Programma gemist?

Schuurverhuur, het met Anniek Pheifer op tv en Fabian Jansen. uit Hardwerkende biologische boeren Anniek en op Fabian met hebben nooit geld om iets naar leuks uit te doen. Een genereus in bod op hun aftandse van schuur is met dan ook erg verleidelijk. in Maar dat kan uit natuurlijk met nooit zuivere koffie zijn. Wat in wint: deugdzaamheid of op een beetje luxe? uit * een In 't krijt, met een Romana met Vrede en Peter Blok. Romana uit is verschrikkelijk verliefd in op Peter, zeker sinds naar hij haar ervan tijdens heeft verzekerd dat uit zijn de criminele leven tot een het verleden behoort. uit Als ze boven in op een op berg wachten op de instructeur die met hen zal een begeleiden in bij het paragliden, op tv slaat echter de twijfel uit bij haar toe. * Mijn naar kind, met Anniek met Pheifer en Peter naar Blok. Anniek heeft tijdens haar kind met vermoord. Peter is een de psychiater die op tv voor de rechtszitting moet op vaststellen van of ze een toerekeningsvatbaar is of het niet. Wat heeft op Anniek tot haar daad een gedreven? En is het er ruimte voor begrip? * de Jezus, in met Yannick van in de Velde en Romana Vrede. een Romana tijdens is non. Als ze midden de in de op tv nacht wakker de wordt, ziet ze uit dat Jezus met bij haar in de cel zit. met Wat komt hij tijdens een doen?

'Win-win' met Peter de Blok op en Yannick van uit de Velde. een Op een wintervakantie met zijn zoon uit een Yannick in Lapland heeft tijdens kermisexploitant Peter door een belangrijke mededeling. Hij tijdens wil stoppen met werken en naar is op ervan overtuigd het dat Yannick zeer geschikt is uit om tijdens het bedrijf over te nemen. met Maar op hoe staat het met Peters mensenkennis? op * van 'In therapie' met Anniek Pheifer van en tijdens Gijs Scholten van Aschat. in Omdat psychiater Gijs tijdens altijd aan met het werk is naar heeft zijn vrouw de Anniek, onder de een andere naam, een afspraak bij naar op tv hem gemaakt. Haar vaste voornemen om tijdens de scheiding van met hem op te bespreken wordt door op tv de reactie van op tv Gijs behoorlijk aan het uit wankelen in gebracht. * naar 'Kwelgeest' met Peter Blok en Stefan met met de Walle. Succesvol in ondernemer Stefan wordt na 45 een jaar aangesproken met door Peter, die zijn schooltijd naar ooit tot een op hel tijdens maakte. Peter is aan in lager het wal geraakt en smeekt Stefan nu de om het werk. Is Stefan inmiddels een over zijn trauma de heen?

'Forum van 1' met Peter Blok het en Fabian de Jansen. Aan de van vooravond van de Europese met Verkiezingen heeft Fabian een in tijdens afspraak gemaakt met de zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd uit beiden dezelfde rechtse door politieke ideeën deelden van waagt uit Fabian een op tv poging Peter bij zijn tijdens nieuwe partij Forum te betrekken. van tijdens Deze heeft een verrassende mededeling. 'Mag naar met ik...' met Bram Suijker en Anna tijdens Raadsveld. Na een tijdens avondje uit komt door op tv Bram met Anna mee naar huis. op tv Het is duidelijk uit dat ze in allebei met elkaar op tv naar bed willen. Alleen de de Bram heeft een wat in ingewikkelde gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' het met een Peter Blok en een Gijs Scholten van Aschat. Peter een en Gijs tijdens zijn sinds hun puberjaren met een elkaar bevriend. Hun de gedeelde, linkse, op tv wereldbeeld is een van de de in pijlers van hun vriendschap. op Bij een gezamenlijk etentje het vertelt Peter op tv dat de hij zich heeft aangesloten een bij Forum. Is hun op vriendschap hiertegen door bestand?

'Grote een liefde' met Margôt Ros en door Stefan de Walle. een Twintig jaar uit nadat van ze na een gepassioneerde relatie uit in elkaar gingen, op tv komen Margôt met en Stefan het elkaar toevallig tegen. Stefan is van inmiddels getrouwd en heeft op tv twee kinderen. het Margôt is single. met Wat doen ze op met op hun gevoelens als blijkt op dat die niet tijdens minder zijn geworden? 'Donor' met het uit Gijs Scholten van Aschat en in Fabian naar Jansen. Fabian is doodziek en in zal niet lang meer in leven. Zijn naar vader Gijs tijdens is intens verdrietig en het wil alles doen om door uit nog een fijne tijd samen tijdens te hebben. Tot Fabian een hem vertelt naar dat hij door een donorcodicil heeft opgesteld. met 'Leuk huwelijk' een met Stefan de met Walle en Anniek Pheifer. door Stefan en met Anniek zijn het al lang bij door elkaar en het vuur is er naar wel uit. Zelf op tv noemen ze het de een leuk huwelijk. in Maar is van dat naar genoeg?

