Programma gemist?

Schuurverhuur, naar met Anniek uit Pheifer en Fabian Jansen. het Hardwerkende biologische boeren Anniek en op tv op Fabian hebben nooit geld om het iets leuks te doen. met Een genereus uit bod op hun van aftandse schuur is dan de naar ook erg verleidelijk. Maar dat tijdens kan de natuurlijk nooit zuivere koffie zijn. Wat van wint: deugdzaamheid door of een beetje uit luxe? tijdens * In 't krijt, met met Romana Vrede en Peter een door Blok. Romana is verschrikkelijk met verliefd op de Peter, zeker sinds hij haar uit ervan heeft in verzekerd dat zijn criminele leven tijdens tot het van verleden behoort. in Als ze boven op een naar berg wachten in op de instructeur naar die hen zal begeleiden het bij het paragliden, een slaat het echter de twijfel bij naar haar toe. * naar Mijn door kind, met Anniek van Pheifer en Peter Blok. Anniek heeft een haar op tv kind vermoord. Peter is naar de psychiater die in voor de rechtszitting moet een vaststellen uit of ze toerekeningsvatbaar is of tijdens niet. Wat het heeft Anniek het tot haar daad gedreven? door En is het er ruimte voor begrip? * van Jezus, in met Yannick van de een Velde in en Romana Vrede. van Romana is non. Als ze in midden in in de nacht tijdens wakker wordt, ziet ze op tv dat Jezus bij haar uit in van de cel zit. het Wat komt hij op doen?

'Win-win' tijdens met Peter Blok en uit Yannick een van de Velde. Op naar een wintervakantie van met zijn zoon op tv Yannick in Lapland in heeft kermisexploitant Peter een op tv belangrijke mededeling. Hij wil op tv stoppen met werken van en een is ervan overtuigd dat Yannick met zeer geschikt is om op tv het bedrijf een over te door nemen. Maar hoe de staat het met Peters door mensenkennis? * een 'In therapie' met Anniek Pheifer van en Gijs de Scholten van in Aschat. Omdat tijdens psychiater Gijs altijd aan het werk op is op heeft zijn vrouw Anniek, op onder een andere naam, het een uit afspraak bij hem gemaakt. Haar door in vaste voornemen om de scheiding het met hem de te bespreken wordt tijdens door de op tv reactie van Gijs uit behoorlijk aan het wankelen gebracht. op tv * 'Kwelgeest' met Peter op tv Blok met en Stefan de Walle. Succesvol op tv tijdens ondernemer Stefan wordt na 45 door jaar aangesproken naar door Peter, die een zijn schooltijd ooit tot op een hel op tv maakte. Peter is aan op lager wal geraakt op tv en smeekt Stefan door nu uit om werk. Is Stefan inmiddels over van zijn op tv trauma heen?

'Forum 1' met een Peter Blok en het Fabian de Jansen. Aan de vooravond van uit de naar Europese Verkiezingen heeft Fabian de een afspraak gemaakt met op tv zijn van oud-collega Peter. Omdat naar ze indertijd beiden naar dezelfde rechtse politieke de ideeën deelden tijdens waagt Fabian een op tv poging Peter bij zijn nieuwe partij de Forum op tv te betrekken. tijdens Deze heeft een verrassende mededeling. 'Mag het ik...' met met Bram Suijker en Anna op Raadsveld. Na het een door avondje uit komt Bram met het Anna mee naar het huis. Het is duidelijk de dat met ze allebei met met elkaar naar het bed willen. Alleen met Bram heeft een wat ingewikkelde in gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' met uit de Peter Blok en Gijs Scholten van van Aschat. Peter naar en Gijs zijn door sinds hun puberjaren de met een elkaar bevriend. Hun in gedeelde, linkse, wereldbeeld op is een van de pijlers van het de hun vriendschap. Bij een in gezamenlijk etentje vertelt Peter op tv dat hij zich heeft in naar aangesloten bij Forum. Is hun door vriendschap hiertegen met bestand?

'Grote liefde' door met Margôt Ros uit en Stefan de tijdens Walle. Twintig een jaar nadat ze op tv na een gepassioneerde relatie tijdens uit een elkaar gingen, komen tijdens Margôt en Stefan elkaar naar toevallig tegen. een Stefan is inmiddels getrouwd en heeft uit twee kinderen. Margôt van is single. op tv Wat doen ze tijdens met hun gevoelens als uit blijkt in dat die niet minder op tv zijn geworden? 'Donor' met in Gijs het Scholten van Aschat en naar Fabian Jansen. Fabian tijdens is doodziek en in zal niet lang een meer leven. Zijn vader uit Gijs naar is intens verdrietig met en wil alles tijdens doen om nog de een fijne tijd samen te het hebben. Tot Fabian van hem vertelt dat het door hij een donorcodicil met heeft opgesteld. 'Leuk op huwelijk' met Stefan de Walle en door de Anniek Pheifer. Stefan en op tv Anniek zijn van al lang bij elkaar en op tv het op vuur is er wel met uit. Zelf tijdens noemen ze het een leuk door huwelijk. Maar is dat het in genoeg?

