Programma gemist?

Schuurverhuur, de met Anniek met Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische uit boeren tijdens Anniek en het Fabian hebben nooit geld om iets op tv leuks te het doen. het Een genereus bod op in hun aftandse schuur in is dan ook naar erg verleidelijk. Maar dat een kan natuurlijk nooit een zuivere koffie zijn. Wat de wint: van deugdzaamheid of een beetje luxe? door * door In 't krijt, met Romana een Vrede een en Peter Blok. Romana naar is verschrikkelijk verliefd op uit Peter, uit zeker sinds op hij haar ervan een heeft verzekerd dat uit zijn criminele leven op tot het verleden behoort. tijdens Als ze uit boven op een berg wachten op het de instructeur de die hen het zal begeleiden bij het op paragliden, slaat echter op de van twijfel bij haar de toe. * Mijn kind, in met Anniek door Pheifer en Peter Blok. Anniek in heeft haar kind vermoord. het Peter is de van psychiater die voor op het de rechtszitting moet vaststellen of het ze toerekeningsvatbaar is op tv of op tv niet. Wat heeft Anniek tot haar naar uit daad gedreven? En is er ruimte van voor begrip? uit * Jezus, met door Yannick van de naar Velde uit en Romana Vrede. Romana is een non. Als ze naar midden in in de nacht wakker in wordt, ziet ze dat Jezus tijdens bij op tv haar in in de cel zit. Wat komt door hij het doen?

'Win-win' in met Peter Blok en het Yannick van de van Velde. Op een de wintervakantie met op tv zijn zoon Yannick in Lapland naar heeft kermisexploitant op Peter een belangrijke mededeling. op Hij wil stoppen de van met werken en is ervan het overtuigd dat op tv Yannick zeer geschikt in is om het bedrijf naar over te nemen. in Maar hoe staat het van door met Peters mensenkennis? * 'In therapie' op van met Anniek Pheifer en van Gijs Scholten het van Aschat. Omdat psychiater de Gijs altijd naar aan het werk is heeft een zijn het vrouw Anniek, onder uit een andere naam, tijdens een afspraak bij hem van gemaakt. Haar vaste voornemen uit om de scheiding met met naar hem te bespreken wordt door de op door reactie van Gijs op tv behoorlijk aan het door wankelen gebracht. * 'Kwelgeest' tijdens met Peter de Blok en Stefan de Walle. Succesvol uit ondernemer Stefan door wordt na 45 van jaar naar aangesproken door Peter, die de zijn schooltijd ooit tot uit een de hel maakte. Peter is aan lager uit wal tijdens geraakt en op tv smeekt Stefan nu om werk. Is het van Stefan inmiddels over zijn naar trauma heen?

'Forum door 1' met Peter Blok en met door Fabian Jansen. Aan de in vooravond van de op tv Europese Verkiezingen heeft Fabian in een afspraak gemaakt met de zijn oud-collega Peter. op tv Omdat ze indertijd de beiden dezelfde rechtse naar politieke ideeën deelden tijdens waagt Fabian een tijdens poging op tv Peter bij zijn nieuwe in partij Forum te betrekken. in Deze heeft een met verrassende mededeling. 'Mag op tv ik...' met Bram door Suijker uit en Anna Raadsveld. naar Na een uit avondje uit komt Bram tijdens met Anna mee door naar huis. Het van is duidelijk dat van ze allebei met elkaar de naar de bed willen. Alleen het Bram heeft een uit wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. 'Forum 2' met naar Peter in Blok en Gijs door Scholten van Aschat. tijdens Peter en Gijs zijn tijdens sinds een hun puberjaren met elkaar in bevriend. Hun gedeelde, door linkse, wereldbeeld is een het van de pijlers van het in hun vriendschap. Bij een van gezamenlijk etentje vertelt Peter dat met hij de zich heeft aangesloten bij door Forum. Is op tv hun vriendschap hiertegen uit bestand?

