Programma gemist?

De vrienden van Mitch, Frank uit en Beanie met zijn alle drie erg teleurgesteld op tv in hun persoonlijke met levens. Mitch´ vriendin Heidi een uit is nymfomane en bedriegt tijdens hem aan de lopende band. door tijdens Het voormalige feestbeest Frank tijdens is nu een getrouwd man, van die moeite heeft in zijn verleden het los te laten en van familieman Beanie wil de door ook graag terug naar zijn het wilde leven een van vroeger. in De mannen besluiten een de studentenvereniging op te de richten in Mitch´ van nieuwe woning, door die is gelegen op een van universiteitscampus. met Door het mengen op tv met de studenten en tijdens het geven van op tv feesten, hopen op ze hun studententijd te herleven. op De universiteitsdecaan Pritchard is door op tv vastberaden hier een stokje voor de te met steken.

maart 2021
19-07-2013 20:29

Old School

Old School - Old School

De vrienden Mitch, Frank en Beanie zijn alle drie erg teleurgesteld in hun persoonlijke levens. Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane en bedriegt hem aan de lopende band. Het voormalige feestbeest Frank is nu een getrouwd man, die moeite heeft...

Old School gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Old School de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Old School bij Old School liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Old School. Heb je een uitzending van Old School gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Old School gemist

Uitzending gemist van Old School? Hier kun je alle uitzendingen van Old School kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!