Programma gemist?

Schuurverhuur, het met Anniek Pheifer en Fabian het Jansen. naar Hardwerkende biologische boeren een Anniek en Fabian hebben nooit een uit geld om iets op tv leuks te doen. Een genereus naar bod op het hun aftandse schuur is tijdens dan ook op tv erg verleidelijk. Maar van dat kan natuurlijk naar nooit zuivere koffie zijn. Wat van naar wint: deugdzaamheid of tijdens een beetje luxe? * In op 't uit krijt, met Romana Vrede en op tv Peter Blok. Romana is van verschrikkelijk verliefd tijdens op door Peter, zeker sinds hij haar ervan uit heeft op verzekerd dat in zijn criminele leven op tv tot het verleden behoort. Als het ze boven van op een door berg wachten op de instructeur het die hen zal begeleiden een bij van het paragliden, slaat uit echter de een twijfel bij haar toe. naar * Mijn kind, op met Anniek naar Pheifer en Peter Blok. Anniek heeft op tv haar kind vermoord. tijdens Peter door is de psychiater die voor een de de rechtszitting moet van vaststellen of ze door toerekeningsvatbaar is of op tv niet. Wat heeft Anniek tot haar de een daad gedreven? En door is er ruimte voor begrip? het * Jezus, met Yannick van naar van de Velde en van Romana Vrede. Romana van is non. naar Als ze midden in de nacht met wakker wordt, op ziet ze het dat Jezus bij het haar in de naar cel zit. Wat komt hij de op tv doen?

'Win-win' de met Peter op Blok en Yannick van van de Velde. Op een in wintervakantie uit met zijn zoon Yannick in op tv Lapland heeft kermisexploitant van Peter een belangrijke mededeling. op Hij wil stoppen tijdens met werken uit en uit is ervan overtuigd in dat Yannick zeer geschikt op is om uit het bedrijf over te nemen. op tv Maar hoe staat het op met van Peters mensenkennis? * 'In tijdens therapie' het met Anniek Pheifer en de Gijs Scholten van van Aschat. Omdat psychiater een Gijs altijd het aan het werk is op tv heeft zijn vrouw de Anniek, onder een andere naam, de een afspraak tijdens bij hem gemaakt. van Haar vaste voornemen tijdens om de scheiding met met op tv hem te bespreken wordt uit door de reactie van Gijs in behoorlijk aan het een wankelen uit gebracht. * 'Kwelgeest' met Peter naar van Blok en Stefan de op tv Walle. Succesvol ondernemer Stefan wordt naar op na 45 jaar de aangesproken door Peter, die zijn tijdens schooltijd ooit tot met een hel uit maakte. Peter uit is aan lager wal met geraakt en smeekt Stefan naar nu om werk. Is uit Stefan inmiddels op over het zijn trauma heen?

'Forum 1' uit met Peter Blok en de Fabian Jansen. een Aan de met vooravond van de Europese de Verkiezingen heeft met Fabian een afspraak tijdens gemaakt met op tv zijn oud-collega Peter. van Omdat ze indertijd beiden door dezelfde rechtse politieke het ideeën deelden waagt Fabian door een door poging Peter bij zijn van nieuwe partij Forum tijdens te betrekken. Deze heeft een in verrassende mededeling. een 'Mag ik...' met Bram tijdens Suijker en naar Anna Raadsveld. Na een door avondje uit van komt Bram een met Anna mee naar met huis. uit Het is duidelijk dat met ze allebei met elkaar in naar van bed willen. Alleen Bram heeft een een op tv wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' met op tv Peter Blok naar en van Gijs Scholten van Aschat. Peter en met Gijs zijn door sinds hun puberjaren met met elkaar bevriend. op Hun door gedeelde, linkse, wereldbeeld is een van tijdens de met pijlers van hun uit vriendschap. Bij op een gezamenlijk etentje vertelt het Peter dat hij op tv zich heeft aangesloten bij Forum. in het Is hun vriendschap hiertegen het bestand?

'Grote op liefde' met Margôt Ros en naar Stefan de tijdens Walle. Twintig jaar nadat door ze na een een gepassioneerde relatie uit door elkaar met gingen, komen Margôt en Stefan op tv elkaar tijdens toevallig tegen. uit Stefan is inmiddels uit getrouwd en heeft het twee kinderen. Margôt is single. Wat in doen ze het met hun met gevoelens als blijkt dat op die niet minder zijn op tv met geworden? 'Donor' met Gijs Scholten van op Aschat en een Fabian uit Jansen. Fabian is de doodziek en zal niet lang naar meer een leven. Zijn vader Gijs is op tv intens verdrietig met en wil alles door doen om nog een een fijne tijd samen op te hebben. Tot Fabian naar hem door vertelt dat op tv hij een donorcodicil heeft opgesteld. 'Leuk van huwelijk' met Stefan door de Walle het en Anniek de Pheifer. Stefan en door Anniek zijn al lang bij met in elkaar en het met vuur is er wel uit. op Zelf noemen ze uit het de een leuk huwelijk. Maar is dat met uit genoeg?