'Grote met liefde' met Margôt Ros naar en tijdens Stefan de Walle. Twintig jaar uit nadat ze het na een uit gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen met Margôt en Stefan de elkaar toevallig een tegen. Stefan is inmiddels op tijdens getrouwd en heeft twee kinderen. de Margôt is single. de Wat door doen ze met hun tijdens gevoelens als blijkt een dat die niet in minder zijn geworden? 'Donor' met op tv Gijs in Scholten van van Aschat en Fabian Jansen. op tv Fabian is doodziek en door zal niet lang door meer leven. Zijn vader in Gijs door is intens van verdrietig en wil van alles doen om nog een door fijne een tijd samen te op tv hebben. Tot Fabian hem vertelt door dat hij een tijdens donorcodicil heeft opgesteld. 'Leuk in huwelijk' met Stefan de op de Walle en Anniek Pheifer. Stefan het en Anniek in zijn al lang bij tijdens elkaar een en het op vuur is er wel op tv uit. Zelf tijdens noemen ze het uit een leuk huwelijk. Maar is de dat op tv genoeg?

'Saai met 1' met een Carly Wijs en Stefan naar de Walle. Stefan wil na door 25 jaar uit huwelijk uit van Carly scheiden. Ze tijdens zitten niet naar helemaal op één in lijn. Of eigenlijk uit helemaal niet. Wie hakt de met knoop uit door? 'Bewijs van liefde' met Saskia van Temmink en op Sophie van Winden. Saskia naar wacht al door jaren op een donornier. door Sinds drie van maanden heeft ze uit een relatie met Sophie, met maar zijn haar in gevoelens wel in oprecht of speelt er naar nog iets de mee? met 'Saai 2' met Stefan de van Walle en Anna Raadsveld. van Anna, de reden op van Stefan de om in destijds bij zijn vrouw weg te een gaan, heeft de het na één een jaar samenzijn wel een tijdens in beetje gehad. Ze verveelt door zich. Ook hier met zitten beiden niet tijdens op één de lijn.

'Terug' met het Anniek Pheifer een en Peter Blok. Een jaar uit geleden verliet Anniek op de haar man Peter voor een gepassioneerde de van liefde. Nu wil van ze terug, maar Peter stelt met daar verregaande voorwaarden de aan. Toch? de 'Trouwpak' met op tv Bram Suijker en Stefan door de Walle. met Toen Bram uit de kast kwam met heeft vader Stefan met dat met het moeite geaccepteerd. Nu uit staat hij in op het punt te trouwen van en door wil Bram naar graag dat Stefan met hem aan zijn Thomas weggeeft. met Dat lijkt voor in Stefan met echt een brug te ver. naar 'Zwanger' met met Anna Raadsveld en van Thomas Cammaert. op Artsen hadden Anna met verteld dat het op onmogelijk was, maar toch is ze door nu zwanger. Ze naar is in op tv de zevende uit hemel. Aanstaande vader van Thomas reageert niet helemaal zoals de ze had in verwacht.

'Onmogelijke keuze uit 1' met door Fabian Jansen en Sophie van met Winden. Het uit is naar 1942. De bewoners van het een afgelegen boerderij is een gevraagd twee op Joodse kinderen van een twee en vier met jaar onder op tv te brengen. Zijn ze bereid op tv hun eigen op leven op het naar spel te zetten? 'Een met nachtje slapen' met het Stefan de Walle op tv en tijdens Sanne den Hartogh. Sanne op tv is door zijn de vriendin op straat gezet. naar Als een hij een buitendeur open ziet staan de met gaat hij naar met binnen. De bewoner is verrast als op er met plotseling een jongeman in het zijn kamer naar staat. Of niet? 'Onmogelijke keuze op 2' met Eva het Van der Gucht uit tijdens en Sophie van Winden. 1945, twee een met maanden na de bevrijding. het In tegenstelling tot de haar man heeft Eva de van holocaust overleefd. Ze een gaat van op zoek naar haar op twee kinderen die drie op jaar ondergedoken hebben een een gezeten en komt terecht bij op een het afgelegen boerderij. Boerin Sophie weet niets uit van ondergedoken de kinderen.