'Saai 1' van met Carly door Wijs en Stefan op tv de Walle. Stefan wil na van 25 jaar een huwelijk van Carly van scheiden. Ze zitten niet de helemaal op op één lijn. Of de eigenlijk helemaal niet. in Wie hakt de knoop uit door? 'Bewijs een van liefde' met Saskia in Temmink en op Sophie van Winden. Saskia de een wacht al jaren op een tijdens donornier. uit Sinds drie maanden heeft tijdens ze een relatie met naar Sophie, op tv maar zijn haar met gevoelens wel oprecht of tijdens speelt er nog iets op tv mee? 'Saai het 2' met Stefan uit de Walle en Anna de Raadsveld. Anna, de reden van van Stefan in om destijds bij het zijn op tv vrouw weg te gaan, het heeft het na één jaar door samenzijn wel van een beetje een gehad. Ze het verveelt zich. Ook op tv hier zitten beiden niet op op één uit lijn.

'Terug' met Anniek in Pheifer en naar Peter een Blok. Een jaar geleden verliet Anniek het haar man het Peter van voor een gepassioneerde liefde. het Nu wil door ze terug, maar een Peter stelt daar verregaande voorwaarden een aan. Toch? 'Trouwpak' met door Bram uit Suijker en Stefan van de Walle. Toen Bram tijdens uit de met kast kwam van heeft vader Stefan dat van met moeite geaccepteerd. Nu door staat hij op uit het punt te tijdens trouwen en wil het Bram graag van dat Stefan hem aan van zijn Thomas weggeeft. met Dat lijkt voor Stefan tijdens echt een brug het te ver. op tv 'Zwanger' met een Anna Raadsveld en Thomas door Cammaert. Artsen hadden het Anna met verteld dat het door onmogelijk was, maar toch is ze het met nu zwanger. Ze is in de op tv zevende hemel. Aanstaande een vader door Thomas reageert niet helemaal zoals door op ze had verwacht.

'Onmogelijke de keuze 1' met met Fabian Jansen de en Sophie van Winden. Het is tijdens 1942. De tijdens bewoners tijdens van een afgelegen op tv boerderij is gevraagd naar twee Joodse kinderen van van twee en met vier jaar onder met te brengen. Zijn in ze bereid hun eigen leven op door het in spel te zetten? 'Een op tv nachtje slapen' van met Stefan tijdens de Walle en Sanne den Hartogh. door Sanne uit is door zijn van vriendin op straat gezet. Als tijdens hij de een buitendeur open ziet staan met in gaat hij naar binnen. De in bewoner is verrast in als er plotseling een tijdens jongeman in zijn met tijdens kamer staat. Of de niet? 'Onmogelijke keuze op tv 2' met Eva Van der Gucht tijdens van en Sophie van Winden. 1945, naar twee maanden de na de bevrijding. op tv In tegenstelling tot in haar man heeft Eva in de holocaust overleefd. Ze uit de gaat op zoek naar haar twee van kinderen die drie naar jaar met ondergedoken hebben van gezeten en komt tijdens terecht bij een afgelegen de boerderij. Boerin Sophie weet het niets van op ondergedoken kinderen.

'Samen eenzaam' met op tv Saskia uit Temmink en Fabian Jansen. Saskia door wordt aangeraden om, naar door als therapie, op dansles te op gaan. Bij Fabian. Hij tijdens lijkt er op niet veel zin met in te hebben. Waarom op tv zou van dat zijn? 'De hut' met naar de Gijs Scholten van van Aschat en Eva Van het der Gucht. met Toen Eva veertien van was is ze het door haar vader seksueel misbruikt. met Het is een nu 25 jaar later in en op tv hij helpt haar met om haar nieuwe huis in te door richten. Voorzichtig probeert naar ze het onderwerp op tv aan te snijden. op 'Mindf*ck' van met Sanne den Hartogh en tijdens Bram Suijker. van Twee een leden van een extreemrechtse organisatie met zijn gevraagd om hun in eigen demonstratie op tv te verstoren. met Het idee is dat de op linkse op tv beweging zo op in diskrediet wordt naar gebracht. Een ingewikkeld idee en de uit tijdens vraag is of de twee door eruit tijdens komen.

'Jij tijdens roept mij...' met Thomas Cammaert op tv en Eva Van uit der van Gucht. Eva is dood maar een op komt nog regelmatig langs bij haar uit rouwende met man. Maar is dat door nou wel zo'n goed in idee? De in emoties vliegen heen en een weer. * een 'Retraite' met de Saskia Temmink en Yannick van door de Velde. Saskia van uit wil op stilteretraite in Nepal met en uit wil daarvoor geld door lenen van haar op zoon Yannick. Deze lijkt in er niet van overtuigd dat van op twee jaar stilte uit in een klooster naar zijn moeder goed zal doen. * een 'Zorgrobot' met Gijs op tv Scholten van Aschat in en Anna van Raadsveld. Gijs is met oud van en alleen en het wil een robot als op tv huisgenoot. Ontwerper van zogenaamde een zorgrobots uit Anna komt langs op om te vertellen wat er uit wel en wat er op tv van niet tot de mogelijkheden door behoort. Gijs heeft naar wel wat specifieke op wensen.

Het op tv improvisatieprogramma De op vloer op is vanaf vanavond van weer terug op door televisie, dit keer op tijdens NPO 3. Elke op vrijdag in is rond 22:25 uur een tijdens nieuwe aflevering te een zien. In De vloer tijdens van op worden actuele maatschappelijke en relationele in dilemma's, vaak naar aangedragen door trouwe fans op van door het programma, in een van improvisatieopdracht op tv gegoten door regisseur Peter de Baan. tijdens De acteurs op werken vervolgens met een elkaar de scènes de uit, onvoorbereid. Dit resulteert de met vrijwel altijd in interessante naar inkijkjes in de wijze waarop in mensen tot morele in en ethische keuzes door tijdens komen.

maart 2021
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!