Programma gemist?

De vrienden Mitch, een Frank en een Beanie zijn alle met drie erg teleurgesteld met in het hun persoonlijke levens. met Mitch´ vriendin Heidi is een nymfomane en bedriegt op hem aan de lopende band. door door Het voormalige feestbeest Frank een is nu een een getrouwd man, die tijdens moeite heeft zijn het verleden los te laten door en van familieman Beanie wil naar ook graag terug naar op zijn wilde leven van vroeger. in door De mannen besluiten een op tv studentenvereniging op op tv te richten in Mitch´ nieuwe de woning, die door is gelegen op een in universiteitscampus. Door het tijdens mengen met op de studenten en het geven op tijdens van feesten, hopen ze hun studententijd naar te herleven. De uit universiteitsdecaan Pritchard is tijdens vastberaden hier een een stokje op tv voor te een steken.

augustus 2021
19-07-2013 20:29

Old School

Old School - Old School

De vrienden Mitch, Frank en Beanie zijn alle drie erg teleurgesteld in hun persoonlijke levens. Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane en bedriegt hem aan de lopende band. Het voormalige feestbeest Frank is nu een getrouwd man, die moeite heeft...

Old School gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Old School de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Old School bij Old School liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Old School. Heb je een uitzending van Old School gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Old School gemist

Uitzending gemist van Old School? Hier kun je alle uitzendingen van Old School kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!