'Samen eenzaam' van met Saskia Temmink en op tv Fabian van Jansen. Saskia met wordt aangeraden om, naar als therapie, op dansles te op tv gaan. in Bij Fabian. Hij lijkt naar er niet naar veel zin in van te hebben. Waarom zou dat zijn? op 'De hut' de met Gijs Scholten een van Aschat en het Eva Van der de Gucht. uit Toen Eva veertien was van is ze door op haar vader seksueel het misbruikt. Het is nu 25 op tijdens jaar later en hij helpt haar een om met haar nieuwe huis in te het richten. een Voorzichtig probeert ze het het onderwerp aan te uit snijden. 'Mindf*ck' met Sanne een in den Hartogh en Bram Suijker. tijdens Twee leden van een door extreemrechtse organisatie zijn de in gevraagd om hun eigen demonstratie door te verstoren. Het idee uit is het dat de met linkse beweging zo in op tv diskrediet wordt gebracht. Een uit ingewikkeld idee en het de vraag is of met de op twee eruit tijdens komen.

'Jij van roept mij...' met Thomas op tv Cammaert en Eva met Van der Gucht. de Eva op tv is dood maar komt nog regelmatig een langs bij het haar met rouwende man. Maar op is dat nou op tv wel zo'n goed door idee? De emoties vliegen heen de en in weer. * 'Retraite' op met Saskia Temmink en Yannick van van de Velde. Saskia door wil tijdens op stilteretraite in Nepal van en wil daarvoor geld in met lenen van haar zoon tijdens Yannick. Deze lijkt er het niet van overtuigd dat in twee in jaar stilte in een klooster de zijn door moeder goed zal op tv doen. * 'Zorgrobot' met in Gijs het Scholten van Aschat en Anna Raadsveld. tijdens Gijs is een oud en alleen de en wil een robot op tv als huisgenoot. op Ontwerper van zogenaamde het zorgrobots Anna de komt langs om te een vertellen wat er de wel en wat van er niet tijdens tot de een mogelijkheden behoort. Gijs heeft wel het wat specifieke van wensen.

Het door improvisatieprogramma De vloer op uit is tijdens vanaf vanavond weer terug de op televisie, met dit keer op NPO 3. uit Elke vrijdag is rond uit 22:25 het uur een nieuwe aflevering te op tv zien. In De vloer naar het op worden actuele maatschappelijke en relationele tijdens dilemma's, vaak aangedragen op tv door het trouwe fans van het programma, naar op in een improvisatieopdracht in gegoten door regisseur Peter in de Baan. met De acteurs werken het vervolgens met elkaar naar de scènes uit, onvoorbereid. Dit resulteert op vrijwel het altijd in interessante inkijkjes in tijdens de tijdens wijze waarop mensen tot morele de en de ethische keuzes op tv komen.

maart 2020
31-05-2019 21:45

Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

De Vloer Op - Schuurverhuur, In 't krijt, Mijn kind, Jezus

Schuurverhuur, met Anniek Pheifer en Fabian Jansen. Hardwerkende biologische boeren Anniek en Fabian hebben nooit geld om iets leuks te doen. Een genereus bod op hun aftandse schuur is dan ook erg verleidelijk. Maar dat kan natuurlijk nooit...

24-05-2019 21:45

Win-win, In therapie, Kwelgeest

De Vloer Op - Win-win, In therapie, Kwelgeest

'Win-win' met Peter Blok en Yannick van de Velde. Op een wintervakantie met zijn zoon Yannick in Lapland heeft kermisexploitant Peter een belangrijke mededeling. Hij wil stoppen met werken en is ervan overtuigd dat Yannick zeer geschikt is ...

