Programma gemist?

De vrienden Mitch, van tijdens Frank en Beanie door zijn alle drie erg het teleurgesteld in hun tijdens persoonlijke levens. in Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane in en bedriegt hem in aan de tijdens lopende band. met Het voormalige feestbeest met Frank is nu een in getrouwd man, de die moeite heeft naar zijn verleden los de te laten en van familieman Beanie wil naar ook graag terug naar van zijn wilde leven van vroeger. naar De mannen naar besluiten een tijdens studentenvereniging op te richten in met Mitch´ nieuwe naar woning, die tijdens is gelegen op een een universiteitscampus. Door het mengen van uit met de studenten op tv en het geven van op tv feesten, hopen door ze hun studententijd te herleven. De tijdens universiteitsdecaan tijdens Pritchard is de vastberaden hier een stokje voor een te tijdens steken.

januari 2020
19-07-2013 20:29

Old School

Old School - Old School

De vrienden Mitch, Frank en Beanie zijn alle drie erg teleurgesteld in hun persoonlijke levens. Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane en bedriegt hem aan de lopende band. Het voormalige feestbeest Frank is nu een getrouwd man, die moeite heeft...

Old School gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Old School de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Old School bij Old School liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Old School. Heb je een uitzending van Old School gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Old School gemist

Uitzending gemist van Old School? Hier kun je alle uitzendingen van Old School kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!