Programma gemist?

Miss het Teddy

juli 2021
25-07-2013 00:30

Ik

Ik - Ik

Miss Teddy

Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik bij Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik. Heb je een uitzending van Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gemist

Miss Teddy,Documentaire over de laatste dagen van Nederlands' bekendste drag, Miss Teddy. Miss Teddy overleed begin 2013 aan lymfeklier kanker en besteedde zijn laatste dagen aan de voorbereiding voor een grote landelijke KWF stunt, welke een half jaar na zijn dood plaats zal vinden op 30 juli 2013.

Uitzending gemist van Ik? Hier kun je alle uitzendingen van Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2013 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!