17-05-2019 21:45

Forum 1, Mag ik..., Forum 2

De Vloer Op - Forum 1, Mag ik..., Forum 2

'Forum 1' met Peter Blok en Fabian Jansen. Aan de vooravond van de Europese Verkiezingen heeft Fabian een afspraak gemaakt met zijn oud-collega Peter. Omdat ze indertijd beiden dezelfde rechtse politieke ideeën deelden waagt Fabian een pogi...

10-05-2019 21:45

Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

De Vloer Op - Grote liefde, Donor, Leuk huwelijk

'Grote liefde' met Margôt Ros en Stefan de Walle. Twintig jaar nadat ze na een gepassioneerde relatie uit elkaar gingen, komen Margôt en Stefan elkaar toevallig tegen. Stefan is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Margôt is single. W...

03-05-2019 21:30

Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

De Vloer Op - Saai 1, Bewijs van liefde, Saai 2

'Saai 1' met Carly Wijs en Stefan de Walle. Stefan wil na 25 jaar huwelijk van Carly scheiden. Ze zitten niet helemaal op één lijn. Of eigenlijk helemaal niet. Wie hakt de knoop door? 'Bewijs van liefde' met Saskia Temmink en Sophie van Win...

26-04-2019 21:25

Terug, Trouwpak, Zwanger

De Vloer Op - Terug, Trouwpak, Zwanger

'Terug' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Een jaar geleden verliet Anniek haar man Peter voor een gepassioneerde liefde. Nu wil ze terug, maar Peter stelt daar verregaande voorwaarden aan. Toch? 'Trouwpak' met Bram Suijker en Stefan de Wall...

19-04-2019 21:20

Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

De Vloer Op - Onmogelijke keuze 1, Een nachtje slapen, Onmogelijke keuze 2

'Onmogelijke keuze 1' met Fabian Jansen en Sophie van Winden. Het is 1942. De bewoners van een afgelegen boerderij is gevraagd twee Joodse kinderen van twee en vier jaar onder te brengen. Zijn ze bereid hun eigen leven op het spel te zetten...

12-04-2019 21:20

Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

De Vloer Op - Samen eenzaam, De hut, Mindf*ck

'Samen eenzaam' met Saskia Temmink en Fabian Jansen. Saskia wordt aangeraden om, als therapie, op dansles te gaan. Bij Fabian. Hij lijkt er niet veel zin in te hebben. Waarom zou dat zijn? 'De hut' met Gijs Scholten van Aschat en Eva Van de...

05-04-2019 21:25

Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

De Vloer Op - Jij roept mij.., Retraite, Zorgrobot

'Jij roept mij...' met Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht. Eva is dood maar komt nog regelmatig langs bij haar rouwende man. Maar is dat nou wel zo'n goed idee? De emoties vliegen heen en weer. * 'Retraite' met Saskia Temmink en Yannick v...

29-03-2019 22:30

Terug: De vloer op

De Vloer Op - Terug: De vloer op

Het improvisatieprogramma De vloer op is vanaf vanavond weer terug op televisie, dit keer op NPO 3. Elke vrijdag is rond 22:25 uur een nieuwe aflevering te zien. In De vloer op worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma's, vaak...

De Vloer Op gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op bij De Vloer Op liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op. Heb je een uitzending van De Vloer Op gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op gemist

De vloer op is een Nederlands televisieprogramma van de Humanistische Omroep begonnen in februari 2002, opgenomen in de Desmet Studio's te Amsterdam voor live publiek. Het idee achter De vloer op is van regisseur Peter de Baan die ook hierbij de regie en presentatie in handen heeft. Per aflevering worden drie ronden gespeeld. Peter wijst uit een per aflevering wisselende groep aanwezige acteurs 2 of 3 spelers aan, en draagt hun, pas op dat moment, een reëel thema of dilemma op wat scenaristen van tevoren aangedragen en uitgewerkt hebben. De acteurs mogen vervolgens zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffend en emotioneel. De presentator bepaalt wanneer de ronde eindigt ('oke, tot hier'.)

Uitzending gemist van De Vloer Op? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!