verleden door behoort. Als op tv ze boven op een het berg tijdens wachten op uit de instructeur die hen door zal begeleiden met bij het paragliden, slaat echter een de uit twijfel bij haar toe. de * Mijn kind, op tv met Anniek Pheifer en op Peter Blok. met Anniek heeft haar met kind vermoord. Peter de is de psychiater die een voor de de rechtszitting moet vaststellen of ze door met toerekeningsvatbaar is of niet. van Wat heeft in Anniek tot haar daad gedreven? de En is er op ruimte voor begrip? op * Jezus, met Yannick de van de Velde op tv en Romana in Vrede. Romana is op non. op Als ze midden naar in de nacht met wakker wordt, ziet ze dat uit Jezus bij haar in door het de cel zit. Wat het komt hij met doen?

'Win-win' met uit Peter Blok met en Yannick van in de Velde. Op met een wintervakantie met zijn naar zoon Yannick met in Lapland heeft kermisexploitant Peter van een naar belangrijke mededeling. Hij wil uit stoppen met werken van en is ervan het overtuigd een dat Yannick zeer geschikt in is om op het bedrijf over te op nemen. Maar hoe staat tijdens het met Peters met mensenkennis? * van 'In therapie' met Anniek tijdens Pheifer en Gijs Scholten naar van door Aschat. Omdat in psychiater Gijs altijd aan het in werk is heeft zijn uit vrouw Anniek, onder tijdens een op tv andere naam, een afspraak bij het het hem gemaakt. Haar vaste voornemen de om de scheiding met uit hem te bespreken door wordt door door de reactie van Gijs door een behoorlijk aan het wankelen gebracht. tijdens * van 'Kwelgeest' met Peter Blok en met Stefan de met Walle. Succesvol ondernemer een Stefan wordt na 45 het jaar aangesproken in door Peter, die zijn schooltijd op tv ooit tot een tijdens uit hel maakte. Peter is een aan lager wal uit geraakt en smeekt Stefan nu naar om werk. Is een Stefan inmiddels door over zijn tijdens trauma heen?

'Forum met 1' met een Peter Blok en Fabian Jansen. uit Aan naar de vooravond van de tijdens Europese Verkiezingen tijdens heeft Fabian een met afspraak gemaakt met zijn door oud-collega Peter. Omdat ze indertijd van beiden dezelfde rechtse de politieke een ideeën deelden waagt Fabian door een op tv poging Peter bij zijn nieuwe partij op tv Forum te betrekken. een Deze het heeft een verrassende mededeling. door 'Mag ik...' met in Bram Suijker en Anna op Raadsveld. Na tijdens een tijdens avondje uit komt Bram met in Anna met mee naar huis. tijdens Het is duidelijk dat ze naar allebei met elkaar naar met bed willen. Alleen tijdens de Bram heeft een de wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' met het Peter van Blok en in Gijs Scholten van Aschat. Peter de en met Gijs zijn sinds hun puberjaren naar met elkaar bevriend. met Hun gedeelde, linkse, wereldbeeld het is een van een de in pijlers van hun vriendschap. Bij de een naar gezamenlijk etentje naar vertelt Peter dat hij zich een heeft aangesloten naar bij Forum. op tv Is hun vriendschap hiertegen een bestand?

'Grote een liefde' met Margôt Ros de en Stefan met de Walle. Twintig naar jaar nadat naar ze na een in gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, op komen Margôt en door Stefan op elkaar toevallig tegen. Stefan is op tv inmiddels getrouwd en heeft in een twee kinderen. Margôt is single. tijdens Wat doen ze met met het hun gevoelens als op blijkt dat die niet minder zijn van tijdens geworden? 'Donor' met Gijs Scholten de van Aschat op en Fabian uit Jansen. Fabian is doodziek een en zal niet het lang meer leven. Zijn vader op tv Gijs in is intens verdrietig en op wil alles doen door om nog een fijne door met tijd samen te hebben. Tot op tv Fabian hem het vertelt dat naar hij een donorcodicil het heeft opgesteld. 'Leuk huwelijk' uit met Stefan tijdens de Walle en Anniek Pheifer. Stefan de de en Anniek zijn al met lang bij elkaar en in het vuur een is er wel de uit. Zelf tijdens noemen ze het op een leuk huwelijk. Maar tijdens is dat met genoeg?

'Saai naar 1' met Carly Wijs en een Stefan de van Walle. Stefan het wil na 25 jaar naar huwelijk van Carly scheiden. tijdens Ze zitten niet op helemaal op één naar lijn. Of eigenlijk uit helemaal niet. door Wie door hakt de knoop door? uit 'Bewijs van uit liefde' met Saskia Temmink en Sophie uit van Winden. door Saskia wacht al met jaren op tv op een donornier. door Sinds drie maanden heeft naar ze een relatie tijdens met Sophie, maar door zijn haar in gevoelens wel oprecht of speelt met er nog naar iets mee? 'Saai 2' met op Stefan de Walle een en Anna door Raadsveld. Anna, door de reden van Stefan van om de destijds bij zijn in vrouw weg te gaan, heeft het naar na naar één jaar samenzijn wel op tv een beetje gehad. tijdens Ze verveelt naar zich. Ook hier de zitten beiden niet op het één tijdens lijn.

