Programma gemist?

De vrienden Mitch, op Frank in en Beanie het zijn alle drie erg teleurgesteld in naar hun persoonlijke levens. op tv in Mitch´ vriendin Heidi is door nymfomane en bedriegt het hem aan de lopende band. een Het voormalige met feestbeest Frank op is nu een op getrouwd man, uit die moeite heeft zijn verleden los de op te laten en familieman door Beanie wil het ook graag terug op tv naar zijn wilde leven van vroeger. in De mannen de besluiten een studentenvereniging tijdens op te een richten in Mitch´ het nieuwe woning, die in is gelegen op een universiteitscampus. door het Door het mengen met de de studenten en het geven naar van feesten, naar hopen het ze hun studententijd te herleven. De uit universiteitsdecaan het Pritchard is vastberaden hier een door stokje voor te de in steken.

oktober 2020
19-07-2013 20:29

Old School

Old School - Old School

De vrienden Mitch, Frank en Beanie zijn alle drie erg teleurgesteld in hun persoonlijke levens. Mitch´ vriendin Heidi is nymfomane en bedriegt hem aan de lopende band. Het voormalige feestbeest Frank is nu een getrouwd man, die moeite heeft...

Old School gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Old School de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Old School bij Old School liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Old School. Heb je een uitzending van Old School gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Old School gemist

Uitzending gemist van Old School? Hier kun je alle uitzendingen van Old School kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!