'Saai op tv 1' met Carly met Wijs en Stefan op tv de Walle. Stefan van wil na 25 in jaar huwelijk van Carly scheiden. de Ze tijdens zitten niet helemaal op één tijdens lijn. op tv Of eigenlijk helemaal niet. Wie in hakt de op knoop door? 'Bewijs van van liefde' met uit Saskia door Temmink en Sophie van tijdens Winden. Saskia wacht al jaren op op een donornier. op tv Sinds drie maanden het met heeft ze een relatie met Sophie, uit maar zijn uit haar gevoelens tijdens wel oprecht of de speelt er naar nog iets mee? 'Saai uit 2' met Stefan de met Walle en op Anna Raadsveld. Anna, in de reden van Stefan om tijdens destijds uit bij zijn vrouw weg te tijdens tijdens gaan, heeft het het na één jaar samenzijn wel op tv een beetje tijdens gehad. Ze met verveelt zich. Ook hier zitten met beiden niet op op tv één een lijn.

'Terug' met Anniek op tv de Pheifer en Peter Blok. Een naar jaar geleden op verliet Anniek haar man Peter een voor een een gepassioneerde tijdens liefde. Nu wil ze terug, een maar een Peter stelt daar het verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met door naar Bram Suijker en Stefan de door Walle. de Toen Bram uit een de kast kwam heeft tijdens vader Stefan dat met uit moeite geaccepteerd. op tv Nu staat hij op tijdens het uit punt te trouwen en op wil Bram graag door dat Stefan hem aan het zijn op tv Thomas weggeeft. Dat lijkt voor door Stefan echt een brug op tv naar te ver. 'Zwanger' met Anna op Raadsveld en Thomas Cammaert. op tv Artsen in hadden Anna verteld dat de het onmogelijk tijdens was, maar toch met is ze nu zwanger. een Ze is op in de zevende hemel. Aanstaande tijdens vader van Thomas reageert niet door helemaal zoals ze had door verwacht.

'Onmogelijke op keuze 1' met een Fabian Jansen en tijdens Sophie van de Winden. Het is 1942. De op tv bewoners van een op afgelegen boerderij is van gevraagd twee in Joodse kinderen een van twee en vier jaar tijdens onder te brengen. tijdens Zijn ze bereid naar hun het eigen leven op het het spel te met zetten? 'Een nachtje slapen' het met Stefan de een Walle en met Sanne den Hartogh. Sanne is van door van zijn vriendin op straat gezet. op tv Als door hij een buitendeur open ziet staan van gaat het hij naar binnen. De bewoner met is verrast als door er plotseling het een jongeman uit in zijn kamer op staat. Of tijdens niet? 'Onmogelijke keuze 2' met Eva de naar Van der Gucht en Sophie het van Winden. 1945, het twee maanden na de de de bevrijding. In tegenstelling met tot haar man van heeft Eva de van holocaust overleefd. Ze gaat een op zoek naar haar twee een kinderen van die drie jaar ondergedoken door hebben gezeten en komt naar terecht bij met een afgelegen boerderij. tijdens Boerin Sophie van weet niets van van ondergedoken kinderen.

'Samen op eenzaam' met Saskia Temmink door en Fabian de Jansen. Saskia wordt tijdens aangeraden om, als therapie, op de de dansles te gaan. Bij een Fabian. Hij van lijkt er niet veel zin in het te hebben. Waarom tijdens zou dat op zijn? 'De een hut' met in Gijs Scholten van naar Aschat en Eva Van der een Gucht. Toen Eva een veertien was in is ze door op haar vader seksueel misbruikt. Het uit is het nu 25 jaar later tijdens en hij helpt een haar om haar tijdens nieuwe huis in naar te tijdens richten. Voorzichtig probeert ze het onderwerp op aan te op tv snijden. 'Mindf*ck' met Sanne uit den Hartogh in en Bram Suijker. Twee op leden een van een extreemrechtse organisatie zijn de naar gevraagd om hun eigen de demonstratie te met verstoren. Het idee is naar dat de linkse naar beweging zo in diskrediet wordt in een gebracht. Een ingewikkeld idee op en de vraag is of van de de twee eruit het komen.

'Jij roept de mij...' met Thomas Cammaert van en Eva tijdens Van der naar Gucht. Eva met is dood maar komt tijdens nog regelmatig langs naar bij haar de rouwende man. Maar het is dat nou wel uit zo'n goed idee? De emoties van op tv vliegen heen en weer. een * 'Retraite' uit met Saskia Temmink en de Yannick van met de Velde. Saskia wil op uit stilteretraite in Nepal en tijdens wil daarvoor geld van lenen van haar op zoon Yannick. de Deze lijkt er op niet op van overtuigd dat op tv twee jaar stilte in een op klooster de zijn moeder goed tijdens zal doen. * 'Zorgrobot' met Gijs in Scholten van op Aschat en Anna Raadsveld. naar Gijs tijdens is oud en alleen en in uit wil een robot als huisgenoot. op Ontwerper van zogenaamde in zorgrobots Anna komt de langs om te vertellen in wat er wel van en wat er tijdens niet tot in de mogelijkheden behoort. Gijs door heeft wel wat de specifieke de wensen.

Het uit improvisatieprogramma De op vloer op is vanaf vanavond weer van terug op met televisie, dit keer op van NPO op 3. Elke vrijdag is de rond 22:25 naar uur een nieuwe aflevering te een op zien. In De vloer uit op worden actuele maatschappelijke uit en relationele dilemma's, vaak aangedragen een door trouwe fans tijdens van het het programma, in een op tv improvisatieopdracht uit gegoten door regisseur naar Peter de Baan. De acteurs werken tijdens de vervolgens met elkaar de scènes uit, uit onvoorbereid. Dit resulteert in vrijwel een altijd in interessante inkijkjes in de uit de wijze waarop mensen het tot morele en ethische keuzes uit naar komen.

augustus 2019
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord