Programma gemist?

Schuurverhuur, met Anniek uit Pheifer naar en Fabian Jansen. van Hardwerkende biologische boeren Anniek en door Fabian uit hebben nooit geld om in iets leuks van te doen. Een genereus het bod op hun naar aftandse op tv schuur is dan ook erg verleidelijk. met met Maar dat kan natuurlijk op tv nooit zuivere koffie tijdens zijn. Wat wint: het deugdzaamheid of een beetje op tv luxe? uit * In 't krijt, met door Romana Vrede en de Peter van Blok. Romana is verschrikkelijk tijdens verliefd op Peter, zeker door sinds hij haar op tv ervan heeft met verzekerd dat op tv zijn criminele leven tot het verleden naar behoort. Als ze met boven met op een berg wachten op een door de instructeur die de hen zal begeleiden de bij het paragliden, slaat een echter de twijfel bij haar met toe. van * Mijn door kind, met Anniek Pheifer van en Peter Blok. door Anniek heeft haar naar kind vermoord. Peter tijdens is de psychiater die uit voor de met rechtszitting moet vaststellen op of ze toerekeningsvatbaar met is of niet. een Wat heeft tijdens Anniek tot haar op daad gedreven? En is op tv er ruimte tijdens voor begrip? * Jezus, tijdens met Yannick van de Velde van en Romana met Vrede. Romana is van non. tijdens Als ze midden in de nacht naar wakker wordt, van ziet ze het dat Jezus bij op haar in de cel zit. uit tijdens Wat komt hij door doen?

'Win-win' het met Peter Blok met en Yannick op van de Velde. tijdens Op een wintervakantie met zijn van zoon Yannick in het Lapland in heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. van Hij het wil stoppen met van werken en is op tv ervan overtuigd dat Yannick het zeer geschikt is om van het bedrijf over in te nemen. van Maar hoe staat het op tv met op tv Peters mensenkennis? een * 'In therapie' naar met Anniek Pheifer en naar Gijs Scholten van Aschat. Omdat door psychiater Gijs tijdens altijd aan door het werk is heeft zijn door vrouw Anniek, onder met een naar andere naam, op een afspraak bij de hem gemaakt. Haar een vaste voornemen om uit de scheiding met hem op tv te bespreken de wordt door de op reactie van Gijs behoorlijk aan het uit wankelen gebracht. door * 'Kwelgeest' door met Peter Blok en in Stefan de Walle. Succesvol van ondernemer Stefan naar wordt na op 45 jaar aangesproken door Peter, met die met zijn schooltijd ooit tot de een door hel maakte. Peter is op aan lager wal geraakt en tijdens smeekt de Stefan nu naar om werk. Is uit Stefan inmiddels over zijn trauma door heen?

'Forum op 1' met de Peter Blok en Fabian Jansen. Aan van de vooravond van van op tv de Europese Verkiezingen door heeft Fabian een afspraak naar gemaakt met zijn oud-collega de Peter. Omdat ze in indertijd beiden op dezelfde rechtse politieke een ideeën deelden van waagt Fabian een poging Peter bij in zijn nieuwe met partij Forum te betrekken. op van Deze heeft een naar verrassende mededeling. 'Mag ik...' de met Bram Suijker in en Anna Raadsveld. op tv Na een avondje het uit komt Bram met met Anna in mee naar huis. Het is duidelijk op tv dat ze naar allebei met elkaar naar van bed willen. Alleen met tijdens Bram heeft een op wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. 'Forum uit 2' met Peter in Blok en Gijs op Scholten van Aschat. de Peter en Gijs zijn van sinds hun puberjaren naar met elkaar naar bevriend. Hun gedeelde, linkse, het wereldbeeld uit is een van een de pijlers van hun vriendschap. Bij in door een gezamenlijk etentje de vertelt Peter dat hij van zich heeft aangesloten bij Forum. in Is hun vriendschap de hiertegen uit bestand?

'Grote liefde' met in Margôt tijdens Ros en Stefan van de Walle. op Twintig jaar nadat ze door na een met gepassioneerde relatie uit elkaar tijdens gingen, komen Margôt door en Stefan elkaar toevallig tegen. tijdens Stefan is in inmiddels getrouwd en het heeft de twee kinderen. Margôt is op single. Wat doen ze met door hun gevoelens een als blijkt dat die het niet minder door zijn geworden? 'Donor' met naar Gijs Scholten het van op tv Aschat en Fabian Jansen. uit Fabian is doodziek met en zal niet lang meer tijdens leven. door Zijn vader Gijs in is intens verdrietig en wil een een alles doen om op nog een fijne tijd samen te in hebben. een Tot Fabian van hem vertelt dat hij tijdens een donorcodicil heeft opgesteld. op tv 'Leuk tijdens huwelijk' met Stefan tijdens de Walle en Anniek Pheifer. Stefan naar en het Anniek zijn door al lang bij tijdens elkaar en het vuur is er een tijdens wel uit. Zelf noemen ze een het een van leuk huwelijk. Maar is tijdens dat het genoeg?

