Programma gemist?

10:15,Rechtstreeks verslag uit van met de plechtigheden rondom de troonswisseling op tv in door België. O.a. het tekenen tijdens van de tijdens abdicatie-akte door koning Albert, de balkonscène in en de eedaflegging op tv door op de kersverse koning uit Filip.

juli 2021
21-07-2013 10:15

Zo 21 jul 2013

NOS Inhuldiging Belgische koning - Zo 21 jul 2013

10:15,Rechtstreeks verslag van de plechtigheden rondom de troonswisseling in België. O.a. het tekenen van de abdicatie-akte door koning Albert, de balkonscène en de eedaflegging door de kersverse koning Filip.

NOS Inhuldiging Belgische koning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Inhuldiging Belgische koning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Inhuldiging Belgische koning bij NOS Inhuldiging Belgische koning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Inhuldiging Belgische koning. Heb je een uitzending van NOS Inhuldiging Belgische koning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Inhuldiging Belgische koning gemist

Rechtstreeks verslag van de plechtigheden rondom de troonswisseling in België. Onder meer het tekenen van de abdicatie-akte door koning Albert, de balkonscène en de eedaflegging door de kersverse koning Filip zijn te volgen. Correspondent Joris van Poppel doet vanuit Brussel verslag. De 79-jarige Albert II heeft vorige week bekendgemaakt dat hij op 21 juli aftreedt ten gunste van zijn zoon, prins Filip (53). Albert werd bijna twintig jaar geleden koning, op 9 augustus 1993. Hij volgde zijn broer Boudewijn op, die kort daarvoor was overleden. Het is in België, zoals in veel Europese landen, ongebruikelijk dat een vorst afstand doet van de troon. Na de troonswisseling in Nederland werd ook in België gespeculeerd over een eventuele troonsafstand van Albert. De koning was met 79 niet alleen aardig op leeftijd, hij kampt ook met een aantal fysieke ongemakken. Presentatie: Jeroen Overbeek.

Uitzending gemist van NOS Inhuldiging Belgische koning? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Inhuldiging Belgische koning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-07-2013 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!