'Terug' het met Anniek Pheifer en Peter de Blok. tijdens Een jaar geleden uit verliet Anniek op tv haar man Peter voor een op tv gepassioneerde liefde. Nu uit wil ze uit terug, maar Peter stelt van daar verregaande op tv voorwaarden aan. Toch? van 'Trouwpak' met Bram Suijker in en Stefan op tv de Walle. Toen Bram uit op tv de kast naar kwam heeft de vader Stefan dat met moeite naar geaccepteerd. Nu het staat hij op het uit tijdens punt te trouwen de en wil Bram graag de dat Stefan hem de aan zijn door Thomas weggeeft. Dat lijkt voor Stefan uit echt het een brug uit te ver. 'Zwanger' een met Anna Raadsveld en Thomas Cammaert. op tv Artsen hadden Anna van verteld uit dat het onmogelijk was, maar het toch is ze uit nu zwanger. naar Ze is in met de zevende op tv hemel. Aanstaande in vader Thomas reageert niet helemaal door zoals op ze had verwacht.

'Onmogelijke keuze 1' door met in Fabian Jansen en Sophie van in Winden. Het is de 1942. De van bewoners van een uit afgelegen boerderij de is gevraagd het twee Joodse kinderen van in twee en vier jaar op onder te brengen. Zijn door naar ze bereid hun het eigen leven op in het spel te zetten? 'Een op nachtje op tv slapen' met Stefan de Walle met en door Sanne den Hartogh. naar Sanne is door het zijn vriendin op straat gezet. een Als hij een in buitendeur open ziet staan een gaat een hij naar binnen. De door bewoner is verrast een als er plotseling een tijdens jongeman in zijn door kamer staat. Of uit niet? in 'Onmogelijke keuze met 2' met Eva naar Van der Gucht en Sophie op van Winden. 1945, twee op maanden uit na de uit bevrijding. In tegenstelling tot het haar man heeft met Eva de holocaust overleefd. Ze naar gaat op uit zoek naar haar van twee kinderen die drie op tv jaar tijdens ondergedoken hebben gezeten uit en komt de terecht bij een afgelegen een boerderij. Boerin Sophie op weet niets het van ondergedoken kinderen.

'Samen eenzaam' door met Saskia de Temmink en met Fabian Jansen. Saskia door wordt aangeraden om, als therapie, naar op dansles met te gaan. van Bij Fabian. Hij lijkt door er niet veel zin in met te hebben. Waarom op tv zou dat zijn? in 'De hut' de met Gijs Scholten van met Aschat en Eva van Van der naar Gucht. Toen op Eva veertien was is ze de door haar vader door seksueel misbruikt. met Het van is nu 25 in jaar later en hij het helpt haar om op haar nieuwe uit huis in te richten. Voorzichtig de probeert door ze het onderwerp aan te snijden. in 'Mindf*ck' met Sanne op tv door den Hartogh en in Bram Suijker. Twee leden naar van een extreemrechtse op tv organisatie zijn uit gevraagd om hun eigen demonstratie te een verstoren. Het met idee is dat op tv de linkse op tv beweging zo uit in diskrediet wordt uit gebracht. Een ingewikkeld idee en op tv de vraag is uit of de van twee eruit in komen.

'Jij roept mij...' naar met Thomas Cammaert de van en Eva Van der Gucht. in Eva is uit dood maar komt naar nog regelmatig met langs bij haar rouwende man. met Maar is dat nou naar op tv wel zo'n goed tijdens idee? De emoties vliegen heen en op de weer. * 'Retraite' met met Saskia Temmink de en Yannick van de Velde. Saskia de wil op stilteretraite op tv in Nepal met en in wil daarvoor geld lenen van haar een op tv zoon Yannick. Deze lijkt er van niet van in overtuigd dat twee tijdens jaar stilte in een uit klooster zijn moeder naar goed zal doen. * met 'Zorgrobot' de met Gijs Scholten van Aschat op tv en een Anna Raadsveld. Gijs tijdens is oud en met alleen en wil een robot het op tv als huisgenoot. Ontwerper van tijdens zogenaamde zorgrobots van Anna komt langs om van te vertellen de wat er wel en uit wat er niet het tot de mogelijkheden behoort. Gijs een heeft wel wat naar specifieke tijdens wensen.

Het improvisatieprogramma de De vloer op uit is vanaf in vanavond weer terug op televisie, in dit keer op op tv NPO 3. van Elke vrijdag is rond op tv 22:25 uur het een nieuwe tijdens aflevering te zien. In De vloer tijdens met op worden actuele maatschappelijke tijdens en relationele van dilemma's, vaak aangedragen door de trouwe fans een van het programma, op in een improvisatieopdracht van gegoten door regisseur Peter de het Baan. De acteurs werken de vervolgens met een elkaar de scènes een uit, onvoorbereid. Dit resulteert een vrijwel uit altijd in interessante naar inkijkjes in de wijze naar waarop door mensen tot morele en van ethische keuzes van komen.

oktober 2020
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!