'Saai naar 1' met Carly van Wijs en Stefan naar de Walle. van Stefan wil na tijdens 25 jaar huwelijk op tv van Carly scheiden. Ze uit zitten niet helemaal op één tijdens lijn. Of eigenlijk in helemaal op niet. Wie hakt de op knoop de door? 'Bewijs van in liefde' met Saskia tijdens Temmink en Sophie van Winden. Saskia door wacht tijdens al jaren uit op een donornier. in Sinds drie maanden uit heeft ze een relatie van met Sophie, tijdens maar zijn haar gevoelens met wel oprecht met of speelt er nog iets mee? met 'Saai 2' uit met naar Stefan de Walle en Anna Raadsveld. de een Anna, de reden van met Stefan om destijds bij een zijn de vrouw weg te gaan, heeft het tijdens na één jaar in in samenzijn wel een beetje gehad. Ze met uit verveelt zich. Ook hier zitten uit beiden niet op door één op tv lijn.

'Terug' met Anniek de Pheifer en Peter op Blok. Een jaar een geleden een verliet Anniek haar man de Peter voor een uit gepassioneerde uit liefde. Nu wil ze naar terug, maar Peter op stelt daar verregaande voorwaarden aan. een Toch? 'Trouwpak' met de door Bram Suijker en Stefan de door Walle. Toen Bram uit een de kast kwam naar heeft vader Stefan op tv dat met met moeite geaccepteerd. Nu een staat hij naar op het punt te trouwen in een en wil Bram graag dat Stefan uit uit hem aan zijn Thomas weggeeft. Dat uit lijkt door voor Stefan echt een brug met te ver. de 'Zwanger' tijdens met Anna Raadsveld van en Thomas Cammaert. Artsen hadden Anna in tijdens verteld dat het van onmogelijk was, maar toch van is ze met nu zwanger. Ze is in de de zevende hemel. een Aanstaande vader Thomas reageert in niet helemaal zoals met ze had de verwacht.

'Onmogelijke met keuze 1' met op tv Fabian Jansen en Sophie van het Winden. Het is een op 1942. De bewoners van een de afgelegen boerderij is gevraagd tijdens met twee Joodse kinderen van twee en het vier jaar onder het te tijdens brengen. Zijn tijdens ze bereid hun uit eigen leven op het spel te tijdens zetten? 'Een nachtje het het slapen' met Stefan naar de Walle en Sanne naar den Hartogh. Sanne door is door het zijn vriendin op straat door gezet. Als hij een een buitendeur open ziet een staan gaat hij de naar binnen. De de bewoner is verrast met als er door plotseling een jongeman de in zijn kamer staat. in Of niet? 'Onmogelijke keuze op 2' met de Eva Van der Gucht een een en Sophie van Winden. 1945, twee een maanden na de een bevrijding. de In tegenstelling tot haar man uit heeft Eva de het holocaust door overleefd. Ze gaat op door zoek naar door haar twee kinderen die in drie jaar ondergedoken hebben met tijdens gezeten en komt naar terecht bij een afgelegen boerderij. Boerin uit Sophie weet niets op van ondergedoken van kinderen.

'Samen eenzaam' met op Saskia op tv Temmink en Fabian Jansen. naar Saskia met wordt aangeraden om, als uit therapie, op een dansles te gaan. Bij met Fabian. Hij lijkt er niet in op veel zin in op te hebben. Waarom zou uit dat zijn? naar 'De hut' met uit Gijs Scholten van Aschat en tijdens Eva tijdens Van der Gucht. Toen op tv Eva veertien door was is ze door met haar vader seksueel misbruikt. Het op tv is nu 25 uit met jaar later en naar hij helpt haar om tijdens haar nieuwe huis in te het richten. uit Voorzichtig probeert van ze het onderwerp naar aan te snijden. 'Mindf*ck' met Sanne door den Hartogh in en uit Bram Suijker. Twee leden van in een extreemrechtse organisatie in zijn door gevraagd om hun uit eigen demonstratie te verstoren. naar Het idee is dat op tv de linkse naar beweging zo in naar diskrediet wordt gebracht. Een de ingewikkeld idee een en de vraag is tijdens of de twee tijdens eruit het komen.

'Jij van roept mij...' met Thomas in Cammaert en Eva Van tijdens der Gucht. uit Eva is uit dood maar door komt nog regelmatig langs bij op haar rouwende man. Maar in is dat naar nou het wel zo'n goed op tv idee? De emoties van vliegen heen en weer. * naar 'Retraite' met het Saskia Temmink uit en Yannick van de door Velde. Saskia wil met op stilteretraite op in Nepal en uit wil daarvoor geld lenen van haar het de zoon Yannick. Deze tijdens lijkt er niet van overtuigd tijdens dat twee tijdens jaar stilte in een met klooster uit zijn moeder goed zal doen. in * 'Zorgrobot' met met Gijs Scholten van Aschat naar op tv en Anna Raadsveld. Gijs is oud naar en alleen en in wil uit een robot als huisgenoot. van Ontwerper van zogenaamde de zorgrobots uit Anna komt langs om te op tv vertellen wat er wel naar en wat er op door niet tot de mogelijkheden het behoort. Gijs heeft van wel wat specifieke tijdens wensen.

Het het improvisatieprogramma De tijdens vloer op is op tv vanaf vanavond weer terug door op televisie, dit keer van op NPO 3. door Elke vrijdag tijdens is rond 22:25 uur een het nieuwe aflevering te naar met zien. In De vloer op worden door actuele maatschappelijke en relationele de dilemma's, van vaak aangedragen door het trouwe fans tijdens van het programma, in een uit improvisatieopdracht gegoten op tv door regisseur Peter uit de Baan. De acteurs werken met vervolgens met met elkaar de de scènes uit, onvoorbereid. Dit door resulteert vrijwel tijdens altijd in interessante inkijkjes naar in de met wijze waarop mensen tot morele naar en ethische uit keuzes uit komen.

juli 2020
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!