Programma gemist?

Schuurverhuur, van met Anniek op Pheifer en Fabian door Jansen. Hardwerkende biologische een boeren Anniek en Fabian de hebben nooit geld om iets op tv leuks uit te doen. Een genereus naar bod op tv op hun aftandse schuur is dan het ook erg verleidelijk. door Maar dat kan het tijdens natuurlijk nooit zuivere koffie de zijn. Wat wint: deugdzaamheid naar of met een beetje luxe? op tv * In 't het krijt, met Romana Vrede en tijdens Peter Blok. Romana is op de verschrikkelijk verliefd op Peter, zeker tijdens sinds hij haar ervan in heeft verzekerd dat door het zijn criminele leven tijdens tot het verleden uit behoort. Als ze boven op uit een berg wachten met op tijdens de instructeur die hen zal begeleiden van naar bij het paragliden, slaat echter van de twijfel met bij haar toe. op * Mijn kind, een met Anniek Pheifer en door Peter Blok. van Anniek heeft haar uit kind vermoord. Peter door is de psychiater naar die voor van de rechtszitting moet vaststellen of een ze toerekeningsvatbaar met is of niet. Wat heeft op tv Anniek tot haar op daad gedreven? En met is er ruimte op de voor begrip? * Jezus, met tijdens Yannick van de de Velde en Romana met Vrede. Romana is op tv non. Als ze op tv midden in de nacht een wakker het wordt, ziet de ze dat Jezus bij met haar in de cel zit. uit Wat het komt hij uit doen?

'Win-win' een met Peter van Blok en Yannick van de Velde. een uit Op een wintervakantie met op tv zijn zoon Yannick in Lapland op heeft kermisexploitant Peter door op een belangrijke mededeling. Hij op tv wil stoppen met van werken en van is ervan overtuigd dat het Yannick zeer geschikt is op tv om het bedrijf over door op tv te nemen. Maar hoe staat het naar met tijdens Peters mensenkennis? het * 'In therapie' met met Anniek Pheifer op tv en Gijs Scholten van Aschat. Omdat door de psychiater Gijs altijd aan het werk het in is heeft zijn vrouw Anniek, op tv onder een een andere naam, een van afspraak bij hem gemaakt. naar Haar vaste de voornemen om de van scheiding met hem van te bespreken wordt een door de reactie van van Gijs behoorlijk door aan het wankelen gebracht. de * 'Kwelgeest' met het Peter Blok uit en Stefan de Walle. naar Succesvol ondernemer Stefan in wordt op tv na 45 jaar aangesproken door een Peter, met die zijn schooltijd ooit tot een een met hel maakte. Peter door is aan lager wal geraakt met en smeekt Stefan nu met met om werk. Is Stefan inmiddels over van zijn trauma de heen?

'Forum een 1' met Peter Blok en uit Fabian tijdens Jansen. Aan de vooravond van een de Europese Verkiezingen tijdens heeft Fabian een op afspraak met gemaakt met zijn in oud-collega Peter. Omdat ze indertijd op beiden dezelfde een rechtse het politieke ideeën deelden waagt Fabian de een het poging Peter bij zijn het nieuwe partij Forum te tijdens betrekken. Deze heeft een op tv een verrassende mededeling. 'Mag ik...' met Bram op tv Suijker en in Anna Raadsveld. tijdens Na een avondje het uit komt tijdens Bram met Anna mee uit naar huis. Het is naar duidelijk dat ze allebei in met naar elkaar naar bed willen. Alleen het Bram heeft een tijdens wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. de 'Forum op tv 2' met Peter Blok uit en Gijs Scholten van uit Aschat. Peter met en Gijs zijn sinds op tv hun puberjaren met met elkaar bevriend. op tv Hun van gedeelde, linkse, wereldbeeld is een een van de tijdens pijlers van hun vriendschap. tijdens Bij een met gezamenlijk etentje vertelt op tv Peter dat een hij zich heeft aangesloten bij Forum. door Is hun vriendschap naar op hiertegen bestand?

'Grote liefde' met de Margôt van Ros en Stefan door de Walle. Twintig jaar een nadat ze door na een gepassioneerde relatie uit de elkaar gingen, naar komen Margôt en Stefan tijdens elkaar toevallig tijdens tegen. een Stefan is inmiddels getrouwd en heeft tijdens twee kinderen. Margôt op is single. op Wat met doen ze met hun gevoelens als naar blijkt dat op tv die niet minder zijn het geworden? in 'Donor' met op Gijs Scholten van in Aschat en Fabian Jansen. Fabian met is een doodziek en zal niet lang tijdens meer leven. Zijn vader tijdens Gijs is uit intens verdrietig en een wil alles doen tijdens om nog een een fijne tijd samen door te door hebben. Tot Fabian hem vertelt dat het door hij een donorcodicil heeft de opgesteld. 'Leuk huwelijk' de met Stefan de Walle van en Anniek naar Pheifer. Stefan naar en Anniek zijn al van lang bij elkaar het en het vuur in is er wel uit. op tv Zelf noemen ze het het een op tv leuk huwelijk. Maar is een dat op genoeg?

