Programma gemist?

De uit vrienden Mitch, Frank en naar Beanie zijn alle drie door erg teleurgesteld naar in in hun persoonlijke levens. met Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane in en bedriegt hem aan naar de het lopende band. de Het voormalige feestbeest Frank is nu op tv een getrouwd man, door die moeite heeft met zijn met verleden los de te laten en van familieman Beanie wil ook graag terug op tv uit naar zijn wilde op leven van vroeger. De mannen besluiten van een studentenvereniging van op te richten in uit in Mitch´ nieuwe woning, van die is gelegen op een door universiteitscampus. Door het naar mengen met de op studenten en het geven naar van feesten, het hopen door ze hun studententijd met te herleven. De universiteitsdecaan Pritchard is het vastberaden uit hier een het stokje voor te tijdens steken.

juli 2020
19-07-2013 20:29

Old School

Old School - Old School

De vrienden Mitch, Frank en Beanie zijn alle drie erg teleurgesteld in hun persoonlijke levens. Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane en bedriegt hem aan de lopende band. Het voormalige feestbeest Frank is nu een getrouwd man, die moeite heeft...

Old School gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Old School de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Old School bij Old School liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Old School. Heb je een uitzending van Old School gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Old School gemist

Uitzending gemist van Old School? Hier kun je alle uitzendingen van Old School kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!