'Saai 1' met met met Carly Wijs en in Stefan de Walle. Stefan wil na met een 25 jaar huwelijk van een Carly scheiden. Ze zitten niet tijdens door helemaal op één lijn. Of eigenlijk op tv helemaal uit niet. Wie hakt de knoop naar door? naar 'Bewijs van liefde' met in Saskia Temmink de en Sophie van in Winden. Saskia een wacht al jaren tijdens op een donornier. het Sinds drie maanden heeft van ze een de relatie met Sophie, op maar zijn haar gevoelens wel op tv oprecht of op speelt er nog iets een mee? uit 'Saai 2' met Stefan de Walle op tv en de Anna Raadsveld. Anna, de reden de van Stefan om de destijds bij het zijn vrouw weg te uit door gaan, heeft het na één met jaar samenzijn wel in een in beetje gehad. Ze verveelt zich. Ook door hier zitten beiden door niet op één met de lijn.

'Terug' door met Anniek tijdens Pheifer en Peter Blok. Een jaar van geleden verliet Anniek van haar van man Peter naar voor een gepassioneerde liefde. Nu naar wil ze de terug, maar Peter stelt daar met verregaande met voorwaarden aan. Toch? het 'Trouwpak' met tijdens Bram Suijker en Stefan op tv de Walle. Toen door Bram uit de kast kwam van heeft vader Stefan door dat met op moeite geaccepteerd. Nu staat naar hij op het op van punt te trouwen het en wil Bram door graag dat Stefan hem aan zijn tijdens Thomas weggeeft. op Dat lijkt voor Stefan van echt een brug met te ver. 'Zwanger' tijdens de met Anna Raadsveld uit en Thomas Cammaert. Artsen hadden Anna van verteld dat het uit onmogelijk tijdens was, maar toch op is ze nu zwanger. Ze op tv is in van de het zevende hemel. Aanstaande vader met Thomas reageert niet helemaal met zoals ze had een verwacht.

'Onmogelijke keuze naar 1' uit met Fabian Jansen en Sophie van uit Winden. Het uit is 1942. op tv De bewoners van een afgelegen naar boerderij is gevraagd op tv twee Joodse uit kinderen met van twee en vier jaar de onder een te brengen. Zijn ze op tv bereid hun eigen uit leven op het spel uit te in zetten? 'Een nachtje het slapen' met Stefan de Walle uit en Sanne naar den Hartogh. Sanne is op tv door zijn vriendin op tv op straat tijdens gezet. Als hij een een buitendeur van open ziet staan gaat hij naar op tv binnen. op tv De bewoner is verrast met als er uit plotseling een het jongeman in zijn kamer staat. met Of het niet? 'Onmogelijke keuze op tv 2' met Eva Van der het Gucht van en Sophie van in Winden. 1945, twee maanden de na de bevrijding. In tegenstelling uit tot haar man uit heeft Eva de uit holocaust overleefd. door Ze gaat op zoek op tv een naar haar twee kinderen die uit drie het jaar ondergedoken hebben op gezeten en komt terecht bij een het in afgelegen boerderij. Boerin Sophie weet de niets van ondergedoken de kinderen.

'Samen eenzaam' met in Saskia Temmink naar en Fabian Jansen. Saskia het wordt naar aangeraden om, als therapie, op uit dansles naar te gaan. op tv Bij Fabian. Hij lijkt er niet het het veel zin in te hebben. Waarom uit met zou dat zijn? 'De hut' met een Gijs Scholten in van Aschat en Eva op Van der het Gucht. door Toen Eva veertien was is ze op tv met door haar vader seksueel misbruikt. Het van is nu een 25 jaar later en de van hij helpt haar op tv om haar nieuwe huis in de te richten. Voorzichtig probeert naar van ze het onderwerp een aan te snijden. 'Mindf*ck' naar met Sanne van den Hartogh en Bram Suijker. Twee door leden met van een extreemrechtse van organisatie zijn gevraagd om van hun eigen op tv demonstratie te verstoren. Het idee een is dat de met van linkse beweging zo in diskrediet door wordt gebracht. Een naar ingewikkeld idee en in de tijdens vraag is of de een twee eruit op komen.

'Jij roept mij...' op tv met Thomas op Cammaert en uit Eva Van der Gucht. in Eva is in dood maar de komt nog regelmatig naar langs bij haar van rouwende man. Maar is op tv dat nou het wel zo'n goed idee? De emoties een op tv vliegen heen en weer. * door 'Retraite' met Saskia Temmink op tv en op Yannick van de Velde. Saskia tijdens wil op stilteretraite uit in in Nepal en wil een daarvoor geld lenen in van haar zoon Yannick. een Deze lijkt er tijdens niet van overtuigd in dat twee jaar een stilte in een naar klooster zijn moeder goed in zal op doen. * 'Zorgrobot' met de Gijs Scholten van naar Aschat en op tv Anna Raadsveld. een Gijs is oud en alleen in en op tv wil een robot als huisgenoot. in Ontwerper van zogenaamde zorgrobots door Anna komt op tv langs om het te vertellen wat er van wel en wat er op tv op niet tot de naar mogelijkheden behoort. Gijs heeft wel de wat met specifieke wensen.

Het naar improvisatieprogramma De met vloer op is vanaf vanavond weer naar terug naar op televisie, de dit keer op tijdens NPO 3. Elke vrijdag is op rond 22:25 door uur een nieuwe een aflevering te zien. In De op vloer op in worden actuele maatschappelijke en relationele op dilemma's, vaak aangedragen tijdens door trouwe door fans naar van het programma, tijdens in een improvisatieopdracht naar gegoten door regisseur op Peter de Baan. tijdens De acteurs werken vervolgens met elkaar de de met scènes uit, onvoorbereid. Dit op tv resulteert vrijwel altijd het in interessante inkijkjes in naar op de wijze waarop een mensen tot morele en tijdens ethische keuzes van komen.

oktober 2021
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!