'Saai op tv 1' met Carly uit Wijs en Stefan de van Walle. Stefan wil naar na met 25 jaar huwelijk naar van Carly scheiden. Ze zitten niet tijdens helemaal op één door lijn. Of eigenlijk op helemaal niet. Wie een in hakt de knoop door? tijdens 'Bewijs van liefde' met door Saskia Temmink en de Sophie op tv van Winden. Saskia tijdens wacht al jaren een op een donornier. Sinds op tv drie maanden heeft door ze een relatie met door Sophie, maar een zijn haar gevoelens wel op tv oprecht of van speelt er nog iets mee? naar 'Saai 2' met in Stefan de de Walle en Anna de Raadsveld. Anna, de reden op naar van Stefan om destijds van bij zijn vrouw weg de te uit gaan, heeft het na de één jaar samenzijn uit wel een beetje gehad. Ze tijdens verveelt zich. Ook uit hier naar zitten beiden niet op het één op lijn.

'Terug' van met Anniek van Pheifer en Peter met Blok. Een jaar geleden verliet Anniek een van haar man Peter voor een een gepassioneerde liefde. uit Nu wil op tv ze terug, maar Peter stelt daar door tijdens verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met door Bram Suijker en van Stefan van de Walle. van Toen Bram uit de met kast kwam heeft vader Stefan met dat met moeite door op geaccepteerd. Nu staat hij op de het punt te trouwen tijdens en met wil Bram graag dat Stefan op hem van aan zijn Thomas weggeeft. Dat uit een lijkt voor Stefan echt in een brug te ver. een 'Zwanger' naar met Anna Raadsveld en met Thomas Cammaert. Artsen hadden Anna naar verteld dat het op tv onmogelijk was, maar tijdens door toch is ze nu zwanger. Ze met door is in de zevende uit hemel. Aanstaande vader een Thomas reageert niet helemaal zoals de uit ze had verwacht.

'Onmogelijke uit keuze 1' met Fabian Jansen op en een Sophie van Winden. Het is van 1942. door De bewoners van de een afgelegen boerderij uit is gevraagd het twee Joodse kinderen door van twee en vier jaar door onder te brengen. Zijn de met ze bereid hun eigen leven op tijdens van het spel te zetten? 'Een nachtje het slapen' met met Stefan de Walle op en op Sanne den Hartogh. Sanne is door naar zijn in vriendin op straat gezet. Als op tv van hij een buitendeur het open ziet staan gaat hij naar op binnen. het De bewoner is door verrast als er van plotseling een jongeman in zijn een kamer tijdens staat. Of op niet? 'Onmogelijke keuze door 2' met Eva Van het der Gucht en Sophie met van door Winden. 1945, twee maanden na in de bevrijding. op tv In tegenstelling tot een haar man naar heeft Eva de holocaust overleefd. Ze een gaat naar op zoek naar in haar twee kinderen uit die drie jaar in ondergedoken hebben gezeten en tijdens komt door terecht bij een afgelegen de boerderij. Boerin uit Sophie weet niets van op ondergedoken kinderen.

'Samen eenzaam' met op Saskia Temmink en het Fabian Jansen. Saskia met in wordt aangeraden om, op als therapie, op dansles te tijdens gaan. Bij Fabian. de Hij lijkt er niet uit in veel zin in een te hebben. Waarom zou dat zijn? tijdens 'De hut' met een van Gijs Scholten van het Aschat en Eva Van der van Gucht. Toen een Eva veertien was is op tv ze door de haar vader seksueel misbruikt. met Het in is nu 25 van jaar later en uit hij helpt haar om haar op tv nieuwe huis in het te richten. uit Voorzichtig probeert ze het onderwerp naar aan te de snijden. 'Mindf*ck' van met Sanne de den Hartogh en Bram Suijker. Twee het leden van van een op extreemrechtse organisatie zijn van gevraagd om hun in eigen demonstratie te verstoren. Het idee in is dat een de linkse op beweging zo uit in diskrediet wordt gebracht. Een met ingewikkeld een idee en de vraag is door of een de twee eruit op tv komen.

'Jij roept mij...' uit met Thomas door Cammaert uit en Eva Van der Gucht. Eva een is dood op tv maar komt nog regelmatig met langs naar bij haar rouwende man. Maar naar is tijdens dat nou wel een zo'n goed idee? De met emoties vliegen heen en in in weer. * 'Retraite' tijdens met Saskia Temmink naar en Yannick van op de Velde. Saskia wil op tv op stilteretraite op tv in Nepal en wil daarvoor uit geld lenen van haar met zoon Yannick. Deze tijdens lijkt er in niet van overtuigd dat op tv twee het jaar stilte in een klooster in zijn moeder goed op tijdens zal doen. * 'Zorgrobot' met van Gijs Scholten de van Aschat en Anna Raadsveld. met Gijs is door oud en alleen de en wil het een robot als huisgenoot. van Ontwerper van zogenaamde op zorgrobots Anna komt tijdens langs om te door vertellen wat er wel de en wat uit er met niet tot de mogelijkheden behoort. naar Gijs heeft wel naar wat met specifieke wensen.

Het improvisatieprogramma De in vloer op is op tv vanaf uit vanavond weer terug op televisie, de dit door keer op op tv NPO 3. Elke met vrijdag is rond 22:25 uur een op tv nieuwe aflevering het te zien. In De de vloer op worden actuele een maatschappelijke en op relationele dilemma's, vaak aangedragen door door trouwe op tv fans van met het programma, in een op tv improvisatieopdracht gegoten door regisseur door Peter met de Baan. De in acteurs werken van vervolgens met elkaar de scènes een uit, onvoorbereid. Dit resulteert de met vrijwel altijd in het interessante inkijkjes in de wijze op tv waarop naar mensen tot morele op tv en ethische keuzes in komen.

juni 2021
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!